"Ty z moderky králíků 112"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

23.11.2007 09:58
zvířátková

23.11.2007 10:06

zvířátková napsal(a):

No, fakt jedete
Se těšíte na víkend, co ?
Já ne

Ale má být vyjímečně hnusně

sadzi saj

23.11.2007 10:06
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Videjka jsou super Dneska tu máme mlhavé počasí, snad nebude takhle celý vík

A co takhle nějaký fotečky

23.11.2007 10:08

sadzi saj napsal(a):

No, blíží se prý déšť ... Tak se máte asi na co těšit ...
Dneska na hotelu není ani noha ... Co bylo, odešlo ... Přijde mi jen 1 člobrda ... a to asi v noci ... Tak ho ani neuvidím ...

No, možná budou nějaký papíry na práci ... No, zatím asi nic nehrozí ...

sadzi saj

23.11.2007 10:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Teda Blani ty škodolibko

Mě čeká návštevní víkend

sadzi saj

23.11.2007 10:12
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, blíží se prý déšť ... Tak se máte asi na co těšit ...
Dneska na hotelu není ani noha ... Co bylo, odešlo ... Přijde mi jen 1 člobrda ... a to asi v noci ... Tak ho ani neuvidím ...

No, možná budou nějaký papíry na práci ... No, zatím asi nic nehrozí ...

Fůůj, to ne , to jsou tedy vyhlídky, zase budu moknout

No já tady celkem taky nuda, kolegyně jde ve 2 hod. domů, tak to bude teprve vopruz

zvířátková

23.11.2007 10:12
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Teda Blani ty škodolibko

Mě čeká návštevní víkend

http:// www.youtube.com/watch?v= Sg9x5mUjbH8

No tihle jsou taky rozkošní, 2 mezery.

23.11.2007 10:13

sadzi saj napsal(a):
Teda Blani ty škodolibko

Mě čeká návštevní víkend

NO, mě nebaví pak na to venku ani koukat ... V rádiu říkali, že se o víkendu blíží déšť, ale na seznamu je v počasí i nějaké sluníčko ... Tak třeba bude ok ...
Já se ven ani nedostanu

Co budeš navštěvovat ?

zvířátková

23.11.2007 10:13
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Já jsem tu sama, šéfík podle spěchu co tu předváděl, se tu asi moc ukazovat nebude. Mám pré....

sadzi saj

23.11.2007 10:17
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, mě nebaví pak na to venku ani koukat ... V rádiu říkali, že se o víkendu blíží déšť, ale na seznamu je v počasí i nějaké sluníčko ... Tak třeba bude ok ...
Já se ven ani nedostanu

Co budeš navštěvovat ?

Jj, ušáci jsou rozkošní

No, ráno musím za Elčou, se mi vůbec nechce vstávat , Míra chce s kámošem udělat vedle nahoře v pokoji vedle ložnice vatu, tak možná bude muset asistovat, ale snad ne, slíbila jsem návštěvu tátovi a ségře, je to při cestě, tak bych to ráda vzala při jednom, ale je to na celý den, tak nevim nevim, jak se bude tvářit druhá strana

23.11.2007 10:17

zvířátková napsal(a):

Mě se tu youtube nespustí ...
Od té doby, co se tu vrtali v PC, tak to nějak nejde

Viděli jste v TV, jak vyházeli pracovníky, že o prac. době sjížděli net ?
Tak mě tak napadá, aby jsme se nesetkali na úřadu práce

sadzi saj

23.11.2007 10:22
sadzi saj

blanche napsal(a):
Mě se tu youtube nespustí ...
Od té doby, co se tu vrtali v PC, tak to nějak nejde

Viděli jste v TV, jak vyházeli pracovníky, že o prac. době sjížděli net ?
Tak mě tak napadá, aby jsme se nesetkali na úřadu práce

Mi povídej, taky jsem si včera říkala, když jsem to tam viděla , ale když jsem byla na soudě, tak tam taková razije probíhala, ale já akorát odcházela

zvířátková

23.11.2007 10:23
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, ušáci jsou rozkošní

No, ráno musím za Elčou, se mi vůbec nechce vstávat , Míra chce s kámošem udělat vedle nahoře v pokoji vedle ložnice vatu, tak možná bude muset asistovat, ale snad ne, slíbila jsem návštěvu tátovi a ségře, je to při cestě, tak bych to ráda vzala při jednom, ale je to na celý den, tak nevim nevim, jak se bude tvářit druhá strana

To jo, to bych odtud letěla jak raketa, kdyby vyhazovali, že net mimo pracovní účely . No, mě to povídej, já bych ráda jeden den vzala ven Granta a druhý Čika, což jsou odpoledne. Ale do toho musim stihnout návštěvu u mámy, která na mě nadává, i když přijedu na devátou ráno a odjíždím ve dvě, že jsem tam moc málo. NO a taky bráchu s rodinou, jenže ty mají čas po obědě, což mi kazí koníky a abych pak kvůli nim jela ráno. Navíc dají hodinu příjezdu a pak píšou, že to odkládají o hodinu, jelikož se synoveček ještě nevzbudil nebo nejedl. No, na dlouhé lokte. Fakt nevim, jak tohle vždycky zkloubit. Nehledě na to, že se díky kombinaci návštěv a koníků člověk nemůže ani vyspat, jelikož chce toho co nejvíc stihnout a vstává brzy. Si všichni myslí, že mám času na rozdávání...

23.11.2007 10:24

sadzi saj napsal(a):
Jj, ušáci jsou rozkošní

No, já mám víkend už rozplánovaný až až

zvířátková

23.11.2007 10:25
zvířátková

blanche napsal(a):
No, já mám víkend už rozplánovaný až až

Budeš v práci?

23.11.2007 10:27

zvířátková napsal(a):
Budeš v práci?

Fňuk ... JJ ...

zvířátková

23.11.2007 10:28
zvířátková

blanche napsal(a):
Fňuk ... JJ ...

http://www.youtube.com/watch?v =rfqNXADl3kU&feature =related

ten mě pobavil

sadzi saj

23.11.2007 10:40
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v =rfqNXADl3kU&feature =related

ten mě pobavil

Dobrý

Mi povídej, u mě si každý taky myslí, že mám času na rozdávání, občas nevím, kam dřív skočit a s tím spánkem jsem na tom stejně

zvířátková

23.11.2007 11:17
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobrý

Mi povídej, u mě si každý taky myslí, že mám času na rozdávání, občas nevím, kam dřív skočit a s tím spánkem jsem na tom stejně

Přesně, prostě nikdo nepochopí, že se celý den neflákáš a ten promarněný týden si chceš u koní vynahradit aspoň o víkendu.

sadzi saj

23.11.2007 11:22
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Přesně, prostě nikdo nepochopí, že se celý den neflákáš a ten promarněný týden si chceš u koní vynahradit aspoň o víkendu.

