Ostrava je opět tady! :-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2007 11:34

lufinka napsal(a):

luci psala jsem ti ještě do minulého tématu

18.11.2007 11:34

lufinka napsal(a):

jééé, mě se to povedlo

18.11.2007 11:35

lufinka napsal(a):
jééé, mě se to povedlo

Jakou Lízinkou?

18.11.2007 11:36

lufinka napsal(a):
Jakou Lízinkou?

To je naše autíčko,jí říkám LízinkaSice starší autíčko,ale spolehlivé.všechno odveze,převeze a nahradí i traktor

18.11.2007 11:37

lufinka napsal(a):
jééé, mě se to povedlo

no, já jsem vám tež napisala ještě do toho starého, přemýšlím, že bych mohla smraďochy vyfotit v tom sněhu, ať mám zas nové fotky..
a na chlapy si zakazuju myslet - ne že by to fungovalo:), akorát jsem potom naštvaná a depkoidně naladěná....
musím neska zase vyvětrat oba ty moj chachary...včera sjem objevila kouzlo beránka na posedlí a dlohé chapsy....fakt teploučko a na sobě ještě windstopper....akorá snad začnu jezdit kukle, xicht mám pak rudý ještě i za 3 godiny...

18.11.2007 11:37

causinka2 napsal(a):
To je naše autíčko,jí říkám LízinkaSice starší autíčko,ale spolehlivé.všechno odveze,převeze a nahradí i traktor

No já řidičák mám...A kde že to vlastně je?

18.11.2007 11:38

lufinka napsal(a):

no to je právě problém těch chlapů.už to nejsou pořádní chlapy jako kdysi.Ono je asi nejlepší si jen tak užívat,pokud člověk nezatouží po rodině,to je pak už těžší:-(

18.11.2007 11:39

kukinatost napsal(a):
no, já jsem vám tež napisala ještě do toho starého, přemýšlím, že bych mohla smraďochy vyfotit v tom sněhu, ať mám zas nové fotky..
a na chlapy si zakazuju myslet - ne že by to fungovalo:), akorát jsem potom naštvaná a depkoidně naladěná....
musím neska zase vyvětrat oba ty moj chachary...včera sjem objevila kouzlo beránka na posedlí a dlohé chapsy....fakt teploučko a na sobě ještě windstopper....akorá snad začnu jezdit kukle, xicht mám pak rudý ještě i za 3 godiny...

čau zlato, no já už taky chlapa nechci. Dneska jsem se rozhodla a tentokrát to myslím smrtelně vážně. Včera jsem myslela, že mě to totálně položí a za to mi to už nestojí.

18.11.2007 11:40

causinka2 napsal(a):
no to je právě problém těch chlapů.už to nejsou pořádní chlapy jako kdysi.Ono je asi nejlepší si jen tak užívat,pokud člověk nezatouží po rodině,to je pak už těžší:-(

Ano, přesně tak, jen tak si užívat, to je asi nejlepší. Navíc já po rodině vůbec netoužím...zatím.

18.11.2007 11:41

causinka2 napsal(a):

tak já už bych brala někoho rozumného a spolehlivé vedle sebe, jenže jaksi oni nejsou moc k mání takovíhle....nebo se jim nelíbím já a když už se někomu líbím já, tak on mi ne....protě je to ten klasický věčný kolotoč...asi budu muset vařit oběd, no, to mám radost...
a takového krásného Jupitera hnědého má Gasula:)

18.11.2007 11:41

lufinka napsal(a):
No já řidičák mám...A kde že to vlastně je?

J e to v lounech,od nás to je asi 432 km.Je to docela daleko,takže nevím jestli by to Líza zvládla,tak uvažuju,jestli nebude lepší jet pendolinem nebo něčím takovým

18.11.2007 11:43

čau kočko,jsem zjistila,že jsi taky na lidech.cz

18.11.2007 11:44

kukinatost napsal(a):
tak já už bych brala někoho rozumného a spolehlivé vedle sebe, jenže jaksi oni nejsou moc k mání takovíhle....nebo se jim nelíbím já a když už se někomu líbím já, tak on mi ne....protě je to ten klasický věčný kolotoč...asi budu muset vařit oběd, no, to mám radost...

Janica, serem na chlapy...Už ať je léto a jedem někam na vandr...se těším.

18.11.2007 11:45

kukinatost napsal(a):

Jani tak pojed s náma do těch Čech,je tam jeden fešák,kterej stojí za hřích

18.11.2007 11:46

causinka2 napsal(a):

Dáji a kde to přesně je?

