Musím se s váma o tohle podělit. Nedávno jsem narazila na tento inzerá: prodám poníka bez pp věk 8 let khv 140 hodný bezproblemový koník který se neleká vhodný i do sportu nemam na zaplacení ustájení proto musím přistoupit k prodeji jinak bude muset jít na jatka spěchá jde mu o život .
Paní, slečně, nebo co to je zač jsem slušně napsala e-mail, že se určitě najde jiné řešení než jatka atd..odepsala mi že dluží za ustájení od ledna a ať neotravuju pokud nemám zájem!
Tak jsem reagovala: Nechápu proč si lidi pořizujou něco na co nemají, malinko si neuvědomují, že to vždycky odnese jen to zvíře!!!!! Bavíme se o živém zvířeti a né např o autě, u kterýho když nemáte na benzín tak se prd stane!!! Je smutný že se takovým lidem vůbec koně dostanou do ruky!!!!Ach jo, ale nebojte takovejch je vás víc..
Čekala jsem že zareaguje trochu vznětlivě ale tahle odpověd mě teda zaskočila..:
-Co votravuješ ty kurvo když na něj nemáš tak nevotravuj na jatka pujde na 100% pokud mas chut na buřta tak napiš ten bude levnější..
Síla co???
rocky
napsal(a):
Musím se s váma o tohle podělit. Nedávno jsem narazila na tento inzerá: prodám poníka bez pp věk 8 let khv 140 hodný bezproblemový koník který se neleká vhodný i do sportu nemam na zaplacení ustájení proto musím přistoupit k prodeji jinak bude muset jít na jatka spěchá jde mu o život .
Paní, slečně, nebo co to je zač jsem slušně napsala e-mail, že se určitě najde jiné řešení než jatka atd..odepsala mi že dluží za ustájení od ledna a ať neotravuju pokud nemám zájem!
Tak jsem reagovala: Nechápu proč si lidi pořizujou něco na co nemají, malinko si neuvědomují, že to vždycky odnese jen to zvíře!!!!! Bavíme se o živém zvířeti a né např o autě, u kterýho když nemáte na benzín tak se prd stane!!! Je smutný že se takovým lidem vůbec koně dostanou do ruky!!!!Ach jo, ale nebojte takovejch je vás víc..
Čekala jsem že zareaguje trochu vznětlivě ale tahle odpověd mě teda zaskočila..:
-Co votravuješ ty kurvo když na něj nemáš tak nevotravuj na jatka pujde na 100% pokud mas chut na buřta tak napiš ten bude levnější..
Síla co???
tohle ti doopravdy odepsala?? no tak to teda klobou dolů..ten poník bude asi vážně hrozně hodnej a k lidem důvěřivej, když ma takhle milující paničku..opět mi tu chbí blicí smajlík..blila bych nad tím, jaký dokážou lidi bejt..no.....nemám slov...panejo
jenysimons
napsal(a):
tohle ti doopravdy odepsala?? no tak to teda klobou dolů..ten poník bude asi vážně hrozně hodnej a k lidem důvěřivej, když ma takhle milující paničku..opět mi tu chbí blicí smajlík..blila bych nad tím, jaký dokážou lidi bejt..no.....nemám slov...panejo
Drsnýýý co nechtěla jsem ji psát nic tak sprostýho jako ona mě¨, tak jsem ji napsala alespoň tohle:
Prosim???? Co si to dovoluješ?? Člověk se drží aby s tebou jednal co nejslušněji a vy takhle????. Koukám že vám o záchranu toho zvířete ani nejde a buřty jsou pro vás lepší varianta! Je mi z vás zle!!! Běžte za tím koněm, podívejte se mu do očí a stejným výsměchem jako mě mu sdělet, že skončí na jatkách, pokud vám to nebude dělat problémy jste bezcitná svině, pokud ano hrajete si přes e-mail na něco co nejste!
rocky
napsal(a):
Síla co???
jukněte na nemoderku, téma "co kdo nezkusí", tam se to taky probíralo.
rocky
napsal(a):
No tak u tohohle mi spadla čelist na klávesnici...
