Dobré ránko všem
Včera jsem zalehla s bacilem a louskala na notebooku...Hádejte co?
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
No a nelekejte se,ale vypadala jsem při tom takhle
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
Holčiny,ať máte fajne den a hlavně koníky v pohoděLeni,jak Honzula? A jste všechny bez bacilů!!!
Baby z HK-zítra a v SO jsem na stánku ve Futuru,takže když pojedete kolem,přijďte se na mě mrknout... pam pam ....
molly
napsal(a):
Holčiny,ať máte fajne den a hlavně koníky v pohoděLeni,jak Honzula? A jste všechny bez bacilů!!!
Baby z HK-zítra a v SO jsem na stánku ve Futuru,takže když pojedete kolem,přijďte se na mě mrknout... pam pam ....
Zuzi tak to se pokusím tě určo navštívit... dík za podporu holky
Jo a Janička pry dne snedorazí bééé...Hele segra tak to vypadá že máš foto hod ho spíš sem prosím!!!!
klawdie
napsal(a):
Zuzi tak to se pokusím tě určo navštívit... dík za podporu holky
Jo a Janička pry dne snedorazí bééé...Hele segra tak to vypadá že máš foto hod ho spíš sem prosím!!!!
zdarec bando.molly přeji brzké uzdravení.nějak jsem se celou tu doku nějak nezastavyla a nestíhala přečíst všechny vaše příspěvky jste na mě moc rychlé.u nás je asi už půl metru sněhu a pořád sněží. koně mám rozdělený na dva tábory honzík je pod barákem a lavina,bogar a mendy zase nad barákem.
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando.molly přeji brzké uzdravení.nějak jsem se celou tu doku nějak nezastavyla a nestíhala přečíst všechny vaše příspěvky jste na mě moc rychlé.u nás je asi už půl metru sněhu a pořád sněží. koně mám rozdělený na dva tábory honzík je pod barákem a lavina,bogar a mendy zase nad barákem.
Zdraec Marto...to je zas vzrušo co...ach jo...jaktože se koníci rozdělili?to jim budeš muset prokopat cestičku...viděla jsi zas další ubožátko na bazoši, myslím toho haflouše
Segra prd na to...není třeba se tu dělit na dvě party, at se každy baví s kým chce...je fakt že jsem na to neměla reagovat a byl by asi klid...
woldemortik
napsal(a):
Čauvec kočky...fuj to jsem se po ránu zas vytočila!!!no ale není třeba rozebírat-hehe...Fotečky ze srazu už mám vypálené tak vás snima hned zahrnu
Copak Marti koníci se pohádali???
rocky
napsal(a):
Čauvec kočky...fuj to jsem se po ránu zas vytočila!!!no ale není třeba rozebírat-hehe...Fotečky ze srazu už mám vypálené tak vás snima hned zahrnu
Holky ahojte....Jsem tu jen na skok, za chvíli pádím do banky :-( Peťuš to tady zahází fotečkama ať se mám pak čemu smát
rocky
napsal(a):
Tak dělej potěš mé oko mýma drahýma přítelkyněma...víš jak se to říká dva kohouti na jednom smetišti...to bude OK.
klawdie
napsal(a):
Zdraec Marto...to je zas vzrušo co...ach jo...jaktože se koníci rozdělili?to jim budeš muset prokopat cestičku...viděla jsi zas další ubožátko na bazoši, myslím toho haflouše
Segra prd na to...není třeba se tu dělit na dvě party, at se každy baví s kým chce...je fakt že jsem na to neměla reagovat a byl by asi klid...
Na takový keci jedný zakomplexovaný slečny jsem prostě musela zareagovat!!! serou mě tyhle poznámky, jak jinak si mám ulevit když ji tady nemůžu mít před sebou a slečně vysvětlit jak se pletou pojmy s dojmy...
klawdie
napsal(a):
Nazdárek děvčata,
já jsem včera tady vysedávala do šesti...celkem my to pomohlo, trocha papírů je fuč... Přijela jsem domů a chytnul mě ukrutně ten zub-hajzl. Usnula jsem kolem sedmé a probudila se až ráno...fakt šílená téměř dvanáctka spánku.