No to jo, občas by se člověk musel rozkrájet, já ráno vstávám ke kobyle, minulý víkend jsem tam teda byla odpoledne, ale to potom zase řve Mirek, že je celý víkend sám doma, takže to bych se z toho člověk občas zbláznil všem vyjít vstříc a vše stíhat

zvířátková

23.11.2007 11:29
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No to jo, občas by se člověk musel rozkrájet, já ráno vstávám ke kobyle, minulý víkend jsem tam teda byla odpoledne, ale to potom zase řve Mirek, že je celý víkend sám doma, takže to bych se z toho člověk občas zbláznil všem vyjít vstříc a vše stíhat

No tak to mě ten můj problémy nedělá, hraje si, takže se zabaví. Jenom mě předem před odchodem upozorňuje, že mu tam musim nechat nebo dovést oběd, aby chudáček nehladověl.

23.11.2007 11:34

zvířátková napsal(a):
No tak to mě ten můj problémy nedělá, hraje si, takže se zabaví. Jenom mě předem před odchodem upozorňuje, že mu tam musim nechat nebo dovést oběd, aby chudáček nehladověl.

NO, tak Endy to neřeší asi vůbec ... Spíš se ptá, jestli ještě dorazím zpět
Jéééé, mě to tu neba ... ale zatím to utíká ...
Mám tu 3 vršky od ananasu ... Tak budu dneska sázet ... O pol. pauze musím udělat útok na krám a koupit květináč

sadzi saj

23.11.2007 11:35
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Tak to je dobrý. To ten můj si taky hraje s autíčkem, ale musí tam být sám, ale dost se zlepšil, dřív by nevydržel ani boha

sadzi saj

23.11.2007 11:41
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, tak Endy to neřeší asi vůbec ... Spíš se ptá, jestli ještě dorazím zpět
Jéééé, mě to tu neba ... ale zatím to utíká ...
Mám tu 3 vršky od ananasu ... Tak budu dneska sázet ... O pol. pauze musím udělat útok na krám a koupit květináč

To se máš, že ti to utíká, mě vůbec

No já za chvíli porazím do města na nákup, tak aspoň to, jinak bych se tu asi ukousala nudou a aspoň se provětrám, jenom doufám, že tam neprší

zvířátková

23.11.2007 11:43
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak to je dobrý. To ten můj si taky hraje s autíčkem, ale musí tam být sám, ale dost se zlepšil, dřív by nevydržel ani boha

No tak to máš hotovou raritu. Aby chlap nevydržel bez ženské, to se jen tak nevidí. Musí být z Tebe paf.

23.11.2007 11:45

sadzi saj napsal(a):
To se máš, že ti to utíká, mě vůbec

No já za chvíli porazím do města na nákup, tak aspoň to, jinak bych se tu asi ukousala nudou a aspoň se provětrám, jenom doufám, že tam neprší

No, mám taky v plánu Globus
Musím ségře vybrat dárek k narozkám

sadzi saj

23.11.2007 11:49
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No tak to máš hotovou raritu. Aby chlap nevydržel bez ženské, to se jen tak nevidí. Musí být z Tebe paf.

No hele to nevim , ale taky mi nad tím zůstává rozum stát, občas mi to mozek nebere, dřív hrál playstation a žvatlal, teď se hrabe v autě a je to lepší, ale on když prostě má i co dělat, tak mu vadí, že je tam prostě sám

zvířátková

23.11.2007 11:51
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No hele to nevim , ale taky mi nad tím zůstává rozum stát, občas mi to mozek nebere, dřív hrál playstation a žvatlal, teď se hrabe v autě a je to lepší, ale on když prostě má i co dělat, tak mu vadí, že je tam prostě sám

NO, tak to do toho není zabranej, ten můj je rád, že mu do toho nikdo nekecá, jelikož nestíhá vnímat mě i tu hru. Těší se na hraní o víkendu jak malej jarda, když v týdnu prd stíhá.

23.11.2007 11:55

sadzi saj napsal(a):

teda tady to jede...jsem byla vypucovat holčí a a zvala jsem ji za Čipem. Bude tam do odpoledne , pak se s ní ještě projdu někde.

zvířátková

23.11.2007 12:13
zvířátková

lucky napsal(a):
teda tady to jede...jsem byla vypucovat holčí a a zvala jsem ji za Čipem. Bude tam do odpoledne , pak se s ní ještě projdu někde.

Ty se máš, že jsi celý den doma. V zimě si to přizpůsobíš, případnou práci necháš na večer a celý den můžeš trajdat. Já koníky vidím v týdnu jenom při zavírání a čištění

23.11.2007 12:18

zvířátková napsal(a):
Ty se máš, že jsi celý den doma. V zimě si to přizpůsobíš, případnou práci necháš na večer a celý den můžeš trajdat. Já koníky vidím v týdnu jenom při zavírání a čištění

No, ono má asi všechno něco ...
Směny jsou na tohle dobrý ... Tma mě nehoní ... Většinou chodím dopol ...
Ale jsem tak nějak pořád sama ... Mám volno, když nikdo volno nemá atd ...

zvířátková

23.11.2007 12:26
zvířátková

blanche napsal(a):

No to jo, taky to nezní špatně. Mě se třeba teď po telefonu babička ptala, jak že to vypadá v krámech, jestli mají už výzdobu. No jo, jenže já nemám ani tušení, já se do města nedostanu. Ráno autem mimo centrum do práce, z práce autem ke koním a ende. Kdo a kdy za mě bude nakupovat dárky, to teda nevim... Ty myslíš, že nikdo není jako u koní?

23.11.2007 12:28

blanche napsal(a):

nějak mě bolí oči a to musím ještě kreslit..dělám nějaké zakázky a není mi dobře. Včera mě bolela hlava celý den, bolí mě dnes oči, rýma na mě leze..je to houby

sadzi saj

23.11.2007 12:59
sadzi saj

lucky napsal(a):
nějak mě bolí oči a to musím ještě kreslit..dělám nějaké zakázky a není mi dobře. Včera mě bolela hlava celý den, bolí mě dnes oči, rýma na mě leze..je to houby

Tak já už dorazila z města, šílený, nakoupíno, půlku jsem z toho určo zapomněla, po práci musím ještě do kaufu, všude fronty a v jednom měli až od jedný a bylo třičtvrtě, bych se z toho

zvířátková

23.11.2007 13:09
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak já už dorazila z města, šílený, nakoupíno, půlku jsem z toho určo zapomněla, po práci musím ještě do kaufu, všude fronty a v jednom měli až od jedný a bylo třičtvrtě, bych se z toho

No já jsem tak trošku nakřáplá ze včerejška, ale to snad po nějakém tom prášku přejde. No, každopádně čas nám fofruje, za 3 hodinky pádím pryyyyč.

sadzi saj

23.11.2007 13:31
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No já jsem tak trošku nakřáplá ze včerejška, ale to snad po nějakém tom prášku přejde. No, každopádně čas nám fofruje, za 3 hodinky pádím pryyyyč.

