Čtvrtek,pro silné povahy ...............

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2007 06:36

Dobré ránko všem Včera jsem zalehla s bacilem a louskala na notebooku...Hádejte co?

15.11.2007 06:38

molly napsal(a):
Dobré ránko všem Včera jsem zalehla s bacilem a louskala na notebooku...Hádejte co?

No a nelekejte se,ale vypadala jsem při tom takhle

15.11.2007 06:39

molly napsal(a):
No a nelekejte se,ale vypadala jsem při tom takhle

jejeda to jsme se sešli ale tvoje vypadá luxusnějí, hlavně to foto, ještě že mám možnost ten navíc smazat...

15.11.2007 06:41

molly napsal(a):

Holčiny,ať máte fajne den a hlavně koníky v pohoděLeni,jak Honzula? A jste všechny bez bacilů!!!

Baby z HK-zítra a v SO jsem na stánku ve Futuru,takže když pojedete kolem,přijďte se na mě mrknout... pam pam ....

15.11.2007 07:02

molly napsal(a):
Holčiny,ať máte fajne den a hlavně koníky v pohoděLeni,jak Honzula? A jste všechny bez bacilů!!!

Baby z HK-zítra a v SO jsem na stánku ve Futuru,takže když pojedete kolem,přijďte se na mě mrknout... pam pam ....

Zuzi tak to se pokusím tě určo navštívit... dík za podporu holky

Jo a Janička pry dne snedorazí bééé...Hele segra tak to vypadá že máš foto hod ho spíš sem prosím!!!!

15.11.2007 07:32

klawdie napsal(a):
Zuzi tak to se pokusím tě určo navštívit... dík za podporu holky

Jo a Janička pry dne snedorazí bééé...Hele segra tak to vypadá že máš foto hod ho spíš sem prosím!!!!

zdarec bando.molly přeji brzké uzdravení.nějak jsem se celou tu doku nějak nezastavyla a nestíhala přečíst všechny vaše příspěvky jste na mě moc rychlé.u nás je asi už půl metru sněhu a pořád sněží. koně mám rozdělený na dva tábory honzík je pod barákem a lavina,bogar a mendy zase nad barákem.

15.11.2007 07:51

woldemortik napsal(a):
zdarec bando.molly přeji brzké uzdravení.nějak jsem se celou tu doku nějak nezastavyla a nestíhala přečíst všechny vaše příspěvky jste na mě moc rychlé.u nás je asi už půl metru sněhu a pořád sněží. koně mám rozdělený na dva tábory honzík je pod barákem a lavina,bogar a mendy zase nad barákem.

Zdraec Marto...to je zas vzrušo co...ach jo...jaktože se koníci rozdělili?to jim budeš muset prokopat cestičku...viděla jsi zas další ubožátko na bazoši, myslím toho haflouše

Segra prd na to...není třeba se tu dělit na dvě party, at se každy baví s kým chce...je fakt že jsem na to neměla reagovat a byl by asi klid...

15.11.2007 07:52

woldemortik napsal(a):

Čauvec kočky...fuj to jsem se po ránu zas vytočila!!!no ale není třeba rozebírat-hehe...Fotečky ze srazu už mám vypálené tak vás snima hned zahrnu
Copak Marti koníci se pohádali???

15.11.2007 07:55

rocky napsal(a):
Čauvec kočky...fuj to jsem se po ránu zas vytočila!!!no ale není třeba rozebírat-hehe...Fotečky ze srazu už mám vypálené tak vás snima hned zahrnu

Holky ahojte....Jsem tu jen na skok, za chvíli pádím do banky :-( Peťuš to tady zahází fotečkama ať se mám pak čemu smát

15.11.2007 07:55

rocky napsal(a):

Tak dělej potěš mé oko mýma drahýma přítelkyněma...víš jak se to říká dva kohouti na jednom smetišti...to bude OK.

15.11.2007 07:56

klawdie napsal(a):
Zdraec Marto...to je zas vzrušo co...ach jo...jaktože se koníci rozdělili?to jim budeš muset prokopat cestičku...viděla jsi zas další ubožátko na bazoši, myslím toho haflouše

Segra prd na to...není třeba se tu dělit na dvě party, at se každy baví s kým chce...je fakt že jsem na to neměla reagovat a byl by asi klid...

Na takový keci jedný zakomplexovaný slečny jsem prostě musela zareagovat!!! serou mě tyhle poznámky, jak jinak si mám ulevit když ji tady nemůžu mít před sebou a slečně vysvětlit jak se pletou pojmy s dojmy...

15.11.2007 07:57

klawdie napsal(a):

Nazdárek děvčata,
já jsem včera tady vysedávala do šesti...celkem my to pomohlo, trocha papírů je fuč... Přijela jsem domů a chytnul mě ukrutně ten zub-hajzl. Usnula jsem kolem sedmé a probudila se až ráno...fakt šílená téměř dvanáctka spánku.
Kláry, Péťo kašlete na to, stejně se to bude psát dokola a nic se tím nevyřeší... Každej je nějakej a přes net člověka nepřesvědčíte...když už tak osobní vyřykání ale takhle přes písmenka je to na dlouho.