18.11.2007 11:47

causinka2 napsal(a):

no, já bych klidně spáchala i nějkaou větší vyjížďku příští weekend, kdybys chtěla, objevila jsem docela luxusní trasu:)

18.11.2007 11:48

kukinatost napsal(a):
no, já bych klidně spáchala i nějkaou větší vyjížďku příští weekend, kdybys chtěla, objevila jsem docela luxusní trasu:)

Jo,tak to bych jela, to už nebudu mít nemocenskou...Alw bylo by fajn, kdyby jsi dneska dojela.Já i Doris by jsme měly radost

18.11.2007 11:49

lufinka napsal(a):

Já vařím oběd

A lufinka má pravdu, dětičky mám jenom ty koňské. By mě asi kleplo sotva co vylezu ze školy mít děti :)). Ta trať je nad náma, ne v rovině, takže aspoň tak. Je mi jasné, že riziko to je...si nevybereš, všude máš něco...

Jedna loňská fotka z 23. prosince z vycházky s Andíkem okolo štěrkáče.

18.11.2007 11:49

lufinka napsal(a):
Dáji a kde to přesně je?

už jsem ti luci psala o trošku víš.Je to u Mostu.

18.11.2007 11:50

strelish napsal(a):
Já vařím oběd

A lufinka má pravdu, dětičky mám jenom ty koňské. By mě asi kleplo sotva co vylezu ze školy mít děti :)). Ta trať je nad náma, ne v rovině, takže aspoň tak. Je mi jasné, že riziko to je...si nevybereš, všude máš něco...

No jo no, tady zas někdo machruje, že tam má tak hezké prostředí Fakt super fotka

18.11.2007 11:51

kukinatost napsal(a):

Daji, já fakt nemám 3500 an to, abych jela výletit a soustředit se...musím zaplatit Gasii, teď Vánoce, na Gasii si stejně budu muset půjčit od našoch, teď další sedmička za seno...prostě fakt to nejde, navíc nemám kho, ko by se mi postaral o moje koně, i když věřím, že by se mi tam moc líbilo...vím, jak sjem euforická z tréninků anglie:)

18.11.2007 11:52

strelish napsal(a):
Já vařím oběd

Juu tam to vypadá hezky.Škoda,že tento rok nebude tak krásně v té době.Sakryš,tak jsem se zase lekla.jsem zas nějak mimo

18.11.2007 11:53

lufinka napsal(a):
No jo no, tady zas někdo machruje, že tam má tak hezké prostředí Fakt super fotka

Hele, Káti, není teď náhodou u vás u koní Pepa?

18.11.2007 11:54

kukinatost napsal(a):
Daji, já fakt nemám 3500 an to, abych jela výletit a soustředit se...musím zaplatit Gasii, teď Vánoce, na Gasii si stejně budu muset půjčit od našoch, teď další sedmička za seno...prostě fakt to nejde, navíc nemám kho, ko by se mi postaral o moje koně, i když věřím, že by se mi tam moc líbilo...vím, jak sjem euforická z tréninků anglie:)

To je škoda Jani,tak mi pak nafotíme s holkama aspon nějaké fotečkyKolik tě ta Gasula teda bude stát?

18.11.2007 11:54

causinka2 napsal(a):
Juu tam to vypadá hezky.Škoda,že tento rok nebude tak krásně v té době.Sakryš,tak jsem se zase lekla.jsem zas nějak mimo

A čeho ses lekla?

18.11.2007 11:55

lufinka napsal(a):

baby, byste neěřily, jakou já mám blbou radost jenom z těch sých blbých sedel, dneska jsem právě ráno mazala cajky, konečně mám sedla, která sednou koním i mi úplně suprově, jsem na Keroušovi zkoušela snad 10 sedel...a prostě ať žije Kentaur, páč teď oslavuju, že Hauzr je prodaný, aspoň bude za co zaplatit seno..i když za weekend jsem toho pěkně prochlastala, beefeatera a bouchanou tequilu si zas dlouho nedám:)))
Luciš, kdybys mě viděla, tak zrovna ty jsi na mě pyšná...:)))fakt neslibuju, dneska to asi nevyjde, páč mám ténink hale...a budu muset jít škrábat ještě bramboty, maso už je v troubě..:)

18.11.2007 11:58

lufinka napsal(a):
A čeho ses lekla?

ježiš já jsem pako,tam mělo bejt spletla

18.11.2007 11:58

kukinatost napsal(a):
baby, byste neěřily, jakou já mám blbou radost jenom z těch sých blbých sedel, dneska jsem právě ráno mazala cajky, konečně mám sedla, která sednou koním i mi úplně suprově, jsem na Keroušovi zkoušela snad 10 sedel...a prostě ať žije Kentaur, páč teď oslavuju, že Hauzr je prodaný, aspoň bude za co zaplatit seno..i když za weekend jsem toho pěkně prochlastala, beefeatera a bouchanou tequilu si zas dlouho nedám:)))
Luciš, kdybys mě viděla, tak zrovna ty jsi na mě pyšná...:)))fakt neslibuju, dneska to asi nevyjde, páč mám ténink hale...a budu muset jít škrábat ještě bramboty, maso už je v troubě..:)

