cheyenne
napsal(a):
Tak jsme tady, jen jsme chtěly, abyste to ráno věděly....
Ano ano i já potvrzuju svoji úuučast
rocky
napsal(a):
Ano ano i já potvrzuju svoji úuučast
A už můžem jít spáááááááááát a ráno zdar a čest práci
cheyenne
napsal(a):
Komu se chce spát?
cheyenne
napsal(a):
přesně tak koníci mluví za nás...ráno zdar. těšíme se
rocky
napsal(a):
přesně tak koníci mluví za nás...ráno zdar. těšíme se
No tak zdravím při ránu..máme dnes ten audit, tak uvidíme jestli se tu dnes objeví, ale asi jo nebojte, chvilku si na vás najdu, vy zas myslate na ěm at není nějakej prušvih
cheyenne
napsal(a):
Dobré ráno..Dnes tedy pěkně větrné...Bralo mi to z vidlí úplně všechno
Molča byla o víkendu pod sedlem,ale tady je srač..,že bruslíme jak o život
Takovou zimu nesnáším...
Když jsem se vracela přes náves dom,byla tam kamarádka s 2,5letou dcerkou,Zuzkou...
Tak jsi si ji vzala před sebe a na Molčí svezla...Čapla mě po otěžích a povídá:"Už jsem jezdec"
No,já se málem počurala![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
No tak zdravím při ránu..máme dnes ten audit, tak uvidíme jestli se tu dnes objeví, ale asi jo nebojte, chvilku si na vás najdu, vy zas myslate na ěm at není nějakej prušvih
Bré ráno, já tu asi dneska taky moc nebudu - jestli to bude jak minulý týden, nestihnu se pomalu ani najíst :(( ...a navíc tu má být dneska se mnou šéfka...tož si to užijte
molly
napsal(a):
Takovou zimu nesnáším...
Když jsem se vracela přes náves dom,byla tam kamarádka s 2,5letou dcerkou,Zuzkou...
Tak jsi si ji vzala před sebe a na Molčí svezla...Čapla mě po otěžích a povídá:"Už jsem jezdec"
![]()
Tak zdravím i já všechny po ránu.....Ta půlnoční smršť naznačuje jen jedno....Že byla Péťa s Evuli na pivko?
A co takhle jednoho tlusťouška????
molly
napsal(a):
Takovou zimu nesnáším...
![]()
Bré ránko, zlatka...jsem mrtvá, včera jsme udili a nějak se to protáhlo...ale maximálně luxusní večer, uvidíme, jak to bude pokračovat..jo a nové lyže jsou maximálně božské, akorát dneska nemůžu slézt ani dolů se schodů a sednou si je tež katastrofa, ale vím, že jsem carvovala fakt pořádně:)))doufám, že jste si taky pořádně užily weekend..
kukinatost
napsal(a):
Bré ránko, zlatka...jsem mrtvá, včera jsme udili a nějak se to protáhlo...ale maximálně luxusní večer, uvidíme, jak to bude pokračovat..jo a nové lyže jsou maximálně božské, akorát dneska nemůžu slézt ani dolů se schodů a sednou si je tež katastrofa, ale vím, že jsem carvovala fakt pořádně:)))doufám, že jste si taky pořádně užily weekend..
No, já byla po dlouhé době v sedle co jsem i kousek zaklusala a taky to cítím mezi nohama
. Ale sobotní vyjíždka byla úžasná
A Honzulík ještě víc...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ráno dámy
Tak už jsem tady taky.Včera jsme to s Evčou trochu protáhly..Mám ji omluvit, že kolem desáté dorazí, dospává víkend
Jinak u mě víkend dobrej, ale krááááátkej
lanika
napsal(a):
No, já byla po dlouhé době v sedle co jsem i kousek zaklusala a taky to cítím mezi nohama
. Ale sobotní vyjíždka byla úžasná
A Honzulík ještě víc...
Ahojda všem,
já jsem si myslela, že budu celej víkend u koní a prd z toho. Jsem totál nakřápaná, tak jsem celej víkend ležela a nudila se. Četla jsem si Montyho R. abych si zase něco osvěžila...fakt jsem nasraná, to už je tohle období podruhé, co mě to skolilo. Jo a jak jsem se nudila tak jsem v sobotu i v neděli normálně vařila...pochvalte mě...
Jo a nevím jestli jsem vám to říkala ale je prodaná Jessica. Tak zase máme o jednoho prcka méně
rocky
napsal(a):
Dobré ráno dámy
Tak už jsem tady taky.Včera jsme to s Evčou trochu protáhly..Mám ji omluvit, že kolem desáté dorazí, dospává víkend
Jinak u mě víkend dobrej, ale krááááátkej
Peťuli, já taktéž včera v podvečer prohlásila větu, že bych potřebovala ještě minimálně jeden den na vzpamatování ......
Janiiii, co koňuši?
lanika
napsal(a):
Peťuli, já taktéž včera v podvečer prohlásila větu, že bych potřebovala ještě minimálně jeden den na vzpamatování ......
Janiiii, co koňuši?
Fotogenický typ
lanika
napsal(a):
Fotogenický typ
Leni to vypadá že už máš nový foták????
