A ve čtvrtek nikdo?????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2007 07:40

Zuzííííííííííííííííí, tak dneska založím já

6.12.2007 07:43

lanika napsal(a):

Tož dobrááá Jsme tu s Leňou...Kde jsou ostatní???

Molča s kámošem...Mimochodem ,ten ryzáček je na prodej....

6.12.2007 07:44

lanika napsal(a):

Hoj hoj, tak jaký byl u vás Mikuláš? Já byla příjemně překvapená - firemní akce - poseděli jsme, najedli se, pokecali, zasmáli a nadílka nás taky neminula

6.12.2007 07:44

lanika napsal(a):

Včera se mi po dlouhé době vyválel Honzík v blátě Vyfoceného ho nemám, ale s vašima zkušenostma si ho dokážete představit. Večer jsem se vracela až pozdě, byla jsem nakupovat v Ostravě dárečky, tak jsem mu pak jen dala jádro, poplácala....Takže bláto na mě zůstaloi nadnešek, jenže to opět přijdu ve tmě a ve stáji mi nesvítí, tak budu muset odbahňovat po hmatu

6.12.2007 07:46

molly napsal(a):
Tož dobrááá Jsme tu s Leňou...Kde jsou ostatní???

Molča s kámošem...Mimochodem ,ten ryzáček je na prodej....

Taky dobrý.. Když jsme sháněli ryzáčka, žádný nebyl.
Můžeš mi napsat víc o tom koníkovi, odkud jste a cena?

6.12.2007 07:47

lanika napsal(a):
Včera se mi po dlouhé době vyválel Honzík v blátě Vyfoceného ho nemám, ale s vašima zkušenostma si ho dokážete představit. Večer jsem se vracela až pozdě, byla jsem nakupovat v Ostravě dárečky, tak jsem mu pak jen dala jádro, poplácala....Takže bláto na mě zůstaloi nadnešek, jenže to opět přijdu ve tmě a ve stáji mi nesvítí, tak budu muset odbahňovat po hmatu

Zuzi a copak je to za koníka?

6.12.2007 07:51

lanika napsal(a):

Leni,mně s sebou Molčí včera po ježdění taky flákla o zem A bo to bylo mokré,budu drbat taky dnes
Mikuláš??Dobré... Byli jsme u Markoj mamky,páč je Jitka...Dostali jsme mňaminky a ovoce
Ryzáček je "Lucky Alex" ,A1/1,z Lady Sharp,po Alex the Great,7let.... Znám ho od jeho mládí...Patří mé "kamarádce"-která studuje VŠ v Brně a nezvládá....

6.12.2007 07:53

lanika napsal(a):
Zuzi a copak je to za koníka?

Na Mikuláše jsem akorát uvázala synovci balíček a dala ho za okno....To je takové fajné, jak malinký človíček projeví neskrývanou radost.....
Jo a holky, dnes jsem v práci bez šéfů, tak mám v plánu udělat si opořádek ve fotkách, naflákat je do složek a vypálit, už tu v tom ztrácím orientaci :-)

6.12.2007 07:55

molly napsal(a):
Leni,mně s sebou Molčí včera po ježdění taky flákla o zem A bo to bylo mokré,budu drbat taky dnes
Mikuláš??Dobré... Byli jsme u Markoj mamky,páč je Jitka...Dostali jsme mňaminky a ovoce
Ryzáček je "Lucky Alex" ,A1/1,z Lady Sharp,po Alex the Great,7let.... Znám ho od jeho mládí...Patří mé "kamarádce"-která studuje VŠ v Brně a nezvládá....

Je to hodný kůň,běhání ho nebavilo,tak se rekreuje

6.12.2007 07:58

lanika napsal(a):

čauky

6.12.2007 07:59

molly napsal(a):

Krásný čtvrtek všem,
čert mě do pytle nestrčil... páč bych se mu tam nevešla...
Od Tomášových rodičů jsme doatli také Mikuláše, šíšu Uheráčku, pomeranče, adv. kalendář a ananas...
Jinak včera jsem se totál vytočila s našim domácím PC...přijela Marta že potřebuje sesmolit nějakou nájemní smlouvu na pozemky...mno smlouvu jsme měli téměř napsanou a spadnul program...vše v háji. Já myslela že ten počítač vytrhnu ze zdi a hodil z balkónu, hajzl jeden. Tak znova, několikrát to ještě vypadlo ale cca po hodině jsme konečně vytiskly...ale fakt krize. Úplně hptpvá jsem padla naznak...
Jo a v sobotu se přijede podívat na Merlina jedna holčina z Liberce...možná nás Merlínek opustí.

6.12.2007 08:01

molly napsal(a):
Je to hodný kůň,běhání ho nebavilo,tak se rekreuje

A přibližná cena? Odkud jste?

6.12.2007 08:05

marketka napsal(a):
A přibližná cena? Odkud jste?

od Hradce Králové,cenu bys musela probrat přímo s majitelkou...Je temperamentní,chce to zodpovědného plnoletého majitele... Hodně mi záleží na tom,kam by se dostal!

