Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2007 08:01

Ahoj ranní ptáčata!

Blani, krásné fotky, nechceš přihodit i sem pro začátek, mě se nechce nic hledat .

25.11.2007 08:17

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Blani, krásné fotky, nechceš přihodit i sem pro začátek, mě se nechce nic hledat .

25.11.2007 08:17

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

přidavan šagiačka

25.11.2007 08:20

sakiron napsal(a):
přidavan šagiačka

25.11.2007 08:46

sakiron napsal(a):

Krásný shagyaček. Blani, fotky super Hlavně to očičko Beníka je kráásné

25.11.2007 08:49

lucky napsal(a):
Krásný shagyaček. Blani, fotky super Hlavně to očičko Beníka je kráásné

Děkuju moc za pochvalu ...
Jsem si říkala, že něco přihodím ...

Tak ještě něco málo - snad neva ...

25.11.2007 09:14

blanche napsal(a):
Děkuju moc za pochvalu ...
Jsem si říkala, že něco přihodím ...

Tak ještě něco málo - snad neva ...

Beník má krásná kukadla

25.11.2007 09:17

lucky napsal(a):
Beník má krásná kukadla

No, byl krásnej ... a jak pořád pozoval ... Tak jsem fotila a fotila ...
Měl je pěkně namaštěný - tak byl vykulenej ještě více

25.11.2007 10:51

blanche napsal(a):
No, byl krásnej ... a jak pořád pozoval ... Tak jsem fotila a fotila ...
Měl je pěkně namaštěný - tak byl vykulenej ještě více

Ahoj holky, no nebudu prozrazovat kdo to je, zatím nechci nic zakřiknout, ale dneska jdeme domlouvat ustájko Až budu mít peníze v ruce a koně v přívěsu, budu si jistá, že je můj takže všechno vyjde napovrch jakmile dostanu pevné ano a podepíšu půjčku. Bohužel jsem tak rychle neschrastila penízky, takže si musím půjčit a koníka splácet. Takže mi držte všechny palečky ať mi to vyjde. Jediný co vám řeknu je, že to je pravej pohodovej klučina

25.11.2007 11:30

sabina napsal(a):
Ahoj holky, no nebudu prozrazovat kdo to je, zatím nechci nic zakřiknout, ale dneska jdeme domlouvat ustájko Až budu mít peníze v ruce a koně v přívěsu, budu si jistá, že je můj takže všechno vyjde napovrch jakmile dostanu pevné ano a podepíšu půjčku. Bohužel jsem tak rychle neschrastila penízky, takže si musím půjčit a koníka splácet. Takže mi držte všechny palečky ať mi to vyjde. Jediný co vám řeknu je, že to je pravej pohodovej klučina

JJ, držím! To zvládneš! Já měla Usu taky na splátky! Něco jsem měla a zbytek se splácel.

25.11.2007 12:52

lucky napsal(a):
JJ, držím! To zvládneš! Já měla Usu taky na splátky! Něco jsem měla a zbytek se splácel.

Jé ta fotka s květoucími stromy je krásná! Nám dneska sněží :o( Už chci pořádnou zimu nebo jarooo

25.11.2007 13:17

avecaesar napsal(a):
Jé ta fotka s květoucími stromy je krásná! Nám dneska sněží :o( Už chci pořádnou zimu nebo jarooo

No jo, to už myslím na jaro

25.11.2007 16:18

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Jeee...nadherne fotky! Dekuji Blani, tyhle fotky jsem jeste nevidela Benousek ma krasna kukadla a koulis s nimi umi taky poradne..A ta jak domlouva Lacina Urishovi je taky paradni. Takze si na nej nakonec beres pujcku? Myslim ze to je dobre reseni, ani se neotocis a mas to splacene.. Navic tenhle konik je k tobe fakt ideal, je to takovy frajer a inteligent jako ten tvuj hafan

Tady trocha zimni poezie...

25.11.2007 16:26

gianna napsal(a):
Jeee...nadherne fotky! Dekuji Blani, tyhle fotky jsem jeste nevidela Benousek ma krasna kukadla a koulis s nimi umi taky poradne..A ta jak domlouva Lacina Urishovi je taky paradni. Takze si na nej nakonec beres pujcku? Myslim ze to je dobre reseni, ani se neotocis a mas to splacene.. Navic tenhle konik je k tobe fakt ideal, je to takovy frajer a inteligent jako ten tvuj hafan

Tady trocha zimni poezie...

Jsem ráda, že se moje fotečky líbí ...
Tahle sněhová je krááásná
To je u vás taková idylka ?

25.11.2007 16:33

blanche napsal(a):
Jsem ráda, že se moje fotečky líbí ...
Tahle sněhová je krááásná
To je u vás taková idylka ?

Naprosta idilka...kdyz takhle muzou volne litat je to pro ne uzasny a ja si pak pripadmam jako v raji, kdyz kolem me padi dva nadherni uslechtili tvorove v takove romanticke krajine...

25.11.2007 16:35

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Ho hó, tak měsíc a týden po operaci jsem zase plně "able for riding"

25.11.2007 17:43

avecaesar napsal(a):
Ho hó, tak měsíc a týden po operaci jsem zase plně "able for riding"

Tak to je super Držím palce, ať jde všechno o.k. a a´t se zase na závodech potkáme. Snad už i s tím naším arabským blbínem.
V

25.11.2007 18:09

vs napsal(a):
Tak to je super Držím palce, ať jde všechno o.k. a a´t se zase na závodech potkáme. Snad už i s tím naším arabským blbínem.
V

Jo, jo Sabi...budete dokonalá dvojka, už se těším, až ho přivezeš domů

Btw jinak holky...kdo že se to příští rok chystáte do KP? Abych věděla, kdo nám bude konkurovat :-)))

25.11.2007 18:11

lesterka napsal(a):
Jo, jo Sabi...budete dokonalá dvojka, už se těším, až ho přivezeš domů

Btw jinak holky...kdo že se to příští rok chystáte do KP? Abych věděla, kdo nám bude konkurovat :-)))

Já se radši nikam nechystám..když se povede, povede...

Jinak Šárko! Tolik sněhu tam máte? Tady nic!

25.11.2007 18:24

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Šárko, ty sněhové fotky jsou fakt krásné.

Já byla dnes domluvená na vyjížďku a celý den pršelo, pak ale po obědě přestalo, tak jsme si řekli, že pojedem, no než jsem došla na ranč a vyčistili jsme si koně, tak začalo pršet. Tak jsme nahodili australáky a klobouky a strávili jsme skoro dvě hodinky v "krásném" , chladném, deštivém, větrném počasí . Přijela jsem se zmrzlýma rukama, ale mokrá jsem byla jen trochu . Ale Sněhul byla opět šikula, poslední dobou je nějaká podezřele hodňoučká .

Sabi, už jsem tak zvědavá na to tvoje princátko, hele vy neegypťani nás pak už přeperete .

No a vytrvalost? Plánuju ten kurzík u Mariny, chtěla bych možná něco příští rok zkusit, ale jestli vše vyjde možná bude mít Sněhul jiné starosti . Nechci to zakřiknout, je to pro mě zatím celkem komplikované, ale snad to vyjde .

25.11.2007 18:34

luckai napsal(a):
Šárko, ty sněhové fotky jsou fakt krásné.