Jinak holky moje segra mě bere s sebou na apasionátu, tak ji chvalím že je na mě hodná a vzala mě§...najedete tam někdo , no ostravandy škrtám to je jasný:)))))
jinak ta fota s honzulou ve sněhu jsou boží..jsme si to ted prohodili, Honzíka máš hodného a mýmu mladýmu trošku hrabe, včera se mi dvakrát poplašil, tak mě naštval nebylo čeho se lekat, tak jsem mu nadala, aby se choval slušně...
a jinak na tento tyden jsem vyhrabala stará CD s fotkama, v podtstě ani neví m co všechno tam je...ale aspon to tu trošku rozjedu, ale musíte ještě vydrežet....
klawdie
napsal(a):
Leni to vypadá že už máš nový foták????
Jinak holky moje segra mě bere s sebou na apasionátu, tak ji chvalím že je na mě hodná a vzala mě§...najedete tam někdo , no ostravandy škrtám to je jasný:)))))
jinak ta fota s honzulou ve sněhu jsou boží..jsme si to ted prohodili, Honzíka máš hodného a mýmu mladýmu trošku hrabe, včera se mi dvakrát poplašil, tak mě naštval nebylo čeho se lekat, tak jsem mu nadala, aby se choval slušně...
a jinak na tento tyden jsem vyhrabala stará CD s fotkama, v podtstě ani neví m co všechno tam je...ale aspon to tu trošku rozjedu, ale musíte ještě vydrežet....
No jo, v pátek jsem se byla kouknout na ty foťáčky a samo, že jsem si jeden odnesla domů.....Zatím jsem spokojená, ikdyž chyby a nedostatky se vždycky na něčem najdou, ale nejsem profík, tak mi to stačí. A kdyžtak až budu náhodou oplývat v budoucnu více penězi, koupím si jiný
A Honzulu bych teda moc nechválila, an se ukáže časem
Holky, teď je z něho hrouda břichatého sádelníka
cheyenne
napsal(a):
no, v neděli naštěstí nepršelo, v sobotu sjem byla celý den na těch lyžích a v neděli jsem stihla vyvenčit Kerouše i Gasouše...a byla se u mě podívat i bývalá majitelka od Gasii...a jsem byla úplně happy, jak jsem viděla, jak je spokojená, že je Gasii spokojená...říkala, že se má jak prase v žitě...a něco na tom bude, začínají být s Keroušem nechutně vyžraní, fakt tlusťoši, to bylo první, co komentovala...pak jsem chvilku pocepopvala její dceru na lonži...no a pak jsem si byla zavyjížďkovat s oběma jenom na ohlávkách...akorát Kerka měl po 2 dnech stání potřebu se nejprve proběhnout, akorát problém je, že prostě není kde, jak je nechutně měkko...tak jdeme dneska máknout do haly..a Gasii byla úžasná, na lonžce s její holkou svatá, ovládala sjem ji jenom halsem a tak...a se mnou venku jak raketka, tež se chtěla proběhnout..:))
lanika
napsal(a):
No jo, v pátek jsem se byla kouknout na ty foťáčky a samo, že jsem si jeden odnesla domů.....Zatím jsem spokojená, ikdyž chyby a nedostatky se vždycky na něčem najdou, ale nejsem profík, tak mi to stačí. A kdyžtak až budu náhodou oplývat v budoucnu více penězi, koupím si jiný
A Honzulu bych teda moc nechválila, an se ukáže časem
Holky, teď je z něho hrouda břichatého sádelníka
Jsem se překlepla
cheyenne
napsal(a):
Molčí má dnes naplánované volno,páč by mě to v tom větru odneslo![]()
Tak jsem jí vyprala výbavičku
kukinatost
napsal(a):
no, v neděli naštěstí nepršelo, v sobotu sjem byla celý den na těch lyžích a v neděli jsem stihla vyvenčit Kerouše i Gasouše...a byla se u mě podívat i bývalá majitelka od Gasii...a jsem byla úplně happy, jak jsem viděla, jak je spokojená, že je Gasii spokojená...říkala, že se má jak prase v žitě...a něco na tom bude, začínají být s Keroušem nechutně vyžraní, fakt tlusťoši, to bylo první, co komentovala...pak jsem chvilku pocepopvala její dceru na lonži...no a pak jsem si byla zavyjížďkovat s oběma jenom na ohlávkách...akorát Kerka měl po 2 dnech stání potřebu se nejprve proběhnout, akorát problém je, že prostě není kde, jak je nechutně měkko...tak jdeme dneska máknout do haly..a Gasii byla úžasná, na lonžce s její holkou svatá, ovládala sjem ji jenom halsem a tak...a se mnou venku jak raketka, tež se chtěla proběhnout..:))
Hezké ránko přeji všem :-)
Leňuch, koukej si zapnout skype, ty nevěrnice jedna !!!!
kukinatost
napsal(a):
Tak to je moc fajn
No a s býv. majitelkou už jste si to vyříkali???
Dany, copak jsi o víkendu vařila dobrého?
klawdie
napsal(a):
Jéé leni a co jsi teda nakonec vybrala, pochlub se...
ale fota jsou pěkná....