Jj, já taky dneska do 4 hod. a pak ještě musim něco objet, by se z toho člověk občas zbláznil, ale potěšil mě Míra, po dlouhé době mi zase napsal krásnou sms

zvířátková

23.11.2007 13:36
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, já taky dneska do 4 hod. a pak ještě musim něco objet, by se z toho člověk občas zbláznil, ale potěšil mě Míra, po dlouhé době mi zase napsal krásnou sms

No tak vidíš, ten v tom až po uši .

23.11.2007 13:50

zvířátková napsal(a):
No tak vidíš, ten v tom až po uši .

Jůůů, jak vypadá pěkná SMS ... to by mě zajímalo
Já byla v Globu - Praha - vánoční ozdoby a výzdoby všude

Humus ... Nemám ani jeden dárek a nechce se mi do toho ani troškuuuuuu

sadzi saj

23.11.2007 13:55
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jůůů, jak vypadá pěkná SMS ... to by mě zajímalo
Já byla v Globu - Praha - vánoční ozdoby a výzdoby všude

Humus ... Nemám ani jeden dárek a nechce se mi do toho ani troškuuuuuu

Jj, to víš, jak musel zaplatit tu opravu auta, tak na to zase padly všechny peníze jsem tomu autu říkala, že si to už vybralo na pár let dopředu , tak je rád, že jsem ho ohledně těch financí podpořila, tak potěšilo

Jo v Tescu v Letňanech s tím otravujou už jakou dobu to mi naštěstí už máme skoro všechny

23.11.2007 14:02

sadzi saj napsal(a):
Jj, to víš, jak musel zaplatit tu opravu auta, tak na to zase padly všechny peníze jsem tomu autu říkala, že si to už vybralo na pár let dopředu , tak je rád, že jsem ho ohledně těch financí podpořila, tak potěšilo

Jo v Tescu v Letňanech s tím otravujou už jakou dobu to mi naštěstí už máme skoro všechny

NO, to bude zase shon ... Copak dárky, ale ty úklidy
To se bude zase doma šílet ...

Ze silvestra mám totální depku - MÁM NOČNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

Ostatní budou na horách

sadzi saj

23.11.2007 14:14
sadzi saj

blanche napsal(a):
NO, to bude zase shon ... Copak dárky, ale ty úklidy
To se bude zase doma šílet ...

Ze silvestra mám totální depku - MÁM NOČNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ

Ostatní budou na horách

Mi o úklidu vůbec nepovídej, na to se fakt netěším a co teprve to cukroví a už se to blíží, příští vík už prosinec

No, tak to tě lituju, to je pech , ale náš Silvestr bude asi nic moc

23.11.2007 14:21

sadzi saj napsal(a):
Mi o úklidu vůbec nepovídej, na to se fakt netěším a co teprve to cukroví a už se to blíží, příští vík už prosinec

No, tak to tě lituju, to je pech , ale náš Silvestr bude asi nic moc

No, tak když budeš mít silvestr nic moc, tak tu můžete s Mirkem hlídat za mě

zvířátková

23.11.2007 14:24
zvířátková

blanche napsal(a):
No, tak když budeš mít silvestr nic moc, tak tu můžete s Mirkem hlídat za mě

No tak dárek nemám ještě ani jeden, uklízim furt, takže tohle fakt neřešim, že bych kvůli tomu šílela. Pečení mi ani nepřipomínejte . Silvestra nemám ráda, přijde mi to takový smutný. Stejně jsem nikdy nikde na něj nebyla, takže z toho nedělám vědu.

23.11.2007 14:28

zvířátková napsal(a):
No tak dárek nemám ještě ani jeden, uklízim furt, takže tohle fakt neřešim, že bych kvůli tomu šílela. Pečení mi ani nepřipomínejte . Silvestra nemám ráda, přijde mi to takový smutný. Stejně jsem nikdy nikde na něj nebyla, takže z toho nedělám vědu.

Já silvestry taky nemusela ... Pak jsem potkala přítele a bandu lidí na chalupě a o silvestry se jezdí na hory ... A je to fakt super ... No, letos smůla :´(

NO, úklid bych taky neřešila ... ale bydlím v Pha s našima a to mamina řádí, jak černá ruka ... Nás honí kolem ... Děěěěs

sadzi saj

23.11.2007 14:34
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já silvestry taky nemusela ... Pak jsem potkala přítele a bandu lidí na chalupě a o silvestry se jezdí na hory ... A je to fakt super ... No, letos smůla :´(

NO, úklid bych taky neřešila ... ale bydlím v Pha s našima a to mamina řádí, jak černá ruka ... Nás honí kolem ... Děěěěs

Já Silvestr taky moc nemusím a letos se toho s Mírou docela děsíme, protože vůbec nevíme, zda budeme doma, kde budeme a jestli třeba nebude chtít dorazit náš hrací páreček, takže si myslím, že to nebude nic moc, ale třeba silvík překvapí

zvířátková

23.11.2007 14:37
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Já Silvestr taky moc nemusím a letos se toho s Mírou docela děsíme, protože vůbec nevíme, zda budeme doma, kde budeme a jestli třeba nebude chtít dorazit náš hrací páreček, takže si myslím, že to nebude nic moc, ale třeba silvík překvapí

No já musela povinně trávil každého silvestra s maminou, akorát loni jsem si to uhájila, ale ten můj byl tak zakoukanej do monitoru, že se nekonalo vůbec nic. Ale věřím, že v partě na horách na chatě to musí být super.

23.11.2007 14:39

zvířátková napsal(a):
No já musela povinně trávil každého silvestra s maminou, akorát loni jsem si to uhájila, ale ten můj byl tak zakoukanej do monitoru, že se nekonalo vůbec nic. Ale věřím, že v partě na horách na chatě to musí být super.

JJ, teď měla na horách asi 6 silvestrů .... bééé, bych jela hned ... už plánujou ... no, já ne

sadzi saj

23.11.2007 14:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, teď měla na horách asi 6 silvestrů .... bééé, bych jela hned ... už plánujou ... no, já ne

To jo no na horách to může být super, to u nás se určitě sleze pár lidí, abych měla druhý den co uklízet

23.11.2007 14:53

sadzi saj napsal(a):
To jo no na horách to může být super, to u nás se určitě sleze pár lidí, abych měla druhý den co uklízet

Já Silvestra nesnáším. Jen to špatně nesou zvířata, psi jsou na prášky už týden předem. Usa taky pak má mírný šok jak začnou střílet. Nuda a nic moc... Zase akorát o rok starší...

Jdu za Usou k Čipovi a někde se ještě projdeme, ale je tady šílený vítr

zvířátková

23.11.2007 14:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):

To já spíš ty vánoce, už se těším, jaký si koupíme stromeček, ozdobičky a tak. Taková atmosféra, taky z toho nedělám bůhvíco, ale stromeček je na vánocích jedno z nelepších. Bych se na něj mohla dívat v kuse, jak svítí, leskne se, voní, to mám fakt ráda.

sadzi saj

23.11.2007 14:59
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To já spíš ty vánoce, už se těším, jaký si koupíme stromeček, ozdobičky a tak. Taková atmosféra, taky z toho nedělám bůhvíco, ale stromeček je na vánocích jedno z nelepších. Bych se na něj mohla dívat v kuse, jak svítí, leskne se, voní, to mám fakt ráda.