Kláry, Péťo kašlete na to, stejně se to bude psát dokola a nic se tím nevyřeší... Každej je nějakej a přes net člověka nepřesvědčíte...když už tak osobní vyřykání ale takhle přes písmenka je to na dlouho.
klawdie
napsal(a):
Tak dělej potěš mé oko mýma drahýma přítelkyněma...víš jak se to říká dva kohouti na jednom smetišti...to bude OK.
Segra a ty fotky!!!!na ni už kašli, Danny má pravdu...my jsme holt narozdíl od Vás strašně ukřičené, bijem se do krve to Vám závidím...zas je tu aspon veselo...
chjo tu brzdím nájmy....musím trochu makat...
klawdie
napsal(a):
ale honzík je hřebec a malej bogárek je tyk a nějak se bojím a by si honzajz nebraánil lavinu a mendy a nenapadal mi bogara tak jsem si uělala ohradu pod oknem pokoje s pergoly udělala stáj a mám to vystaraný.Kláry bohužel neviděl chtěla jsem se na něj kouknout,ale už ho smazyl,ale četla jsem otom na nemoderce.není tam napaané co tam bylo tak nevím,ale jistě bych mu napsala pár krásných vět.jak mám ve zvyku. sních no mám to v plánu dneska vzít hrablo a dělat cesty jako před dvěma lety jsem dělala koním v ohradě cestičky aby nestály jen u sena,ale i chodily to tady byl něco málo přes mětr sněhu.
klawdie
napsal(a):
Drahe pšitelkyně:)
Zas mi volal kamoš arabač, pak to hned chytám ten jeho skvostný dialekt...:)
Baby, já už to nekomentuju, nějak není síla...myslím si, že tábory se rozdělily a mohl by být klid....stejně bude každý mít pořád svoji pravdu a prostě tak to bude a nikdy jinak...tak jako si sedíme my, si Adel bude sedět s někým jiným...asi jsme sehrané a prostě jsme se hledaly, až jsme se našly, nicméně diskuze je veřejná, jak už je řečeno, pokud někdo chce, ať klidně přispěje, funguje tady dost ustálených diskuzí, takže nechápu, že zrovna pracantky sjou tak žádané...:) ne že by mě to netěšilo..:)a navíc každý si může založit diskuzi, jakou chce...no slunečka, mějte se, na chvilku jsem se tu dostala...ale pak si večer počtu, snad něco veselého:)))
Btw v hale bylo luxusně, hopali jsme ve volnosti, dělali blbosti, a pěkně jsem si zase sprasila rajtky, páč na co sedlo, že?:)))
kukinatost
napsal(a):
Baby, já už to nekomentuju, nějak není síla...myslím si, že tábory se rozdělily a mohl by být klid....stejně bude každý mít pořád svoji pravdu a prostě tak to bude a nikdy jinak...tak jako si sedíme my, si Adel bude sedět s někým jiným...asi jsme sehrané a prostě jsme se hledaly, až jsme se našly, nicméně diskuze je veřejná, jak už je řečeno, pokud někdo chce, ať klidně přispěje, funguje tady dost ustálených diskuzí, takže nechápu, že zrovna pracantky sjou tak žádané...:) ne že by mě to netěšilo..:)a navíc každý si může založit diskuzi, jakou chce...no slunečka, mějte se, na chvilku jsem se tu dostala...ale pak si večer počtu, snad něco veselého:)))
Btw v hale bylo luxusně, hopali jsme ve volnosti, dělali blbosti, a pěkně jsem si zase sprasila rajtky, páč na co sedlo, že?:)))
jani tak to já už ani nevím jak se v sedle jezdí nemůžu na lavin u sehnat podbřišák tak jszdim bez sedla,ale to jsou fofry nesmím se dívat dolů jaká je to vejška
kukinatost
napsal(a):
JAničko cítím z toho kus psychologie! je vidět že už si v práci...stejnak si z toho zas budem dělat prdel až se uvidíme:))))
no skákání na hale ti závidím...ty jo ted mě napdaá že by jsme si segra u slavíčka taky mohli pronajmout halu a poslat ty lumpy aspon ve volnosti, jestli si dobře pamatuji chtěl 150 za hodinu...tam nebude určo tak narvano jako v hjk...
