lanika
napsal(a):
Zuzííííííííííííííííí, tak dneska založím já
Tož dobrááá ![]()
Jsme tu s Leňou...Kde jsou ostatní???
Molča s kámošem...Mimochodem ,ten ryzáček je na prodej....
lanika
napsal(a):
Hoj hoj, tak jaký byl u vás Mikuláš? Já byla příjemně překvapená - firemní akce - poseděli jsme, najedli se, pokecali, zasmáli a nadílka nás taky neminula
lanika
napsal(a):
Včera se mi po dlouhé době vyválel Honzík v blátě
Vyfoceného ho nemám, ale s vašima zkušenostma si ho dokážete představit. Večer jsem se vracela až pozdě, byla jsem nakupovat v Ostravě dárečky, tak jsem mu pak jen dala jádro, poplácala....Takže bláto na mě zůstaloi nadnešek, jenže to opět přijdu ve tmě a ve stáji mi nesvítí, tak budu muset odbahňovat po hmatu
lanika
napsal(a):
Vyfoceného ho nemám, ale s vašima zkušenostma si ho dokážete představit. Večer jsem se vracela až pozdě, byla jsem nakupovat v Ostravě dárečky, tak jsem mu pak jen dala jádro, poplácala....Takže bláto na mě zůstaloi nadnešek, jenže to opět přijdu ve tmě a ve stáji mi nesvítí, tak budu muset odbahňovat po hmatu
Zuzi a copak je to za koníka?
lanika
napsal(a):
Leni,mně s sebou Molčí včera po ježdění taky flákla o zem
A bo to bylo mokré,budu drbat taky dnes
Mikuláš??Dobré... Byli jsme u Markoj mamky,páč je Jitka...Dostali jsme mňaminky a ovoce ![]()
Ryzáček je "Lucky Alex" ,A1/1,z Lady Sharp,po Alex the Great,7let.... Znám ho od jeho mládí...Patří mé "kamarádce"-která studuje VŠ v Brně a nezvládá....
lanika
napsal(a):
Zuzi a copak je to za koníka?
Na Mikuláše jsem akorát uvázala synovci balíček a dala ho za okno....To je takové fajné, jak malinký človíček projeví neskrývanou radost.....
Jo a holky, dnes jsem v práci bez šéfů, tak mám v plánu udělat si opořádek ve fotkách, naflákat je do složek a vypálit, už tu v tom ztrácím orientaci :-)
molly
napsal(a):
Mikuláš??Dobré... Byli jsme u Markoj mamky,páč je Jitka...Dostali jsme mňaminky a ovoce ![]()
Ryzáček je "Lucky Alex" ,A1/1,z Lady Sharp,po Alex the Great,7let.... Znám ho od jeho mládí...Patří mé "kamarádce"-která studuje VŠ v Brně a nezvládá....
Je to hodný kůň,běhání ho nebavilo,tak se rekreuje ![]()
lanika
napsal(a):
čauky
molly
napsal(a):
Krásný čtvrtek všem,
čert mě do pytle nestrčil...
páč bych se mu tam nevešla...
Od Tomášových rodičů jsme doatli také Mikuláše, šíšu Uheráčku, pomeranče, adv. kalendář a ananas...
Jinak včera jsem se totál vytočila s našim domácím PC...přijela Marta že potřebuje sesmolit nějakou nájemní smlouvu na pozemky...mno smlouvu jsme měli téměř napsanou a spadnul program...vše v háji. Já myslela že ten počítač vytrhnu ze zdi a hodil z balkónu, hajzl jeden. Tak znova, několikrát to ještě vypadlo ale cca po hodině jsme konečně vytiskly...ale fakt krize. Úplně hptpvá jsem padla naznak...
Jo a v sobotu se přijede podívat na Merlina jedna holčina z Liberce...možná nás Merlínek opustí.
haisovad
napsal(a):
Krásný čtvrtek všem,
Od Tomášových rodičů jsme doatli také Mikuláše, šíšu Uheráčku, pomeranče, adv. kalendář a ananas...
Jinak včera jsem se totál vytočila s našim domácím PC...přijela Marta že potřebuje sesmolit nějakou nájemní smlouvu na pozemky...mno smlouvu jsme měli téměř napsanou a spadnul program...vše v háji. Já myslela že ten počítač vytrhnu ze zdi a hodil z balkónu, hajzl jeden. Tak znova, několikrát to ještě vypadlo ale cca po hodině jsme konečně vytiskly...ale fakt krize. Úplně hptpvá jsem padla naznak...
