Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2007 22:05

strelish napsal(a):

Zelený plácek vpravo dole je náš (ten bazén už je jiný pozemek)

3.12.2007 23:23

zdání klame, je to malé ;-)

4.12.2007 12:51

Ahoj holčiny, jak se máte? Chyběla jsem vám?

4.12.2007 12:53

lufinka napsal(a):
Ahoj holčiny, jak se máte? Chyběla jsem vám?

Dívala jsem se na předchozí diskusi na ty vaše fotky...téééda vy jste kočandy

4.12.2007 12:56

lufinka napsal(a):
Dívala jsem se na předchozí diskusi na ty vaše fotky...téééda vy jste kočandy

čauky babo,tak co,jak je znova v rachotě?já tu ráno měla barušku,tak mě aspon potěšila a konouši si zablbly v ohradě

4.12.2007 12:58

causinka2 napsal(a):
čauky babo,tak co,jak je znova v rachotě?já tu ráno měla barušku,tak mě aspon potěšila a konouši si zablbly v ohradě

Tak to jo, to se máš fajn. Já se mám taky fajn. Dneska mám v plánu vyjet na 2 hoďky ven

4.12.2007 13:00

lufinka napsal(a):
Tak to jo, to se máš fajn. Já se mám taky fajn. Dneska mám v plánu vyjet na 2 hoďky ven

teda,tak to ti docela závidím,taky bych jela,ale zas jako vždy není hlídání

4.12.2007 13:01

lufinka napsal(a):

Normálně jsem se musela dneska zase fest zasmát.Jsem zase zjistila, že jsem tady na diskusi ostře sledována. Bývalý přítel má podrobné info o tom, co si tu s váma píšu. Zdělujou mu to nějaké kamarádky Takže tímto je všechny zdravím

4.12.2007 13:02

causinka2 napsal(a):
teda,tak to ti docela závidím,taky bych jela,ale zas jako vždy není hlídání

No jo, ty dětičky. Pořiď jim poníky a budeš vyjížďkovat s něma

4.12.2007 13:04

lufinka napsal(a):
Normálně jsem se musela dneska zase fest zasmát.Jsem zase zjistila, že jsem tady na diskusi ostře sledována. Bývalý přítel má podrobné info o tom, co si tu s váma píšu. Zdělujou mu to nějaké kamarádky Takže tímto je všechny zdravím

ježiš dobré trupky

4.12.2007 13:04

lufinka napsal(a):

jsem chtěla,ale až budou maličko větší

4.12.2007 13:05

lufinka napsal(a):

Já to nejsem

4.12.2007 13:06

causinka2 napsal(a):
ježiš dobré trupky

Že bych tu začla psát nějaké pikantnosti až si počtou ?

4.12.2007 13:06

strelish napsal(a):
Já to nejsem

Já vím

4.12.2007 13:07

Holky mi nasadily brouka do hlavy...

a prikladam odkaz na fotku http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec10.jpg (1 mezera)

4.12.2007 13:09

lufinka napsal(a):
Já vím

Kurňa ty seš nějaká fest dobře informovaná Já mám pár tipů, kdo by to mohl být, ale vůbec netuším, kdo zrovna by to byl.

4.12.2007 13:09

kurec Adél,tož to si mohla ráno dojet,by to bylo aspon zajímavé,když tu byl i pilgroš.ale vím,že nechceš jezdit v také sračce co je na polích

4.12.2007 13:11

strelish napsal(a):
Holky mi nasadily brouka do hlavy...

a prikladam odkaz na fotku http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec10.jpg (1 mezera)

krásnejj

4.12.2007 13:12

causinka2 napsal(a):
krásnejj

...je (opět) na prodej...

4.12.2007 13:25

strelish napsal(a):
...je (opět) na prodej...

a ty nad ním uvažuješ?je fakt hezkej.