Tož to jo. Tak snad jindy a hodně brzo

18.11.2007 11:59

causinka2 napsal(a):
ježiš já jsem pako,tam mělo bejt spletla

aha

18.11.2007 12:03

lufinka napsal(a):
aha

Děvčátka moje, tak se tu mějte. Já jdu teď za Doris a trošku si pohrajeme ze země. Ona to úplně zbožňuje Tak pa pa

18.11.2007 12:04

lufinka napsal(a):
Děvčátka moje, tak se tu mějte. Já jdu teď za Doris a trošku si pohrajeme ze země. Ona to úplně zbožňuje Tak pa pa

tak zatím papa luci

18.11.2007 16:31

lufinka napsal(a):

Tak já už mám pro dnešek hotovo, už budu jen odpočívat, pít litry horkého čaje a tvořit lipicostránky

Tady jedna britská čičina, jsou to fajní plyšáci :-)

18.11.2007 17:06

strelish napsal(a):
Tak já už mám pro dnešek hotovo, už budu jen odpočívat, pít litry horkého čaje a tvořit lipicostránky

Tady jedna britská čičina, jsou to fajní plyšáci :-)

taky mám doma jednu kočku,no on je to vlastně kocour plemeno mainská mývalí kočka.Má teprve 6 měsíců.

18.11.2007 17:08

lufinka napsal(a):

a etě jednatrošku nám přerostl odpočívadlo

18.11.2007 17:12

causinka2 napsal(a):
a etě jednatrošku nám přerostl odpočívadlo

vypadají skoro stejně

a kocour :)

18.11.2007 17:21

strelish napsal(a):
vypadají skoro stejně

a kocour :)

Ahoooj Jééé, to jsou pěkné čičinky. Já mám doma taky jednu. Je to Turecká angora. Je úplně uvalená, chutná ji víno, olivy a kukuřice...no a jako bonus aportkuje. Je s tím tak otravná, pořád nám nosí kukičku a my ji to musíme házet. No a taky sedí při jídle na židli u stolu jak člověk. Dám sem někdy fotky, ale až je stáhnu z foťáku. Se zasmějete Janča by mohla vyprávět jaká je ta moje Sisa

18.11.2007 17:27

lufinka napsal(a):
Ahoooj Jééé, to jsou pěkné čičinky. Já mám doma taky jednu. Je to Turecká angora. Je úplně uvalená, chutná ji víno, olivy a kukuřice...no a jako bonus aportkuje. Je s tím tak otravná, pořád nám nosí kukičku a my ji to musíme házet. No a taky sedí při jídle na židli u stolu jak člověk. Dám sem někdy fotky, ale až je stáhnu z foťáku. Se zasmějete Janča by mohla vyprávět jaká je ta moje Sisa

to věřím s kočkama je někdy sranda.akorát mě ted ten náš kocour naštval protože mi rozbil pokličku na páne za tři kila

18.11.2007 17:28

causinka2 napsal(a):
to věřím s kočkama je někdy sranda.akorát mě ted ten náš kocour naštval protože mi rozbil pokličku na páne za tři kila

ještě, že je nemám doma

18.11.2007 17:32

strelish napsal(a):
ještě, že je nemám doma

Já ji mám doma, nechodí vůbec ven. Je to taková postelová kočka. Ještě nikdy nic doma nezničila...

18.11.2007 17:40

strelish napsal(a):
A pro změnu tryskomyšky

Jéé, to je sladké...čí to je?

18.11.2007 17:40

strelish napsal(a):
A pro změnu tryskomyšky

A když vyrostou (ovšem to není to samé štěňátko, nýbrž jeho sestra)

18.11.2007 17:42

strelish napsal(a):

Jsou z chov. stanice Sol-Edo, od Chrudimi. Paní je moc fajn

A tady jedna fenka v akci

18.11.2007 17:44

lufinka napsal(a):
Já ji mám doma, nechodí vůbec ven. Je to taková postelová kočka. Ještě nikdy nic doma nezničila...

tak Damian taky nic nezničil,ale taky se totiž hroozně šetří s jídlem stylem,že to co se nesní,se nechá na plotně a pak to kocoura samozřejmě láká.pokud to neobjeví kocour,tak se to zbytečně sype slepicím.Ale jinak damian je taky doma,sice ho sem-tam vemu ven na vodítko,třeba pošplhat po stromě a nebo s náma jezdí po návštěvách,ale jinak je doma

strelish napsal(a):

Kdybych uvažovala o pejskovi do bytu, tak papillona, mají super povahu

strelish napsal(a):

Tady můj pejsánek. Je to československý vlčák

strelish napsal(a):

to vypadá zajímavě ta fotka.