Já byla dnes domluvená na vyjížďku a celý den pršelo, pak ale po obědě přestalo, tak jsme si řekli, že pojedem, no než jsem došla na ranč a vyčistili jsme si koně, tak začalo pršet. Tak jsme nahodili australáky a klobouky a strávili jsme skoro dvě hodinky v "krásném" , chladném, deštivém, větrném počasí . Přijela jsem se zmrzlýma rukama, ale mokrá jsem byla jen trochu . Ale Sněhul byla opět šikula, poslední dobou je nějaká podezřele hodňoučká .

Sabi, už jsem tak zvědavá na to tvoje princátko, hele vy neegypťani nás pak už přeperete .

No a vytrvalost? Plánuju ten kurzík u Mariny, chtěla bych možná něco příští rok zkusit, ale jestli vše vyjde možná bude mít Sněhul jiné starosti . Nechci to zakřiknout, je to pro mě zatím celkem komplikované, ale snad to vyjde .

Jo, jo...my neegypťani vás dostanem, ještě uvidíš

Luci, už máš vybraného ženicha?

25.11.2007 19:02

lesterka napsal(a):

No sněhu tady máme požehnaně a teď už zase padá... Je to moc krásné , když se koukám z okna a sedím u kamen, nebo doma na fotkách taky super, ale jinak se v tom nedá nic dělat, mám totál zapadanou jízdárnu, navíc v tom ledovém vzduchu to není ani na nějakou velkou zátěž.... jo jo, jen kdyby byla hala, to bych si pískala... ale to ještě hooodně dlouho nebude:(((

O vytrvalosti jsem taky přemýšlela sBeníkem, protože to má v krvi a moc ho to baví, ale teď jak jsou ta nová pravidla, tak se mi do toho vůbec nechce...protože Beník ujde v pohodě 40km bez nějakého tréninku a kdybychom opravdu mákli určitě by příští rok měl na 100km, ale tam zase nemůžu já protože nemám zkušenosti z vytralostních závodů...no připadá mi tahle kategorizace jezdců pěkně postavená na hlavu. Navíc se nám to vyplatí jezdit spíš za hranice a tam už vůbec nemůžeme, asi abychom nedělali ostudu českému endurance.

25.11.2007 19:23

lesterka napsal(a):

Pozor, pozor, my se nedáme lacino ( teď mě napadlo, že jsem tam mohla napsat velké L )

No máme vybráno, ale nechci to zakřiknout, uvidíme, uvidíme

25.11.2007 19:31

gianna napsal(a):
No sněhu tady máme požehnaně a teď už zase padá... Je to moc krásné , když se koukám z okna a sedím u kamen, nebo doma na fotkách taky super, ale jinak se v tom nedá nic dělat, mám totál zapadanou jízdárnu, navíc v tom ledovém vzduchu to není ani na nějakou velkou zátěž.... jo jo, jen kdyby byla hala, to bych si pískala... ale to ještě hooodně dlouho nebude:(((

O vytrvalosti jsem taky přemýšlela sBeníkem, protože to má v krvi a moc ho to baví, ale teď jak jsou ta nová pravidla, tak se mi do toho vůbec nechce...protože Beník ujde v pohodě 40km bez nějakého tréninku a kdybychom opravdu mákli určitě by příští rok měl na 100km, ale tam zase nemůžu já protože nemám zkušenosti z vytralostních závodů...no připadá mi tahle kategorizace jezdců pěkně postavená na hlavu. Navíc se nám to vyplatí jezdit spíš za hranice a tam už vůbec nemůžeme, asi abychom nedělali ostudu českému endurance.

co já bych dala zato abychom měli trochu přimrzlou a zapadanou jízdárnu, my ji máme podvodní a nedá se taky vůbec nic dělat nebo je přimrzlá a nezapadaná, tak to je tak na zlomení nohy, no ale zase si víc užijem lesa .

25.11.2007 19:40

luckai napsal(a):
co já bych dala zato abychom měli trochu přimrzlou a zapadanou jízdárnu, my ji máme podvodní a nedá se taky vůbec nic dělat nebo je přimrzlá a nezapadaná, tak to je tak na zlomení nohy, no ale zase si víc užijem lesa .

Luci, to bys měla vidět tu naši...polovina je jí pod vodou .)) a koně na ní stejně makají
Btw...napíííííííííííííííííš...aspoň na mailíka...nikomu to nepovím :-) já sem zvědavááááááá

25.11.2007 21:01

lesterka napsal(a):
Luci, to bys měla vidět tu naši...polovina je jí pod vodou .)) a koně na ní stejně makají
Btw...napíííííííííííííííííš...aspoň na mailíka...nikomu to nepovím :-) já sem zvědavááááááá

no jo jenže my si ji nechcem zničit . Nemá myslím úplně ideálně udělané nějak podloží nebo něco takového, takže kdybychom to praktikovali často, asi by to nemusela vydržet v dobrém stavu.

Ježkovy oči, ženské jedny zvědavé , já vám to snad prozradím, ale musíte ho uhodnout . Ale jestli to nevyjde, tak to máte na triku .

26.11.2007 07:47

luckai napsal(a):
no jo jenže my si ji nechcem zničit . Nemá myslím úplně ideálně udělané nějak podloží nebo něco takového, takže kdybychom to praktikovali často, asi by to nemusela vydržet v dobrém stavu.

Ježkovy oči, ženské jedny zvědavé , já vám to snad prozradím, ale musíte ho uhodnout . Ale jestli to nevyjde, tak to máte na triku .

Ahojky všem...tak dneska to nějak šidíte...tak půjčovat si budu od Tomáše nakonec. Mám si tento týden pozjišťovat ustájko, který by nám sedělo nejlíp, a o víkendu, jak přijede se domluvíme už asi na pevno, kdy pro něj pojedem. Dáme vědět majitelům, aby udělali potřebné věcičky...a pak už jen tradá....

26.11.2007 08:59

luckai napsal(a):

Luci, Madir, Ghazal, Shamir?

26.11.2007 10:41

lesterka napsal(a):
Luci, Madir, Ghazal, Shamir?

já tipuji Ghazala nebo Madira

26.11.2007 12:59

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Chcete umýt monitor?
http://home.versateladsl.be /bavertel/fun/swf_ani/ monitor_cleaner.swf (2 mezery)

26.11.2007 13:06

ms napsal(a):
Chcete umýt monitor?
http://home.versateladsl.be /bavertel/fun/swf_ani/ monitor_cleaner.swf (2 mezery)

tak to nema chybu, rezu se jeste ted. jednou jsem dostala prezentaci v powerpointu, takovej ten kolovak, kde bylo, ze kdyz uz nic jineho pro me nemuzou udeklat, ze mi aspon umejou monitor zevnitr, a naskocilo okno s hodne zvioratkama co ho mili, ale ne tak dukladne jkako tenhle, ten to bere co je mokre to je ciste

26.11.2007 13:32

klarusa napsal(a):
tak to nema chybu, rezu se jeste ted. jednou jsem dostala prezentaci v powerpointu, takovej ten kolovak, kde bylo, ze kdyz uz nic jineho pro me nemuzou udeklat, ze mi aspon umejou monitor zevnitr, a naskocilo okno s hodne zvioratkama co ho mili, ale ne tak dukladne jkako tenhle, ten to bere co je mokre to je ciste

tak holky, jak se tu vcera nebo predevcirem resila zima versus jaro, tak ja jsem ted jak v jirikove videni....jedu z Prahy do Liberce, to jest j jihu na sever, a podle prirodnich zakonu, by to melio byt tak, kdyz v Praze je hnusne a snezi, tak cim vic nasever tim vic snehu ne???? a cim vic se blizime k Liberci tak tim je vetsi JARO!!! tak ted premejslim jestli nahodou nejedu spis nekam k Budejkam a tam nekam
nbo ted projizdime mladou boleslavi a je tu fakt jak najare

26.11.2007 14:30

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Hoj holky,
Sabi, už jsem zvědavá, tak co nejdřív informuj.