Jo a v sobotu se přijede podívat na Merlina jedna holčina z Liberce...možná nás Merlínek opustí.
Dany věřím, mě podobné věci taky vytáčejí
Zažíváme to často....když nám kopali kvůli potrubí celou ulicí, každou chvilku se stalo, že vypadl proud.....A zrovna v té chvíli, kdy jsaem si říkala, že už si to pro jistotu uložím a nic, nestihla
lanika
napsal(a):
Dany věřím, mě podobné věci taky vytáčejí
Zažíváme to často....když nám kopali kvůli potrubí celou ulicí, každou chvilku se stalo, že vypadl proud.....A zrovna v té chvíli, kdy jsaem si říkala, že už si to pro jistotu uložím a nic, nestihla
koukejte, co nám vyrostlo za tu chvilku
haisovad
napsal(a):
Krásný čtvrtek všem,
Nééé danny Merlínka ne, na něj jsem se těšila že ho budu moct vidět na živo- fňuk
rocky
napsal(a):
Nééé danny Merlínka ne, na něj jsem se těšila že ho budu moct vidět na živo- fňuk
A takhle to vypadalo bez mostu
lanika
napsal(a):
A takhle to vypadalo bez mostu
Vůbec si nedokážu představit, co bude, až spustí provoz
Ale co, svět jde dál, budem si muset zvyknout.....
Ted nevím, zda jsem vám ukazovala Honzíkovu maminku?
lanika
napsal(a):
´Hej, halóóóóoóo´´ó, kde je kdo? Za chvíli tu bude přehonzíkovano
Tak nic, já jdu už taky něco dělat, no....
lanika
napsal(a):
koukala jsem že tam jste pěkně obestavěný, z jedný strany nádherná krajina a z druhé staveniště.je to hrozný, ale všude se to děje..
strelish
napsal(a):
Ukazovala
Týý jo, tak to teda zlaté vlaky, co jezdí nám vedle pozemku (navíc nahoře po vale, takže to je taky výhoda)
Tak já jsem taky něco nahážu ať tu není přehonzíkováno, i když by to vůbec nevadilo
naše štěňátko- dogátko
rocky
napsal(a):
Tak já jsem taky něco nahážu ať tu není přehonzíkováno, i když by to vůbec nevadilo
naše štěňátko- dogátko
a ještě jako dáreček k tatínkovým narozeninám
strelish
napsal(a):
Ukazovala
Týý jo, tak to teda zlaté vlaky, co jezdí nám vedle pozemku (navíc nahoře po vale, takže to je taky výhoda)
No vlaky taky máme
Hned tam nahoře u těch stromů, hlavní tah na Slovensko, ale to už ani nevnímáme .....
Je tu mrtvo....Třeba něco vymyslet.....Hm.......
Jedna pro Klárku .....Prethoria Samamntha
rocky
napsal(a):
a ještě jako dáreček k tatínkovým narozeninám
oslava ji ale brzoučko unavila
lanika
napsal(a):
No vlaky taky máme
Hned tam nahoře u těch stromů, hlavní tah na Slovensko, ale to už ani nevnímáme .....
Je tu mrtvo....Třeba něco vymyslet.....Hm.......
Jedna pro Klárku .....Prethoria Samamntha
A v akci.....
lanika
napsal(a):
A v akci.....
koukám že si tady Leni tak můžem dát betla ve fotkách když všichni dělaj jako že makaj
chro chro..
lanika
napsal(a):
kámošky kóča
lanika
napsal(a):
A v akci.....
Tak aspoň Peťule mě zachránila......
Holky, 4-letá kobylka WPB a co s ní už skáčou, magoři....
molly
napsal(a):
mazec, pěkně ji dřou
kočičkýýýýýý od zuzky:)
a máme tady další sekci- vodní fotky
rocky
napsal(a):
mazec, pěkně ji dřou
kočičkýýýýýý od zuzky:)
a máme tady další sekci- vodní fotky
vzpomínka na léto
molly
napsal(a):
A kocour...
Kdo chce lééééééééééééééééééééto?
Peti, ty prasátka nemají chybu
rocky
napsal(a):
skočí-neskočí poletí-nepoletí
a poslední Daily hrošík
lanika
napsal(a):
taky už chci léto, kurňa....
lanika
napsal(a):
Tak tady jsem trávila dovolenku já
lanika
napsal(a):
Jááá chcííí léééétóóó
rocky
napsal(a):
taky už chci léto, kurňa....
