Pátek!!! snad nebude zmatek!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2007 07:18

ženský tož jste ten ukol vzali podstivě...hej a že toho tu máme dost, domorodci budem muset udělat pohovory, neb se tu za chvilu nehnem by mě nenapadlo že jsme tak žádané...hej a pro ty co se neodvážili přidat či už je tu na Vás mnoho llidí, přemyšlela jsem co s tím a co prostě založit diskuzi POKEC a muže se tam scházet každý kdo se nudí jak pracanti tak studenti...tož to je dobrý nápad hej..jen se k toho musí někdo ujmout..tak se nebojte mě se to evidentě zdařilo..jinak řekla bych že po těch divokých diskuzích kdy si nenechám nic moc libit jste mě již většina poznali, jsem Klára a jsem správce, takže bacha musíte na mě být hodný,ale každého spíš zajímá oř takže se SAhibem jsem od června 2006 byl to takovej hr napad s Evulí a ted nám kluci dělaj samou radost..SAhib je 4,5 letý, ČT po Sahib Kubišta...ale pozor žádná sviňa ale můj miláček!

16.11.2007 07:21

klawdie napsal(a):
ženský tož jste ten ukol vzali podstivě...hej a že toho tu máme dost, domorodci budem muset udělat pohovory, neb se tu za chvilu nehnem by mě nenapadlo že jsme tak žádané...hej a pro ty co se neodvážili přidat či už je tu na Vás mnoho llidí, přemyšlela jsem co s tím a co prostě založit diskuzi POKEC a muže se tam scházet každý kdo se nudí jak pracanti tak studenti...tož to je dobrý nápad hej..jen se k toho musí někdo ujmout..tak se nebojte mě se to evidentě zdařilo..jinak řekla bych že po těch divokých diskuzích kdy si nenechám nic moc libit jste mě již většina poznali, jsem Klára a jsem správce, takže bacha musíte na mě být hodný,ale každého spíš zajímá oř takže se SAhibem jsem od června 2006 byl to takovej hr napad s Evulí a ted nám kluci dělaj samou radost..SAhib je 4,5 letý, ČT po Sahib Kubišta...ale pozor žádná sviňa ale můj miláček!

pro LESTERKU: že by černý bělouš či šiml..., my jsme byli taky jiný...

16.11.2007 07:45

klawdie napsal(a):
pro LESTERKU: že by černý bělouš či šiml..., my jsme byli taky jiný...

Dobré ránko, koukám, že tady všichni pařili skoro do noci a asi dospávají, jdu jen pozdravit a frčím k doktorovi a na nákup, jestli se mi to protáhne až do devíti, tak zajdu za Molly....
Přemýšlela jsem nad těma úchylkama a první, co mě napadlo, tak pořád vymejšlim, co všechno budu mít za zvířátka a co jde, tak množím.... Saxík o to přijde, ale pro morčuli mám samečka a teď rozjíždíme množení chamíků...

Taky hodím malý kvíz.... co to je?

16.11.2007 07:58

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko, koukám, že tady všichni pařili skoro do noci a asi dospávají, jdu jen pozdravit a frčím k doktorovi a na nákup, jestli se mi to protáhne až do devíti, tak zajdu za Molly....
Přemýšlela jsem nad těma úchylkama a první, co mě napadlo, tak pořád vymejšlim, co všechno budu mít za zvířátka a co jde, tak množím.... Saxík o to přijde, ale pro morčuli mám samečka a teď rozjíždíme množení chamíků...

Taky hodím malý kvíz.... co to je?

Dobrééé ráno, včerejší téma se opravdu rozjelo a než jsem to stihla všechno dočíst byli jste fuč-hehe
Takže abych nezůstala pozadu: Mé jméno je Petra (ségra klawdie), 21 let a jsem z Hradce Králové (jako Klawdie,Evča, Zuza, Klafuš..)

A moji koníci: první stále v mém vlastnictví ale už u nové majitelky je 6letý Rocky (po Ramiro 47)

16.11.2007 08:00

rocky napsal(a):
Dobrééé ráno, včerejší téma se opravdu rozjelo a než jsem to stihla všechno dočíst byli jste fuč-hehe
Takže abych nezůstala pozadu: Mé jméno je Petra (ségra klawdie), 21 let a jsem z Hradce Králové (jako Klawdie,Evča, Zuza, Klafuš..)

A moji koníci: první stále v mém vlastnictví ale už u nové majitelky je 6letý Rocky (po Ramiro 47)

Další je Grace (po Gootward), také 6letá, s kterou v současné době závodím. Jinak nás trénuje přítel Evči

16.11.2007 08:02

rocky napsal(a):
Další je Grace (po Gootward), také 6letá, s kterou v současné době závodím. Jinak nás trénuje přítel Evči

No a poslední a taky nejlepší kůň na celém světě je velšan Jerry To je taková moje srdeční záležitost, takže i když už na něj chodím jen občas a jezdí mi ho Klafuš a Aneta, tak je pro mě pořád nejlepší!!!