Jo, to já taky přesně, těším se, taková ta příjemná atmosféra a letos mě to nějak bere i víc než loni, až to budeme mít ozdobené, taky jsem zvědavá, kam letos ten stromeček vůbec dáme

zvířátková

23.11.2007 15:00
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo, to já taky přesně, těším se, taková ta příjemná atmosféra a letos mě to nějak bere i víc než loni, až to budeme mít ozdobené, taky jsem zvědavá, kam letos ten stromeček vůbec dáme

Přesně, mě totiž láká, že máme poprvé vánoce spolu v novém bytě Ale místo na stromeček taky moc nemáme, asi budeme spíš kupovat nějaký malý.

23.11.2007 15:02

sadzi saj napsal(a):

No, na vánocích mě se*e ten shon ... a nesnáším ty úúúúklidy - fuuuuuuuj

sadzi saj

23.11.2007 15:12
sadzi saj

blanche napsal(a):

No, tak to já to s tím úklidem nebudu nějak přehánět, pokud nebudu muset, uklízím stejně pořád, tak co My chceme taky určitě nějaký malinký, pěkně košatý, ty já mám moc ráda a už takhle bude něco vymyslet, kam ho dáme. Naše tu budou 3

zvířátková

23.11.2007 15:12
zvířátková

blanche napsal(a):

Jedinou radu mám - odstěhuj se . Věř mi, pomohlo to úžasně .

23.11.2007 15:14

zvířátková napsal(a):
Jedinou radu mám - odstěhuj se . Věř mi, pomohlo to úžasně .

No, už se na tom pracuje delší dobu ...
No, ale znáte to, co ?

sadzi saj

23.11.2007 15:22
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, už se na tom pracuje delší dobu ...
No, ale znáte to, co ?

No neznáme, já žiju prakticky sama od nějakých cca 19 let.

zvířátková

23.11.2007 15:32
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No neznáme, já žiju prakticky sama od nějakých cca 19 let.

Tak to Ti závidim, v těch nejlepších letech

sadzi saj

23.11.2007 15:35
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak to Ti závidim, v těch nejlepších letech

Jo já chtěla vypadnout z baráku co nejdřív a jelikož se naši rozvedli, postupně se to rozpadlo, prodával se barák, tak jsem byla brzo na vlastní noze , ale jako úplně s vlastní domácností jsou to teprve nějaký 2 roky.

zvířátková

23.11.2007 15:39
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo já chtěla vypadnout z baráku co nejdřív a jelikož se naši rozvedli, postupně se to rozpadlo, prodával se barák, tak jsem byla brzo na vlastní noze , ale jako úplně s vlastní domácností jsou to teprve nějaký 2 roky.

A paráda, co? Já akorát bohužel rozdejchávám těch 22 let psychickýho každodenního stresu s mámou a jsem hrozná nervóza, jenže to nejde ovlivnit. Byla jsem denně zvyklá na stres, takže si teď tu dávku musím dodat sama, i když kvůli kravině. Uvědomuju si to, ale nelze to ovládat.

JInak se už loučím, šéfík odjel už dávno, já doklidila a mizím, to uklízení časově ohraničené nemám, takže co. Všude čisto, takže pádím.

sadzi saj

23.11.2007 15:53
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
A paráda, co? Já akorát bohužel rozdejchávám těch 22 let psychickýho každodenního stresu s mámou a jsem hrozná nervóza, jenže to nejde ovlivnit. Byla jsem denně zvyklá na stres, takže si teď tu dávku musím dodat sama, i když kvůli kravině. Uvědomuju si to, ale nelze to ovládat.

JInak se už loučím, šéfík odjel už dávno, já doklidila a mizím, to uklízení časově ohraničené nemám, takže co. Všude čisto, takže pádím.

Tak pa pa já už taky pomalu letím.

Jinak jsme na tom co čtu byli asi stejně, taky několik let stresu a nervování, akorát, že já už na tom byla až tak špatně, že si teď dopřávám veškerého možného klidu a stresu a nervování se výhýbám co můžu, pač jsem si tím akorát poničila zdraví

23.11.2007 16:08

sadzi saj napsal(a):
Tak pa pa já už taky pomalu letím.

Jinak jsme na tom co čtu byli asi stejně, taky několik let stresu a nervování, akorát, že já už na tom byla až tak špatně, že si teď dopřávám veškerého možného klidu a stresu a nervování se výhýbám co můžu, pač jsem si tím akorát poničila zdraví

JJ, taky jsem se v tom trochu viděla ... Já mám ale záchranný bod chalupu a směny ... se doma převážně střídáme

No, někdy to i tak stačí

23.11.2007 16:53

zvířátková napsal(a):

Čauky! Holky vy jedete dneska. To je šílené! Já byla pro Usu, ta už přilepená va vratech a čekala až si pro ni dojdu. Ani se nerozloučila s Čipem. Vypadla ven hned honem honem a domů. Čipo tak smutýnko koukal....
Pak jsem trochu uhnala psiska na hřišti a jsou totálně kaput.
Teď tady budu asi pracovat jenom já, co? Musím ještě dělat kresbu na PF pro jednu firmu, pak jsem slíbila nakreslit PF pro Novofundland club, takže vymyslet nějakého fundláčka, zítra jedu na celý den pryč, o Usu se poptarají naši.

23.11.2007 16:57

lucky napsal(a):
Čauky! Holky vy jedete dneska. To je šílené! Já byla pro Usu, ta už přilepená va vratech a čekala až si pro ni dojdu. Ani se nerozloučila s Čipem. Vypadla ven hned honem honem a domů. Čipo tak smutýnko koukal....
Pak jsem trochu uhnala psiska na hřišti a jsou totálně kaput.
Teď tady budu asi pracovat jenom já, co? Musím ještě dělat kresbu na PF pro jednu firmu, pak jsem slíbila nakreslit PF pro Novofundland club, takže vymyslet nějakého fundláčka, zítra jedu na celý den pryč, o Usu se poptarají naši.

Musím vám ukázat našeho mlaďocha! Dneska jsem udělala pár snímků u řeky, Fabricius je jako modelka, hrozně dobře se fotí, rád pózuje...

23.11.2007 16:58

lucky napsal(a):
Musím vám ukázat našeho mlaďocha! Dneska jsem udělala pár snímků u řeky, Fabricius je jako modelka, hrozně dobře se fotí, rád pózuje...

23.11.2007 16:59

lucky napsal(a):

tady celý medvěd grizzly ...co říkáte, potkat u řeky jen tak....už má přes 70VK

23.11.2007 17:19

lucky napsal(a):
tady celý medvěd grizzly ...co říkáte, potkat u řeky jen tak....už má přes 70VK

Jůůů, krásný model ...
Já jsem tu ještě, neboj
To bylo u vás sluníčko ? Vidím dobře ?

