strelish
napsal(a):
...jdu na ty udidla
1) 9 cm - Oliva, nerez, ještě nezkoušeno v provozu, ale velikostně sedí.
2) 11 cm - Udidlo, se kterým jsem ho koupila, nějaká domácí výroba (měl od něj koutky do krve)
3) 11 cm - Pochromované stihlo, tenkrát nic lepšího neměli, takže aspoň něco místo toho, s čím přišel. Spokojenost nic moc.
strelish
napsal(a):
...jdu na ty udidla
4) 10,5 cm Déčko nerez, udidlové kroužky jak na slona, ale zase je jemnější oproti té malé olivě. (to mám pro Jami)
5) 10,5 cm Roubík nerez s mosaznými rolkami, naše současné udidlo. Velikostně to není úplně to pravé ořechové, nicméně poník ho přijímá vcelku dobře a chodí na něm mnohem ochotněji než na tom pochromovaném stihle. (dřív se dost nerad uzdil)
zvířátková

strelish
napsal(a):
1) 9 cm - Oliva, nerez, ještě nezkoušeno v provozu, ale velikostně sedí.
2) 11 cm - Udidlo, se kterým jsem ho koupila, nějaká domácí výroba (měl od něj koutky do krve)
3) 11 cm - Pochromované stihlo, tenkrát nic lepšího neměli, takže aspoň něco místo toho, s čím přišel. Spokojenost nic moc.
No tak ta "domácí výroba" je teda děs. Teda, nevim, kde lidi berou tu "šikovnost", že jsou schopni si ho vyrobit sami, kroužky jsou lehký, ale ten prostředek? Chudáček, určitě není ani zabroušené. Koukám, že ta 11 byla vcelku silná a olivka 9 je slabá. No, já nevím no. Zase jsem mu naměřila 9,5 a nerada bych mu tam rvala něco malého. Navíc teď v zimě mi zas přijde, že nějak zmohutněl. Mám všechno nastavené a díky té zimní srsti nějak neni místo v ohlávce, uzdečce, huba větší, obřišník aby člověk přes to panděro povolil. Asi zkusím na první pokus těch 10,5 stihlo, né úplně ostré, ale taky ne tlusté. Uvidíme no, bůh ví, jestli ta nová uzdečka velikosti "pony" mu vůbec bude. Vidět to jenom přes net na malém obrázku moc člověku nedá no.
zvířátková

strelish
napsal(a):
4) 10,5 cm Déčko nerez, udidlové kroužky jak na slona, ale zase je jemnější oproti té malé olivě. (to mám pro Jami)
5) 10,5 cm Roubík nerez s mosaznými rolkami, naše současné udidlo. Velikostně to není úplně to pravé ořechové, nicméně poník ho přijímá vcelku dobře a chodí na něm mnohem ochotněji než na tom pochromovaném stihle. (dřív se dost nerad uzdil)
Téééda, to jsou Déčka . To mě Čiko s užděním problémy nedělá. Po roubíkovaném jsem ani nekoukala. Nemáš v tom Andyho vyfoceného? Jak ty "bodce-nebodce" vypadají v reálu.
zvířátková
napsal(a):
No tak ta "domácí výroba" je teda děs. Teda, nevim, kde lidi berou tu "šikovnost", že jsou schopni si ho vyrobit sami, kroužky jsou lehký, ale ten prostředek? Chudáček, určitě není ani zabroušené. Koukám, že ta 11 byla vcelku silná a olivka 9 je slabá. No, já nevím no. Zase jsem mu naměřila 9,5 a nerada bych mu tam rvala něco malého. Navíc teď v zimě mi zas přijde, že nějak zmohutněl. Mám všechno nastavené a díky té zimní srsti nějak neni místo v ohlávce, uzdečce, huba větší, obřišník aby člověk přes to panděro povolil. Asi zkusím na první pokus těch 10,5 stihlo, né úplně ostré, ale taky ne tlusté. Uvidíme no, bůh ví, jestli ta nová uzdečka velikosti "pony" mu vůbec bude. Vidět to jenom přes net na malém obrázku moc člověku nedá no.
Já mám na něj velikost Shetland, uzdečka Pony byla moc velká - příliš dlouhé lícnice. Jinak ty husté dlouhé chlupy zaberou hodně místa, na zimu vždycky měním stájovku za jinou - větší, ve které v létě plave :))
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Téééda, to jsou Déčka . To mě Čiko s užděním problémy nedělá. Po roubíkovaném jsem ani nekoukala. Nemáš v tom Andyho vyfoceného? Jak ty "bodce-nebodce" vypadají v reálu.
No z toho mám strach, mám objednanou pony no. Ono neni moc na výběr, já nechtěla klasickou černou koženou, ale nějakou zajímavou, barevnou. Takže nakonec vyhrála černo-modrá nylonka.
zvířátková
napsal(a):
No z toho mám strach, mám objednanou pony no. Ono neni moc na výběr, já nechtěla klasickou černou koženou, ale nějakou zajímavou, barevnou. Takže nakonec vyhrála černo-modrá nylonka.
Hm, a já bych nešla do nylonové, přijdou mi docela ostré :-) Jednu tu pravda mám, ale tu jsem koupila s postrojem a používám ji max k vodě :)
zvířátková

strelish
napsal(a):
Hm, a já bych nešla do nylonové, přijdou mi docela ostré :-) Jednu tu pravda mám, ale tu jsem koupila s postrojem a používám ji max k vodě :)
No já se rozhodovala mezi nylonkou a syntetickou. Ale nylon mě láká víc no. Uvidime, co přijde. Snad to nebude tenký řezavý pásek, ale něco pořádného.
strelish
napsal(a):
Nic lepšího nemám.
zvířátková

strelish
napsal(a):
Nic lepšího nemám.
Náhodou dobrý záběr. Je to teda fakt zajímavé. A ta uzdečka, co jí tu Andík má, je kožená vč. čelenky?
strelish
napsal(a):
Je kožená, ale čelenka je z té nylonové. Teď jsem si vyrobila ještě jinou, je z červeného popruhu a uprostřed má takový ten reflexní pruh.
Otěže jsou taky nylon. popruh, na karabinky a nadělala jsem si na nich zhruba po 10 cm uzly jakože zarážky. Ty otěže co k tomu byly totiž mi dělaly smyčku až skoro k zemi, to se fakt nedalo.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Náhodou dobrý záběr. Je to teda fakt zajímavé. A ta uzdečka, co jí tu Andík má, je kožená vč. čelenky?
Čiki má tuhle, větší udidýlko, lícnice zkrácené a přišité, aby mu to bylo. Nemá žádné upevnění, jenom přes uši, takže ho nelze vodit za otěže, okamžitě by se z ní vyvlíknul. Raději mu pro jistotu pod tím nechávám ohlávku s vodítkem volně kolem krku.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Čiki má tuhle, větší udidýlko, lícnice zkrácené a přišité, aby mu to bylo. Nemá žádné upevnění, jenom přes uši, takže ho nelze vodit za otěže, okamžitě by se z ní vyvlíknul. Raději mu pro jistotu pod tím nechávám ohlávku s vodítkem volně kolem krku.
Otěže jsem si k tomu objednala provazové od Miloše .
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Otěže jsem si k tomu objednala provazové od Miloše .
K téhle nové no
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
K téhle nové no
Nechápu, proč se tak zvětšila .
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
A tohle je ta syntetická, na kterou jsem taky koukala.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
A tohle je ta syntetická, na kterou jsem taky koukala.
ta je včetně syntetický otěží
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
ta je včetně syntetický otěží
Tak nylonka je z eshopu prohorses.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Tak nylonka je z eshopu prohorses.
V tom katalogu máš tu syntetiku?
zvířátková

strelish
napsal(a):
Jo, tu fialovou.
Ta uzdecka je mozna stejna jako ta nylonova co mam. Z te fotky to nejde az tak moc poznat, ale celenka + nanosnik vypadaji ze jsou ze stejneho popruhu jak u te moji.
Ta syntetická by měla být královsky modrá, ale máš pravdu, že je do fialova. Taky tomu pogumovanému a umělým hmotám moc nevěřim, právě mi přišlo, že nylon by mohl být příjemnější. A tu nylonku máš v které velikosti?
zvířátková
napsal(a):
Ta syntetická by měla být královsky modrá, ale máš pravdu, že je do fialova. Taky tomu pogumovanému a umělým hmotám moc nevěřim, právě mi přišlo, že nylon by mohl být příjemnější. A tu nylonku máš v které velikosti?
Jo to nevim, koupila jsem ji spolu s postrojem. Andosovi sedi, Jami uz je to male.
zvířátková

strelish
napsal(a):
Jo to nevim, koupila jsem ji spolu s postrojem. Andosovi sedi, Jami uz je to male.
Aha, foto asi nemáš, co?
zvířátková

strelish
napsal(a):
Nee, je to cerny silnejsi asi 2cm siroky popruh + ta celenka a nanosnik. Bez otezi ji mam.
Aha, tak doufám, že to nebude úplně ta samá a bude nějak líp řešená, abych jí mohla používat normálně a nebát se, že mu ublíží. Je to tak těžký na ty drobečky něco sehnat....
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Aha, tak doufám, že to nebude úplně ta samá a bude nějak líp řešená, abych jí mohla používat normálně a nebát se, že mu ublíží. Je to tak těžký na ty drobečky něco sehnat....
Jinak díky moc za rady, je fajn najít někoho s tak podobným prďolou
zvířátková
napsal(a):
Tak já jdu přispět s novýma fotkama, snad tam půjde něco vidět, dneska byly kravinky na sněhu. Lupínek labužník
thesis
napsal(a):
Tak já jdu přispět s novýma fotkama, snad tam půjde něco vidět, dneska byly kravinky na sněhu. Lupínek labužník
thesis
napsal(a):
A kobuše
a poslední jelikož mi to nějak jede moc pomalu a týden na to hold nemám
thesis
napsal(a):
a poslední jelikož mi to nějak jede moc pomalu a týden na to hold nemám
Se máš, že ti svítilo slunko...tady je pořád pod mrakem. Ale taky byli koňuši rádi, že je sníh, především někteří zas předváděli svoje kreace :))) Ještě mám i Andíkův sliding stop (zůstala po něm dráha asi 1,5 m ), jenže ta kvalita fotky nic moc, nešlo by to vidět :-(
strelish
napsal(a):
Se máš, že ti svítilo slunko...tady je pořád pod mrakem. Ale taky byli koňuši rádi, že je sníh, především někteří zas předváděli svoje kreace :))) Ještě mám i Andíkův sliding stop (zůstala po něm dráha asi 1,5 m ), jenže ta kvalita fotky nic moc, nešlo by to vidět :-(
se máš že ti svítilo slunko a že máte vlůbec sníh, my tu máme jen velkou hroudu bahna a špíny a kaluží.... to já jsem taky raději když už mrzne a je ten sníh než když se to točí kolem nuly pořád dokola a všude jen samej sajrajt
a to ještě nemluvim o tom že se mi vylil potok přes třetinu pastviny a ela záhaně otevřela sud a přežrala se ovsem a já s ní pak musela jet v 9 večer na klusovku aby aspoń trochu tý energie spálila
...
microfon
napsal(a):
se máš že ti svítilo slunko a že máte vlůbec sníh, my tu máme jen velkou hroudu bahna a špíny a kaluží.... to já jsem taky raději když už mrzne a je ten sníh než když se to točí kolem nuly pořád dokola a všude jen samej sajrajt
a to ještě nemluvim o tom že se mi vylil potok přes třetinu pastviny a ela záhaně otevřela sud a přežrala se ovsem a já s ní pak musela jet v 9 večer na klusovku aby aspoń trochu tý energie spálila
...
Pro Strelish(kat.) Ahoj,prosím tě kde jsi sehnala toho roubíka s kolečkama vel. 10,5 už sem se ptala snad všude a vždycky mi řekli že nejmenší maj 12,5.Taky bychom potřebovali na poníka 10,5-11. Díky moc za odpověď
klafus
napsal(a):
Pro Strelish(kat.) Ahoj,prosím tě kde jsi sehnala toho roubíka s kolečkama vel. 10,5 už sem se ptala snad všude a vždycky mi řekli že nejmenší maj 12,5.Taky bychom potřebovali na poníka 10,5-11. Díky moc za odpověď
Jo to u nás dneska bylo fakt nádherně, ráno -12st. přes poledne a odpoledne sluníčko, teď už ale zalézá a já nestihla jít ven s dcerou, už to zas leze dost pod nulu, ale třeba ještě zajdem na sáňky. Moji taky předváděli pěkné voloviny ale né vše jsem stihla vyfotit, tak posílám jednu kde Lupin dokázal že je valach
klafus
napsal(a):
Klafus: já nikde, mám na to lidi Ale v katalogu UKAL ho nabízí, takže všichni, kdo z UKALu objednávají by ti ho měli být schopni na objednávku dodat. Zkus ty prodejny obeslat mailem s dotazem. (konkrétně ho teda mám přes paní Daňkovou - vincka@seznam.cz , při nejhorším se jí můžeš zeptat taky)
strelish
napsal(a):
...jdu na ty udidla
Ahojy tak já posunuji. A musím se pochlubit, konzultovala jsem Bobišky stav s vetkou , ta nevěřila vlastním uším, že je na tom bibika mnohem lépe než před tí m zraněním v boxe.No zkrátka doufali jsem ve zlepšení to ano, ale v malé a už vůbec jsemneočekávali že jen po měsíci bude Bobi skoro zdravá! Jen doufám , že se nic nezkazí (jak to často bývá)...
Mám velkou radost , aby ne , vypadá to, že bude skoro zdravá
microfon
napsal(a):
Ahojy tak já posunuji. A musím se pochlubit, konzultovala jsem Bobišky stav s vetkou , ta nevěřila vlastním uším, že je na tom bibika mnohem lépe než před tí m zraněním v boxe.No zkrátka doufali jsem ve zlepšení to ano, ale v malé a už vůbec jsemneočekávali že jen po měsíci bude Bobi skoro zdravá! Jen doufám , že se nic nezkazí (jak to často bývá)...
Mám velkou radost , aby ne , vypadá to, že bude skoro zdravá
Tak to je fajn. Kolik ti vlastně měří? Přijde mi +/- stejně velká jako Jami, i když ta moje je asi o něco drobnější.
strelish
napsal(a):
Tak to je fajn. Kolik ti vlastně měří? Přijde mi +/- stejně velká jako Jami, i když ta moje je asi o něco drobnější.
Jo kdyby!, prcek je to má 131KVH nyní, nejraději bych jí zalévala
, ale zase zmohutněla pořádně, ale to dělá hlavně ten vyžranej břuch a nadstandartní osrstění!
Splanila Jami tvoje očekávání?
tohle je ze dne příjezdu
microfon
napsal(a):
Jo kdyby!, prcek je to má 131KVH nyní, nejraději bych jí zalévala
, ale zase zmohutněla pořádně, ale to dělá hlavně ten vyžranej břuch a nadstandartní osrstění!
Splanila Jami tvoje očekávání?
tohle je ze dne příjezdu
Ale jo, akorát by taky mohla být ještě krapet větší Musím ji změřit
strelish
napsal(a):
Tak jsem měřila a naměřila 130cm KVH. Ještě by mohla trošku porůst, oba rodiče byli větší...
ahoj, tak jsem dám pár včerejších foteček :-)
zvířátková

racina
napsal(a):
prasátko, už není bílá
Na Barče je fajn, že je dobře maskovaná. Člověk nepozná, jeslti je to její pravý flíček na srsti nebo bahno .
zvířátková

strelish
napsal(a):
usmudlane chlupate poniky...hlavne jednoho...mam doma tez, ale pravda anglickeho ne, tak vyfot
Jo, tak to jsem na tom stejně jako Strelish. Však ti naši raubíři jsou jak dvojčata - až na tu barvu .
zvířátková
napsal(a):
Jo, tak to jsem na tom stejně jako Strelish. Však ti naši raubíři jsou jak dvojčata - až na tu barvu .
je to des to bláto :-(
Ještě že přišly včera dvě holčiny si sjet na Barče, tak jí za mě vyčistily #02
Seděly na koni poprvý teda ta jedna a docela jim to šlo. Jen ze začátku Barča pořád čumělla sem a tam a taky kdo to na ní se veze. Je šíleně zvědavá že nevím co s tím :-( Jednou jí z toho koukání vypadnou oči
zvířátková
napsal(a):
Ok, budu se snazit, snad mi pujci fotak
Jinak pro Racinu> Divala jsem se na tvuj web, mas peknou kobylku, dlouho jsem premyslela co je to zac, ona totiz vubec nevypada jak ponik
Je fakt, ze kdyz vedle ni stal velky kun, tak to poznat je, ale kdyz je s tebou, nebo sama je moc pekna. No ale jak jste ji dovezly, tak vypadala fakt dost hrozne
jessyn
napsal(a):
Ok, budu se snazit, snad mi pujci fotak
Jinak pro Racinu> Divala jsem se na tvuj web, mas peknou kobylku, dlouho jsem premyslela co je to zac, ona totiz vubec nevypada jak ponik
Je fakt, ze kdyz vedle ni stal velky kun, tak to poznat je, ale kdyz je s tebou, nebo sama je moc pekna. No ale jak jste ji dovezly, tak vypadala fakt dost hrozne
Moc ti děkujůůů, pořád si myslím, že je vedle mě jak prtě nebo když na ní sedím :-)
Takže si mě vážně potěšila :-)
Stejnak by mě zajímalo co je to za plemeno. Ňo škoda :-(
Když jsme jí dovezli tak to bylo fakt strašný, stydělala jsem se jí vodit přes město, co si lidi řeknou. Ale za pár měsíců už je to fešanda.
racina
napsal(a):
Moc ti děkujůůů, pořád si myslím, že je vedle mě jak prtě nebo když na ní sedím :-)
Takže si mě vážně potěšila :-)
Stejnak by mě zajímalo co je to za plemeno. Ňo škoda :-(
Když jsme jí dovezli tak to bylo fakt strašný, stydělala jsem se jí vodit přes město, co si lidi řeknou. Ale za pár měsíců už je to fešanda.
Fakt krasna.
Kolik meris?
Ja mam taky zatim poncla, ale modlim se at vyroste, jsem docela vysoka mam 172..
Je to QH X arabohuculka, ted ma 145? mozna vic, ale jak sem odjizdela do UK, tak tech 145 mohl mit.
Byt tebou tak pripustim nejakym mensim westernakem-oni jsou vlastne vseci mensi
Podle me to ale welsh neni. Urcite tam v sobe bude mit nejaky vetsi koniky.
Kdovi, jak se o ni starali, treba jen nevyrostla dostatecne.
jessyn
napsal(a):
Fakt krasna.
Kolik meris?
Ja mam taky zatim poncla, ale modlim se at vyroste, jsem docela vysoka mam 172..
Je to QH X arabohuculka, ted ma 145? mozna vic, ale jak sem odjizdela do UK, tak tech 145 mohl mit.
Byt tebou tak pripustim nejakym mensim westernakem-oni jsou vlastne vseci mensi
Podle me to ale welsh neni. Urcite tam v sobe bude mit nejaky vetsi koniky.
Kdovi, jak se o ni starali, treba jen nevyrostla dostatecne.
Já mám 170 a ona cca 142cm
Tak to je pěkný spojení :-) bude asi pěkně obratnej a vytrvalej :-)
Přemýšlela jsem o připuštění něčím větším. Hříbátko si 100% necháváme, takže nevidím v tom problém. Jen nějakýho kluka sehnat. Líbil by se mi QH
Taky si myslím, že mohla být větší. I když je jí 5 tak 3 hříbata měla a to je velmi brzy :.-(
Proto si myslíme, že je i menší kvůli tomu :-( no a ten ocas to je taky děs neroste - teda hodně pomalu
racina
napsal(a):
Já mám 170 a ona cca 142cm
Tak to je pěkný spojení :-) bude asi pěkně obratnej a vytrvalej :-)
Přemýšlela jsem o připuštění něčím větším. Hříbátko si 100% necháváme, takže nevidím v tom problém. Jen nějakýho kluka sehnat. Líbil by se mi QH
Taky si myslím, že mohla být větší. I když je jí 5 tak 3 hříbata měla a to je velmi brzy :.-(
Proto si myslíme, že je i menší kvůli tomu :-( no a ten ocas to je taky děs neroste - teda hodně pomalu
Treba v sobe nejakou appu ma, kdyz je tak mlada a ktery chytrak po ni chtel tolik hribat? V kolika mela prvni?
Bude to urcite zajimave zbarvene z ni.
PS> Jesse je hodne vytrvaly, obratny a rychly, ale furt je malicky
jessyn
napsal(a):
Treba v sobe nejakou appu ma, kdyz je tak mlada a ktery chytrak po ni chtel tolik hribat? V kolika mela prvni?
Bude to urcite zajimave zbarvene z ni.
PS> Jesse je hodne vytrvaly, obratny a rychly, ale furt je malicky
kdo ví :-)
To mi povídej, taky to nechápu. Je odněkud z Brna. A minulý majitelé jí koupili už březí, takže taky nevěděli s kým to ani má. Jen že tatka byl barevnej. Nechapu takový lidi :-( a to se narodilo :-) Prý má vždy hřebečky a barevný, tak uvidíme.
Takže si myslím, že koník pro radost bude paradni a pěknej určo taky.
Zas tak ten tvůj maličký není si myslím :-) Nesmíš si stoupat jako já vedle velkých koní a pak se ti bude zdát akorát :-) A bude se ti na něj krásně nasedat a nebudeš potřebovat štafle :-D
racina
napsal(a):
kdo ví :-)
To mi povídej, taky to nechápu. Je odněkud z Brna. A minulý majitelé jí koupili už březí, takže taky nevěděli s kým to ani má. Jen že tatka byl barevnej. Nechapu takový lidi :-( a to se narodilo :-) Prý má vždy hřebečky a barevný, tak uvidíme.
Takže si myslím, že koník pro radost bude paradni a pěknej určo taky.
Zas tak ten tvůj maličký není si myslím :-) Nesmíš si stoupat jako já vedle velkých koní a pak se ti bude zdát akorát :-) A bude se ti na něj krásně nasedat a nebudeš potřebovat štafle :-D
on spis vypada tak nijak, ne jak kun, ale jak zakrslinka
ale co se tyce psychicke stranky, tak je uzasny charakter.
Dokonce uvazuji, ze pokud to nebude nezbytne nutne, tak se zatim nebude kastrovat, v lete mu budou teprv tri, mozna ze kdyz ma v sobe neco z arabka, tak je pozdni, uvidime, necham se prekvapit.
Pokud ji pripustis Appa hrebcem, tak to bude sladky hribe, vysoke a nadherne zbarvene.
jessyn
napsal(a):
on spis vypada tak nijak, ne jak kun, ale jak zakrslinka
ale co se tyce psychicke stranky, tak je uzasny charakter.
Dokonce uvazuji, ze pokud to nebude nezbytne nutne, tak se zatim nebude kastrovat, v lete mu budou teprv tri, mozna ze kdyz ma v sobe neco z arabka, tak je pozdni, uvidime, necham se prekvapit.
Pokud ji pripustis Appa hrebcem, tak to bude sladky hribe, vysoke a nadherne zbarvene.
hřebci jsou vznešenější, ale pak kdyby si třeba žuchla, nebo ti utekl, tak by to mohl být průser a toho bych se já bála :-( Tak to je opravdu ještě mlaďoch :-)ú to povyroste a zmohutní si myslím.
To jsem přemýšlela appou, ale ten QH taky není špatnej. No uvidíme co seženeme.
Appa by byla lepší, podle její konstituce a barvy, ale kdo ví :-D
Jak máš toho svýho koníka dlouho? A jakto, že víš takhle přesně jeho rodokmen :-D to se někdo má :-)
racina
napsal(a):
hřebci jsou vznešenější, ale pak kdyby si třeba žuchla, nebo ti utekl, tak by to mohl být průser a toho bych se já bála :-( Tak to je opravdu ještě mlaďoch :-)ú to povyroste a zmohutní si myslím.
To jsem přemýšlela appou, ale ten QH taky není špatnej. No uvidíme co seženeme.
Appa by byla lepší, podle její konstituce a barvy, ale kdo ví :-D
Jak máš toho svýho koníka dlouho? A jakto, že víš takhle přesně jeho rodokmen :-D to se někdo má :-)
Koupila jsem ho jako rocka, mela jsem z neho hlavu takovou, ze sem myslela, ze mi pukne
Neznal nic krome male pastviny 20X20 a staje a to si nedelam prdel, nikde jinde nebyl. Jeho tata je Kathys Royal Jess. Videla sem foto z pripusteni.
Mati je arabohuculka, takova dost zakrsla.
Takze pochybuju, ze by byl nejaky problem s Tvoji kobusi pri porodu.
Hrebci jsou bozi, budu mu kupovat kamarady az se vratim.
jessyn
napsal(a):
Koupila jsem ho jako rocka, mela jsem z neho hlavu takovou, ze sem myslela, ze mi pukne
Neznal nic krome male pastviny 20X20 a staje a to si nedelam prdel, nikde jinde nebyl. Jeho tata je Kathys Royal Jess. Videla sem foto z pripusteni.
Mati je arabohuculka, takova dost zakrsla.
Takze pochybuju, ze by byl nejaky problem s Tvoji kobusi pri porodu.
Hrebci jsou bozi, budu mu kupovat kamarady az se vratim.
tak sem si tatku nasla, je opravdu moc peknej :-)
A kde jsi teď? Je dobře, že si si ho koupila, jestli byl v takových podmínkách :-(
Nechápu takový lidi :-( Tak hlavně ať už tě nezlobí :-)
racina
napsal(a):
tak sem si tatku nasla, je opravdu moc peknej :-)
A kde jsi teď? Je dobře, že si si ho koupila, jestli byl v takových podmínkách :-(
Nechápu takový lidi :-( Tak hlavně ať už tě nezlobí :-)
Ono to trvalo pul roku, nez si zvykl.
Pripust Appou, to je lepsi na tu tvou krasavici.
Mam ho od jednoho roku.
Na te predchozi fotce ji to moc slusi, vypada jak appa z dalky.
jessyn
napsal(a):
Mam ho od jednoho roku.
PS> On se tam nemel spatne, ale byl tam panem, on si rozhodoval, co bude delat a nemely na neho cas, je to Hana a tam nemuzes kona nekde po louce pustit jak na Valassku. Mas tam pole. Sedlaci by te prizabili.
Jsem ted v UK, vracim se za mesic na mesic a na stalo nevim kdy...za pul rok, drive?
jessyn
napsal(a):
Mam ho od jednoho roku.
a je i na te fotce taková nasvalená :-D
Uvidíme, určitě to tu budu písat co a jak :-) Těším se, není nad to mít hříbátko odmalinka :-)
jessyn
napsal(a):
PS> On se tam nemel spatne, ale byl tam panem, on si rozhodoval, co bude delat a nemely na neho cas, je to Hana a tam nemuzes kona nekde po louce pustit jak na Valassku. Mas tam pole. Sedlaci by te prizabili.
Jsem ted v UK, vracim se za mesic na mesic a na stalo nevim kdy...za pul rok, drive?
ale zase i když tam máte samý pole tak asi krajinka krásná, nebo ne-e, Vůbec si to nemohu tam představit.
To se ti nestejská, když nejsi doma?
jessyn
napsal(a):
Presne tak
Ja kupuju zasadne mlade konicky
Ahojky,nějak nestíhám sem chodit,tak sem hodím pár foteče,,,
luda
napsal(a):
Ahojky,nějak nestíhám sem chodit,tak sem hodím pár foteče,,,
´Vubec jsem neměla čas,sem něco vkládat.Tak sem přihazuji až teď nějaké fotky,,
tady ja zdrhaj muury
luda
napsal(a):
´Vubec jsem neměla čas,sem něco vkládat.Tak sem přihazuji až teď nějaké fotky,,
tady ja zdrhaj muury
Lady a Její ouška
racina
napsal(a):
ale zase i když tam máte samý pole tak asi krajinka krásná, nebo ne-e, Vůbec si to nemohu tam představit.
To se ti nestejská, když nejsi doma?
ahoj, vubec sem si nevsimla, ze si mi psala
Styska, nakonec se vratim jiz v breznu na stalo.
Anglicani by si me tu ale nejradeji nechali
Smula
Jak se ma Appa? Jezdite a shanite manzilka?
luda
napsal(a):
Lady u kamarádky
Poníka na prodej jménem Vasil. Má 9let,KVH 141cm,tm.hnědák,bez původu(modré PP),M:hucul O:welschxČSP. Vyskákaný parkur ZL možno i výše(jsem na něj už velká). Vhodný pro dítě(nejlépe pro holku), které chce sportovat a hledá vhodného koníka. Nikdy nevyhnul(jen vodní příkop na parkuru je problém)spolehlivý koník na parkury-počítá si sám. Není vhodný pro úplné začátečníky důvod:při ježdění zkouší co si může dovoli(což se pak lehce nevrací zpět). Na ošetřování je zlatíčko (nikdy nekopl,nekousl).Do dobrých podmínek, mezi koně-ne do jezdecké stáje(špatné zkušenosti),nesmí mít piliny jako podestýlku-nejlépe v boxe jen na noc.cena 30 000 Kč+sedlo,uzdečka a ohlávka.Pro další info pište na mail Nikca.kop@seznam.cz. nebo tel :721105915
Nemáte někdo zájem??
nicolll
napsal(a):
Poníka na prodej jménem Vasil. Má 9let,KVH 141cm,tm.hnědák,bez původu(modré PP),M:hucul O:welschxČSP. Vyskákaný parkur ZL možno i výše(jsem na něj už velká). Vhodný pro dítě(nejlépe pro holku), které chce sportovat a hledá vhodného koníka. Nikdy nevyhnul(jen vodní příkop na parkuru je problém)spolehlivý koník na parkury-počítá si sám. Není vhodný pro úplné začátečníky důvod:při ježdění zkouší co si může dovoli(což se pak lehce nevrací zpět). Na ošetřování je zlatíčko (nikdy nekopl,nekousl).Do dobrých podmínek, mezi koně-ne do jezdecké stáje(špatné zkušenosti),nesmí mít piliny jako podestýlku-nejlépe v boxe jen na noc.cena 30 000 Kč+sedlo,uzdečka a ohlávka.Pro další info pište na mail Nikca.kop@seznam.cz. nebo tel :721105915
Nemáte někdo zájem??
Nemáte někdo nějakého koníka na prodej? kolem 140cm?díky
foto já a moje Sáva-letošní léto
anushka
napsal(a):
Nemáte někdo nějakého koníka na prodej? kolem 140cm?díky
foto já a moje Sáva-letošní léto
tak zas něco nového
Lady
strelish
napsal(a):
...jdu na ty udidla
Luďo já fakt nikdy takhle ze tany nevím která je kteráty by měli chodit v páru. A když jsem u toho tahání,tak unás byl konečně sníha tak jsem si s eli lehce zopákla dvě opratě a že další den varazíme na sáňky,když loni jsme vyrazili jen jednou, ahouby vše roztálo.Eli potřebuje trošku něco dělat: jen se cpe a cpe a mam pocit že ten pupek není jen hříběcí
tak doufám že brzy napadne...
microfon
napsal(a):
Luďo já fakt nikdy takhle ze tany nevím která je kteráty by měli chodit v páru. A když jsem u toho tahání,tak unás byl konečně sníha tak jsem si s eli lehce zopákla dvě opratě a že další den varazíme na sáňky,když loni jsme vyrazili jen jednou, ahouby vše roztálo.Eli potřebuje trošku něco dělat: jen se cpe a cpe a mam pocit že ten pupek není jen hříběcí
tak doufám že brzy napadne...
a jedna momentka->za pul sekundy bude mít Bobišky Eli zuby zakouslé v zadku
microfon
napsal(a):
a jedna momentka->za pul sekundy bude mít Bobišky Eli zuby zakouslé v zadku
A tady Bobivypadá už jako slečna
microfon
napsal(a):
A tady Bobivypadá už jako slečna
narozdíl od této fotky,kde vypadá spíš jako ufuněná chlupatá koule
microfon
napsal(a):
narozdíl od této fotky,kde vypadá spíš jako ufuněná chlupatá koule
Ahoj Microfon.Teda Elí už má teda pěknej pupek.Bobiška je chlupatá jak medvěd.Já už jsem letos s Lady řádila na sněhu,,,dostala chomout postroje a tradá po silnici na louku,,,,já jsem se řehtala jak kobyla,,byla jsem z toho uplně rozhozená,když jsem zezadu,skoro ze země...(jela jsem na bobech)... pozorovala Lady jak maká,,byla jsem uplně mrtvá smíchy...
.Už se těším,až znovu napadne další nadílka,,,,zase bude krosit.
luda
napsal(a):
Ahoj Microfon.Teda Elí už má teda pěknej pupek.Bobiška je chlupatá jak medvěd.Já už jsem letos s Lady řádila na sněhu,,,dostala chomout postroje a tradá po silnici na louku,,,,já jsem se řehtala jak kobyla,,byla jsem z toho uplně rozhozená,když jsem zezadu,skoro ze země...(jela jsem na bobech)... pozorovala Lady jak maká,,byla jsem uplně mrtvá smíchy...
Omlouvám se za hroznou fotku,doufám,že aspoň něco uvidíte.No a jak jsi psala o tom že by měly chodit v páru,,,všechno bude,,,Lady už umí tahat,,,Někdy teď dostanu chomout na Lýdii.´a také se začne učit,Když to dobře dopadne,tak si koupím vozejk za popníky od jednoho pána co měl poníky.A nebo ji budu pučovat od jedné kamarádky jterá ho má doma,ale nejezdí v něm.Tak přiští rok se uvidí,jak to dopadne.Ale Lady a Lýdie,to bude problém,Lady je rychlá a radši chodí rychle než pomalu.No a Lýdie to je strašněj lenochod...no ale snad se rozchodí no...
Kobušky u barádu na Zahradě,,,
luda
napsal(a):
Omlouvám se za hroznou fotku,doufám,že aspoň něco uvidíte.No a jak jsi psala o tom že by měly chodit v páru,,,všechno bude,,,Lady už umí tahat,,,Někdy teď dostanu chomout na Lýdii.´a také se začne učit,Když to dobře dopadne,tak si koupím vozejk za popníky od jednoho pána co měl poníky.A nebo ji budu pučovat od jedné kamarádky jterá ho má doma,ale nejezdí v něm.Tak přiští rok se uvidí,jak to dopadne.Ale Lady a Lýdie,to bude problém,Lady je rychlá a radši chodí rychle než pomalu.No a Lýdie to je strašněj lenochod...no ale snad se rozchodí no...
Kobušky u barádu na Zahradě,,,
Tak a jedna fotečka od kamarádky,když jsem kní přijela..
luda
napsal(a):
Tak a jedna fotečka od kamarádky,když jsem kní přijela..
a jedna z ohrady
luda
napsal(a):
a jedna z ohrady
Ahoj všichni poníkáři! už jsem sem dlouho nic nevkládal.... tak vám oživím paměť mýma poníkama...
toto je moje 1. pony kobylka Lenička. už je to babča. ale i tak zvládá vše super. už ale netahá a užívá si důchodu.
noled
napsal(a):
Ahoj všichni poníkáři! už jsem sem dlouho nic nevkládal.... tak vám oživím paměť mýma poníkama...
toto je moje 1. pony kobylka Lenička. už je to babča. ale i tak zvládá vše super. už ale netahá a užívá si důchodu.
tady je můj 2. poník hřebeček Princ. Sou s Leničkou nerozlučná dvojka. teda, Lenička je na něm závislá. už slepne, tak on jí dělá "oči"... je tak charakterní, že i když má říji, tak ji nepřipouští!
noled
napsal(a):
tady je můj 2. poník hřebeček Princ. Sou s Leničkou nerozlučná dvojka. teda, Lenička je na něm závislá. už slepne, tak on jí dělá "oči"... je tak charakterní, že i když má říji, tak ji nepřipouští!
a tady sou spolu
noled
napsal(a):
a tady sou spolu
a tady je s postrojem. fotku jak tahá nemám. Lenička si jde i sama pěkně v klidu, ale on je chtivý, takže kdybych slezl ze sulky a šel jej fotit, tak asi budu muset naskakovat za velké rychlosti!
noled
napsal(a):
a tady je s postrojem. fotku jak tahá nemám. Lenička si jde i sama pěkně v klidu, ale on je chtivý, takže kdybych slezl ze sulky a šel jej fotit, tak asi budu muset naskakovat za velké rychlosti!
a tady je můj nejnovější poník. je to valášek WPB. na jaře mu budou 3 roky. zatím se jen učí..... je trochu plachý. nemá k lidem důvěru. teda k cizím. lidi co zná, tak už respektuje a nebojí se.
noled
napsal(a):
a tady je můj nejnovější poník. je to valášek WPB. na jaře mu budou 3 roky. zatím se jen učí..... je trochu plachý. nemá k lidem důvěru. teda k cizím. lidi co zná, tak už respektuje a nebojí se.
tady řehtáme!
noled
napsal(a):
ještě u bývalého majitele.
a poslední všichni moji poníci pohromadě. + kamoščin šimlík.
noled
napsal(a):
a poslední všichni moji poníci pohromadě. + kamoščin šimlík.
jenny
noled
napsal(a):
No popravdě si opravdu ani nepamatuji kdy jsi tu byl,můžu hádat oblíbenou barvu koní nebo je to náhoda?
princ je teda opravdu machr že kobylku nechce připouštět žádného podobného hřebce neznám...
Po kom je WPB, je to neslušné vůči ostatním poníkům ,ale ten je opravdu úžasný, nemohu se vynadívat. (možná to bude i tím že jsem trochu ujetá na ponožkaté koníky v černobílé kombinaci:-)
luda
napsal(a):
Tu jízdu ti závidím!!!!Já jsem už toho na sáńkách najezdila mnoho a mnoho,takže už mi to nepřijde tolik vtipné,ale je pravda že když dám do zápřahu děcka, tak ty jsou ztoho celé vykulené a vysmáté taktéž
.
Jo, mě vězí jeden dvoukolákdoma,jenže po jedné menší nehodě ikdyž s jinou kobylkou mám z toho celkem strach,takže celá slavná budoucnost našich "tažných" bude nejsíš začínat i končit u sáněk. jestli s oběma začneš chodit vpáru tak před tebou fakt smeknu
microfon
napsal(a):
Tu jízdu ti závidím!!!!Já jsem už toho na sáńkách najezdila mnoho a mnoho,takže už mi to nepřijde tolik vtipné,ale je pravda že když dám do zápřahu děcka, tak ty jsou ztoho celé vykulené a vysmáté taktéž
.
Jo, mě vězí jeden dvoukolákdoma,jenže po jedné menší nehodě ikdyž s jinou kobylkou mám z toho celkem strach,takže celá slavná budoucnost našich "tažných" bude nejsíš začínat i končit u sáněk. jestli s oběma začneš chodit vpáru tak před tebou fakt smeknu
to je super na sáňkách za koněm, jééé co jsem se tak najezdila jeden časík. Když jsem měla koníka dřívge, byl na to jak dělaný :-)
A teď chci někdy vyzkoušet Barču jak bude makati :-) a jestli to půjde
microfon
napsal(a):
No popravdě si opravdu ani nepamatuji kdy jsi tu byl,můžu hádat oblíbenou barvu koní nebo je to náhoda?
princ je teda opravdu machr že kobylku nechce připouštět žádného podobného hřebce neznám...
Po kom je WPB, je to neslušné vůči ostatním poníkům ,ale ten je opravdu úžasný, nemohu se vynadívat. (možná to bude i tím že jsem trochu ujetá na ponožkaté koníky v černobílé kombinaci:-)
no můžeš hádat tu barvu... tu by si neuhodla.... černá to ale není. Princ je vraník, Lenička tmavá hnědka a Boy je tmavý ryzák....
jinak se mi líbí ryzáci. hlavně tmavší a když mají odznaky....
jinak Boy je po Gwenllan Benovi-welsh cob. a na netu je na prodej Boyův pravý bratr. Pretoria Banjo.
noled
napsal(a):
no můžeš hádat tu barvu... tu by si neuhodla.... černá to ale není. Princ je vraník, Lenička tmavá hnědka a Boy je tmavý ryzák....
jinak Boy je po Gwenllan Benovi-welsh cob. a na netu je na prodej Boyův pravý bratr. Pretoria Banjo.
No byla jsem ve škole na compech a svoji chby jsem viděla, dama na počítači mi nejde přenastavit kontrast, tak je mam všechny jako vraníky Ale to nic nemění na tom že Boy je nádherný. Já koukám často na marwin stránky a v duchu jsem si ho i na Bena tipovala,ale na fotu vypadá trošku menší. Tak to se ti určitě líbí jejich nový Seven Mornings Brenin, an welších an fotu nevypadá nic moc,ale na nějakých novějších fotkách co jsem viděla už je to pořádný kus chlapa
racina
napsal(a):
to je super na sáňkách za koněm, jééé co jsem se tak najezdila jeden časík. Když jsem měla koníka dřívge, byl na to jak dělaný :-)
A teď chci někdy vyzkoušet Barču jak bude makati :-) a jestli to půjde
Noled:krásní koně.Tak jak na to tak koukám...je nás tu už vcelku docela dost.
Teda mě štve že slezl ten sníh,jsem mohla s Lady jezdit...no musím čekat,doufám že něco napadne
tak jak se máte všichni?
luda
napsal(a):
Teda mě štve že slezl ten sníh,jsem mohla s Lady jezdit...no musím čekat,doufám že něco napadne
tak jak se máte všichni?
Pracovně, jak jinak
Mě teda štve hlavně ta tma, přes týden vůbec nemám šanci jezdit, akorát tak poklidím, pokrmím, cvičně otravuju Jami ať zvedne nožku (ale už je začala dávat všechny 4 jen na slovní požádání, takže je to už snad dobré) a toť vše.
luda
napsal(a):
tak jak se máte všichni?
strelish
napsal(a):
Pracovně, jak jinak
Mě teda štve hlavně ta tma, přes týden vůbec nemám šanci jezdit, akorát tak poklidím, pokrmím, cvičně otravuju Jami ať zvedne nožku (ale už je začala dávat všechny 4 jen na slovní požádání, takže je to už snad dobré) a toť vše.
No holky já ted sice nové fotky nemám jelikož vždy zapomenu vzít foták, ale ted jsem se vrátila z vyjíždky. Při dnešní velmi dobré náladě jsem si usmyslela že pojedu bez sedla Kůn týden stál, ale říkala jsem si že to bude v klidu, jeli jsme jen na louku kousek od domu i s hříbětem. Kobyla řádila jak tajfun a Lupínek spořádaně cupital, krásně si klusal, pak cval pomaličku hezky, otočíme se a jedeme zas v klusu, pak kousek cval a zase se stáčíme jinam no ale to už Shayla nabrala rychlost prosvištěla kolem nás a Lupin davaj za ní
Jenže to jsem já nechtěla tak jsem začala brzdit, hezky v klídku i sedem, prostě pohoda, no ale Lupajs ten prevít si asi řekl že si jsem nějak moc jistá tak začal házet krásné kozle, cval a kozle v kuse, párkrát jsem si už představila jak žeru hlínu ale nakonec se mi to povedlo nějak umanévrovat, zrovna jsem už nabírala jistotu když doběhl k maličkému zbytku sněhu a šok nehorázný co to je, uskočil metr bokem a já už se válela na zemi
. No a Lupínek zase výraz já jsem zlatíčko ale nevím co ty děláš na té zemi
. Kdyby jste ho viděli jak se dmul
, tak jsem ze sebe shodila hlínu a trávu a hupsla na něj znova, samozřejmě chtěl zas hnát tak mi nezbylo než je držet zkrátka, šel jak drezurák, místo aby se do otěže opíral tak balil hlavu co to šlo, pomaloučku klusal a dokonce s takovou akcí že jsem zírala kde se to v tom tlouštíkovi bere. Ale normálně se mi zdálo že měli oba radost že se tam válím po zemi, Lupin byl jasný, prostě radost v očích a Shayla okolo hopsala jak koza.Ale cesta domů už proběhla v mém vedení né zas jejich
. A aby nebylo málo ještě jsem lovila srnu z ohrady pro slepice, chudák jak ta se tam dostala netuším, ale úspěšně se mi ji povedlo nahnat vrátkama a pak pádila do lesa. No kousek dne dneska úplně super.
zvířátková

luda
napsal(a):
Tak to je šikula....
Nazdárek! Mám to tak taky, furt jenom práce a práce. Od tmy do tmy. U koníků stačím tak za stmívání doklidit, nakrmit, zavřít do stájí a vyčistit chlapům kopýtka. Takže je to taky naprd, projedu se tak jednou týdně, a to jsem ráda, když se ještě vydaří počasí, jak leje, tak je to na nic.
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Mám to tak taky, furt jenom práce a práce. Od tmy do tmy. U koníků stačím tak za stmívání doklidit, nakrmit, zavřít do stájí a vyčistit chlapům kopýtka. Takže je to taky naprd, projedu se tak jednou týdně, a to jsem ráda, když se ještě vydaří počasí, jak leje, tak je to na nic.
Tak tak, už se opravdu nemůžu dočkat, až bude aspoň únor.
strelish
napsal(a):
Tak tak, už se opravdu nemůžu dočkat, až bude aspoň únor.
to pocasi je vazne des chodim z prace ve 3 a ve 4uz se stmiva no des jezdim potme ,aby nebyly furt zavření
sakiron
napsal(a):
to pocasi je vazne des chodim z prace ve 3 a ve 4uz se stmiva no des jezdim potme ,aby nebyly furt zavření
AHOJ LUCKO TAK CO KOBYLY A SNIH JA TED PORADNE LITAM V CESOVE U KONI JE TO TAM CIM DAL HORSIIIIIIIII MUZES JIT A PODIVAT SE NA CUDACI V ČEŠOVĚ JE TO HRUZA ALE JA S TIM NIC NENADELAM !!!!
POZDRAVUJ LADY A LIDII A MEJ SE PĚKNE
terisa
napsal(a):
AHOJ LUCKO TAK CO KOBYLY A SNIH JA TED PORADNE LITAM V CESOVE U KONI JE TO TAM CIM DAL HORSIIIIIIIII MUZES JIT A PODIVAT SE NA CUDACI V ČEŠOVĚ JE TO HRUZA ALE JA S TIM NIC NENADELAM !!!!
POZDRAVUJ LADY A LIDII A MEJ SE PĚKNE
budliky budliky
luda
napsal(a):
Ludo, koukám na fotečce na ten ohradník. Taky nás čeká udělat více řad pod sebou. Můžu se zeptat, zda se osvědčují ty plastové tyčky? Náš poník je trochu "do světa" (proskakuje, či přeskakuje) tak chci stvořit nějakou bytelnou ohradu, aby na procházky sám nechodil :)
Jaké máte pro poníky ohrady? Díky
lerry
napsal(a):
Ludo, koukám na fotečce na ten ohradník. Taky nás čeká udělat více řad pod sebou. Můžu se zeptat, zda se osvědčují ty plastové tyčky? Náš poník je trochu "do světa" (proskakuje, či přeskakuje) tak chci stvořit nějakou bytelnou ohradu, aby na procházky sám nechodil :)
Jaké máte pro poníky ohrady? Díky
Larry:když jsem stavěla první ohradu.měla jsem tam 4 pruhy.Kobyly přišly na to ,že to dáváá rany a teď je mohu i dát do ohrady,kde je jedna páska,nebo lanko a ani tam nemusím dávát el.Ale Lýdie už mě to párkrát prošla...ale už je to zase dobré..
na této fotce vpozadí 4 pásky....rozdělení od druhé ohrady...A toto neprojdou..
luda
napsal(a):
Larry:když jsem stavěla první ohradu.měla jsem tam 4 pruhy.Kobyly přišly na to ,že to dáváá rany a teď je mohu i dát do ohrady,kde je jedna páska,nebo lanko a ani tam nemusím dávát el.Ale Lýdie už mě to párkrát prošla...ale už je to zase dobré..
na této fotce vpozadí 4 pásky....rozdělení od druhé ohrady...A toto neprojdou..
Nazdárek ,zas nám to tu nějak umřelo,,tak to tu snad proberu..nebo spíš zaplácám...
Jdu na to.,..dvojčata
luda
napsal(a):
Nazdárek ,zas nám to tu nějak umřelo,,tak to tu snad proberu..nebo spíš zaplácám...
Jdu na to.,..dvojčata
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahojky všichni :) Tak se k vám přidávám, pokud mě berete...jelikož mi doma straší u koníků už i poník a vypadá to, že představa, že bude pro děti krapánek nevyšla, vypadá to, že mám kromě mých dvou koníků ještě malého půňě :) Snad už u nás zůstane. Takže, tohle je Ivánek
ettelwen
napsal(a):
ahojky všichni :) Tak se k vám přidávám, pokud mě berete...jelikož mi doma straší u koníků už i poník a vypadá to, že představa, že bude pro děti krapánek nevyšla, vypadá to, že mám kromě mých dvou koníků ještě malého půňě :) Snad už u nás zůstane. Takže, tohle je Ivánek
se mnou
ettelwen
napsal(a):
a tady třeba se mnou na vyjížďce
To je krasavec Proč není pro děti?
zvířátková

luda
napsal(a):
Teda Baruš! Ivánek je čím dál tim hezčí Sranda z té vyjížďky, jak jsme na Tebe zvyklí, že jezdíš na těch dlouhánech. Myslíš, že se zkrotit nebude moct? Máte sedlo? Koukám, že tam něco jako western deka či co?
noled
napsal(a):
pokud Boy je plným jménem Pretoria Playboy, tak koníka znám. Koupila ho kamarádka jako 1,5 letého. Bohužel pro jeho povahu, kterou má i jeho nepravý bratr Pretoria Burbon ho prodala. Bourbona ještě má učí ho ze země a dělá nějaké ty pokroky, ale nejsopu to ideální koníci na ježdění a proto Bourbona taky prodává.. Samozřejmě, že se pak dozvěděla, že i Banjo je té samé povahy a nakonec prý spojení rodičů nebylo dobré