lufinka
napsal(a):
Tak to jo, to se máš fajn. Já se mám taky fajn. Dneska mám v plánu vyjet na 2 hoďky ven
Normálně jsem se musela dneska zase fest zasmát.Jsem zase zjistila, že jsem tady na diskusi ostře sledována. Bývalý přítel má podrobné info o tom, co si tu s váma píšu. Zdělujou mu to nějaké kamarádky
Takže tímto je všechny zdravím
Holky mi nasadily brouka do hlavy...
a prikladam odkaz na fotku http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec10.jpg (1 mezera)
však jo,Adél já to chápu.já jen,že to tu mohlo bejt zajímavý.taky budu radši,když dojedete k nám a zpátky v pořadku a nebudeme mít aspon takovou sračku v ohradě,protože pak aspon nehrozí uraz.jsem dneska pracně vyčistila clasica s aleškem,pustím je ven a clasic vletí do ohrady,najednou se zastavil a rup sebou na zem,no a samozřejmě,že byl jak to čuně
Tak už sem konečně přijela domů dneska byla fajná vyjizdka... ale ted už nevim co dělatdarky nakoupené cukroví peče babička, chlapovi se nechce přijet ... hruza asi pujdu do dance and jump podivat se jestli nemaji nejake pekne podsedlovky
a přikládám foto mikea a jeho malého krásného černouška.. lidi asi sem se zamilovala
pilgrisek
napsal(a):
Tak už sem konečně přijela domů dneska byla fajná vyjizdka... ale ted už nevim co dělatdarky nakoupené cukroví peče babička, chlapovi se nechce přijet ... hruza asi pujdu do dance and jump podivat se jestli nemaji nejake pekne podsedlovky
a přikládám foto mikea a jeho malého krásného černouška.. lidi asi sem se zamilovala
Do D&J ? Tam mají draho...zlatá Dáša...
Nene tak kdyby se mi chtelo psat ukoly nebo se ucit to bych se ucila zas pozitra pisem milion pisemek jenze to se mi fakt nechce to dycky necham na posledni chvili ucim se v autobuse a dobre..
Jo to ja taky obvykle nemam na nic čas ale posledni dobou sem u koni dycky rano a pak uz nevim co dělat. no
causinka2
napsal(a):
teda,tak to ho asi nemají dlouho,ne?když jsem to hledala já,tak to ještě neměly
Hm, taky dělám pomalejš http://vseprokone.wz.cz
lufinka
napsal(a):
Tož holčiny jsem zde. Byla jsem jezdit s tím, že budu venku 2 hoďky a začlo mi pršet, tak jsem se musela vrátit zpátky. Sice nejsem z cukru, takže by mi to nevadilo, ale jelikož mám sádru na ruce, tak bych byla nerada, kdyby mi zmokla No ale aspoň necelou hoďku byla pod sedlem.
ty máš srandu?jej co jsi probůh dělala?
lufinka
napsal(a):
Tož holčiny jsem zde. Byla jsem jezdit s tím, že budu venku 2 hoďky a začlo mi pršet, tak jsem se musela vrátit zpátky. Sice nejsem z cukru, takže by mi to nevadilo, ale jelikož mám sádru na ruce, tak bych byla nerada, kdyby mi zmokla No ale aspoň necelou hoďku byla pod sedlem.
Jo jinak Kači, moc dobře právě informovaná nejsem.
causinka2
napsal(a):
nn zatím ne,ale tak je to v plánu,tak kdo ví.
No nene žadne take .. bruškukdo bude jezdit konouchy jestli chces at zavodim tak musi makat ne???
strelish
napsal(a):
Tip na dárek (my to berem babičkám)
stojí cca 80 Kč
causinka2
napsal(a):
ty kokšo,ale ten je uplně mega nechutnej
Tak sem nahodím letní náladu
causinka2
napsal(a):
na tebe pošlu asi tuhle ještěrku,jak budeš provokovat
causinka2
napsal(a):
na tebe pošlu asi tuhle ještěrku,jak budeš provokovat
A já pošlu pavouka (vegetoval nám tu za oknem...loni jima byl křák co máme před barákem doslova posetý...s ranní rosou a slunkem to vypadalo fakt krásně, celé poseté pavučinama)
lufinka
napsal(a):
Ahoj holčiny, jak se dneska máte? Dneska bylo venku krásně, že?