a prosím tě už tam nelez rozumný lidi číst umí a nemám zájem tady dělat soutěž...
woldemortik
napsal(a):
jani tak to já už ani nevím jak se v sedle jezdí nemůžu na lavin u sehnat podbřišák tak jszdim bez sedla,ale to jsou fofry nesmím se dívat dolů jaká je to vejška
Heh, je to obr kůň viď Marti.
Já jsem u známé seděla jednou na chlaďasce a nohy mě bolely ještě tejden jak byla široká... Hoď sem nějaké fotky...
kukinatost
napsal(a):
tak jo trochu na spravení nálady vhazuji pár fotek co ještě nebyli zveřejněny
rocky
napsal(a):
tak jo trochu na spravení nálady vhazuji pár fotek co ještě nebyli zveřejněny
skupinové foto všech účastníků zájezdu
rocky
napsal(a):
zas tam jsem v těch teplákách
Tak a teď vaše ksichtíky...Dobře ať nejsem sviňka začnu já a dám tam ty vaše povedené....
rocky
napsal(a):
Tak a teď vaše ksichtíky...Dobře ať nejsem sviňka začnu já a dám tam ty vaše povedené....
klawdie
tajemma danny
napsal(a):
Heh, dobrýýý!!! Šup sem s dalšíma
danny jestly tady náké mám nejsem na svém pc,ale zkusim to.
jak tak koukám srazík se vám povedl.
největčí radost ze sněhu má asi bella
woldemortik
napsal(a):
danny jestly tady náké mám nejsem na svém pc,ale zkusim to.
jak tak koukám srazík se vám povedl.
největčí radost ze sněhu má asi bella
Ty vogo, fotky jsou good Péťo...
haisovad
napsal(a):
Klary ani se neptej bud po balíku nebo mě někdo vyhodí.
haisovad
napsal(a):
ahoj holky, koukám, že jste si to užily. Škoda, že vám to nevyšlo na navštěvu i u nás, ale snad někdy jindy
woldemortik
napsal(a):
je to krásná fotky vypdá jak mládě tuleně.
jj , na tom se shodlo více lidí. Jo a jedna kamarádka říkala, že vypadá jako pštros
lucky
napsal(a):
ahoj holky, koukám, že jste si to užily. Škoda, že vám to nevyšlo na navštěvu i u nás, ale snad někdy jindy
Ježišinku, ona má bombovou pusinečku Luci, odkud ty přesně jsi? Za Ostravou nebo před?
Peti a fotečky jsou bombové, jsem se musela opět smát :-) No a pamatuješ na mě, že jom, serduško, že mi je přepošleš na mail, klidně i na etapy v průběhu týdne
lanika
napsal(a):
Ježišinku, ona má bombovou pusinečku Luci, odkud ty přesně jsi? Za Ostravou nebo před?
Peti a fotečky jsou bombové, jsem se musela opět smát :-) No a pamatuješ na mě, že jom, serduško, že mi je přepošleš na mail, klidně i na etapy v průběhu týdne
taky jsem pro tuleně
lanika
napsal(a):
Lenice, co Honzule? Jak je na tom? CHodí lépe?
haisovad
napsal(a):
Lenice, co Honzule? Jak je na tom? CHodí lépe?