15.11.2007 08:04

klawdie napsal(a):
Tak dělej potěš mé oko mýma drahýma přítelkyněma...víš jak se to říká dva kohouti na jednom smetišti...to bude OK.

Segra a ty fotky!!!!na ni už kašli, Danny má pravdu...my jsme holt narozdíl od Vás strašně ukřičené, bijem se do krve to Vám závidím...zas je tu aspon veselo...chjo tu brzdím nájmy....musím trochu makat...

15.11.2007 08:04

klawdie napsal(a):

ale honzík je hřebec a malej bogárek je tyk a nějak se bojím a by si honzajz nebraánil lavinu a mendy a nenapadal mi bogara tak jsem si uělala ohradu pod oknem pokoje s pergoly udělala stáj a mám to vystaraný.Kláry bohužel neviděl chtěla jsem se na něj kouknout,ale už ho smazyl,ale četla jsem otom na nemoderce.není tam napaané co tam bylo tak nevím,ale jistě bych mu napsala pár krásných vět.jak mám ve zvyku. sních no mám to v plánu dneska vzít hrablo a dělat cesty jako před dvěma lety jsem dělala koním v ohradě cestičky aby nestály jen u sena,ale i chodily to tady byl něco málo přes mětr sněhu.

15.11.2007 08:05

klawdie napsal(a):

Drahe pšitelkyně:)
Zas mi volal kamoš arabač, pak to hned chytám ten jeho skvostný dialekt...:)
Baby, já už to nekomentuju, nějak není síla...myslím si, že tábory se rozdělily a mohl by být klid....stejně bude každý mít pořád svoji pravdu a prostě tak to bude a nikdy jinak...tak jako si sedíme my, si Adel bude sedět s někým jiným...asi jsme sehrané a prostě jsme se hledaly, až jsme se našly, nicméně diskuze je veřejná, jak už je řečeno, pokud někdo chce, ať klidně přispěje, funguje tady dost ustálených diskuzí, takže nechápu, že zrovna pracantky sjou tak žádané...:) ne že by mě to netěšilo..:)a navíc každý si může založit diskuzi, jakou chce...no slunečka, mějte se, na chvilku jsem se tu dostala...ale pak si večer počtu, snad něco veselého:)))
Btw v hale bylo luxusně, hopali jsme ve volnosti, dělali blbosti, a pěkně jsem si zase sprasila rajtky, páč na co sedlo, že?:)))

15.11.2007 08:08

kukinatost napsal(a):
Baby, já už to nekomentuju, nějak není síla...myslím si, že tábory se rozdělily a mohl by být klid....stejně bude každý mít pořád svoji pravdu a prostě tak to bude a nikdy jinak...tak jako si sedíme my, si Adel bude sedět s někým jiným...asi jsme sehrané a prostě jsme se hledaly, až jsme se našly, nicméně diskuze je veřejná, jak už je řečeno, pokud někdo chce, ať klidně přispěje, funguje tady dost ustálených diskuzí, takže nechápu, že zrovna pracantky sjou tak žádané...:) ne že by mě to netěšilo..:)a navíc každý si může založit diskuzi, jakou chce...no slunečka, mějte se, na chvilku jsem se tu dostala...ale pak si večer počtu, snad něco veselého:)))
Btw v hale bylo luxusně, hopali jsme ve volnosti, dělali blbosti, a pěkně jsem si zase sprasila rajtky, páč na co sedlo, že?:)))

jani tak to já už ani nevím jak se v sedle jezdí nemůžu na lavin u sehnat podbřišák tak jszdim bez sedla,ale to jsou fofry nesmím se dívat dolů jaká je to vejška

15.11.2007 08:11

kukinatost napsal(a):

JAničko cítím z toho kus psychologie! je vidět že už si v práci...stejnak si z toho zas budem dělat prdel až se uvidíme:))))

no skákání na hale ti závidím...ty jo ted mě napdaá že by jsme si segra u slavíčka taky mohli pronajmout halu a poslat ty lumpy aspon ve volnosti, jestli si dobře pamatuji chtěl 150 za hodinu...tam nebude určo tak narvano jako v hjk...
a prosím tě už tam nelez rozumný lidi číst umí a nemám zájem tady dělat soutěž...

15.11.2007 08:11

woldemortik napsal(a):
jani tak to já už ani nevím jak se v sedle jezdí nemůžu na lavin u sehnat podbřišák tak jszdim bez sedla,ale to jsou fofry nesmím se dívat dolů jaká je to vejška

Heh, je to obr kůň viď Marti.
Já jsem u známé seděla jednou na chlaďasce a nohy mě bolely ještě tejden jak byla široká... Hoď sem nějaké fotky...

15.11.2007 08:12

kukinatost napsal(a):

tak jo trochu na spravení nálady vhazuji pár fotek co ještě nebyli zveřejněny

15.11.2007 08:13

rocky napsal(a):

skupinové foto všech účastníků zájezdu

15.11.2007 08:14

rocky napsal(a):
skupinové foto všech účastníků zájezdu

15.11.2007 08:15

rocky napsal(a):

zas tam jsem v těch teplákách

15.11.2007 08:15

rocky napsal(a):

Hehe pokračuj...