6.12.2007 08:07

haisovad napsal(a):
Krásný čtvrtek všem,
Od Tomášových rodičů jsme doatli také Mikuláše, šíšu Uheráčku, pomeranče, adv. kalendář a ananas...
Jinak včera jsem se totál vytočila s našim domácím PC...přijela Marta že potřebuje sesmolit nějakou nájemní smlouvu na pozemky...mno smlouvu jsme měli téměř napsanou a spadnul program...vše v háji. Já myslela že ten počítač vytrhnu ze zdi a hodil z balkónu, hajzl jeden. Tak znova, několikrát to ještě vypadlo ale cca po hodině jsme konečně vytiskly...ale fakt krize. Úplně hptpvá jsem padla naznak...
Jo a v sobotu se přijede podívat na Merlina jedna holčina z Liberce...možná nás Merlínek opustí.

Dany věřím, mě podobné věci taky vytáčejí Zažíváme to často....když nám kopali kvůli potrubí celou ulicí, každou chvilku se stalo, že vypadl proud.....A zrovna v té chvíli, kdy jsaem si říkala, že už si to pro jistotu uložím a nic, nestihla

6.12.2007 08:11

lanika napsal(a):
Dany věřím, mě podobné věci taky vytáčejí Zažíváme to často....když nám kopali kvůli potrubí celou ulicí, každou chvilku se stalo, že vypadl proud.....A zrovna v té chvíli, kdy jsaem si říkala, že už si to pro jistotu uložím a nic, nestihla

koukejte, co nám vyrostlo za tu chvilku

6.12.2007 08:15

lanika napsal(a):

....

6.12.2007 08:16

lanika napsal(a):

z toho máš radost,že?

6.12.2007 08:17

haisovad napsal(a):
Krásný čtvrtek všem,

Nééé danny Merlínka ne, na něj jsem se těšila že ho budu moct vidět na živo- fňuk

6.12.2007 08:20

rocky napsal(a):
Nééé danny Merlínka ne, na něj jsem se těšila že ho budu moct vidět na živo- fňuk

A takhle to vypadalo bez mostu

6.12.2007 08:24

lanika napsal(a):
A takhle to vypadalo bez mostu

Vůbec si nedokážu představit, co bude, až spustí provoz Ale co, svět jde dál, budem si muset zvyknout.....

Ted nevím, zda jsem vám ukazovala Honzíkovu maminku?

6.12.2007 08:26

lanika napsal(a):
Vůbec si nedokážu představit, co bude, až spustí provoz Ale co, svět jde dál, budem si muset zvyknout.....

´Hej, halóóóóoóo´´ó, kde je kdo? Za chvíli tu bude přehonzíkovano Tak nic, já jdu už taky něco dělat, no....

6.12.2007 08:27

lanika napsal(a):

koukala jsem že tam jste pěkně obestavěný, z jedný strany nádherná krajina a z druhé staveniště.je to hrozný, ale všude se to děje..

6.12.2007 08:27

lanika napsal(a):

Ukazovala

Týý jo, tak to teda zlaté vlaky, co jezdí nám vedle pozemku (navíc nahoře po vale, takže to je taky výhoda)

6.12.2007 08:33

strelish napsal(a):
Ukazovala

Týý jo, tak to teda zlaté vlaky, co jezdí nám vedle pozemku (navíc nahoře po vale, takže to je taky výhoda)

Tak já jsem taky něco nahážu ať tu není přehonzíkováno, i když by to vůbec nevadilo

naše štěňátko- dogátko

6.12.2007 08:34

rocky napsal(a):
Tak já jsem taky něco nahážu ať tu není přehonzíkováno, i když by to vůbec nevadilo

naše štěňátko- dogátko

a ještě jako dáreček k tatínkovým narozeninám

strelish napsal(a):
Ukazovala

No vlaky taky máme Hned tam nahoře u těch stromů, hlavní tah na Slovensko, ale to už ani nevnímáme .....
Je tu mrtvo....Třeba něco vymyslet.....Hm.......
Jedna pro Klárku .....Prethoria Samamntha

rocky napsal(a):
a ještě jako dáreček k tatínkovým narozeninám

oslava ji ale brzoučko unavila

6.12.2007 08:35

rocky napsal(a):
oslava ji ale brzoučko unavila

a dnes

6.12.2007 08:36

lanika napsal(a):
No vlaky taky máme Hned tam nahoře u těch stromů, hlavní tah na Slovensko, ale to už ani nevnímáme .....
Je tu mrtvo....Třeba něco vymyslet.....Hm.......
Jedna pro Klárku .....Prethoria Samamntha

A v akci.....

6.12.2007 08:36

rocky napsal(a):
už je z ní dáma

a zbytek smečky

6.12.2007 08:38

lanika napsal(a):
A v akci.....

koukám že si tady Leni tak můžem dát betla ve fotkách když všichni dělaj jako že makaj

chro chro..

6.12.2007 08:38

lanika napsal(a):

kámošky kóča

6.12.2007 08:39

lanika napsal(a):
A v akci.....

Tak aspoň Peťule mě zachránila......
Holky, 4-letá kobylka WPB a co s ní už skáčou, magoři....