Zuzi, moc tu se šípky nefrajeř, my je máme taky
Jo a je to SONY DSC- W35
lanika
napsal(a):
Zuzi, moc tu se šípky nefrajeř, my je máme taky
Jo a je to SONY DSC- W35
Jsem zkoušela fotit vše
cheyenne
napsal(a):
Se šípky nefrajeřím...Potřebuju to zjara zlikvidovat ![]()
molly
napsal(a):
Se šípky nefrajeřím...Potřebuju to zjara zlikvidovat ![]()
No a na druhý den veškerý sníh slezl a je z toho sajrajt
sadzi saj
lanika
napsal(a):
No a na druhý den veškerý sníh slezl a je z toho sajrajt
Ahoj Lulu,
co malej Bredlík prcek??
lanika
napsal(a):
Andrejko, ahoj.....
Copak hlásíš nového? Dlouho jsi tady nebyla.....Co Elí? Poslouchá?
Mámin výhled z okna
jen mě mrzí, že jsem to nestihla fotnout dřív, hory byly zbarveny od zapadajícího sluníčka.....
rocky
napsal(a):
děkuji
Peti, tak už jsem to snad našla.....Když si zobrazíš historii, tak pak stačí jen do pole kliknout pravým tlačítkem myši a smazat zprávy
Mělo by to pýt pak O.K.
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Peti, tak už jsem to snad našla.....Když si zobrazíš historii, tak pak stačí jen do pole kliknout pravým tlačítkem myši a smazat zprávy
Mělo by to pýt pak O.K.
Ahoj Leni,
tak koukám, že Lulu jak rychle přišla, tak odešla
Jo Elí má elánu na rozdávání a je jak aprílový počasí s těma svýma nálada, takže máme střídavě oblačno co se týče ježdění jednou jasno a podruhé zataženo a začla jí téct rýma, takže asi budu muset volat veta
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj Leni,
tak koukám, že Lulu jak rychle přišla, tak odešla
Jo Elí má elánu na rozdávání a je jak aprílový počasí s těma svýma nálada, takže máme střídavě oblačno co se týče ježdění jednou jasno a podruhé zataženo a začla jí téct rýma, takže asi budu muset volat veta
No, to znám
Aspoň máme veselo a žáden sterreotyp
Už jste přišli na to, proč vám nechtěly kobylky žrát to seno? Teď už je to vpohodě? No a jak u vás s počasím? U nás v sobotu bílo i na cestách, dnes bohužel všude zeleno a prší....Jen mě mrzí, že pokud nebude sníh, nemůžu jezdit, ty kamínky naboso nás zlobí :-(
rocky
napsal(a):
dám pravej , napíše mi to vybrat vše a pak co???dám delete a nic...prostě to nemizí nebo tobě se to povedlo??
Ahojkyyyyyyyyyyy, už jsem tady !!! Trochu jsem se zasekla v kuchyni a na netu - koukla jsem na nabídky práce a tak ....
Bredík je pěknej hajzlík - tvrdohlavej :-)
ale sladkej, jak jinak. Chodí se mnou na volno na vyjížďky, dělá nálety na koně a blokuje nás - sranda s ním.
sadzi saj
luciusl
napsal(a):
Ahojkyyyyyyyyyyy, už jsem tady !!! Trochu jsem se zasekla v kuchyni a na netu - koukla jsem na nabídky práce a tak ....
Bredík je pěknej hajzlík - tvrdohlavej :-)
ale sladkej, jak jinak. Chodí se mnou na volno na vyjížďky, dělá nálety na koně a blokuje nás - sranda s ním.
Jj, já myslela, že už se něco děje, jak se Leňule ptala, zda sis to už vyříkala s bývalou majitelkou
Jj, já to taky slyšela
luciusl
napsal(a):
Andrej - teď jsem trochu mimo, myslela jsem,.že ta bývalá majitelka nebyla na mě - já s ní žádné resty nemám. Snad je nemá ani ona se mnou
nejde o lechtivé zprávičky, ale nechci aby to někdo četl jelikož si tam píšu s kámoškou co sedíme v kanclu aby jsme nemuseli pomlouvat šéfa někde na záchodě![]()
luciusl
napsal(a):
A jinak ze spolu pracujících se nikdo nehlásí ??? :-(
No jasně, že se hlásí.......Babýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý tož na obzoru další srazík kousek od vás.....co vy na to???????
cheyenne
napsal(a):
No,Lení,úplně kousek to není...Ale beru na vědomí a po Novém roce si zajistím volný víkend
sadzi saj
lanika
napsal(a):
No, to znám
Aspoň máme veselo a žáden sterreotyp
Už jste přišli na to, proč vám nechtěly kobylky žrát to seno? Teď už je to vpohodě? No a jak u vás s počasím? U nás v sobotu bílo i na cestách, dnes bohužel všude zeleno a prší....Jen mě mrzí, že pokud nebude sníh, nemůžu jezdit, ty kamínky naboso nás zlobí :-(
No ono Leni veselo a veselo, když jeden den šlape jako hodinky a pak zase dělá venku věci, který nedělala a pořadilo se mi je odstranit, tak je to trochu divný, takže nevím, zda to bylo tím volnem nebo tím, že jsem jí rozhodila vyjížďkama s druhým koněm.