4.12.2007 13:40

však jo,Adél já to chápu.já jen,že to tu mohlo bejt zajímavý.taky budu radši,když dojedete k nám a zpátky v pořadku a nebudeme mít aspon takovou sračku v ohradě,protože pak aspon nehrozí uraz.jsem dneska pracně vyčistila clasica s aleškem,pustím je ven a clasic vletí do ohrady,najednou se zastavil a rup sebou na zem,no a samozřejmě,že byl jak to čuně

4.12.2007 13:41

Tak už sem konečně přijela domů dneska byla fajná vyjizdka... ale ted už nevim co dělatdarky nakoupené cukroví peče babička, chlapovi se nechce přijet ... hruza asi pujdu do dance and jump podivat se jestli nemaji nejake pekne podsedlovky a přikládám foto mikea a jeho malého krásného černouška.. lidi asi sem se zamilovala

4.12.2007 13:48

pilgrisek napsal(a):
Tak už sem konečně přijela domů dneska byla fajná vyjizdka... ale ted už nevim co dělatdarky nakoupené cukroví peče babička, chlapovi se nechce přijet ... hruza asi pujdu do dance and jump podivat se jestli nemaji nejake pekne podsedlovky a přikládám foto mikea a jeho malého krásného černouška.. lidi asi sem se zamilovala

Do D&J ? Tam mají draho...zlatá Dáša...

4.12.2007 13:52

Nene tak kdyby se mi chtelo psat ukoly nebo se ucit to bych se ucila zas pozitra pisem milion pisemek jenze to se mi fakt nechce to dycky necham na posledni chvili ucim se v autobuse a dobre.. Jo to ja taky obvykle nemam na nic čas ale posledni dobou sem u koni dycky rano a pak uz nevim co dělat. no

4.12.2007 13:53

strelish napsal(a):
Do D&J ? Tam mají draho...zlatá Dáša...

Ja vim jenže schanim šedou podsedlovku a u Daši se mi žádná nelíbí.. ale pokud bude mit tatinek čas tak skočim možna i k Daši ...potřebuju novou helmu

4.12.2007 13:55

v bartoškách?tam jsem byla,ale teda žádnej sortiment,většina je na objednávku

4.12.2007 13:56

Nemají web ti z těch Bartošek?

4.12.2007 13:58

strelish napsal(a):
Nemají web ti z těch Bartošek?

přímo tuším ne,ale mají tam věci od jedné firmy co má sít prodejen,ale ted si nevzpomenu jak se to jmenuje

4.12.2007 14:00

teda,tak to ho asi nemají dlouho,ne?když jsem to hledala já,tak to ještě neměly

4.12.2007 14:03

jo,to je ona,jsem si nemohla vzpomenout

4.12.2007 14:37

causinka2 napsal(a):
teda,tak to ho asi nemají dlouho,ne?když jsem to hledala já,tak to ještě neměly

Hm, taky dělám pomalejš http://vseprokone.wz.cz

4.12.2007 14:45

Tož holčiny jsem zde. Byla jsem jezdit s tím, že budu venku 2 hoďky a začlo mi pršet, tak jsem se musela vrátit zpátky. Sice nejsem z cukru, takže by mi to nevadilo, ale jelikož mám sádru na ruce, tak bych byla nerada, kdyby mi zmokla No ale aspoň necelou hoďku byla pod sedlem.

4.12.2007 14:46

lufinka napsal(a):
Tož holčiny jsem zde. Byla jsem jezdit s tím, že budu venku 2 hoďky a začlo mi pršet, tak jsem se musela vrátit zpátky. Sice nejsem z cukru, takže by mi to nevadilo, ale jelikož mám sádru na ruce, tak bych byla nerada, kdyby mi zmokla No ale aspoň necelou hoďku byla pod sedlem.

ty máš srandu?jej co jsi probůh dělala?

4.12.2007 14:47

lufinka napsal(a):

Jo jinak Kači, moc dobře právě informovaná nejsem.

4.12.2007 14:48

causinka2 napsal(a):
ty máš srandu?jej co jsi probůh dělala?

Havarovala ze schodů...

4.12.2007 14:49

lufinka napsal(a):
Jo jinak Kači, moc dobře právě informovaná nejsem.