6.12.2007 08:42

molly napsal(a):

mazec, pěkně ji dřou

kočičkýýýýýý od zuzky:)

a máme tady další sekci- vodní fotky

molly napsal(a):
Je krááásnej... A mlsnej

S paničkou...

rocky napsal(a):
mazec, pěkně ji dřou

kočičkýýýýýý od zuzky:)

a máme tady další sekci- vodní fotky

vzpomínka na léto

6.12.2007 08:43

molly napsal(a):
A kocour...

Kdo chce lééééééééééééééééééééto? Peti, ty prasátka nemají chybu

6.12.2007 08:43

rocky napsal(a):
vzpomínka na léto

ještě móóóře

6.12.2007 08:44

rocky napsal(a):
vzpomínka na léto

Ještě kočky...Večeřéééé

6.12.2007 08:44

rocky napsal(a):
ještě móóóře

skočí-neskočí poletí-nepoletí

6.12.2007 08:45

rocky napsal(a):
skočí-neskočí poletí-nepoletí

a poslední Daily hrošík

6.12.2007 08:46

lanika napsal(a):

taky už chci léto, kurňa....

6.12.2007 08:48

lanika napsal(a):

Tak tady jsem trávila dovolenku já

6.12.2007 08:48

lanika napsal(a):

Jááá chcííí léééétóóó

6.12.2007 08:49

rocky napsal(a):
taky už chci léto, kurňa....

Tak jsem tady na chvíli...teda Péťo...ty jsi takovej tuťák vytuněnej?
Já bych si dala říct také létem...Tomáš přišel s tím, že pojedeme v březnu do Egypta...

6.12.2007 08:50

lanika napsal(a):
Tak tady jsem trávila dovolenku já

A výhled z patra, kde jsme stanovali

6.12.2007 08:50

molly napsal(a):
Jááá chcííí léééétóóó

6.12.2007 08:53

haisovad napsal(a):

to já vůbec netuším kam příští rok pofrčíme ale docela bych si někam zalítla..pořád jezdíme autama cca s 15 lidma, tak bych chtěla trochu jednou tu dovču v luxusu, nevařit jen si jednou pořádně odpočnout. I když s partou lidí to taky není špatný

6.12.2007 08:54

rocky napsal(a):
to já vůbec netuším kam příští rok pofrčíme ale docela bych si někam zalítla..pořád jezdíme autama cca s 15 lidma, tak bych chtěla trochu jednou tu dovču v luxusu, nevařit jen si jednou pořádně odpočnout. I když s partou lidí to taky není špatný

a naši svalovci

6.12.2007 09:02

rocky napsal(a):

Peti, který je tvůj? Jdu na chvíli něco zapsat, , ale za chvíli jsem tu :-)

6.12.2007 09:07

lanika napsal(a):
Peti, který je tvůj? Jdu na chvíli něco zapsat, , ale za chvíli jsem tu :-)

na ty fotce s klukama není, ale je nahoře jak má na klíně štěně

Taky jdu něco dělat,zatím papa

6.12.2007 09:25

lanika napsal(a):

Péťo...Není to ségra???

6.12.2007 09:37

molly napsal(a):

to teda je, ale tenhle účes jsem na ni ještě neviděla
kde jsi to našla??

6.12.2007 09:41

rocky napsal(a):
to teda je, ale tenhle účes jsem na ni ještě neviděla
kde jsi to našla??

Péťo. www.iren.cz Hledám něco,co by se mi líbilo a našla jsem Káju

6.12.2007 09:44

molly napsal(a):
Péťo. www.iren.cz Hledám něco,co by se mi líbilo a našla jsem Káju

tak se všichni necháme ostříhat podle ní-chachacha...taky už bych chtěla nějakou změnu, potřebuju to aspoň zastřihnout..

6.12.2007 09:47

rocky napsal(a):
tak se všichni necháme ostříhat podle ní-chachacha...taky už bych chtěla nějakou změnu, potřebuju to aspoň zastřihnout..

A je prozrazena Snad mi tu mou hlavinku za to neutrhne

6.12.2007 09:57

molly napsal(a):
A je prozrazena Snad mi tu mou hlavinku za to neutrhne

jsem to projížděla a nic moc tam nebylo...ten ségry je hezkej ale vydrží tak den a pak už to tak hezky stejně nevyčešeš a jeětě některý tam ušly, ale nevim no moc mě to neohromilo...

6.12.2007 10:01

lanika napsal(a):

No,nějak extra mě tam taky nic neuchvátilo... Ale hledala jsem i jinde :) Tak to musím zvážit a uvidíme...Do konce roku snad bude změna

Pro Leňu...Moje zelená slípka

6.12.2007 10:02

molly napsal(a):
No,nějak extra mě tam taky nic neuchvátilo... Ale hledala jsem i jinde :) Tak to musím zvážit a uvidíme...Do konce roku snad bude změna

Pro Leňu...Moje zelená slípka

6.12.2007 10:42

lanika napsal(a):

kde jstéééé ??? Já sice poletuju kolem,ale tady žádný život....:(

6.12.2007 10:44

molly napsal(a):
kde jstéééé ??? Já sice poletuju kolem,ale tady žádný život....:(

6.12.2007 11:17

molly napsal(a):

Já jedu na obídek, dneska na trošičku delší...jedeme do výborné restauračky v Turnově...
Tak pak dám vědět, co jsem si výborného dala...

