Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2007 07:56

Halooooooooooo!Jste tady nejaka?Nebo jsem tady sama?

29.11.2007 08:01

kati napsal(a):

nejseš, taky už jsem v práci

29.11.2007 08:24

aluska napsal(a):
nejseš, taky už jsem v práci

Ahoj,tak tebe zatim neznam.Ja jeste do prace nechodim,chodim na ucnak a ted prave marodim.Odkud jsi presne?Ja jsem od Borsova nad Vltavou.

29.11.2007 08:29

kati napsal(a):
Ahoj,tak tebe zatim neznam.Ja jeste do prace nechodim,chodim na ucnak a ted prave marodim.Odkud jsi presne?Ja jsem od Borsova nad Vltavou.

tak já už jsem o trochu starší, Cipísek je 3,5 letý valášek norika a bydlíme ( teda Cipísek) na farmě u Vanišů kousek na Haklákem

29.11.2007 08:32

aluska napsal(a):
tak já už jsem o trochu starší, Cipísek je 3,5 letý valášek norika a bydlíme ( teda Cipísek) na farmě u Vanišů kousek na Haklákem

Jo tak to jo.Ja mam 8leteho Anglickoho plnokrevnika,valacha.A co jezdite?Rekreaci nebo neco vic?

29.11.2007 08:39

kati napsal(a):
Jo tak to jo.Ja mam 8leteho Anglickoho plnokrevnika,valacha.A co jezdite?Rekreaci nebo neco vic?

Cipíska jsem na jaře obsedla, teď trénujem úplně normálně jako ČT, přiježďujem, trošku skáčem, zatím jsme v tréninku skočili 90 cenťáků, bude to takovej všestranej turistickej begánek

29.11.2007 08:47

aluska napsal(a):
Cipíska jsem na jaře obsedla, teď trénujem úplně normálně jako ČT, přiježďujem, trošku skáčem, zatím jsme v tréninku skočili 90 cenťáků, bude to takovej všestranej turistickej begánek

tak to jo,to bude fakt sikovnej beganek.A nechistate se na nejakyho huberta?tedy jestli jeste nekde nejakej je.

29.11.2007 08:51

kati napsal(a):
tak to jo,to bude fakt sikovnej beganek.A nechistate se na nejakyho huberta?tedy jestli jeste nekde nejakej je.

Ahoj Kati - jen tak mimo mísu - nemáš nááhodou bráchu Tomáše ? Jinak já jsem původně taky Budějčanda, ale zdrhla jsem ke kopečkům (Krakonoše...)

29.11.2007 08:52

moninka napsal(a):
Ahoj Kati - jen tak mimo mísu - nemáš nááhodou bráchu Tomáše ? Jinak já jsem původně taky Budějčanda, ale zdrhla jsem ke kopečkům (Krakonoše...)

No jak se to vezme.Vlastniho ne ale nevlastniho jo.Proc ty nejakyho znas?Jak se jmenuje prijmenim?

29.11.2007 08:58

kati napsal(a):
No jak se to vezme.Vlastniho ne ale nevlastniho jo.Proc ty nejakyho znas?Jak se jmenuje prijmenim?

Na základku se mnou chodil Tomáš Pitra. I když po pravdě nevim jestli tam neměl třeba dvě t. Mělo by mu bejt asi 22 a byl pěkný číslo

29.11.2007 08:59

moninka napsal(a):
Na základku se mnou chodil Tomáš Pitra. I když po pravdě nevim jestli tam neměl třeba dvě t. Mělo by mu bejt asi 22 a byl pěkný číslo

No tak to ne.co mas za konika?Dej sem fotecku.

