strelish
napsal(a):
Blbě Jelikož se zase klube slunko a já trčím v práci. A po práci firemní besídku, dneska bude náročný den
Dobré játro,
kde bych měla začít. Včera jsme si s Tomášem udělali pěkný večer a přitom padly dvě láhve šampáňa...mám hroznou motanici, klepou se mi ruce. Čím jsem starší tak ty opice jsou horší a horší...
rocky
napsal(a):
Zdravíííím po ránu, tady je zatím počasí takový neurčitýý, kdo ví co z toho vyleze.Každopádně až pujdu z práce bude stejně během chvilky tma..
Juu Danny tak šampíčko jo no to jste se měli, my si s Honzou zas dali filmový večer- simpsonovi ve filmu, Harry Potter 5, Vratné lahve..a pak jsem vytuhla
molly
napsal(a):
Daňule...To je jak z filmu....
To bylo včera asi něco ve hvězdách, co? Dalo by se říct, že vám tak trochu i závidím :-( Ale já si užila včera a poblbla alespoň s Honzíkem....
lanika
napsal(a):
To bylo včera asi něco ve hvězdách, co? Dalo by se říct, že vám tak trochu i závidím :-( Ale já si užila včera a poblbla alespoň s Honzíkem....
No a musím si s tím foťákem pohrát a nastavit si tam věci, je tam spoustu funkcí a musím vyzkoušet kdy kde co zapnout Včera fotila segra a nevypla červené oči, tak vypadáme oba jak Willi Fog
A i tak, jsou ty fotky tmavé....Tak musím koumat...
lanika
napsal(a):
No a musím si s tím foťákem pohrát a nastavit si tam věci, je tam spoustu funkcí a musím vyzkoušet kdy kde co zapnout Včera fotila segra a nevypla červené oči, tak vypadáme oba jak Willi Fog
A i tak, jsou ty fotky tmavé....Tak musím koumat...
Chvíli jsem ho lonžovala a pak jsem si na něj hupla a blbli jsme
lanika
napsal(a):
Chvíli jsem ho lonžovala a pak jsem si na něj hupla a blbli jsme
Hele, takové bubáky dělá těsně před tím, než začne zlobit A hrozně přitom píská
molly
napsal(a):
Ahoj holkýýý... Jak se máte po ránu??
Janica je zděs:))
No, já jsem včera akorát stihla Gasii vystrouat a upravit, musíme máknout na těch patkách..No, a neuvěříte, alé mé koně ještě včera v prosinci tlačili na večeři nakosenou trávu:))Jinak Danny, ač nechci, tak fakt závidím, nějaký ten chlap by se šiknul...:)
Jo a momentálně si naprosto neskutečným způsobem ujíždím na tomhle songu:
http://www.youtube.com/watch?v=xOa4ZzcRNQ0
rocky
napsal(a):
je tu nějaké mrtvo ženy..kde se fláká ségra a Janica a evča a Káťa a spol....
Já spim na klávesnici...od čtyř jsem čuměla do zdi, nemohla jsem vůbec spát. A teď bych si příla kdyby mě někdo dal jednu palicí...
Jdu si udělat další kýbl čaje.
Leni, ty fotky jsou dobrý, počkej až bude sluníčko, to budou teprve fotky...
rocky
napsal(a):
je tu nějaké mrtvo ženy..kde se fláká ségra a Janica a evča a Káťa a spol....
