marketka
napsal(a):
Máme valacha po tomto hřebci.
Máte někdo fotečky tohoto koníka? Díky.
Jen jeho dcery, trakenky Aiky
marketka
napsal(a):
Aika II
marketka
napsal(a):
Ale tak to je témátko pro nás
Teď vám to tady trošku zaplácám....
Toto je dnes 13-letý valach Ronaldo po něm
janda
napsal(a):
Ale tak to je témátko pro nás
Teď vám to tady trošku zaplácám....
Toto je dnes 13-letý valach Ronaldo po něm
Tady v akci...
janda
napsal(a):
Tady v akci...
Jo zapoměla jsem, je to taky čistokrevný trakén.
Tady další jeho potomek, dnes 11-letý valach Citin
janda
napsal(a):
Jo zapoměla jsem, je to taky čistokrevný trakén.
Tady další jeho potomek, dnes 11-letý valach Citin
A tady v akci. (Omlouvám se, foto mi poslala jedna ze zde diskutujících, takže jméno fotografa nevím, snad to nebude vadit)
janda
napsal(a):
A tady v akci. (Omlouvám se, foto mi poslala jedna ze zde diskutujících, takže jméno fotografa nevím, snad to nebude vadit)
další, ale teda bohužel dcera, letos 4-letá Cortina
janda
napsal(a):
další, ale teda bohužel dcera, letos 4-letá Cortina
ó bóže to je kvalitka.
Urobím druhý pokus...
janda
napsal(a):
ó bóže to je kvalitka.
Urobím druhý pokus...
No žádná sláva....
Hmm, jeho potomků u nás bylo víc, ale bohužel fota v compu nemám, je to už dávno, takže jenom ty klasický.
Ale kdyby snad byl zájem tak tady jeho vnuk, letos 5-letý Cortéz, bohužel bez PP
janda
napsal(a):
No žádná sláva....
Hmm, jeho potomků u nás bylo víc, ale bohužel fota v compu nemám, je to už dávno, takže jenom ty klasický.
Ale kdyby snad byl zájem tak tady jeho vnuk, letos 5-letý Cortéz, bohužel bez PP
A tady v akci....
janda
napsal(a):
A tady v akci....
Jó bohužel foto Quoniama teda nemám, ale viděla jsem ho na vlastní oči. Bylo to v době kdy už byl za zenitem a první pocit? Po tom co všechno jsem slyšela o něm (jakožto albertovském topplemeníkovi) a jeho potomstvu jsem byla trochu zklamaná.
Takový úplně obyčejný ryzák. Žádný hřebčí krčisko ani hřebčí tvary, nevyzařovalo z něj žádné kouzlo nebo síla osobnosti. Tvářil se a vypadal jako miloučký valášek co čeká až ho někdo příjde podrbat.....
To Amon s.v. vedle, na svůj požehnaný věk, to bylo sakra jiný kafe - takovým já teda říkám Pan Hřebec
Tož toliko osobní pocity.....
Simmi

XXX.XXX.13.238
Citina mám dosud a bude mu v červnu 25 let. Je po quoniam II . Je to můj miláček a pořad se má dobre, jen už neskace
Simmi
napsal(a):
Citina mám dosud a bude mu v červnu 25 let. Je po quoniam II . Je to můj miláček a pořad se má dobre, jen už neskace
Jeeee Cita!💓💞😍 jedna z mych prvnich velkých koňských lásek! Přivezli ho tehdy k nám do stáje z Albikucjako podvyziveneho zanedbaneho triletka. ..podílela jsem se na jeho obsedani a nechali mi ho jezdit až do jeho prodeje....to byl nunik hrebec...to je super ze ještě je a má se skvěle! ✌👍