18.11.2007 17:47

lufinka napsal(a):

hihi,někdy dojed s pesanem,ti naši obři si rádi pohrajouno i když jersinka je taková střední,zato badoš je tlustoch a stejně vysokej jako náš stůl

18.11.2007 17:48

lufinka napsal(a):

Tady můj další hafan. je to lhasak

18.11.2007 17:52

lufinka napsal(a):

S pesanem? No tak s tím vlčákem by to nešlo, on je takový psí zabiják...nemá rád cizí psy.Navíc je to polovlk a jde to na jeho chování fest znát. No a ten malej,to už je takovej dědoušek. V prosinci bude mít 16 let. Ta fotka je asi 5 let zpátky

18.11.2007 17:56

lufinka napsal(a):

luci a co Doris,jak vám to dneska šlo?pro srovnání stejně staré kotata(to větší je samozřejmě naše)

18.11.2007 17:57

lufinka napsal(a):
S pesanem? No tak s tím vlčákem by to nešlo, on je takový psí zabiják...nemá rád cizí psy.Navíc je to polovlk a jde to na jeho chování fest znát. No a ten malej,to už je takovej dědoušek. V prosinci bude mít 16 let. Ta fotka je asi 5 let zpátky

jujda.Hele a jak jste to dokázaly,že je to polovlk?

18.11.2007 17:59

causinka2 napsal(a):
luci a co Doris,jak vám to dneska šlo?pro srovnání stejně staré kotata(to větší je samozřejmě naše)

Jo, bylo to fajn. Úplně mi to zlepšilo náladu. Doris je skvělé. Strašně moc mi dělá radost, když vidím, jak komunikuje a jak mi důvěřuje. Projely jsme si dneska všech 7 her. Bylo to super. Ona je takové moje zlatíčko.

18.11.2007 18:01

lufinka napsal(a):
Jo, bylo to fajn. Úplně mi to zlepšilo náladu. Doris je skvělé. Strašně moc mi dělá radost, když vidím, jak komunikuje a jak mi důvěřuje. Projely jsme si dneska všech 7 her. Bylo to super. Ona je takové moje zlatíčko.

Jinak my jsme se taky rozhodovali mezi tou maianskou a tureckou angorou, ale vyhrála turkyně Tu kočku fakt zboňuju...

18.11.2007 18:02

lufinka napsal(a):

to věřím,mě to taky zvedne vždycky náladuA stále trváš na tom,že se s tvojim rozejdeš?nebo tě to přešlo?Ve čtvrtek budu moct možná s konouchem ven hurááá

18.11.2007 18:05

lufinka napsal(a):
Jinak my jsme se taky rozhodovali mezi tou maianskou a tureckou angorou, ale vyhrála turkyně Tu kočku fakt zboňuju...

já jsem s mojim viděla tu mainskou viděla u barušky a musely jsme jí prostě mít,jsme z toho jejich kocourka byly uplně unešeni

18.11.2007 18:10

causinka2 napsal(a):
já jsem s mojim viděla tu mainskou viděla u barušky a musely jsme jí prostě mít,jsme z toho jejich kocourka byly uplně unešeni

Hele ale ona vypada trochu jinak než Damian nezda se ti?Tady náš Kryštof

18.11.2007 18:11

pilgrisek napsal(a):
Hele ale ona vypada trochu jinak než Damian nezda se ti?Tady náš Kryštof

jj ale jak jsem se dívala na fotky,tak některé kočky mají uši větší s většími štětinkami a tak.navíc se damian ještě mení hlavně ve tvaru hlavy.nezapomen,že máme ještě kotatko

18.11.2007 18:12

causinka2 napsal(a):
to věřím,mě to taky zvedne vždycky náladuA stále trváš na tom,že se s tvojim rozejdeš?nebo tě to přešlo?Ve čtvrtek budu moct možná s konouchem ven hurááá

Jo, už jsem rozhodnuta. Víš, včera mi bylo tak hrozně jak nikdy. Já chci někoho, kdo se ke mě bude chovat hezky, nebude mi lhát a kdo mi bude oporou. To je pro mě to hlavní. Ale teď chci být nějakou dobu sama. Budu se věnovat práci a Doris. Chci teď sehnat nějakého malého poncla, aby nebyla sama. Druhého koně bych už časově nezvládala. A myslím si, že poník ji jako kamarád bude stačit.

