aluska
napsal(a):
ahojky, ať tu nejsi sama
Tak já už jsem tu taky.Dneska zase do šestizitra konečně pojedu ke koním a musíme je pořádně protáhnout aby už tak nezlobyli!!!Edito nachceš přijet na krocení divé zvěře???Neboj Petr si to minujel víkend vybral za tebe.On je Ebrouš trochu vyšinutej když vidí prostor a nemůže běžet,tak hází kozlíky a skáče všema čtyřma do strany...
aspoň se na vyjížďkách nenudím a musím bít furt ve střehu kdy to zase nabere směr...pryč.Ale když jezdíš tak tě to nemůže moc rozházet.Petr je spíš nejezdec,takže se nechal moc vyhodit zesedla a převážil si ho a sjel s nim na bok.
v v
napsal(a):
Tak já už jsem tu taky.Dneska zase do šestizitra konečně pojedu ke koním a musíme je pořádně protáhnout aby už tak nezlobyli!!!Edito nachceš přijet na krocení divé zvěře???Neboj Petr si to minujel víkend vybral za tebe.On je Ebrouš trochu vyšinutej když vidí prostor a nemůže běžet,tak hází kozlíky a skáče všema čtyřma do strany...
aspoň se na vyjížďkách nenudím a musím bít furt ve střehu kdy to zase nabere směr...pryč.Ale když jezdíš tak tě to nemůže moc rozházet.Petr je spíš nejezdec,takže se nechal moc vyhodit zesedla a převážil si ho a sjel s nim na bok.
Ahojky. Právě jsem ti napsala mejlík A už se začínám psychicky i fyzicky připravovat
v v
napsal(a):
Edito tak supr,tak v neděli vyrazíme.Kdy by se ti to tak hodilo???Třeba kolem 12té??Já ráno v neděli nefunguje
jojo Alča trénuje a já jsem ten buzerant co jí nedá pokoj
v v
napsal(a):
tak supr.v neděli v jednu u nás.Trefíš sem???
Ále ona Alča přehání.... klidně se podívat přijeď ,jsi vítána
neottia
napsal(a):
To je fotečka z Vondrovské haly, viď..? Jezdíš na Lomského..? Pojedeš teď v prosinci..?
no jeď spíš po Lišovské a pak sjedeš u Hůr a podjedeš pod tou hlavní čtyřproudovku co po ní přijedeš..Pasou se tam koně u silnice v Hůrách.Jak podjedeš tu hlavní,tk už pojedeš furt rovně do Libníče.Tam je to pak do Jelma značený a dojeď až na náves a tam nech auto. Já si pro tebe dojdu.
v v
napsal(a):
no jeď spíš po Lišovské a pak sjedeš u Hůr a podjedeš pod tou hlavní čtyřproudovku co po ní přijedeš..Pasou se tam koně u silnice v Hůrách.Jak podjedeš tu hlavní,tk už pojedeš furt rovně do Libníče.Tam je to pak do Jelma značený a dojeď až na náves a tam nech auto. Já si pro tebe dojdu.
Je to fotka z Vondrova z Jindry... na lomského nejezdím a ani nepojedu,jelikož nemám koně,mojí sporťandu jsem už dala na chov a novou teprve obsedám,takže až příští rok,snad...
dominika
napsal(a):
Je to fotka z Vondrova z Jindry... na lomského nejezdím a ani nepojedu,jelikož nemám koně,mojí sporťandu jsem už dala na chov a novou teprve obsedám,takže až příští rok,snad...
Alča nepřehání, opravdu mám skvělou trenérku Domču. Co umíme s Cipískem, je hlavně její zásluha. Teď trénujem taky, ale ne skoky, nejde to v tom bahně, ale přiježďujem. Klidně Edi někdy přijeď.
aluska
napsal(a):
Alča nepřehání, opravdu mám skvělou trenérku Domču. Co umíme s Cipískem, je hlavně její zásluha. Teď trénujem taky, ale ne skoky, nejde to v tom bahně, ale přiježďujem. Klidně Edi někdy přijeď.