Načlo se nový letošní seno, tak asi jim to nevonělo, ale naštěstí Elí skoro hned začla žrát. U nás v pátek hromada sněhu, ale už je to všechno pryč
cheyenne
napsal(a):
Já chci být svojí fretkou
rocky
napsal(a):
počítej s naší účastíí, myslím si že Hradečáci nezklamou
Tak jsem konečně tady. Byla jsem ve městě v lékárně a s mámou a ségrou na kávě. Jelikož má jeden ze šéfů dovolenou tak jsme v autě byly v plné sestavě...heh, odjíždíme od firmy a druhej šéf jede naproti nám...jen kroutí hlavou a chechtá se...prostě máme na něj peška
ale v pohodě, já jsem mu vyslětlila, že do města jezdíme místo oběda (kecám
)
Jinak někdo se ptal co jsem vařila o víkendu...tááákže
v sobotu jsem dělala výborné špízy s kuř. masem, čerstvou paprikou, cibulkou, slaninou...výborná věc, téměř bez práce a moc velká dobrota, s bramborem. Mno a jelikož mě zbyl ten sósíček po téhle dobrotě tak jsem toho využila a v neděli jsem do něj hodila krkovičku a upekla v troubě, na posledních pět minut jsem na každý plátek krkovice pokladla slaninu a plátek sýra...příloha brrr. kaše (pravá...žádná náhražka)...tak asi tak, mno. Prostě jsem se tento víkend vůbec nepoznávala...normálně mě bavilo vaření. Pochopitelně mi musel ve všem asistovat Pepák, že...
Andíku, nazdárek. Co Elí...je také tak chlupatá jako ti uňové u nás? Leoša je úplnej huňáč rezavý...
Já už chci jaróóó
molly
napsal(a):
![]()
![]()
ááá,fretka se vzbudiláááá
Lucccíííí to je jasný sestrakřivohuka tě nezklame! se mnou počítej...hlavně nám musíš ukázat ty svoje dvě obludy:))))zdravím andrej...hezky povídej jak se máte, dlouho jsme o vás ic neslyšeli
já chci léto---
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem tady.... potřebovala jsem dospat víkend a konečně vystřízlivět
, bylo to náročný....
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem tady.... potřebovala jsem dospat víkend a konečně vystřízlivět
, bylo to náročný....
kde jsteeeeeeeeeeeeeee? Vysvitlo sluníčko u nás
lanika
napsal(a):
kde jsteeeeeeeeeeeeeee? Vysvitlo sluníčko u nás
Udělala jsem si kávičku, nějakou novou nescu VELVET
s hustou pěnou, tož jsem zvědavá. Na obídek vepřové naložené masíčko s hranolkama....Hurá sláva, bříško hlásá...
lanika
napsal(a):
Udělala jsem si kávičku, nějakou novou nescu VELVET
s hustou pěnou, tož jsem zvědavá. Na obídek vepřové naložené masíčko s hranolkama....Hurá sláva, bříško hlásá...
Já jsem tu
, u nás hnus zataženo a vichřice.....
Na obídek čekám, co uloví Lukáš ve městě, nahlásila jsem mu, ať dotáhne nejlíp něco z pytlíku nebo pizzu, že jsem dneska jako líná
cheyenne
napsal(a):
Já jsem si dala ohřát na kamna čočkajdu![]()
molly
napsal(a):
No, tak to vypadá, že se možná budu od ledna stěhovat, na rok do podnájmu hlídat pejska
molly
napsal(a):
Já už jsem také po o...včerejší krkovička s kaší...ještě bonem kýbl kafe a půjdu na cígo...
molly
napsal(a):
Jůůůůůůůůůůůůůůůůů, to je hezká fotečka
Z víkendu????
Zuzi, co ta nová spolupracující mladičká, už dostala rozum?
Jsem se byla zase stříhat, ale nejde to moc poznat, jen o trošičku zkráceno.....No a za týden si dám do toho nové barvičky.....Tak budu zase nová
lanika
napsal(a):
Jůůůůůůůůůůůůůůůůů, to je hezká fotečka
Z víkendu????
Zuzi, co ta nová spolupracující mladičká, už dostala rozum?
Jsem se byla zase stříhat, ale nejde to moc poznat, jen o trošičku zkráceno.....No a za týden si dám do toho nové barvičky.....Tak budu zase nová
Ježiši, nějak mi tu vynikl velký nos ![]()
![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Ježiši, nějak mi tu vynikl velký nos ![]()
![]()
![]()
Heh, jsem našla mou první výcvikovou hodinu s Leušou na písku...
čuměla na všechno jak péro z gauče
haisovad
napsal(a):
Ta jízdárnička vypadá luxusně.... ta naše písková je po každým dešti pod vodou a nepoužitelná, takže od podzima to jistí hala... máte nějak řešenou vodu?
haisovad
napsal(a):
Holky, u vás je sníh teď nebo ne???? Nevíte někdo, jak má být? Asi poprvé vživotě chci sníh, abychom mohli jezdit. ....
lanika
napsal(a):
Holky, u vás je sníh teď nebo ne???? Nevíte někdo, jak má být? Asi poprvé vživotě chci sníh, abychom mohli jezdit. ....
U nás vůbec nic..... prej má pořádně sněžit až po novým roce... my jsme dost nízko, tak si asi počkáme
cheyenne
napsal(a):
Ta jízdárnička vypadá luxusně.... ta naše písková je po každým dešti pod vodou a nepoužitelná, takže od podzima to jistí hala... máte nějak řešenou vodu?
Eviku, je to foceno u mé kamarádky trenérky. Mají udělanou drenáž po celém obdélníků, pod pískem, makadam o nějkolika frakcích, potom geoextílie a až pak písek...každou sobotu jízdárnu upravujou nějakejma bránama...