Já taky ne. Nemám vůbec přehled, kdo sem chodí očumovat

4.12.2007 14:51

lufinka napsal(a):
Havarovala ze schodů...

jejda.a jak dlouho už jí máš?ale šikovná seš,jen co je pravda

4.12.2007 14:53

strelish napsal(a):
Já taky ne. Nemám vůbec přehled, kdo sem chodí očumovat

To jsou prej nějaké jeho kamarádky. ALe mi to je úplně jedno. Já tu nic takového nepíšu. Přece jen to je veřejná diskuse. Ale jak říkám, tímto je zdravím

4.12.2007 14:55

causinka2 napsal(a):
jejda.a jak dlouho už jí máš?ale šikovná seš,jen co je pravda

mám ji od pátku. No a nebudu radši psát detaily, jak jsem mohla z těch schodů spadnout...

4.12.2007 14:59

lufinka napsal(a):
To jsou prej nějaké jeho kamarádky. ALe mi to je úplně jedno. Já tu nic takového nepíšu. Přece jen to je veřejná diskuse. Ale jak říkám, tímto je zdravím

A co bys tu měla psát? :-o

4.12.2007 15:04

lufinka napsal(a):
mám ji od pátku. No a nebudu radši psát detaily, jak jsem mohla z těch schodů spadnout...

jejda,tak to ted musí být radost,lítat okolo konoucha se sádrou,vid?

4.12.2007 15:14

causinka2 napsal(a):
jejda,tak to ted musí být radost,lítat okolo konoucha se sádrou,vid?

Jo to teda je. vypadá to dost vtipně, jak nabírám hnůj s jednou rukou a pak jak vezu ty kolečka. Nejhorší je, jak se zabořím do bláta...

4.12.2007 15:16

strelish napsal(a):
A co bys tu měla psát? :-o

No právě že tu nic extra nepíšu

4.12.2007 15:20

lufinka napsal(a):
No právě že tu nic extra nepíšu

Kdy budeš obsedat kobču?

4.12.2007 15:21

lufinka napsal(a):
Kdy budeš obsedat kobču?

Jejda, já jsem zapoměla, že má tak cca 2 roky, že? Jsem trdlo...a to jsem byla u ní, jak se narodila

4.12.2007 15:36

lufinka napsal(a):
Jejda, já jsem zapoměla, že má tak cca 2 roky, že? Jsem trdlo...a to jsem byla u ní, jak se narodila

Až někdy na jaře, už konečně sama dává nohy a teď trénujeme klusání na vodítku - nechá se tahat :-/

4.12.2007 15:37

lufinka napsal(a):
Jo to teda je. vypadá to dost vtipně, jak nabírám hnůj s jednou rukou a pak jak vezu ty kolečka. Nejhorší je, jak se zabořím do bláta...

a to fakt není nikdo kdo by ti s kobuchou pomohl?

4.12.2007 15:52

strelish napsal(a):
Až někdy na jaře, už konečně sama dává nohy a teď trénujeme klusání na vodítku - nechá se tahat :-/

Čím víc se ji budeš věnovat ze země, tak o to lepší to bude ze sedla. Tak to je fajn, to s náma pojedeš v létě na vandr

4.12.2007 15:53

lufinka napsal(a):
Čím víc se ji budeš věnovat ze země, tak o to lepší to bude ze sedla. Tak to je fajn, to s náma pojedeš v létě na vandr

tak,tak,kačka bude náhrada za mě.já budu zřejmě doma s břuškem

4.12.2007 15:56

causinka2 napsal(a):
tak,tak,kačka bude náhrada za mě.já budu zřejmě doma s břuškem

Cože? Nějaká novinka o které nevím?

4.12.2007 15:58

lufinka napsal(a):
Cože? Nějaká novinka o které nevím?

nn zatím ne,ale tak je to v plánu,tak kdo ví.

4.12.2007 16:13

causinka2 napsal(a):
nn zatím ne,ale tak je to v plánu,tak kdo ví.

No nene žadne take .. bruškukdo bude jezdit konouchy jestli chces at zavodim tak musi makat ne???

4.12.2007 16:19

pilgrisek napsal(a):
No nene žadne take .. bruškukdo bude jezdit konouchy jestli chces at zavodim tak musi makat ne???

no ty je budeš jezdit,od toho si moje jezdkyně,ni?