Ještě stádečko ovcíííí
lanika
napsal(a):
To je pusinka, co? K sežrání. Pořád ji muchluji. J estrašný mazel a je nyní jako velký plyšák. Strašně chlupatá a hebounká. Oni ti arabi mají strašně jemnou srst. V létě je jako hedvábí a v žimě....něco jako králičí srst. Strašně jemná. Hlavně kolem uší, tam je skoro jako činčila.
Já bydlím 7 km za Frýdkem - Místkem směr Frýdlant nad Ostravicí.
haisovad
napsal(a):
Ještě stádečko ovcíííí
tady kousek asi cca10km maj tky ovečky je jich tam hafo a do toho ještě 7koní různě barevnejch pěknej pohled,ale nikdy sebou nemám foták mobilem to není ono
lucky
napsal(a):
To je pusinka, co? K sežrání. Pořád ji muchluji. J estrašný mazel a je nyní jako velký plyšák. Strašně chlupatá a hebounká. Oni ti arabi mají strašně jemnou srst. V létě je jako hedvábí a v žimě....něco jako králičí srst. Strašně jemná. Hlavně kolem uší, tam je skoro jako činčila.
tak to je teda mega plyšák
woldemortik
napsal(a):
tak to je teda mega plyšák
No jo..ony by nejradši rovnou do postele
tady málem vlezla do baráku
lucky
napsal(a):
Neboj tu tvoji koču musíme vidět...
šáhnout si na pravýho arabaka...mě přijde usa jak z pohádky a ještě ty tvý fota..luxus a strašně vám zavidíme tu mega hřívu...to jim to tak roste, nebo máš nějakej prostředek na urychlení rustu....
klawdie
napsal(a):
Neboj tu tvoji koču musíme vidět...
šáhnout si na pravýho arabaka...mě přijde usa jak z pohádky a ještě ty tvý fota..luxus a strašně vám zavidíme tu mega hřívu...to jim to tak roste, nebo máš nějakej prostředek na urychlení rustu....
Ona to má asi po mámě. Ta měla metrové copy. Ocas ji teda vždycky oškubala hříbata, ale ty copy byly síla. Rozpuštěné jsem to nikdy neviděla, ale prý to pak měla někde po karpy. Takže Usa to má asi dědičné a fakt ji denně češu, sem tam zastřihnu konečky. Teď jsem to zkracovala o cca 10 cm, protože si v létě trochu zmuchlovala konečky, když si drbala svědící krk o dveře, jak ji blbě píchnul veterinář Ocas tahala po zemi, tak ho má fiknutý nyní asi o 20cm
Tady ještě před stříháním
lucky
napsal(a):
Ona to má asi po mámě. Ta měla metrové copy. Ocas ji teda vždycky oškubala hříbata, ale ty copy byly síla. Rozpuštěné jsem to nikdy neviděla, ale prý to pak měla někde po karpy. Takže Usa to má asi dědičné a fakt ji denně češu, sem tam zastřihnu konečky. Teď jsem to zkracovala o cca 10 cm, protože si v létě trochu zmuchlovala konečky, když si drbala svědící krk o dveře, jak ji blbě píchnul veterinář Ocas tahala po zemi, tak ho má fiknutý nyní asi o 20cm
že arabi moc nemusím,ale usa je moc krásna takova roztomila hned bych jí vzala domu jako plyšáka
lucky
napsal(a):
Jo, jinak s tím arabem..divili by jste se, kolik lidí araba nikdy nevidělo na živo...přitom jsem se setkala s tím, že lidi koukali, jak můžu vodit toho "šíleného araba" na ohlávce! Vždyť mě zabije! Alespoň štajgr by měla mít! To měla asi rok a půl.... Když jsem byla na kurzu kdysi, tak se na ni chodili lidi koukat jako na exota, že je tam pravý plnokrevný arab. Vždyť to bude šílenec, sviňa arabská a magor nad magory..že to bude dobrá sranda. Chodili za mnou lidi, že vidí araba poprvé naživo a jestli je fakt tak divoký. Pak byli překvapení, že je to normální kůň, ba naopak, že je chytrý, pohotový a všechno mu jde tak nějak samo.... Honza si ji tenkrát pořád bral jako ukázkového koně
. Usa už si snad myslela, že jsem ji asi prodala
klawdie
napsal(a):
Co ty vubec Lucy děláš?