18.11.2007 18:13

čusík,tak co,bylas s Arni venku?mě to tam uplně táhlo,ale kašlala jsem to.nenechám kluky samotné,když jsou nemocní

18.11.2007 18:13

Já kočky taky nemusím...hlavně nevykastrované kocoury, co ochcávaj kde co...ale ty fakt bytové plemena, to je trošku zas něco jiného (ale doma teda nechci žádnou zvířenu)

18.11.2007 18:15

lufinka napsal(a):
Jo, už jsem rozhodnuta. Víš, včera mi bylo tak hrozně jak nikdy. Já chci někoho, kdo se ke mě bude chovat hezky, nebude mi lhát a kdo mi bude oporou. To je pro mě to hlavní. Ale teď chci být nějakou dobu sama. Budu se věnovat práci a Doris. Chci teď sehnat nějakého malého poncla, aby nebyla sama. Druhého koně bych už časově nezvládala. A myslím si, že poník ji jako kamarád bude stačit.

Dobře děláš. Pepa se tu sem tam sice objeví, ale věčně nemá čas na nic...aspoň mi to tak přijde. A to za to nestojí Poníka vybírej dobře, aby se ti to nevymstilo :))

18.11.2007 18:16

lufinka napsal(a):

Ale z té Doris mám fakt radost. Dneska to bylo úplně úžasné. Nelituji těch peněz, co jsem investovala do kurzu NHS

18.11.2007 18:18

lufinka napsal(a):
Ale z té Doris mám fakt radost. Dneska to bylo úplně úžasné. Nelituji těch peněz, co jsem investovala do kurzu NHS

Kači a ty nevíš o nějakém malinkatém poňouchovi?

18.11.2007 18:20

lufinka napsal(a):
Kači a ty nevíš o nějakém malinkatém poňouchovi?

Jo a co Salvík? Už jsem ho neviděla strašně dlouho. Už přibral? Nechceš sem dát nějakou jeho fotečku?

18.11.2007 18:21

lufinka napsal(a):

jj já myslím,že poník jí určo bude stačit.tak to mě luci mrzí,ale třeba za čas najdeš takového chlapa,jakého potřebuješ

18.11.2007 18:26

causinka2 napsal(a):
jj já myslím,že poník jí určo bude stačit.tak to mě luci mrzí,ale třeba za čas najdeš takového chlapa,jakého potřebuješ

No ono by jich několik bylo, co by měli zájem. Jenže já teď nikoho nechci. Měla jsem ráda toho mojeho tak moc, že mi teď připadá nemožné, abych milovala někoho jiného. Ale to přijde časem. Teď chci být nějakou dobu osamělá kovbojka

18.11.2007 18:28

lufinka napsal(a):
Jo a co Salvík? Už jsem ho neviděla strašně dlouho. Už přibral? Nechceš sem dát nějakou jeho fotečku?

O poňouchovi nevím, ale být tebou, pořizovala bych něco většího, aby jste mohli jezdit když tak i ve dvojko. Na malého poníka jezdce těžko seženeš.

Salvouš přibral, má břicho jak kdyby měl zjara rodit. A teď je ještě potřeba pracovat, aby se mu ten pupek přemístil víc nahoru :))

18.11.2007 18:28

lufinka napsal(a):
No ono by jich několik bylo, co by měli zájem. Jenže já teď nikoho nechci. Měla jsem ráda toho mojeho tak moc, že mi teď připadá nemožné, abych milovala někoho jiného. Ale to přijde časem. Teď chci být nějakou dobu osamělá kovbojka

jj však jasně,že ne hned.ono pokud to má přijít,tak to přijde samoJe sice pravda,že mám taky období,kdybych byla raději sama,ale kdyby jsme nebydlely s rodiči,tak vím,že by byl můj uplně jinej.

18.11.2007 18:31

causinka2 napsal(a):
jj však jasně,že ne hned.ono pokud to má přijít,tak to přijde samoJe sice pravda,že mám taky období,kdybych byla raději sama,ale kdyby jsme nebydlely s rodiči,tak vím,že by byl můj uplně jinej.

Já si taky myslím. Ale ty jsi úplně v jiné situaci. Jsi vdaná, máš děti a ten tvůj tě má určitě hodně rád. Ale je třeba taky vystresovaný z té situace, co u vás doma je.

18.11.2007 18:34

lufinka napsal(a):
Já si taky myslím. Ale ty jsi úplně v jiné situaci. Jsi vdaná, máš děti a ten tvůj tě má určitě hodně rád. Ale je třeba taky vystresovaný z té situace, co u vás doma je.

jj to jo.to dělá hodně,protože jinak jsme nikdy problémy neměly.Ale určo vím jak to cítíš.protože to cítím stejně,i přes tu situaci.Ale víš jak to v životě chodí,všechny rány na srdíčku přebolí a zaplní jejich místečka zase jiné věci,radostnější a štastnější

18.11.2007 18:34

strelish napsal(a):
O poňouchovi nevím, ale být tebou, pořizovala bych něco většího, aby jste mohli jezdit když tak i ve dvojko. Na malého poníka jezdce těžko seženeš.