29.11.2007 09:03

kati napsal(a):

Huberta jsme už měli, budou to asi tři týdny. Begánek je opravdu šikovnej, vloni jsem ho zatahávala, tahali jsme nějaký dřevo z lesa, jinak bude jenom jezdeckej

29.11.2007 09:05

kati napsal(a):

Mam roční kobylku, kříženka huculky bůhví s čím Zrovna se pase na Karlštejně...

aluska napsal(a):
Huberta jsme už měli, budou to asi tři týdny. Begánek je opravdu šikovnej, vloni jsem ho zatahávala, tahali jsme nějaký dřevo z lesa, jinak bude jenom jezdeckej

taky jsem chtela jet na nejakyho Huberta,ale mala jsem zlomenou nohu,tak jsme nemohly trenovat.On totiz muj kun neumi moc skakat a ja vubec ne.

aluska napsal(a):

a jedna z loňského léta z tahu

29.11.2007 09:07

moninka napsal(a):
Mam roční kobylku, kříženka huculky bůhví s čím Zrovna se pase na Karlštejně...

Ty brdo to je pekna kobylka.Ma super barvu.Kolik ma asi v kohoutku?ta nebude moc velka vid?

29.11.2007 09:10

kati napsal(a):
Ty brdo to je pekna kobylka.Ma super barvu.Kolik ma asi v kohoutku?ta nebude moc velka vid?

Jo, je malinká, zatim má něco kolem 130cm, ale roste jak z vody Já jsem sice dlouhán (173cm) ale se svejma 50ti kilama i s postelí jí myslim neublížim Jinak tvuj koňouch je taky krásnej - kde ho máš ustájenýho? Jestli doma, tak záááávidim!

29.11.2007 09:11

moninka napsal(a):
Jo, je malinká, zatim má něco kolem 130cm, ale roste jak z vody Já jsem sice dlouhán (173cm) ale se svejma 50ti kilama i s postelí jí myslim neublížim Jinak tvuj koňouch je taky krásnej - kde ho máš ustájenýho? Jestli doma, tak záááávidim!

Doma.Ale stejne ho vatsinou moc nestiham,hlavne pres zimu.Jo muj kun je hezkej,ale tlustej

29.11.2007 09:13

kati napsal(a):
Doma.Ale stejne ho vatsinou moc nestiham,hlavne pres zimu.Jo muj kun je hezkej,ale tlustej

jestli chces muzes se podivat na persi.rajce.net ,tam mam vic fotek.

kati napsal(a):

Se máš čoveče. A to je samotinkej? No z fotek teda zas tak tlustej neni, do obézního tlustoprda má daleko Máš nějakou fotku i s tebou na něm?

kati napsal(a):

tlustej? A co můj began?

29.11.2007 09:15

aluska napsal(a):
tlustej? A co můj began?

Tyy jo člověk by se toho zadku až lek

29.11.2007 09:15

moninka napsal(a):
Se máš čoveče. A to je samotinkej? No z fotek teda zas tak tlustej neni, do obézního tlustoprda má daleko Máš nějakou fotku i s tebou na něm?

jo zatim je sam,posivej se na tu adresu na nase jezdeni ale upozornuju te,ze je to hruza.ted jsme zacali trenovat s trenerkou a docela se to lepsi,no uvidis sama,ja totiz neumim jezdit.

29.11.2007 09:16

moninka napsal(a):

no jo,ale begani maji bejt tlusty a jsou tluszy vsude,ale ten muj ma jenom velky bricho a malej krk strasny.

29.11.2007 09:17

moninka napsal(a):

to víš, begánek, ale není to tak hrozný

29.11.2007 09:18

aluska napsal(a):
to víš, begánek, ale není to tak hrozný

tak se podivej na tuhle beganku

29.11.2007 09:19

kati napsal(a):
no jo,ale begani maji bejt tlusty a jsou tluszy vsude,ale ten muj ma jenom velky bricho a malej krk strasny.

Joo, tydle fotky mam už projetý a líbily se mi (občas projíždim rajče když se chci pokochat...) No a žádnej učenej z nebe nespad ne a pod trenérkou to půjde skoro samo Uvažuješ mu přikoupit aspoň nějakýho poníčka?

29.11.2007 09:21

moninka napsal(a):
Joo, tydle fotky mam už projetý a líbily se mi (občas projíždim rajče když se chci pokochat...) No a žádnej učenej z nebe nespad ne a pod trenérkou to půjde skoro samo Uvažuješ mu přikoupit aspoň nějakýho poníčka?

jo uvazuju,na jare dosate hribatko od moji byvali kobyly ktera je ted v utulku.