4.12.2007 18:13

causinka2 napsal(a):

Hej zas tu mladou nemůžu strhat....nějaké vandry to tak až napřesrok

4.12.2007 18:34

strelish napsal(a):
Hej zas tu mladou nemůžu strhat....nějaké vandry to tak až napřesrok

Ale, ale...pojedem pomaloučku s přestávkama. Takže to zvládne úplně s přehledem

4.12.2007 18:45

causinka2 napsal(a):

No kdyby si je aspon měla blíž nebo přímo ve stáji to by bylo idealni ale takhle dojizdet porad juj

4.12.2007 18:57

pilgrisek napsal(a):
No kdyby si je aspon měla blíž nebo přímo ve stáji to by bylo idealni ale takhle dojizdet porad juj

to bylo asi na mě,vid baruš?nj,jenže to co bych platila u rudy za jednoho koně platím doma za oba

4.12.2007 19:08

causinka2 napsal(a):

Tip na dárek (my to berem babičkám)

4.12.2007 19:09

strelish napsal(a):

co to je?nebo spíše o čem to je?

4.12.2007 19:09

strelish napsal(a):

stojí cca 80 Kč

4.12.2007 19:11

strelish napsal(a):
stojí cca 80 Kč

jo aha,už vím

4.12.2007 19:35

strelish napsal(a):
pajonczek

a s obědem

4.12.2007 19:36

strelish napsal(a):
a s obědem

uaaaa,pavouk,fujjjjjj

4.12.2007 19:38

causinka2 napsal(a):
uaaaa,pavouk,fujjjjjj

Tež nemám ráda pavouky...no a taky nemám ráda žáby

4.12.2007 19:39

lufinka napsal(a):
Tež nemám ráda pavouky...no a taky nemám ráda žáby

ty kokšo,ale ten je uplně mega nechutnej

4.12.2007 19:45

causinka2 napsal(a):
ty kokšo,ale ten je uplně mega nechutnej

Tak sem nahodím letní náladu

4.12.2007 19:46

lufinka napsal(a):
Tak sem nahodím letní náladu

4.12.2007 19:48

lufinka napsal(a):

wauu,já ci taky.odkud to máš ty fotky?a co to je za koně?

4.12.2007 19:50

causinka2 napsal(a):
wauu,já ci taky.odkud to máš ty fotky?a co to je za koně?

To jsem nafotila na dovolené. Jsou to arabáči

4.12.2007 19:51

lufinka napsal(a):
To jsem nafotila na dovolené. Jsou to arabáči

hej tak tomu se říká provokace v zimě

4.12.2007 19:52

causinka2 napsal(a):
hej tak tomu se říká provokace v zimě

Ty ani mi nemluv...z té zimy mi je úplně špatně

4.12.2007 19:54

lufinka napsal(a):

to asi všem,kdyby byl aspon ten sníh.to bych se naučila jezdit i bez sedla.jsem dneska stála a záviděla barči,že si trajdá bez sedla,chjo.ani skoknu na aleše a budem se to učit,i když nevím kdy nato bude čas

4.12.2007 19:54

lufinka napsal(a):

4.12.2007 19:57

lufinka napsal(a):

lucino neštvi

4.12.2007 20:00

causinka2 napsal(a):

na tebe pošlu asi tuhle ještěrku,jak budeš provokovat

4.12.2007 20:03

causinka2 napsal(a):

Bojím, Bojím ... už budu hodná

4.12.2007 20:05

lufinka napsal(a):
Bojím, Bojím ... už budu hodná

no vidíš.hele a ty chodíš i do práce s tou rukou?nebo si zas na nemocenské?

4.12.2007 20:09

causinka2 napsal(a):

A já pošlu pavouka (vegetoval nám tu za oknem...loni jima byl křák co máme před barákem doslova posetý...s ranní rosou a slunkem to vypadalo fakt krásně, celé poseté pavučinama)

4.12.2007 20:12

strelish napsal(a):
A já pošlu pavouka (vegetoval nám tu za oknem...loni jima byl křák co máme před barákem doslova posetý...s ranní rosou a slunkem to vypadalo fakt krásně, celé poseté pavučinama)

ježiš kači,dej s tím pokoj,já pavouky nerada a už vůbec ne takové

5.12.2007 16:07

causinka2 napsal(a):

Tož kde se všichni flákáte?

5.12.2007 16:35

Tož si to užij , já ten předvánoční shon fakt nemusím

5.12.2007 18:56

strelish napsal(a):
Tož si to užij , já ten předvánoční shon fakt nemusím

Ahoj holčiny, jak se dneska máte? Dneska bylo venku krásně, že?