15.11.2007 08:17

rocky napsal(a):
zas tam jsem v těch teplákách

Tak a teď vaše ksichtíky...Dobře ať nejsem sviňka začnu já a dám tam ty vaše povedené....

15.11.2007 08:18

rocky napsal(a):
Tak a teď vaše ksichtíky...Dobře ať nejsem sviňka začnu já a dám tam ty vaše povedené....

křivohubky, křivohubky....

15.11.2007 08:19

klawdie napsal(a):
Hehe pokračuj...

Heh, dobrýýý!!! Šup sem s dalšíma

15.11.2007 08:19

rocky napsal(a):

klawdie

15.11.2007 08:21

rocky napsal(a):
Leňulka

marod Zuzka

15.11.2007 08:21

tajemma danny napsal(a):

DAnny jo a mám pro tebe řešení kvuli tomu nicku..založ si prostě nový stejný jen opraveny o to "m-n" opravený....

Ale co mi to dalo

15.11.2007 08:22

rocky napsal(a):
marod Zuzka

Jaňulka

15.11.2007 08:26

rocky napsal(a):
Jaňulka

Lucinkaaaa

15.11.2007 08:26

tajemma danny napsal(a):

danny jestly tady náké mám nejsem na svém pc,ale zkusim to.

jak tak koukám srazík se vám povedl.

největčí radost ze sněhu má asi bella

15.11.2007 08:31

woldemortik napsal(a):

Hehe stejně by mě zajímalo jak na ni lezeš...

15.11.2007 08:32

woldemortik napsal(a):

Ty vogo, fotky jsou good Péťo...

15.11.2007 08:36

haisovad napsal(a):

Klary ani se neptej bud po balíku nebo mě někdo vyhodí.

15.11.2007 08:38

woldemortik napsal(a):

Marti odkud že vlastně jsi ty?

15.11.2007 08:40

klawdie napsal(a):
Marti odkud že vlastně jsi ty?

jih čech okres český krumlov mám to to kousek do rakouska novohradské hory

15.11.2007 08:41

haisovad napsal(a):

ahoj holky, koukám, že jste si to užily. Škoda, že vám to nevyšlo na navštěvu i u nás, ale snad někdy jindy

15.11.2007 08:42

lucky napsal(a):
ahoj holky, koukám, že jste si to užily. Škoda, že vám to nevyšlo na navštěvu i u nás, ale snad někdy jindy

je to krásná fotky vypdá jak mládě tuleně.

15.11.2007 08:43

woldemortik napsal(a):
je to krásná fotky vypdá jak mládě tuleně.

jj , na tom se shodlo více lidí. Jo a jedna kamarádka říkala, že vypadá jako pštros

15.11.2007 08:44

lucky napsal(a):

Ježišinku, ona má bombovou pusinečku Luci, odkud ty přesně jsi? Za Ostravou nebo před?

Peti a fotečky jsou bombové, jsem se musela opět smát :-) No a pamatuješ na mě, že jom, serduško, že mi je přepošleš na mail, klidně i na etapy v průběhu týdne

15.11.2007 08:45

lucky napsal(a):
jj , na tom se shodlo více lidí. Jo a jedna kamarádka říkala, že vypadá jako pštros

Jednoznačně Tuleň Lucy...neboj chystáme se tam jisto jistě opět až bude tepleji a doufám, že na dýl...

15.11.2007 08:48

lanika napsal(a):
Ježišinku, ona má bombovou pusinečku Luci, odkud ty přesně jsi? Za Ostravou nebo před?

Peti a fotečky jsou bombové, jsem se musela opět smát :-) No a pamatuješ na mě, že jom, serduško, že mi je přepošleš na mail, klidně i na etapy v průběhu týdne

taky jsem pro tuleně

15.11.2007 08:49

lanika napsal(a):

Lenice, co Honzule? Jak je na tom? CHodí lépe?

15.11.2007 08:50

haisovad napsal(a):
Lenice, co Honzule? Jak je na tom? CHodí lépe?

Ještě stádečko ovcíííí

15.11.2007 08:52

lanika napsal(a):

To je pusinka, co? K sežrání. Pořád ji muchluji. J estrašný mazel a je nyní jako velký plyšák. Strašně chlupatá a hebounká. Oni ti arabi mají strašně jemnou srst. V létě je jako hedvábí a v žimě....něco jako králičí srst. Strašně jemná. Hlavně kolem uší, tam je skoro jako činčila.

Já bydlím 7 km za Frýdkem - Místkem směr Frýdlant nad Ostravicí.