Salvouš přibral, má břicho jak kdyby měl zjara rodit. A teď je ještě potřeba pracovat, aby se mu ten pupek přemístil víc nahoru :))

Já bych ho chtěla jen jako takového mazlíka a aby dělal Doris společnost. Nic většího nechci, to bych rovnou mohla pořídit druhého koně. Tak to je fajn, že Salvík přibral. No ale ta práce by byla fakt třeba, aby nevypadal jak těhotná žirafa

18.11.2007 18:35

ježiš holka,jen to nepřivolávej,to by bylo asi dost o ničem

18.11.2007 18:36

causinka2 napsal(a):
jj to jo.to dělá hodně,protože jinak jsme nikdy problémy neměly.Ale určo vím jak to cítíš.protože to cítím stejně,i přes tu situaci.Ale víš jak to v životě chodí,všechny rány na srdíčku přebolí a zaplní jejich místečka zase jiné věci,radostnější a štastnější

No jenže já to srdíčko mám tak ohlodané, že nevím, jestli to někdy zmizí.

18.11.2007 18:38

causinka2 napsal(a):

No tak jeptiška teda rozhodně být nehodlám...ono to, že člověk s nikým zrovna nechodí, neznamená, že bude žít v celibátu, ne?

18.11.2007 18:39

causinka2 napsal(a):

Ono to není špatné být sama, mně to třeba i vyhovuje (tím teda nechcu říct, že bych měla v plánu se rozcházet ), ale přece jen když je člověk nemocný a tak, tak mu ten druhý doma najednou chybí :))

18.11.2007 18:42

strelish napsal(a):
Ono to není špatné být sama, mně to třeba i vyhovuje (tím teda nechcu říct, že bych měla v plánu se rozcházet ), ale přece jen když je člověk nemocný a tak, tak mu ten druhý doma najednou chybí :))

To jo, to je fakt. Ale zase na druhou stranu když si třeba nemocná a máš někoho a ten na tebe z vysoka sere, tak je asi být lepší sám, protože to tě potom aspoň nemrzí

18.11.2007 18:44

lufinka napsal(a):
To jo, to je fakt. Ale zase na druhou stranu když si třeba nemocná a máš někoho a ten na tebe z vysoka sere, tak je asi být lepší sám, protože to tě potom aspoň nemrzí

Jo tak to určitě jo Než se trápit, tak je fakt lepší být sám...stejně by to nikam nevedlo a takhle má člověk pak o starost míň.

18.11.2007 18:48

to není o rušení,to je o uvaření čajíčku,o tom,aby se o tebe milovanej člověk staral,ptal se tě jestli něco nepotřebuješ a podobněi když je fakt,že ten můj to s tím někdy hodně přehání

18.11.2007 18:50

lufinka napsal(a):
No jenže já to srdíčko mám tak ohlodané, že nevím, jestli to někdy zmizí.

luci já jsem natom byla podobně,s bývalým jsme se rozešly přesně na roční výročí a navíc jsme byly zasnoubeni,tak jsem taky myslela,jak to nebude těžké,sice na něj i ted často vzpomínám,ale Aleš mi to bolavé místečko určo zahojil(ted nemyslím koně,můj se totiž taky jmenuje Aleš)

strelish napsal(a):
Jo tak to určitě jo Než se trápit, tak je fakt lepší být sám...stejně by to nikam nevedlo a takhle má člověk pak o starost míň.

Jo a mám ještě jeden další poznatek ze studie chlapů. Pokud je ženská na chlapa hodná a dělá pro něj první poslední, třeba si kvůli něho nadělá i problémy, tak ten chlap si toho vůbec neváží a chová se k ní hnusně.No ale pokud je odměřená, mnohdy i chladná a drží ho v takové menší nejistotě, tak ten chlap se chová k ni hezky, snaží se a váží si ji a může se pro ni přetrhnout. Jo chlapi si hold nesmějí být sebou jistí, to je potom katastrofa.

causinka2 napsal(a):
to není o rušení,to je o uvaření čajíčku,o tom,aby se o tebe milovanej člověk staral,ptal se tě jestli něco nepotřebuješ a podobněi když je fakt,že ten můj to s tím někdy hodně přehání

..no a taky o tom, když je ti fakt blbě, ne jen tak, že ležíš a seš v pohodě a máš sílu na to se o sebe postarat...