16.11.2007 08:12

rocky napsal(a):
No a poslední a taky nejlepší kůň na celém světě je velšan Jerry To je taková moje srdeční záležitost, takže i když už na něj chodím jen občas a jezdí mi ho Klafuš a Aneta, tak je pro mě pořád nejlepší!!!

Evčo odpověď je saxíkuv nosánek

16.11.2007 08:15

rocky napsal(a):
Evčo odpověď je saxíkuv nosánek

Sakra nevím kam s tím :-(. Tak jsem to překopírovala i sem.
Nějak mě nálada po ránu donutila přispět i do "konkurenčního" tématu ze včerejška, nebo už převčerejška ???? :-)
Holky, snad mi to odpustíte a nevymažete mě ze svých srdcíííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Zdravím všechnyyyyyyyyyyyyyyyy. Litvínov hlásí nulu a vítí sluníčko. Koníčci jsou nakrmení, ve výběhu a my jedeme s holkama na vánoční nákupy ... No ne že bych se extra těšila, ale co se dá dělat :-)
VŠEM holkám normálního uvažování tj. neurážlivkám přeju krásný den !!!!

16.11.2007 08:17

luciusl napsal(a):
Sakra nevím kam s tím :-(. Tak jsem to překopírovala i sem.
Nějak mě nálada po ránu donutila přispět i do "konkurenčního" tématu ze včerejška, nebo už převčerejška ???? :-)
Holky, snad mi to odpustíte a nevymažete mě ze svých srdcíííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Zdravím všechnyyyyyyyyyyyyyyyy. Litvínov hlásí nulu a vítí sluníčko. Koníčci jsou nakrmení, ve výběhu a my jedeme s holkama na vánoční nákupy ... No ne že bych se extra těšila, ale co se dá dělat :-)
VŠEM holkám normálního uvažování tj. neurážlivkám přeju krásný den !!!!

však máš pravdu slepičárna...je to smutný,ale to holt nevysvětlíš...

16.11.2007 08:18

klawdie napsal(a):
však máš pravdu slepičárna...je to smutný,ale to holt nevysvětlíš...

Lucinko že se na mě nezlobíš za ty včerejší fotečkym,hehehehe
Pozdravuj íjáčky

16.11.2007 08:22

rocky napsal(a):
Lucinko že se na mě nezlobíš za ty včerejší fotečkym,hehehehe
Pozdravuj íjáčky

Ty drštičko krásná ... to víš že ne - já je ještě neviděla
ale víš co ??? Karel mě miluje, Rozlet je poslední dobou kouzelnej, malej sladkej, pes mě zbožňuje, mám príma rodinu, za chvíli jedu nakupovat, v sobotu letím na dovolenou, takže mě ta křivá huba zcela výjimečně na chvilku nesere :-)
Hele, kočko, taky by jsi mohla něco hodit na mejl !!!!
A kdyby jste se holky nudily - v lednu budu týden sama doma. Mohly bychom udělat minisrazík u mě budeme mít celý barák samy pro sebe.

16.11.2007 08:27

luciusl napsal(a):
Ty drštičko krásná ... to víš že ne - já je ještě neviděla
ale víš co ??? Karel mě miluje, Rozlet je poslední dobou kouzelnej, malej sladkej, pes mě zbožňuje, mám príma rodinu, za chvíli jedu nakupovat, v sobotu letím na dovolenou, takže mě ta křivá huba zcela výjimečně na chvilku nesere :-)
Hele, kočko, taky by jsi mohla něco hodit na mejl !!!!
A kdyby jste se holky nudily - v lednu budu týden sama doma. Mohly bychom udělat minisrazík u mě budeme mít celý barák samy pro sebe.

Už jsem našla ty fotky :-) Ještě že už jsem zadaná !!! To bych si na seznamku dát nemohla

16.11.2007 08:29

luciusl napsal(a):
Už jsem našla ty fotky :-) Ještě že už jsem zadaná !!! To bych si na seznamku dát nemohla

hehe tyden jo...hm to zní lákavě...

16.11.2007 08:31

klawdie napsal(a):
hehe tyden jo...hm to zní lákavě...

Jsou tu i dva volné boxy

16.11.2007 08:32

luciusl napsal(a):
Jsou tu i dva volné boxy

A kde že to bydlíš?že by jsme vzali koníky na výlet!

16.11.2007 08:32

klawdie napsal(a):
A kde že to bydlíš?že by jsme vzali koníky na výlet!

Litvínov

16.11.2007 08:36

luciusl napsal(a):
Litvínov

Karel pojede s kámošem na Kanáry, takže by to mohlo být good. Koníci - v okolí hory, lesy a louky ... Však Zuzka ví. I jiné koně bych mohla domluvit. Pak samozřejmě dobré jídlo a pití :-) :-)

16.11.2007 08:36

luciusl napsal(a):
Litvínov

no v zimním období bych koně raději nechala doma ale pokud se něco naplánuje, tak počítej s mojí účastí a s nárušivým foťákem....

16.11.2007 08:37

rocky napsal(a):
no v zimním období bych koně raději nechala doma ale pokud se něco naplánuje, tak počítej s mojí účastí a s nárušivým foťákem....