musím jet pryč pak se tady zase stavym zatím ahoj
lucky
napsal(a):
Jo, jinak s tím arabem..divili by jste se, kolik lidí araba nikdy nevidělo na živo...přitom jsem se setkala s tím, že lidi koukali, jak můžu vodit toho "šíleného araba" na ohlávce! Vždyť mě zabije! Alespoň štajgr by měla mít! To měla asi rok a půl.... Když jsem byla na kurzu kdysi, tak se na ni chodili lidi koukat jako na exota, že je tam pravý plnokrevný arab. Vždyť to bude šílenec, sviňa arabská a magor nad magory..že to bude dobrá sranda. Chodili za mnou lidi, že vidí araba poprvé naživo a jestli je fakt tak divoký. Pak byli překvapení, že je to normální kůň, ba naopak, že je chytrý, pohotový a všechno mu jde tak nějak samo.... Honza si ji tenkrát pořád bral jako ukázkového koně
Achoj holkííííííííííííííííííííííííííííííííí ,
ráno jsem pádila ke koním, že půjdu jezdit, bo velkej Rozleťák má absťák pohybový a je vzteklej jako pes, ale klouže to klouže - ak zas bude hnít ve výběhu :-( chjoooo.
Včera jsem ho měla s holčinou na krokovce a musela jsem ho mít připnutého, nebo by mi s ní utekl. Malej Rozleťák na něj dělal nálety :-) Holky, to je tak krásný mít miminko
Nějak mi unikla pointa rozdělení táborů, ale to asi není nic nového, že ??? Pointy mi unikají dost často
Zuza nám chudinka ulehla, tak jí ten výlet zmohl. To určo ten průvan na dydžině. Jak chalani nezavírali dveře.
lucky
napsal(a):
Maš super pomocníky, tak klido zas dej vedět až dorazíš, my fakt nekoušem vždyt to víš....
taky musím makat..
Danny zkusila jsi to s tím nickem
segra máš ještě nějaký photos?
klawdie
napsal(a):
Maš super pomocníky, tak klido zas dej vedět až dorazíš, my fakt nekoušem vždyt to víš....
taky musím makat..
Danny zkusila jsi to s tím nickem
segra máš ještě nějaký photos?
Zaziko ráda tě pozvu k nám..už dlouho obdivuji tvoji kobylku a že ji šetří teda... už má být dávno obsedlá...
klawdie
napsal(a):
Zaziko ráda tě pozvu k nám..už dlouho obdivuji tvoji kobylku a že ji šetří teda... už má být dávno obsedlá...
Jéje jak jsi na mě přišla? Jenom jedna malá odpověď Martě a už su zvaná. Co na ní prosím tě obdivuješ? Je to rozmazlený nevděčný chlupatý stvoření, který miluju víc než sebe.
Mimochodem obsedla jsem ji v červnu
luciusl
napsal(a):
Achoj holkííííííííííííííííííííííííííííííííí ,
ráno jsem pádila ke koním, že půjdu jezdit, bo velkej Rozleťák má absťák pohybový a je vzteklej jako pes, ale klouže to klouže - ak zas bude hnít ve výběhu :-( chjoooo.
Včera jsem ho měla s holčinou na krokovce a musela jsem ho mít připnutého, nebo by mi s ní utekl. Malej Rozleťák na něj dělal nálety :-) Holky, to je tak krásný mít miminko
Nějak mi unikla pointa rozdělení táborů, ale to asi není nic nového, že ??? Pointy mi unikají dost často
Zuza nám chudinka ulehla, tak jí ten výlet zmohl. To určo ten průvan na dydžině. Jak chalani nezavírali dveře.