Nejvíc Leošu štvalo, že místní koníci se v poklidu pasou a ona musí makat...první hodiny na ně furt pořechtávala...
cheyenne
napsal(a):
U nás vůbec nic..... prej má pořádně sněžit až po novým roce... my jsme dost nízko, tak si asi počkáme
U nás také všechen sníh smiznul...všechno to slezlo...to zas budou klouzanice, a jak budou koníci zaprasený...dneska to ještě vydržím bez nich, ještě si dneska lehnu ale zítra prostě musím ať se děje, co se děje...
lanika
napsal(a):
Trochu jsem se informovala, co všechno je k zapotřebí kvalitní pískové jízdárny :-) Pokud se jízdárna buduje na trávě, pak je zapotřebí asi 10 cm jemného kamení, pak další vrstva ještě jemnějšího štěrku, pak by se to mělo proložit nějakou síťkou, která zamezí smíchání písku se štěrkem....![]()
![]()
Voda by měla přes ty 3 vrstvy pravidelně odtékat. Jenže, zase záleží, zda pískové zrno je kulaté nebo hranaté ![]()
A pak už jsem byla z toho jelen
lanika
napsal(a):
Trochu jsem se informovala, co všechno je k zapotřebí kvalitní pískové jízdárny :-) Pokud se jízdárna buduje na trávě, pak je zapotřebí asi 10 cm jemného kamení, pak další vrstva ještě jemnějšího štěrku, pak by se to mělo proložit nějakou síťkou, která zamezí smíchání písku se štěrkem....![]()
![]()
Voda by měla přes ty 3 vrstvy pravidelně odtékat. Jenže, zase záleží, zda pískové zrno je kulaté nebo hranaté ![]()
A pak už jsem byla z toho jelen
Sníh až po novém roce? Chjo
Evi, hadřík už je taky naboso? Jak to zvládá???
cheyenne
napsal(a):
Leni,fotečka už je staršího data...Tuším 05... To byla j jednom oddíle a já vlastně ještě taky
lanika
napsal(a):
Sníh až po novém roce? Chjo
Evi, hadřík už je taky naboso? Jak to zvládá???
Hadřík ještě naboso není, kovář má přijet cca za dva až tři týdny, tak uvidíme, jak budou hlásit.... ale snad taky zujem....
U nás písková jízdárna vznikla, že se do jámy navezl písek a čau.... takže prostě nesmí pršet
, chybí i ochota to trochu upravovat, takže vyježděná stopa u stěn... co dodat....
molly
napsal(a):
Leni,fotečka už je staršího data...Tuším 05... To byla j jednom oddíle a já vlastně ještě taky
molly
napsal(a):
Jsme ten den kravili a já trénovala bez sedla
Takhle byla dřív Molča ježděná na ohlávce
molly
napsal(a):
Evi, to je naprd když je to po obvodě vyšlapané, musí to být strašně tvrdé, ne? Také když jsem jezdila u Korába v liberci, tak to bylo to samé, po obvodu vyšlapaná brázda, která byla cca o deset cenťáků níž než ostatní povrch.
Ježiši ta chodila divně na začátku...chuděra
haisovad
napsal(a):
Evi, to je naprd když je to po obvodě vyšlapané, musí to být strašně tvrdé, ne? Také když jsem jezdila u Korába v liberci, tak to bylo to samé, po obvodu vyšlapaná brázda, která byla cca o deset cenťáků níž než ostatní povrch.
Bylo myšleno na Leošu...
haisovad
napsal(a):
No jo, je to naprd, tak jezdíme uvnitř a do tý stopy většinou nejezdíme, je tam taky tak cca 10cm rozdíl, tak aby si nezvrtnul nohu..... pak jen čekáme na závody nebo na veřejňák, protože před akcí se písek upravuje....
Hala není zas tak o moc lepší, tam navezli písek, ale švihli ho rovnou na několik let starý piliny (rozdupaný na prach) a za pár dní se to smíchalo a většina písku propadla na spodek, tak zas na vrchu piliny...
cheyenne
napsal(a):
No jo, je to naprd, tak jezdíme uvnitř a do tý stopy většinou nejezdíme, je tam taky tak cca 10cm rozdíl, tak aby si nezvrtnul nohu..... pak jen čekáme na závody nebo na veřejňák, protože před akcí se písek upravuje....
Hala není zas tak o moc lepší, tam navezli písek, ale švihli ho rovnou na několik let starý piliny (rozdupaný na prach) a za pár dní se to smíchalo a většina písku propadla na spodek, tak zas na vrchu piliny...
Ale zas je to holky lepší než drátem do oka...
my máme na travnaté jízdárně vyježděné cestičky, když je mokro smeká se to.
Heh a jsem si enchal oběd doma tak trpím hlady...béééé
cheyenne
napsal(a):
A nepráší to? My jsme využívali u nás halu, ale muselo se strááášně dlouho před ježděním kropit...tak se teď využívá jako sklad krmiva a jezdíme jen ven...
