Uzdečka a sedlo na chladnokrevníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2007 09:17

nevíte někdo prosím o těchto věcech na prodej?

1.12.2007 09:51

enriko napsal(a):
nevíte někdo prosím o těchto věcech na prodej?

ja mam na koblu čmb mihutenejsi typ je po radek tej je to dost jany proc je mohutna.sedlo jsem schánela půl roku koupila jsem vojenský bok stál mě 2000,-kč uzdečku jsem si nechala objednat u laky hosrce cca 1500,-kč je to ta mohutnejší sirí kůže jinak sedlo se dá koupit u hauzera moc oekný,ale cena přes dvacet tisic má ho kamradkáa nemuze si stežovat,je to aluška rekne ti onem vice

1.12.2007 11:13

woldemortik napsal(a):
ja mam na koblu čmb mihutenejsi typ je po radek tej je to dost jany proc je mohutna.sedlo jsem schánela půl roku koupila jsem vojenský bok stál mě 2000,-kč uzdečku jsem si nechala objednat u laky hosrce cca 1500,-kč je to ta mohutnejší sirí kůže jinak sedlo se dá koupit u hauzera moc oekný,ale cena přes dvacet tisic má ho kamradkáa nemuze si stežovat,je to aluška rekne ti onem vice

díky za info.jelikož mám další čtyři koně a tahle kobyla bude u nás jen tak jakoby navíc a myslím, že se moc nebude ani využívat, tak sháním nějaké starší sedlo.

1.12.2007 11:19

enriko napsal(a):
díky za info.jelikož mám další čtyři koně a tahle kobyla bude u nás jen tak jakoby navíc a myslím, že se moc nebude ani využívat, tak sháním nějaké starší sedlo.

tak to bude asi nejlepsi ten vojensky bok.da se sehnat lacino.a a vydrzi.

1.12.2007 17:59

woldemortik napsal(a):
tak to bude asi nejlepsi ten vojensky bok.da se sehnat lacino.a a vydrzi.

no vojenský třebas ,ale velikost 5

1.12.2007 18:05

jurasek napsal(a):
no vojenský třebas ,ale velikost 5

ja mam bok vel.3 a sedí krásně

Přidejte reakci

Přidat smajlík