29.11.2007 09:21

kati napsal(a):

to sem rada,ze se ti fotky libi.

29.11.2007 09:24

kati napsal(a):

Tak to joo.. A jakšto, že je kobča v útulku jestli můžu vědět?

29.11.2007 09:24

kati napsal(a):
tak se podivej na tuhle beganku

Cipísek je proti ní sportovec

29.11.2007 09:27

moninka napsal(a):
Tak to joo.. A jakšto, že je kobča v útulku jestli můžu vědět?

protoze jsem se pred dvema roky stehovala a nemela jsem ji kam dat a nechtela jsem ji prodavat,protoze byla dusna a vytrpela si sve,tak jsem ji dala do utulku jeste s jeji kamaradkou ,ktere bylo 26let a ta uz umrela.Ale kobylka se tam ma moooc dobre a mozna lip nez u me,nikdo úpo ni nic nechce jen zere a ted se stara o kobylku.

29.11.2007 09:27

aluska napsal(a):
Cipísek je proti ní sportovec

To teda je

29.11.2007 09:30

kati napsal(a):
protoze jsem se pred dvema roky stehovala a nemela jsem ji kam dat a nechtela jsem ji prodavat,protoze byla dusna a vytrpela si sve,tak jsem ji dala do utulku jeste s jeji kamaradkou ,ktere bylo 26let a ta uz umrela.Ale kobylka se tam ma moooc dobre a mozna lip nez u me,nikdo úpo ni nic nechce jen zere a ted se stara o kobylku.

To má zaslouženej klid ve stáří. No já musim ven se psama, tak zatim ahojte

29.11.2007 09:32

moninka napsal(a):
To má zaslouženej klid ve stáří. No já musim ven se psama, tak zatim ahojte

jojo ja uz taky jdu,zatim se mejte Cauky

29.11.2007 09:38

kati napsal(a):
To teda je

Jé,já zrovna přišla a vy všichni prcháteKatko jak se vlastně jmenuje tvůj koník??Monči kobylka je fakt dobrá-takovou barvu jsem snad ještě neviděla,je jako tmavá zebřičkajak je stará?
Naši koníci mají teď docela volno jak je brzo tma,tak s nima nestíhám nic dělat,tak jsou celej den zaparkovaný u balíku a papkaj...ta moje obéza se mi brzo nevejde do sedla.A to už mám asi tři měsíce nové protože ze starého mi trochu vyrostl,tak doufám nebudu muset zas kupovat jiný!!

29.11.2007 09:46

v v napsal(a):
Jé,já zrovna přišla a vy všichni prcháteKatko jak se vlastně jmenuje tvůj koník??Monči kobylka je fakt dobrá-takovou barvu jsem snad ještě neviděla,je jako tmavá zebřičkajak je stará?
Naši koníci mají teď docela volno jak je brzo tma,tak s nima nestíhám nic dělat,tak jsou celej den zaparkovaný u balíku a papkaj...ta moje obéza se mi brzo nevejde do sedla.A to už mám asi tři měsíce nové protože ze starého mi trochu vyrostl,tak doufám nebudu muset zas kupovat jiný!!

já tu ještě chvíli budu

29.11.2007 09:47

aluska napsal(a):
já tu ještě chvíli budu

no tak to já tu budu určitě minimálně do šesti jako každý den.Je to fakt vopruz takle trčet v práci.

29.11.2007 09:48

v v napsal(a):
no tak to já tu budu určitě minimálně do šesti jako každý den.Je to fakt vopruz takle trčet v práci.

mě odjel šéfík, tak po jedenáctý prchám za Cipískem

29.11.2007 09:52

aluska napsal(a):
mě odjel šéfík, tak po jedenáctý prchám za Cipískem

jé ty se máš.Já se dostanu ke koním až v sobotu.Taky bych nejraděli prchla,šéfové jsou pryč,ale já tu mám kamery,takže by mi to neprošlo..co ty vlastně děláš??