5.12.2007 19:34

lufinka napsal(a):
Ahoj holčiny, jak se dneska máte? Dneska bylo venku krásně, že?

čaues baby,tož já tu jsem též,ale bez nálady.jely jsme do pompa pro hračky a samo,že nic z toho co jsem chtěla neměly.tudíž jsme nic nekoupily.ale čert přinesl klukům čokoládové notebooky,tak měly radostjinak hezky vcelku bylo,ale ta sračka už mě začíná fakt smolit

5.12.2007 20:48

causinka2 napsal(a):
čaues baby,tož já tu jsem též,ale bez nálady.jely jsme do pompa pro hračky a samo,že nic z toho co jsem chtěla neměly.tudíž jsme nic nekoupily.ale čert přinesl klukům čokoládové notebooky,tak měly radostjinak hezky vcelku bylo,ale ta sračka už mě začíná fakt smolit

Tak sem přijela zrovna s tréninku.. docela dobrý jen nás tam bylo nějak moc a to si platíme hodinu sami 3 Jinak mám za oknem taky mikuláše jen sem se do něj ještě nepodívalamnami uz se ale tesím

5.12.2007 20:51

pilgrisek napsal(a):
Tak sem přijela zrovna s tréninku.. docela dobrý jen nás tam bylo nějak moc a to si platíme hodinu sami 3 Jinak mám za oknem taky mikuláše jen sem se do něj ještě nepodívalamnami uz se ale tesím

tak to je normální.já měla minule s míšou taky zaplacenou jízdárnu a taky jsme tam nebyly samy

5.12.2007 20:58

causinka2 napsal(a):
tak to je normální.já měla minule s míšou taky zaplacenou jízdárnu a taky jsme tam nebyly samy

Jo ale něco jineho je skokovka a když si napsana že mas mit halu od 5 do 6 tři koně tak je to trochu trapne tam jezdit v pěti ještě s mladyma konma

5.12.2007 21:00

pilgrisek napsal(a):
Jo ale něco jineho je skokovka a když si napsana že mas mit halu od 5 do 6 tři koně tak je to trochu trapne tam jezdit v pěti ještě s mladyma konma

my měly pronajatou halu.tudíž by jsme tam měly bejt samy

6.12.2007 10:24

causinka2 napsal(a):

Jsem si ráno říkala, že je fajn, že už to venku konečně trošku vysychá...a co dneska? Zas prší !!!

Aspoň že včerejší firemní Mikuláš potěšil

7.12.2007 11:52

strelish napsal(a):
Jsem si ráno říkala, že je fajn, že už to venku konečně trošku vysychá...a co dneska? Zas prší !!!

Aspoň že včerejší firemní Mikuláš potěšil

Halóóó, kde jste kdo?

7.12.2007 11:54

lufinka napsal(a):
Halóóó, kde jste kdo?

já jsem tadyyy i se svým spáleným prstíkem

7.12.2007 11:59

causinka2 napsal(a):
já jsem tadyyy i se svým spáleným prstíkem

A kde jsi ho strkala, že ho máš spálený?

7.12.2007 12:06

lufinka napsal(a):
A kde jsi ho strkala, že ho máš spálený?

právě že nikam jsem dělala hříbovou omáčku a jaksi to na mě prsklo,ale tak nevadí.pečení cukroví se hold maličko odloží.dneska se nám daneček poprvé vyrypal na kole,štěstí,že sletěl na bahno,kdyby sletěl na cestu,tak bych se vsadila,že by přišel o pár zubů a tvář by měl ošklivě poškrábanou.vypadal hrozně jak se vrátil domů.naštěstí tvář měl jen od bláta.ale na kole jet do školky už nechtěl.a co ty luci,jak se jinak máš?nějaké novinky?

7.12.2007 12:16

causinka2 napsal(a):
právě že nikam jsem dělala hříbovou omáčku a jaksi to na mě prsklo,ale tak nevadí.pečení cukroví se hold maličko odloží.dneska se nám daneček poprvé vyrypal na kole,štěstí,že sletěl na bahno,kdyby sletěl na cestu,tak bych se vsadila,že by přišel o pár zubů a tvář by měl ošklivě poškrábanou.vypadal hrozně jak se vrátil domů.naštěstí tvář měl jen od bláta.ale na kole jet do školky už nechtěl.a co ty luci,jak se jinak máš?nějaké novinky?