T je postoj, že? CHvíli potom se vyčůala. Poprvé mimo stáj, je to divný ale Leo čůrá jen doma do čerstvě nastlaného boxu nejlépe, pod sedlem to bylo poprvé
cheyenne
napsal(a):
čau babuše, tož je Janka zpátky:))
Je to nechutné, ale v posl. době jsem až nepříjemně pracovitá...a navíc sjem se dozvěděla, že dělám i celý weekend v hospě...o mém programu na Silvestra už asi víte - pro změnu dělám:)) Před chvilkou sjem si domluvila trénink, tak si Keroušek aspoň zacválá v těch bažinách se to nedá...no, lenošku, mi mluv s těma kamínkama, já už mám koňuchy vcelku odolné, ale mě úplně krutí, jak musí chodit po těch kamínkách a co teprve Honzula...hlavně pozor na absces...a s tím sněhem mě to taky pěkně štve..i když teď potřebuju aspoň 3 dny, abych byla schopna si sednout aspoň na záchod:))
haisovad
napsal(a):
A nepráší to? My jsme využívali u nás halu, ale muselo se strááášně dlouho před ježděním kropit...tak se teď využívá jako sklad krmiva a jezdíme jen ven...
T je postoj, že? CHvíli potom se vyčůala. Poprvé mimo stáj, je to divný ale Leo čůrá jen doma do čerstvě nastlaného boxu nejlépe, pod sedlem to bylo poprvé
Tak jsem zas oběvila jeden pěknej inzerát:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1166102/ prodej-do-1512- jinak-jatka- specha.php (3xmezera)
Jsem ji prostě musela napsat...Mi napsala že od ledna dluží za ustájení a pokud nemám zájem tak ať neotravuju. ..
Tyhle magory co si poříděj koně jen aby byli in nesnáším a pak to řešej prodejem a nejlépe na jatka. Kdo jinej tohle odnese než jen a jen kůň!!!!!!!!
haisovad
napsal(a):
Nepráší to... je tam celkem vlhko, jen v létě se tam naprosto nedá, to práší jak sviň...
Ono taky v létě se hala využívá jako stáj, na větší závody se tam navozej skládací boxy a pak dost dlouho trvá, než se zas rozložej....
Když hodně mrzne, tak se zas dělaj nášlapky, to je taky nepříjemný, ale to už musí bejt fakt -15.... jsme za halu rádi, dá se skákat a makat.... když se tam odpoledne sejdem v šesti, sedmi lidech, tak se dobře přiježďuje, musí se dělat víc přechodů a víc obratů
kukinatost
napsal(a):
Je to nechutné, ale v posl. době jsem až nepříjemně pracovitá...a navíc sjem se dozvěděla, že dělám i celý weekend v hospě...o mém programu na Silvestra už asi víte - pro změnu dělám:)) Před chvilkou sjem si domluvila trénink, tak si Keroušek aspoň zacválá v těch bažinách se to nedá...no, lenošku, mi mluv s těma kamínkama, já už mám koňuchy vcelku odolné, ale mě úplně krutí, jak musí chodit po těch kamínkách a co teprve Honzula...hlavně pozor na absces...a s tím sněhem mě to taky pěkně štve..i když teď potřebuju aspoň 3 dny, abych byla schopna si sednout aspoň na záchod:))
Ahoj Janica...
Tož ,více koní a méně lyží ![]()
kukinatost
napsal(a):
Heh Evi, to věřím. Já jsem byla na tréningu vždycky sama a odjížděla jsem totál zmordovaná, tím, že na mě Handa celou hodinu čučela a opravovala a opravovala tak jsem byla totál hotová. Nejlepší bylo, když mi sundala třmeny...jsem myslela že se druhej a třetí den poseru ( s prominutím), nohy se mě normálně klepaly...
haisovad
napsal(a):
Heh Evi, to věřím. Já jsem byla na tréningu vždycky sama a odjížděla jsem totál zmordovaná, tím, že na mě Handa celou hodinu čučela a opravovala a opravovala tak jsem byla totál hotová. Nejlepší bylo, když mi sundala třmeny...jsem myslela že se druhej a třetí den poseru ( s prominutím), nohy se mě normálně klepaly...
To znám, taky se snažim si dávat chvilky bez třmenů a pak nejde moc chodit
, ale víc to bejvá ze skákání, to se mi nestává moc často, tak pak nožičky bolej
cheyenne
napsal(a):
, ale víc to bejvá ze skákání, to se mi nestává moc často, tak pak nožičky bolej
U skákání zatím nejsem, to přijde z jara po jakž takž vyladění drezury.
To bude mazec...už se vidím jak lítám přes překážky sama...