29.11.2007 09:56

v v napsal(a):
jé ty se máš.Já se dostanu ke koním až v sobotu.Taky bych nejraděli prchla,šéfové jsou pryč,ale já tu mám kamery,takže by mi to neprošlo..co ty vlastně děláš??

asistentku ředitele, ale tady v Budějcích jsem sami, tak když odjede do Prahy, já mizím za koněm. Včera jsem se dostala v půl druhý, bylo nádherně, jeli jsme ven. Dneska máme trénink.

29.11.2007 09:58

aluska napsal(a):
asistentku ředitele, ale tady v Budějcích jsem sami, tak když odjede do Prahy, já mizím za koněm. Včera jsem se dostala v půl druhý, bylo nádherně, jeli jsme ven. Dneska máme trénink.

jdu teď s kámoškou na kafčo, zatím pa

29.11.2007 10:02

aluska napsal(a):
jdu teď s kámoškou na kafčo, zatím pa

ahóój,tak už jsem tu fakt zůstala sama

29.11.2007 10:10

v v napsal(a):
ahóój,tak už jsem tu fakt zůstala sama

zdraec bando.zase tu nikdo neni co

29.11.2007 10:59

woldemortik napsal(a):
zdraec bando.zase tu nikdo neni co

pro Veroniku:jestli ta otazka jak se jmenuje muj konik byla na me,tak se jmenuju Persival.

29.11.2007 11:01

kati napsal(a):
pro Veroniku:jestli ta otazka jak se jmenuje muj konik byla na me,tak se jmenuju Persival.

je tady ted nekdo.Haloooooooo

29.11.2007 11:09

kati napsal(a):
je tady ted nekdo.Haloooooooo

už jsem zpátky, ještě tu budu tak do třičtvrtě na dvanáct, pak mizím za Cipískem

29.11.2007 11:11

aluska napsal(a):
už jsem zpátky, ještě tu budu tak do třičtvrtě na dvanáct, pak mizím za Cipískem

to se mas,ja jsem ted dokydala a dala jsem persimu teple papani.

29.11.2007 11:12

kati napsal(a):
to se mas,ja jsem ted dokydala a dala jsem persimu teple papani.

no, musím toho využít, když je možnost zdrhnout. Večer je brzo tma a ještě musím vyvenčit hafíka

29.11.2007 11:13

aluska napsal(a):
no, musím toho využít, když je možnost zdrhnout. Večer je brzo tma a ještě musím vyvenčit hafíka

co mas za hafika?ja mam Kavkazaka

29.11.2007 11:17

kati napsal(a):
co mas za hafika?ja mam Kavkazaka

trpasličí jezevčičku, hyperaktivní, v poho běhá s náma vyjížďky a ještě má málo. Je střelená.

29.11.2007 11:18

aluska napsal(a):
trpasličí jezevčičku, hyperaktivní, v poho běhá s náma vyjížďky a ještě má málo. Je střelená.

trenérka se už nemůže dočkat, teď mi psala, kde jsem. Za chvíli vyrazím, ještě dobiju aspoň trochu mobily, zrovna mi chcípaj oba dva

29.11.2007 11:20

aluska napsal(a):

jo to znam,mamy pritel mel taky jezevcika,ten za nama furt utikal.ted ma taky jezevcici.
malej Coudy a Ajda

29.11.2007 11:20

aluska napsal(a):
trenérka se už nemůže dočkat, teď mi psala, kde jsem. Za chvíli vyrazím, ještě dobiju aspoň trochu mobily, zrovna mi chcípaj oba dva

ty mas taky trenerku?co trenujete?

29.11.2007 11:24

kati napsal(a):
jo to znam,mamy pritel mel taky jezevcika,ten za nama furt utikal.ted ma taky jezevcici.
malej Coudy a Ajda

normálka přiježďujem, ještě jsem mlaďocha neobsedala, tak abych něco nezkazila. Jinak mám Cipíska od hříbátka

29.11.2007 11:26

aluska napsal(a):
normálka přiježďujem, ještě jsem mlaďocha neobsedala, tak abych něco nezkazila. Jinak mám Cipíska od hříbátka

ty mas jeste jinyho konika?