6.12.2007 11:17

molly napsal(a):

Taky sem občas pojukávám,kdy se někdo objeví, ale koukám že dneska je celá ifauna zaseklá a nikdo tu není..

6.12.2007 11:28

rocky napsal(a):
Taky sem občas pojukávám,kdy se někdo objeví, ale koukám že dneska je celá ifauna zaseklá a nikdo tu není..

Já už jsem tadýýýýý, vše vyřízeno, tak jdu juknout na vás a půjdu kuchtit špagetky s boloňskou omáčkou (koupenou ve sklenici )

Našla jsem fotky, jak jsem kámošce připravila luxusní káru na prodej

6.12.2007 11:29

cheyenne napsal(a):
Já už jsem tadýýýýý, vše vyřízeno, tak jdu juknout na vás a půjdu kuchtit špagetky s boloňskou omáčkou (koupenou ve sklenici )

Našla jsem fotky, jak jsem kámošce připravila luxusní káru na prodej

2 hodinky s leštěnkou a kára jak nová, co?

6.12.2007 11:34

cheyenne napsal(a):
2 hodinky s leštěnkou a kára jak nová, co?

Ahoj Evíííí...Konečně človíček To je bourák!!!

Týýý jóó...Našla jsem fotku z léta... Otec a dcera

6.12.2007 12:13

molly napsal(a):
Ahoj Evíííí...Konečně človíček To je bourák!!!

Týýý jóó...Našla jsem fotku z léta... Otec a dcera

Tak už jsem zas tu, mám tady špagetky, mňamky

když jsme u aut, tak rozlučka s mým prvním vozítkem - nákupní taškou

6.12.2007 12:19

cheyenne napsal(a):

Jinak Zuzi, pan domácí na jízdárně se včera pak už uklidnil, dokonce jsme dali ping-pong a smál se jak o život , asi je na ty psycha zvyklej a umí to rychle rozchodit

6.12.2007 12:19

cheyenne napsal(a):

Ahoj holky, zdravím fšechny :-)
dnes jsem byla poprvé na Rozletkovi venku na parelce. Raději v lese na cestách, ale musela jsem ho moc pochválit !!!
Zato ten malej hajzlík si vykoledoval pár přes zadek :-(

6.12.2007 12:20

luciusl napsal(a):
Ahoj holky, zdravím fšechny :-)
dnes jsem byla poprvé na Rozletkovi venku na parelce. Raději v lese na cestách, ale musela jsem ho moc pochválit !!!
Zato ten malej hajzlík si vykoledoval pár přes zadek :-(

Ahoj Luci.... s malým tříská puberta?

6.12.2007 12:26

cheyenne napsal(a):

čauky tak jsem z nákupu zpět,koukám že přišly dalšííí

6.12.2007 12:27

rocky napsal(a):

A jak se choval Rozlet na parelce??A malej byl s váma??

6.12.2007 12:28

cheyenne napsal(a):

Mají v 7-mi měsících pubertu ??? Nazvala bych to obdobím vzdoru. Beru ho s sebou ven na volno, normálně chodí za Rozletem jako za maminou a dnes prostě ne. V lese se otočí a jde úplně nějkam jinam a vůbec ho netankuje, že zmizíme z dohledu. Zkoušela jsem volat, lákat, zmizet - nic. Vůbec žádná reakce. Prostě mu nevadí, že zůstal v lese sám. Pásl se na stejném místě i za 5 minut, když jsem se pro něj vrátila. ( samo že jsem koukala za rohem)
To mi udělal asi 5x, tak jsem ho vedla jen na vodítku, to se zase zasteví a že nepůjde !!! Málem mě sejmul, rameno mám skoro vkloubené. Když jsme se otočili k domovu tak jsem ho zkusila ještě jednou pustit a opět nic, na vodítku zas oslík. Tak dostal pár přes zadek, houkla jsem na něj a až domu capkal jako hodinky vedle nás. Co nestíhal, to doklusal. Lump jeden !!!! Vypadá to, že nebude vůbec závislák ahlavně dost silná osobnossst.
Pak se doma přijde mazlit a řehtá na mě a já jsem zas zjihlá

6.12.2007 12:30

luciusl napsal(a):
Mají v 7-mi měsících pubertu ??? Nazvala bych to obdobím vzdoru. Beru ho s sebou ven na volno, normálně chodí za Rozletem jako za maminou a dnes prostě ne. V lese se otočí a jde úplně nějkam jinam a vůbec ho netankuje, že zmizíme z dohledu. Zkoušela jsem volat, lákat, zmizet - nic. Vůbec žádná reakce. Prostě mu nevadí, že zůstal v lese sám. Pásl se na stejném místě i za 5 minut, když jsem se pro něj vrátila. ( samo že jsem koukala za rohem)
To mi udělal asi 5x, tak jsem ho vedla jen na vodítku, to se zase zasteví a že nepůjde !!! Málem mě sejmul, rameno mám skoro vkloubené. Když jsme se otočili k domovu tak jsem ho zkusila ještě jednou pustit a opět nic, na vodítku zas oslík. Tak dostal pár přes zadek, houkla jsem na něj a až domu capkal jako hodinky vedle nás. Co nestíhal, to doklusal. Lump jeden !!!! Vypadá to, že nebude vůbec závislák ahlavně dost silná osobnossst.