15.11.2007 08:54

haisovad napsal(a):
Ještě stádečko ovcíííí

Pořád na to nedošlápne, sice je to možná o krůček lepší, ale ještě stále chodí o 3 :-( Uvidíme, dnes ho ještě vytáhnu a pochodím, abych se podívala, musím volat veta a říct mu , jak na tom je..... Na dotek taky stále bolestivé, nebo už to dělá ze zvyku

15.11.2007 08:54

haisovad napsal(a):
Ještě stádečko ovcíííí

tady kousek asi cca10km maj tky ovečky je jich tam hafo a do toho ještě 7koní různě barevnejch pěknej pohled,ale nikdy sebou nemám foták mobilem to není ono

15.11.2007 08:55

lucky napsal(a):
To je pusinka, co? K sežrání. Pořád ji muchluji. J estrašný mazel a je nyní jako velký plyšák. Strašně chlupatá a hebounká. Oni ti arabi mají strašně jemnou srst. V létě je jako hedvábí a v žimě....něco jako králičí srst. Strašně jemná. Hlavně kolem uší, tam je skoro jako činčila.

tak to je teda mega plyšák

15.11.2007 08:57

woldemortik napsal(a):
tak to je teda mega plyšák

No jo..ony by nejradši rovnou do postele
tady málem vlezla do baráku

15.11.2007 08:57

lucky napsal(a):

Neboj tu tvoji koču musíme vidět...

šáhnout si na pravýho arabaka...mě přijde usa jak z pohádky a ještě ty tvý fota..luxus a strašně vám zavidíme tu mega hřívu...to jim to tak roste, nebo máš nějakej prostředek na urychlení rustu....

15.11.2007 09:04

klawdie napsal(a):
Neboj tu tvoji koču musíme vidět...

šáhnout si na pravýho arabaka...mě přijde usa jak z pohádky a ještě ty tvý fota..luxus a strašně vám zavidíme tu mega hřívu...to jim to tak roste, nebo máš nějakej prostředek na urychlení rustu....

Ona to má asi po mámě. Ta měla metrové copy. Ocas ji teda vždycky oškubala hříbata, ale ty copy byly síla. Rozpuštěné jsem to nikdy neviděla, ale prý to pak měla někde po karpy. Takže Usa to má asi dědičné a fakt ji denně češu, sem tam zastřihnu konečky. Teď jsem to zkracovala o cca 10 cm, protože si v létě trochu zmuchlovala konečky, když si drbala svědící krk o dveře, jak ji blbě píchnul veterinář Ocas tahala po zemi, tak ho má fiknutý nyní asi o 20cm

Tady ještě před stříháním

15.11.2007 09:06

lucky napsal(a):
Ona to má asi po mámě. Ta měla metrové copy. Ocas ji teda vždycky oškubala hříbata, ale ty copy byly síla. Rozpuštěné jsem to nikdy neviděla, ale prý to pak měla někde po karpy. Takže Usa to má asi dědičné a fakt ji denně češu, sem tam zastřihnu konečky. Teď jsem to zkracovala o cca 10 cm, protože si v létě trochu zmuchlovala konečky, když si drbala svědící krk o dveře, jak ji blbě píchnul veterinář Ocas tahala po zemi, tak ho má fiknutý nyní asi o 20cm

že arabi moc nemusím,ale usa je moc krásna takova roztomila hned bych jí vzala domu jako plyšáka

15.11.2007 09:08

woldemortik napsal(a):
že arabi moc nemusím,ale usa je moc krásna takova roztomila hned bych jí vzala domu jako plyšáka

Co ty vubec Lucy děláš?

15.11.2007 09:09

lucky napsal(a):

Jo, jinak s tím arabem..divili by jste se, kolik lidí araba nikdy nevidělo na živo...přitom jsem se setkala s tím, že lidi koukali, jak můžu vodit toho "šíleného araba" na ohlávce! Vždyť mě zabije! Alespoň štajgr by měla mít! To měla asi rok a půl.... Když jsem byla na kurzu kdysi, tak se na ni chodili lidi koukat jako na exota, že je tam pravý plnokrevný arab. Vždyť to bude šílenec, sviňa arabská a magor nad magory..že to bude dobrá sranda. Chodili za mnou lidi, že vidí araba poprvé naživo a jestli je fakt tak divoký. Pak byli překvapení, že je to normální kůň, ba naopak, že je chytrý, pohotový a všechno mu jde tak nějak samo.... Honza si ji tenkrát pořád bral jako ukázkového koně. Usa už si snad myslela, že jsem ji asi prodala

15.11.2007 09:10

klawdie napsal(a):
Co ty vubec Lucy děláš?

musím jet pryč pak se tady zase stavym zatím ahoj

15.11.2007 09:10

klawdie napsal(a):
Co ty vubec Lucy děláš?

Já? Momentálně jsem na volné noze....výtvarník, grafik...občas čmárám i ty koně

15.11.2007 09:12

lucky napsal(a):
Já? Momentálně jsem na volné noze....výtvarník, grafik...občas čmárám i ty koně

Já taky musím na moment vás opustit....stojí mi na pile ještě sedm pytlů nacpaných hoblinami a než zafujíáme (už je tady taky hrůza), tak to musím se psy ještě odvézt Fakt že se mi chce... Brrrr

15.11.2007 09:14

lucky napsal(a):
Jo, jinak s tím arabem..divili by jste se, kolik lidí araba nikdy nevidělo na živo...přitom jsem se setkala s tím, že lidi koukali, jak můžu vodit toho "šíleného araba" na ohlávce! Vždyť mě zabije! Alespoň štajgr by měla mít! To měla asi rok a půl.... Když jsem byla na kurzu kdysi, tak se na ni chodili lidi koukat jako na exota, že je tam pravý plnokrevný arab. Vždyť to bude šílenec, sviňa arabská a magor nad magory..že to bude dobrá sranda. Chodili za mnou lidi, že vidí araba poprvé naživo a jestli je fakt tak divoký. Pak byli překvapení, že je to normální kůň, ba naopak, že je chytrý, pohotový a všechno mu jde tak nějak samo.... Honza si ji tenkrát pořád bral jako ukázkového koně. Usa už si snad myslela, že jsem ji asi prodala