Tak to bylo zákeřné spálení. No chudák Daneček, ještěže to dopadlo tak jak to dopadlo. Jinak já se mám fajn. Uvažuju, že si koupím nový foťák, ale furt nevím jaký. Chci aby nebyl moc velký, abych si ho mohla brát na vyjížďky , tak aby mi nezabíral moc místa, no a taky aby měl dobré funkce a nebyl moc drahý. Nejsem moc náročná, že?

7.12.2007 12:24

lufinka napsal(a):
Tak to bylo zákeřné spálení. No chudák Daneček, ještěže to dopadlo tak jak to dopadlo. Jinak já se mám fajn. Uvažuju, že si koupím nový foťák, ale furt nevím jaký. Chci aby nebyl moc velký, abych si ho mohla brát na vyjížďky , tak aby mi nezabíral moc místa, no a taky aby měl dobré funkce a nebyl moc drahý. Nejsem moc náročná, že?

no vůbec nejsi,jak bys mohla.Stím ti luci asi neporadím,my máme novej foták,ale v některých chvílích moc dobře nefotí.ono se někdy vyplatí koupit maličko dražší a nebo si nechat poradit přímo v obchodě s fotákama.Ale tchán má foták tuším za tři tisíce a je malej a fotí fakt hezky,akorát je blbej,když chceš fotit víc fotek za sebou,tak to ten foták nestíhá

7.12.2007 12:33

causinka2 napsal(a):
no vůbec nejsi,jak bys mohla.Stím ti luci asi neporadím,my máme novej foták,ale v některých chvílích moc dobře nefotí.ono se někdy vyplatí koupit maličko dražší a nebo si nechat poradit přímo v obchodě s fotákama.Ale tchán má foták tuším za tři tisíce a je malej a fotí fakt hezky,akorát je blbej,když chceš fotit víc fotek za sebou,tak to ten foták nestíhá

no já bych chtěla tak do 5-6 tisíc...tak se tak různě koukám a nevím,který bude nej. Když už mi někde vyhovujou funkce, tak je moc velký a když už je nějaký fajně maličký, tak zas ty funkce nic moc.

7.12.2007 18:03

causinka2 napsal(a):

Tak sem byla dneska v prodejně a nakoupila si dárky na vánoce od babičky australak od tatinka helmu od druhe babicky dečku na zavody a od sebe poprsáka 5tisíc v čudu Co jinak vy dneska jak se vedlo?co provádíte??nejak nám to tu umíra porád(skoda ze to foto nejde videt no jo blba hala)

7.12.2007 18:05

lufinka napsal(a):
no já bych chtěla tak do 5-6 tisíc...tak se tak různě koukám a nevím,který bude nej. Když už mi někde vyhovujou funkce, tak je moc velký a když už je nějaký fajně maličký, tak zas ty funkce nic moc.

chce to obejít víc prodejen a uvidíš

7.12.2007 18:06

pilgrisek napsal(a):
Tak sem byla dneska v prodejně a nakoupila si dárky na vánoce od babičky australak od tatinka helmu od druhe babicky dečku na zavody a od sebe poprsáka 5tisíc v čudu Co jinak vy dneska jak se vedlo?co provádíte??nejak nám to tu umíra porád(skoda ze to foto nejde videt no jo blba hala)

hojík,baruš jdeš zítra ke koním?

7.12.2007 18:12

causinka2 napsal(a):
hojík,baruš jdeš zítra ke koním?

JJ jdu.. četla sis to s těma divkama co sem ti psala na icq?