Odpověď:
tak když nechceš buřta ani koně tak co votravuješ ti svině Chcípneš o to se postarám !!!!!!!
Já:"že vám to už není trapný,všichni už vědí že žádného koně nemáte že vám jde jen
o prachy"
Ona:"tak nevotravuj když nemáš zájem kůň zde ještě je"
já:"zajímavé je že jste komusi psala že už bude odjíždět na jatka,omlouvám se ale komu a datum si tedka nevzpomenu ale psala jste jí že už je pozdě že ho odvážíte na jatka"
ona:"tak nevotravuj já myslela že chcež z něho ty buřty"
já:"tak už jen tady jde vidět jak nejste správná koňařka,i když těžce pochybuji o tom zda vůbec nějaká koňařka jste..!
nejsem prase abych žrala koňský maso,koním jsem oddaná a nejsem vy abych si koupila koně(jestli vůbec nějaký "váš" kuň existuje) jenom pro to že je to in, a věděla o koních hovno,to opravdu nejsem... být váma tak si radši nevymýšlím,vyhnete se těmto hnusnejm e-mailům,nehledě na to, že už všichni co na bazoš chodí ví že jste jen sprostá podvodnice..."
Toto je náš dnešní rozohvor,bohužel na můj psolední e-mail už neodepsala
jessinka
napsal(a):
Já:"že vám to už není trapný,všichni už vědí že žádného koně nemáte že vám jde jen
o prachy"
Ona:"tak nevotravuj když nemáš zájem kůň zde ještě je"
já:"zajímavé je že jste komusi psala že už bude odjíždět na jatka,omlouvám se ale komu a datum si tedka nevzpomenu ale psala jste jí že už je pozdě že ho odvážíte na jatka"
ona:"tak nevotravuj já myslela že chcež z něho ty buřty"
já:"tak už jen tady jde vidět jak nejste správná koňařka,i když těžce pochybuji o tom zda vůbec nějaká koňařka jste..!
nejsem prase abych žrala koňský maso,koním jsem oddaná a nejsem vy abych si koupila koně(jestli vůbec nějaký "váš" kuň existuje) jenom pro to že je to in, a věděla o koních hovno,to opravdu nejsem... být váma tak si radši nevymýšlím,vyhnete se těmto hnusnejm e-mailům,nehledě na to, že už všichni co na bazoš chodí ví že jste jen sprostá podvodnice..."
Toto je náš dnešní rozohvor,bohužel na můj psolední e-mail už neodepsala
no koukám že ses taky pobavila!! Nářez co, fakt paní psychopat, ale moc ráda bych ji poznala, zda by i osobně byla tak výřečná!!!
rocky
napsal(a):
no koukám že ses taky pobavila!! Nářez co, fakt paní psychopat, ale moc ráda bych ji poznala, zda by i osobně byla tak výřečná!!!
Rocky? Víš, že je Papu těhotná??? Týýýý jo, tak to je mazec bájo, hihi... Už se domlouváme se třídou na ples!!
A na tu ženskou , co ti psala ten mejl se vykašli, chce se jen udělat důležitou a myslím, že to s tím koníkem nebude tak vážný a že se chtěla jenom udělat zajímavou.. A jestli je to pravda, tak až ji potkám, tak ji zabiju!!!
ladys
napsal(a):
Rocky? Víš, že je Papu těhotná??? Týýýý jo, tak to je mazec bájo, hihi... Už se domlouváme se třídou na ples!!