Včera jsem po dlouhé době hupsla zase bez sedla a nějak se mi blbínek obalil Už mě tolik nebolela prdelka...V létě byla cítit jenom páteř a kohoutek....No, nebo tomu je kvůli toho jeho nynějšího medvídkovského kožíšku
Jo a kde jsou babyyyyyyyyyyyyyyyy???????
kukinatost
napsal(a):
Janica je zděs:))
No, já jsem včera akorát stihla Gasii vystrouat a upravit, musíme máknout na těch patkách..No, a neuvěříte, alé mé koně ještě včera v prosinci tlačili na večeři nakosenou trávu:))Jinak Danny, ač nechci, tak fakt závidím, nějaký ten chlap by se šiknul...:)
Jo a momentálně si naprosto neskutečným způsobem ujíždím na tomhle songu:
http://www.youtube.com/watch?v=xOa4ZzcRNQ0
Jani,song je vážně dobrý.... chi chi-co by dala Molly za zelené...Asi ji vezmu do sadu,protože by záviděla těm tvým koňouchům,kdybych jí to povyprávěla :)
Leni,fotečky pěkné!!
molly
napsal(a):
Jani,song je vážně dobrý.... chi chi-co by dala Molly za zelené...Asi ji vezmu do sadu,protože by záviděla těm tvým koňouchům,kdybych jí to povyprávěla :)
Leni,fotečky pěkné!!
Taky ji zrovna poslouchám Jinak Honzulík bude mít luxus pastvu , dokud nenasněží, ohradu mu posunu úplně dozady pod plot, kde ještě nikdy nebyl
Takže si bude papkat. Jenom doufám, že mi vyjde páska :-(
lanika
napsal(a):
Taky ji zrovna poslouchám Jinak Honzulík bude mít luxus pastvu , dokud nenasněží, ohradu mu posunu úplně dozady pod plot, kde ještě nikdy nebyl
je, postě skvostná...a když tam máte Zuzku Smatanovou, tak si pusTte od ní i písničku Pocestný, taky pekná.))
Lenica, teď je blbé světlo, tož vyčkej na sluníčko...mě by odvezlo, venku zas tak krásně a já tu dřepím..No, a dneska se loučím se zdejšími kolegy, páč od zítřka měním pracoviště, aspoň to budu mít blíže domů..
a pro fanynky Lennyho Kravitze:)
http://www.youtube.com/watch?v=jxT9lgaTueE
kukinatost
napsal(a):
je, postě skvostná...a když tam máte Zuzku Smatanovou, tak si pusTte od ní i písničku Pocestný, taky pekná.))
Lenica, teď je blbé světlo, tož vyčkej na sluníčko...mě by odvezlo, venku zas tak krásně a já tu dřepím..No, a dneska se loučím se zdejšími kolegy, páč od zítřka měním pracoviště, aspoň to budu mít blíže domů..
a pro fanynky Lennyho Kravitze:)
http://www.youtube.com/watch?v=jxT9lgaTueE
počkej Leni, jak měníš pracoviště???
lanika
napsal(a):
tak dokoupíš pusino, zdravím Vás při ránu, bylo moc práce...
DAnny teda hned bych si hupsla k Vám
Janico tož přijde mi to že to máme velice podobné poslední dobou jen koníka obstarám a pádím,ale jemu to viditelně nevadí, zejtra je tam zajedu pustít už před devátou at si jednou pobudou celý den venku, snad nebude pršet, mám dovču tak mě tu zítra nečekejte, budu péct s maminou cukroví!!!
segra mužu pustit i kobylu a jeryho vid?oni uschnou do odpoledne, bahnáci:)))
molly
napsal(a):
a nejvíc milovám tuhle:)
http://www.youtube.com/ watch?v=u1c6QuIcc1o&feature=related
klawdie
napsal(a):
tak dokoupíš pusino, zdravím Vás při ránu, bylo moc práce...
DAnny teda hned bych si hupsla k Vám
Janico tož přijde mi to že to máme velice podobné poslední dobou jen koníka obstarám a pádím,ale jemu to viditelně nevadí, zejtra je tam zajedu pustít už před devátou at si jednou pobudou celý den venku, snad nebude pršet, mám dovču tak mě tu zítra nečekejte, budu péct s maminou cukroví!!!