18.11.2007 18:52

lufinka napsal(a):
Jo a mám ještě jeden další poznatek ze studie chlapů. Pokud je ženská na chlapa hodná a dělá pro něj první poslední, třeba si kvůli něho nadělá i problémy, tak ten chlap si toho vůbec neváží a chová se k ní hnusně.No ale pokud je odměřená, mnohdy i chladná a drží ho v takové menší nejistotě, tak ten chlap se chová k ni hezky, snaží se a váží si ji a může se pro ni přetrhnout. Jo chlapi si hold nesmějí být sebou jistí, to je potom katastrofa.

luci tak to máš naprostou pravdu.já jsem na mojeho kolikrát fakt hnusná a ho to asi ještě víc přitahuje nebo co.

18.11.2007 18:52

causinka2 napsal(a):

Přesně tak a nebo aby tě alespoň za 14 dní nemocnské navštívil, řekl ti něco hezkého, zeptal se,jak ti je, jestli něco nepotřebudeš atd. atd.

18.11.2007 18:54

causinka2 napsal(a):
luci tak to máš naprostou pravdu.já jsem na mojeho kolikrát fakt hnusná a ho to asi ještě víc přitahuje nebo co.

Už mě zase tatik vyhazuje od kompu. Tak zatím pa zlatíčka

18.11.2007 18:56

lufinka napsal(a):
Už mě zase tatik vyhazuje od kompu. Tak zatím pa zlatíčka

jej ti též nedopřeje ani chvíli pokecu,co?tak zatím papa bobku

18.11.2007 19:04

Lufinka: tady jsou fotky Salvíka - a takové kecy, že by ta holka potřebovala zliskat. Naštěstí tu byli asi jen 3x a teď je mají na krku v Hati. Všichni jsme jedině rádi.

http://salvikaernicka.blog.cz/ (blbě se to načítá, mějte strpení)

18.11.2007 19:53

lufinka napsal(a):

tak ďouchy, jak jste si užily odpoledne...?:)Já zcela nečekaně na koních...Měla jsem zas oba venku, páč zítra až řijedu o půl 6. z práce, tak si bduu muset uložit ještě těch dalších 6 balíků sena, co mi přivezou, což nevím, jak udělám...budu muset aspn dva rozbalit a natlačit je do toho přístřešku a zybtek nějak zaplachtovat, akorát bude vtipné, jak budu sama bojovat s těma 400 kilama...

18.11.2007 20:00

kukinatost napsal(a):
tak ďouchy, jak jste si užily odpoledne...?:)Já zcela nečekaně na koních...Měla jsem zas oba venku, páč zítra až řijedu o půl 6. z práce, tak si bduu muset uložit ještě těch dalších 6 balíků sena, co mi přivezou, což nevím, jak udělám...budu muset aspn dva rozbalit a natlačit je do toho přístřešku a zybtek nějak zaplachtovat, akorát bude vtipné, jak budu sama bojovat s těma 400 kilama...

no, asi blbě :)) My stihli akorát tak zhustit ohradu (přidat dvě vrstvy lanka) a jinak jsem byla radši zalezlá, bo mě v tom krku šeredně bolí a kašlu jak tuberák :(

18.11.2007 20:13

no, já jezdím ve štramplích, ve windstopperu, v čepce a v dlouhých chapsech...a berana na posedlí mám taky...akorát odjezdit ty dva smra´dochy, toje fakt radost...ale dneska byli zlatí oba..akorát se děsím zítra toho sena, to bude docela makačka....

18.11.2007 20:20

no, přesně, je to v názvu, prostě to fakt neprofoukne..:))) a já sice pak vypadám jak s přilbokvětkem, ale podle mě je docela fest rozdíl jet v čepce nebo bez...sral pes, jak vypadám, hlavně že je teploučko:))

18.11.2007 20:22

kukinatost napsal(a):
no, přesně, je to v názvu, prostě to fakt neprofoukne..:))) a já sice pak vypadám jak s přilbokvětkem, ale podle mě je docela fest rozdíl jet v čepce nebo bez...sral pes, jak vypadám, hlavně že je teploučko:))

tak to já se vždycky pěkně navleču mikinama a bundou,hodím rifle,nato westernový chapsy a jedu si pěkně v teploučku.i když je pravda,že pak vypadám jak rambo

18.11.2007 20:23

lufinka napsal(a):

Tak a teď se mi maximálně nechce jít sundat Kerkovi odpocovačku...fuj....do té kosy zase..no, pak hned hopnu do vany...

18.11.2007 20:32

Určitě bunda ;-) a windstopper je druh materiálu :) Já taky chodím ve elasťouších + nějaké kalhoty to a čepce, i když v čepici taky vypadám jak pako...ale taky na to prdím, hlavně, že je teplo!

