Ilustrační foto k inzerci - prodej side pool. Výrobce Max Haken, zde je ovšem ve světlé barvě, ten můj je tmavě hnědý.
makki
napsal(a):
Ilustrační foto k inzerci - prodej side pool. Výrobce Max Haken, zde je ovšem ve světlé barvě, ten můj je tmavě hnědý.
Doplnění o aktuální foto. Side pool je na prodej za 800 Kč.
moresa
napsal(a):
to je uzda?nebo ohlávka?
vživotě jsem to neviděla ani o tom neslyšela
Chyba, jezdí se na tom super. Je to lepší, než ohlávka, protože to má otěže upevněné po stranách. Mám teď menšího koně, takže se mi bohužel nehodí, visí jenom jako dekorace na zdi. Dobře se s tím zatáčí, dá se zastavit jako na normálním udidle.
makki
napsal(a):
Chyba, jezdí se na tom super. Je to lepší, než ohlávka, protože to má otěže upevněné po stranách. Mám teď menšího koně, takže se mi bohužel nehodí, visí jenom jako dekorace na zdi. Dobře se s tím zatáčí, dá se zastavit jako na normálním udidle.
tohle si myslí, že je dobrý...
Viděla jsem to veřejném tréningu, a bylo to super. Vypadá to jako uzdečka, ale není
veronika20
napsal(a):
tohle si myslí, že je dobrý...
Viděla jsem to veřejném tréningu, a bylo to super. Vypadá to jako uzdečka, ale není
A jaká je PC cena?Jinak já scháním normální uzdečku takže by to asi neklaplo
...Ninak na jakém plemeni to bylo ježděno?Ale to by asi byl trochu škrtanec přes rozpočet(tedy takový "bankomat" pro koníka...Budu si ho možná pořizovat
čekám na odpověď majitelky...)
moresa
napsal(a):
A jaká je PC cena?Jinak já scháním normální uzdečku takže by to asi neklaplo
...Ninak na jakém plemeni to bylo ježděno?Ale to by asi byl trochu škrtanec přes rozpočet(tedy takový "bankomat" pro koníka...Budu si ho možná pořizovat
čekám na odpověď majitelky...)
Side pool byl použiván na ČT s velikostí ohlávky č. 3. Nicméně ten koník, co ho ¨má na sobě, je taktéž ČT, ale má ohlávku č. 4. Takžë je to uzdění nastavitelné bez problému na tyto dvě velikosti. Bohužel mám teď kobylku výšky 150 cm s dvojkou hlavičkou, ale z toho by mi asi vypadla