shantal88
napsal(a):
Ahojky,hledáme nějakého nadšence do dostihové stáje v Irsku nejlépe kluka.Práce to není náročná,ale je třeba umět a vypadat na koni dobře,šefik na to dá
Jestli má teda někdo zájem klidně dám víc info,popř.i telefon na nás nebo šefika.Ajina stačí jen základní
ahoj, ja mam porad takove zajeci umysli, odjet nekam do anglicky mluvicich zemi, a makat tam, asi bych radeji nekam na nejakou farmu, nez do centra makat nekde ve fast foodu, muzes dat nejake info, co a jak, pro lidicky, kteri se chytaji nekam tahle vycestovat, klidne muzes na mejla, aby jsi to tu nemusela psat verejne, rada bych dostala nejaky info, a co a jak pred odjezdem a tak. dik moc
ps: mejl klara.zolakova@seznam.cz
klarusa
napsal(a):
ahoj, ja mam porad takove zajeci umysli, odjet nekam do anglicky mluvicich zemi, a makat tam, asi bych radeji nekam na nejakou farmu, nez do centra makat nekde ve fast foodu, muzes dat nejake info, co a jak, pro lidicky, kteri se chytaji nekam tahle vycestovat, klidne muzes na mejla, aby jsi to tu nemusela psat verejne, rada bych dostala nejaky info, a co a jak pred odjezdem a tak. dik moc
ps: mejl klara.zolakova@seznam.cz
nádvoří...
shantal88
napsal(a):
Ahojky,hledáme nějakého nadšence do dostihové stáje v Irsku nejlépe kluka.Práce to není náročná,ale je třeba umět a vypadat na koni dobře,šefik na to dá
Jestli má teda někdo zájem klidně dám víc info,popř.i telefon na nás nebo šefika.Ajina stačí jen základní
pohled z domu,hned z a barákem je malá padoc....
shantal88
napsal(a):
pohled z domu,hned z a barákem je malá padoc....
to nikdo nechce do irska....to mě teda překvapujete lidičky....
klarusa
napsal(a):
vzdyt jsem ti odepisovala na emajl co jsi mi napsala...bohuzel dalsi odpoved uz neprisla...
a neboj on se jeste nekdo urco chyti
Ahojky Shantal(88) nebo jak to je.. ani nenapíšeš co novýho
.. jenom pošleš fotky, kde jsi ted?
shantal88
napsal(a):
Další pohled na nádvoří,hodila bych tu i z galopu,ale nějak mi to sem nejde
klarusa
napsal(a):
vzdyt jsem ti odepisovala na emajl co jsi mi napsala...bohuzel dalsi odpoved uz neprisla...
a neboj on se jeste nekdo urco chyti
To se omlouvám,ale mě na mail nic nepřišlo
Jestli tak pisni ještě jednou...prosím.Nějak nám blbne internet,jinak bych ti pisla tak i tak.Dik za pochopení
Jo petko,tobě se taky ozvu,i na skype,ale ten nám padá tak asi přes email,ju
shantal88
napsal(a):
Další pohled na nádvoří,hodila bych tu i z galopu,ale nějak mi to sem nejde
Tak aby ses mohla pokochat
shantal88
napsal(a):
já bych jela taky hned..ajinu mám jen základní, ale když říkáš, že by stačila...no ale problém je, že jsem taky studentka, takže nepřipadá v úvahu....
jenysimons
napsal(a):
já bych jela taky hned..ajinu mám jen základní, ale když říkáš, že by stačila...no ale problém je, že jsem taky studentka, takže nepřipadá v úvahu....
Trochu nepovedene fotky tsk prosim za pochopení...
klarusa
napsal(a):
dej jeste fotku koniku v boxe, dik,
a koukam, ze nejezdite v moc kratkych piglich, a ze mate i vestu, dobra to vec
Pastviny...
klarusa
napsal(a):
dej jeste fotku koniku v boxe, dik,
a koukam, ze nejezdite v moc kratkych piglich, a ze mate i vestu, dobra to vec
po práci...
shantal88
napsal(a):
Teda mě nic zase nedošlo,no když tak to zkus na pastorkova.eva@centrum.cz maš myslim seznam vid.no doufam že to dojde....