Rozletek byl právě moc hodnej, oni si to ti lumpi pravidelně střídají
I když musím říct, že s ostatními koňmi a na louku s ním na parelce asi jezdit nebudu - pro jistotu ....

6.12.2007 12:32

rocky napsal(a):

Tak jsem zpět z oběda, dala jsem si výborné těstovinky s kuřecím masem a nivovou omáčkou...výborná věc.
Ahojda Eviku...hele co je to ping-pong s koněm? Nějak jsem natvrdlá...
Lucíí, japato že jsi jela s Rozletkem na parelce? Jen tak zkouška, nebo proč?

6.12.2007 12:34

luciusl napsal(a):

No, puberta je blízko, aspoň jak jsem to načetla, tak hřebci jsou pohlavně dospělí mezi 9.-15. měsícem, takže se to může blížit, hormonální změny nastanou.... Ale spíš je to hříbátkovskej vzdor.... asi si s ním užiješ, ale jako dospělák bude pohodář

6.12.2007 12:37

haisovad napsal(a):
Tak jsem zpět z oběda, dala jsem si výborné těstovinky s kuřecím masem a nivovou omáčkou...výborná věc.
Ahojda Eviku...hele co je to ping-pong s koněm? Nějak jsem natvrdlá...
Lucíí, japato že jsi jela s Rozletkem na parelce? Jen tak zkouška, nebo proč?

Ping pong jsme včera hráli s domácím - správcem.... Zuza nás byla na skok navštívit na jízdárně, zrovna, když se tam děly věci.... bylo by to na dlouho , no, prostě pan domácí se vztekal, tak hlásím Zuze, že to rozchodil

Kompromitující foto Kláry

6.12.2007 12:38

cheyenne napsal(a):
No, puberta je blízko, aspoň jak jsem to načetla, tak hřebci jsou pohlavně dospělí mezi 9.-15. měsícem, takže se to může blížit, hormonální změny nastanou.... Ale spíš je to hříbátkovskej vzdor.... asi si s ním užiješ, ale jako dospělák bude pohodář

Danny - jela jsem jen tak na zkoušku. To víš, jsem člověk zvídavý :-)
Evi - vypadá to, že bude takovej nebojsa a to je moc dobře ...hlavně abych včas podchytila tu výchovu v pubertě. No uvidíme ho, lumpa, jak se vybarví. V podstatě o nic nejde, žádný vzdor, jen nám prostě dával najevo, že se mu nikam nechce, protože se vylítal na první louce - něco jako : jen jeďte, já tu na vás počkám :-)
Ale na druhou stranu taky dobře - mám ráda zvířata se svou hlavou. No, jinak bych už Rozleta musela vystřelit na Mars :-)

6.12.2007 12:44

luciusl napsal(a):
Danny - jela jsem jen tak na zkoušku. To víš, jsem člověk zvídavý :-)
Evi - vypadá to, že bude takovej nebojsa a to je moc dobře ...hlavně abych včas podchytila tu výchovu v pubertě. No uvidíme ho, lumpa, jak se vybarví. V podstatě o nic nejde, žádný vzdor, jen nám prostě dával najevo, že se mu nikam nechce, protože se vylítal na první louce - něco jako : jen jeďte, já tu na vás počkám :-)
Ale na druhou stranu taky dobře - mám ráda zvířata se svou hlavou. No, jinak bych už Rozleta musela vystřelit na Mars :-)

Naprosto chápu, taky mám ráda zvířátka, co maj "tu svojí osobnost" , můj první koník byl taky hodně svůj, ale Saxík je mladej a tvárnej, ale taky má dost často vlasní názor na věc.... už jsem se naučila, že se jim nesmí nic odpustit, protože toho smráďata rychle využijou.... ale ta výchova mě baví.... zatím to vypadá, že se i daří

6.12.2007 12:45

cheyenne napsal(a):

hele evčo ty víš že je Varus po smrti?

6.12.2007 12:45

rocky napsal(a):
hele evčo ty víš že je Varus po smrti?

Nevim, okdud máš informaci?

6.12.2007 12:47

cheyenne napsal(a):
Naprosto chápu, taky mám ráda zvířátka, co maj "tu svojí osobnost" , můj první koník byl taky hodně svůj, ale Saxík je mladej a tvárnej, ale taky má dost často vlasní názor na věc.... už jsem se naučila, že se jim nesmí nic odpustit, protože toho smráďata rychle využijou.... ale ta výchova mě baví.... zatím to vypadá, že se i daří

No, právě proto jsem chtěla hříbka - mám spoustu času a potřebu vychovávat - bohužel kůň i přítel už jsou na výchovu příliš staří :-) :-) Nebo bohudík - zas bych neměla Bubáčka. Také si myslím, že to zvládnem. Má od bývalé majitelky super základy a já na nich už jen budu přistavovat ... Přesně věděl, že přestřelil, když jsem na něj houkla. Šlapal pak jako hodinky :-)

6.12.2007 12:47

lanika napsal(a):

Dani,copak jsi měla dobrého??? A Lenica???