Hodí se mi spíš víkendy, tak se někdy domluvíme.. Já už mám kobylku taky mimo provoz a na jaře začínám obsedat mlaďocha.. Už se nemůžu dočkat
Na Vondrov se alespoň zajedu podívat na pár známých tváří
neottia
napsal(a):
Hodí se mi spíš víkendy, tak se někdy domluvíme.. Já už mám kobylku taky mimo provoz a na jaře začínám obsedat mlaďocha.. Už se nemůžu dočkat
Na Vondrov se alespoň zajedu podívat na pár známých tváří
Alčooooo přeháníš,jo a jo a jo
v v
napsal(a):
Snad trefím v pohodě napoprvé Už se moc těším..
neottia
napsal(a):
Snad trefím v pohodě napoprvé Už se moc těším..
Nebuď tak skromná, Domi, jenom říkám můj nátor a ten je zatím neměnný, hlavně po včerejším tréninku, kdy mladej perlil a konečně zaskočil na správnou nohu a obcválali jsme kruh. Sice trochu asi jako kdyby běžel buldozer, ale konečně !!!
aluska
napsal(a):
Nebuď tak skromná, Domi, jenom říkám můj nátor a ten je zatím neměnný, hlavně po včerejším tréninku, kdy mladej perlil a konečně zaskočil na správnou nohu a obcválali jsme kruh. Sice trochu asi jako kdyby běžel buldozer, ale konečně !!!
Edito, mě se hodí taky spíš víkendy, hlavně sobota dopoledne, to jezdíme hromadně ven. V neděli jsem doma, pečuju o domácnost . A teď už taky začnu o víkendech péct cukroví.
aluska
napsal(a):
Edito, mě se hodí taky spíš víkendy, hlavně sobota dopoledne, to jezdíme hromadně ven. V neděli jsem doma, pečuju o domácnost . A teď už taky začnu o víkendech péct cukroví.
na to se taky chystám tenhle víkend,ale nějak jsem si toho naplánovala moc,takže na to stejně nedojde.spíš musím umít okna a to se mi fakt nechce
v v
napsal(a):
na to se taky chystám tenhle víkend,ale nějak jsem si toho naplánovala moc,takže na to stejně nedojde.spíš musím umít okna a to se mi fakt nechce
to už mám naštěstí hotový a že jich mám v baráku požehnaně, těch oken. Teď už se chystám pomalu na cukroví, naplánovala jsem si 19 druhů, tak abych to všechno stihla. Dneska večer si připravím nějaký těsta, zetra celý dopoledne strávím s Cipískem a až se vrátím, tak se pustím do pečení
aluska
napsal(a):
to už mám naštěstí hotový a že jich mám v baráku požehnaně, těch oken. Teď už se chystám pomalu na cukroví, naplánovala jsem si 19 druhů, tak abych to všechno stihla. Dneska večer si připravím nějaký těsta, zetra celý dopoledne strávím s Cipískem a až se vrátím, tak se pustím do pečení
teda tak ty jsi pečlivá.Já se zmůžu tak na tři druhy.Úklid jsem ještě nezahájila,takže mě čeká spousta práce,ale nejdřív pojedu ke koním a až pak se do toho zitra a pusítm-nejdřív zábava,potom práce
v v
napsal(a):
teda tak ty jsi pečlivá.Já se zmůžu tak na tři druhy.Úklid jsem ještě nezahájila,takže mě čeká spousta práce,ale nejdřív pojedu ke koním a až pak se do toho zitra a pusítm-nejdřív zábava,potom práce
měla jsem v září 14 dní dovolenou, dopoledne jsem samozřejmě byla u koníka a odpoledne jsem zazimovávala zahradu, lítala se psem po lese a myla okna. Teď jsem ráda, že to mám hotový. Cukroví mě píct baví, každej víkend udělám tak 4 druhy a těsně před vánocema to promažu poslepuju a udělám nepečený. 14 prosince už mám dovču, tak na to budu mít dost času
kati
napsal(a):
Tak zalozim novy tema,jelikoz v tom starym uz je toho moc.Pro martu?Pristi tejden budu na praxi u koni streda,ctvrtek,tak prijed.