Achoj holkííííííííííííííííííííííííííííííííí ,
ráno jsem pádila ke koním, že půjdu jezdit, bo velkej Rozleťák má absťák pohybový a je vzteklej jako pes, ale klouže to klouže - ak zas bude hnít ve výběhu :-( chjoooo.
Včera jsem ho měla s holčinou na krokovce a musela jsem ho mít připnutého, nebo by mi s ní utekl. Malej Rozleťák na něj dělal nálety :-) Holky, to je tak krásný mít miminko

Nějak mi unikla pointa rozdělení táborů, ale to asi není nic nového, že ??? Pointy mi unikají dost často
Zuza nám chudinka ulehla, tak jí ten výlet zmohl. To určo ten průvan na dydžině. Jak chalani nezavírali dveře.

15.11.2007 09:14

lucky napsal(a):

Maš super pomocníky, tak klido zas dej vedět až dorazíš, my fakt nekoušem vždyt to víš....

taky musím makat..

Danny zkusila jsi to s tím nickem

segra máš ještě nějaký photos?

15.11.2007 09:16

klawdie napsal(a):
Maš super pomocníky, tak klido zas dej vedět až dorazíš, my fakt nekoušem vždyt to víš....

taky musím makat..

Danny zkusila jsi to s tím nickem

segra máš ještě nějaký photos?

Zaziko ráda tě pozvu k nám..už dlouho obdivuji tvoji kobylku a že ji šetří teda... už má být dávno obsedlá...

15.11.2007 09:21

woldemortik napsal(a):

Vidíš marti a proto já sem si pořídila prďku 148 cm vysokou aby sem se mohla v pohodě naloďovat

15.11.2007 09:25

klawdie napsal(a):
Zaziko ráda tě pozvu k nám..už dlouho obdivuji tvoji kobylku a že ji šetří teda... už má být dávno obsedlá...

Jéje jak jsi na mě přišla? Jenom jedna malá odpověď Martě a už su zvaná. Co na ní prosím tě obdivuješ? Je to rozmazlený nevděčný chlupatý stvoření, který miluju víc než sebe. Mimochodem obsedla jsem ji v červnu

15.11.2007 09:26

luciusl napsal(a):
Achoj holkííííííííííííííííííííííííííííííííí ,
ráno jsem pádila ke koním, že půjdu jezdit, bo velkej Rozleťák má absťák pohybový a je vzteklej jako pes, ale klouže to klouže - ak zas bude hnít ve výběhu :-( chjoooo.
Včera jsem ho měla s holčinou na krokovce a musela jsem ho mít připnutého, nebo by mi s ní utekl. Malej Rozleťák na něj dělal nálety :-) Holky, to je tak krásný mít miminko

Nějak mi unikla pointa rozdělení táborů, ale to asi není nic nového, že ??? Pointy mi unikají dost často
Zuza nám chudinka ulehla, tak jí ten výlet zmohl. To určo ten průvan na dydžině. Jak chalani nezavírali dveře.

Čauvec Luciášku...no tak to je škody že jsi ho neprovětrala, Rozleťák bude papat děti

POintu nehledej žádná není...

No jo a ještě za to borec chtěl třicet korun...za ten pruvan Chudák Zuzika to foto je drsné...

15.11.2007 09:27

zazika napsal(a):
Jéje jak jsi na mě přišla? Jenom jedna malá odpověď Martě a už su zvaná. Co na ní prosím tě obdivuješ? Je to rozmazlený nevděčný chlupatý stvoření, který miluju víc než sebe. Mimochodem obsedla jsem ji v červnu

Hoď jsem fotečku, nějqak nejsem v obraze

15.11.2007 09:28

lanika napsal(a):

Klári, už mi to sošlo - sice jsem to celé nepročetla, ale nadpis mi stačil

15.11.2007 09:29

zazika napsal(a):

...četla jsem tam vedle tvůj poslední příspěvek...No já jen že už jsme se potkali na tolika dizkuzích a utkvěla jsi mi v paměti, sešli jsme se v názorech, hlavně v těch na obsedání...kobylce jsou skoro čtyři né!? A jaké bylo obsedání tedy,to jsem nějak prošvihla...

15.11.2007 09:30

lanika napsal(a):

Tady, fotila ji Marťa, já nemám čím...žel bohu

15.11.2007 09:31

luciusl napsal(a):
Klári, už mi to sošlo - sice jsem to celé nepročetla, ale nadpis mi stačil

tak jsem ještě tda.ahoj zazi ráda tě vítam mezi máma

15.11.2007 09:33

klawdie napsal(a):
...četla jsem tam vedle tvůj poslední příspěvek...No já jen že už jsme se potkali na tolika dizkuzích a utkvěla jsi mi v paměti, sešli jsme se v názorech, hlavně v těch na obsedání...kobylce jsou skoro čtyři né!? A jaké bylo obsedání tedy,to jsem nějak prošvihla...