23.11.2007 17:38

blanche napsal(a):
Jůůů, krásný model ...
Já jsem tu ještě, neboj
To bylo u vás sluníčko ? Vidím dobře ?

NO jo, bylo, chvílemi docela hezky dneska. Ale já ho fotila už chodily mraky a pak už se zatáhlo
Fabínek je modelka. Rád se předvádí a dobře se fotí

23.11.2007 17:47

lucky napsal(a):
NO jo, bylo, chvílemi docela hezky dneska. Ale já ho fotila už chodily mraky a pak už se zatáhlo

Tady se tváří sakra vážně

sadzi saj

23.11.2007 17:50
sadzi saj

lucky napsal(a):

Je roztomilý, já už doma a uklízím to mi tady máme všude mlha a hnus mrholení, fuj

Tak já jdu zase luxovat, abych to všechno stihla

23.11.2007 17:53

sadzi saj napsal(a):
Je roztomilý, já už doma a uklízím to mi tady máme všude mlha a hnus mrholení, fuj

Tak já jdu zase luxovat, abych to všechno stihla

tak tady je jen strašný vítr, ale neprší a je sakra teplo

No jo, Fabby se tady tváří důležitě, ale jinak je to puiboš. Byla tady teď známý, zítra přiveze vozík na hnůj a ten náš blbeček mu z radosti skočil na záda! Byl stejně velký jako on. Málem ho vyvrátil. ...Chtěl mu dát pusinku

23.11.2007 18:03

lucky napsal(a):
tak tady je jen strašný vítr, ale neprší a je sakra teplo

No jo, Fabby se tady tváří důležitě, ale jinak je to puiboš. Byla tady teď známý, zítra přiveze vozík na hnůj a ten náš blbeček mu z radosti skočil na záda! Byl stejně velký jako on. Málem ho vyvrátil. ...Chtěl mu dát pusinku

NO, se chudinka chtěl s návštěvou pomuckat a zase špatně
Já hladila ségřinýho -seděla jsme na bobku ... žďuchnul do mě a já padla na záda

23.11.2007 18:26

blanche napsal(a):
Já hladila ségřinýho -seděla jsme na bobku ... žďuchnul do mě a já padla na záda

Čauky, já už taky doma, uvaříno, najezeno, uklízím, čekám, až začne Ulice .

Fabbimu to moc sluší, je to teda malej medvídek, to se musí nechat, kus psa. Ale s tím sluníčkem si snad děláš srandu, ne? . My tu máme pořád stejně, ale dneska teda bylo pěkně teplo, to se musí nechat. O sluníčku si můžeme nechat zdát, ale hlavní je, že neprší. Zítra vyrážíme po obědě na vyjížďku, beru si Gratníka, tak se moc těšim.

23.11.2007 18:27

blanche napsal(a):

No jo, to kdyby jsi padla na záda před Fabbym, tak tě zalehne a už se nehneš, dokud tě řádně neoblíže

23.11.2007 18:36

lucky napsal(a):
No jo, to kdyby jsi padla na záda před Fabbym, tak tě zalehne a už se nehneš, dokud tě řádně neoblíže

Grantíka? To budeš mít k zemi dost z výšky, ne? Nééé...dělám si srandu. Užijte si to v klídečku

23.11.2007 18:40

lucky napsal(a):
Grantíka? To budeš mít k zemi dost z výšky, ne? Nééé...dělám si srandu. Užijte si to v klídečku

No to víš, to je změna jak hrom. Koukám jak z almary .

23.11.2007 18:54

zviratkova napsal(a):
No to víš, to je změna jak hrom. Koukám jak z almary .

Heh..já abych se přiznala, tak jsem se na vysokých koních nikdy necítila dobře. Mě vyhovuje koník kolem těch 150Vk. Akorád. Dobře se na něj leze, není daleko k zemi, prostě se na takovém koni cítím dobře..takže Usa plně vyhovuje

sadzi saj

23.11.2007 19:13
sadzi saj

lucky napsal(a):
Heh..já abych se přiznala, tak jsem se na vysokých koních nikdy necítila dobře. Mě vyhovuje koník kolem těch 150Vk. Akorád. Dobře se na něj leze, není daleko k zemi, prostě se na takovém koni cítím dobře..takže Usa plně vyhovuje

Tak to jsme na tom Lucky stejně taky mám radši koně menší jako Elí, přesně jak říkáš, dobře se na ně leze a jsou blízko k zemi a pád není tak strašný

23.11.2007 19:25

sadzi saj napsal(a):
Tak to jsme na tom Lucky stejně taky mám radši koně menší jako Elí, přesně jak říkáš, dobře se na ně leze a jsou blízko k zemi a pád není tak strašný

mě se takový koník lépe ošetřuje, kopýtka jsou malinká, není tolik co čistit, koník se dobře obejme, takový akorát. Já jezdila i na koních 185, ale to byly almary a vylézt byla fuška, vůbec vyčistit ho bylo šílené

23.11.2007 19:36

lucky napsal(a):
mě se takový koník lépe ošetřuje, kopýtka jsou malinká, není tolik co čistit, koník se dobře obejme, takový akorát. Já jezdila i na koních 185, ale to byly almary a vylézt byla fuška, vůbec vyčistit ho bylo šílené

No u mě je problém, že já jaksi nemám moc na výběr. Buď obr nebo prcek. Na žádném jiném koni jsem nejela. Na Čikim se cítím dobře, bezpečně. Bojím se těch Grantovo bubáků, kdy vždycky vylítne, mám respekt z té výšky, obavy, co by bylo, kdybych padala, ale na druhou stranu se cítím hrozně dobře, láká mě to, dobrý pocit, že člověk nevypadá tak srandovně jako na Čikim, jsou to jiné chody, jiná vyjížďka, jiný přístup, jelikož kluci se na vyjížďách chovají rozdílně. Je to prostě kus koně, což se mi líbí, krásná změna. Samozřejmě být ve velikosti Sheily, tak bych byla radši, ale nenadělam nic, mám ho ráda a moc ráda se na něm svezu.

23.11.2007 20:05

zviratkova napsal(a):
No u mě je problém, že já jaksi nemám moc na výběr. Buď obr nebo prcek. Na žádném jiném koni jsem nejela. Na Čikim se cítím dobře, bezpečně. Bojím se těch Grantovo bubáků, kdy vždycky vylítne, mám respekt z té výšky, obavy, co by bylo, kdybych padala, ale na druhou stranu se cítím hrozně dobře, láká mě to, dobrý pocit, že člověk nevypadá tak srandovně jako na Čikim, jsou to jiné chody, jiná vyjížďka, jiný přístup, jelikož kluci se na vyjížďách chovají rozdílně. Je to prostě kus koně, což se mi líbí, krásná změna. Samozřejmě být ve velikosti Sheily, tak bych byla radši, ale nenadělam nic, mám ho ráda a moc ráda se na něm svezu.