čaues baby,tož já tu jsem též,ale bez nálady.jely jsme do pompa pro hračky a samo,že nic z toho co jsem chtěla neměly.tudíž jsme nic nekoupily.ale čert přinesl klukům čokoládové notebooky,tak měly radost
jinak hezky vcelku bylo,ale ta sračka už mě začíná fakt smolit
causinka2
napsal(a):
čaues baby,tož já tu jsem též,ale bez nálady.jely jsme do pompa pro hračky a samo,že nic z toho co jsem chtěla neměly.tudíž jsme nic nekoupily.ale čert přinesl klukům čokoládové notebooky,tak měly radost
Tak sem přijela zrovna s tréninku.. docela dobrý jen nás tam bylo nějak moc a to si platíme hodinu sami 3
Jinak mám za oknem taky mikuláše jen sem se do něj ještě nepodívala
mnami uz se ale tesím
pilgrisek
napsal(a):
Tak sem přijela zrovna s tréninku.. docela dobrý jen nás tam bylo nějak moc a to si platíme hodinu sami 3
Jinak mám za oknem taky mikuláše jen sem se do něj ještě nepodívala
mnami uz se ale tesím
tak to je normální.já měla minule s míšou taky zaplacenou jízdárnu a taky jsme tam nebyly samy
causinka2
napsal(a):
Jsem si ráno říkala, že je fajn, že už to venku konečně trošku vysychá...a co dneska? Zas prší !!!
Aspoň že včerejší firemní Mikuláš potěšil
lufinka
napsal(a):
A kde jsi ho strkala, že ho máš spálený?
právě že nikam jsem dělala hříbovou omáčku a jaksi to na mě prsklo,ale tak nevadí.pečení cukroví se hold maličko odloží.
dneska se nám daneček poprvé vyrypal na kole,štěstí,že sletěl na bahno,kdyby sletěl na cestu,tak bych se vsadila,že by přišel o pár zubů a tvář by měl ošklivě poškrábanou.vypadal hrozně jak se vrátil domů.naštěstí tvář měl jen od bláta.ale na kole jet do školky už nechtěl.a co ty luci,jak se jinak máš?nějaké novinky?
causinka2
napsal(a):
právě že nikam jsem dělala hříbovou omáčku a jaksi to na mě prsklo,ale tak nevadí.pečení cukroví se hold maličko odloží.
dneska se nám daneček poprvé vyrypal na kole,štěstí,že sletěl na bahno,kdyby sletěl na cestu,tak bych se vsadila,že by přišel o pár zubů a tvář by měl ošklivě poškrábanou.vypadal hrozně jak se vrátil domů.naštěstí tvář měl jen od bláta.ale na kole jet do školky už nechtěl.a co ty luci,jak se jinak máš?nějaké novinky?
Tak to bylo zákeřné spálení. No chudák Daneček, ještěže to dopadlo tak jak to dopadlo. Jinak já se mám fajn. Uvažuju, že si koupím nový foťák, ale furt nevím jaký. Chci aby nebyl moc velký, abych si ho mohla brát na vyjížďky , tak aby mi nezabíral moc místa, no a taky aby měl dobré funkce a nebyl moc drahý. Nejsem moc náročná, že?
lufinka
napsal(a):
Tak to bylo zákeřné spálení. No chudák Daneček, ještěže to dopadlo tak jak to dopadlo. Jinak já se mám fajn. Uvažuju, že si koupím nový foťák, ale furt nevím jaký. Chci aby nebyl moc velký, abych si ho mohla brát na vyjížďky , tak aby mi nezabíral moc místa, no a taky aby měl dobré funkce a nebyl moc drahý. Nejsem moc náročná, že?
no vůbec nejsi,jak bys mohla.Stím ti luci asi neporadím,my máme novej foták,ale v některých chvílích moc dobře nefotí.ono se někdy vyplatí koupit maličko dražší a nebo si nechat poradit přímo v obchodě s fotákama.
Ale tchán má foták tuším za tři tisíce a je malej a fotí fakt hezky,akorát je blbej,když chceš fotit víc fotek za sebou,tak to ten foták nestíhá
causinka2
napsal(a):
no vůbec nejsi,jak bys mohla.Stím ti luci asi neporadím,my máme novej foták,ale v některých chvílích moc dobře nefotí.ono se někdy vyplatí koupit maličko dražší a nebo si nechat poradit přímo v obchodě s fotákama.