18.11.2007 20:33

no ale zase na druhou stranu si vem,že aspon nemusíš mít strach jet někde s Arny ve tmě sama.protože to bude vypadat,že jsi namakaná,tak se tě budou chlapy bát

18.11.2007 20:40

já v čepce nejezdím.už tak mi tipujou holky 20,takhle by mi tipovaly ještě mín

18.11.2007 20:42

Mi nepřijde, že bych nějak extra neslyšela :)

18.11.2007 20:42

causinka2 napsal(a):
já v čepce nejezdím.už tak mi tipujou holky 20,takhle by mi tipovaly ještě mín

No mně i tak tipujou max těch 18

18.11.2007 20:43

strelish napsal(a):
No mně i tak tipujou max těch 18

Ale to kvůli výšky,ne?Mě jednou tipla sestřička na rehabilitaci,že mám 16,jsem koukala jak péro divanu,kde k tomu příšla

18.11.2007 20:49

ale my budeme s kačou aspon vzhledově delší dobu mladé

18.11.2007 20:54

kukinatost napsal(a):
Tak a teď se mi maximálně nechce jít sundat Kerkovi odpocovačku...fuj....do té kosy zase..no, pak hned hopnu do vany...

tak už jsem se dovanila...aspoň jsem se fajně nahřla, furt si snažím namluvit, že zítra enmusím vstávat o půl 5., ale moc to nezabírá...jinakjá v čepce syším docela v pohodě, to třeba v kapuci mi to přijde horší...a když mám třeba něky na lyžích čepku a kapuci, tak to jsem zralá na naslouchátko..:)))
no, asi hodím nšjaký film a spokojeně i usnu u toho...a mamča si otevřela šampus, tož si taky zajdu dát...:)

18.11.2007 20:55

causinka2 napsal(a):
ale my budeme s kačou aspon vzhledově delší dobu mladé

Ne ne, kvůli výšce ne, nejsem trpaslík, výškově jsem tak průměr...ale přesně tak, budem déle mladé

18.11.2007 20:56

kukinatost napsal(a):
tak už jsem se dovanila...aspoň jsem se fajně nahřla, furt si snažím namluvit, že zítra enmusím vstávat o půl 5., ale moc to nezabírá...jinakjá v čepce syším docela v pohodě, to třeba v kapuci mi to přijde horší...a když mám třeba něky na lyžích čepku a kapuci, tak to jsem zralá na naslouchátko..:)))
no, asi hodím nšjaký film a spokojeně i usnu u toho...a mamča si otevřela šampus, tož si taky zajdu dát...:)

No, já když třeba chodím do škol na skupinové vyšetření, nebo nějakou konzultaci učitelům, tak si fakt musím vybírat spešl oblečení, jakože nějaký slušný svetr a třeba sukni.,...kolikrát mě při skupinovém šetření na gymplu zdupali, co dělám po přestávce venku....a když jse odcházela, tak na mě vrátná volala, kdo je můj třídní a kam jdu..no, takže ať žijou ti, co vypadají mladší...:)))

18.11.2007 21:00

kukinatost napsal(a):
No, já když třeba chodím do škol na skupinové vyšetření, nebo nějakou konzultaci učitelům, tak si fakt musím vybírat spešl oblečení, jakože nějaký slušný svetr a třeba sukni.,...kolikrát mě při skupinovém šetření na gymplu zdupali, co dělám po přestávce venku....a když jse odcházela, tak na mě vrátná volala, kdo je můj třídní a kam jdu..no, takže ať žijou ti, co vypadají mladší...:)))

tak to už je Jani ale docela drsné.Já si jdu dokoukat Pottera 5,hihi,ale budu stále tady

18.11.2007 21:02

causinka2 napsal(a):
tak to už je Jani ale docela drsné.Já si jdu dokoukat Pottera 5,hihi,ale budu stále tady

no, zrovna tohle bylo na gymplu v Orlové....no, tež si něco pustím, Harryho mám nejradši 3:))
dám asi nějakou oddechovou komedii...

18.11.2007 21:03

causinka2 napsal(a):

No mě se třeba v lékárně už párkrát stalo, že se mě ptali, jestli jsem vůbec magistra, že vypadám, jak kdybych chodila někam na střední.

18.11.2007 21:11

kukinatost napsal(a):
no, zrovna tohle bylo na gymplu v Orlové....no, tež si něco pustím, Harryho mám nejradši 3:))
dám asi nějakou oddechovou komedii...

Viděla jsi Jani:Někdo to rád blond? a nebo Pidihajzlík?docela dobré filmy

18.11.2007 21:12

strelish napsal(a):
No mě se třeba v lékárně už párkrát stalo, že se mě ptali, jestli jsem vůbec magistra, že vypadám, jak kdybych chodila někam na střední.

tak to musí být docela trapas.Ale co.aspon budeme delší dobu mladé a krásné

Přidejte reakci

Přidat smajlík