NO jo, to máš změnu

24.11.2007 07:14

lucky napsal(a):
NO jo, to máš změnu

Ahojky,

tak jsem zase tu :))
NO, Bára mi taky vyhovuje ... Dříve jsem jezdila jen na velkých ... nemohla jsem si zvyknout, ale teď bych fakt neměnila ...

Hlavní je, že je to menší a skladnější

sadzi saj

24.11.2007 14:28
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem zase tu :))
NO, Bára mi taky vyhovuje ... Dříve jsem jezdila jen na velkých ... nemohla jsem si zvyknout, ale teď bych fakt neměnila ...

Hlavní je, že je to menší a skladnější

Ahoj,

pěkná fotečka

Já už vyvětraná od koní, ale dneska byla Elí, jak praštěná, zase by lítala, jak blázen, ale dalo se to, ale stejně

Teď musim jít nakrmit zvířetník a udělat jídlo, kluci dělají nahoře podkroví a snad budu mít čas stáhnout fotečky, jsem dneska fotila na pastvě, ale chtělo by to digi foťák

24.11.2007 14:31

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

pěkná fotečka

Já už vyvětraná od koní, ale dneska byla Elí, jak praštěná, zase by lítala, jak blázen, ale dalo se to, ale stejně

Teď musim jít nakrmit zvířetník a udělat jídlo, kluci dělají nahoře podkroví a snad budu mít čas stáhnout fotečky, jsem dneska fotila na pastvě, ale chtělo by to digi foťák

Ahojky,

by stačila moje návštěva ... ale nevím kdy ... hlavně to počasí taky žádná sláva
Tžova, tady je dneska naprosto mrtvo ...

Už jsem nakreslila 2 obrázky, ale nic převratnýho to není ... Nekreslila snad rok

Jsem si říkala, že fotka potěší

sadzi saj

24.11.2007 16:26
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

by stačila moje návštěva ... ale nevím kdy ... hlavně to počasí taky žádná sláva
Tžova, tady je dneska naprosto mrtvo ...

Už jsem nakreslila 2 obrázky, ale nic převratnýho to není ... Nekreslila snad rok

Jsem si říkala, že fotka potěší

Jo fotečka je úžasná, moc pěkná

No to já už nekreslila taky sakra dlouho a to tu mám někde rozdělaný portrét

Musíme se někdy domluvit já už jsem totál bez fotek

24.11.2007 16:31

sadzi saj napsal(a):
Jo fotečka je úžasná, moc pěkná

No to já už nekreslila taky sakra dlouho a to tu mám někde rozdělaný portrét

Musíme se někdy domluvit já už jsem totál bez fotek

No, kdy budeš mít volno ?
To bude jen o víkendu, co ?

Kde jsi tohle fotila ?
Nějak mi to nic neříká

24.11.2007 16:32

blanche napsal(a):
No, kdy budeš mít volno ?
To bude jen o víkendu, co ?

Kde jsi tohle fotila ?
Nějak mi to nic neříká

By mě zajímalo, kde bylo sluníčko, co kreslili dneska v předpovědi na netu

sadzi saj

24.11.2007 16:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
By mě zajímalo, kde bylo sluníčko, co kreslili dneska v předpovědi na netu

No to nevim, ale u nás ne

Je to focený na té louce, jak jsem trénovala, byla šílená mlha ale

V týdnu to asi nemá cenu, protože je brzo tma, takže nejspíš víkend jenom, v týdnu můžu nejdřív z práce ve 3 hod., ale to mám potom honičku, abych to stíhala, takže to nevim no.

24.11.2007 16:52

sadzi saj napsal(a):
No to nevim, ale u nás ne

Je to focený na té louce, jak jsem trénovala, byla šílená mlha ale

V týdnu to asi nemá cenu, protože je brzo tma, takže nejspíš víkend jenom, v týdnu můžu nejdřív z práce ve 3 hod., ale to mám potom honičku, abych to stíhala, takže to nevim no.

Ahojky holky.

Andrej,prosím Tě,kolik měříš Ty a Tvoje Elí?Já měřím 165 a zamilovala jsem se do kobče,která má taky 165 Kvh.Kámoška mně říká,že je malá,tak bych jí to chtěla ukázat na nějakém vzoru.Pro mě je 165 teda úplně super.
Díky moc

sadzi saj

24.11.2007 17:04
sadzi saj

trajekt napsal(a):
Ahojky holky.

Andrej,prosím Tě,kolik měříš Ty a Tvoje Elí?Já měřím 165 a zamilovala jsem se do kobče,která má taky 165 Kvh.Kámoška mně říká,že je malá,tak bych jí to chtěla ukázat na nějakém vzoru.Pro mě je 165 teda úplně super.
Díky moc

Ahoj,

já mám nějaký necelých cca 160 cm a Elí taky má necelých kvh 160 cm možná jsem trochu vyšší a super, nemůžu si stěžovat, no problem s čištěním a sedláním a myslím, že i vypadáme normálně

sadzi saj

24.11.2007 17:08
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

já mám nějaký necelých cca 160 cm a Elí taky má necelých kvh 160 cm možná jsem trochu vyšší a super, nemůžu si stěžovat, no problem s čištěním a sedláním a myslím, že i vypadáme normálně

Tady s kámoškou, koník měl něco přes 160 cm a kámoška taky, myslím, že je to ok ta velikost

24.11.2007 17:13

sadzi saj napsal(a):
Tady s kámoškou, koník měl něco přes 160 cm a kámoška taky, myslím, že je to ok ta velikost

No,právě že na ní vypadáš skvěle.Tak děkujůůůůůůůů

sadzi saj

24.11.2007 17:16
sadzi saj

trajekt napsal(a):
No,právě že na ní vypadáš skvěle.Tak děkujůůůůůůůů

Není zač, myslím, že hlavně záleží, jestli ti učarovala a pod sedlem ti taky sedla

24.11.2007 17:26

sadzi saj napsal(a):
Není zač, myslím, že hlavně záleží, jestli ti učarovala a pod sedlem ti taky sedla

To máš pravdu,zatím jsem se zamilovala jen do fotkya a co mně o ní majitelka psala,teprve se na ni pojedu podívat.

sadzi saj

24.11.2007 17:30
sadzi saj

trajekt napsal(a):
To máš pravdu,zatím jsem se zamilovala jen do fotkya a co mně o ní majitelka psala,teprve se na ni pojedu podívat.