POčkat takže vy se znát s Martou(wolder...)??? to je dobrý...

15.11.2007 09:35

klawdie napsal(a):

Já to tu nepsala, no nehla ani brvou, když jsem se po ní plazila jak břečťan. Držela mi jí moje dvanáctiletá sestřička, je to poklad- bohužel jen když chce a ona taky dost často nechce, teď jí mám v Budějkách a asi požádám majitele stájí aby jí snížili oves je fatky nebušená, navíc závislá na jejich kobče- odloučení snáší blbě ale já ještě hůř- už pomalu neslyším

15.11.2007 09:37

klawdie napsal(a):
POčkat takže vy se znát s Martou(wolder...)??? to je dobrý...

Kdepak je zbytek ????? Leňuch, Jaňuch, Peťuch, Daňuch ??? Holky, mě se dnes zdálo, že jsem jela parkur se světovými jezdci :-) ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Teď si nejsem jistá, který z těch snů je šílenější - čerti, kteří jedí mé břicho vidličkami nebo ten dnešní

15.11.2007 09:38

zazika napsal(a):
Já to tu nepsala, no nehla ani brvou, když jsem se po ní plazila jak břečťan. Držela mi jí moje dvanáctiletá sestřička, je to poklad- bohužel jen když chce a ona taky dost často nechce, teď jí mám v Budějkách a asi požádám majitele stájí aby jí snížili oves je fatky nebušená, navíc závislá na jejich kobče- odloučení snáší blbě ale já ještě hůř- už pomalu neslyším

jé to znám rarach měl taky závislácký moresi nejlepší když ti řve do uší...

15.11.2007 09:39

klawdie napsal(a):
jé to znám rarach měl taky závislácký moresi nejlepší když ti řve do uší...

TY vole ty máš ale sny...Janička mi psala že pádí na služebku a holky asi dřou....Zuzanka je chudák v práci...

15.11.2007 09:45

klawdie napsal(a):
TY vole ty máš ale sny...Janička mi psala že pádí na služebku a holky asi dřou....Zuzanka je chudák v práci...

Taky bych měla konečně začít něco dělat !!!! :-) chjo, když pes mi sedí na klíně, drží mě packama a ne a ne mě pustit !!!!!!!!!!!!!!!

15.11.2007 09:46

klawdie napsal(a):

Jako takový sny to znám... to je hnus. Já za hoďku taky pádím na pohovor. Možná budu taky pracovat a studovat a pane bože mě šlehne.

15.11.2007 09:49

klawdie napsal(a):

kláry jj známe se si jak dlouho pět let.Byla jsem jí na podzim fotit kobylku aby měla náké fotky s kterýma by se mohla chlubyt.Poznaly jsme se u koní tady kousek takovýho vola co má koně jen na dotace.to kobylku ještě neměla.je to super hoka co si stojí za svým názorem a ato na ni obdivuju. a co zazi jak se jí lůíbí v budejkách.Já když jsem prodala ferdu a odjižděla tak lavina a to je co říct lítala po celý ohradě jestly se fereda někde neoběvý,ale tedka je to v poho už se sklidnila atedka aakorát nesmí slišet žádněho jiného kolně řechat jinak zase líta jak splašená p ohradě.

15.11.2007 09:50

zazika napsal(a):
Jako takový sny to znám... to je hnus. Já za hoďku taky pádím na pohovor. Možná budu taky pracovat a studovat a pane bože mě šlehne.

Joooooooo, to znám. Dělala jsem při škole VŠ. Do toho domácnost, dva koně ... ale dalo se to :-) Však víš že když se chce tak to jde. Holky, tak já mizím ... odvezu zazimovat kytky, pak k šéfovi na kobereček a pak ... možná seženu odvoz a pojedu do haly - venku se moc nedá :-( pa

15.11.2007 09:53

woldemortik napsal(a):
kláry jj známe se si jak dlouho pět let.Byla jsem jí na podzim fotit kobylku aby měla náké fotky s kterýma by se mohla chlubyt.Poznaly jsme se u koní tady kousek takovýho vola co má koně jen na dotace.to kobylku ještě neměla.je to super hoka co si stojí za svým názorem a ato na ni obdivuju. a co zazi jak se jí lůíbí v budejkách.Já když jsem prodala ferdu a odjižděla tak lavina a to je co říct lítala po celý ohradě jestly se fereda někde neoběvý,ale tedka je to v poho už se sklidnila atedka aakorát nesmí slišet žádněho jiného kolně řechat jinak zase líta jak splašená p ohradě.

No tak to máte pěkné...Ne boj Zuzy makat i studovat se dá horší kombinace je s koněm...

15.11.2007 09:54

rocky napsal(a):

zkusím to odsadit...jinak Lucinka jde zas mlžit, cooo???!!!

15.11.2007 09:55

klawdie napsal(a):
No tak to máte pěkné...Ne boj Zuzy makat i studovat se dá horší kombinace je s koněm...

klary prosím tě nevíš co bylo v tom inzerát u tom halingovy já ho neviděla.díky

15.11.2007 10:00

woldemortik napsal(a):
klary prosím tě nevíš co bylo v tom inzerát u tom halingovy já ho neviděla.díky

no prodávali letošní hříbě a na fotkách pochopitelně byla sedící slečna na haflingovy, to už bylo moc, tomu zvířátku bylo tak pul roku cca...