No tady počasí dopoledne chumelenice jak blázen a teď je modro !!

A rozluštění výběrového řízení: doufám, že nám vyjde jako tatínek Ghazal .

26.11.2007 14:32

luckai napsal(a):
Hoj holky,
Sabi, už jsem zvědavá, tak co nejdřív informuj.

No tady počasí dopoledne chumelenice jak blázen a teď je modro !!

A rozluštění výběrového řízení: doufám, že nám vyjde jako tatínek Ghazal .

já jsem si to myslela

26.11.2007 14:44

ms napsal(a):
Chcete umýt monitor?

už mám taky umyto .
Ale když mi takhle doma umývá okno naše uslintaná příšera (přesně tak to vypadá ), tak bych ji nejradši neviděla

26.11.2007 18:58

luckai napsal(a):
už mám taky umyto .
Ale když mi takhle doma umývá okno naše uslintaná příšera (přesně tak to vypadá ), tak bych ji nejradši neviděla

tak jeden dnešní pokus...

26.11.2007 22:12

lucky napsal(a):
já jsem si to myslela

Ja myslim, ze lepsiho sis nemohla vybrat... Kdyz jsi stala za tim aby to byl asil, tak tohle je super prilezitost a myslim si ze bude i ke Snezi pekne pasovat, ze ji urcite trochu zjemni.

No Nadik je fesak i v tom hunatem kozisku... Nasi maji taky silene kozichy, ale aby ne, ted tady napadlo dylsich tak 30cm noveho snehu. Na kopcich uz bude urcite nejakych 80cisel, to se zase budem brodit, ale aspon z toho rostou pekne svaliky.

27.11.2007 08:41

gianna napsal(a):
Ja myslim, ze lepsiho sis nemohla vybrat... Kdyz jsi stala za tim aby to byl asil, tak tohle je super prilezitost a myslim si ze bude i ke Snezi pekne pasovat, ze ji urcite trochu zjemni.

No Nadik je fesak i v tom hunatem kozisku... Nasi maji taky silene kozichy, ale aby ne, ted tady napadlo dylsich tak 30cm noveho snehu. Na kopcich uz bude urcite nejakych 80cisel, to se zase budem brodit, ale aspon z toho rostou pekne svaliky.

Doufám, že trošku (ale zdůrazňuju jenom trošku ) sněhu napadlo i okolo naší maštale...včera, když sem tam jela, tak mě chytla šílená chumelenice...na metr vidět nebylo, ale za Brnem jako když utne...ani ťuk...tak sme se zase bahnili...chtělo by to trošku přimrznout...už mě nebaví mít věčně zmrzlé a studené nohy...

Jinak včera sem volala o jedné prodejny tady v Brně, že bych ráda sedlo na koně...a když se pán dozvěděl, že je to na araba, tak z něj vyšlo jenom takové "ajeeeeeeeeeee". Takže jsem ho asi moc nepotěšila

27.11.2007 08:49

gianna napsal(a):

Teda to je nádherná fotka!!!! Já taky počítám s tím, že až napadne sníh, konešně se Usa řádně nasvalí na zadku a hřbetě. Taky na to čekám kvůli psům, protože náš mlaďoch je sice krásný, ale momentálně ještě trochu delší a potřebuje zpevnit hřbet a na tohle jsou závěje ideální, tak jsme předloni namakali toho staršího . Po zimě vypadal jako svalovec s hrudníkem jako kráva, hřbetem jako stůl(i když nejvíc mu asi dávalo tahání) ..no a když to jde u psů., tak Usa to zvládne taky. Budu je brát spolu do kopců, mohou lítat jako pominutí. Usa už je šikulka, udýchá už hodně, na plíce posledně koukal vet a že se z toho až neuvěřitelně dobře dostala
Šárko, co vy to tam máte za hory? My tady jsme na začátku Beskyd...a možná vás brzy dohoníme, venku se čerti žení

27.11.2007 08:58

lucky napsal(a):
Teda to je nádherná fotka!!!! Já taky počítám s tím, že až napadne sníh, konešně se Usa řádně nasvalí na zadku a hřbetě. Taky na to čekám kvůli psům, protože náš mlaďoch je sice krásný, ale momentálně ještě trochu delší a potřebuje zpevnit hřbet a na tohle jsou závěje ideální, tak jsme předloni namakali toho staršího . Po zimě vypadal jako svalovec s hrudníkem jako kráva, hřbetem jako stůl(i když nejvíc mu asi dávalo tahání) ..no a když to jde u psů., tak Usa to zvládne taky. Budu je brát spolu do kopců, mohou lítat jako pominutí. Usa už je šikulka, udýchá už hodně, na plíce posledně koukal vet a že se z toho až neuvěřitelně dobře dostala
Šárko, co vy to tam máte za hory? My tady jsme na začátku Beskyd...a možná vás brzy dohoníme, venku se čerti žení

Jo, to "ajéjej" znám taky. Proč si kupuješ tu "sviňu arabskú", "ten kůň bude přece magor, ten tě zabije" "proč to nevodíš alespoň na štajgru, přece je to arab" (jeden chytrák mě viděl s dvouletou Usinkou na parelce..) , "na co araba, to jsou zabijáci..." "jedeš jen na ohlávce? Sebevrahu..." atd. atd. za ty roky jsem si toho vyslechla....

Jaké bývá překvapení že ono TO nekouše, nekope, je to hodné, má to charakter, nevyhazuje to, je to chytré, zvladatelné a chodí to "šílené" zvíře za mnou jako ocásek .... asi je to prý vyjímečný arab, protože všichni by jinak měli být magoři.....

Moc mě mrzí, že je lidé neznají a většina v nich je nikdy nepozná, jak krásní jsou uvnitř. Jsou také lidé, kteří je i tak nikdy nepochopí, z toho jsou potom někteří "zkažení" a nešťastní arábci, kterým nikdo nerozumí, ale lidé, kteří je pochopí a milují už jiného koně většinou nechtějí. Stále se vrací k arabům a jejich další koně jsou arabi a prostě našli koně s velkým K.

27.11.2007 14:01

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Ahoj, Leni, už máte i předváděčku, no fešák.

Šári, já vím, že jsem si vybrala nejlíp, co můžu , akorát doufám, že se nám podaří Sněhul přemluvit, aby říjela tak brzo. No bude to ještě fuška na moji psychiku i naši peněženku.

Jinak Luci, teď jsem se s tím "arabským názorem" setkala u našeho veta, jak jsem s ním mluvila o tom připouštění. Zeptal se mě čím chci připouštět, když jsem řekla, že samozřejmě arabem, tak se netvářil moc nadšeně , ale já jo a to je podstatné. Nevím co furt proti nim má, obzvláště, když Sněhule se nechá prohlídnou i pichnout bez mrknutí.

27.11.2007 14:07

luckai napsal(a):
Ahoj, Leni, už máte i předváděčku, no fešák.

Šári, já vím, že jsem si vybrala nejlíp, co můžu , akorát doufám, že se nám podaří Sněhul přemluvit, aby říjela tak brzo. No bude to ještě fuška na moji psychiku i naši peněženku.

