Ahojky vsechny budejcandy,to je zase pocasi co?Nejvic me stve ta zima a to,ze jsem nemocna a na Persivalovy sem nesedela asi dva tydny.To bude zase rodeo az na nej sednu.
kati
napsal(a):
Ahojky vsechny budejcandy,to je zase pocasi co?Nejvic me stve ta zima a to,ze jsem nemocna a na Persivalovy sem nesedela asi dva tydny.To bude zase rodeo az na nej sednu.
A jeste fotecka myho hafana,roste jako z vody
zazika
napsal(a):
Sakryš to budeš lítat, jak na rogalu, hafík je krasavec- Kavkazáci jsou krásní sloníci
no to budu,ale docela se tesim az zase zacneme trenovat.Uz mi to dost chibi.
kati
napsal(a):
no to budu,ale docela se tesim az zase zacneme trenovat.Uz mi to dost chibi.
Ahoj Budějičandy,tady se teď prohnal šílenej fujavec a smršť sněhu.fakt šílený,já na to teda koukám z práce z okna..
Já jsem včera přemluvila přítele aby jel se mnou ven asi po třech měsících..tak jsem mu zapůjčila své zlato a sama si vzala skorotchýně kobylku.koníci byli bujarý a tak už první cval na louce se Petr poroučel k zemijá jsem si dala dostih po zbytku louky na kobyle s utíkajícím Ebroušem....a že bylo takové krásné blátíčko a bylo do čeho padat...no asi se mnou zase dlouho nepojede
v v
napsal(a):
Ahoj Budějičandy,tady se teď prohnal šílenej fujavec a smršť sněhu.fakt šílený,já na to teda koukám z práce z okna..
Já jsem včera přemluvila přítele aby jel se mnou ven asi po třech měsících..tak jsem mu zapůjčila své zlato a sama si vzala skorotchýně kobylku.koníci byli bujarý a tak už první cval na louce se Petr poroučel k zemijá jsem si dala dostih po zbytku louky na kobyle s utíkajícím Ebroušem....a že bylo takové krásné blátíčko a bylo do čeho padat...no asi se mnou zase dlouho nepojede
t u nas snich ani neslezl a napadla na to nový.ješt že džíp je už z opravy doma.o víkendu jsme koníkům dodelaly přístřešek.ale jak tak kukám na fotky belle nevadí že je sních
woldemortik
napsal(a):
t u nas snich ani neslezl a napadla na to nový.ješt že džíp je už z opravy doma.o víkendu jsme koníkům dodelaly přístřešek.ale jak tak kukám na fotky belle nevadí že je sních
já ještě nestihla sních nafotit,tak tady jedna loňská
v v
napsal(a):
Ebrouš si ve sněhu opravdu hoví a je celou zimu krásně čisťounkej a huňatej.
v v
napsal(a):
verčo ja myslim,že budeš mit dost času.mam dotaz bando co chystáte koníkům v vánocům.já dva velký kíble dobrot. v dárkovém balení
woldemortik
napsal(a):
verčo ja myslim,že budeš mit dost času.mam dotaz bando co chystáte koníkům v vánocům.já dva velký kíble dobrot. v dárkovém balení
Já doufám že toho sněhu moc nebude.Loni mi to docela vyhovovalo.
K vánocům dostne vždycky plnej kýbl jablíček,mrkviček,chlebů bez dárkového balení.Letos mu to bude muset dát Katka jelikož už v neděli 23. pojedu k rodičům užívat si Vánoc a klidu a jídla-už se fakt těším!!!
jedna podzimní
v v
napsal(a):
Já doufám že toho sněhu moc nebude.Loni mi to docela vyhovovalo.
K vánocům dostne vždycky plnej kýbl jablíček,mrkviček,chlebů bez dárkového balení.Letos mu to bude muset dát Katka jelikož už v neděli 23. pojedu k rodičům užívat si Vánoc a klidu a jídla-už se fakt těším!!!
jedna podzimní
woldemortik
napsal(a):
to je pravda,ale počkej až to bude tát a ve výběhu bude bláto to bude čoro.ebro už nebude tak krásně čistounkej
woldemortik
napsal(a):
to je pravda,ale počkej až to bude tát a ve výběhu bude bláto to bude čoro.ebro už nebude tak krásně čistounkej
se maš já když už tedka jedím nemá me kdo fotit.nojo fotk z ježdení moc nemam.ale nekdy nekoho prekecam.a co na sivestra já budu zase o půlnoci u koní v ohradě a utešovat jako už tři roky.
kati
napsal(a):
to je zas snehu co.A ja nemuzu jet ven
tak jsem dneska aspom lonzovala a Persik se na to tvaril asi takhle.
Ble zase prace
kati
napsal(a):
tak jsem dneska aspom lonzovala a Persik se na to tvaril asi takhle.
Ble zase prace
kati
napsal(a):
no jo nedochazi mu,ze je tlustej,ale nejni sam.
ocicko