Koní je tady víc než dost !!! No zrovna Tvého foťáku bych se trochu bála

16.11.2007 08:44

klawdie napsal(a):

babizny, mám 2 a půl mintuy, tož vás jenom zdravím...staré, nové a kdo ví jaké ještě-...:))) majte se a už se na vás těším po weekendu a u nás je tuna sněhu, takže jenom odhrnuju, v sobotu asi pojedu lyžoovat a do toho vyjížďkování s ořama..:)
Všem přeju luxfery weekend:)))

16.11.2007 08:45

luciusl napsal(a):

Hele porada..samaTecoc mě prosila abych to smazala tak si říkám jestli bych přeci jen neměla, žačíná se to stáčet uplně někam jinam...nechci to rozhodovat sama..

16.11.2007 08:46

kukinatost napsal(a):
babizny, mám 2 a půl mintuy, tož vás jenom zdravím...staré, nové a kdo ví jaké ještě-...:))) majte se a už se na vás těším po weekendu a u nás je tuna sněhu, takže jenom odhrnuju, v sobotu asi pojedu lyžoovat a do toho vyjížďkování s ořama..:)

JAničko tak už sms posílat nemusíme,hehe

16.11.2007 08:46

luciusl napsal(a):

však já bych ho hlavně použila na to tvoje zvířectvo

16.11.2007 08:47

kukinatost napsal(a):

Aby jsi smazala tu její diskuzi ??? Proč ne ... obrázek si stejně každý udělal a udělá svůj ....(nemluvím zrovna o Adél)
Mě je to vcelku jedno, stejně tu jsem tak nějak jako z rychlíku
Baby, jedu. Čaoooooooooooooooooo. !Uvidíme se až za týden :-(
Posšlu vám pohled z Paříže

16.11.2007 08:48

luciusl napsal(a):

Holky, tak vám píši až teď, trochu mi trvalo, než se prolouskám včerejším mega návalem přízpěvků ...

Ale mám pro vás všechny novinu Honzík už chodí jak chlap, sice na to ještě moc kulhá, ale už došlapuje a to je zásadní. Takže jsem ráda a divím se, že jsem to včera nešla zapít

16.11.2007 08:49

luciusl napsal(a):
Aby jsi smazala tu její diskuzi ??? Proč ne ... obrázek si stejně každý udělal a udělá svůj ....(nemluvím zrovna o Adél)
Mě je to vcelku jedno, stejně tu jsem tak nějak jako z rychlíku
Baby, jedu. Čaoooooooooooooooooo. !Uvidíme se až za týden :-(
Posšlu vám pohled z Paříže

fakt to smaž je to pořád dokola!! Bude to rozumný. Zakladatelka tématu si to přála tak to udělěj

16.11.2007 09:08

rocky napsal(a):
fakt to smaž je to pořád dokola!! Bude to rozumný. Zakladatelka tématu si to přála tak to udělěj

16.11.2007 09:18

rocky napsal(a):

No LENI tak to je užasná zprava...a co ty rentgeny ty nebudeš dělat, viš jak pro jistotu...

16.11.2007 09:20

klawdie napsal(a):
No LENI tak to je užasná zprava...a co ty rentgeny ty nebudeš dělat, viš jak pro jistotu...

jééé jáá jsem slepouš, jsem si vůbec nevšimla že jsi tu Leni!!Tak to je bezvadný, však Honzula je bojovník a brzo bude zase řádit..

16.11.2007 09:28

rocky napsal(a):
jééé jáá jsem slepouš, jsem si vůbec nevšimla že jsi tu Leni!!Tak to je bezvadný, však Honzula je bojovník a brzo bude zase řádit..

Klári, já bych to zas až tak nehrotila.....Kdyby na to nedošlápl vůbec, pak bych neváhala, ale teď už je to O.K. a že kulhá to už je teď to nejmenší. Včera ho už chytaly moresy, blbeček, trochu se mu ulevilo a už začíná dávat najevo svou energii a odpočatost Včera mi málem vlezl do garáže, protože jsem mu tam krájela mrkev, a když jsem ho chtěla odehnat tak se začal šklebit a pištět a poskakovat Jsem se mu nasmála....Tohle přesně dělal, když třeba 2 dny stál, ale chodil aspon do výběhu. Ted stojí už 5 den skoro pořád v boxu a sem tam ho pustím na ten malý plac před stájí....Takže si umíte představit jeho nabuřenost Ale zítra ho pustím dž do výběhu. Lítat nebude, na to je moc šetřivý, ale aspon se vychodí a provětrá

Já mám takovou radost

16.11.2007 09:33

lanika napsal(a):
Klári, já bych to zas až tak nehrotila.....Kdyby na to nedošlápl vůbec, pak bych neváhala, ale teď už je to O.K. a že kulhá to už je teď to nejmenší. Včera ho už chytaly moresy, blbeček, trochu se mu ulevilo a už začíná dávat najevo svou energii a odpočatost Včera mi málem vlezl do garáže, protože jsem mu tam krájela mrkev, a když jsem ho chtěla odehnat tak se začal šklebit a pištět a poskakovat Jsem se mu nasmála....Tohle přesně dělal, když třeba 2 dny stál, ale chodil aspon do výběhu. Ted stojí už 5 den skoro pořád v boxu a sem tam ho pustím na ten malý plac před stájí....Takže si umíte představit jeho nabuřenost Ale zítra ho pustím dž do výběhu. Lítat nebude, na to je moc šetřivý, ale aspon se vychodí a provětrá

Já mám takovou radost

Zdravím holky, teda tady je taková invaze nových členek že nestačím koukat, máme radost s tebou že se Honzík lepší, tak snad už to bude jen jen a jen lepší.