Jinak Luci, teď jsem se s tím "arabským názorem" setkala u našeho veta, jak jsem s ním mluvila o tom připouštění. Zeptal se mě čím chci připouštět, když jsem řekla, že samozřejmě arabem, tak se netvářil moc nadšeně , ale já jo a to je podstatné. Nevím co furt proti nim má, obzvláště, když Sněhule se nechá prohlídnou i pichnout bez mrknutí.

No on to nemyslel spatne, jako ze arab je neco hroznyho, ale spis to myslel tak, ze bude fuska na nej sehnat padnouci sedlo...ale nevzdava se Prej ji prijede spoustu a neco na nej nacpem

27.11.2007 14:20

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Tak Asfoura je v pořádku u nových majitelů a my jsme si udělali "malý" výlet ještě do dvou stájí v severním Německu, kam se přeci jen člověk tak často nedostane, super, i když nás to stálo dvě noci střídání za volantem.
Byli jsme u Rosi Kolster (www.authentic-egyptian-arabians.de - ale stránky nejsou bohužel aktualizované už věky..) a jestli někdy budete uvažovat o tom do připouštění něco nainvestovat, tak El Ahhim Shah vážně stojí za skouknutí.
A pak jsme byli v http://www.tierpark-stroehen.de /gestuet-ismer/9414e5e/ gestuet-ismer.html (2 mezery). Holky, to je normálně velkovýrobna, mají tam 250 arabských koní polských a egyptských linií. 250 koní máme v celé čr!
Chtěla jsem vidět hřebce Amon-Ra (Mohhsen x Myrna po The Egyptian Prince), výborný typ, krásná hlava, silná kostra.. ale špalky, tak nic pro mě :(
Nabízeli nám hřebce do pronájmu, tak se můžete kouknout, jestli by se vám něco nelíbilo. Já si teda teď nic z jejich hřebců brát nechci, i když jsou někteří moc pěkní, tak krevně se mi teď nehodí, ale kdyby měl někdo zájem, určitě by se dalo dohodnout, že by půjčili i jinam než mě, nebo do budoucna.

27.11.2007 18:27

lucky napsal(a):

My tady mame Krušné hory... jsou tu pořádně strmé a vysoké kopce, nejvyšší je tady Špičák, má nějakých 990m, ale náš kopeček za domem má jen nějakých 800m, ale i tak je tu ta sněhová nadílka každý rok hodně štědrá - možná pro koně až přehnaně. Předloni jsme nemohli jinam než ze stáje do malého výběhu a možná po cestičce na ušlapanou jízdárnu , protože tady bylo kolem 2m sněhu a když do toho koně zapadli dalo jim pořadně zabrat, aby od tamtud vyskákali. Letos to vypadá na dost podobnou tvrdou zimu.

27.11.2007 19:02

gianna napsal(a):
My tady mame Krušné hory... jsou tu pořádně strmé a vysoké kopce, nejvyšší je tady Špičák, má nějakých 990m, ale náš kopeček za domem má jen nějakých 800m, ale i tak je tu ta sněhová nadílka každý rok hodně štědrá - možná pro koně až přehnaně. Předloni jsme nemohli jinam než ze stáje do malého výběhu a možná po cestičce na ušlapanou jízdárnu , protože tady bylo kolem 2m sněhu a když do toho koně zapadli dalo jim pořadně zabrat, aby od tamtud vyskákali. Letos to vypadá na dost podobnou tvrdou zimu.

Marino, to je super, že dobře dorazila...snad se tam bude mít dobře. Co s ní chtějí dělat?

No tak my tu máme tak centimetr sněhu a zmrzlou zem...sem malýho vzala na jízdárnu a trošku sme si hráli...bylo mi ho líto, když sem viděla, jak ho ten zmrzlý písek tlačí...a hned vedle náš nějaká paní lonžovala, asi ČT, na tom zmrzlým nerovným písku...snad půl hodiny...klus, cval, klus, cval...no měla sem dost...chudák kůň.

28.11.2007 11:56

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

V příštím čísle Jezdectví se můžeme těšit na Uriashe, bude v "koňské abecedě". To jsem zvědavá, jakou má přezdívku... vždycky tam píšou, jakou má kůň přezdívku.

Jinak jsem včera viděla český film Dva na koni, jeden na oslu a tam oslíkovi Mojžíšovi říkali květinko bohulibá.

28.11.2007 13:16

avecaesar napsal(a):
V příštím čísle Jezdectví se můžeme těšit na Uriashe, bude v "koňské abecedě". To jsem zvědavá, jakou má přezdívku... vždycky tam píšou, jakou má kůň přezdívku.

Jinak jsem včera viděla český film Dva na koni, jeden na oslu a tam oslíkovi Mojžíšovi říkali květinko bohulibá.

NO jo, Trechtík už tam byl

tady foto Utrecht...fotila jsem já..je to z Litomyšle

28.11.2007 14:29

ms napsal(a):
Tak Asfoura je v pořádku u nových majitelů a my jsme si udělali "malý" výlet ještě do dvou stájí v severním Německu, kam se přeci jen člověk tak často nedostane, super, i když nás to stálo dvě noci střídání za volantem.
Byli jsme u Rosi Kolster (www.authentic-egyptian-arabians.de - ale stránky nejsou bohužel aktualizované už věky..) a jestli někdy budete uvažovat o tom do připouštění něco nainvestovat, tak El Ahhim Shah vážně stojí za skouknutí.
A pak jsme byli v http://www.tierpark-stroehen.de /gestuet-ismer/9414e5e/ gestuet-ismer.html (2 mezery). Holky, to je normálně velkovýrobna, mají tam 250 arabských koní polských a egyptských linií. 250 koní máme v celé čr!
Chtěla jsem vidět hřebce Amon-Ra (Mohhsen x Myrna po The Egyptian Prince), výborný typ, krásná hlava, silná kostra.. ale špalky, tak nic pro mě :(
Nabízeli nám hřebce do pronájmu, tak se můžete kouknout, jestli by se vám něco nelíbilo. Já si teda teď nic z jejich hřebců brát nechci, i když jsou někteří moc pěkní, tak krevně se mi teď nehodí, ale kdyby měl někdo zájem, určitě by se dalo dohodnout, že by půjčili i jinam než mě, nebo do budoucna.

no krásné pokoukání,hned bych jela taky na exkurzi, že bych si nějakého vypůjčila ... domů na zahrádku ... asi ne. Ale třeba se objeví některý někdy někde u nás.

28.11.2007 22:35

luckai napsal(a):
no krásné pokoukání,hned bych jela taky na exkurzi, že bych si nějakého vypůjčila ... domů na zahrádku ... asi ne. Ale třeba se objeví některý někdy někde u nás.

Holky...nespěte...

Jinak novinka...dneska máme za sebou první procházku v kruhovce :)) Sem říkala, že na něj bez sedla nesednu, nějak sem změnila názor a včera sem mu vylezla na hrb :-)))

28.11.2007 22:41

lesterka napsal(a):
Holky...nespěte...

Jinak novinka...dneska máme za sebou první procházku v kruhovce :)) Sem říkala, že na něj bez sedla nesednu, nějak sem změnila názor a včera sem mu vylezla na hrb :-)))

teda ne, včera, ale dneska :-))

28.11.2007 23:00

lesterka napsal(a):
teda ne, včera, ale dneska :-))

Gratuluji!!!!

28.11.2007 23:49

lesterka napsal(a):
Holky...nespěte...