Já si jdu teprv ohřát řízeček

Evi,tak vidíš...Nejdřív robí máchra a pak je výtlem

6.12.2007 12:48

cheyenne napsal(a):
Nevim, okdud máš informaci?

V neděli jsme ho viděli živýho.... a včera nikdo nic neříkal...

6.12.2007 12:50

luciusl napsal(a):
No, právě proto jsem chtěla hříbka - mám spoustu času a potřebu vychovávat - bohužel kůň i přítel už jsou na výchovu příliš staří :-) :-) Nebo bohudík - zas bych neměla Bubáčka. Také si myslím, že to zvládnem. Má od bývalé majitelky super základy a já na nich už jen budu přistavovat ... Přesně věděl, že přestřelil, když jsem na něj houkla. Šlapal pak jako hodinky :-)

Já jsem kupovala mlaďocha nejdřív proto, že na velkýho nebyly peníze, takže to ustájením vlastně splácím a chodila jsem do školy, tak abych tomu nemusela dávat první rok moc času.... už jsem zjistila, že mě vůbec nepotřebuje, vycházku ocení, jen když se cestou zastavíme na pasení

6.12.2007 12:53

molly napsal(a):
Dani,copak jsi měla dobrého??? A Lenica???

Já si jdu teprv ohřát řízeček

Evi,tak vidíš...Nejdřív robí máchra a pak je výtlem

On jak na koho.... já s ním už hodně dlouho vycházím hodně dobře, tak nemám problém, ale kdo ho nerespektuje tak, jak on chce, tak má smůlu a problém

6.12.2007 13:01

cheyenne napsal(a):
V neděli jsme ho viděli živýho.... a včera nikdo nic neříkal...

no vcera u me byla na zkousku slecna co jezdi v provozu a rekla mi ze ho v listopadu odvezli na jatka ze mel skriplou pater nebo co..ale nevim je divny ze by jste o tom nevedeli kdyby to byla pravda...tak nevim je to nejaky divny..ale rikala ze jezdila jen jeho, tak jsem ji to uverila...ted jsem teda zmatena..

6.12.2007 13:05

cheyenne napsal(a):
On jak na koho.... já s ním už hodně dlouho vycházím hodně dobře, tak nemám problém, ale kdo ho nerespektuje tak, jak on chce, tak má smůlu a problém

Holky, jak to vidíte s tím únorem ???
Musím ještě vysondovat jejich přesný odjezd, ale tipuju to v pátek 1.2.2008

6.12.2007 13:06

rocky napsal(a):
no vcera u me byla na zkousku slecna co jezdi v provozu a rekla mi ze ho v listopadu odvezli na jatka ze mel skriplou pater nebo co..ale nevim je divny ze by jste o tom nevedeli kdyby to byla pravda...tak nevim je to nejaky divny..ale rikala ze jezdila jen jeho, tak jsem ji to uverila...ted jsem teda zmatena..

Tak to jsem zmatená taky , dneska to ošéfujem...

6.12.2007 13:08

luciusl napsal(a):
Holky, jak to vidíte s tím únorem ???
Musím ještě vysondovat jejich přesný odjezd, ale tipuju to v pátek 1.2.2008

já zatím nic v plánu na tento termín nemám!

6.12.2007 13:09

rocky napsal(a):
já zatím nic v plánu na tento termín nemám!

Jak nemám !!!! Máš napsat mám - zájazd iFauny přece :-)

6.12.2007 13:13

luciusl napsal(a):

Luli,já s tím únorem nevím .Jestli budu ještě tady(Mára mě žádal),tak budu doma celý únor sama.Páč on jede na měsíc pryč a prosil mne,abych na to tu dohlédla.... Včera to na mě vyhrkl...Každopádně si vezmu zkraje února týden dovolené...

luciusl napsal(a):

Tak se mějte - baby. Jedeme na výlet na vánočn trhy do Drážďan. Čao L.

luciusl napsal(a):

No, mě je to s tím únorem taky moc líto, ale už mi do toho něco vle zlo. Musím jet na velmi neodkladnou návštěvu A že nevíte kam?

luciusl napsal(a):

Tak já snad budu moct taky....

6.12.2007 13:16

cheyenne napsal(a):

Evuli, ty nahlas dopředu svým šéfum a gen. ředitelům, že v ten týden nejsi volná na žádné proškolení, jasan? Na druhém srazíku přeci chybět nesmíš....jinak dostaneš za uši.

6.12.2007 13:16

luciusl napsal(a):
Tak se mějte - baby. Jedeme na výlet na vánočn trhy do Drážďan. Čao L.

no samozřejmě že mám už tento termín obsazený 2 SRAZEM IFAUNY!!!!!!!!§

6.12.2007 13:18

lanika napsal(a):
Evuli, ty nahlas dopředu svým šéfum a gen. ředitelům, že v ten týden nejsi volná na žádné proškolení, jasan? Na druhém srazíku přeci chybět nesmíš....jinak dostaneš za uši.

Když už jsem vyřešila změnu bydlení (nebude), tak ještě řeším změnu práce.... , k mikuláši jsem dostala nabídku, tak zas váhám, mám čas do zítra

6.12.2007 13:21

cheyenne napsal(a):

Se z těch zákazníků po.... kvůli DPHáčku chtějí všechno hendka teďka...ufff
Ale tož únor by nebyl špatný, já mám zatím volno... Lucíí, to by bylo luxusní...
Jsem fotila Pepíčka a on se mi nějak dozpil....