16.11.2007 09:37

zazika napsal(a):
Zdravím holky, teda tady je taková invaze nových členek že nestačím koukat, máme radost s tebou že se Honzík lepší, tak snad už to bude jen jen a jen lepší.

Taky jsem se po ránu zhrozila.....V dobrým slova smyslu Co včerejší pohovor? Teda myslím, žes to byla ty

16.11.2007 09:38

zazika napsal(a):

Blondýno tak už tam do prkýnka přestan reagovat na každou větu...seš taky trdlo...uplně zbytečný příspěvek...nech už to spát...

16.11.2007 09:38

zazika napsal(a):

Taaaak...no hned první typ byl správný...v papírech má hnědák...pro mně poněkud nepochopitelně...asi sem nedávala na základní škole pozor
Btw...ty fleky, co má na pleci jsou špinavé po vyválení, ne barva, která by snad mohla trošku ladit do hněda :-)

Jinak by měl mít podle mně barvu něco jako tmavý šiml, narodil se úplně černý, nebo tak nějak...ikdyž postupně budeme bělejší a bělejší

16.11.2007 09:39

lanika napsal(a):
Taky jsem se po ránu zhrozila.....V dobrým slova smyslu Co včerejší pohovor? Teda myslím, žes to byla ty

Jo jo úspěch, asi budu slečna: "Dobrý den mohu vám nabídnout?"

16.11.2007 09:39

lesterka napsal(a):
Taaaak...no hned první typ byl správný...v papírech má hnědák...pro mně poněkud nepochopitelně...asi sem nedávala na základní škole pozor
Btw...ty fleky, co má na pleci jsou špinavé po vyválení, ne barva, která by snad mohla trošku ladit do hněda :-)

Jinak by měl mít podle mně barvu něco jako tmavý šiml, narodil se úplně černý, nebo tak nějak...ikdyž postupně budeme bělejší a bělejší

Tak to jste jako my... jako mimi byl černý ukážu...

16.11.2007 09:41

klawdie napsal(a):
Tak to jste jako my... jako mimi byl černý ukážu...

a ted blé bělíme jak o život, počkejte na jaře, to zas bude...

jinak ten hnědák v papírech hm to je celkem vtipný...

16.11.2007 10:01

klawdie napsal(a):

To tedy, lidi tady je tak husný počasí- bléééééé

16.11.2007 10:05

klawdie napsal(a):

Klawdie...my takhle vypadame ve ctyrech, tak u nas to beleni snad nebude tak uplne rychly :) Ale taky prijde...jenom doufam, ze mu zustane cerna hriva :-) to by bylo supeeeeeeeeeer -))

16.11.2007 10:06

zazika napsal(a):
To tedy, lidi tady je tak husný počasí- bléééééé

u nás nádherně svítí slunéčko, ale zase je pěkná kosa!!!

16.11.2007 10:10

lesterka napsal(a):
Klawdie...my takhle vypadame ve ctyrech, tak u nas to beleni snad nebude tak uplne rychly :) Ale taky prijde...jenom doufam, ze mu zustane cerna hriva :-) to by bylo supeeeeeeeeeer -))

Papírové barvičky taky občas nechápu :-) Hele a kde je zbytek domorodkyň???? Makáte ženské??? Lesterko, nějak jsem v tom včera měla trochu zmatek, co to máš za koníka? Chvíli mi to bude trvat, než zařadím všechny na to správné místö

16.11.2007 10:13

lanika napsal(a):
Papírové barvičky taky občas nechápu :-) Hele a kde je zbytek domorodkyň???? Makáte ženské??? Lesterko, nějak jsem v tom včera měla trochu zmatek, co to máš za koníka? Chvíli mi to bude trvat, než zařadím všechny na to správné místö

vy jste se nějak rozkecaly.nebojte už jsem si zvyla jdu nějak pozdě z práce.benešov hláasí mínus 4 je tady klendea

16.11.2007 10:21

klawdie napsal(a):

Zdravím dámy ve spolek, mám takovej dotaz? - jste ještě někdo bez sněhu, nebo už je bílý sajrajt všude?
V Opavě je po včerejší noční chumelenici přes 10 čísel, fůůůj - teď neprojedu na kole, auto nemám, budu muset šlapat pěšky

16.11.2007 10:24

janda napsal(a):
Zdravím dámy ve spolek, mám takovej dotaz? - jste ještě někdo bez sněhu, nebo už je bílý sajrajt všude?
V Opavě je po včerejší noční chumelenici přes 10 čísel, fůůůj - teď neprojedu na kole, auto nemám, budu muset šlapat pěšky

U nás už je taky pěkná nadílka Navíc mrzne, vnoci byla hrozná chumelenice a ráno jsem šla pod kolena ve sněhu ke stáji. V teniskách bez ponožek

16.11.2007 10:26

janda napsal(a):

Už jsem zas tu, vopruz skoro dvě hodiny v čekárně.... jando, Hradec je celkem marnej, sem tam hromádky, ale jinak bez sněhu...