koukam holky jste se nejak rozjely ne. ja jsem tedka prijela z budej už v živote nechci do budejk v patek a to když je špička me šlehne at zije vesnice.
posíla foto z dob mého aktivniho jezdeni tedka uz tak casto nejezdim tak jednou za půl roku nevsimejte si sedu vypadam tam jak debil
woldemortik
napsal(a):
koukam holky jste se nejak rozjely ne. ja jsem tedka prijela z budej už v živote nechci do budejk v patek a to když je špička me šlehne at zije vesnice.
posíla foto z dob mého aktivniho jezdeni tedka uz tak casto nejezdim tak jednou za půl roku nevsimejte si sedu vypadam tam jak debil
teď zase začneš Marti, co pobřišák, už jsi jela na Lavině? Nebo si ho šetříš na lepší časy ?
aluska
napsal(a):
teď zase začneš Marti, co pobřišák, už jsi jela na Lavině? Nebo si ho šetříš na lepší časy ?
jj jeji m yslela jsem že půjdu vzit tatovy kurtnu z nákladaku.tedka o víkendu se chystám jezdit tak jsem zvedava kolikrát poletím sté výšky dolů k zemi ještě že je tady dost shěnhu
woldemortik
napsal(a):
jj jeji m yslela jsem že půjdu vzit tatovy kurtnu z nákladaku.tedka o víkendu se chystám jezdit tak jsem zvedava kolikrát poletím sté výšky dolů k zemi ještě že je tady dost shěnhu
sakriš tady se mi ten zmetek pekne ohíba jaj. to mi zase neco povedlo.
atady vzpomínka na lonské léto
aluska
napsal(a):
měla jsem v září 14 dní dovolenou, dopoledne jsem samozřejmě byla u koníka a odpoledne jsem zazimovávala zahradu, lítala se psem po lese a myla okna. Teď jsem ráda, že to mám hotový. Cukroví mě píct baví, každej víkend udělám tak 4 druhy a těsně před vánocema to promažu poslepuju a udělám nepečený. 14 prosince už mám dovču, tak na to budu mít dost času
hm,tak to já teda tiše závidím.V prosinci nadostanu ani den dovolené protože je nejvíc zákazníků,takže do 21.12.jsem denně od devíti do šesti v práci,takže nestíhám ani ty okna.My vůbec dovolenou moc nedostáváme.spíš nám jí na konci roku proplatí.Nebo to dostaneme jen po dvou dnech
woldemortik
napsal(a):
sakriš tady se mi ten zmetek pekne ohíba jaj. to mi zase neco povedlo.
atady vzpomínka na lonské léto
Marti já pojedu obsedat k tobě, těšim se až budu drandit. Kdo ti Edit pojede za veta? Což mi připomíná- kdo ti jezdí strouhat? Potřebovala bych nějakýho mooc trpělivýho kováře,.
woldemortik
napsal(a):
jj jasne přijed budeme čekat akortá nevím co na to bude říkat lavina klisn moc nemusí
ahoooj, holky mě to tak tady v práci nebaví a ten shíh (teda bláto) taky ne-e. Už jsem tak dlouho nikde s kobčou nebyla, hrozně to klouže :-( jak je namrznuto :-(
racina
napsal(a):
ahoooj, holky mě to tak tady v práci nebaví a ten shíh (teda bláto) taky ne-e. Už jsem tak dlouho nikde s kobčou nebyla, hrozně to klouže :-( jak je namrznuto :-(
ahoj vito tebe jsem tady dlouho nevidela nebo spise necetla co kobuška jak se ji paci deka.jsem koukala moc ji sekne.
woldemortik
napsal(a):
ahoj vito tebe jsem tady dlouho nevidela nebo spise necetla co kobuška jak se ji paci deka.jsem koukala moc ji sekne.
ahooooj ale sleduju vás tu pořád :-)
Občas něco písnu. Děkujem za pochvalu :-)
Ale deku má jen kdyby byla nemocná třeba a nebo v noci - kdo ví kolik. Jinak je plná zdraví - ťukám
Má huňatej kožich, takže zatím není problém a to je ve venkovním přístřešku.