Ahoj leni, nespím, prolézám různé krmivářské webovky a hledám a přemýšlím jaké budou nejlepší vitamínky a granulky na zlepšení říje. Každopádně zítra v práci asi padu, zas pujdu spát pozdě, ach jo.

No a co říkal koníček, trávil se jako divoký mustang nebo jako domácí oslíček ?

29.11.2007 05:39

luckai napsal(a):
Ahoj leni, nespím, prolézám různé krmivářské webovky a hledám a přemýšlím jaké budou nejlepší vitamínky a granulky na zlepšení říje. Každopádně zítra v práci asi padu, zas pujdu spát pozdě, ach jo.

No a co říkal koníček, trávil se jako divoký mustang nebo jako domácí oslíček ?

Luci, tak co si našla?

29.11.2007 09:15

lesterka napsal(a):
Luci, tak co si našla?

Ahoj všem, holky, viděla jsem jak Lenča nasedla na Nadyho a po chvíli se rozešli..no zastavil se mi dech a hltala jsem je Nádhera...vážně, choval se jak profík, okamžitě reagoval nato, kam ho Lenička vede, kam ho navádí, holky. Fakt krása...Jsem zvědavá na nás, až tohle bude absolvovat..taky bych ráda, aby mě tak krásně přijal...fakt zážitek

29.11.2007 12:40

lucky napsal(a):
NO jo, Trechtík už tam byl

tady foto Utrecht...fotila jsem já..je to z Litomyšle

...Ahoj arabářky,
dnes jsem na prochajdě potkala jednu arabku,tak vám sem dám fokty...

29.11.2007 12:41

proxima napsal(a):
...Ahoj arabářky,
dnes jsem na prochajdě potkala jednu arabku,tak vám sem dám fokty...

29.11.2007 13:06

proxima napsal(a):

vypadá jak Usa - ne?

29.11.2007 13:22

sabina napsal(a):
vypadá jak Usa - ne?

vsadim krk že je to usa

29.11.2007 13:54

avecaesar napsal(a):
vsadim krk že je to usa

ja kdyz jsem ty fotky uvidela a nekoukala na to kdo to poslal tak jsem myslela na usu, hlavou usa, ale je nejaka moc tmava, je grosovana, usa je prece ciste bila ne? jestli to neni ona ma dvojce

29.11.2007 13:57

klarusa napsal(a):
ja kdyz jsem ty fotky uvidela a nekoukala na to kdo to poslal tak jsem myslela na usu, hlavou usa, ale je nejaka moc tmava, je grosovana, usa je prece ciste bila ne? jestli to neni ona ma dvojce

100% to je Usa, jen je v tom kožíšku a taky jiným foťákem o něco tmavší třeba...a kůň ztmavne...v kožíšku vždy...tak ti nevím

29.11.2007 14:00

sabina napsal(a):
100% to je Usa, jen je v tom kožíšku a taky jiným foťákem o něco tmavší třeba...a kůň ztmavne...v kožíšku vždy...tak ti nevím

Usu neznám,co to je za žvíže,ale že by holčííí???

29.11.2007 14:01

reldnis napsal(a):
Usu neznám,co to je za žvíže,ale že by holčííí???

Ano, holčíUsamajanka jedna bílá...takhle šidit lidi

29.11.2007 14:04

sabina napsal(a):
Ano, holčíUsamajanka jedna bílá...takhle šidit lidi

Ostudy! To jste si nikdy nevšimly, že Usa na zimu hodí groše?? Laruš taky na zimu dycky ztmavne... přecejc!

29.11.2007 14:56

avecaesar napsal(a):
Ostudy! To jste si nikdy nevšimly, že Usa na zimu hodí groše?? Laruš taky na zimu dycky ztmavne... přecejc!

ale ze az takhle,....to jsem si na tech fotkach c\o jsou aktualni nevsimla, ze takhle zesimlovatela,stydim se

29.11.2007 17:01

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Holky, co blbnete, jasně, že je to Usa .

Leni, s Nadíkem fakt krása , jinak něco jsem našla , asi to pak hodím ještě někde k diskuzi na poradu.

Sabčo, a co ty teda, ty nás furt napínáš.

Právě jsem otevřela dopis od p. Laciny, že žádosti o uchovnění nejlépe posílat do 30.11.

29.11.2007 17:26

luckai napsal(a):

Leni, s Nadíkem fakt krása , jinak něco jsem našla , asi to pak hodím ještě někde k diskuzi na poradu.

Právě jsem otevřela dopis od p. Laciny, že žádosti o uchovnění nejlépe posílat do 30.11.

Tak to máš Luci trochu skuz, ne
No já??? No čítám, že to dvou až tří týdnů bude doma..pak s ním vyjdu na světlo zemské..do té doby to nechávám takhle...bo budu spokojená až bude stát v maštali!

29.11.2007 18:00

luckai napsal(a):

Luci, to jo...vůbec sem nečekala, že bude tak hodný...sem čekala, kdy poletím Překvapil :))

Jinak Sabi...však už to snad bude brzo

29.11.2007 18:12

lesterka napsal(a):
Luci, to jo...vůbec sem nečekala, že bude tak hodný...sem čekala, kdy poletím Překvapil :))

Jinak Sabi...však už to snad bude brzo

Stejně si myslím, že se Vám líbít nebude, není to Váš šálek kávy....Ale pro mě je to ten pravej bobíšek

29.11.2007 18:22

sabina napsal(a):
Stejně si myslím, že se Vám líbít nebude, není to Váš šálek kávy....Ale pro mě je to ten pravej bobíšek

Já tedy nevím, ale už jste viděli araba, který by se vám ani trošku nelíbil, někteří jsou třeba hezcí, někteří míň, ale vůbec o žádném koni bych snad neřekla, že je škaredý .
No ono taky hezký je dost relativní pojem, otázka je třeba jestli někdy ty přehnaně vyšlechtěné znaky třeba u arabů jsou ještě to pravé ořechové.

Sabi, takže buď v klidu, škaredého koně určitě mít nebudeš . Už jsem na něj tak zvědavá.

29.11.2007 18:23

luckai napsal(a):
Já tedy nevím, ale už jste viděli araba, který by se vám ani trošku nelíbil, někteří jsou třeba hezcí, někteří míň, ale vůbec o žádném koni bych snad neřekla, že je škaredý .
No ono taky hezký je dost relativní pojem, otázka je třeba jestli někdy ty přehnaně vyšlechtěné znaky třeba u arabů jsou ještě to pravé ořechové.

Sabi, takže buď v klidu, škaredého koně určitě mít nebudeš . Už jsem na něj tak zvědavá.

neřikám, že je škaredý..to ne, je nádherný - jen to není Asil

29.11.2007 19:16

sabina napsal(a):
neřikám, že je škaredý..to ne, je nádherný - jen to není Asil

Ty trubko! vzdyt je to nadherny frajer!! to si jen myslis ze je to osklive kacatko az na jare vylina to se za nim kazda kobyla otoci:)))) To bude poradnej kun...

29.11.2007 19:18

gianna napsal(a):
Ty trubko! vzdyt je to nadherny frajer!! to si jen myslis ze je to osklive kacatko az na jare vylina to se za nim kazda kobyla otoci:)))) To bude poradnej kun...