Čauvec Luciášku...no tak to je škody že jsi ho neprovětrala, Rozleťák bude papat děti
POintu nehledej žádná není...
No jo a ještě za to borec chtěl třicet korun...za ten pruvan Chudák Zuzika to foto je drsné...
zazika
napsal(a):
Jéje jak jsi na mě přišla? Jenom jedna malá odpověď Martě a už su zvaná. Co na ní prosím tě obdivuješ? Je to rozmazlený nevděčný chlupatý stvoření, který miluju víc než sebe.
Mimochodem obsedla jsem ji v červnu
...četla jsem tam vedle tvůj poslední příspěvek
...No já jen že už jsme se potkali na tolika dizkuzích a utkvěla jsi mi v paměti, sešli jsme se v názorech, hlavně v těch na obsedání
...kobylce jsou skoro čtyři né!? A jaké bylo obsedání tedy,to jsem nějak prošvihla...
lanika
napsal(a):
Hoď jsem fotečku, nějqak nejsem v obraze
Tady, fotila ji Marťa, já nemám čím...žel bohu
luciusl
napsal(a):
Klári, už mi to sošlo - sice jsem to celé nepročetla, ale nadpis mi stačil
tak jsem ještě tda.ahoj zazi ráda tě vítam mezi máma
klawdie
napsal(a):
...No já jen že už jsme se potkali na tolika dizkuzích a utkvěla jsi mi v paměti, sešli jsme se v názorech, hlavně v těch na obsedání
...kobylce jsou skoro čtyři né!? A jaké bylo obsedání tedy,to jsem nějak prošvihla...
POčkat takže vy se znát s Martou(wolder...)??? to je dobrý...
klawdie
napsal(a):
Já to tu nepsala, no nehla ani brvou, když jsem se po ní plazila jak břečťan. Držela mi jí moje dvanáctiletá sestřička, je to poklad- bohužel jen když chce
a ona taky dost často nechce
, teď jí mám v Budějkách a asi požádám majitele stájí aby jí snížili oves je fatky nebušená, navíc závislá na jejich kobče- odloučení snáší blbě ale já ještě hůř- už pomalu neslyším
klawdie
napsal(a):
POčkat takže vy se znát s Martou(wolder...)??? to je dobrý...
Kdepak je zbytek ????? Leňuch, Jaňuch, Peťuch, Daňuch ??? Holky, mě se dnes zdálo, že jsem jela parkur se světovými jezdci :-) ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Teď si nejsem jistá, který z těch snů je šílenější - čerti, kteří jedí mé břicho vidličkami nebo ten dnešní
zazika
napsal(a):
Já to tu nepsala, no nehla ani brvou, když jsem se po ní plazila jak břečťan. Držela mi jí moje dvanáctiletá sestřička, je to poklad- bohužel jen když chce
a ona taky dost často nechce
, teď jí mám v Budějkách a asi požádám majitele stájí aby jí snížili oves je fatky nebušená, navíc závislá na jejich kobče- odloučení snáší blbě ale já ještě hůř- už pomalu neslyším
jé to znám rarach měl taky závislácký moresi nejlepší když ti řve do uší...
klawdie
napsal(a):
TY vole ty máš ale sny...Janička mi psala že pádí na služebku a holky asi dřou....Zuzanka je chudák v práci...
kláry jj známe se si jak dlouho pět let.Byla jsem jí na podzim fotit kobylku aby měla náké fotky s kterýma by se mohla chlubyt.Poznaly jsme se u koní tady kousek takovýho vola co má koně jen na dotace.to kobylku ještě neměla.je to super hoka co si stojí za svým názorem a ato na ni obdivuju. a co zazi jak se jí lůíbí v budejkách.Já když jsem prodala ferdu a odjižděla tak lavina a to je co říct lítala po celý ohradě jestly se fereda někde neoběvý,ale tedka je to v poho už se sklidnila atedka aakorát nesmí slišet žádněho jiného kolně řechat jinak zase líta jak splašená p ohradě.
zazika
napsal(a):
Jako takový sny to znám... to je hnus. Já za hoďku taky pádím na pohovor. Možná budu taky pracovat a studovat a pane bože mě šlehne.