Je to zlatíčko, je hodná i když na ní jak teď nejezdím, tak občas dělá bordel na vodítku :-( a strašně se bojí když něco vidí neznámého :-)
Je s ní sranda. A co ty jak přežíváte blátivo?
racina
napsal(a):
ahooooj ale sleduju vás tu pořád :-)
Občas něco písnu. Děkujem za pochvalu :-)
Ale deku má jen kdyby byla nemocná třeba a nebo v noci - kdo ví kolik. Jinak je plná zdraví - ťukám
Má huňatej kožich, takže zatím není problém a to je ve venkovním přístřešku.
Je to zlatíčko, je hodná i když na ní jak teď nejezdím, tak občas dělá bordel na vodítku :-( a strašně se bojí když něco vidí neznámého :-)
Je s ní sranda. A co ty jak přežíváte blátivo?
racina
napsal(a):
ja mám sních ,ale až bude bláto to bude něco šílenýho.hol víhoda hor je tu dlouho sních,ale zase dlouho blátivo fuj.jinak nic moc zima mrás a zase tady sneží ještě že tady mám teplíčko.přístřešek pro koníky je ca hotov jen poslední upravy střechy a dodelat okno a muzu jim nastilat doufám,že tam budou chodit jinak me slehne
racina
napsal(a):
jé to je super ksichtík, taky se přidávám k pochvalám na deku, koukám že s temperamentem jsou na tom ty naše kočky asi stejně.
Ta moje potvůrka taky na prochajdě trénuje na Velkou Pardubickou, asi jí ještě nedošlo že je na rekreaci
, Jinak je zlatíčko jen ty nohy nás stále trápí
uvažuju o tom že si jí budu dělat sama- kurz na to mám, na veterině nás dost naučili a známej kovář mi poradí- ale dělat se mu jí nechce
nemá janky rád- už je taky starší no.
racina
napsal(a):
to máte zase výhodu ty hory, ale ja snih moc nemusím a mít ho tam dlouho, to bych psychicky nezvládla :-) Když je podzim a zima tak jsem pořád taková zamračená a nic mě nebaví, ale říkám si, že to uteče, tak snad brzy bude jaro
To se budou koníci mít :-) Ty tam budeš mít okno? My ho nemáme, jen dveře :-( Kobylka je tam schovaná pořád, ale asi kdyby měla pastviny tak bych jí tam neviděla jak je rok dlouhej. Takhle jak je na zahrade, tak si hoví v suchoučku a měkoučku.
zazika
napsal(a):
jé to je super ksichtík, taky se přidávám k pochvalám na deku, koukám že s temperamentem jsou na tom ty naše kočky asi stejně.
Ta moje potvůrka taky na prochajdě trénuje na Velkou Pardubickou, asi jí ještě nedošlo že je na rekreaci
uvažuju o tom že si jí budu dělat sama- kurz na to mám, na veterině nás dost naučili a známej kovář mi poradí- ale dělat se mu jí nechce
To bylo na to jak se šklebila na toho druhýho koníka, Marti co by tam nechodili- jim musíš vysvětlit že je to pro ně a stálo to moc penízků a času.
zazika
napsal(a):
a co když ti nožky někdo podrží a ty je zmákneš, jestli máš na to vše co potřebuješ tak v tom určo nebude problém a jednou za čas :-)
To mi povídej s těma procházkama :-) i když někdy se leknu já místo ní :-)
A také děkujem za pochvalku, mám za deky radost. Novou bych ale nekupovala, stejně jí jednou oblečeš a je použitá.
