"Muž, který naslouchá koním" M. Roberts - dotaz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 21:06

Ahoj, chci se zeptat lidí, kteří tuto knihu četli, jestli je to jen příběh nebo jestli se z toho něčemu třeba přiučím? Napište mi svoje názory a jestli má vůbec smysl ji začít číst, když se potřebuju naučit novým věcem...dík moc Jeny

11.11.2007 21:11

jenysimons napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat lidí, kteří tuto knihu četli, jestli je to jen příběh nebo jestli se z toho něčemu třeba přiučím? Napište mi svoje názory a jestli má vůbec smysl ji začít číst, když se potřebuju naučit novým věcem...dík moc Jeny

Je to super knizka...doporucuju.Jsou tam i navody,kazdopadne je to velice ctive,ja to precetla jednim dechem asi za dva dny...

11.11.2007 21:12

ukulemba napsal(a):
Je to super knizka...doporucuju.Jsou tam i navody,kazdopadne je to velice ctive,ja to precetla jednim dechem asi za dva dny...

super dík moc, já jsem ji začala číst, když mě bylo asi 10, možná mín, a prostě jsem se do toho nezažrala, páč to nemělo asi moc příběh nebo neim, ale dostala jsem ji, protože to je o koních, tak to zkusím ted, uvidíme...dík moc

11.11.2007 21:19

jenysimons napsal(a):
super dík moc, já jsem ji začala číst, když mě bylo asi 10, možná mín, a prostě jsem se do toho nezažrala, páč to nemělo asi moc příběh nebo neim, ale dostala jsem ji, protože to je o koních, tak to zkusím ted, uvidíme...dík moc

No kazdej ma rad neco jinyho. :) Me se to ale moc libilo,je to moc pekne psany...:) Uvidis sama,kdyz te to nechytne,nema cenu se s tim mucit... :)

11.11.2007 21:21

ukulemba napsal(a):
No kazdej ma rad neco jinyho. :) Me se to ale moc libilo,je to moc pekne psany...:) Uvidis sama,kdyz te to nechytne,nema cenu se s tim mucit... :)

zejtra při občance to prubnu a uvidíme... ještě jednou dík..

11.11.2007 21:21

jenysimons napsal(a):
zejtra při občance to prubnu a uvidíme... ještě jednou dík..

Nemas vubec zac...tak at se libi...

14.11.2007 20:07

ukulemba napsal(a):
Nemas vubec zac...tak at se libi...

No mě se sice knížka celkem líbila, ale protože moc nemám M. Robertse ráda tak mi ani nepomohla. Mě se prostě jeho přirozená komunikace moc nelíbí. Ale jinak jsou v té knize zajímavé udaje a příběhy :) Záleží to hodně na typu čtenáře

14.11.2007 20:15

honey napsal(a):
No mě se sice knížka celkem líbila, ale protože moc nemám M. Robertse ráda tak mi ani nepomohla. Mě se prostě jeho přirozená komunikace moc nelíbí. Ale jinak jsou v té knize zajímavé udaje a příběhy :) Záleží to hodně na typu čtenáře

no přiznám se, že zatím se mi knížka fakt líbí..jako malá jsem skončila, když jsem se dočetla o "pytlování" protože to na mě bylo moc drsný a to bylo taky to, co jsem si pamatovala-jak koním svazovali nohy apod...ted už to chápu a překoušu se přes to, až tam, kde on nás chce něčemu přiučit..

14.11.2007 20:18

jenysimons napsal(a):
no přiznám se, že zatím se mi knížka fakt líbí..jako malá jsem skončila, když jsem se dočetla o "pytlování" protože to na mě bylo moc drsný a to bylo taky to, co jsem si pamatovala-jak koním svazovali nohy apod...ted už to chápu a překoušu se přes to, až tam, kde on nás chce něčemu přiučit..

Já ji mám ráda a pomohla mi dost věcí pochopit.

14.11.2007 21:10

zazika napsal(a):
Já ji mám ráda a pomohla mi dost věcí pochopit.

Vsechny jeho knizky jsou super

14.11.2007 21:10

jessyn napsal(a):
Vsechny jeho knizky jsou super

Jaký vydal ještě knížky?? Vím jen o tejhle..

14.11.2007 21:14

jenysimons napsal(a):
Jaký vydal ještě knížky?? Vím jen o tejhle..

Plachého hocha a tu druhou neznám.

14.11.2007 21:16

zazika napsal(a):
Plachého hocha a tu druhou neznám.

děkujuu

14.11.2007 21:20

jenysimons napsal(a):
děkujuu

O koních a lidech asi...

Přidejte reakci

Přidat smajlík