15.11.2007 10:03

klawdie napsal(a):

tak to si děláš kozy já bych jí z toho hříbka zkopla atakvou bych jí ubalila,že by se stoho kráva nezvedla.pardon za ostrá slova,ale jen by mě zajmalo kam to dneska spěje za chvilku budou dávat sedla uzdečky nebo i sedat na hříbě jen sotva vyleze z matky.ne já už ne dlabuto.jdu přiložit do kamen

15.11.2007 10:04

klawdie napsal(a):

No tak to je hnus ten hafling, Marti dekuju to sem se zatetelila, v Budějkách se máme skvěle, jen to počasí, už aby bylo autí. Teda já su zběh

15.11.2007 10:05

zazika napsal(a):
No tak to je hnus ten hafling, Marti dekuju to sem se zatetelila, v Budějkách se máme skvěle, jen to počasí, už aby bylo autí. Teda já su zběh

není zač.proč jsi zběh???

15.11.2007 10:06

woldemortik napsal(a):
není zač.proč jsi zběh???

pač si píše i v tý naší konkurenční diskuzi...tytytyty si dělám prdel

15.11.2007 10:07

klawdie napsal(a):
pač si píše i v tý naší konkurenční diskuzi...tytytyty si dělám prdel

No já nemám problém ani s jednou z vás tak proč ne že? Začínám mít strach z toho pohovoru.

15.11.2007 10:22

zazika napsal(a):
No já nemám problém ani s jednou z vás tak proč ne že? Začínám mít strach z toho pohovoru.

Holkýýýýýýýýýýýýý, nechme už toho......Vždyt je krásná mrazivá zima
Co vůbec vaší koňuši jak jste dorazili od nás? Byly milostné hrátky?

15.11.2007 10:24

lanika napsal(a):

Pádím, pa

15.11.2007 10:24

lanika napsal(a):

Mi ani nemluv Sabula byl uraženej že jsem ho opustila a ještě byl zpruzelej že byl zavřenej, pač se nám předělávali ohrady...ale vyrazili jsme si do lesíka a dobrý....

15.11.2007 10:26

klawdie napsal(a):
Mi ani nemluv Sabula byl uraženej že jsem ho opustila a ještě byl zpruzelej že byl zavřenej, pač se nám předělávali ohrady...ale vyrazili jsme si do lesíka a dobrý....

tak držíme palec....

15.11.2007 10:41

molly napsal(a):

No jo, Sabulik uražený, žes ho nevzala sebou.....Jak si to jako představuješ? A kde zmizla Peťule? Měla sem naházet ještě dokumentární fota A Dany taky dnes maká jak šroub, Lucišek mlží , druhý Lucišek sváží piliny, Andrejka swe nám nějak odmlčela a zbytek???????? Ženskéééééééééé.... Máte u vás bílo? Tady se to sem tam zelená, ale mráz je, ani by člověk nevěřil :-(

15.11.2007 10:44

klawdie napsal(a):

Holky jsem tady na chvíli. Šéf mě trénuje...a já jsem zjistila, že jsem totálně sklerotik...před týdnem jsem měla udělat smlouvu a naprosto regulerně se mi to vykouřilo z hlavy...asi přestanu fajčit... Né fakt, co si nenapíšu nebo neudělám hned tak to okamžitě mažu... Asi si koupim Ginko prim...mohlo by mi to pomoci...
Jak jste tady mluvili o závislosti koníků na sebe. Tak já jsem měla stejnej problém s Leošou před rokem když jsem jí začala brát mimo stádo na procházky na ruce...to bylo řevu, otáčení se, brečení za maminkou...ale za měsíc byl pokoj...šla v klidu, hlavinku při zemi...ale ze začátku to byl boj, přiznávám.
Musím za chvíli začít dělat i s Lunou...kratší procházky mimo rodinu...
Tady jde jak spráskanej pes...

15.11.2007 10:54

lanika napsal(a):
No jo, Sabulik uražený, žes ho nevzala sebou.....Jak si to jako představuješ? A kde zmizla Peťule? Měla sem naházet ještě dokumentární fota A Dany taky dnes maká jak šroub, Lucišek mlží , druhý Lucišek sváží piliny, Andrejka swe nám nějak odmlčela a zbytek???????? Ženskéééééééééé.... Máte u vás bílo? Tady se to sem tam zelená, ale mráz je, ani by člověk nevěřil :-(

Á lenička nemá co dělat...jdu papat

15.11.2007 10:59

klawdie napsal(a):
Á lenička nemá co dělat...jdu papat

Neeeeeeeeeeeeeee, mám a až nechutně moc Ale mě to s váma vždy tak rychle uteče, no.....A už mám hlad, a tak se pořád dívám na hodiny a nevím jak vydržím ještě tu půlhodinu :-)

15.11.2007 11:09

lanika napsal(a):
Neeeeeeeeeeeeeee, mám a až nechutně moc Ale mě to s váma vždy tak rychle uteče, no.....A už mám hlad, a tak se pořád dívám na hodiny a nevím jak vydržím ještě tu půlhodinu :-)

Vydrž prďka vydrž...

