causinka2
napsal(a):
jani jsem ti písala v minulé diskuzi
a já ti musím Dajuli pogratulovat, tak konečně...:))
Jinak jasne, budu ti to hlásit, až vyrazím...měla bych se odhodlat už v prosinci..:(
causinka2
napsal(a):
baruškooo abys věděla,jak je u nás ted krásně,i když to asi nepůjde moc vidět,tak mám pro tebe fotečku
causinka2
napsal(a):
baruškooo abys věděla,jak je u nás ted krásně,i když to asi nepůjde moc vidět,tak mám pro tebe fotečku
ďouchy, odkládám noťas a valím od peřinu, bo jestem rozbita jak ciganske hračky..:)
to dobra noc všem..:)
causinka2
napsal(a):
babizny kde se zas touláte?že vy si někde jezdíte ve sněhu?:-(
causinka2
napsal(a):
babizny kde se zas touláte?že vy si někde jezdíte ve sněhu?:-(
ahooj tak se mi podařilo jít dneska s koníkem ven...byl trochu nabitý ale jinak super vyjizdka ve snehu
causinka2
napsal(a):
baruš ty seš zrádkyně,chjo.no nevadí,aspon jsem alešovy vykydala stáj
Promin ja nevědela že pujdu ke konim. Dozvěděla sem se to naposlední chvíli psal mi Erik ze je nemocný tak sem měla čas jit ale bylo to narychlo ze mi hned jel vlak no co aspon maji konouchové čisto
pilgrisek
napsal(a):
Promin ja nevědela že pujdu ke konim. Dozvěděla sem se to naposlední chvíli psal mi Erik ze je nemocný tak sem měla čas jit ale bylo to narychlo ze mi hned jel vlak no co aspon maji konouchové čisto
konouchové nee,iba Aleš,clasicovy budu čistit zítra dopoledne.Zítra jdu kydat stáj brzo ráno,at si stihnu aspon chvíli pojezdit
Ahojík Adélko,no konečně aspon někdo,už jsem myslela,že tu budu sama.Jj poklízím,ale mám namysli kompletní vyklizení stáje,víš.
Co ty jsi dneska prováděla,bylas jezdit?
juu holky vy mě tak štvete,zítra asi taky sednu na Aleška bez sedla,snad se nenabijuAdél já to v tu neděly zkusím nějak udělat,abych ti jela naproti,ju?pokud bude teda někdo vůbec doma
causinka2
napsal(a):
tak jsem tu i já jenom na skok...musím se pochlubit, dneska jsem měla oba ty moje smraďochy venku bez sedla a na ohlávce...Gasii byla fakt úžasná, jenom posunutí nohy a okamžitě reagovala..:) Kerouš byl trochu nabuřený, tak ze startu chodil s tou palicí jak Frís, ale pak už se uklidnil a fajně mě pohoupal ve cvalu...Na Gasii se tež cválá jak na křesle, navíc my máme s Keroušem bez sedla nacvičený takový speciálníklus, aby se mnou vůbec nehuštal, prostě jakoby v klusu tak nějak "plave" nad zemí..na to že včera nebyl venku a Gasii ani před včeram byli úžasní...těším se, jak zíta spáchám nějakou pořádnou vyjížďku ve sněhu, akorát škoda, že sama....:(
causinka2
napsal(a):
Tak vidím Adél, že sjm dnska měly stejný program..akorát já teda dvakrát, nejprve Gasii, pak Kerouš...:)
kukinatost
napsal(a):
tak jsem tu i já jenom na skok...musím se pochlubit, dneska jsem měla oba ty moje smraďochy venku bez sedla a na ohlávce...Gasii byla fakt úžasná, jenom posunutí nohy a okamžitě reagovala..:) Kerouš byl trochu nabuřený, tak ze startu chodil s tou palicí jak Frís, ale pak už se uklidnil a fajně mě pohoupal ve cvalu...Na Gasii se tež cválá jak na křesle, navíc my máme s Keroušem bez sedla nacvičený takový speciálníklus, aby se mnou vůbec nehuštal, prostě jakoby v klusu tak nějak "plave" nad zemí..na to že včera nebyl venku a Gasii ani před včeram byli úžasní...těším se, jak zíta spáchám nějakou pořádnou vyjížďku ve sněhu, akorát škoda, že sama....:(
babizny jedny vy mě teda provokujete s tím ježděním bez sedlaJani ti přiložím tu fotečku toho Clasicova klusu,jak jsem ti o něm psala,taky se krásně nosí
causinka2
napsal(a):
a nemáte v rajtkách potom hafo chlupů?já minulou zimu jela bez sedla a pak jsem nemohla vytahat ty chlupy z rajtek
no jo no chlupy sou ale to se sundáNo ja to dneska bez sedla neriskovala na ohlavce sem jela ale bez sedla bych se asi nabila byl docela protivnej a nabitej..