Tak uvidíš, jak tě chytí za srdíčko na živo, tak přeju hodně štěstí

24.11.2007 17:35

sadzi saj napsal(a):
Tak uvidíš, jak tě chytí za srdíčko na živo, tak přeju hodně štěstí

jj,děkuju,doufám,že to tak dopadne

sadzi saj

24.11.2007 17:37
sadzi saj

trajekt napsal(a):
jj,děkuju,doufám,že to tak dopadne

24.11.2007 17:47

zvířátková napsal(a):

Kuk, tak už jsem tu, celý den jsem trajdala. Nejdřív jsem jela k mamině a od ní rovnou ke koníkům a na vyjížďku. Před chviličkou jsem dorazila dom. A bachaaaaa, mám první foto s Grantem, sice tam vypadam jako debžo, ale ono se to tady stejně tak sprskne, že ani nepůjdu vidět. Je to hodně tmavé, bylo to foceno až po příjezdu, kdy se už nebylo moc světlo, zesvětlit v programu se mi to povedlo jenom trošku, ale aspoň něco.

24.11.2007 17:48

zviratkova napsal(a):
Kuk, tak už jsem tu, celý den jsem trajdala. Nejdřív jsem jela k mamině a od ní rovnou ke koníkům a na vyjížďku. Před chviličkou jsem dorazila dom. A bachaaaaa, mám první foto s Grantem, sice tam vypadam jako debžo, ale ono se to tady stejně tak sprskne, že ani nepůjdu vidět. Je to hodně tmavé, bylo to foceno až po příjezdu, kdy se už nebylo moc světlo, zesvětlit v programu se mi to povedlo jenom trošku, ale aspoň něco.

I ze zhora je to děsivý, ale když se vidim takhle na fotce, tak je to neskutečný, co je to za macana

24.11.2007 17:49

zviratkova napsal(a):
I ze zhora je to děsivý, ale když se vidim takhle na fotce, tak je to neskutečný, co je to za macana

Tady Sheilinka před zapnutím sedla

24.11.2007 17:50

zviratkova napsal(a):
Tady Sheilinka před zapnutím sedla

a Granťásek

25.11.2007 07:27

zviratkova napsal(a):
a Granťásek

Ahojky,

tak to jsi si to Leo pěkně užila ... A vidím dobře - sluničko ?
To já včera ani nezahlídla
No, já jsem na Báru asi vyšší, ale co Bára nemá ve výšce, tak má v šířce

25.11.2007 08:49

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to jsi si to Leo pěkně užila ... A vidím dobře - sluničko ?
To já včera ani nezahlídla
No, já jsem na Báru asi vyšší, ale co Bára nemá ve výšce, tak má v šířce

Leo, to musela být změna Možná by sis zvykla i na almaru. Já bych se asi lépe cítila na Sheile. Ale vypadáte s Grantem impozantně.

Tady dneska leje, no fuj..pořád uvažuji, že půjdu ještě spát

25.11.2007 08:51

lucky napsal(a):
Leo, to musela být změna Možná by sis zvykla i na almaru. Já bych se asi lépe cítila na Sheile. Ale vypadáte s Grantem impozantně.

Tady dneska leje, no fuj..pořád uvažuji, že půjdu ještě spát

Ahojky,

spát bych šla hnedka
Neprovokuj ... Si to tady musím odkroutit
Ráno jsem myslela, že na kole zmrznu

Ráno chvíli bylo i sluníčko, ale teď se taky zatáhlo a něco padá ... možná i sníh ...

Brrrrr ....

25.11.2007 09:00

blanche napsal(a):
Ahojky,

spát bych šla hnedka
Neprovokuj ... Si to tady musím odkroutit
Ráno jsem myslela, že na kole zmrznu

Ráno chvíli bylo i sluníčko, ale teď se taky zatáhlo a něco padá ... možná i sníh ...

Brrrrr ....

No jo, tady je tma, hnus humusácký....postel na mě volá!. Sice jsem teď vypila velké kafe, ale nic..spát se mi chce strášně. Asi si lehnu, budu si číst a pak?..asi upadnu do stavu bezvědo¨mí

25.11.2007 09:04

lucky napsal(a):
No jo, tady je tma, hnus humusácký....postel na mě volá!. Sice jsem teď vypila velké kafe, ale nic..spát se mi chce strášně. Asi si lehnu, budu si číst a pak?..asi upadnu do stavu bezvědo¨mí

bééééé, já chci takýýýýý ...
Ba ne ... nějak to snad přežiju ...
Jsem se probudila ve 2h ... sundala tel z nabíječky ... měla žízeň, ale byla líná vylízt z pelechu ... Jsem si říkala, že se trochu rozednívá ... haha ... 2h ráno ... v 6h jsem myslela, že nevylezu

25.11.2007 09:11

blanche napsal(a):
bééééé, já chci takýýýýý ...
Ba ne ... nějak to snad přežiju ...
Jsem se probudila ve 2h ... sundala tel z nabíječky ... měla žízeň, ale byla líná vylízt z pelechu ... Jsem si říkala, že se trochu rozednívá ... haha ... 2h ráno ... v 6h jsem myslela, že nevylezu

chudinko malá..tak brzy vstávat v neděli ....
To přežiješ
Já jdu fakt zachumlat se ještě do postele....fakt tady upadám, včera jsem měla náročný den plný informací a tak to musí se odležet

25.11.2007 09:14

lucky napsal(a):
chudinko malá..tak brzy vstávat v neděli ....
To přežiješ
Já jdu fakt zachumlat se ještě do postele....fakt tady upadám, včera jsem měla náročný den plný informací a tak to musí se odležet

Tak se odlež i za mě ... Já dala s kámoškou flašu vína a bylo veselo
No, jsem tu sama, skoro nikoho nečekám ... No, jsem tu dneska platná jak šála v červenci

25.11.2007 09:19

blanche napsal(a):
Tak se odlež i za mě ... Já dala s kámoškou flašu vína a bylo veselo
No, jsem tu sama, skoro nikoho nečekám ... No, jsem tu dneska platná jak šála v červenci

Jééé..to je dobré! Ta šála v červenci..to mě pobavilo!

Tak si to užij....já možná ani neusnu, jen tady upadám...

25.11.2007 09:23

lucky napsal(a):
Jééé..to je dobré! Ta šála v červenci..to mě pobavilo!

Tak si to užij....já možná ani neusnu, jen tady upadám...

Tak já bych si to s tebou klíďo píďo vyměnila

No, tady je solidní chumelenice ... Ale je nad nulou - něco málo - tak to taje do té luxusní břečky

25.11.2007 09:30

blanche napsal(a):
Tak já bych si to s tebou klíďo píďo vyměnila

No, tady je solidní chumelenice ... Ale je nad nulou - něco málo - tak to taje do té luxusní břečky

chumelenice? Netrsš! Tady leje..tak já jdu hajat dadat

25.11.2007 09:34

lucky napsal(a):
chumelenice? Netrsš! Tady leje..tak já jdu hajat dadat

Tak dobrou

25.11.2007 10:32

blanche napsal(a):
Tak dobrou

Tak co, všichni spějí ?

25.11.2007 11:05

blanche napsal(a):
Tak co, všichni spějí ?

Nazdárek! No jo, měli jsme včera azuro a sluníčko, jak při minulé vyjížďce, to vždycky čumim, že se nám to počasí tak vydaří, nějaký zázrak či co.