segra mužu pustit i kobylu a jeryho vid?oni uschnou do odpoledne, bahnáci:)))
čauvec,jojo jasan hoď je ven snad se budou šetřit a tolik se mi neobalí
kukinatost
napsal(a):
a nejvíc milovám tuhle:)
http://www.youtube.com/ watch?v=u1c6QuIcc1o&feature=related
no a na weekend mám tolik práce, že mě asi trefí...ale koňouchy nbeošidím..a zítra půjdeme s Keroušem do haly, ale jenom si zablbnout bez sedla..už jsme dlouho nejezdili bez ničeho, tak chci vidět, jak jsme na tom:))
kukinatost
napsal(a):
no a na weekend mám tolik práce, že mě asi trefí...ale koňouchy nbeošidím..a zítra půjdeme s Keroušem do haly, ale jenom si zablbnout bez sedla..už jsme dlouho nejezdili bez ničeho, tak chci vidět, jak jsme na tom:))
Jani, tak se ti to podařilo do toho Bohumína? Tož to je fajnové, mám radost :-)
Jinak já dnes dělám Domimu balíček na Mikuláše, každoročně mu ho dávám ke mě nahoru za okno....To je radosti No a cukroví letos nepeču, stejně ho nejím a kurnik, ted jak mám nedostatek pohybu tak zas se cítím obalenější a obalenější
Bych ještě spala
kukinatost
napsal(a):
Jinak chystám se k výrobě bridlu, již jsem v inzerci narazila na hnědy hanoverský nánosník a několik hnědých otěží...Zuzi chceš naštvat má v nabídce hnědé hladké otěže za kilo, a ty se mi libí nejvíc tak do nich pujdu, má tam v nabídce ještě dva kožené podbřišníky hnědy a černý, jedný propletené a jedny klasické otěže se zarážkami hnědé, kdyby jste třebas měli zájem..má hezké ceny
molly
napsal(a):
Zdarec, jsem tu taky..... musím přecvakat do počítače zápis ze včerejší porady a frčet s tím do kanceláře....
Taky jsem měla zajímavej večer včera, máma přišla domů s tím, že nám vykradli chalupu.... jelikož jsme nebyli schopný přetransportovat do HK Lukášovo kolo, tak čekáme do odpoledne, až tam naši zajedou, jestli ještě vůbec kolo je....
cheyenne
napsal(a):
Zdarec, jsem tu taky..... musím přecvakat do počítače zápis ze včerejší porady a frčet s tím do kanceláře....
Taky jsem měla zajímavej večer včera, máma přišla domů s tím, že nám vykradli chalupu.... jelikož jsme nebyli schopný přetransportovat do HK Lukášovo kolo, tak čekáme do odpoledne, až tam naši zajedou, jestli ještě vůbec kolo je....
Jejda Eviku, to je mi líto.....Snad nejsou velké škody?
molly
napsal(a):
Hoj Evi... Na to odpolko se pak ozvu tel.,možná budem navážet slámu....
Klári,v poho...Ty moje otěže nebyly o mnoho dražší... Molče sednou a mně do ruky taky
klawdie
napsal(a):
Jinak chystám se k výrobě bridlu, již jsem v inzerci narazila na hnědy hanoverský nánosník a několik hnědých otěží...Zuzi chceš naštvat má v nabídce hnědé hladké otěže za kilo, a ty se mi libí nejvíc tak do nich pujdu, má tam v nabídce ještě dva kožené podbřišníky hnědy a černý, jedný propletené a jedny klasické otěže se zarážkami hnědé, kdyby jste třebas měli zájem..má hezké ceny
Tož doufám, že se pak výrobkem pochlubíš a budeš příkladem pro nás ostatní
strelish
napsal(a):
Tož doufám, že se pak výrobkem pochlubíš a budeš příkladem pro nás ostatní
Hm, to je tak, když upravuju fotky na noťasu a ne na stolním kompu...ach ty barvy
molly
napsal(a):
Hoj Evi... Na to odpolko se pak ozvu tel.,možná budem navážet slámu....
