Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2007 17:46

prodám za slušnou cenu 500Kč, úplně nové jednou použité-mému koni je to velké mám drobného koníka

22.11.2007 18:27

sajma napsal(a):
prodám za slušnou cenu 500Kč, úplně nové jednou použité-mému koni je to velké mám drobného koníka

Ty bys tohleto někdy koni nasadila?....

22.11.2007 18:31

glissy napsal(a):
Ty bys tohleto někdy koni nasadila?....

to je snad normální páka, ne? Co ti vadí v tom, že by to koni dala?

22.11.2007 18:34

sabina napsal(a):

něco ti povím, já sem se začínala učit na koních, který jezdili na páce, velice šetrně a jemně....a to samé jsme se naučila já...páka není nic hrozného, občas je i povinná. Tak o co ti jde?

22.11.2007 18:41

sabina napsal(a):

Pokud dobře vidím, je to hackamore

22.11.2007 18:41

sabina napsal(a):
něco ti povím, já sem se začínala učit na koních, který jezdili na páce, velice šetrně a jemně....a to samé jsme se naučila já...páka není nic hrozného, občas je i povinná. Tak o co ti jde?

No já tomu teda moc nerozumím, my vždy klasika stihlo, ale není tohle náhodou hackamore?

22.11.2007 18:42

sabina napsal(a):

Kočky to neni páka to je Hackamore!!!!! Neni to vůbec nic krutýho. Já jezdím drezuru a letošní sezonu jsme promarnili kvůli zdr. problémům mého koně. Měl přerostlý zuby a otlaky v hubě, nemoh dostat udidlo do huby 2 měsíce, tak jsem jezdila přesně na tomto hackamore, které je tu na obrázku. Chce to jen jemnou ruku a 2 dny aby si kůň zvyknul a bylo to lepší než s udidlem. kuň super reaguje.

22.11.2007 18:43

strelish napsal(a):
Pokud dobře vidím, je to hackamore

holky to není žídná páka,ale hackamoore rok jsem snim jezdila,ale s jinym typ a muzu vrele doporucit jinak se taky rika bezudidlove uzdeni.byla jsem moc spokojena

22.11.2007 18:44

naftalinka napsal(a):
Kočky to neni páka to je Hackamore!!!!! Neni to vůbec nic krutýho. Já jezdím drezuru a letošní sezonu jsme promarnili kvůli zdr. problémům mého koně. Měl přerostlý zuby a otlaky v hubě, nemoh dostat udidlo do huby 2 měsíce, tak jsem jezdila přesně na tomto hackamore, které je tu na obrázku. Chce to jen jemnou ruku a 2 dny aby si kůň zvyknul a bylo to lepší než s udidlem. kuň super reaguje.

No, hackamore se obecně považuje taky za ostřejší uždění a v žádném případě ne do ruk začátečníka Ale rozhodně nevidím důvod odsuzovat někoho, kdo na něm jezdí.

22.11.2007 19:14

woldemortik napsal(a):
holky to není žídná páka,ale hackamoore rok jsem snim jezdila,ale s jinym typ a muzu vrele doporucit jinak se taky rika bezudidlove uzdeni.byla jsem moc spokojena

Se omlouvám vypadalo to na první skouknutí jako páka, No jestli je to Hackamoore, to je v podstatě jedno..nic špatnýho to není

23.11.2007 19:18

sabina napsal(a):
Se omlouvám vypadalo to na první skouknutí jako páka, No jestli je to Hackamoore, to je v podstatě jedno..nic špatnýho to není

tel:777255947, 608408654 opravdu se jedná o hackamoore, možná sleva

23.11.2007 19:35

sajma napsal(a):
tel:777255947, 608408654 opravdu se jedná o hackamoore, možná sleva

Nic proti, ale na první pohled to vypadá jako hackamore

23.11.2007 19:37

ladys napsal(a):
Nic proti, ale na první pohled to vypadá jako hackamore

JE TO HACKAMOORE, nevím kde a kdo došel na páku

23.11.2007 19:49

sajma napsal(a):
JE TO HACKAMOORE, nevím kde a kdo došel na páku

Však jo...To tady zase někdo neměl na očích brýle nebo nepozná rozdíl mezi hackamore a pákou.. Znáš rejpáky ne??? "tohle bys chtěla dát koňovi do huby?" , jen nevím, co z toho bys mu tam chtěla strkat , leda že by prsty..

Přidejte reakci

Přidat smajlík