6.12.2007 13:24

haisovad napsal(a):
Ale tož únor by nebyl špatný, já mám zatím volno... Lucíí, to by bylo luxusní...

´´oóóóóóóóó´, evuli, to máš teda času na to přemýšlení A kam? Kdyby ses náhodou rozodla?
Jinak Dany, fotka maras :-) Noa to bychom měli sraz podzimní, zimní, pak na jaře a v létě :-)

6.12.2007 13:25

haisovad napsal(a):

To je dobrej efektík
Já mám jednu Hadříkovou s rozpitejma nožičkama

6.12.2007 13:26

lanika napsal(a):

Holky,mám takový problém...V tom únoru budu sama doma celý měsíc,Marek bude v cizině...Já se odtud neurvu :( Ale mohly byste se sjet k nám do vsi a náš skromný příbytek by byl k dispozici Vám všem...Mně se nemá kdo postarat o Molčí a já bych chyběla :( Marek je s tím srozumněn a vzhledem k tomu,že bude stovky km daleko....

6.12.2007 13:28

lanika napsal(a):
´´oóóóóóóóó´, evuli, to máš teda času na to přemýšlení A kam? Kdyby ses náhodou rozodla?
Jinak Dany, fotka maras :-) Noa to bychom měli sraz podzimní, zimní, pak na jaře a v létě :-)

No, moc toho ani nevím, ale byla bych zástupkyně nějakýho šéfa - koordinovat asi 10lidí, prodej zboží - komunikovat se zákazníkama (ne hledání novejch, už je to zajetý) a hlavně to, kvůli čemu váhám, jednou až dvakrát měsíčně lítat do Číny kvůli zboží... peníze nabízej hodně slušný, nebejt ta Čína, tak moc neváhám....

6.12.2007 13:30

molly napsal(a):
Holky,mám takový problém...V tom únoru budu sama doma celý měsíc,Marek bude v cizině...Já se odtud neurvu :( Ale mohly byste se sjet k nám do vsi a náš skromný příbytek by byl k dispozici Vám všem...Mně se nemá kdo postarat o Molčí a já bych chyběla :( Marek je s tím srozumněn a vzhledem k tomu,že bude stovky km daleko....

Mně by to vyhovovalo a bylo by to kousek k Saxíkovi, Sábulovi, Grace, Jerrymu i Hadříkovi....

6.12.2007 13:38

lanika napsal(a):

Takhle u nás doma vypadá momentálně pracovní morálka....
Důležité aspekty : Růžové lentilky, ovládání k televizi, džus a plyšová kráva

6.12.2007 13:51

lanika napsal(a):

no,loučím se...Jedu na poštu a pak už s Molčí ven.. Mějte pěkný zbytek dne:)

6.12.2007 13:52

molly napsal(a):
no,loučím se...Jedu na poštu a pak už s Molčí ven.. Mějte pěkný zbytek dne:)

Zuzi pááá a pak dej vědět

6.12.2007 14:11

cheyenne napsal(a):
Zuzi pááá a pak dej vědět

CO to je Evíí? To je poopiční stav nebo chřipkovej stav?
Jinak já jsem pro abychom se slítly všici k Zuzce...
ke mě bych to viděla až se naroděj hříbátka, aby bylo na co koukat...ju?

6.12.2007 14:13

haisovad napsal(a):
CO to je Evíí? To je poopiční stav nebo chřipkovej stav?
Jinak já jsem pro abychom se slítly všici k Zuzce...
ke mě bych to viděla až se naroděj hříbátka, aby bylo na co koukat...ju?

To je mírně poopiční, lehce chřipkovej a nejvíc asi nevyspalej stav

6.12.2007 14:17

cheyenne napsal(a):
To je mírně poopiční, lehce chřipkovej a nejvíc asi nevyspalej stav

ješiš, to je dobrý fotka...
Co budete dneska provádět s Hadříkem?

6.12.2007 14:20

haisovad napsal(a):
ješiš, to je dobrý fotka...
Co budete dneska provádět s Hadříkem?

Taky dobrý zoubky
S Hadříkem nevíme, v hale je nová vrstva písku, je to hluboký a těžký, včera ani moc necválali... jestli bude volná ohrada, tak se bude flákat, jestli se někdo z nás odhodlá do lesa, tak se bude taky flákat, jinak asi do haly, takže se bude flákat , vyloženě systematickej výcvik

6.12.2007 14:22

cheyenne napsal(a):
Taky dobrý zoubky
S Hadříkem nevíme, v hale je nová vrstva písku, je to hluboký a těžký, včera ani moc necválali... jestli bude volná ohrada, tak se bude flákat, jestli se někdo z nás odhodlá do lesa, tak se bude taky flákat, jinak asi do haly, takže se bude flákat , vyloženě systematickej výcvik

Heh, tak to má frajer dobrou pohodu...
Hele Leuša při svodu, stála jako přikovaná