16.11.2007 10:26

janda napsal(a):

jjá to mmám jdnuduchý neprojede auto tak vemu koně saně a jedu na nákupy s koníkama,ale do práce bych si to asi nelajzla.máme to to do města 2 bydlíme na samotě

16.11.2007 10:28

woldemortik napsal(a):
jjá to mmám jdnuduchý neprojede auto tak vemu koně saně a jedu na nákupy s koníkama,ale do práce bych si to asi nelajzla.máme to to do města 2 bydlíme na samotě

Jinak, já jsem si s Janicou zodpovědně SMSkovala z čekárny , chuděra dorazila a první klient jí příjde až ve 12.h, tak je naprdlá

16.11.2007 10:30

woldemortik napsal(a):

Lanika, 4 letý arab - hřebec, ustájený kousek od Brna.

16.11.2007 10:30

cheyenne napsal(a):
Jinak, já jsem si s Janicou zodpovědně SMSkovala z čekárny , chuděra dorazila a první klient jí příjde až ve 12.h, tak je naprdlá

Marťo máte saně jo??a kdo tahá?? to my tak maximálně pekáč za Jerryho

16.11.2007 10:33

woldemortik napsal(a):

ó Marťo, tak to máte hotovou romantiku. My zas máme jízdárnu asi přes kilák od civilizace a autobusový zastávky a romantický to není ani náhodou. Cesta je tu polňačka, prej patří jezedákům, takže město jí neprohnuje (byť je tu teda celekm provoz, neboť vedle jízdárny máme hned cvičák) a jezedáci to protáhnou jedině když jim tam někdo hňápne flašu
Takže milý majitelé třebas tři dny parkujou u hospody na kraji dědiny a ke koním se sápou pěkně po svých
Taky tak dneska dopadnu

Ale zas jediný pozitivum na sněhu shledávám, že až tam dneska naběhnu tak ty naše ludry rezavý, budou kráááásně čisťounký
Už mi to bahno lezlo krkem, nejaktivnější koně co se válení týče, jsou totiž zejména ti mí

16.11.2007 10:47

janda napsal(a):
ó Marťo, tak to máte hotovou romantiku. My zas máme jízdárnu asi přes kilák od civilizace a autobusový zastávky a romantický to není ani náhodou. Cesta je tu polňačka, prej patří jezedákům, takže město jí neprohnuje (byť je tu teda celekm provoz, neboť vedle jízdárny máme hned cvičák) a jezedáci to protáhnou jedině když jim tam někdo hňápne flašu
Takže milý majitelé třebas tři dny parkujou u hospody na kraji dědiny a ke koním se sápou pěkně po svých
Taky tak dneska dopadnu

Ale zas jediný pozitivum na sněhu shledávám, že až tam dneska naběhnu tak ty naše ludry rezavý, budou kráááásně čisťounký
Už mi to bahno lezlo krkem, nejaktivnější koně co se válení týče, jsou totiž zejména ti mí

Nějak nám to tady vázne....Našla jsem pár momentek mých z hubertky. Chcete se zasmát? Tak jo, hlavně, když si člověk ze sebe umí udělat srandu.....

Tady je jedna fotka, ketrá vystihuje větu...."Jaký pán, takový kůň".... respektive, panička mentál, Honzík mentál

16.11.2007 10:49

lanika napsal(a):
Nějak nám to tady vázne....Našla jsem pár momentek mých z hubertky. Chcete se zasmát? Tak jo, hlavně, když si člověk ze sebe umí udělat srandu.....

Tady je jedna fotka, ketrá vystihuje větu...."Jaký pán, takový kůň".... respektive, panička mentál, Honzík mentál

Hele, pár sekund po výjezdu, koukejte jak jsem zasednutá a čekám, kdy začne rpodeo....Hrůza, stydím se ....

16.11.2007 10:54

lanika napsal(a):
Hele, pár sekund po výjezdu, koukejte jak jsem zasednutá a čekám, kdy začne rpodeo....Hrůza, stydím se ....

Můj nynější pohled směřuje k párkům a občerstvení Rychle odsedlat a valím na panáka

16.11.2007 10:55

lanika napsal(a):

Moc hezký Leni , tyhle "povedený" fotky znám, mám jich většinu

16.11.2007 10:57

lanika napsal(a):
Můj nynější pohled směřuje k párkům a občerstvení Rychle odsedlat a valím na panáka

....Heh, přes ty překážky se mi rozhoupal žaludek....Raději už toho necháme, zlato, nebo....

16.11.2007 10:57

cheyenne napsal(a):

16.11.2007 11:00

cheyenne napsal(a):

hehe taky jich máme dost, že

16.11.2007 11:00

klawdie napsal(a):
hehe taky jich máme dost, že

klepací...

16.11.2007 11:01

klawdie napsal(a):
klepací...