29.11.2007 11:28

kati napsal(a):
ty mas jeste jinyho konika?

ne, to je zase Cipísek

29.11.2007 11:29

aluska napsal(a):
ne, to je zase Cipísek

jo to jo,ale ze jsi psala,ze si jeste mladocha neobsedla,tak jsem to trochu nepochopila.

29.11.2007 11:30

kati napsal(a):
jo to jo,ale ze jsi psala,ze si jeste mladocha neobsedla,tak jsem to trochu nepochopila.

uz to chapu,jenom neumim cist.

29.11.2007 11:40

kati napsal(a):
uz to chapu,jenom neumim cist.

tak já už jsem zpátky.musela jsem taky trochu pracovat..

29.11.2007 11:41

v v napsal(a):
tak já už jsem zpátky.musela jsem taky trochu pracovat..

Marti už jezdíš na Lavině??

29.11.2007 11:52

v v napsal(a):
Marti už jezdíš na Lavině??

Achojík já sem du jen na skok, sju ve škole. Káti pořád ještě marodíš? Copak ti je? Chronická lenora? Jasně že Marťa už drandí že jo Martí? Koukám cipísek taky jenom kvete. Verčo odkama jsi, co Ebroušek, nezlobí? Jinak mi se v novým máme hoodně dobře, elánu má na rozdávání a nabírá svalíky na krku a na zádi- jo jo už budu mít zase krasavici.

29.11.2007 13:16

zazika napsal(a):
Achojík já sem du jen na skok, sju ve škole. Káti pořád ještě marodíš? Copak ti je? Chronická lenora? Jasně že Marťa už drandí že jo Martí? Koukám cipísek taky jenom kvete. Verčo odkama jsi, co Ebroušek, nezlobí? Jinak mi se v novým máme hoodně dobře, elánu má na rozdávání a nabírá svalíky na krku a na zádi- jo jo už budu mít zase krasavici.

Koně mám v Jelmu u potencionální tchýně a já bydlím v centru Budějc.Ale jsem z Písku,tady jsem teprve rok a zvykám si tu.
ebroušek teda pěkně zlobí.V neděli jsem přemluvila Přítele aby jel se mnou ven a ten potvorák ho vysadil na louce.On vždycky při nacválání vyskočí všema čtyřma do vejšky a uskočí bokem a u toho ještě kvičí a letí jako prdlej a Petr to trochu neuseděl a vyválel se v blátě.Pak už si z něj dělal prču celou vyjížďku a vůbec ho neposlouchal a rozbíhal se mu.....no prostě zlobí.Kulina docela v pohodě,jen po absolvování huberta se špatně brzdí na louceJezdíme teď jednou týdně,tak jsou koníci nabytý až až.

29.11.2007 14:35

zazika napsal(a):

ahoj zuzko,jo jeste marodim mam anginu,ale uz je to docela dobry.dneska uz jsem Persika lonzovala,jo a koupila jsem si novy drezurni sedlo Kentaur Artemis,súúúúper sedilko,konecne muzeme plne trenovat
doufam,ze byde videt

29.11.2007 17:42

kati napsal(a):
ahoj zuzko,jo jeste marodim mam anginu,ale uz je to docela dobry.dneska uz jsem Persika lonzovala,jo a koupila jsem si novy drezurni sedlo Kentaur Artemis,súúúúper sedilko,konecne muzeme plne trenovat
doufam,ze byde videt

A já jsem taky od Budějc.Tedy 7km za nimi farma Vanišov.

29.11.2007 18:01

dominika napsal(a):
A já jsem taky od Budějc.Tedy 7km za nimi farma Vanišov.

tak te tu zdravimmje tu jeste nekdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.11.2007 18:13

kati napsal(a):
tak te tu zdravimmje tu jeste nekdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taky od Budějc směr Netolice...

29.11.2007 18:14

eowyn napsal(a):
taky od Budějc směr Netolice...

ta brdo nejak se to tu zacina plnit.Ahoj peto,to je peknej konik,co je zac?

