Mám starší kobču ČT,červenou bělku. V původu má psáno Orace, ale říká se jí Lucka,po otci Obvod, matka Lejdy. V dubnu jí bude 20 let.Přivezla jsem ji v říjnu 2004 z Již.Čech od Římova, kde snad nebyla dlouho, předtím byla někde u Děčína. Neznáte ji někdo z dřívějška? Nebo její hříbě? Za svůj život jich prý měla několik, a pravděpodobně to budou červení bělouši..Ráda bych zjistila něco z její minulosti..Jitka
jitka
napsal(a):
Mám starší kobču ČT,červenou bělku. V původu má psáno Orace, ale říká se jí Lucka,po otci Obvod, matka Lejdy. V dubnu jí bude 20 let.Přivezla jsem ji v říjnu 2004 z Již.Čech od Římova, kde snad nebyla dlouho, předtím byla někde u Děčína. Neznáte ji někdo z dřívějška? Nebo její hříbě? Za svůj život jich prý měla několik, a pravděpodobně to budou červení bělouši..Ráda bych zjistila něco z její minulosti..Jitka
posílám ještě další fotku Lucky
jitka
napsal(a):
Lucka ještě jednou
Jé, to je náhoda...Také znám jednu Lucku ČT červenou bělku cca 23 let. Ale majitelkou je už cca 15 roků jedna a ta samá majitelka. Zasílám fotečku, jsou si hodně podobné...
jitka
napsal(a):
Jé, to je pěkná Lucinka, úplně jako ta naše, jen má hřívu na druhou stranu..Odkud je? Jitka
Lucka je z Klokočí (je to kousek od Turnova). Má tři potomky, které znám. Jedna kobylka se jmenuje Lady Hode, druhý je Lucky a třetí je Lucas. Jinak většína fotek je v tématu Nové přírusty do koňské rodiny (všeci červené bělouši jsou potomci, vnučky a dokonce i pravnouček.)