Jsem koukal do těch hubertích
"pojď se seznámit"

16.11.2007 11:02

lanika napsal(a):
....Heh, přes ty překážky se mi rozhoupal žaludek....Raději už toho necháme, zlato, nebo....

Při otázce, kdo chce panáka? ....."já se hlásím"

16.11.2007 11:02

cheyenne napsal(a):
Jsem koukal do těch hubertích
"pojď se seznámit"

nepůjdeš? tak si dám ještě cigárko

16.11.2007 11:03

cheyenne napsal(a):
nepůjdeš? tak si dám ještě cigárko

z tréninku mám taky luxusní leplózní..

16.11.2007 11:05

cheyenne napsal(a):

jj, to asi většina. Zas o to víc si pak člověk váží těch povedenejch
Taky mám z Hubertů samý retardovaný. A z letoška mi ještě neposlali Ale třeba žádná škoda, jak se tak znám.
Tady jedna z minula - hotový mentál....

lanika napsal(a):
Při otázce, kdo chce panáka? ....."já se hlásím"

holky, já mám asi ty ruce postižené Pořád je někde křivím Asi strkám ruce tam, kde nemám....

cheyenne napsal(a):

A fotka z prvního setkání se Saxíkem.... sledujte můj výraz jéééééé ten je božíííí .... kde jsem tenkrát nechala oči? jo, to jsem měla asi špinavý brejle

cheyenne napsal(a):

blízký kontakt s rotvíkem

16.11.2007 11:06

janda napsal(a):
jj, to asi většina. Zas o to víc si pak člověk váží těch povedenejch
Taky mám z Hubertů samý retardovaný. A z letoška mi ještě neposlali Ale třeba žádná škoda, jak se tak znám.
Tady jedna z minula - hotový mentál....

velbloudi nemaj chybu

16.11.2007 11:06

lanika napsal(a):
holky, já mám asi ty ruce postižené Pořád je někde křivím Asi strkám ruce tam, kde nemám....

Tady zhnusená odcházím, že by proto, že jsme nevyhráli lišku? Nebo jdu vrátit na WC toho panáka?

16.11.2007 11:07

rocky napsal(a):
velbloudi nemaj chybu

Nám zas Saxík chtěl sežrat foťák

16.11.2007 11:08

cheyenne napsal(a):
Nám zas Saxík chtěl sežrat foťák

A můj luxusní výraz nad skokem , jestli to tady bude vidět...

16.11.2007 11:11

cheyenne napsal(a):
A můj luxusní výraz nad skokem , jestli to tady bude vidět...

Babice, dělejte si srandu ze sebe, ne z koníků Jdu ještě něco vyhrabat :-)

16.11.2007 11:12

lanika napsal(a):

A můžu si dělat srandu z Kláry?

16.11.2007 11:14

lanika napsal(a):

třeba tahle, to mi zuzka napdla foťák

16.11.2007 11:15

rocky napsal(a):

Speciálně pro dnešní den jsem na sebe vyhrabala tři kompromitující fotky

rocky napsal(a):

tak já si taky udělám srandu z Klawdie

lanika napsal(a):

tak jo dementních výrazu mám spoustu....

16.11.2007 11:16

cheyenne napsal(a):
Speciálně pro dnešní den jsem na sebe vyhrabala tři kompromitující fotky

Ty nejdrsnější fotky se mi tady uložej vždycky velký
Vzpomínka na akci v Roudničce...

16.11.2007 11:17

rocky napsal(a):
tak já si taky udělám srandu z Klawdie

i já na sebe něco vytáhnu

16.11.2007 11:17

cheyenne napsal(a):
Ty nejdrsnější fotky se mi tady uložej vždycky velký
Vzpomínka na akci v Roudničce...

Jinak, na židli předvádím koalu
opičku asi poznáte sami....

16.11.2007 11:18

klawdie napsal(a):

musíš tam dávaj Klári nějaký z blízka ať je to pořádně vidět
hele...

16.11.2007 11:19

klawdie napsal(a):

Evička hamá štěňátko...

16.11.2007 11:20

cheyenne napsal(a):
Evička hamá štěňátko...

Klárka hledá chlapa (viz tiko)

cheyenne napsal(a):
Evička hamá štěňátko...

Marfuša???

klawdie napsal(a):

Jenže já neumím ani nauzdit

16.11.2007 11:21

lanika napsal(a):
Jenže já neumím ani nauzdit

Takhle to dopadá, když jste za frajerku i v bodlákách

16.11.2007 11:23

cheyenne napsal(a):

Doufám, že Klára nešáhne do tajných zdrojů fotek z jarního plesu v Blešně , páč mám na každý fotce zuby , takzvaně americkej úsměv

16.11.2007 11:25

cheyenne napsal(a):

Ženské, já seč z vás poseru. Se tady nahlas směju do rozervaní a šefi se diví, co se děje......Fuj, mě bolí břicho

16.11.2007 11:26

cheyenne napsal(a):
Doufám, že Klára nešáhne do tajných zdrojů fotek z jarního plesu v Blešně , páč mám na každý fotce zuby , takzvaně americkej úsměv

A úplně poslední - nejluxusnější foto z dovolený
A doufám, že nás v tom ostatní nenechají....