29.11.2007 18:51

kati napsal(a):
ta brdo nejak se to tu zacina plnit.Ahoj peto,to je peknej konik,co je zac?

Jalmo- kde to je? Moc se nevyznám, taky jsem čerstvá Budějičanda, Peťo krásnej koník, už jsem ho tu nekolikrát viděla, nebo se pletu?

29.11.2007 19:19

kati napsal(a):

tak to ja znam komplet nove prihozy ahoj péto jak se vede v netolicich domču znám i osobě je to super třeštidlo.jinak mě taky znáze.veru ještě ne čekám na vhodné počasi o vikendu už jsem si i naleštila sedlo a pripravyla helmu a vestu budu zase jako pyrotechnyk

29.11.2007 19:40

woldemortik napsal(a):
tak to ja znam komplet nove prihozy ahoj péto jak se vede v netolicich domču znám i osobě je to super třeštidlo.jinak mě taky znáze.veru ještě ne čekám na vhodné počasi o vikendu už jsem si i naleštila sedlo a pripravyla helmu a vestu budu zase jako pyrotechnyk

Jelmo je u Libniče jestli ti to něco říká.Koně máme u mé potencionální tchýně Já jsem se sem stěhovala za přítelem a Ebrouš musel se mnou,tak jsem si ho dala k ní do maštale ke kozičkám a ona si letos na jaře koupila Kuldu aby Ebrouš nebyl sám a mohli jsme jezdit společně.Jenže už zase plánujem dalšího koníka.Můj sen je kladrubák,takže uvidíme jak to dopadnejen box budeme muset postavit novej.

naši miláčkové na orientačním závodu v Jivně

29.11.2007 19:42

v v napsal(a):
Jelmo je u Libniče jestli ti to něco říká.Koně máme u mé potencionální tchýně Já jsem se sem stěhovala za přítelem a Ebrouš musel se mnou,tak jsem si ho dala k ní do maštale ke kozičkám a ona si letos na jaře koupila Kuldu aby Ebrouš nebyl sám a mohli jsme jezdit společně.Jenže už zase plánujem dalšího koníka.Můj sen je kladrubák,takže uvidíme jak to dopadnejen box budeme muset postavit novej.

naši miláčkové na orientačním závodu v Jivně

přistižena při požití před jízdou

29.11.2007 19:43

v v napsal(a):
přistižena při požití před jízdou

bojíme se přes lávku..

29.11.2007 19:45

v v napsal(a):
bojíme se přes lávku..

známej na své kobylce Amendě.

29.11.2007 19:46

v v napsal(a):
známej na své kobylce Amendě.

tady Kuldy přetahovaná s Katkou

29.11.2007 19:48

v v napsal(a):

veru jakej používate fotak moc pekný fotky takovy se mi libí je to takovy zivy

29.11.2007 19:48

v v napsal(a):

ještě mám chvilku čas než se mi začne vařit voda na těstoviny,tak sem dám pár starších fotek.Z práce fotky dávat nemůžu,tak si to z domova musím vynahradit

29.11.2007 19:58

v v napsal(a):
ještě mám chvilku čas než se mi začne vařit voda na těstoviny,tak sem dám pár starších fotek.Z práce fotky dávat nemůžu,tak si to z domova musím vynahradit

hm,Marti tak to fak nevím.Fotil to manžel jedné jezdkyně.Jdou od Netolic.Jmenuje se mám za to Franta Reidl,nebo tak nějak.Má tam dole podpis,ale je to hrozně mrňavý.Mým foťákem je kvalita šílená.Mám nějake normální digitál a nikdy nestihnu to co chci než to zaměří

Genesis alias Kulda

29.11.2007 20:17

v v napsal(a):
hm,Marti tak to fak nevím.Fotil to manžel jedné jezdkyně.Jdou od Netolic.Jmenuje se mám za to Franta Reidl,nebo tak nějak.Má tam dole podpis,ale je to hrozně mrňavý.Mým foťákem je kvalita šílená.Mám nějake normální digitál a nikdy nestihnu to co chci než to zaměří