Nejlepší koník ve stáji
shantal88
napsal(a):
po práci...
ahoj, prosím o info, asi na mail že ? práci v zahraničí u koní hledém celekem aktivně, mužeš mi poslat informace o cenách, ubytovaní, podmínkách, požadavcích a na jakou dobu ? kdy je možný nástup? a zda majitel nabírá lidi průběžně ? Předem moc dík mail .: meranet@seznam.cz
evush2010
napsal(a):
ahoj, prosím o info, asi na mail že ? práci v zahraničí u koní hledém celekem aktivně, mužeš mi poslat informace o cenách, ubytovaní, podmínkách, požadavcích a na jakou dobu ? kdy je možný nástup? a zda majitel nabírá lidi průběžně ? Předem moc dík mail .: meranet@seznam.cz
Tak už ti píšu maila...snad tam bude všechno...pokud má kdokoli zájem pište!
Jinak je ve stáji 5 parkurovejch ponclíků....tohle je nejmenší
shantal88
napsal(a):
Tak už ti píšu maila...snad tam bude všechno...pokud má kdokoli zájem pište!
Jinak je ve stáji 5 parkurovejch ponclíků....tohle je nejmenší
teda, no nevypada zrovna vedle tveho pritele moc male...na to ze je nejmensi a ta rada aut je dobra....unas vsichni stojej halabala, a pak se neda projet...tohle je dobry
klarusa
napsal(a):
teda, no nevypada zrovna vedle tveho pritele moc male...na to ze je nejmensi a ta rada aut je dobra....unas vsichni stojej halabala, a pak se neda projet...tohle je dobry
A já tu ukááážu jednoho krááásného koníka bohužel né z Irska ale s evčou má hooodně společného
mně na koni si nevšímejte ,hlavně toho koně
dominika
napsal(a):
A já tu ukááážu jednoho krááásného koníka bohužel né z Irska ale s evčou má hooodně společného
mně na koni si nevšímejte ,hlavně toho koně
Ach jo,celej táta...doufala jsem že se nepotatí
Co nadělám....
A nechceš ty do Irska...když už jseš na těch stránkách
Protože očividně tady nikdo nechce....a když u,tak to není chlap...asi vymřeli či co
shantal88
napsal(a):
Ach jo,celej táta...doufala jsem že se nepotatí
Co nadělám....
A nechceš ty do Irska...když už jseš na těch stránkách
Protože očividně tady nikdo nechce....a když u,tak to není chlap...asi vymřeli či co
Já jo?? Můžu i s miminkem?
a 7mi koníky?
dominika
napsal(a):
Já jo?? Můžu i s miminkem?
a 7mi koníky?
Proč né,já si chci šantalku taky přivést a taky psa,a přítele a.......
shantal88
napsal(a):
Nevím proč nikdo nechce, je to dle fotek nádherné, koně hezcí, krásné prostředí... Jinak někdo tu psal že "nemáte krátké piglíky" -- já myslím že normální jezdci choděj s krátkýma jen cválat a rychlé práce? Aspoň my jsme to tak dělali a stejně jezdili i dva jezdci co jezdí dostihy a chodili jezdit stájové koně. Jeden měl takové fajn stýplové sedlo s kostrou, holka měla normální sedlo a jen na rychlé práce brala placku.
Já bych jela hned ale jsem tu už moc zakořeněná Fajn práce, 2psi, 1kůň a 1chlap
spirit
napsal(a):
Nevím proč nikdo nechce, je to dle fotek nádherné, koně hezcí, krásné prostředí... Jinak někdo tu psal že "nemáte krátké piglíky" -- já myslím že normální jezdci choděj s krátkýma jen cválat a rychlé práce? Aspoň my jsme to tak dělali a stejně jezdili i dva jezdci co jezdí dostihy a chodili jezdit stájové koně. Jeden měl takové fajn stýplové sedlo s kostrou, holka měla normální sedlo a jen na rychlé práce brala placku.
Já bych jela hned ale jsem tu už moc zakořeněná Fajn práce, 2psi, 1kůň a 1chlap
já bych jela hned, ale poptáváte poptáváte chlapy a je mi jen 17...Škóóóóóóóódáááá :-(