zazika
napsal(a):
jj bude tam okno uz ho mam pripraveny aby tam mely svetlo je to cca šířka 4.50m dílky 6,50m nejak jsme pretahly melo to byt 4x6ale to je ejdno aspon maj vic prostoru.ja je mama celoerčne na pastvine ataky tedka ve vánici jsou bez pristresku a nejak je to neoumezuje.bala jsem se nejvic o bogara,al ty ze snehu dela akorat kozy.
zazi neboj nohy budou v poho.ja vam verim.nojo a1/1 ty to maj v krvy at žijou chladasci.
racina
napsal(a):
a co když ti nožky někdo podrží a ty je zmákneš, jestli máš na to vše co potřebuješ tak v tom určo nebude problém a jednou za čas :-)
To mi povídej s těma procházkama :-) i když někdy se leknu já místo ní :-)
A také děkujem za pochvalku, mám za deky radost. Novou bych ale nekupovala, stejně jí jednou oblečeš a je použitá.
pořád jí otravoval :-(
woldemortik
napsal(a):
jj bude tam okno uz ho mam pripraveny aby tam mely svetlo je to cca šířka 4.50m dílky 6,50m nejak jsme pretahly melo to byt 4x6ale to je ejdno aspon maj vic prostoru.ja je mama celoerčne na pastvine ataky tedka ve vánici jsou bez pristresku a nejak je to neoumezuje.bala jsem se nejvic o bogara,al ty ze snehu dela akorat kozy.
zazi neboj nohy budou v poho.ja vam verim.nojo a1/1 ty to maj v krvy at žijou chladasci.
neměnila bych je to miláček, jen tohle mě trápí. Je to docela blbý no.
zazika
napsal(a):
neměnila bych je to miláček, jen tohle mě trápí. Je to docela blbý no.
já jsem taky ráda že haflíci na nemoci netrpí a je fakt že jsme docela v pohodě.To s tou důrou je to horší.Trochu jí otekly nohy a ne a ne přibírat,no prostě pořád něco.Eboušovi stačí balík sena+voda ve výběhu a víc se o něj nemusím starat.Kobyla chodí domů protože jí je zima a tam dostane granule,vojtěšku......
v v
napsal(a):
já jsem taky ráda že haflíci na nemoci netrpí a je fakt že jsme docela v pohodě.To s tou důrou je to horší.Trochu jí otekly nohy a ne a ne přibírat,no prostě pořád něco.Eboušovi stačí balík sena+voda ve výběhu a víc se o něj nemusím starat.Kobyla chodí domů protože jí je zima a tam dostane granule,vojtěšku......
Jo jo to se máš- moje zhejčkaný plnokrevný zlato je poněkud choulostivé ale už jsem zažila horší. že se nedá přivázat to jsem si už zvykla ale ty nohy to se musí pořešit. Koukám kobča taky docela rozhejčkaná.
zazika
napsal(a):
Jo jo to se máš- moje zhejčkaný plnokrevný zlato je poněkud choulostivé ale už jsem zažila horší. že se nedá přivázat to jsem si už zvykla ale ty nohy to se musí pořešit. Koukám kobča taky docela rozhejčkaná.
Tak jsem doma,tak sem dám pár fotek.
Utíkající Ebrouš s Petrem
v v
napsal(a):
Tak jsem doma,tak sem dám pár fotek.
Utíkající Ebrouš s Petrem
jste tu ještě někdo??nebo koukáte na Černý barony?
Kulda se mnou
v v
napsal(a):
jste tu ještě někdo??nebo koukáte na Černý barony?
Kulda se mnou
neottia
napsal(a):
Bomba fotka..
Sice sedím naproti telce s noťasem na nohou, ale ňák jí nevnímám
se chtěl kouknou jestli se nedá foťák jíst
já to taky sleduju tak po troškách-ještě u toho vařím a pc mám na druhé traně bytu.Petr se mi v deset v rátí ze školy z Brna,tak aby neřek že tu vysedávám jen u počítače.
v v
napsal(a):
se chtěl kouknou jestli se nedá foťák jíst
já to taky sleduju tak po troškách-ještě u toho vařím a pc mám na druhé traně bytu.Petr se mi v deset v rátí ze školy z Brna,tak aby neřek že tu vysedávám jen u počítače.