15.11.2007 11:52

klawdie napsal(a):
Vydrž prďka vydrž...

to zas všichni svačíte či co???

15.11.2007 11:55

klawdie napsal(a):
to zas všichni svačíte či co???

já teprva tedka půjdu.málem nám bouch koletel to bylo čoro

15.11.2007 12:00

woldemortik napsal(a):

Zdravím při poledni konečně jsem to všechno dočetla

15.11.2007 12:00

woldemortik napsal(a):

Já jsem na chvíli zase tady...dneska jsem silná makačenko Musím si ten stůj tady pěkně vykydat...abych zítra odcházela s čistou hlavou.
Za chvíli pošupajdím na oběd, mám hlad jako prase. Klasika jsem dneska ještě vůbec nejedla...hladovým a pak se přežeru...jsem nepoučitelná

15.11.2007 12:02

haisovad napsal(a):
Já jsem na chvíli zase tady...dneska jsem silná makačenko Musím si ten stůj tady pěkně vykydat...abych zítra odcházela s čistou hlavou.
Za chvíli pošupajdím na oběd, mám hlad jako prase. Klasika jsem dneska ještě vůbec nejedla...hladovým a pak se přežeru...jsem nepoučitelná

segra co děláš v sobotu odpoledne?

15.11.2007 12:08

haisovad napsal(a):

Nevím zda tu Lucka ještě je ale slíbené fotoalbum jen pro nííííí:)
Bavte se holky

15.11.2007 12:09

rocky napsal(a):
Nevím zda tu Lucka ještě je ale slíbené fotoalbum jen pro nííííí:)
Bavte se holky

15.11.2007 12:11

rocky napsal(a):
bez komentáře

kalíme-nespíme

15.11.2007 12:12

rocky napsal(a):
kalíme-nespíme

bubááááček

15.11.2007 12:13

rocky napsal(a):
bubááááček

Peti, ty jsi ale odvážná

15.11.2007 12:14

rocky napsal(a):
bubááááček

jooo tak na tu ranní jsem se těšila, brutálnííííí..

15.11.2007 12:15

rocky napsal(a):

už ji nechám bejt jinak mi na dalším srazu ublíííížííííí

tak abych nebyla mrcha

15.11.2007 12:16

rocky napsal(a):
už ji nechám bejt jinak mi na dalším srazu ublíííížííííí

tak abych nebyla mrcha

a podpoří i klawdie..která ten přípitek opravdu ŽRALA OČIMA!!!

15.11.2007 12:17

klawdie napsal(a):
jooo tak na tu ranní jsem se těšila, brutálnííííí..

Peti, Peti, hod mi sem koňouška Honzouška..... Tolik krásných fotek jstre nacvakaly....

15.11.2007 12:18

rocky napsal(a):
a podpoří i klawdie..která ten přípitek opravdu ŽRALA OČIMA!!!

Povel fotografa: Buď sexi

15.11.2007 12:19

lanika napsal(a):
Peti, Peti, hod mi sem koňouška Honzouška..... Tolik krásných fotek jstre nacvakaly....

jseš mrtvá blondýno!!!

15.11.2007 12:20

rocky napsal(a):
Povel fotografa: Buď sexi

Sorry Zuzi ta je lepšííí

15.11.2007 12:21

rocky napsal(a):
Sorry Zuzi ta je lepšííí

Nejdřív panička pak Honzííík

15.11.2007 12:23

rocky napsal(a):
Nejdřív panička pak Honzííík

kdopak si nám to tady uhajnul, že by danny

15.11.2007 12:24

rocky napsal(a):
kdopak si nám to tady uhajnul, že by danny

Neboj Jani i ty ses stala objetí fotografa

15.11.2007 12:29

klawdie napsal(a):
jseš mrtvá blondýno!!!

Neboj Lení fotečky dostaneš úúúplně všeci:)
Musíme začít novou diskuzi,mmám tu ještě hafo zábavnejch fotek a maroda Honzíka ...
Ségra v sobotu ve dvě mi má přijít ta nová slečna zkusit Jerryka!Pročpak??

15.11.2007 12:36

rocky napsal(a):
Neboj Lení fotečky dostaneš úúúplně všeci:)
Musíme začít novou diskuzi,mmám tu ještě hafo zábavnejch fotek a maroda Honzíka ...
Ségra v sobotu ve dvě mi má přijít ta nová slečna zkusit Jerryka!Pročpak??

hm že pojedem za saxikem...tak jedině že se s Evčou domluvím na pozdější hodinu poukd chceš jet...

15.11.2007 12:49

klawdie napsal(a):
hm že pojedem za saxikem...tak jedině že se s Evčou domluvím na pozdější hodinu poukd chceš jet...

chci jet ale nevim jak to stihnu..nechci to mit nadupany

15.11.2007 12:50

rocky napsal(a):
chci jet ale nevim jak to stihnu..nechci to mit nadupany

Hele, mě je to úplně jedno, můžem klíďo i v tu neděli, jen potřebuju být do 17.h. zpátky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík