Že by se to tentokrát povedlo?Ostravooo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2007 21:30

causinka2 napsal(a):

jani jsem ti písala v minulé diskuzi

15.11.2007 21:34

causinka2 napsal(a):
jani jsem ti písala v minulé diskuzi

a já ti musím Dajuli pogratulovat, tak konečně...:))
Jinak jasne, budu ti to hlásit, až vyrazím...měla bych se odhodlat už v prosinci..:(

15.11.2007 21:35

kukinatost napsal(a):
a já ti musím Dajuli pogratulovat, tak konečně...:))
Jinak jasne, budu ti to hlásit, až vyrazím...měla bych se odhodlat už v prosinci..:(

jéé děkujuuZlatko ale fakt tě lituju,budu na tebe myslet co nejvíc,aby si moc netrpěla

15.11.2007 21:36

causinka2 napsal(a):

Adélko to není těžký,pokud víš,kde leží Jistebník,tak to najdeš uplně v klidu.Přinejhorším tě budu mít na mobilu a budu tě navigovat

15.11.2007 21:43

tak určitě to dáš,nejseš přece žádný béčko,ne?

15.11.2007 21:46

causinka2 napsal(a):

baruškooo abys věděla,jak je u nás ted krásně,i když to asi nepůjde moc vidět,tak mám pro tebe fotečku

15.11.2007 21:47

Jujda,tak to budu muset aspon na půl hodky zařídit hlídání,ale budeme muset dojet k nám.protože mi nikdo delší dobu kluky nepohlídá

15.11.2007 21:49

causinka2 napsal(a):
baruškooo abys věděla,jak je u nás ted krásně,i když to asi nepůjde moc vidět,tak mám pro tebe fotečku

ďouchy, odkládám noťas a valím od peřinu, bo jestem rozbita jak ciganske hračky..:)
to dobra noc všem..:)

15.11.2007 21:51

kukinatost napsal(a):
ďouchy, odkládám noťas a valím od peřinu, bo jestem rozbita jak ciganske hračky..:)
to dobra noc všem..:)

tak ti přeju Janule krásno dobrou noc

15.11.2007 21:52

tak to určo nepojedou,tady už stihly nějací lidi tlačit auto,protože uhýbalo druhému a pak nemohlo najet zpátky na cestu

15.11.2007 22:04

tak to je fajn,každopádně,když se dáš od prasečáku směrem doleva na jistebník a pojedeš furt rovně tak se vážně Adél nemáš kde ztratit.Ale já věřím,že jsi šikovné,tak to holky určo zvládnte.

16.11.2007 11:27

causinka2 napsal(a):

Tááák holky,mám pro vás cenu toho westernového kurzu.Takže ortel zní:Tři dny,ubytování,13 hodin tréninku´se rovna 3450 kč.myslím,že je to suprová cena.Romanka nám stovku na hodině slevila,takže dost ušetříme

16.11.2007 15:06

causinka2 napsal(a):

babizny kde se zas touláte?že vy si někde jezdíte ve sněhu?:-(

16.11.2007 18:07

causinka2 napsal(a):
babizny kde se zas touláte?že vy si někde jezdíte ve sněhu?:-(

ahooj tak se mi podařilo jít dneska s koníkem ven...byl trochu nabitý ale jinak super vyjizdka ve snehu

16.11.2007 18:16

pilgrisek napsal(a):
ahooj tak se mi podařilo jít dneska s koníkem ven...byl trochu nabitý ale jinak super vyjizdka ve snehu

baruš ty seš zrádkyně,chjo.no nevadí,aspon jsem alešovy vykydala stáj

16.11.2007 18:21

causinka2 napsal(a):
baruš ty seš zrádkyně,chjo.no nevadí,aspon jsem alešovy vykydala stáj

Promin ja nevědela že pujdu ke konim. Dozvěděla sem se to naposlední chvíli psal mi Erik ze je nemocný tak sem měla čas jit ale bylo to narychlo ze mi hned jel vlak no co aspon maji konouchové čisto

16.11.2007 18:25

pilgrisek napsal(a):
Promin ja nevědela že pujdu ke konim. Dozvěděla sem se to naposlední chvíli psal mi Erik ze je nemocný tak sem měla čas jit ale bylo to narychlo ze mi hned jel vlak no co aspon maji konouchové čisto

konouchové nee,iba Aleš,clasicovy budu čistit zítra dopoledne.Zítra jdu kydat stáj brzo ráno,at si stihnu aspon chvíli pojezdit

16.11.2007 18:43

Ahojík Adélko,no konečně aspon někdo,už jsem myslela,že tu budu sama.Jj poklízím,ale mám namysli kompletní vyklizení stáje,víš.Co ty jsi dneska prováděla,bylas jezdit?

16.11.2007 18:50

causinka2 napsal(a):
Ahojík Adélko,no konečně aspon někdo,už jsem myslela,že tu budu sama.Jj poklízím,ale mám namysli kompletní vyklizení stáje,víš.Co ty jsi dneska prováděla,bylas jezdit?

Jak sama a ja sem jako vzduch??

16.11.2007 18:52

pilgrisek napsal(a):
Jak sama a ja sem jako vzduch??

ty mi furt někam utíkáš babizno

16.11.2007 18:55

juu holky vy mě tak štvete,zítra asi taky sednu na Aleška bez sedla,snad se nenabijuAdél já to v tu neděly zkusím nějak udělat,abych ti jela naproti,ju?pokud bude teda někdo vůbec doma

16.11.2007 18:55

causinka2 napsal(a):

tak jsem tu i já jenom na skok...musím se pochlubit, dneska jsem měla oba ty moje smraďochy venku bez sedla a na ohlávce...Gasii byla fakt úžasná, jenom posunutí nohy a okamžitě reagovala..:) Kerouš byl trochu nabuřený, tak ze startu chodil s tou palicí jak Frís, ale pak už se uklidnil a fajně mě pohoupal ve cvalu...Na Gasii se tež cválá jak na křesle, navíc my máme s Keroušem bez sedla nacvičený takový speciálníklus, aby se mnou vůbec nehuštal, prostě jakoby v klusu tak nějak "plave" nad zemí..na to že včera nebyl venku a Gasii ani před včeram byli úžasní...těším se, jak zíta spáchám nějakou pořádnou vyjížďku ve sněhu, akorát škoda, že sama....:(

16.11.2007 18:58

causinka2 napsal(a):

Tak vidím Adél, že sjm dnska měly stejný program..akorát já teda dvakrát, nejprve Gasii, pak Kerouš...:)

16.11.2007 18:59

kukinatost napsal(a):
tak jsem tu i já jenom na skok...musím se pochlubit, dneska jsem měla oba ty moje smraďochy venku bez sedla a na ohlávce...Gasii byla fakt úžasná, jenom posunutí nohy a okamžitě reagovala..:) Kerouš byl trochu nabuřený, tak ze startu chodil s tou palicí jak Frís, ale pak už se uklidnil a fajně mě pohoupal ve cvalu...Na Gasii se tež cválá jak na křesle, navíc my máme s Keroušem bez sedla nacvičený takový speciálníklus, aby se mnou vůbec nehuštal, prostě jakoby v klusu tak nějak "plave" nad zemí..na to že včera nebyl venku a Gasii ani před včeram byli úžasní...těším se, jak zíta spáchám nějakou pořádnou vyjížďku ve sněhu, akorát škoda, že sama....:(

babizny jedny vy mě teda provokujete s tím ježděním bez sedlaJani ti přiložím tu fotečku toho Clasicova klusu,jak jsem ti o něm psala,taky se krásně nosí

16.11.2007 19:00

co se boří?Tak jak chceš,nechám to na tobě

16.11.2007 19:01

causinka2 napsal(a):

jo a toho betonu a těch sloupků si nevšímej,ty budeme likvidovat

16.11.2007 19:06

a nemáte v rajtkách potom hafo chlupů?já minulou zimu jela bez sedla a pak jsem nemohla vytahat ty chlupy z rajtek

16.11.2007 19:18

Jak chceš Adél.Kdyby byl můj doma,tak není problém ti jet naproti a pak jet někam ven,ale netuším kdy tu ta možnost bude

16.11.2007 19:20

causinka2 napsal(a):
a nemáte v rajtkách potom hafo chlupů?já minulou zimu jela bez sedla a pak jsem nemohla vytahat ty chlupy z rajtek

no jo no chlupy sou ale to se sundáNo ja to dneska bez sedla neriskovala na ohlavce sem jela ale bez sedla bych se asi nabila byl docela protivnej a nabitej.. Ale doufam že to neroztaje to by mě fakt naštvalo

16.11.2007 19:23

pilgrisek napsal(a):
no jo no chlupy sou ale to se sundáNo ja to dneska bez sedla neriskovala na ohlavce sem jela ale bez sedla bych se asi nabila byl docela protivnej a nabitej.. Ale doufam že to neroztaje to by mě fakt naštvalo

jj taky bych brala kdyby to zůstalo.je to fajné a Clasic i když se vyválí,tak je krásně čistej a řekla bych,že i ten prach co má pod tím jeho kožuchem mu zůstane na sněhu.protože jak se dneska zvedl,tak byl sníh skoro černej

16.11.2007 19:29

Jo tak to netusim ja moc ven s nikym nechodim jen obcas a to sem zatim mela dycky uzdecku ale chtela sem to na ohlavce nekdy zkusit jen neni cas s nikym.. tak nevim ale myslim si ze bude hodnej i s konmateda normalne je tak by mohl byt i kdyz se k nemu nejakej kun prida

16.11.2007 19:32

jo Adél,ted jsem si vzpomněla,nevím,jestli jsi to četla,ale psala jsem tu cenu toho kurzu v těch Čechách,tak to zkoukni a pouvažuj nad tím,ju?cena je suprová

16.11.2007 19:36

záleží jak se domluvíme,ale nejspíš první víkend v unoru.na jaře to nejde,jelikož ona už musí trénovat na závody,tak by neměla čas.

16.11.2007 19:40

tak to Adél netuším.Jako ono se to dá domluvit i dřív,ale to nevím,jestli bych mohla já,víš

16.11.2007 19:49

můj si na ty tři dny vezme volno a bude kluky hlídat,ale tipuju,že vyhrajou kluci a mojeho odvezou

16.11.2007 20:35

causinka2 napsal(a):
můj si na ty tři dny vezme volno a bude kluky hlídat,ale tipuju,že vyhrajou kluci a mojeho odvezou

Ahojky holčiny, tak jsem zde, ale jen na chvíli...Dáji, ta cena toho kusrzu je fakt dobrá. Na to, že to je i s ubytováním a 13 hodinovým ježděním, tak to fakt klobouk dolů.

16.11.2007 20:37

lufinka napsal(a):
Ahojky holčiny, tak jsem zde, ale jen na chvíli...Dáji, ta cena toho kusrzu je fakt dobrá. Na to, že to je i s ubytováním a 13 hodinovým ježděním, tak to fakt klobouk dolů.

Hele a 13 hodin to budem jezdit jak dlouho kazdy den jako??4 hodiny??neni to truchu hodne??to tam maji tolik koni nebo na jednom 4 hodiny to je trochu divne ne???

16.11.2007 20:38

lufinka napsal(a):

No čauuu,kde seš furt?jj je super.Hodina ježdění stojí normálně u nich 350 kč,ale mi jí máme jen za 250.tak doufám,že mě nezklameš a pojedeš,protože už se hrooozně těším

16.11.2007 20:39

pilgrisek napsal(a):
Hele a 13 hodin to budem jezdit jak dlouho kazdy den jako??4 hodiny??neni to truchu hodne??to tam maji tolik koni nebo na jednom 4 hodiny to je trochu divne ne???

však si říkala,že nejedeš,ne?mám to rozepsané,ale nechce se mi to hledat

16.11.2007 20:40

causinka2 napsal(a):
No čauuu,kde seš furt?jj je super.Hodina ježdění stojí normálně u nich 350 kč,ale mi jí máme jen za 250.tak doufám,že mě nezklameš a pojedeš,protože už se hrooozně těším

No jasně že pojedu. Už se taky těším. Ale taky mi je divné to s tím ježděním, jak psala Barča...

16.11.2007 20:42

lufinka napsal(a):
No jasně že pojedu. Už se taky těším. Ale taky mi je divné to s tím ježděním, jak psala Barča...

No a večer vždycky něco podniknem... Teda pokud budem schopné

16.11.2007 20:44

lufinka napsal(a):
No a večer vždycky něco podniknem... Teda pokud budem schopné

oni ti koně jsou zvyklý na kurzy a mají tam vždycky čas na chvilku odpočinku,taky mě to napadlo a ptala jsem se romči,ale prej jsou zvyklý,tak nevím,no,oni musí vědět,jsou to jejich koně.mi to příjde taky dost,ale tak kecat jim do toho nebudu

16.11.2007 20:47

causinka2 napsal(a):
oni ti koně jsou zvyklý na kurzy a mají tam vždycky čas na chvilku odpočinku,taky mě to napadlo a ptala jsem se romči,ale prej jsou zvyklý,tak nevím,no,oni musí vědět,jsou to jejich koně.mi to příjde taky dost,ale tak kecat jim do toho nebudu

A kolik mají koní a co to jsou za koně? QH,PH nebo že by Appa?

16.11.2007 20:49

lufinka napsal(a):

Dáji a jaké bylo setkání s Jančou?

16.11.2007 20:50

lufinka napsal(a):

juj to je otázek.zlatko já si to všechno nepamatuju.romča mi koníky popisovala a psala mi co jsou za plemeno,ale fakt bych kecala,protože si to nepamatuju..jinak v pátek by byla tři hodinovka,v sobotu dopoledne 2 hodiny,odpoledne 3 hodiny a v neděly stejně jako v sobotu.sice makačka,ale hold,když chceme něco umět,tak si budeme muset máknout.

16.11.2007 20:51

lufinka napsal(a):

Juuu tak appu bych si nechala líbitze bych si ji potom pribalila do kufru zpatky domu.. no doufam ze bych to s penizkama nejak udelala a treba bych i jela..

16.11.2007 20:51

lufinka napsal(a):
Dáji a jaké bylo setkání s Jančou?

žádné nebylo.prej byla celej den pryč a neměla mobil a já se o ní bála,jestli se jí něco nestalo.hele luci a ty už jsi zdravá nebo pořád marodíš?

16.11.2007 20:52

pilgrisek napsal(a):
Juuu tak appu bych si nechala líbitze bych si ji potom pribalila do kufru zpatky domu.. no doufam ze bych to s penizkama nejak udelala a treba bych i jela..

Baruš, to je krásný koník...Čí je to chlouba?

16.11.2007 20:53

pilgrisek napsal(a):

co to máš za konoucha?nějakou flekatou kobylu tam mají,stáhnu fotku koní.pokud by nás jelo víc,tak by jsme se na těch koních prostřídaly a možná by to vyšlo i levnějia aspon by nás nebolely zadečky

16.11.2007 20:54

lufinka napsal(a):

Dáji, pořád marodím a už mě to děsně štve. Na zítřek mě kámoška z Polanky pozvala na oslavu narozenin a bohužel tam jít nemůžu

16.11.2007 20:54

lufinka napsal(a):

No je to hřebčak z Ranche Nevada bohuzel už v konskem nebicku.. ale byl to skvelej konouch

16.11.2007 20:56

causinka2 napsal(a):
co to máš za konoucha?nějakou flekatou kobylu tam mají,stáhnu fotku koní.pokud by nás jelo víc,tak by jsme se na těch koních prostřídaly a možná by to vyšlo i levnějia aspon by nás nebolely zadečky

Byl to ale krasavec. Jsem z něho úplně hotová.

16.11.2007 20:58

lufinka napsal(a):
Dáji, pořád marodím a už mě to děsně štve. Na zítřek mě kámoška z Polanky pozvala na oslavu narozenin a bohužel tam jít nemůžu

teda holka,to není možný,at ti dá doktorka silnější práškytady vám dám první fotečku koníku které máme k dispozici.první kluci-Saník a Spice Jimmy

16.11.2007 20:59

causinka2 napsal(a):
teda holka,to není možný,at ti dá doktorka silnější práškytady vám dám první fotečku koníku které máme k dispozici.první kluci-Saník a Spice Jimmy

a ještě Lady-ta flekatá.ještě je tam k dispozici poník.takže pokud nás pojede víc,tak se prostřídáme a usmlouvám to třeba ještě na malinko levněji

JJ to je on

lufinka napsal(a):
Byl to ale krasavec. Jsem z něho úplně hotová.

Dáji, tak mě napadlo, že asi už vím, kde bydlíš, Nemáš ty puštěné koníky u baráku na zahradě?

16.11.2007 21:00

lufinka napsal(a):
Dáji, tak mě napadlo, že asi už vím, kde bydlíš, Nemáš ty puštěné koníky u baráku na zahradě?

jj,bydlím v takové barabizně,ještě jsme to nestihly opravitnebo spíš není kdo by to opravil

16.11.2007 21:02

Adél moc ne,protože mají teprve v plánu časem někoho přikoupit.mají sice ještě dva koně,ale ty jsou závodní.jinak ta lady se připravuje na závody,tak snad jí romčina mamka pustí na kurz.romča říkala,že snad jo.takže pokud ano,tak 3 velcí koně + poník

16.11.2007 21:03

causinka2 napsal(a):
jj,bydlím v takové barabizně,ještě jsme to nestihly opravitnebo spíš není kdo by to opravil

Však to je jedno, na opravy máte času dost...Akorát jsem si to vybavila, že jsme tama jeli, jak jsme s bandou z Polanky jeli na ten vandr...oni tam na nás tak rozkošně koukali přes plot

16.11.2007 21:04

lufinka napsal(a):
Však to je jedno, na opravy máte času dost...Akorát jsem si to vybavila, že jsme tama jeli, jak jsme s bandou z Polanky jeli na ten vandr...oni tam na nás tak rozkošně koukali přes plot

počki a kdy že to bylo?ale jestli myslíš na tom kopci ty koně,tak to byly určo moje.

16.11.2007 21:05

lufinka napsal(a):

Dáji, já vím. Ale už beru druhé antibiotika a spoustu dalších léků...

16.11.2007 21:06

lufinka napsal(a):

a neříkala ti doktorka co to vlastně máš za nemoc,že se tě nechce tak pustit?

16.11.2007 21:07

lufinka napsal(a):

Jo, bylo to na kopci. Tam je kolem vašeno baráku taková cesta a za ní pole, ne?

16.11.2007 21:07

JJ jezdila ale to uz je dlouuuuho 2001 -3 asi nebo tak ale bylo to tam fajne.. to bych brala tady takovej ranch

16.11.2007 21:08

lufinka napsal(a):
Jo, bylo to na kopci. Tam je kolem vašeno baráku taková cesta a za ní pole, ne?

jj no vidíš tetka,tak to k nám hravě trefíšJinak že koukaly se nedivím,hlavně Alešek je takovej čumíleka Clasic to od něj chytá taky

16.11.2007 21:09

causinka2 napsal(a):
a neříkala ti doktorka co to vlastně máš za nemoc,že se tě nechce tak pustit?

Mám zánět dutin nebo co...

16.11.2007 21:10

lufinka napsal(a):
Mám zánět dutin nebo co...

jujda.tak doufáš,že si pořád zalehnutá v postely a léčíš se,at můžeš brzo dojet.se vždycky těším,že za náma někdo dojede a nakonec nikdo:-((

16.11.2007 21:12

causinka2 napsal(a):
jj no vidíš tetka,tak to k nám hravě trefíšJinak že koukaly se nedivím,hlavně Alešek je takovej čumíleka Clasic to od něj chytá taky

Jo čučet to jim jde Jsme jim říkali, ať se k nám přidají Jéé, ale jak si vzpomenu na tu naši cestu a večerní jízdu do Bravinného, tak se těším, až bude nějaká další

16.11.2007 21:14

lufinka napsal(a):
Jo čučet to jim jde Jsme jim říkali, ať se k nám přidají Jéé, ale jak si vzpomenu na tu naši cestu a večerní jízdu do Bravinného, tak se těším, až bude nějaká další

jj Alešek se vždycky postaví na jedno místo a čučí na autaTaky se těším,až vyjedeme někam všechny,juu,už aby to bylo

16.11.2007 21:16

causinka2 napsal(a):
jujda.tak doufáš,že si pořád zalehnutá v postely a léčíš se,at můžeš brzo dojet.se vždycky těším,že za náma někdo dojede a nakonec nikdo:-((

No zalehnutá ani moc ne, musím lítat kolem koně a navíc se ji musím hodně věnovat, páč se ndí a je smutná. Je to nanic mít koně o samotě. Uvažuju, že bych koupila nějakého pidi poncla, ať má nějakého kámoše, protože to tak dál nejde.

16.11.2007 21:18

Jo, jsem z Orlové, ale mám kámoše v Polance, tak jsme si vyjeli společně na vandr. Jeli jsme na hubertku do Jančí, ale jelikož je to moc velká dálka, tak jsme v pátek jeli do Bravinného, tam přespali u kámoše a v sobotu vyrazili do Janči

16.11.2007 21:22

lufinka napsal(a):
No zalehnutá ani moc ne, musím lítat kolem koně a navíc se ji musím hodně věnovat, páč se ndí a je smutná. Je to nanic mít koně o samotě. Uvažuju, že bych koupila nějakého pidi poncla, ať má nějakého kámoše, protože to tak dál nejde.

jj tak přesně takhle jsem uvažovala i já.taky mě to štvalo vidět Aleška samotného,ale jak zjištuju,tak mu to ani nevadilo,spíš byl takhle radšiAle hold má bobánek smůlu

16.11.2007 21:26

Jo, to jsme byly my A kde jsi to slyšela???

16.11.2007 21:29

lufinka napsal(a):
Jo, to jsme byly my A kde jsi to slyšela???

My jsme je nechaly přes noc v ohradě z ohradníku a oni si to prostě odkráčeli někam do háje...A my ráno vstanem a koně nikde. Podotýkám, že jsme je tam zavíraly asi o půl 3 ráno, když jsme dojeli a kamarád tvrdil, že ten ohradník je zapnutý

16.11.2007 21:32

lufinka napsal(a):
My jsme je nechaly přes noc v ohradě z ohradníku a oni si to prostě odkráčeli někam do háje...A my ráno vstanem a koně nikde. Podotýkám, že jsme je tam zavíraly asi o půl 3 ráno, když jsme dojeli a kamarád tvrdil, že ten ohradník je zapnutý

ježiš.a jak jste věděly,kde je hledat?hele luci a jak jste jely kolem,nebyla jsem třeba venku?bo já vždycky jak jedou westernáci,tak na ně čučím,asi mám nějakou uchylku nebo co

16.11.2007 21:35

causinka2 napsal(a):
ježiš.a jak jste věděly,kde je hledat?hele luci a jak jste jely kolem,nebyla jsem třeba venku?bo já vždycky jak jedou westernáci,tak na ně čučím,asi mám nějakou uchylku nebo co

To jsem si nevšimla, já se koukala po koních... Tu úchylku máme nejspíš společnou No my jsme nevěděly, kde je hledat... Tady foto před výjezdem

16.11.2007 21:37

Jaj, tak žádnou paní chrochtavou neznám Možná od vidění ... Vidím, že tam se nic neutají

16.11.2007 21:37

lufinka napsal(a):
To jsem si nevšimla, já se koukala po koních... Tu úchylku máme nejspíš společnou No my jsme nevěděly, kde je hledat... Tady foto před výjezdem

kurec holka a víš,že jsem tu i možná projet viděla?já jsem fikaná,já občas šmíruju za oknem

16.11.2007 21:39

causinka2 napsal(a):

jo a holky,prej je ted volnej Ondra Pospíšil-je to fešák,soice kurevník,ale fešáktak romča říkala,že se s náma beztak půjde seznámit

16.11.2007 21:41

causinka2 napsal(a):
kurec holka a víš,že jsem tu i možná projet viděla?já jsem fikaná,já občas šmíruju za oknem

Hele, že ty jsi stará Kelišová ? No ale to by jsi měla fest dobrou paměť

16.11.2007 21:42

causinka2 napsal(a):
jo a holky,prej je ted volnej Ondra Pospíšil-je to fešák,soice kurevník,ale fešáktak romča říkala,že se s náma beztak půjde seznámit

No tak se klidně seznámíme

16.11.2007 21:44

lufinka napsal(a):
Hele, že ty jsi stará Kelišová ? No ale to by jsi měla fest dobrou paměť

tak to zase ne,ale občas nestihnu vyutíkat ven se nenápadně kouknout na koníky a na lidičky,jak jim to krásně sluší,tak se kouknu aspon z oknaJako možná si to nebyla ty,ale vím,že tu nějaká bloncka na šimlovy jela.ale kdy to bylo si fakticky nepamatuju

16.11.2007 21:45

to je fakt,co dědina,to jedna velká drbárna,hlavně v hospodě

16.11.2007 21:46

A není náhodou z Vrchů? a nebydlí na statk?A nemá náhodou takového hodně hubeného manžela a dceru?

16.11.2007 21:46

nemám,ale stáhnu,když chvíli vydržíte.Ondra je parkurovej jezdec,ještě nedávno chodil s mistryní republiky v parkurech Veronikou Macánovou

16.11.2007 21:48

causinka2 napsal(a):
nemám,ale stáhnu,když chvíli vydržíte.Ondra je parkurovej jezdec,ještě nedávno chodil s mistryní republiky v parkurech Veronikou Macánovou

Parkurovej jezdec? Hm, takže nic pro mě...Neznám nic antisexy než chlapa v rajtkách Já jsem hold úchyl na chlapy koňaře v kabátě a klobouku

16.11.2007 21:51

causinka2 napsal(a):
tak to zase ne,ale občas nestihnu vyutíkat ven se nenápadně kouknout na koníky a na lidičky,jak jim to krásně sluší,tak se kouknu aspon z oknaJako možná si to nebyla ty,ale vím,že tu nějaká bloncka na šimlovy jela.ale kdy to bylo si fakticky nepamatuju

No nás jelo tehda celkem 5. Byly jsme tří ženské a tři chlapi

16.11.2007 21:52

Adél, tak co, je to ona?

16.11.2007 21:53

tak tady foto.jj to jo.luci mě se chlapy v rajtkách taky moc nelíbí,ale v riflách vypadá dobře

16.11.2007 21:53

lufinka napsal(a):
No nás jelo tehda celkem 5. Byly jsme tří ženské a tři chlapi

tak to nevím kolik vás jelo,ale propočtené jste to měly dobře

16.11.2007 21:56

že jo,mě se taky líbil.

16.11.2007 22:05

causinka2 napsal(a):

baby jste tu ještě?nebo už jste se mi rozprchly?

16.11.2007 22:12

Lucka šla asi do hajan.Adél já si zkusím domluvit hlídání na tu neděly a jely by jsme třeba na chvíli ven,ju?ale musím krokem,jelikož Alešek dlouho nepracoval,tak na něj musím pomalu

16.11.2007 22:16

oki.oki.Snad to výjde,protože mám tchýni docela husu

16.11.2007 22:17

causinka2 napsal(a):
oki.oki.Snad to výjde,protože mám tchýni docela husu

Adél, tak to je ona. Je to ale fajn ženská. My jsme u ní i nocovali. Je to fajn rodinka. Hodní lidi.

16.11.2007 22:18

lufinka napsal(a):
Adél, tak to je ona. Je to ale fajn ženská. My jsme u ní i nocovali. Je to fajn rodinka. Hodní lidi.

kam ses nám ztratila babo?

16.11.2007 22:19

causinka2 napsal(a):
kam ses nám ztratila babo?

Jdu dělat hají. Pa

16.11.2007 22:20

lufinka napsal(a):
Jdu dělat hají. Pa

tak teda papa a hezky se vypsi

17.11.2007 07:36

causinka2 napsal(a):
tak teda papa a hezky se vypsi

no pro me chlap v rajtkach taky nic moc.. ale když to má klobouk kabat a peknyho kona juuuuu

Přidejte reakci

Přidat smajlík