Pátek zemědělců svátek 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2007 14:55

snad t nebude na škody založit dvojku nebo už trojku tedka nevím konečně se mi to taky po delší době povedlo

16.11.2007 14:58

woldemortik napsal(a):
snad t nebude na škody založit dvojku nebo už trojku tedka nevím konečně se mi to taky po delší době povedlo

Tak já se přidám, naštvání už mě trochu přešlo.

16.11.2007 14:59

zazika napsal(a):
Tak já se přidám, naštvání už mě trochu přešlo.

co jsi byla naštvaná co se stalo

16.11.2007 15:02

woldemortik napsal(a):
co jsi byla naštvaná co se stalo

se mi nechce to vypisovat, to zkopčím: Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala dečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce, Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.

16.11.2007 15:04

zazika napsal(a):
se mi nechce to vypisovat, to zkopčím: Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala dečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce, Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.

to si děláš kozy já bych jim hned napsala nebo zavolala dala bych jim tak p prdely až by si stoho sedly.

16.11.2007 15:41

woldemortik napsal(a):
to si děláš kozy já bych jim hned napsala nebo zavolala dala bych jim tak p prdely až by si stoho sedly.

No to já volat ne jen jim písnu, už si tam nic neobjednám ,no a máti je samozřejmně naštvaná nesnáší když si něco kupuju, poněvač mi finance spravuje sama- tak má pocit že to je z jejího.

16.11.2007 15:44

zazika napsal(a):
No to já volat ne jen jim písnu, už si tam nic neobjednám ,no a máti je samozřejmně naštvaná nesnáší když si něco kupuju, poněvač mi finance spravuje sama- tak má pocit že to je z jejího.

dej i za mě ju.za to já jsem si dneska na pošzě vyzvedla pod bříšák na lavinu 160 jsem štastná jak blecha že jsem ho konečně sehnala

16.11.2007 15:45

woldemortik napsal(a):

čauky ženský už taky za chvilinku balím kufry v práci. Mějte se a hezkej víkend!!!

16.11.2007 15:50

rocky napsal(a):
čauky ženský už taky za chvilinku balím kufry v práci. Mějte se a hezkej víkend!!!

jo jenže já nejsem v tomhle moc dobrá, budeš teď jezdit se sedlem? pá rocky.

16.11.2007 16:03

zazika napsal(a):
jo jenže já nejsem v tomhle moc dobrá, budeš teď jezdit se sedlem? pá rocky.

rocky ahoj pěknej wekendd.to já zase jo,ale to na to musí být nálada

16.11.2007 16:30

woldemortik napsal(a):
rocky ahoj pěknej wekendd.to já zase jo,ale to na to musí být nálada

tu já asi nemám, no nic tak mám samodar k vánocům,

16.11.2007 16:32

zazika napsal(a):
tu já asi nemám, no nic tak mám samodar k vánocům,

já si vždycky řeku aspon něco objednala jsem si sedloa po roce mi přišel dopis ýe sedlo už není dobrý co.jo stim ježdením aspn budu padat do měka.at žije sních

16.11.2007 16:34

woldemortik napsal(a):
já si vždycky řeku aspon něco objednala jsem si sedloa po roce mi přišel dopis ýe sedlo už není dobrý co.jo stim ježdením aspn budu padat do měka.at žije sních

taky dobrý, taky plánuju padání do snížku

16.11.2007 16:36

zazika napsal(a):
taky dobrý, taky plánuju padání do snížku

do sněhu je to nejlepší a kortá kdyby to tak nestudilo

16.11.2007 16:44

woldemortik napsal(a):
do sněhu je to nejlepší a kortá kdyby to tak nestudilo

Tak si vem lyžařské hadry.

16.11.2007 16:49

zazika napsal(a):
Tak si vem lyžařské hadry.

jj vemu neboj

16.11.2007 16:53

woldemortik napsal(a):
jj vemu neboj

To budem dvě praštěnky na jihu čech, já už si je dokonce vzala i do stáje.

16.11.2007 16:56

woldemortik napsal(a):

no co hlavně že budeme v teple a až budeme padat tak nám sních nezaleze za krk

16.11.2007 16:58

woldemortik napsal(a):
no co hlavně že budeme v teple a až budeme padat tak nám sních nezaleze za krk

jo tak nějak, já musím pádit, papá

16.11.2007 17:01

zazika napsal(a):
jo tak nějak, já musím pádit, papá

papappa

16.11.2007 19:23

woldemortik napsal(a):
papappa

Tak váš tedy zdravím a pádim na 3 sestry a pořádně se ............... No vzhledem k tomu, že mám v sobě 3 ibalginy tak se jen krapet upravím

16.11.2007 19:49

woldemortik napsal(a):

Ahojte baby,tak jsem zas konečně doma i já... Náročný den ,nožky mám nateklé jak sviňa,bo jsem si za celý den nesedla :( Dneska jste držely "klávesnice na uzdách" Včera jsem nestíhala číst...

Je tu někdo??

16.11.2007 20:02

molly napsal(a):
Ahojte baby,tak jsem zas konečně doma i já... Náročný den ,nožky mám nateklé jak sviňa,bo jsem si za celý den nesedla :( Dneska jste držely "klávesnice na uzdách" Včera jsem nestíhala číst...

Je tu někdo??

molly ahoj koukám už ti je lépe

16.11.2007 20:13

woldemortik napsal(a):
molly ahoj koukám už ti je lépe

jj,díky bohu Jen doufám,že to vydrží Jak jsi na tom Ty?? Kolik máte sněhu?? Molča má namrzlý a rozšlapaný výběh,nadšená z něj teď není... Zítra jsem ještě celý den v práci...

16.11.2007 20:19

molly napsal(a):
jj,díky bohu Jen doufám,že to vydrží Jak jsi na tom Ty?? Kolik máte sněhu?? Molča má namrzlý a rozšlapaný výběh,nadšená z něj teď není... Zítra jsem ještě celý den v práci...

tady je cca 40cm sněhu.koně maj chuděry taky výběh samej led maj ve výběhu rybník tak se moc dobre netvaří když si musí kopytem rozbíjet led.jen ti přeji at ti to vydrží dlouho to zdravý

16.11.2007 20:22

molly napsal(a):

Děkuju No ,uvidíme... Jdu pod sprchu a pak si dám nohy hore,abych byla na zítra fit zatím............... ..................... ............................

16.11.2007 20:29

molly napsal(a):
Děkuju No ,uvidíme... Jdu pod sprchu a pak si dám nohy hore,abych byla na zítra fit zatím............... ..................... ............................

je ja ma taky fertku albínka médu je ještě malinkej tepra mu budou tři měsíce

16.11.2007 20:32

molly napsal(a):

Jůůů,"Safí" je třičtvrtě roku...Je tu prima dračice,zrovna večeří... Tož ,uděláme někdy "fretčí" sraz

Přidejte reakci

Přidat smajlík