Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2006 19:52

Ilustrační foto k inzerci - prodej side pool. Výrobce Max Haken, zde je ovšem ve světlé barvě, ten můj je tmavě hnědý.

21.1.2006 19:01

makki napsal(a):
Ilustrační foto k inzerci - prodej side pool. Výrobce Max Haken, zde je ovšem ve světlé barvě, ten můj je tmavě hnědý.

Doplnění o aktuální foto. Side pool je na prodej za 800 Kč.

21.1.2006 20:39

makki napsal(a):
Doplnění o aktuální foto. Side pool je na prodej za 800 Kč.

to je uzda?nebo ohlávka?vživotě jsem to neviděla ani o tom neslyšela

22.1.2006 11:28

moresa napsal(a):
to je uzda?nebo ohlávka?vživotě jsem to neviděla ani o tom neslyšela

Chyba, jezdí se na tom super. Je to lepší, než ohlávka, protože to má otěže upevněné po stranách. Mám teď menšího koně, takže se mi bohužel nehodí, visí jenom jako dekorace na zdi. Dobře se s tím zatáčí, dá se zastavit jako na normálním udidle.

22.1.2006 17:34

makki napsal(a):
Chyba, jezdí se na tom super. Je to lepší, než ohlávka, protože to má otěže upevněné po stranách. Mám teď menšího koně, takže se mi bohužel nehodí, visí jenom jako dekorace na zdi. Dobře se s tím zatáčí, dá se zastavit jako na normálním udidle.

tohle si myslí, že je dobrý...
Viděla jsem to veřejném tréningu, a bylo to super. Vypadá to jako uzdečka, ale není

22.1.2006 17:38

veronika20 napsal(a):
tohle si myslí, že je dobrý...
Viděla jsem to veřejném tréningu, a bylo to super. Vypadá to jako uzdečka, ale není

A jaká je PC cena?Jinak já scháním normální uzdečku takže by to asi neklaplo...Ninak na jakém plemeni to bylo ježděno?Ale to by asi byl trochu škrtanec přes rozpočet(tedy takový "bankomat" pro koníka...Budu si ho možná pořizovatčekám na odpověď majitelky...)

22.1.2006 19:52

moresa napsal(a):
A jaká je PC cena?Jinak já scháním normální uzdečku takže by to asi neklaplo...Ninak na jakém plemeni to bylo ježděno?Ale to by asi byl trochu škrtanec přes rozpočet(tedy takový "bankomat" pro koníka...Budu si ho možná pořizovatčekám na odpověď majitelky...)

Side pool byl použiván na ČT s velikostí ohlávky č. 3. Nicméně ten koník, co ho ¨má na sobě, je taktéž ČT, ale má ohlávku č. 4. Takžë je to uzdění nastavitelné bez problému na tyto dvě velikosti. Bohužel mám teď kobylku výšky 150 cm s dvojkou hlavičkou, ale z toho by mi asi vypadla

Přidejte reakci

Přidat smajlík