A na tu ženskou , co ti psala ten mejl se vykašli, chce se jen udělat důležitou a myslím, že to s tím koníkem nebude tak vážný a že se chtěla jenom udělat zajímavou.. A jestli je to pravda, tak až ji potkám, tak ji zabiju!!!
jj vím jsme pěkně pozadu
už jsem to sní skončila, přijde mi nějká pošahaná..
woldemortik
napsal(a):
já jsem ji napsala ani nemela tu slušnost mi odepsat
no a mě právě psala pořád a fakt se stím nesrala!!
poslední pro pobavení:
puberťačka seš ti nevotravuj nikdono na takovou svini která se neumí ani podepsat není zvědavej radči se připrav protože si ti najdu a živá z toho nevylezeš
- hlavně bych chtěla upozornit na ty hrubky, jí je podle mě tak 12 a silně s ní mlátí puberta.. Už jsem se sní rozloučila tak snad už mě nebude otravovat
rocky
napsal(a):
no a mě právě psala pořád a fakt se stím nesrala!!
poslední pro pobavení:
puberťačka seš ti nevotravuj nikdono na takovou svini která se neumí ani podepsat není zvědavej radči se připrav protože si ti najdu a živá z toho nevylezeš
- hlavně bych chtěla upozornit na ty hrubky, jí je podle mě tak 12 a silně s ní mlátí puberta.. Už jsem se sní rozloučila tak snad už mě nebude otravovat
Pokud vám můžu doporučit, vykašlete se na to! Lidi nezměníte a jen tím ztrácíte čas. Moje životní filozofie zní: HÁDKU S BLBCEM JEŠTĚ NIKDO NIKDY NEVYHRÁL!
rocky
napsal(a):
Síla co???
Taktéž- stejný inzerát, stejné chování majitelky, lae né od začátku - ČÍST OD SPODU....
JÁ: naposled - už neodpověděla...
Samozřejmě, že umím číst, jinak bych Vám snad neodepsala, ne? Ale vždy když jsme kupovali koně, tak jsme se vždy ptali i něco víc než nám majitel řekl. Na jaktkách vybavení po Vás chtít asi nebudou a pokud za něj dostanete 15 tisíc, tak ho nechte klidně zabít, ale většina lidí co má koně jako kamaráda a né jako sportovní náčiní, tak by ho raději darovali a až v krajním případě (zranění) dali na jatka, ale jak píši je to na Vás... A pokud Vás zájemci otravují, tak ho rovnou dejte na maso a nepište srdceryvné inzeráty.
Děkuji Šťastná
ONA:
já si myslím že číst umíte a v inzerátu je toho napsané dost vám ho
neprodám to ho dám radši na jatka v německu za něj dostanu 15000 kč a
vybavení po mně určitě chtít nebudou budu vám vděčná když si najdete
jiního koně a nebudete otravovat dekuji přeji hezký den
JÁ:
Vypadá to, že ho nechceš prodat.... Jako budoucí zájemce hodně dbám na
to jak se ke mě člověk chová a jak jedná, toto je pro mě neadekvátní
jednání z Vaší strany, i kdybych o koně měla zájem, tak bych hodně
přemýšlela jestli ho koupit, ale spíše bych ho nekoupila... Nejdříve jsem
nepsala, že nemám zájem a přitom jste se ke mě chovala jako ke špíně a
nejde bože jeko k Všemu poníkovy, dost ho lituji. Nečekejte, že Vám někdo
napíše ihned první mail - jedeme si pro něj, kde je ustájen? Každý si vždy
zjistí aspoň základní informace o koni. Pokud byste ho prodala za 7 tisíc i
s vybavením, tak se ozvěte, v případě westernového sedla možná i 8 tisíc.
Pokud se ke mě budete chovat stejně jako v předchozím mailu, tak mi ani
raději neodpovídejte.
S pozdravem Katka Šťastná
ONA:
tak nevotravuj když nemáš zájem
JÁ:
Mě osobně je to jedno, koně z jatek koupím za 7 tisíc mohutnýho čt, né
poníka, poníka cca tak od 3 - 5 tisíc, s Vaším koněm si dělejte co
chcete,
nemám ráda citové vidírání, koupili bychom ho tak do 5 tisíc - max 7 s
vybavením, dle mého poníka neprodáte tak za draho... Je to ale Vaší
věcí.... Zájem nemáme, pokud byste si to rozmyslela s cenou, dejte
vědět.