16.11.2007 11:27

lanika napsal(a):
Ženské, já seč z vás poseru. Se tady nahlas směju do rozervaní a šefi se diví, co se děje......Fuj, mě bolí břicho

dik za tip Evi ted něco zařídím a pak se Vám pomstím...potvory!!

16.11.2007 11:35

klawdie napsal(a):
dik za tip Evi ted něco zařídím a pak se Vám pomstím...potvory!!

Našla jsem fotky ze školy - z gymplu, můžem dát další kvíz, kde jsem já
Ale na rozjezd - kdopak to asi je?

16.11.2007 11:35

klawdie napsal(a):

Takže - rok 2006...

16.11.2007 11:37

cheyenne napsal(a):
Takže - rok 2006...

Zkusila jsem to zvětšit, tak schválně...

16.11.2007 11:37

cheyenne napsal(a):
Zkusila jsem to zvětšit, tak schválně...

Hm, tak nic...
další rok...

16.11.2007 11:38

cheyenne napsal(a):
Hm, tak nic...
další rok...

2008

16.11.2007 11:39

cheyenne napsal(a):
2008

Už bych měla ty prášky omezit.... jsem se podruhý sekla o 10let

1999...

16.11.2007 11:40

cheyenne napsal(a):
Už bych měla ty prášky omezit.... jsem se podruhý sekla o 10let

1999...

2001 a můj sestřih nakrátko

16.11.2007 11:41

cheyenne napsal(a):
2001 a můj sestřih nakrátko

Hm, už jsem fakt zmatená, to je rok 2000 ještě jedna zezadu, tady vám poradím, jsem ve spodní řadě, to jen pro představu sestřihu

16.11.2007 11:41

cheyenne napsal(a):
Hm, už jsem fakt zmatená, to je rok 2000 ještě jedna zezadu, tady vám poradím, jsem ve spodní řadě, to jen pro představu sestřihu

A tady opravdu rok 2001

16.11.2007 11:42

cheyenne napsal(a):
A tady opravdu rok 2001

a poslední - krasavice z maturitního plesu
a teď už fakt čekám na ostatní, jdu kuchtit oběd, tak ať se mám čemu smát, až se vrátím!!!!

16.11.2007 11:49

cheyenne napsal(a):
Takže - rok 2006...

dole druhá z leva??

16.11.2007 11:50

rocky napsal(a):
dole druhá z leva??

16.11.2007 11:51

cheyenne napsal(a):
a poslední - krasavice z maturitního plesu
a teď už fakt čekám na ostatní, jdu kuchtit oběd, tak ať se mám čemu smát, až se vrátím!!!!

Jéje školní fotečky- no ty mě taky vždycky ukazují v plné kráse. Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala sečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících a dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce, Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.

16.11.2007 11:53

rocky napsal(a):
dole druhá z leva??

1.fotka: dole,druhá z leva
2.fotka:nad těma klukama v e tmavejch spacákách?máš bílé triko
3.fotka: dole,druhá z leva
4.fotka: dole 5 z prava (pruhované triko)
5.fotka: dole 3 z prava
6.fotka: dole 4 z leva
7.fotka: na zemi druhá z prava
8.fotka: dole 4 z leva
9.fotka: no a maturitní je jasná

16.11.2007 12:02

zazika napsal(a):
Jéje školní fotečky- no ty mě taky vždycky ukazují v plné kráse. Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala sečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících a dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce, Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.

vážně??tak to je mazec, to mi jako řekni co tam maj za bordel. Tak vrátíš? já bych jim to poslala zpátky

rocky napsal(a):
1.fotka: dole,druhá z leva
2.fotka:nad těma klukama v e tmavejch spacákách?máš bílé triko
3.fotka: dole,druhá z leva
4.fotka: dole 5 z prava (pruhované triko)
5.fotka: dole 3 z prava
6.fotka: dole 4 z leva
7.fotka: na zemi druhá z prava
8.fotka: dole 4 z leva
9.fotka: no a maturitní je jasná

šikulka, plný počet bodů

cheyenne napsal(a):
šikulka, plný počet bodů

juchuuuuu

16.11.2007 12:07

rocky napsal(a):
juchuuuuu

mno tak jsem ráda že sestřička se nudila více než já a kvíz zvládla, já se trochu porachala....a....

16.11.2007 12:08

klawdie napsal(a):
mno tak jsem ráda že sestřička se nudila více než já a kvíz zvládla, já se trochu porachala....a....

16.11.2007 12:09

klawdie napsal(a):

Ale když jsem se tím tak rochňala tak sej m našla den kdy jsem se na první pohled zamilovala do SAbulky...ta hlavička mě učarovala...

klawdie napsal(a):

Zlata moje, je tady další období a má měsíční nemilá činnost INTZRASTAT Na hodinku se odmlčím, budu mít absťák Ale musím to napsat, tak si tady i nadále vyměňujte ksychtíky a já pak celá zhnusená z toho přijdu a zasměju se....

klawdie napsal(a):
Ale když jsem se tím tak rochňala tak sej m našla den kdy jsem se na první pohled zamilovala do SAbulky...ta hlavička mě učarovala...

tady ještě s páníčkem...