Ale tchán má foták tuším za tři tisíce a je malej a fotí fakt hezky,akorát je blbej,když chceš fotit víc fotek za sebou,tak to ten foták nestíhá
no já bych chtěla tak do 5-6 tisíc...tak se tak různě koukám a nevím,který bude nej. Když už mi někde vyhovujou funkce, tak je moc velký a když už je nějaký fajně maličký, tak zas ty funkce nic moc.
causinka2
napsal(a):
Tak sem byla dneska v prodejně a nakoupila si dárky na vánoce od babičky australak od tatinka helmu od druhe babicky dečku na zavody a od sebe poprsák
a 5tisíc v čudu
Co jinak vy dneska jak se vedlo?co provádíte??nejak nám to tu umíra porád
(skoda ze to foto nejde videt no jo blba hala)
pilgrisek
napsal(a):
Tak sem byla dneska v prodejně a nakoupila si dárky na vánoce od babičky australak od tatinka helmu od druhe babicky dečku na zavody a od sebe poprsák
a 5tisíc v čudu
Co jinak vy dneska jak se vedlo?co provádíte??nejak nám to tu umíra porád
(skoda ze to foto nejde videt no jo blba hala)
hojík,baruš jdeš zítra ke koním?
causinka2
napsal(a):
hojík,baruš jdeš zítra ke koním?
JJ jdu.. četla sis to s těma divkama co sem ti psala na icq?
causinka2
napsal(a):
jakýma dívkama??Baruško prosím tě bobku bud tak hodná a vzkaz rudovy,že bych potřebovala dovézt dva balíky sena a jeden balík slámy,mu nemámjak zavolat
No pokud si vzpomenu ne dívkama ale DVDčkama... že pulka toho filmu nefunguje a shrek vubec. tak jestli bys mi mohla dat ty moje spatky a pujcit noc v muzeu ze bych si to vypalila u sebe
pilgrisek
napsal(a):
No pokud si vzpomenu ne dívkama ale DVDčkama... že pulka toho filmu nefunguje a shrek vubec. tak jestli bys mi mohla dat ty moje spatky a pujcit noc v muzeu ze bych si to vypalila u sebe
jasně baruš,akorát nevím kdy budu mít čas,protože o víkendu mám návštěvy a začátkem týdne jedu s kámoškou na nákupy do Ovy.Hej se nato asi vys..u,jako danula šel ve středu do školky a dneska má zas 38,4.Ty Baruš,to je stejně nějaká divné,nemáš v pc nějakej virus nebo něco.když jsem na tom dvdíčku co jsem ti dávala zkoušela přehrát filmy,tak všechny šly a tatkovy na jeho cd taky filmy všechny jedou.jestli spíš nemáš nějakej blbej přehrávač.
causinka2
napsal(a):
jasně baruš,akorát nevím kdy budu mít čas,protože o víkendu mám návštěvy a začátkem týdne jedu s kámoškou na nákupy do Ovy.Hej se nato asi vys..u,jako danula šel ve středu do školky a dneska má zas 38,4.Ty Baruš,to je stejně nějaká divné,nemáš v pc nějakej virus nebo něco.když jsem na tom dvdíčku co jsem ti dávala zkoušela přehrát filmy,tak všechny šly a tatkovy na jeho cd taky filmy všechny jedou.jestli spíš nemáš nějakej blbej přehrávač.
Nebo nemá ovladače
pilgrisek
napsal(a):
ono pulka cedla je vypalena ten pottr a pulka noc v muzeu a druha pulka se shrekem proste nejede.. tak to asi těžko bude přehrávačem...
tak jakto,že nám to jelo celej film?no to je jedno,tak jak budu mít maličkou chviličku čas,tak ti dám vědět a bud dojedu s cd já nebo si pro ně dojedeš,ju?Baruš,ale s tím senem a slámou na mě prosím nezapomen,víš jakej je ruda,než to vždycky doveze a mě by pak zas pochybělo už tak jsem slámou šetřila
causinka2
napsal(a):
tak jakto,že nám to jelo celej film?no to je jedno,tak jak budu mít maličkou chviličku čas,tak ti dám vědět a bud dojedu s cd já nebo si pro ně dojedeš,ju?Baruš,ale s tím senem a slámou na mě prosím nezapomen,víš jakej je ruda,než to vždycky doveze a mě by pak zas pochybělo už tak jsem slámou šetřila
JJ jasne už sem si napsala poznámku....tak až budeš mít čas tak dej vědět ta noc v muzeu byla fajna tak me uplne nastvalo že to nejelo cele