Klári,v poho...Ty moje otěže nebyly o mnoho dražší... Molče sednou a mně do ruky taky
Já tu tvoji jamajku žeru, to je nádherný zvíře, takovou kámošku bych si někdy v budoucnosti představoval pro SAhiba, ale to až za strašně moc dlouho..
JInak po té co mě pacholek potahal na provazovce, musím vymyslet nějaký jiný uždění, chci aby do lesa chodil bez udidla, aspon do te doby než konečně vymyslím udidlo které mu bude sedět...
klawdie
napsal(a):
Já tu tvoji jamajku žeru, to je nádherný zvíře, takovou kámošku bych si někdy v budoucnosti představoval pro SAhiba, ale to až za strašně moc dlouho..
JInak po té co mě pacholek potahal na provazovce, musím vymyslet nějaký jiný uždění, chci aby do lesa chodil bez udidla, aspon do te doby než konečně vymyslím udidlo které mu bude sedět...
Já vždycky čumím na ty její megadlouhé nohy při pohybu, jinak to totiž nevypadá, že by je měla nějak extra dlouhé. Mě akorát mrzí, že není o chlup větší.
Tadle kobylka je teď na prodej (ta v popředí) a její o rok mladší ségra (vypadá podobně).
http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec10.jpg
http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec9.jpg
(jsou tam mezery)
strelish
napsal(a):
Já vždycky čumím na ty její megadlouhé nohy při pohybu, jinak to totiž nevypadá, že by je měla nějak extra dlouhé. Mě akorát mrzí, že není o chlup větší.
Tadle kobylka je teď na prodej (ta v popředí) a její o rok mladší ségra (vypadá podobně).
http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec10.jpg
http://www.staj-beny.cz/specfot/06valec/ 06thvalec9.jpg
(jsou tam mezery)
Káti neštvi, ti je moje vzdálená vize, chtěla bych kobylku s podílem welské krve, nebo coba...tak kolem 140cm, pro děti pro mě, jednou třeba a nebo taky naprdět do kalhot, je to jen sen ale tahle to je je teda luxus tež...
Jinak EVI mám fajn zprávu, našla jsem cd s fotama...mno a jelikož jste asi pěkně mrtví tak se tu trochu vyřádím at se máte na co koukat...takže vzpomínková sekce, léto 2006,obsedání, koupání, procházky a poznávání našich ořů...to byla idylka
klawdie
napsal(a):
Káti neštvi, ti je moje vzdálená vize, chtěla bych kobylku s podílem welské krve, nebo coba...tak kolem 140cm, pro děti pro mě, jednou třeba a nebo taky naprdět do kalhot, je to jen sen ale tahle to je je teda luxus tež...
Jinak EVI mám fajn zprávu, našla jsem cd s fotama...mno a jelikož jste asi pěkně mrtví tak se tu trochu vyřádím at se máte na co koukat...takže vzpomínková sekce, léto 2006,obsedání, koupání, procházky a poznávání našich ořů...to byla idylka
aaaaa jedem...tož tady mala akce, já byla chorobná, ael Evča zaskočila a udělala velkou cikánskou dcerku, toť akce mé bláznivé tety, dělává takové atrakce lidem na svatbách často...tož Dežo, Eržika, Eva s Kevinem a můj malej bratránek cikáně Tom...
klawdie
napsal(a):
aaaaa jedem...tož tady mala akce, já byla chorobná, ael Evča zaskočila a udělala velkou cikánskou dcerku, toť akce mé bláznivé tety, dělává takové atrakce lidem na svatbách často...tož Dežo, Eržika, Eva s Kevinem a můj malej bratránek cikáně Tom...
...koně jsme na náměstí pěkně zaparkovali
klawdie
napsal(a):
Už jsem tu na obídek, tak val fota, ať mám na co čučet , z tý svatby jsem neviděla, tak val, ať se pokochám, jak jsem dělala cikánskou dceru s poníkem
klawdie
napsal(a):
...koně jsme na náměstí pěkně zaparkovali
...tady solo pro Evičku a její zelené punčocháče a červenou sukýnku...
klawdie
napsal(a):
...tady solo pro Evičku a její zelené punčocháče a červenou sukýnku...
tož tady je přepadená novmanželská rodina...
klawdie
napsal(a):
tož tady je přepadená novmanželská rodina...
che che snad se Evo zlobit nebudeš, pač jsem si na tebe vytáhla pár kousku a dnes jsi mou oběti ty!!!