cheyenne
napsal(a):
Evule se konečně dočkala oběda, jako správnej hladovec vyndla pizzu z trouby, vyrazila s ní k počítači a pak se musela vracet vypnout troubu
cheyenne
napsal(a):
Evule se konečně dočkala oběda, jako správnej hladovec vyndla pizzu z trouby, vyrazila s ní k počítači a pak se musela vracet vypnout troubu
My teď přes zimu taky drtíme drezúrku, všichni tři
, skákat se začne od ledna, jsem na to zvědavá..... jsem přemejšlela, že si pořídim páteřák, maj ho u nás v akci za 1.200.... nějak se bojim, že spadnu, už jsem pár let nespadla a začínám se toho bát
cheyenne
napsal(a):
My teď přes zimu taky drtíme drezúrku, všichni tři
, skákat se začne od ledna, jsem na to zvědavá..... jsem přemejšlela, že si pořídim páteřák, maj ho u nás v akci za 1.200.... nějak se bojim, že spadnu, už jsem pár let nespadla a začínám se toho bát
No, Evizna, to uvažuj, páč co si budem nalhávat, nejsi už nejmladší, ty kosti taky nejsou co bývaly...)))No, my dneska s Keroušem budeme taky drezurovat spíše, akorát ho předtím nechám něco hopnout ve volnosti..ten had beze mě odmítá řádit..když se tam pouští koně do haly. tak to je samý prd prd, kopyta na všechny strany a ten můj had si poklusává kolem mě a když se mrknu až jo škaredě, tak nacválá...:)) navíc ho ani moc nhonit nemůžu, je nasrstěný jak na Sibiři a dneska je nechutně vedro...no, jinak jízdárna není moc pořešená, tam právě taky je blbý podklad, takže po dešti stojí voda....a uvnitř se práší - taky směs piliny a písek, ale myslím, že se to vcelku dá:))
kukinatost
napsal(a):
No, Evizna, to uvažuj, páč co si budem nalhávat, nejsi už nejmladší, ty kosti taky nejsou co bývaly...)))No, my dneska s Keroušem budeme taky drezurovat spíše, akorát ho předtím nechám něco hopnout ve volnosti..ten had beze mě odmítá řádit..když se tam pouští koně do haly. tak to je samý prd prd, kopyta na všechny strany a ten můj had si poklusává kolem mě a když se mrknu až jo škaredě, tak nacválá...:)) navíc ho ani moc nhonit nemůžu, je nasrstěný jak na Sibiři a dneska je nechutně vedro...no, jinak jízdárna není moc pořešená, tam právě taky je blbý podklad, takže po dešti stojí voda....a uvnitř se práší - taky směs piliny a písek, ale myslím, že se to vcelku dá:))
Ach jo, vy a ty vaše haly.....U nás široko daleko není žádná. Ale taky to zvládáme i bez ní. Ikdyž ty začátky na jaře jsou masakr. Než to všechno vyschne.....Ale co, nějak bylo a nějak bude, ale tu halu a jízdárnu vám všem fakt závidím....
lanika
napsal(a):
Ach jo, vy a ty vaše haly.....U nás široko daleko není žádná. Ale taky to zvládáme i bez ní. Ikdyž ty začátky na jaře jsou masakr. Než to všechno vyschne.....Ale co, nějak bylo a nějak bude, ale tu halu a jízdárnu vám všem fakt závidím....
My tu halu musíme stihnout do 17.h, pak smůla, jednu pracovnější zimu jsem trávila na louce pod lampama z Petrofu
Už aby bylo takhle...
lanika
napsal(a):
Za 1200? To je v pohodě...ty vogo, tak do toho bych šla bejt tebou Eviku.
Jsem zvědavá jak se bude příští rok dařit nedařit...uvidíme, nějak to nelámu přes koleno...když to půjde tak to půjde a když ne, tak sice budu naštvaná ale učenej z nebe nespadl, že...
Mě je pěkná zima, už abych byla doma v pelíšku...brrrr
rocky
napsal(a):
ještě máš evčo k té fotce napsat, foceno v šest hodin
. Ani mi nejde o tu zimu ale o světlo..
a přihoď kus pizzy..
Když chceš
haisovad
napsal(a):
Za 1200? To je v pohodě...ty vogo, tak do toho bych šla bejt tebou Eviku.
Jsem zvědavá jak se bude příští rok dařit nedařit...uvidíme, nějak to nelámu přes koleno...když to půjde tak to půjde a když ne, tak sice budu naštvaná ale učenej z nebe nespadl, že...
Mě je pěkná zima, už abych byla doma v pelíšku...brrrr
Kde jsou ty časy, jak jsem přišla z práce, lehla do bazénu, pak zašla na pivko s děckama a psama na prochajdu a v 8 hodin s Honzulíkem do lesa......
lanika
napsal(a):
Kde jsou ty časy, jak jsem přišla z práce, lehla do bazénu, pak zašla na pivko s děckama a psama na prochajdu a v 8 hodin s Honzulíkem do lesa......
Byla jsem přistižena
Taky se těším, až půjdem v klídku odpolko jezdit, pak si zajdem na zahrádku na pivko a budem koukat na Hadříka, jak se fláká v ohradě....
lanika
napsal(a):
jj přesně Leni
však se ale zase dočkáme!
Díky Evčo, očima jsem ochutnala...přidala bych víc sýra![]()
![]()
cheyenne
napsal(a):
Holky,pro dnešek ahojda... Mizííím...
Taky chceme teplo...
cheyenne
napsal(a):
Byla jsem přistižena
Taky se těším, až půjdem v klídku odpolko jezdit, pak si zajdem na zahrádku na pivko a budem koukat na Hadříka, jak se fláká v ohradě....
Tak tak....Hele Evi, po kolika letech si můžeš vybrat životko? Mám u Koopky.... A penzijko kdy? Abych nebyla stratná na st. přízpěvcích třeba? To mám u České...
rocky
napsal(a):
Jinak s tou vestou souhlasím!!!!Jdu do ni taky, člověk se pak cejtí bezpečněji! Jen teda chci jen páteřák, páč vesta pod syako asi nenarvu...
Sýra bylo málo, muselo se šetřit
, ale Lukáš už ví, že příště má koupit víc
.
Leni, jde o to, jakej přesně produkt máš, každej má jiný pojistný podmínky... Kooperativa má většinu vybratelnejch po třech letech.