Ale doufam že to neroztaje to by mě fakt naštvalo
pilgrisek
napsal(a):
no jo no chlupy sou ale to se sundáNo ja to dneska bez sedla neriskovala na ohlavce sem jela ale bez sedla bych se asi nabila byl docela protivnej a nabitej..
Ale doufam že to neroztaje to by mě fakt naštvalo
jj taky bych brala kdyby to zůstalo.je to fajné a Clasic i když se vyválí,tak je krásně čistej a řekla bych,že i ten prach co má pod tím jeho kožuchem mu zůstane na sněhu.protože jak se dneska zvedl,tak byl sníh skoro černej
záleží jak se domluvíme,ale nejspíš první víkend v unoru.na jaře to nejde,jelikož ona už musí trénovat na závody,tak by neměla čas.
lufinka
napsal(a):
Ahojky holčiny, tak jsem zde, ale jen na chvíli...Dáji, ta cena toho kusrzu je fakt dobrá. Na to, že to je i s ubytováním a 13 hodinovým ježděním, tak to fakt klobouk dolů.
Hele a 13 hodin to budem jezdit jak dlouho kazdy den jako??4 hodiny??neni to truchu hodne??to tam maji tolik koni nebo na jednom 4 hodiny to je trochu divne ne???
lufinka
napsal(a):
Ahojky holčiny, tak jsem zde, ale jen na chvíli...Dáji, ta cena toho kusrzu je fakt dobrá. Na to, že to je i s ubytováním a 13 hodinovým ježděním, tak to fakt klobouk dolů.
No čauuu,kde seš furt?jj je super.Hodina ježdění stojí normálně u nich 350 kč,ale mi jí máme jen za 250.tak doufám,že mě nezklameš a pojedeš,protože už se hrooozně těším
lufinka
napsal(a):
No a večer vždycky něco podniknem... Teda pokud budem schopné
oni ti koně jsou zvyklý na kurzy a mají tam vždycky čas na chvilku odpočinku,taky mě to napadlo a ptala jsem se romči,ale prej jsou zvyklý,tak nevím,no,oni musí vědět,jsou to jejich koně.mi to příjde taky dost,ale tak kecat jim do toho nebudu
causinka2
napsal(a):
oni ti koně jsou zvyklý na kurzy a mají tam vždycky čas na chvilku odpočinku,taky mě to napadlo a ptala jsem se romči,ale prej jsou zvyklý,tak nevím,no,oni musí vědět,jsou to jejich koně.mi to příjde taky dost,ale tak kecat jim do toho nebudu
A kolik mají koní a co to jsou za koně? QH,PH nebo že by Appa?
lufinka
napsal(a):
juj to je otázek.zlatko já si to všechno nepamatuju.romča mi koníky popisovala a psala mi co jsou za plemeno,ale fakt bych kecala,protože si to nepamatuju..jinak v pátek by byla tři hodinovka,v sobotu dopoledne 2 hodiny,odpoledne 3 hodiny a v neděly stejně jako v sobotu.sice makačka,ale hold,když chceme něco umět,tak si budeme muset máknout.
lufinka
napsal(a):
Juuu tak appu bych si nechala líbitze bych si ji potom pribalila do kufru zpatky domu.. no doufam ze bych to s penizkama nejak udelala a treba bych i jela..
pilgrisek
napsal(a):
Juuu tak appu bych si nechala líbitze bych si ji potom pribalila do kufru zpatky domu.. no doufam ze bych to s penizkama nejak udelala a treba bych i jela..