čáry máry Evička a miniSAxík.
klawdie
napsal(a):
che che snad se Evo zlobit nebudeš, pač jsem si na tebe vytáhla pár kousku a dnes jsi mou oběti ty!!!
čáry máry Evička a miniSAxík.
ale abys neřekla..tak je tě v tom máchat samotnou nenechám...
klawdie
napsal(a):
ale abys neřekla..tak je tě v tom máchat samotnou nenechám...
To měl ještě malou hlavu:))))
klawdie
napsal(a):
To měl ještě malou hlavu:))))
a pěkně na stříadačku, hřebec Sahib a jeho strom..
klawdie
napsal(a):
a pěkně na stříadačku, hřebec Sahib a jeho strom..
...a vyčistíme kopejtko!!
klawdie
napsal(a):
"že by něco k jídlu?"
copak jste všici na obědě? lajdáci...
poza aneb růžový puntík detailně
klawdie
napsal(a):
copak jste všici na obědě? lajdáci...
poza aneb růžový puntík detailně
...
klawdie
napsal(a):
...
tož tady nahoře, je malá ukázka obsedání, tyrali jsme březího hřebce
a tu v akci skoro pániček, kterej si to nakonec rozmyslel
cheyenne
napsal(a):
Já jsem tu, kochám se , tady Sahib vypadá, jako že nemá ocásek
to jo pomalu se připrav na trošku odvážnejší fota....
tož tady mám pocit sedím v sedle tak podruhý či potřetí, vidíte tu helmu,chapsy, že?....
klawdie
napsal(a):
to jo pomalu se připrav na trošku odvážnejší fota....
tož tady mám pocit sedím v sedle tak podruhý či potřetí, vidíte tu helmu,chapsy, že?....
...
klawdie
napsal(a):
v řece byli dobrý akce ale co potom venku
jooo někdy si to holt umí užít:))))
cheyenne
napsal(a):
Už jsem tu na obídek, tak val fota, ať mám na co čučet , z tý svatby jsem neviděla, tak val, ať se pokochám, jak jsem dělala cikánskou dceru s poníkem
Pojd ke mě a dej mi pusuuuuuuu
klawdie
napsal(a):
Pojd ke mě a dej mi pusuuuuuuu
..Hubu dokořán to jsem celá já...
klawdie
napsal(a):
..Hubu dokořán to jsem celá já...
...a tady saxík vzhuru nohama, doslova!
klawdie
napsal(a):
...a tady saxík vzhuru nohama, doslova!
...co dodat, tož jsme sehraný..nooo
klawdie
napsal(a):
...co dodat, tož jsme sehraný..nooo
...tož tu je naše pětka z léta...
klawdie
napsal(a):
...tož tu je naše pětka z léta...
Evi jde na mě trochu nostalgie, v bělči to bylo v letě fakt super:)))
A ted trochu té slibené erotiky:)))))
klawdie
napsal(a):
Evi jde na mě trochu nostalgie, v bělči to bylo v letě fakt super:)))
A ted trochu té slibené erotiky:)))))
a nebojte již budu končit....
Eva v akci:))))
cheyenne
napsal(a):
Klári jen tak dál Taky nic nepíšu, ale koukám
klawdie
napsal(a):
...
Aha, ale už končím at taky máte prostor vy, ale aspon jsem vás trochu zas oživila....
Zláte pláně
lanika
napsal(a):
Klári jen tak dál Taky nic nepíšu, ale koukám
čučela jsem na tu fotku Evči v bazénu a nechápala jsem, tomu zachycenému pohybu Jo a Klári, kdo je ten pátý člen na fotce v létě????
lanika
napsal(a):
čučela jsem na tu fotku Evči v bazénu a nechápala jsem, tomu zachycenému pohybu Jo a Klári, kdo je ten pátý člen na fotce v létě????
