Práce v Irsku Nabídka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2007 14:39

Ahojky,hledáme nějakého nadšence do dostihové stáje v Irsku nejlépe kluka.Práce to není náročná,ale je třeba umět a vypadat na koni dobře,šefik na to dá
Jestli má teda někdo zájem klidně dám víc info,popř.i telefon na nás nebo šefika.Ajina stačí jen základní

3.12.2007 14:59

shantal88 napsal(a):
Ahojky,hledáme nějakého nadšence do dostihové stáje v Irsku nejlépe kluka.Práce to není náročná,ale je třeba umět a vypadat na koni dobře,šefik na to dá
Jestli má teda někdo zájem klidně dám víc info,popř.i telefon na nás nebo šefika.Ajina stačí jen základní

ahoj, ja mam porad takove zajeci umysli, odjet nekam do anglicky mluvicich zemi, a makat tam, asi bych radeji nekam na nejakou farmu, nez do centra makat nekde ve fast foodu, muzes dat nejake info, co a jak, pro lidicky, kteri se chytaji nekam tahle vycestovat, klidne muzes na mejla, aby jsi to tu nemusela psat verejne, rada bych dostala nejaky info, a co a jak pred odjezdem a tak. dik moc
ps: mejl klara.zolakova@seznam.cz

3.12.2007 15:51

klarusa napsal(a):
ahoj, ja mam porad takove zajeci umysli, odjet nekam do anglicky mluvicich zemi, a makat tam, asi bych radeji nekam na nejakou farmu, nez do centra makat nekde ve fast foodu, muzes dat nejake info, co a jak, pro lidicky, kteri se chytaji nekam tahle vycestovat, klidne muzes na mejla, aby jsi to tu nemusela psat verejne, rada bych dostala nejaky info, a co a jak pred odjezdem a tak. dik moc
ps: mejl klara.zolakova@seznam.cz

nádvoří...

3.12.2007 16:07

shantal88 napsal(a):

pohled z domu,hned z a barákem je malá padoc....

3.12.2007 16:22

shantal88 napsal(a):
nádvoří...

moc pekne, mas jeste dalsi fotky? urcite to nekoho zaujme, me uz to zaujalo

3.12.2007 20:25

shantal88 napsal(a):
pohled z domu,hned z a barákem je malá padoc....

to nikdo nechce do irska....to mě teda překvapujete lidičky....

3.12.2007 21:01

shantal88 napsal(a):
to nikdo nechce do irska....to mě teda překvapujete lidičky....

vzdyt jsem ti odepisovala na emajl co jsi mi napsala...bohuzel dalsi odpoved uz neprisla...
a neboj on se jeste nekdo urco chyti

3.12.2007 21:04

klarusa napsal(a):
vzdyt jsem ti odepisovala na emajl co jsi mi napsala...bohuzel dalsi odpoved uz neprisla...

Ahojky Shantal(88) nebo jak to je.. ani nenapíšeš co novýho.. jenom pošleš fotky, kde jsi ted?

3.12.2007 21:16

eowyn napsal(a):
Ahojky Shantal(88) nebo jak to je.. ani nenapíšeš co novýho.. jenom pošleš fotky, kde jsi ted?

No tak já bych sla hned:DAnglicky umim a kone miluju,jenze jemi tperv 17 a studuju

3.12.2007 21:28

shantal88 napsal(a):

Další pohled na nádvoří,hodila bych tu i z galopu,ale nějak mi to sem nejde

3.12.2007 21:46

klarusa napsal(a):

To se omlouvám,ale mě na mail nic nepřišlo
Jestli tak pisni ještě jednou...prosím.Nějak nám blbne internet,jinak bych ti pisla tak i tak.Dik za pochopení

Jo petko,tobě se taky ozvu,i na skype,ale ten nám padá tak asi přes email,ju

3.12.2007 21:48

shantal88 napsal(a):

tyyyyjo ta obloha je na te fotce super. takova mysticka

3.12.2007 21:49

klarusa napsal(a):
tyyyyjo ta obloha je na te fotce super. takova mysticka

dobre preposilam email jeste jednou

3.12.2007 21:53

klarusa napsal(a):
dobre preposilam email jeste jednou

tak email preposlan, a poslan jeste jeden s cislama na skype a icq

3.12.2007 22:01

klarusa napsal(a):
tak email preposlan, a poslan jeste jeden s cislama na skype a icq

nic ja supajdim spat, takze se ozvu zitra...

3.12.2007 22:02

shantal88 napsal(a):

Tak aby ses mohla pokochat

3.12.2007 22:04

shantal88 napsal(a):

já bych jela taky hned..ajinu mám jen základní, ale když říkáš, že by stačila...no ale problém je, že jsem taky studentka, takže nepřipadá v úvahu....

3.12.2007 22:14

jenysimons napsal(a):
já bych jela taky hned..ajinu mám jen základní, ale když říkáš, že by stačila...no ale problém je, že jsem taky studentka, takže nepřipadá v úvahu....

ok,snad to dojde,jinak skype je shantal88 kupodivu taky pada,ale občas mi něco dojde

3.12.2007 23:05

jenysimons napsal(a):

Teda mě nic zase nedošlo,no když tak to zkus na pastorkova.eva@centrum.cz maš myslim seznam vid.no doufam že to dojde....

4.12.2007 15:28

jenysimons napsal(a):

Trochu nepovedene fotky tsk prosim za pochopení...