Uz sem ji rikala, ze ji prijdem nabancit, jak nam budou prebirat kobylky

29.11.2007 19:20

lesterka napsal(a):
Uz sem ji rikala, ze ji prijdem nabancit, jak nam budou prebirat kobylky

Řikám....že já ho žeru....ale ti co baští Asiláky....těm jako princ nepřijde - což mě ano. tak aby nečekali nějakého Asilního machra

29.11.2007 20:09

klarusa napsal(a):
ale ze az takhle,....to jsem si na tech fotkach c\o jsou aktualni nevsimla, ze takhle zesimlovatela,stydim se

Evi! Kde ses tam vzala? Na procházce? To jsi měla dost procházku!! No to víte, že je to moje chlupaté žvíže! Je šíleně chlupatá! Ještě jsem v okolí neviděla prozatím chlupatějšího koně ... asi že je stále venku.
Koukala na tebe, co? Ona je hrozně zvědavá, když někdo jde po hrázi .
Dnes jsem tady měla veta, přeočkovali jsme, zkonzultovali kopýtka

29.11.2007 20:10

lucky napsal(a):
Evi! Kde ses tam vzala? Na procházce? To jsi měla dost procházku!! No to víte, že je to moje chlupaté žvíže! Je šíleně chlupatá! Ještě jsem v okolí neviděla prozatím chlupatějšího koně ... asi že je stále venku.
Koukala na tebe, co? Ona je hrozně zvědavá, když někdo jde po hrázi .
Dnes jsem tady měla veta, přeočkovali jsme, zkonzultovali kopýtka

Usa je šikovná...ne! Všechno dobře dopadlo...žeo

29.11.2007 20:12

sabina napsal(a):
Usa je šikovná...ne! Všechno dobře dopadlo...žeo

JJ, Usinka dělala bojím bojím, ale injekci přežila

29.11.2007 20:13

lucky napsal(a):
JJ, Usinka dělala bojím bojím, ale injekci přežila

tak to je fajn

29.11.2007 20:18

sabina napsal(a):
Řikám....že já ho žeru....ale ti co baští Asiláky....těm jako princ nepřijde - což mě ano. tak aby nečekali nějakého Asilního machra

Já teda baštím asiláky, to jo, ale taky baštím i rusáky, poláky a kde co arabského (a španěly, když tady věčně máme Shamira napůl španěla, co?) ..jediní, kteří se mi přiznám nelíbí jsou některé dostihové linie, kdy nemají daleko do anglána a rab už tam teda dost vidět nejde........ Ale jinak baštím všechny araby!!!!!

29.11.2007 20:19

sabina napsal(a):
tak to je fajn

NO jo, ona dělá fórky, ale je to snad jediný vet, kterého má ráda...žužlala mu čepku, dávala pusinky a funěla do obličeje ..teda jak ji pak píchnul, tak dělala, že se zlobí, ale příště ho zase bude zkoumat

29.11.2007 20:22

lucky napsal(a):
Já teda baštím asiláky, to jo, ale taky baštím i rusáky, poláky a kde co arabského (a španěly, když tady věčně máme Shamira napůl španěla, co?) ..jediní, kteří se mi přiznám nelíbí jsou některé dostihové linie, kdy nemají daleko do anglána a rab už tam teda dost vidět nejde........ Ale jinak baštím všechny araby!!!!!

Ten můj je z jedné velice kvalitní sportovní francouzské línie
Tady otec

29.11.2007 20:28

sabina napsal(a):
Ten můj je z jedné velice kvalitní sportovní francouzské línie
Tady otec

Ha...jsi to prozradila! Ainhoa St. Faust, že? ...kupuješ ryzáka Amira?

29.11.2007 20:29

lucky napsal(a):
Ha...jsi to prozradila! Ainhoa St. Faust, že? ...kupuješ ryzáka Amira?

jj, tak je to venku

29.11.2007 20:30

sabina napsal(a):
jj, tak je to venku

...já to tušila a teď jsem si to potvrdila ..hihi ..jsi to nevydržela a dala tatíka, co?

29.11.2007 20:32

lucky napsal(a):
...já to tušila a teď jsem si to potvrdila ..hihi ..jsi to nevydržela a dala tatíka, co?

tak když jsme se o tom tak bavili..nojono...se musí

29.11.2007 20:36

sabina napsal(a):
tak když jsme se o tom tak bavili..nojono...se musí

jeeee....faustik je frajer...ale taky poradna obluda ma asi 170cm v kohoutku, kdyz s nim gianna zavodila, byla vedle nej jako ponik..

29.11.2007 20:41

gianna napsal(a):
jeeee....faustik je frajer...ale taky poradna obluda ma asi 170cm v kohoutku, kdyz s nim gianna zavodila, byla vedle nej jako ponik..

No tak to věřím...doufám, že brácha nás moc nepřeroste, to bysme s váma nikam nechodili...bysme se stydeli

29.11.2007 20:43

gianna napsal(a):

NO, je pěkný, ale abych se přiznala, tak tohle už mi právě jako arab moc nepřipadá...s krásným elegantním arábkem už moc společného nemá...prostě mi připadá víc jako A1/1 ...
ale jinak je hezký a výkonný

29.11.2007 20:44

lucky napsal(a):
NO, je pěkný, ale abych se přiznala, tak tohle už mi právě jako arab moc nepřipadá...s krásným elegantním arábkem už moc společného nemá...prostě mi připadá víc jako A1/1 ...

NO jde o to, že tohle nejsou moc fajn fotky ve skutečnosti..to není tak šílený jak si myslíš

29.11.2007 20:46

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

když už tady jsou ty rodiče našich "děťátek" tak přidávám rodiče mýho novýho skoro biologickýho mimi

29.11.2007 20:47

sabina napsal(a):
NO jde o to, že tohle nejsou moc fajn fotky ve skutečnosti..to není tak šílený jak si myslíš

Ke všemu, mě šlo o to, aby byl kůň hlavně zdravej, něco někdy dokázal - chci s ním něco dělat, nerada bych aby mi zůstal na dvoře a ve výběhu - takže podle toho jsem vybírala

29.11.2007 20:48

avecaesar napsal(a):
když už tady jsou ty rodiče našich "děťátek" tak přidávám rodiče mýho novýho skoro biologickýho mimi

29.11.2007 20:48

lucky napsal(a):

Ja toho konika znam a povahove je to typicky arab, proste velmi i nteligentni, temperamentni , charakterni, jezdi na nem i deti, je to zlaticko - na tehle fotce vypada trochu jak plnas ale ve skutecnosti ma trochu stici profil a ksacsne velke oko. Ale holt nebyli slechteni pro krasu ale pro vykon...

29.11.2007 20:51

gianna napsal(a):
Ja toho konika znam a povahove je to typicky arab, proste velmi i nteligentni, temperamentni , charakterni, jezdi na nem i deti, je to zlaticko - na tehle fotce vypada trochu jak plnas ale ve skutecnosti ma trochu stici profil a ksacsne velke oko. Ale holt nebyli slechteni pro krasu ale pro vykon...

No Amir štičí hlavu má...a docela pěknou...:-)

29.11.2007 21:11

lesterka napsal(a):
No Amir štičí hlavu má...a docela pěknou...:-)

Lidííí??? Kam jste mi zmizlííí - Šáry, Leni, zbytek:-( Takhle mě tady nechat....ccc

29.11.2007 21:18

sabina napsal(a):
Lidííí??? Kam jste mi zmizlííí - Šáry, Leni, zbytek:-( Takhle mě tady nechat....ccc

Já sem tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

29.11.2007 21:20

lesterka napsal(a):
Já sem tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

jééé, prdýlka

29.11.2007 21:21

avecaesar napsal(a):

NO Shamir je tady úžasný!