Však jsem se v tom bazénu málem utopila, kolikrát jsem to musela opakovat, aby ta fotka vznikla , pátý člen na fotce je Martin, ze začátku spolumajitel Sahiba...
lanika
napsal(a):
Tak jsem tady z obídku...hádejte, co měli v meníčku. Mno květáček
Teda Kláry, ty ses teda rozjela...jen pokračuj šup šup. Jo a kdo bude další v prezentaci dětských fotek? No? Kdo zítra dodá baby foto...
haisovad
napsal(a):
Teda Kláry, ty ses teda rozjela...jen pokračuj šup šup. Jo a kdo bude další v prezentaci dětských fotek? No? Kdo zítra dodá baby foto...
Tak já něco zítra přinesu, mám nějaký vypálený cd s koníkama atd, tak přichystám nějakou prezentaci a třeba najdu i nějaké z dětstvííííííí-hehe
haisovad
napsal(a):
Holky já si tímhle vynahrazuju ty dětská fota, pač já je v compu nemám....jinak ještě mám jedno CD plné pokladu, ale tak plné že mi na kždem pocitaci spustit nejde a o tomhle mým ani nemluvím...
škoda ho ten uměl vyšlapovta panečku!!!
rocky
napsal(a):
Tak já něco zítra přinesu, mám nějaký vypálený cd s koníkama atd, tak přichystám nějakou prezentaci a třeba najdu i nějaké z dětstvííííííí-hehe
Achilles
klawdie
napsal(a):
Holky já si tímhle vynahrazuju ty dětská fota, pač já je v compu nemám....jinak ještě mám jedno CD plné pokladu, ale tak plné že mi na kždem pocitaci spustit nejde a o tomhle mým ani nemluvím...
klawdie
napsal(a):
byl stejně nejlepšíííí
A až budu mít prachy navíc a horu času, což bude asi za 350 let, tak si koupím znovu Ramiráka!!!nebo si nejlépe vemu Rockyho domůůů...(ale to by mě Kačenka asi sežrala)
molly
napsal(a):
Jsem taky zpátky...Mám poklizenou a vyvenčenou Molčí..A smažím řízky!!!
Dá si někdo???
Jo jo, dovez A i s bramborovou kaší nejlépe
molly
napsal(a):
Jsem taky zpátky...Mám poklizenou a vyvenčenou Molčí..A smažím řízky!!!
Dá si někdo???
Řízeček bych si taky dala
molly
napsal(a):
jsem se nadlábla i za Vás
Jsou chutné a šťavnaté.mňamka... Pár jich mám,tak kdo přijde první....
Na ostatní nezbydou
To je morálka teda
molly
napsal(a):
Tak já mizim za Hadříkem, mějte se tu, užijte koníky a Mikuláše
cheyenne
napsal(a):
Tak já mizim za Hadříkem, mějte se tu, užijte koníky a Mikuláše
Chjo Káti, takhle provokovat fotkama, až kobulka vyprdne hříbě tak si ho od tebe koupím a zařid at je to holka!
Ženský voni vlastně dneska budou chodti čerti, tak to bojím bojím, byla jsem moc zlobavá holka
klawdie
napsal(a):
Chjo Káti, takhle provokovat fotkama, až kobulka vyprdne hříbě tak si ho od tebe koupím a zařid at je to holka!
Ženský voni vlastně dneska budou chodti čerti, tak to bojím bojím, byla jsem moc zlobavá holka
Holky, já za chvíli mizim směr domov, jak jsem si myslela že dneska už půjdu ke koníkům tak z toho asi nic nebude, stále nám plnej nos a huhlám ukrutně. Musím to pořádně vyležet nebo dotadnu jako minulej rok se zápalem plic ve špitálu...