Joooooooo, to znám. Dělala jsem při škole VŠ. Do toho domácnost, dva koně ... ale dalo se to :-) Však víš že když se chce tak to jde. Holky, tak já mizím ... odvezu zazimovat kytky, pak k šéfovi na kobereček a pak ... možná seženu odvoz a pojedu do haly - venku se moc nedá :-( pa
woldemortik
napsal(a):
kláry jj známe se si jak dlouho pět let.Byla jsem jí na podzim fotit kobylku aby měla náké fotky s kterýma by se mohla chlubyt.Poznaly jsme se u koní tady kousek takovýho vola co má koně jen na dotace.to kobylku ještě neměla.je to super hoka co si stojí za svým názorem a ato na ni obdivuju. a co zazi jak se jí lůíbí v budejkách.Já když jsem prodala ferdu a odjižděla tak lavina a to je co říct lítala po celý ohradě jestly se fereda někde neoběvý,ale tedka je to v poho už se sklidnila atedka aakorát nesmí slišet žádněho jiného kolně řechat jinak zase líta jak splašená p ohradě.
No tak to máte pěkné...Ne boj Zuzy makat i studovat se dá horší kombinace je s koněm...
klawdie
napsal(a):
zkusím to odsadit...jinak Lucinka jde zas mlžit, cooo???!!!
tak to si děláš kozy já bych jí z toho hříbka zkopla atakvou bych jí ubalila,že by se stoho kráva nezvedla.pardon za ostrá slova,ale jen by mě zajmalo kam to dneska spěje za chvilku budou dávat sedla uzdečky nebo i sedat na hříbě jen sotva vyleze z matky.ne já už ne dlabuto.jdu přiložit do kamen
lanika
napsal(a):
Holkýýýýýýýýýýýýý, nechme už toho......Vždyt je krásná mrazivá zima
Co vůbec vaší koňuši jak jste dorazili od nás? Byly milostné hrátky?
Mi ani nemluv Sabula byl uraženej že jsem ho opustila a ještě byl zpruzelej že byl zavřenej, pač se nám předělávali ohrady...ale vyrazili jsme si do lesíka a dobrý....
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem
No jo, Sabulik uražený, žes ho nevzala sebou.....Jak si to jako představuješ? A kde zmizla Peťule? Měla sem naházet ještě dokumentární fota
A Dany taky dnes maká jak šroub, Lucišek mlží
, druhý Lucišek sváží piliny, Andrejka swe nám nějak odmlčela a zbytek???????? Ženskéééééééééé.... Máte u vás bílo? Tady se to sem tam zelená, ale mráz je, ani by člověk nevěřil :-(
klawdie
napsal(a):
Mi ani nemluv Sabula byl uraženej že jsem ho opustila a ještě byl zpruzelej že byl zavřenej, pač se nám předělávali ohrady...ale vyrazili jsme si do lesíka a dobrý....
Holky jsem tady na chvíli. Šéf mě trénuje...a já jsem zjistila, že jsem totálně sklerotik...před týdnem jsem měla udělat smlouvu a naprosto regulerně se mi to vykouřilo z hlavy...asi přestanu fajčit... Né fakt, co si nenapíšu nebo neudělám hned tak to okamžitě mažu... Asi si koupim Ginko prim...mohlo by mi to pomoci...
Jak jste tady mluvili o závislosti koníků na sebe. Tak já jsem měla stejnej problém s Leošou před rokem když jsem jí začala brát mimo stádo na procházky na ruce...to bylo řevu, otáčení se, brečení za maminkou...ale za měsíc byl pokoj...šla v klidu, hlavinku při zemi...ale ze začátku to byl boj, přiznávám.
