prodám za slušnou cenu 500Kč, úplně nové jednou použité-mému koni je to velké mám drobného koníka
sabina
napsal(a):
něco ti povím, já sem se začínala učit na koních, který jezdili na páce, velice šetrně a jemně....a to samé jsme se naučila já...páka není nic hrozného, občas je i povinná. Tak o co ti jde?
Kočky to neni páka to je Hackamore!!!!! Neni to vůbec nic krutýho. Já jezdím drezuru a letošní sezonu jsme promarnili kvůli zdr. problémům mého koně. Měl přerostlý zuby a otlaky v hubě, nemoh dostat udidlo do huby 2 měsíce, tak jsem jezdila přesně na tomto hackamore, které je tu na obrázku. Chce to jen jemnou ruku a 2 dny aby si kůň zvyknul a bylo to lepší než s udidlem. kuň super reaguje.
naftalinka
napsal(a):
Kočky to neni páka to je Hackamore!!!!! Neni to vůbec nic krutýho. Já jezdím drezuru a letošní sezonu jsme promarnili kvůli zdr. problémům mého koně. Měl přerostlý zuby a otlaky v hubě, nemoh dostat udidlo do huby 2 měsíce, tak jsem jezdila přesně na tomto hackamore, které je tu na obrázku. Chce to jen jemnou ruku a 2 dny aby si kůň zvyknul a bylo to lepší než s udidlem. kuň super reaguje.
No, hackamore se obecně považuje taky za ostřejší uždění a v žádném případě ne do ruk začátečníka
Ale rozhodně nevidím důvod odsuzovat někoho, kdo na něm jezdí.
woldemortik
napsal(a):
holky to není žídná páka,ale hackamoore
rok jsem snim jezdila,ale s jinym typ a muzu vrele doporucit jinak se taky rika bezudidlove uzdeni.byla jsem moc spokojena
Se omlouvám vypadalo to na první skouknutí jako páka, No jestli je to Hackamoore, to je v podstatě jedno..nic špatnýho to není