Ten páteřák maj v akci tušim v gigasportu, ještě se poptám pro upřesnění a zajedu tam....
cheyenne
napsal(a):
Sýra bylo málo, muselo se šetřit
, ale Lukáš už ví, že příště má koupit víc
.
Leni, jde o to, jakej přesně produkt máš, každej má jiný pojistný podmínky... Kooperativa má většinu vybratelnejch po třech letech.
Ten páteřák maj v akci tušim v gigasportu, ještě se poptám pro upřesnění a zajedu tam....
Jinak, výběrem o státní příspěvky nepřijdeš, to je jen když zrušíš předčasně penzijko, tak si to vezmou zpátky.... ale z penzijka se moc vybírat nevyplatí, z životky to je lepší....
Malá.....
molly
napsal(a):
Taky chceme teplo...
Páá....
Na teplíčku se asi shodnem všichni
rocky
napsal(a):
jj přesně Leni
však se ale zase dočkáme!
Díky Evčo, očima jsem ochutnala...přidala bych víc sýra![]()
![]()
Hehe, dobrý Evi!!!!
Včera jsem se tak nudila že jsem furt buzerovala Pepáka aby lítal a já ho mohla fotit za letu...nemožný úkol jsem si dala...fakt to nejde, buď je foťák pomalejší než pták a nebo naopak...děs
haisovad
napsal(a):
Hehe, dobrý Evi!!!!
Včera jsem se tak nudila že jsem furt buzerovala Pepáka aby lítal a já ho mohla fotit za letu...nemožný úkol jsem si dala...fakt to nejde, buď je foťák pomalejší než pták a nebo naopak...děs
Já jsem se takhle mučila s kocourem, taky nemožný
molly
napsal(a):
Taky chceme teplo...
No, budu muset osvěžit mé pojišťovací znalosti
Jsem už o te vestě nebo páteřáku taky uvažovala....Ono se to někdy i šikne, pokud padám častěji
Jednou jsemsi pěkně narazila páteř a bolí mě doteď. V místech kolem jsem měla 2 hrčky. No, není to sranda
Jo a taky jsem si už slíbila, že si přes zimu udělám nějaké spešl překážky
Sice an stojany musím zlomit švagra, snad se poddá
cheyenne
napsal(a):
Páá....
Na teplíčku se asi shodnem všichni
Holky, já pořád přemejšlim o tom stěhování.... luxusní nabídka, bydlení jen za skutečné náklady(energie a pár kaček do fondu), byt po loňský naprostý rekonstrukci, moc hezký 1+1, v příslušenství 1ks pitbula
... jenže je to na úplně druhým konci HK, daleko za Hadříkem a do kanceláře.... baby, raďte
lanika
napsal(a):
Jsem už o te vestě nebo páteřáku taky uvažovala....Ono se to někdy i šikne, pokud padám častěji
Jednou jsemsi pěkně narazila páteř a bolí mě doteď. V místech kolem jsem měla 2 hrčky. No, není to sranda
Mě loni píchla vosa do zad, trefa do páteře a měsíc boule, jak kdyby mi to zlomila
.... a kvůli koním
, jeli jsme autem, já jsem se předklonila, čumim na koně, otevřeným okýnkem vlítkla vosa, to jsem si nevšimla, no a opřela jsem se na ní, na potvoru
cheyenne
napsal(a):
Mě loni píchla vosa do zad, trefa do páteře a měsíc boule, jak kdyby mi to zlomila
.... a kvůli koním
, jeli jsme autem, já jsem se předklonila, čumim na koně, otevřeným okýnkem vlítkla vosa, to jsem si nevšimla, no a opřela jsem se na ní, na potvoru
No, mizíme za Hadříkem, sice se mi do tý kosy fakt nechce, ale jdu taky, jako kontrola ze země
, tak se tu mějte, u koníků taky a čus zítra....
lanika
napsal(a):
těžko radit Evi, když neznám podmínky tvého nynějšího bydlení
Ale pokud bydlíš s mamkou, mysllím, žes mi o tom jednou psala a ještě k tomu v bytě a soukromí téměř žádne, pak já bych neváhala .....Byteček sama pro sebe má něco do sebe. A pokud se ti tam navíc i líbí, a finančně je to taky zajímavé, tak proč ne. Ale zase pouvažovat, jak to budeš stíhat s koníky a s prací. To už je jen na tobě
lanika
napsal(a):
těžko radit Evi, když neznám podmínky tvého nynějšího bydlení
Ale pokud bydlíš s mamkou, mysllím, žes mi o tom jednou psala a ještě k tomu v bytě a soukromí téměř žádne, pak já bych neváhala .....Byteček sama pro sebe má něco do sebe. A pokud se ti tam navíc i líbí, a finančně je to taky zajímavé, tak proč ne. Ale zase pouvažovat, jak to budeš stíhat s koníky a s prací. To už je jen na tobě
Evi to máš dobrý to bylení,ale má to své pro a proti a je třeba to zvážit.... jen si říkám aby jsi mezítím nepřišla o byteček,taky pejsek není morčátko musí se s ním běhat třikrá denně min.pač jinak budeš mít doma hovíka a zdemolovanej byt...žadný spinkání do 12 hodin
,a taky co nekoupiš doma nemáš a tisíc jinejch vymožeností které nakoupí mamka a ani o tom nevíš, jsem to zjitila až když jsem bydlela sama,třeba že toaleták není nekonečný a tak...:)))))tak si udělej seznam pro a proti a uvidíš...