Změna to je no. Až děsivá, ale on má každý něco. Ti tři rozhodně jsou dost rozdílný, každý nějakou chybku ale taky přednost. Ano, Sheila mi připadá akorát, ale ta by mě sesadila do pěti minut. Její panička má velkou autoritu a jakmile přijde krizovka, tak to taky stojí za to. Bude jí teď kupovat uzdečku, jezdila doteď bez ní, ale říká, že to nejde. Kór když jezdí ve skupině. A když jsem viděla, že se splaší, tak se horko - těžko brzdí.

Jinak u nás kopa sněhu, chumelí, sníh netaje, máme to tu samou bílou peřinu.

No nic, musím uklidit, uvařit, obstarat koníky a pak čekáme návštěvu - mého bráchu s rodinou.

25.11.2007 11:18

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! No jo, měli jsme včera azuro a sluníčko, jak při minulé vyjížďce, to vždycky čumim, že se nám to počasí tak vydaří, nějaký zázrak či co.

Změna to je no. Až děsivá, ale on má každý něco. Ti tři rozhodně jsou dost rozdílný, každý nějakou chybku ale taky přednost. Ano, Sheila mi připadá akorát, ale ta by mě sesadila do pěti minut. Její panička má velkou autoritu a jakmile přijde krizovka, tak to taky stojí za to. Bude jí teď kupovat uzdečku, jezdila doteď bez ní, ale říká, že to nejde. Kór když jezdí ve skupině. A když jsem viděla, že se splaší, tak se horko - těžko brzdí.

Jinak u nás kopa sněhu, chumelí, sníh netaje, máme to tu samou bílou peřinu.

No nic, musím uklidit, uvařit, obstarat koníky a pak čekáme návštěvu - mého bráchu s rodinou.

Ahojky,

tak to počásko závidím ...
Tady už přestalo sněhánkovat, ale fičí neskutečně
Mám tu na recepci meluzínu jako blázen

To je Sheila takové torpédo ?
Bych do ní ani neřekla

Tak hezky užij dne ...
Zítra se tu vystřídáme

25.11.2007 11:32

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to počásko závidím ...
Tady už přestalo sněhánkovat, ale fičí neskutečně
Mám tu na recepci meluzínu jako blázen

To je Sheila takové torpédo ?
Bych do ní ani neřekla

Tak hezky užij dne ...
Zítra se tu vystřídáme

Tak jsem neusla..soused začal štípat dřevo a otřásá se celý barák i nám

JInak Sheila mi připadá taková hodná, milá, jsem si říkala, že je kliďásek, když jezdí jen tak

25.11.2007 11:54

lucky napsal(a):
Tak jsem neusla..soused začal štípat dřevo a otřásá se celý barák i nám

JInak Sheila mi připadá taková hodná, milá, jsem si říkala, že je kliďásek, když jezdí jen tak

Viď, taky mě to překvapilo ...

25.11.2007 11:57

blanche napsal(a):
Viď, taky mě to překvapilo ...

JJ, koukám
No nic..musím jít pracovat..... Mám moc práce a nestíhám... a taky umírááám hlady

25.11.2007 11:58

lucky napsal(a):
JJ, koukám
No nic..musím jít pracovat..... Mám moc práce a nestíhám... a taky umírááám hlady

No, taky uvažuju, že si ohřeju něco k žvanci

25.11.2007 11:59

blanche napsal(a):
No, taky uvažuju, že si ohřeju něco k žvanci

A co budeš pracovat ?

25.11.2007 13:19

blanche napsal(a):
A co budeš pracovat ?

ale, musím udělat PF pro jednu firmu...kresbu, taky jsem slíbila PF kresbu fundláka pro klub a ještě je toho spousta...

Ale nyní jdu s Usou ven a možná ji nechám u koní

25.11.2007 13:27

lucky napsal(a):
ale, musím udělat PF pro jednu firmu...kresbu, taky jsem slíbila PF kresbu fundláka pro klub a ještě je toho spousta...

Ale nyní jdu s Usou ven a možná ji nechám u koní

Tak jí ode mne pozdravuj

25.11.2007 14:00

blanche napsal(a):
Tak jí ode mne pozdravuj

No ona je relativně hodná a jde to s ní i bez udidla, ale musí na ní sedět panička, ta má respekt, ví, jak jí skrotit. Ale je prostě zatím mladá, bojí se občas něčeho a přes silnici je to taky horší. To to musí jít první omrknout ten druhý kůň, aby bylo bezpečno. Já bych si ale netroufla, ona potřebuje ráznější ruku a tu já nemám. Kluci jsou oba zaježdění dobře, jsou spolehliví, starší, sice si občas zkusí, co si můžou troufnout, ale jinak vcelku bez problémů.

25.11.2007 14:29

zviratkova napsal(a):
No ona je relativně hodná a jde to s ní i bez udidla, ale musí na ní sedět panička, ta má respekt, ví, jak jí skrotit. Ale je prostě zatím mladá, bojí se občas něčeho a přes silnici je to taky horší. To to musí jít první omrknout ten druhý kůň, aby bylo bezpečno. Já bych si ale netroufla, ona potřebuje ráznější ruku a tu já nemám. Kluci jsou oba zaježdění dobře, jsou spolehliví, starší, sice si občas zkusí, co si můžou troufnout, ale jinak vcelku bez problémů.

... a kolik je vlastně Čikovi ?

25.11.2007 14:31

blanche napsal(a):
... a kolik je vlastně Čikovi ?

No, měl by být tak nějak jako Grant, takže kolem 12-ti, ale tenkrát jim kovář říkal, že by mohl být o něco málo starší, takže nevim no.

25.11.2007 14:33

zviratkova napsal(a):
No, měl by být tak nějak jako Grant, takže kolem 12-ti, ale tenkrát jim kovář říkal, že by mohl být o něco málo starší, takže nevim no.

Tak to je Čiko už rozumný pan kůň
Tady je solidní fujavec ... občas vykoukne i sluníčko

Tak co, jak se těšíš zítra do práce

25.11.2007 14:35

zvířátková napsal(a):

No nevim, jestli rozumný, když mu lezou hormony do kebule...

Ani mi o tom nemluv, fuj tajbl, ta představa mě mučí

25.11.2007 14:37

zviratkova napsal(a):
No nevim, jestli rozumný, když mu lezou hormony do kebule...

Ani mi o tom nemluv, fuj tajbl, ta představa mě mučí

No, já to tu snad nějak překlepu ... ale žádná slast ...
Volno je volno

25.11.2007 14:39

blanche napsal(a):
No, já to tu snad nějak překlepu ... ale žádná slast ...
Volno je volno

NO u mě je nejhorší, že já to volno ani nemám. Nejvíc mě zaměstnávají rodinné návštěvy, to je zlo . Samozřejmě jsme rychle pospíchali od koní, že tu má být brácha s rodinou ve dvě a doteď nic, se z toho po... Ani jsem se s Čikem nedostala na procházku, když včera jsme jeli bez něho...

Přidejte reakci

Přidat smajlík