Musím za chvíli začít dělat i s Lunou...kratší procházky mimo rodinu...
Tady jde jak spráskanej pes...
lanika
napsal(a):
No jo, Sabulik uražený, žes ho nevzala sebou.....Jak si to jako představuješ? A kde zmizla Peťule? Měla sem naházet ještě dokumentární fota
A Dany taky dnes maká jak šroub, Lucišek mlží
, druhý Lucišek sváží piliny, Andrejka swe nám nějak odmlčela a zbytek???????? Ženskéééééééééé.... Máte u vás bílo? Tady se to sem tam zelená, ale mráz je, ani by člověk nevěřil :-(
Á lenička nemá co dělat...jdu papat
woldemortik
napsal(a):
já teprva tedka půjdu.málem nám bouch koletel to bylo čoro
Zdravím při poledni konečně jsem to všechno dočetla
woldemortik
napsal(a):
já teprva tedka půjdu.málem nám bouch koletel to bylo čoro
Já jsem na chvíli zase tady...dneska jsem silná makačenko Musím si ten stůj tady pěkně vykydat...abych zítra odcházela s čistou hlavou.
Za chvíli pošupajdím na oběd, mám hlad jako prase. Klasika jsem dneska ještě vůbec nejedla...hladovým a pak se přežeru...jsem nepoučitelná
haisovad
napsal(a):
Já jsem na chvíli zase tady...dneska jsem silná makačenko Musím si ten stůj tady pěkně vykydat...abych zítra odcházela s čistou hlavou.
Za chvíli pošupajdím na oběd, mám hlad jako prase. Klasika jsem dneska ještě vůbec nejedla...hladovým a pak se přežeru...jsem nepoučitelná
segra co děláš v sobotu odpoledne?
haisovad
napsal(a):
Nevím zda tu Lucka ještě je ale slíbené fotoalbum jen pro nííííí:)
Bavte se holky
rocky
napsal(a):
Nevím zda tu Lucka ještě je ale slíbené fotoalbum jen pro nííííí:)
Bavte se holky
rocky
napsal(a):
už ji nechám bejt jinak mi na dalším srazu ublíííížííííí
tak abych nebyla mrcha
rocky
napsal(a):
už ji nechám bejt jinak mi na dalším srazu ublíííížííííí
tak abych nebyla mrcha
a podpoří i klawdie..která ten přípitek opravdu ŽRALA OČIMA!!!
rocky
napsal(a):
a podpoří i klawdie..která ten přípitek opravdu ŽRALA OČIMA!!!
Povel fotografa: Buď sexi
rocky
napsal(a):
Sorry Zuzi ta je lepšííí
Nejdřív panička pak Honzííík
rocky
napsal(a):
Nejdřív panička pak Honzííík
kdopak si nám to tady uhajnul, že by danny
rocky
napsal(a):
kdopak si nám to tady uhajnul, že by danny
Neboj Jani i ty ses stala objetí fotografa
klawdie
napsal(a):
jseš mrtvá blondýno!!!
Neboj Lení fotečky dostaneš úúúplně všeci:)
Musíme začít novou diskuzi,mmám tu ještě hafo zábavnejch fotek a maroda Honzíka ...
Ségra v sobotu ve dvě mi má přijít ta nová slečna zkusit Jerryka!Pročpak??
rocky
napsal(a):
Neboj Lení fotečky dostaneš úúúplně všeci:)
Musíme začít novou diskuzi,mmám tu ještě hafo zábavnejch fotek a maroda Honzíka ...
Ségra v sobotu ve dvě mi má přijít ta nová slečna zkusit Jerryka!Pročpak??
hm že pojedem za saxikem...tak jedině že se s Evčou domluvím na pozdější hodinu poukd chceš jet...