Pěkný den Šťastná
Přeji úspěšný prodej
ONA:
Fotku bohuzel nemam k dispozici a je bez vybavení pokud nemate zajem
nevadi já vám ho nenutím já ho můžu dát na jatka
JÁ:
a fotka? je to i s vybavením?
ONA:
13000kč khv140cm ničeho se nebojí spolehlivý
JÁ:
Dobrý den,
Možná bychom měli zájemmo Vašeho poníka. Zajímala by mě cena,
barva,výška, plemeno a povaha.
Děkuji Šťastná
kassiopeass
napsal(a):
Taktéž- stejný inzerát, stejné chování majitelky, lae né od začátku - ČÍST OD SPODU....
JÁ: naposled - už neodpověděla...
Samozřejmě, že umím číst, jinak bych Vám snad neodepsala, ne? Ale vždy když jsme kupovali koně, tak jsme se vždy ptali i něco víc než nám majitel řekl. Na jaktkách vybavení po Vás chtít asi nebudou a pokud za něj dostanete 15 tisíc, tak ho nechte klidně zabít, ale většina lidí co má koně jako kamaráda a né jako sportovní náčiní, tak by ho raději darovali a až v krajním případě (zranění) dali na jatka, ale jak píši je to na Vás... A pokud Vás zájemci otravují, tak ho rovnou dejte na maso a nepište srdceryvné inzeráty.
Děkuji Šťastná
ONA:
já si myslím že číst umíte a v inzerátu je toho napsané dost vám ho
neprodám to ho dám radši na jatka v německu za něj dostanu 15000 kč a
vybavení po mně určitě chtít nebudou budu vám vděčná když si najdete
jiního koně a nebudete otravovat dekuji přeji hezký den
JÁ:
Vypadá to, že ho nechceš prodat.... Jako budoucí zájemce hodně dbám na
to jak se ke mě člověk chová a jak jedná, toto je pro mě neadekvátní
jednání z Vaší strany, i kdybych o koně měla zájem, tak bych hodně
přemýšlela jestli ho koupit, ale spíše bych ho nekoupila... Nejdříve jsem
nepsala, že nemám zájem a přitom jste se ke mě chovala jako ke špíně a
nejde bože jeko k Všemu poníkovy, dost ho lituji. Nečekejte, že Vám někdo
napíše ihned první mail - jedeme si pro něj, kde je ustájen? Každý si vždy
zjistí aspoň základní informace o koni. Pokud byste ho prodala za 7 tisíc i
s vybavením, tak se ozvěte, v případě westernového sedla možná i 8 tisíc.
Pokud se ke mě budete chovat stejně jako v předchozím mailu, tak mi ani
raději neodpovídejte.
S pozdravem Katka Šťastná
ONA:
tak nevotravuj když nemáš zájem
JÁ:
Mě osobně je to jedno, koně z jatek koupím za 7 tisíc mohutnýho čt, né
poníka, poníka cca tak od 3 - 5 tisíc, s Vaším koněm si dělejte co
chcete,
nemám ráda citové vidírání, koupili bychom ho tak do 5 tisíc - max 7 s
vybavením, dle mého poníka neprodáte tak za draho... Je to ale Vaší
věcí.... Zájem nemáme, pokud byste si to rozmyslela s cenou, dejte
vědět.
Pěkný den Šťastná
Přeji úspěšný prodej
ONA:
Fotku bohuzel nemam k dispozici a je bez vybavení pokud nemate zajem
nevadi já vám ho nenutím já ho můžu dát na jatka
JÁ:
a fotka? je to i s vybavením?
ONA:
13000kč khv140cm ničeho se nebojí spolehlivý
JÁ:
Dobrý den,
Možná bychom měli zájemmo Vašeho poníka. Zajímala by mě cena,
barva,výška, plemeno a povaha.
Děkuji Šťastná
poslední email co jsem od ní dostala bylo ráno.že už je po něm. je mi jasný že to celé bylo jen vymyšlený jak někoho citově obměkčit aby ji nejlépe někdo poslal peníze