jenysimons
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat lidí, kteří tuto knihu četli, jestli je to jen příběh nebo jestli se z toho něčemu třeba přiučím? Napište mi svoje názory a jestli má vůbec smysl ji začít číst, když se potřebuju naučit novým věcem...dík moc Jeny
Je to super knizka...doporucuju.Jsou tam i navody,kazdopadne je to velice ctive,ja to precetla jednim dechem asi za dva dny...
ukulemba
napsal(a):
Je to super knizka...doporucuju.Jsou tam i navody,kazdopadne je to velice ctive,ja to precetla jednim dechem asi za dva dny...
super dík moc, já jsem ji začala číst, když mě bylo asi 10, možná mín, a prostě jsem se do toho nezažrala, páč to nemělo asi moc příběh nebo neim, ale dostala jsem ji, protože to je o koních, tak to zkusím ted, uvidíme...dík moc
jenysimons
napsal(a):
super dík moc, já jsem ji začala číst, když mě bylo asi 10, možná mín, a prostě jsem se do toho nezažrala, páč to nemělo asi moc příběh nebo neim, ale dostala jsem ji, protože to je o koních, tak to zkusím ted, uvidíme...dík moc
No kazdej ma rad neco jinyho. :) Me se to ale moc libilo,je to moc pekne psany...:) Uvidis sama,kdyz te to nechytne,nema cenu se s tim mucit... :)
honey
napsal(a):
No mě se sice knížka celkem líbila, ale protože moc nemám M. Robertse ráda tak mi ani nepomohla. Mě se prostě jeho přirozená komunikace moc nelíbí. Ale jinak jsou v té knize zajímavé udaje a příběhy :) Záleží to hodně na typu čtenáře
no přiznám se, že zatím se mi knížka fakt líbí..jako malá jsem skončila, když jsem se dočetla o "pytlování" protože to na mě bylo moc drsný a to bylo taky to, co jsem si pamatovala-jak koním svazovali nohy apod...ted už to chápu a překoušu se přes to, až tam, kde on nás chce něčemu přiučit..
jenysimons
napsal(a):
no přiznám se, že zatím se mi knížka fakt líbí..jako malá jsem skončila, když jsem se dočetla o "pytlování" protože to na mě bylo moc drsný a to bylo taky to, co jsem si pamatovala-jak koním svazovali nohy apod...ted už to chápu a překoušu se přes to, až tam, kde on nás chce něčemu přiučit..
Já ji mám ráda a pomohla mi dost věcí pochopit.