woldemortik
napsal(a):
co jsi byla naštvaná co se stalo
se mi nechce to vypisovat, to zkopčím: Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala dečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících
dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce,
Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.
zazika
napsal(a):
se mi nechce to vypisovat, to zkopčím: Jako lidičky já su vzteklá, Sem si obědnala dečku a poprsák od Equi-pamu a přišlo mi to po čtyřech měsících
dečka má jinou barvu, poprsák vypadá jinak než ten co uvádějí na fotce,
Sem normálně naplněná hořem do takový míry že už se do mě nevešla ani fazolová polívka k obědu.
to si děláš kozy já bych jim hned napsala nebo zavolala dala bych jim tak p prdely až by si stoho sedly.
woldemortik
napsal(a):
to si děláš kozy já bych jim hned napsala nebo zavolala dala bych jim tak p prdely až by si stoho sedly.
No to já volat ne jen jim písnu, už si tam nic neobjednám ,no a máti je samozřejmně naštvaná nesnáší když si něco kupuju, poněvač mi finance spravuje sama- tak má pocit že to je z jejího.
zazika
napsal(a):
No to já volat ne jen jim písnu, už si tam nic neobjednám ,no a máti je samozřejmně naštvaná nesnáší když si něco kupuju, poněvač mi finance spravuje sama- tak má pocit že to je z jejího.
dej i za mě ju.za to já jsem si dneska na pošzě vyzvedla pod bříšák na lavinu 160 jsem štastná jak blecha že jsem ho konečně sehnala
woldemortik
napsal(a):
čauky ženský už taky za chvilinku balím kufry v práci. Mějte se a hezkej víkend!!!
woldemortik
napsal(a):
snad t nebude na škody založit dvojku nebo už trojku tedka nevím konečně se mi to taky po delší době povedlo
Ahojte baby,tak jsem zas konečně doma i já... Náročný den ,nožky mám nateklé jak sviňa,bo jsem si za celý den nesedla :( Dneska jste držely "klávesnice na uzdách"
Včera jsem nestíhala číst...
Je tu někdo??
woldemortik
napsal(a):
molly ahoj koukám už ti je lépe
jj,díky bohu Jen doufám,že to vydrží
Jak jsi na tom Ty?? Kolik máte sněhu?? Molča má namrzlý a rozšlapaný výběh,nadšená z něj teď není... Zítra jsem ještě celý den v práci...
molly
napsal(a):
Jak jsi na tom Ty?? Kolik máte sněhu?? Molča má namrzlý a rozšlapaný výběh,nadšená z něj teď není... Zítra jsem ještě celý den v práci...
tady je cca 40cm sněhu.koně maj chuděry taky výběh samej led maj ve výběhu rybník tak se moc dobre netvaří když si musí kopytem rozbíjet led.jen ti přeji at ti to vydrží dlouho to zdravý
molly
napsal(a):
Děkuju
No ,uvidíme... Jdu pod sprchu a pak si dám nohy hore,abych byla na zítra fit
zatím............... ..................... ............................
molly
napsal(a):
Děkuju
je ja ma taky fertku albínka médu je ještě malinkej tepra mu budou tři měsíce
molly
napsal(a):
Děkuju
Jůůů,"Safí" je třičtvrtě roku...Je tu prima dračice,zrovna večeří... Tož ,uděláme někdy "fretčí" sraz