Já jsem nám k telce uvařila svařák, tak se teď vesele opíjíme. Jířa hltá telku a já si užívám toho, že nemusím doma nic jiného dělat
neottia
napsal(a):
Já jsem nám k telce uvařila svařák, tak se teď vesele opíjíme. Jířa hltá telku a já si užívám toho, že nemusím doma nic jiného dělat
tak to vám závidím.Já už mám gulášek hotovej a teď si na něm pochutávám.
ebrovo brácha
v v
napsal(a):
tak to vám závidím.Já už mám gulášek hotovej a teď si na něm pochutávám.
ebrovo brácha
cauky holky,jak se vsichni mate?
neottia
napsal(a):
Jsou si podobní jako vejce vejci.. Odkud Ebra máš..?
no vzhledem k tomu že má teď dva dny volno,tak supr
Jmenuje se Pavel,má ho moje kamarádka.Můj první koník co jsem obsedala.No moc podobný si nejsou.Ebrouš je spíš celá máma a tu má každej jinou.Ale chováním jsou skoro stejný lumpové.
neottia
napsal(a):
Ahojky.. Docela to jde, jen zítra musím vstávat zase brzy do práce.. A jak psala Verča, lidi před Vánocemi chodí čím dál tím víc...
no jo to jsou ty strasny nakupni horecky,vubec se na to netesim,nemam ani jeden darek
.Dneska jsem poprve za 14dni sedela na Persivalovi,byla to hruza asi jsem zapomela jezdit.
neottia
napsal(a):
Ahojky.. Docela to jde, jen zítra musím vstávat zase brzy do práce.. A jak psala Verča, lidi před Vánocemi chodí čím dál tím víc...
hele a to kupujou léky jako vánoční dárky??tu sobotu ti nezávidím.Kde vlastně přesně pracuješ??
v v
napsal(a):
jak ho máš dlouho??To ho máš doma??
mam ho asi rok,jojo mam ho domated zaciname trenovat drezuru,moc mi to nejde.
neottia
napsal(a):
Popravdě máme teď v lékárně předvánoční šílenství.. Zítra jsem ještě na náměstí a od pondělka přecházím k nemocnici na Lidickou
holky tak já se loučím a jdu si lehnout.Petr stále ještě nedorazil a večeře tu stydne na stole-asi si dám i jeho porci
Tak krásný víkend a edito na tebe se speciálně těším v neděli.
kati
napsal(a):
Tak zalozim novy tema,jelikoz v tom starym uz je toho moc.Pro martu?Pristi tejden budu na praxi u koni streda,ctvrtek,tak prijed.
Cauky holky,tak jsem dneska jezdila a mela jsem u toho fotografa,tak vam sem hodim nejakou fotecku,aby jste se mohli pobavit
kati
napsal(a):
Cauky holky,tak jsem dneska jezdila a mela jsem u toho fotografa,tak vam sem hodim nejakou fotecku,aby jste se mohli pobavit
zazika
napsal(a):
Persík je fakt tělnatej, to máš radost že už můžeš drandit co? Jako mě teď kobyla přibrala za měsíc snad 40 kilo, vypadá jak březí
Ahoj,tak se po krásném víkendu hlásím zase do procesu.
Co jste dělali přes víkend??Já stíhla okna a záclony a ještě každej den vyjet sa koníkama.Včera jsme vyrazili s Editou-neotina.Zapůjčila jsem jí Ebrouše a ten se choval vzorně až na jeden výpad na loucekdy měl zase ten svůj úprk třista z místa
Pěkně jsme si vyjížďku užili.
v v
napsal(a):
Ahoj,tak se po krásném víkendu hlásím zase do procesu.
Co jste dělali přes víkend??Já stíhla okna a záclony a ještě každej den vyjet sa koníkama.Včera jsme vyrazili s Editou-neotina.Zapůjčila jsem jí Ebrouše a ten se choval vzorně až na jeden výpad na loucekdy měl zase ten svůj úprk třista z místa
Pěkně jsme si vyjížďku užili.