Genesis alias Kulda

taky jsemmela setjny problem s ezachycenim.ale tedka je to uz lepsi

29.11.2007 20:20

woldemortik napsal(a):
taky jsemmela setjny problem s ezachycenim.ale tedka je to uz lepsi

Jé já mám přítele z Hosína, to je kousek

29.11.2007 20:24

zazika napsal(a):
Jé já mám přítele z Hosína, to je kousek

To se v tom okolí teda rodí samý supr chlapy

29.11.2007 20:25

v v napsal(a):
To se v tom okolí teda rodí samý supr chlapy

naše dvojka

29.11.2007 20:34

v v napsal(a):

obdivujeme krásy Ledenic a koníci zírají na fontánku.

29.11.2007 20:39

v v napsal(a):
obdivujeme krásy Ledenic a koníci zírají na fontánku.

Petro už jsi sehnala toho hafliga??
Tak já se s váma pro dnešek loučím a jdu žehlit
tak krásný večer
ještě můj gaučový povalečnevím jak je to možný,ale zakrslej králík zabere půl sedačky

29.11.2007 20:40

zazika napsal(a):
Jo jo asi je tam líheň

jj se taky ptám měla jsem jednoho,ale před rkem mi umřel bylo mu 11 let

29.11.2007 20:41

zazika napsal(a):
Jo jo asi je tam líheň

ty Zuzi aby jsi se ještě nějakýho sněhu dočkalajestli už jsi to v tejdnu neprošvihla s tím obsedáním

29.11.2007 20:42

v v napsal(a):
ty Zuzi aby jsi se ještě nějakýho sněhu dočkalajestli už jsi to v tejdnu neprošvihla s tím obsedáním

kdo???

29.11.2007 20:45

v v napsal(a):
kdo???

zakrslej králiček jmenoval se mumík.je ja debil to zapmela napsat

29.11.2007 20:46

woldemortik napsal(a):
zakrslej králiček jmenoval se mumík.je ja debil to zapmela napsat

počkej tomu králíkovi bylo 11??to je nějak moc ne

29.11.2007 20:50

v v napsal(a):
počkej tomu králíkovi bylo 11??to je nějak moc ne

to mi říkaly taky kupovaly mi ho naši k 10 narozeninam a umřel a bylo mi 21.mela jsem ješt albínku áju té bylo 9.vim tyto králici se dožívaji max 7 let,ale mumík byl drzák,byl to člen rodiny a pořád je

29.11.2007 20:56

woldemortik napsal(a):
to mi říkaly taky kupovaly mi ho naši k 10 narozeninam a umřel a bylo mi 21.mela jsem ješt albínku áju té bylo 9.vim tyto králici se dožívaji max 7 let,ale mumík byl drzák,byl to člen rodiny a pořád je

héj já čekám půl metra.

29.11.2007 20:59

zazika napsal(a):
héj já čekám půl metra.

zazi tak zajed kemě ja ti nákej sních naložim

29.11.2007 21:04

woldemortik napsal(a):

že by?

29.11.2007 21:05

woldemortik napsal(a):

téda tak to se fakt u tebe dožívají nějak hodně.Prý polovina králíků umře do tří let.Tak tomu mímu je teprve rok.
Předpověď na sníh moc dobře nevypadá.Prý ani na Vánoce nebude

29.11.2007 21:06

v v napsal(a):
téda tak to se fakt u tebe dožívají nějak hodně.Prý polovina králíků umře do tří let.Tak tomu mímu je teprve rok.

nestraš, no tak to nesmim padat, že bych dala úplateček?

29.11.2007 21:07

v v napsal(a):

co vlastně Edita.jak se zabydleli koníci??

29.11.2007 21:09

v v napsal(a):

no přece jsi nechtěla lést na koně za darmobez úplatku.bez toho naši koně nevozí

a takle si ho vyžebrá svým chobůtkem

29.11.2007 21:12

v v napsal(a):

ja mam kraliky dlouho veky.měla jsem jich vice,ale tyhle dva se dozily nejvice,četla jsem članek bylo tam že se zk dožil 19 let.a abyla tam i fotka.vypadal pekne taky se mi to zdalo divne koukala jsem jak mys.