JJ, Amir má trochu štičí hlavu. Chtělo by to lepší fotky, tak z nich moc vidět není, ale ve skutečnosti určitě bude krásný

29.11.2007 21:26

lucky napsal(a):

JJ, Amir má trochu štičí hlavu. Chtělo by to lepší fotky, tak z nich moc vidět není, ale ve skutečnosti určitě bude krásný

tady nějací sourozenci....

boushra al thoraya(Ainhoa St. Faust x Bebah El Samawi)

29.11.2007 21:26

lucky napsal(a):

No chtělo, ale já nejela fotit jeho, tak ho mám jenom po sromnu...další musí nafotit a dodat Sabina

29.11.2007 21:31

lesterka napsal(a):
No chtělo, ale já nejela fotit jeho, tak ho mám jenom po sromnu...další musí nafotit a dodat Sabina

boushra al thoraya

29.11.2007 21:32

lucky napsal(a):
boushra al thoraya

zaniah al thoraya (Ainhoa St. Faust x Ziona El Samawi)

29.11.2007 21:32

lucky napsal(a):
boushra al thoraya

Luci, nevíš jaký mají jeho hříbata sportovní výsledky?

29.11.2007 21:36

lesterka napsal(a):

J0, to fakt nevím, o to jsem se nikdy nezajímala. Já ho ani moc neznám, fakt je, že do francouzských arabů nevidím. Ale internet je dnes skvělá hračka, když budeš hledat, něco najdeš...

zaniah al thoraya

29.11.2007 21:36

lesterka napsal(a):

Luci prosímtě odkud bereš ty fotky....ten odkaz by se mi hodil...díky

29.11.2007 21:40

sabina napsal(a):
Luci prosímtě odkud bereš ty fotky....ten odkaz by se mi hodil...díky

Tak fotky jsou tady:
http://www.thoraya-arabians.com/nachwuchs.html

ale musím říct, že mě úplně uchvátila Siroun Al Thoraya ..nádherná! Otec se mi vždy líbil a tahle kobylka se mi prostě taky líbí...sakriš, taky bych chtěla jednou ještě k Use kamarádku ..kdo ví, třeba se zadaří

29.11.2007 21:57

lucky napsal(a):
Tak fotky jsou tady:
http://www.thoraya-arabians.com/nachwuchs.html

ale musím říct, že mě úplně uchvátila Siroun Al Thoraya ..nádherná! Otec se mi vždy líbil a tahle kobylka se mi prostě taky líbí...sakriš, taky bych chtěla jednou ještě k Use kamarádku ..kdo ví, třeba se zadaří

Díky...no musím už letět spát..tak posílám jednu na konec....a mějte se holky...páčko

29.11.2007 22:00

sabina napsal(a):
Díky...no musím už letět spát..tak posílám jednu na konec....a mějte se holky...páčko

jj, taky jdu ještě za holčí.... pá

30.11.2007 07:49

lucky napsal(a):
jj, taky jdu ještě za holčí.... pá

všem přeji dobré ráno

30.11.2007 08:26

sabina napsal(a):
všem přeji dobré ráno

dobré ráno :-))
Jsem dostala dneska hezky seřvané od holčí ...ne, si dělám srandu, ale řvala jako tur, to jo. Měla celou noc i v mrazu otevřenu stáj do výběhu, a teď ji jdu krmit a venku chumelenice, hrůza, vylezu z baráku, otevřu do stáje a kůň nikde. Odvázala si v noci dveře a ty se ji větrem přibouchly, až na to, že ona zůstala venku. Takže stála za stájí, plakala, že nemůže dovnitř, už tam musela hodit i bobana, protože se nemohla dostat na hajzlík. Celá zasněžená a nešťastná..kdo ví, jak dlouho tam byla, jestli celou noc ? ...nemá si hrát s dveřmi

30.11.2007 08:29

lucky napsal(a):
dobré ráno :-))
Jsem dostala dneska hezky seřvané od holčí ...ne, si dělám srandu, ale řvala jako tur, to jo. Měla celou noc i v mrazu otevřenu stáj do výběhu, a teď ji jdu krmit a venku chumelenice, hrůza, vylezu z baráku, otevřu do stáje a kůň nikde. Odvázala si v noci dveře a ty se ji větrem přibouchly, až na to, že ona zůstala venku. Takže stála za stájí, plakala, že nemůže dovnitř, už tam musela hodit i bobana, protože se nemohla dostat na hajzlík. Celá zasněžená a nešťastná..kdo ví, jak dlouho tam byla, jestli celou noc ? ...nemá si hrát s dveřmi

- no je to lajdák..měla si ji na prcku naplácat....aby si už nehrála s dveřmi - nemusela tady potom hulákat

30.11.2007 08:35

sabina napsal(a):
- no je to lajdák..měla si ji na prcku naplácat....aby si už nehrála s dveřmi - nemusela tady potom hulákat

Ona je komediant. Řve pak jakoby snad měl být konec světa. Ták si mi stěžovala, že ji to chudinku zavřelo venku. Ale kdyby tam bylo krásně a travička, tak by to i přežila, ale ta fujavice ji teda dost vadila, to ona se hned vždycky utíká schovat do stáje a ouvej, ono se to zabouchlo

30.11.2007 12:42

lucky napsal(a):
Ona je komediant. Řve pak jakoby snad měl být konec světa. Ták si mi stěžovala, že ji to chudinku zavřelo venku. Ale kdyby tam bylo krásně a travička, tak by to i přežila, ale ta fujavice ji teda dost vadila, to ona se hned vždycky utíká schovat do stáje a ouvej, ono se to zabouchlo

kde ste všichni sakryýš

30.11.2007 13:01

lucky napsal(a):

ona ma nejakej spesl hajzlik?

30.11.2007 13:10

klarusa napsal(a):
ona ma nejakej spesl hajzlik?

No jasně, Usa má hajzlík krásně bíle vymalovaný - tepelně opracovaný, plný pilinek, aby se ji dobře kakao...a bylo jí příjemně U vás to není po příjemnu? Utíráte zadky jehličím s beruškou

30.11.2007 17:45

sabina napsal(a):
No jasně, Usa má hajzlík krásně bíle vymalovaný - tepelně opracovaný, plný pilinek, aby se ji dobře kakao...a bylo jí příjemně U vás to není po příjemnu? Utíráte zadky jehličím s beruškou

Ahojky...hehe, jsem se zasmála...spešl hajzlík..no, to teda nemá, ale chodí na hajzlík jen do stáje na jedno místo. Nekadí ve výběhu. Jak se ji chce, tak se sebere a letí do stáje hodit bobek. Ona mi nehází bobany ani na vyjížďce...všechno se snaží donést domů. Kolikrát už mě s tím štve, protože domů už jde jako robot, jak to drží.... to musíme být už hoodně dlouho venku, že to nevydrží.

30.11.2007 21:06

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Musím si postěžovat, PAHR je teda příšerná organizace, telefon zvedá záznamník, na email odpověď po měsíci a teď zas žádná..na to, že Dawl po víkendu opouští usa a já pořád nevím, jestli jí nechat vzít krev na dna...
Lenko na Asinu už mají vybraného nápadníka na jaro : http://www.shahim-al-nakeeb.com
Luci jdu na ten mail..
Holky dnes jsem známému vezla koně, co "vyfasoval" a normálně bych koňovi dala ránu do palice z milosti..nějak mi doteď hlava nebere, co s ním museli provádět. Vychrtlý, jeden karp asi dvojnásobné velikosti, přední kopyta zřejmě schvácená, každé jinak dlouhé a to jedno asi dvakrát tak dlouhé, co normální kopyto a evidentní diskomfort i když jen stojí, natož když chodí.. no chodí...

