jurasek
napsal(a):
zleva ostroúhlé,tupoúhlé,medvědí
tady mám foto jedné kobyly, co měla artrozu, na té jedné zadní, je myslím dobře vidět medvědé postoj v reálu
microfon
napsal(a):
tady mám foto jedné kobyly, co měla artrozu, na té jedné zadní, je myslím dobře vidět medvědé postoj v reálu
ahooj, pridávam sa k praxi, ale s otázkou:)) Kobca,predné. Strmé, prešláplé alebo nábeh na medvedí..:)
jackie
napsal(a):
Přikleklé v karpech, dlouhé, zatím neprošláplé. O medvědí postoj se nejedná, strmé dle mého názoru taky nejsou. S tou přikleklostí už jí to nejspíš zůstane.
Souhlas s přikleklostí - mívá to dost hříbat.
Tohohle koníka tipuju tak na ročka, max. dvouletka - pokud mám ohledně věku správný odhad, je dost velká šance, že se to ještě srovná.
sally
napsal(a):
Souhlas s přikleklostí - mívá to dost hříbat.
Tohohle koníka tipuju tak na ročka, max. dvouletka - pokud mám ohledně věku správný odhad, je dost velká šance, že se to ještě srovná.
ahoj, myslim, ze posledna reakcia sa tykala mojej kobci.. takze je to 8 mesacne babo, tak dufam, ze sa to trochu spravi. Pravda, ale je, ze vyrastla strasne rychlo (u povodnych majitelov), ked som prisla po nu, skoro som ju nespoznala, bola o polovicu vyssia...tak len dufam, ze to tie slachy stihali....