29.11.2007 21:20

woldemortik napsal(a):
ja mam kraliky dlouho veky.měla jsem jich vice,ale tyhle dva se dozily nejvice,četla jsem članek bylo tam že se zk dožil 19 let.a abyla tam i fotka.vypadal pekne taky se mi to zdalo divne koukala jsem jak mys.

Koníci dobrý, Enzo není moc oblíbenej u Scarletty ale to je jedno. Myslím že je mu to šumák. Jinak nožka kobylky pořád nic moc. Vy dvě se znáte?

29.11.2007 21:26

zazika napsal(a):
Koníci dobrý, Enzo není moc oblíbenej u Scarletty ale to je jedno. Myslím že je mu to šumák. Jinak nožka kobylky pořád nic moc. Vy dvě se znáte?

kdo?

29.11.2007 21:32

woldemortik napsal(a):
kdo?

No známe se hlavně z ifauny ale jednou jsme se setkali.Edita nás pozvala k nim do bívalé stáje na huberta.

29.11.2007 21:38

v v napsal(a):
No známe se hlavně z ifauny ale jednou jsme se setkali.Edita nás pozvala k nim do bívalé stáje na huberta.

tedka jsem nejak mimo misu

takhle ta bestie vypadá když delá semnou ihradu koním a je blizko bazina,ale je to i horší

29.11.2007 21:43

woldemortik napsal(a):
tedka jsem nejak mimo misu

takhle ta bestie vypadá když delá semnou ihradu koním a je blizko bazina,ale je to i horší

Teda Marti!!! Já a třeštidlo????

29.11.2007 21:49

dominika napsal(a):
Teda Marti!!! Já a třeštidlo????

domčo ja to myslela v dobrým smyslu.jen jsem tak pochopila že budečš čupr holka sterou je stranda a jsi pro každou špatnost

29.11.2007 21:52

woldemortik napsal(a):
domčo ja to myslela v dobrým smyslu.jen jsem tak pochopila že budečš čupr holka sterou je stranda a jsi pro každou špatnost

jojo tak to jo,ale pro každou špatnost nejsem... a krom toho mám opět nového koňa,jenže ten by se ti asi nelíbyl ten je o 500Kg lehčí než Lady.

29.11.2007 21:55

dominika napsal(a):
jojo tak to jo,ale pro každou špatnost nejsem... a krom toho mám opět nového koňa,jenže ten by se ti asi nelíbyl ten je o 500Kg lehčí než Lady.

lady nebo lavina.pochulbse musim vas zase nekdy navštivit.aby byli nový fotky.

29.11.2007 22:09

woldemortik napsal(a):
lady nebo lavina.pochulbse musim vas zase nekdy navštivit.aby byli nový fotky.

ještě jsem chtěl a alčo mam tady pořád ten pdbřišák až někdy pojedu do budejk tak ti ho dovezu.

jitu příští týden budeš na praxi možná se stavym za opičákem)tomášem( mužeme pokecat

bando dboru a tady muj malinkej lehounkej koníšek

29.11.2007 22:29

kati napsal(a):

Ahojda holky.. Pravda, na kobylku bylinná alchymie nezabírá.Příští týden mi tam pojede vet očkovat Enza, jsem zvědavá jak poradí ohledně Arny.. JInak, moc moc se Verčo omlouvám za víkend.. Koukám, že bych zkončila místo přítele někde v bahně

30.11.2007 08:30

woldemortik napsal(a):
ještě jsem chtěl a alčo mam tady pořád ten pdbřišák až někdy pojedu do budejk tak ti ho dovezu.

jitu příští týden budeš na praxi možná se stavym za opičákem)tomášem( mužeme pokecat

bando dboru a tady muj malinkej lehounkej koníšek

Ahoj marti,jo pristi tejden budu na praxi streda,ctvrtek u koni.se urcite stav

Přidejte reakci

Přidat smajlík