Uživatel s deaktivovaným účtem
mata niekto tipy na to,ako si doma vyrobit par prekazok?resp. bidla by aj boli,ale stojany a kavaletky by sa hodili.urobili ste si niekto nieco taketo doma?ste ochotni sa podelit?diky za vsetky tipy
napsal(a):
mata niekto tipy na to,ako si doma vyrobit par prekazok?resp. bidla by aj boli,ale stojany a kavaletky by sa hodili.urobili ste si niekto nieco taketo doma?ste ochotni sa podelit?diky za vsetky tipy
baru hledej už to tu bylo a není to tak dlouho
já nemůžu sloužit my žádný nemáme
bospor
napsal(a):
baru hledej už to tu bylo a není to tak dlouho
já nemůžu sloužit my žádný nemáme
vy mate aspon lesy a stromy
ja mam dve bidla polozene na kybloch
napsal(a):
vy mate aspon lesy a stromy
ja mam dve bidla polozene na kybloch
to jooo
bospor
napsal(a):
to jooo
hm,tak uz len motorovku a do lesa
napsal(a):
Překážky lze tvořit různými způsoby - záleží na účelu, možnostech materiálu a ceně....
Pěkné jsou klasické z pneumatik, klády nebo i zvedací pod domácku vyrobené, či koupit dvě lišty a ty zvedací součástky...
Na fotce zvedací systém s tyčí na svařené součástky
kassiopeass
napsal(a):
Překážky lze tvořit různými způsoby - záleží na účelu, možnostech materiálu a ceně....
Pěkné jsou klasické z pneumatik, klády nebo i zvedací pod domácku vyrobené, či koupit dvě lišty a ty zvedací součástky...
Na fotce zvedací systém s tyčí na svařené součástky
dále třeba jen z pneumatik.... (druhá varianta je dát řadu pneumatik za sebe...)
kassiopeass
napsal(a):
dále třeba jen z pneumatik.... (druhá varianta je dát řadu pneumatik za sebe...)
pak jsme to různě kombinovali;)
kassiopeass
napsal(a):
pak jsme to různě kombinovali;)
popř. když jsme měli málo pneumatik - ale moc to nedrželo...
kassiopeass
napsal(a):
popř. když jsme měli málo pneumatik - ale moc to nedrželo...
kláda nemusí být jen na zemi, ale i výš, bohužel se tato překážka nedá zvednout, jedině po úpravě... ale není to asi 2 minutová záležitost
PS: omlouvám se - nemám foto, tak jeto nakresleno v malování;)
kassiopeass
napsal(a):
kláda nemusí být jen na zemi, ale i výš, bohužel se tato překážka nedá zvednout, jedině po úpravě... ale není to asi 2 minutová záležitost
PS: omlouvám se - nemám foto, tak jeto nakresleno v malování;)
Nebo třeba takto... (taky se omlouvám za kvalitu....
kassiopeass
napsal(a):
Nebo třeba takto... (taky se omlouvám za kvalitu....
A není až tak těžké udělat podobné (tyto jsme nedělali;))
kassiopeass
napsal(a):
A není až tak těžké udělat podobné (tyto jsme nedělali;))
Záleží jen na materiálu a účelu, pokud chceš poradit tak napiš na: Kassiopeass@centrum.cz
napsal(a):
Jen někdy stačí zajít do lesa...samozřejmě po domluvě a tam bývá plno stromků které si člověk může uřezat... pak stačí dovést, ohoblovat, natřít proti škůdcům, pak parvami a máme překážku.... hodl stojany jsou trošku těžší.. já mám na jedný straně v plotě a na truhý takový stojan ale moc mi nevyhovuje..mám sice dva ale to už mi vůbec nevyhovuje to se bude muset ještě nějak zlepšit..ale aspoň si tam můžu dávat výšku od 90cm až 150cm.. viz fotka
kovbojka
napsal(a):
Jen někdy stačí zajít do lesa...samozřejmě po domluvě a tam bývá plno stromků které si člověk může uřezat... pak stačí dovést, ohoblovat, natřít proti škůdcům, pak parvami a máme překážku.... hodl stojany jsou trošku těžší.. já mám na jedný straně v plotě a na truhý takový stojan ale moc mi nevyhovuje..mám sice dva ale to už mi vůbec nevyhovuje to se bude muset ještě nějak zlepšit..ale aspoň si tam můžu dávat výšku od 90cm až 150cm.. viz fotka
nebo taky tady
napsal(a):
tak dnes som zasla do Baumaxu a kupila som si dve "palice" vhodne na kavalety,cena cca. 300kc,su sice uzke-1m-1,10m dlzka ale nevadi.zajtra si na konce pribijem latky,aby vyzerali ako original a prilezitostne ich natriem
diky za tipy,celkom by ma zaujimalo,ze z coho su tie "bidla"(to cierne) na tych pneumatikach
napsal(a):
tak dnes som zasla do Baumaxu a kupila som si dve "palice" vhodne na kavalety,cena cca. 300kc,su sice uzke-1m-1,10m dlzka ale nevadi.zajtra si na konce pribijem latky,aby vyzerali ako original a prilezitostne ich natriem
diky za tipy,celkom by ma zaujimalo,ze z coho su tie "bidla"(to cierne) na tych pneumatikach
plastový roury na vodu nebo nějaký dráty či co, dřevěný bariéry nám spálili na ohništi nějací puberťáci a toto se tam tak válelo, koníci to v té trávě vidí, je to dost těžké, ale v pohodě se to dá zvednout... Možná je natřeme;)
kassiopeass
napsal(a):
plastový roury na vodu nebo nějaký dráty či co, dřevěný bariéry nám spálili na ohništi nějací puberťáci a toto se tam tak válelo, koníci to v té trávě vidí, je to dost těžké, ale v pohodě se to dá zvednout... Možná je natřeme;)
Vaše překážky pro koníčky zadej tohle na forum do vyhledavače
sakiron
napsal(a):
Vaše překážky pro koníčky zadej tohle na forum do vyhledavače
diky,diky.na to cierne som sa pozerala v baumaxe a prislo mi to trochu dlhe,nemala by so to ako zobrat domov