Ahojky, já byla za Cipískem jenom v sobotu, měli jsme trénink, v neděli odpočívá. Jinak jsem u něj v týdnu každej den. a v neděli jsem makala doma, vařila, prala, žehlila, uklízela, šla jsem 3x se psem do lesa, mám hyperaktivní trpasličí jezevčičku a upekla jsem 5 druhů cukroví. Večer jsem upadla a usnula
kati
napsal(a):
Ahojky,to vis,ze mam radost,ale lepsi byto bylo s trenerkou,bohuzel,ja jsem rikala,ze je tlustej,ale zase lepsi nez hubenej,shodit muze vzdicky.
teda Veru ty jsi pilná jak včelička, já celej víkend makala, za kobčou jsem se dostala až v neděli večer a to jsem jí fakt jenom zkoukla a musela frčet ach jo už abych měla dodělané autí- nevíte někdo jak dlouho se čeká na značky od zažádání? A kolik to vlastně stojí? V tejdnu tam mám letět a tak se netěšim.
zazika
napsal(a):
teda Veru ty jsi pilná jak včelička, já celej víkend makala, za kobčou jsem se dostala až v neděli večer a to jsem jí fakt jenom zkoukla a musela frčet ach jo už abych měla dodělané autí- nevíte někdo jak dlouho se čeká na značky od zažádání? A kolik to vlastně stojí? V tejdnu tam mám letět a tak se netěšim.
ja jsem čekla cca dve minuty dala jsem asi pěto
zazika
napsal(a):
hahahá bude tepló a budu padat do bláta
Ahoj,tak se na vás jdu zase kouknou a jste tu.
tak něco trochu letního
woldemortik
napsal(a):
jo to se ti řekne a kdo to bude prát
hele já tu Petrovo bundu co se v ní vyválel taky nepralastejně se beztak zase porochňá v blátě,tak to je škoda práce.láto zaschlo a oloupalo se
woldemortik
napsal(a):
jo to znám.pokaždé když se kouknu do ohrady vydim chlupaté koule z nohama
veru to máš pravdu ono to opadá a v zime hřeje
já chci taky léto!!!!
dneska na mě padla hrozná schýzanahrnulo se na nás zase spousta pohrom a ještě před Vánocema,no prostě děsný,tak se musím podpořit aspoň letní fotkou.
woldemortik
napsal(a):
bojuj ti veřím ty to překleneš
díky za podporu Marti.Je toho na mě už fakt moc.Jdu se koukat na nějakej stupydní seryál u kterého se nemusí přemýšlet......
známích koník Sam
v v
napsal(a):
díky za podporu Marti.Je toho na mě už fakt moc.Jdu se koukat na nějakej stupydní seryál u kterého se nemusí přemýšlet......
známích koník Sam
jj ráda podpořím.je ten má krásnou lucernu.tu jsem dlouho nevidela
nepripadá vám lavina hubená
woldemortik
napsal(a):
jj ráda podpořím.je ten má krásnou lucernu.tu jsem dlouho nevidela
nepripadá vám lavina hubená
ani ne-e
Mě tak tohle počasí nebaví, takýy máte všude bláto?
Už jsem se tak dlouho nebyla projet :-(
racina
napsal(a):
ani ne-e
Mě tak tohle počasí nebaví, takýy máte všude bláto?
Už jsem se tak dlouho nebyla projet :-(
Ahoj,přeji krásný den všem!!!
Hubená fakt nevypadáto byl asi fór né??
Raci to bahno mě taky nebaví,ale co se dá dělat.Sněhové zavěje hlásí až po novém roce,tak to musíme ještě měsíc vydržet.Já jezdím i v bahně.Sice jsme furt jako čuňata,tada hlavně Ebrouš,na tom je to hrozně vidět a z toho bílého břicha nohou a ocasu se to bahno prostě nedá sundat úplně a koupat ho v zimě nemůžu.