30.11.2007 23:15

lucky napsal(a):
Ahojky...hehe, jsem se zasmála...spešl hajzlík..no, to teda nemá, ale chodí na hajzlík jen do stáje na jedno místo. Nekadí ve výběhu. Jak se ji chce, tak se sebere a letí do stáje hodit bobek. Ona mi nehází bobany ani na vyjížďce...všechno se snaží donést domů. Kolikrát už mě s tím štve, protože domů už jde jako robot, jak to drží.... to musíme být už hoodně dlouho venku, že to nevydrží.

tyyyyyjo, ani ve vohrade, tak to je co rict, ja si porad rikala, ze je takova cistoucka....

1.12.2007 05:51

klarusa napsal(a):
tyyyyyjo, ani ve vohrade, tak to je co rict, ja si porad rikala, ze je takova cistoucka....

No jo, ani v ohradě. Když je dál od stáje, tak občas se sebere a jde vystrčit zadek na hnojiště, ale to je výjimka. Jinak letí do stáje. Má to jednu výhodu, nebobkuje mi po výběhu ani po okolí. Místní už ví, že když je někde na cestě v dědině bobek, tak není náš Neválí se nebobkuje všude...ale občas mě s tím štve...ne že se neválí, ale že fakt to drží a domů jde jako robot

1.12.2007 09:47

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Ahoj holky,
Sabi musím přiznat, že francouzské dostihové linie nejsou zrovna můj typ, ale to není podstatné protože si ho kupuješ ty . Každopádně na fotkách vypadá jako krásné, sladké mimino . Teda, ale tatík má 170, to jsem netušila, že arab může být takový obr.

Lado, tedy ten tvůj nový přírustek dle rodičů vypadá, že bude opravdu pěkný kousek . Hele, že ty s ním chceš pak připoustit Laru a budeš velká chovatelka.

Marino, už netrpělivě čekám, když tak jsem dala sem i na EQCH dotaz, tak si to přečti, ať to nemusím psát znovu do mailu, jinak žádost jsem už poslala včera, přesně na termín .
A co stím chudákem koněm zamýšlejí dělat, nějak ho zpravit?

1.12.2007 10:01

luckai napsal(a):
Ahoj holky,
Sabi musím přiznat, že francouzské dostihové linie nejsou zrovna můj typ, ale to není podstatné protože si ho kupuješ ty . Každopádně na fotkách vypadá jako krásné, sladké mimino . Teda, ale tatík má 170, to jsem netušila, že arab může být takový obr.

Lado, tedy ten tvůj nový přírustek dle rodičů vypadá, že bude opravdu pěkný kousek . Hele, že ty s ním chceš pak připoustit Laru a budeš velká chovatelka.

Marino, už netrpělivě čekám, když tak jsem dala sem i na EQCH dotaz, tak si to přečti, ať to nemusím psát znovu do mailu, jinak žádost jsem už poslala včera, přesně na termín .
A co stím chudákem koněm zamýšlejí dělat, nějak ho zpravit?

Ahoj Luci, jak jsem psala, chci Araba, ano, aby vypadal arabsky, tenhle ten kůň, to je unikát !!! Kvalita, super povaha, charakter, no víc jsem si nemohla přát!!! Dokonce je i stejně barevnej jako můj pes a taky je to moje vysněná barva - plus ty bílé nohy Prostě vše hraje pro jo! Nepotřebuju koně Asilního, absolvujem pár výstav, ale až budu chtít koně pro výstavy, tak to bude trochu z jiného soudku! Chci koně, který mě bude perfektně a zdravě doprovázet životem - projít si pár závodů, něco dělat...pokud se nám bude dařit bude to obrovská výhra a pro tohle má ty nejlepší předpoklady.

1.12.2007 10:11

luckai napsal(a):
Ahoj ranní ptáčata!

Ahoj, mám takovou prosbu...
Sháním hřebečka arabského plnokrevníka, nar. jaro 2006. Na rekreaci, enduranci. Odchovaný ve stádě, dobrá povaha. Znáte to Byla jsem u Hrádů, p. Hrazdila, vím o koních z Topolčianek. Poradíte mi, kde ještě mají mladého hřebečka? Zamilovala jsem se do toho od Hrádků, ale nechci se ukvapit... Koupit ho chci nejlépe až na jaře, ale už dnes bych se ráda s chovatelem domluvila na koupi...
Předem děkuji za všechny informace

1.12.2007 10:34

janele napsal(a):
Ahoj, mám takovou prosbu...
Sháním hřebečka arabského plnokrevníka, nar. jaro 2006. Na rekreaci, enduranci. Odchovaný ve stádě, dobrá povaha. Znáte to Byla jsem u Hrádů, p. Hrazdila, vím o koních z Topolčianek. Poradíte mi, kde ještě mají mladého hřebečka? Zamilovala jsem se do toho od Hrádků, ale nechci se ukvapit... Koupit ho chci nejlépe až na jaře, ale už dnes bych se ráda s chovatelem domluvila na koupi...
Předem děkuji za všechny informace

Ahoj Jani, konečně jsem se dostala k odpovědi na mailíka. Já myslím, že nejlepší volba z těchtoby byl asi ten od Hrádků , ale hodně záleží na osobních sympatiích .

1.12.2007 10:36

sabina napsal(a):
Ahoj Luci, jak jsem psala, chci Araba, ano, aby vypadal arabsky, tenhle ten kůň, to je unikát !!! Kvalita, super povaha, charakter, no víc jsem si nemohla přát!!! Dokonce je i stejně barevnej jako můj pes a taky je to moje vysněná barva - plus ty bílé nohy Prostě vše hraje pro jo! Nepotřebuju koně Asilního, absolvujem pár výstav, ale až budu chtít koně pro výstavy, tak to bude trochu z jiného soudku! Chci koně, který mě bude perfektně a zdravě doprovázet životem - projít si pár závodů, něco dělat...pokud se nám bude dařit bude to obrovská výhra a pro tohle má ty nejlepší předpoklady.

Sabi, tak to je určitě On s velkým O .

1.12.2007 10:38

luckai napsal(a):
Sabi, tak to je určitě On s velkým O .

NO jo, ony Osobní sympatie dělají divi

1.12.2007 11:21

sabina napsal(a):
NO jo, ony Osobní sympatie dělají divi

hehe uz to vidim, najednou dedinou v krokovych zavodech prolitne bili kun, a jako v kreslenych pohadkach mu v ocich blikaji dve slova, chci kakat .

1.12.2007 12:00

luckai napsal(a):
Ahoj Jani, konečně jsem se dostala k odpovědi na mailíka. Já myslím, že nejlepší volba z těchtoby byl asi ten od Hrádků , ale hodně záleží na osobních sympatiích .

Osobní sympatie mluví také o Hrádkovic koníkovi Ale peněženka si není jistá ...

1.12.2007 12:01

janele napsal(a):
Osobní sympatie mluví také o Hrádkovic koníkovi Ale peněženka si není jistá ...

jo peněnženka - nojo, tak to je jasné, no

1.12.2007 22:19

sabina napsal(a):
jo peněnženka - nojo, tak to je jasné, no

s tou peněženou to taky znám...ale arábek stojí za to

Přidejte reakci

Přidat smajlík