7.12.2007 18:14

pilgrisek napsal(a):
JJ jdu.. četla sis to s těma divkama co sem ti psala na icq?

jakýma dívkama??Baruško prosím tě bobku bud tak hodná a vzkaz rudovy,že bych potřebovala dovézt dva balíky sena a jeden balík slámy,mu nemámjak zavolat

7.12.2007 18:16

causinka2 napsal(a):
jakýma dívkama??Baruško prosím tě bobku bud tak hodná a vzkaz rudovy,že bych potřebovala dovézt dva balíky sena a jeden balík slámy,mu nemámjak zavolat

No pokud si vzpomenu ne dívkama ale DVDčkama... že pulka toho filmu nefunguje a shrek vubec. tak jestli bys mi mohla dat ty moje spatky a pujcit noc v muzeu ze bych si to vypalila u sebe

7.12.2007 18:28

pilgrisek napsal(a):
No pokud si vzpomenu ne dívkama ale DVDčkama... že pulka toho filmu nefunguje a shrek vubec. tak jestli bys mi mohla dat ty moje spatky a pujcit noc v muzeu ze bych si to vypalila u sebe

jasně baruš,akorát nevím kdy budu mít čas,protože o víkendu mám návštěvy a začátkem týdne jedu s kámoškou na nákupy do Ovy.Hej se nato asi vys..u,jako danula šel ve středu do školky a dneska má zas 38,4.Ty Baruš,to je stejně nějaká divné,nemáš v pc nějakej virus nebo něco.když jsem na tom dvdíčku co jsem ti dávala zkoušela přehrát filmy,tak všechny šly a tatkovy na jeho cd taky filmy všechny jedou.jestli spíš nemáš nějakej blbej přehrávač.

7.12.2007 18:32

causinka2 napsal(a):
jasně baruš,akorát nevím kdy budu mít čas,protože o víkendu mám návštěvy a začátkem týdne jedu s kámoškou na nákupy do Ovy.Hej se nato asi vys..u,jako danula šel ve středu do školky a dneska má zas 38,4.Ty Baruš,to je stejně nějaká divné,nemáš v pc nějakej virus nebo něco.když jsem na tom dvdíčku co jsem ti dávala zkoušela přehrát filmy,tak všechny šly a tatkovy na jeho cd taky filmy všechny jedou.jestli spíš nemáš nějakej blbej přehrávač.

Nebo nemá ovladače

7.12.2007 18:37

strelish napsal(a):
Nebo nemá ovladače

ono pulka cedla je vypalena ten pottr a pulka noc v muzeu a druha pulka se shrekem proste nejede.. tak to asi těžko bude přehrávačem...

7.12.2007 18:39

pilgrisek napsal(a):
ono pulka cedla je vypalena ten pottr a pulka noc v muzeu a druha pulka se shrekem proste nejede.. tak to asi těžko bude přehrávačem...

tak jakto,že nám to jelo celej film?no to je jedno,tak jak budu mít maličkou chviličku čas,tak ti dám vědět a bud dojedu s cd já nebo si pro ně dojedeš,ju?Baruš,ale s tím senem a slámou na mě prosím nezapomen,víš jakej je ruda,než to vždycky doveze a mě by pak zas pochybělo už tak jsem slámou šetřila

7.12.2007 18:43

causinka2 napsal(a):
tak jakto,že nám to jelo celej film?no to je jedno,tak jak budu mít maličkou chviličku čas,tak ti dám vědět a bud dojedu s cd já nebo si pro ně dojedeš,ju?Baruš,ale s tím senem a slámou na mě prosím nezapomen,víš jakej je ruda,než to vždycky doveze a mě by pak zas pochybělo už tak jsem slámou šetřila

JJ jasne už sem si napsala poznámku....tak až budeš mít čas tak dej vědět ta noc v muzeu byla fajna tak me uplne nastvalo že to nejelo cele

7.12.2007 19:10

pilgrisek napsal(a):
JJ jasne už sem si napsala poznámku....tak až budeš mít čas tak dej vědět ta noc v muzeu byla fajna tak me uplne nastvalo že to nejelo cele

baruš víš co je akorát problém?že my to máme v pc ne na dvd

7.12.2007 20:03

strelish napsal(a):
Nebo nemá ovladače

jsem předtím chtěla napsat kodeky a ne ovladače, ale to je stejně fuk

7.12.2007 22:00

strelish napsal(a):
jsem předtím chtěla napsat kodeky a ne ovladače, ale to je stejně fuk

Tak sem to skusila pustit znovu a ta noc v muzeu mi sla .. jen ten shrek zlobi

Přidejte reakci

Přidat smajlík