co to máš za konoucha?nějakou flekatou kobylu tam mají,stáhnu fotku koní.pokud by nás jelo víc,tak by jsme se na těch koních prostřídaly a možná by to vyšlo i levnějia aspon by nás nebolely zadečky
lufinka
napsal(a):
Dáji, pořád marodím a už mě to děsně štve. Na zítřek mě kámoška z Polanky pozvala na oslavu narozenin a bohužel tam jít nemůžu
teda holka,to není možný,at ti dá doktorka silnější práškytady vám dám první fotečku koníku které máme k dispozici.první kluci-Saník a Spice Jimmy
causinka2
napsal(a):
teda holka,to není možný,at ti dá doktorka silnější práškytady vám dám první fotečku koníku které máme k dispozici.první kluci-Saník a Spice Jimmy
a ještě Lady-ta flekatá.ještě je tam k dispozici poník.takže pokud nás pojede víc,tak se prostřídáme a usmlouvám to třeba ještě na malinko levněji
causinka2
napsal(a):
jj no vidíš tetka,tak to k nám hravě trefíšJinak že koukaly se nedivím,hlavně Alešek je takovej čumílek
a Clasic to od něj chytá taky
Jo čučet to jim jde Jsme jim říkali, ať se k nám přidají
Jéé, ale jak si vzpomenu na tu naši cestu a večerní jízdu do Bravinného, tak se těším, až bude nějaká další
lufinka
napsal(a):
Jo čučet to jim jde Jsme jim říkali, ať se k nám přidají
Jéé, ale jak si vzpomenu na tu naši cestu a večerní jízdu do Bravinného, tak se těším, až bude nějaká další
jj Alešek se vždycky postaví na jedno místo a čučí na autaTaky se těším,až vyjedeme někam všechny,juu,už aby to bylo
causinka2
napsal(a):
jujda.tak doufáš,že si pořád zalehnutá v postely a léčíš se,at můžeš brzo dojet.se vždycky těším,že za náma někdo dojede a nakonec nikdo:-((
No zalehnutá ani moc ne, musím lítat kolem koně a navíc se ji musím hodně věnovat, páč se ndí a je smutná. Je to nanic mít koně o samotě. Uvažuju, že bych koupila nějakého pidi poncla, ať má nějakého kámoše, protože to tak dál nejde.
lufinka
napsal(a):
No zalehnutá ani moc ne, musím lítat kolem koně a navíc se ji musím hodně věnovat, páč se ndí a je smutná. Je to nanic mít koně o samotě. Uvažuju, že bych koupila nějakého pidi poncla, ať má nějakého kámoše, protože to tak dál nejde.
jj tak přesně takhle jsem uvažovala i já.taky mě to štvalo vidět Aleška samotného,ale jak zjištuju,tak mu to ani nevadilo,spíš byl takhle radšiAle hold má bobánek smůlu
lufinka
napsal(a):
Jo, to jsme byly my A kde jsi to slyšela???
My jsme je nechaly přes noc v ohradě z ohradníku a oni si to prostě odkráčeli někam do háje...A my ráno vstanem a koně nikde. Podotýkám, že jsme je tam zavíraly asi o půl 3 ráno, když jsme dojeli a kamarád tvrdil, že ten ohradník je zapnutý
lufinka
napsal(a):
My jsme je nechaly přes noc v ohradě z ohradníku a oni si to prostě odkráčeli někam do háje...A my ráno vstanem a koně nikde. Podotýkám, že jsme je tam zavíraly asi o půl 3 ráno, když jsme dojeli a kamarád tvrdil, že ten ohradník je zapnutý
ježiš.a jak jste věděly,kde je hledat?hele luci a jak jste jely kolem,nebyla jsem třeba venku?bo já vždycky jak jedou westernáci,tak na ně čučím,asi mám nějakou uchylku nebo co
causinka2
napsal(a):
ježiš.a jak jste věděly,kde je hledat?hele luci a jak jste jely kolem,nebyla jsem třeba venku?bo já vždycky jak jedou westernáci,tak na ně čučím,asi mám nějakou uchylku nebo co
To jsem si nevšimla, já se koukala po koních... Tu úchylku máme nejspíš společnou
No my jsme nevěděly, kde je hledat...
Tady foto před výjezdem
causinka2
napsal(a):
kurec holka a víš,že jsem tu i možná projet viděla?já jsem fikaná,já občas šmíruju za oknem
Hele, že ty jsi stará Kelišová ? No ale to by jsi měla fest dobrou paměť
lufinka
napsal(a):
Hele, že ty jsi stará Kelišová ? No ale to by jsi měla fest dobrou paměť
tak to zase ne,ale občas nestihnu vyutíkat ven se nenápadně kouknout na koníky a na lidičky,jak jim to krásně sluší,tak se kouknu aspon z oknaJako možná si to nebyla ty,ale vím,že tu nějaká bloncka na šimlovy jela.ale kdy to bylo si fakticky nepamatuju
causinka2
napsal(a):
tak to zase ne,ale občas nestihnu vyutíkat ven se nenápadně kouknout na koníky a na lidičky,jak jim to krásně sluší,tak se kouknu aspon z oknaJako možná si to nebyla ty,ale vím,že tu nějaká bloncka na šimlovy jela.ale kdy to bylo si fakticky nepamatuju
No nás jelo tehda celkem 5. Byly jsme tří ženské a tři chlapi
tak tady foto.jj to jo.luci mě se chlapy v rajtkách taky moc nelíbí,ale v riflách vypadá dobře