4.12.2007 15:49

shantal88 napsal(a):
Trochu nepovedene fotky tsk prosim za pochopení...

dej jeste fotku koniku v boxe, dik,
a koukam, ze nejezdite v moc kratkych piglich, a ze mate i vestu, dobra to vec

4.12.2007 16:32

klarusa napsal(a):

Pastviny...

4.12.2007 17:07

klarusa napsal(a):

po práci...

4.12.2007 17:37

shantal88 napsal(a):
Teda mě nic zase nedošlo,no když tak to zkus na pastorkova.eva@centrum.cz maš myslim seznam vid.no doufam že to dojde....

Nejlepší koník ve stáji

4.12.2007 18:32

shantal88 napsal(a):
po práci...

ahoj, prosím o info, asi na mail že ? práci v zahraničí u koní hledém celekem aktivně, mužeš mi poslat informace o cenách, ubytovaní, podmínkách, požadavcích a na jakou dobu ? kdy je možný nástup? a zda majitel nabírá lidi průběžně ? Předem moc dík mail .: meranet@seznam.cz

5.12.2007 12:51

evush2010 napsal(a):
ahoj, prosím o info, asi na mail že ? práci v zahraničí u koní hledém celekem aktivně, mužeš mi poslat informace o cenách, ubytovaní, podmínkách, požadavcích a na jakou dobu ? kdy je možný nástup? a zda majitel nabírá lidi průběžně ? Předem moc dík mail .: meranet@seznam.cz

Tak už ti píšu maila...snad tam bude všechno...pokud má kdokoli zájem pište!
Jinak je ve stáji 5 parkurovejch ponclíků....tohle je nejmenší

5.12.2007 14:17

shantal88 napsal(a):
Tak už ti píšu maila...snad tam bude všechno...pokud má kdokoli zájem pište!
Jinak je ve stáji 5 parkurovejch ponclíků....tohle je nejmenší

teda, no nevypada zrovna vedle tveho pritele moc male...na to ze je nejmensi a ta rada aut je dobra....unas vsichni stojej halabala, a pak se neda projet...tohle je dobry

5.12.2007 21:25

klarusa napsal(a):
teda, no nevypada zrovna vedle tveho pritele moc male...na to ze je nejmensi a ta rada aut je dobra....unas vsichni stojej halabala, a pak se neda projet...tohle je dobry

A já tu ukááážu jednoho krááásného koníka bohužel né z Irska ale s evčou má hooodně společného mně na koni si nevšímejte ,hlavně toho koně

7.12.2007 12:26

dominika napsal(a):
A já tu ukááážu jednoho krááásného koníka bohužel né z Irska ale s evčou má hooodně společného mně na koni si nevšímejte ,hlavně toho koně

Ach jo,celej táta...doufala jsem že se nepotatí
Co nadělám....
A nechceš ty do Irska...když už jseš na těch stránkách
Protože očividně tady nikdo nechce....a když u,tak to není chlap...asi vymřeli či co

7.12.2007 21:03

shantal88 napsal(a):
Ach jo,celej táta...doufala jsem že se nepotatí
Co nadělám....
A nechceš ty do Irska...když už jseš na těch stránkách
Protože očividně tady nikdo nechce....a když u,tak to není chlap...asi vymřeli či co

Já jo?? Můžu i s miminkem? a 7mi koníky?

11.12.2007 13:22

dominika napsal(a):
Já jo?? Můžu i s miminkem? a 7mi koníky?

Proč né,já si chci šantalku taky přivést a taky psa,a přítele a.......

13.12.2007 22:49

dominika napsal(a):

Ach,jo...tak asi fakt nikdo nechce...a nebo se vám líbí český plat u koní?

14.12.2007 06:30

shantal88 napsal(a):

Nevím proč nikdo nechce, je to dle fotek nádherné, koně hezcí, krásné prostředí... Jinak někdo tu psal že "nemáte krátké piglíky" -- já myslím že normální jezdci choděj s krátkýma jen cválat a rychlé práce? Aspoň my jsme to tak dělali a stejně jezdili i dva jezdci co jezdí dostihy a chodili jezdit stájové koně. Jeden měl takové fajn stýplové sedlo s kostrou, holka měla normální sedlo a jen na rychlé práce brala placku.

Já bych jela hned ale jsem tu už moc zakořeněná Fajn práce, 2psi, 1kůň a 1chlap

14.12.2007 07:28

spirit napsal(a):
Nevím proč nikdo nechce, je to dle fotek nádherné, koně hezcí, krásné prostředí... Jinak někdo tu psal že "nemáte krátké piglíky" -- já myslím že normální jezdci choděj s krátkýma jen cválat a rychlé práce? Aspoň my jsme to tak dělali a stejně jezdili i dva jezdci co jezdí dostihy a chodili jezdit stájové koně. Jeden měl takové fajn stýplové sedlo s kostrou, holka měla normální sedlo a jen na rychlé práce brala placku.

Já bych jela hned ale jsem tu už moc zakořeněná Fajn práce, 2psi, 1kůň a 1chlap

já bych jela hned, ale poptáváte poptáváte chlapy a je mi jen 17...Škóóóóóóóódáááá :-(

14.12.2007 14:12

mojza napsal(a):
já bych jela hned, ale poptáváte poptáváte chlapy a je mi jen 17...Škóóóóóóóódáááá :-(

jsem na tom stejně jako Mojza...je mi 18 a maturita mě čeká až příští rok..a po ní...?? budu hledat práci u koní v zahraničí, nejlíp německo.hlavně asi i s možností mít s sebou koníka..

Přidejte reakci

Přidat smajlík