6.12.2007 14:24

cheyenne napsal(a):
Takhle u nás doma vypadá momentálně pracovní morálka....
Důležité aspekty : Růžové lentilky, ovládání k televizi, džus a plyšová kráva

ale copak copak trenéra bolí hlavička

6.12.2007 14:26

lanika napsal(a):

Ahoj Laniko, ty jsi z Jablunkovska že? Chtěla bych se stát členkou JK Beskyd, nevíš jaké to tam je? Dík Petra

6.12.2007 14:26

haisovad napsal(a):
Heh, tak to má frajer dobrou pohodu...
Hele Leuša při svodu, stála jako přikovaná

To je krčisko
Hadřík si užívá napůl volno, od ledna se začne jezdit s trenérem a skákat, pak se zas nezastaví až do podzima, tak ho necháváme si to užít....
Jen jsme už začali opakovat základy - přechody, kruhy, trocha práce na dvou stopách, ale hlavně uvolnění a aktivní pohyb odzadu, no, jako s mlaďochem... ale svědčí mu to a je spokojenej. Jen mě mrzí, že se do tý ohrady nedostane víc.... a když už tam je, tak to dvakrát obejde a vykydne si u balíku sena...

6.12.2007 14:30

cheyenne napsal(a):
To je krčisko
Hadřík si užívá napůl volno, od ledna se začne jezdit s trenérem a skákat, pak se zas nezastaví až do podzima, tak ho necháváme si to užít....
Jen jsme už začali opakovat základy - přechody, kruhy, trocha práce na dvou stopách, ale hlavně uvolnění a aktivní pohyb odzadu, no, jako s mlaďochem... ale svědčí mu to a je spokojenej. Jen mě mrzí, že se do tý ohrady nedostane víc.... a když už tam je, tak to dvakrát obejde a vykydne si u balíku sena...

To Leuša bude mít volno asi až do doby, co sleze sníh, teď terén a až od toho března dubna pomalu něco málo...a na samej závěr podzima snad nějakej ten veřejňáček a licence...ale to jsou zatím jen sny...

6.12.2007 14:33

haisovad napsal(a):
To Leuša bude mít volno asi až do doby, co sleze sníh, teď terén a až od toho března dubna pomalu něco málo...a na samej závěr podzima snad nějakej ten veřejňáček a licence...ale to jsou zatím jen sny...

To zní rozumně....
No, my mizíme za Hadříkem, tak se tu mějte, užijte si koníky a čus zítra...

6.12.2007 14:36

cheyenne napsal(a):
To zní rozumně....
No, my mizíme za Hadříkem, tak se tu mějte, užijte si koníky a čus zítra...

Tak papik Eviku...a pozdravuj Lukáše a Hadříka

6.12.2007 14:36

pierrette napsal(a):
Ahoj Laniko, ty jsi z Jablunkovska že? Chtěla bych se stát členkou JK Beskyd, nevíš jaké to tam je? Dík Petra

Ahoj Peti, jo JK je kousek od nás :-) Záleží kolik je ti let a jaké plány máš do budoucna, respektive, co od docházky očekáváš a ajké jsou tvé nynější jezdecké zkušenosti??? ale myslím, že by nebyl problém....

6.12.2007 14:43

lanika napsal(a):
Ahoj Peti, jo JK je kousek od nás :-) Záleží kolik je ti let a jaké plány máš do budoucna, respektive, co od docházky očekáváš a ajké jsou tvé nynější jezdecké zkušenosti??? ale myslím, že by nebyl problém....

No tak plány nějak šílené nemám, nejsem moc sportovně ambiciózní člověk, stačí mi občas nějaký ten veřejňák nebo hubertka. Zkušenosti - no, jezdila jsem 5 roků jednoho kladrubáka, a posledního půl roku jsem si zkusila taky jiné koně, mám za sebou 2 hobby parkury (ZM), takže bych chtěla posbírat i zkušenosti z jiné stáje s jinými koníky. Očekávám teda hlavně pohodový přístup.

6.12.2007 14:43

pierrette napsal(a):
No tak plány nějak šílené nemám, nejsem moc sportovně ambiciózní člověk, stačí mi občas nějaký ten veřejňák nebo hubertka. Zkušenosti - no, jezdila jsem 5 roků jednoho kladrubáka, a posledního půl roku jsem si zkusila taky jiné koně, mám za sebou 2 hobby parkury (ZM), takže bych chtěla posbírat i zkušenosti z jiné stáje s jinými koníky. Očekávám teda hlavně pohodový přístup.

Jo a je mi 18

6.12.2007 14:49

pierrette napsal(a):
Jo a je mi 18

Poslala jsem ti mail
Holky moje zlaté bloňdaté i neblondate, loučím se pomalu....Mizím za Honzulou.....

6.12.2007 15:10

lanika napsal(a):
Poslala jsem ti mail
Holky moje zlaté bloňdaté i neblondate, loučím se pomalu....Mizím za Honzulou.....

Také se loučím ještě musím něco dodělat!!

6.12.2007 18:11

lanika napsal(a):
Tak aspoň Peťule mě zachránila......
Holky, 4-letá kobylka WPB a co s ní už skáčou, magoři....

hele holky co to je ta kobylu na tom fotu nepochazi z trince neni nahohou po pegasovi???

Přidejte reakci

Přidat smajlík