16.11.2007 12:10

klawdie napsal(a):
tady ještě s páníčkem...

Vidíte ty barvičky SAxik a SAhib byli jak bratři, to byl SAhib ale ještě větší...

16.11.2007 12:12

lanika napsal(a):
Zlata moje, je tady další období a má měsíční nemilá činnost INTZRASTAT Na hodinku se odmlčím, budu mít absťák Ale musím to napsat, tak si tady i nadále vyměňujte ksychtíky a já pak celá zhnusená z toho přijdu a zasměju se....

hoj, pracujete...??? Já dneska neee, teď jsem dorazila od koníků, bolí mě hlava a večer jdu na 3 sestry

16.11.2007 12:16

naftalinka napsal(a):
hoj, pracujete...??? Já dneska neee, teď jsem dorazila od koníků, bolí mě hlava a večer jdu na 3 sestry

jéé tři sestry to se máš....

Evi hele nedávala jsem ty fotky z toho plesu na volny? nemužu si vzpomenout na název..jo a nějaký pozustatky z belče jsou na www.album.volny.cz/klawdie,ale jisto jiste jsem měla foto vypalené...musím najíít to cd

16.11.2007 12:18

klawdie napsal(a):
jéé tři sestry to se máš....

Evi hele nedávala jsem ty fotky z toho plesu na volny? nemužu si vzpomenout na název..jo a nějaký pozustatky z belče jsou na www.album.volny.cz/klawdie,ale jisto jiste jsem měla foto vypalené...musím najíít to cd

no nevim jestli mě bude bolet škeble tak na to prdím, ale opít bych se už potřebovala

16.11.2007 12:19

naftalinka napsal(a):

člověk si jen zajede na pštu,konim dát balík,vyvenčit psa apak ho náháně t po louce ludra vůbec neposlouchá a tady je mezitim zase narváno holky pomalu nestíhám číst a natoš odepisovat.jj sánky má tady známej tahala je jitřena z fesou,ale už dohužel fesa není umřele jako 4letá krásná kobyla sn a jitá ta má důchod tak to zbývá na lavině a elys.jen jsem chtěla já bych ty jezedáky hnala chlastat tojo,ale prohrnovat to ne hajzly.mi kdž něřekneme známímu nebo strejdovy tak taky neprohrnou

16.11.2007 12:49

woldemortik napsal(a):
člověk si jen zajede na pštu,konim dát balík,vyvenčit psa apak ho náháně t po louce ludra vůbec neposlouchá a tady je mezitim zase narváno holky pomalu nestíhám číst a natoš odepisovat.jj sánky má tady známej tahala je jitřena z fesou,ale už dohužel fesa není umřele jako 4letá krásná kobyla sn a jitá ta má důchod tak to zbývá na lavině a elys.jen jsem chtěla já bych ty jezedáky hnala chlastat tojo,ale prohrnovat to ne hajzly.mi kdž něřekneme známímu nebo strejdovy tak taky neprohrnou

Hoky tak vás jdu pozdravit. Máme informatiku a je tu nudaaaaaaaaaaaa. Tak se mějte fajn už se těším na večer, jak si počtu

16.11.2007 13:04

keina napsal(a):
Hoky tak vás jdu pozdravit. Máme informatiku a je tu nudaaaaaaaaaaaa. Tak se mějte fajn už se těším na večer, jak si počtu

Chi, poslala jsem vám provokativní e-mail........

16.11.2007 13:33

lanika napsal(a):

pár foteček ze srazu na albumu, i pro zájemce ukázka obsedání žluté věci v 6-letech

http://album.volny.cz/ifauna2007/

16.11.2007 13:39

lanika napsal(a):

mě nic nepřišlo:(

16.11.2007 13:44

rocky napsal(a):
mě nic nepřišlo:(

ty jsi zlobila....

16.11.2007 13:51

klawdie napsal(a):
ty jsi zlobila....

až teď mi došlo co jsi myslela tou provokací:)

16.11.2007 13:54

rocky napsal(a):
až teď mi došlo co jsi myslela tou provokací:)

No jo, my blondýny chápem pomalejš Holky, pádím domů, hezký víkend a ještě hezčích chvilek s koňouškami....Pááááááááááá

16.11.2007 13:59

lanika napsal(a):
No jo, my blondýny chápem pomalejš Holky, pádím domů, hezký víkend a ještě hezčích chvilek s koňouškami....Pááááááááááá

páá leni dej honzíkovi pusinku na černý čumáček...

16.11.2007 14:06

klawdie napsal(a):
páá leni dej honzíkovi pusinku na černý čumáček...

pápá Leni,pozdravuj

16.11.2007 14:43

rocky napsal(a):
pápá Leni,pozdravuj

TAk holky užijte si krásnej víkend...já frčím navštívit naši Zuzi-Molly..tak pá...

16.11.2007 14:44

klawdie napsal(a):
TAk holky užijte si krásnej víkend...já frčím navštívit naši Zuzi-Molly..tak pá...

16.11.2007 14:54

zazika napsal(a):

ty taky končíte všichni

Přidejte reakci

Přidat smajlík