Tak jsem tady na chvíli...teda Péťo...ty jsi takovej tuťák vytuněnej?
Já bych si dala říct také létem...Tomáš přišel s tím, že pojedeme v březnu do Egypta...
lanika
napsal(a):
Tak tady jsem trávila dovolenku já
A výhled z patra, kde jsme stanovali
haisovad
napsal(a):
to já vůbec netuším kam příští rok pofrčíme ale docela bych si někam zalítla..pořád jezdíme autama cca s 15 lidma, tak bych chtěla trochu jednou tu dovču v luxusu, nevařit jen si jednou pořádně odpočnout. I když s partou lidí to taky není špatný
rocky
napsal(a):
to já vůbec netuším kam příští rok pofrčíme ale docela bych si někam zalítla..pořád jezdíme autama cca s 15 lidma, tak bych chtěla trochu jednou tu dovču v luxusu, nevařit jen si jednou pořádně odpočnout. I když s partou lidí to taky není špatný
a naši svalovci
lanika
napsal(a):
Peti, který je tvůj?
Jdu na chvíli něco zapsat, , ale za chvíli jsem tu :-)
na ty fotce s klukama není, ale je nahoře jak má na klíně štěně
Taky jdu něco dělat,zatím papa
lanika
napsal(a):
Péťo...Není to ségra???
rocky
napsal(a):
to teda je, ale tenhle účes jsem na ni ještě neviděla
kde jsi to našla??
Péťo. www.iren.cz Hledám něco,co by se mi líbilo a našla jsem Káju ![]()
lanika
napsal(a):
No,nějak extra mě tam taky nic neuchvátilo... Ale hledala jsem i jinde :) Tak to musím zvážit a uvidíme...Do konce roku snad bude změna
Pro Leňu...Moje zelená slípka
molly
napsal(a):
No,nějak extra mě tam taky nic neuchvátilo... Ale hledala jsem i jinde :) Tak to musím zvážit a uvidíme...Do konce roku snad bude změna
Pro Leňu...Moje zelená slípka
lanika
napsal(a):
kde jstéééé ??? Já sice poletuju kolem,ale tady žádný život....:(
molly
napsal(a):
kde jstéééé ??? Já sice poletuju kolem,ale tady žádný život....:(
molly
napsal(a):
Taky sem občas pojukávám,kdy se někdo objeví, ale koukám že dneska je celá ifauna zaseklá a nikdo tu není..
rocky
napsal(a):
Taky sem občas pojukávám,kdy se někdo objeví, ale koukám že dneska je celá ifauna zaseklá a nikdo tu není..
Já už jsem tadýýýýý, vše vyřízeno, tak jdu juknout na vás a půjdu kuchtit špagetky s boloňskou omáčkou (koupenou ve sklenici
)
Našla jsem fotky, jak jsem kámošce připravila luxusní káru na prodej
cheyenne
napsal(a):
Já už jsem tadýýýýý, vše vyřízeno, tak jdu juknout na vás a půjdu kuchtit špagetky s boloňskou omáčkou (koupenou ve sklenici
)
Našla jsem fotky, jak jsem kámošce připravila luxusní káru na prodej
2 hodinky s leštěnkou a kára jak nová, co?
cheyenne
napsal(a):
2 hodinky s leštěnkou a kára jak nová, co?
Ahoj Evíííí...Konečně človíček
To je bourák!!!
Týýý jóó...Našla jsem fotku z léta... Otec a dcera![]()
![]()
molly
napsal(a):
Ahoj Evíííí...Konečně človíček
To je bourák!!!
Týýý jóó...Našla jsem fotku z léta... Otec a dcera![]()
![]()
Tak už jsem zas tu, mám tady špagetky, mňamky
když jsme u aut, tak rozlučka s mým prvním vozítkem - nákupní taškou
cheyenne
napsal(a):
Jinak Zuzi, pan domácí na jízdárně se včera pak už uklidnil, dokonce jsme dali ping-pong a smál se jak o život
, asi je na ty psycha zvyklej a umí to rychle rozchodit
cheyenne
napsal(a):
Ahoj holky, zdravím fšechny :-)
dnes jsem byla poprvé na Rozletkovi venku na parelce. Raději v lese na cestách, ale musela jsem ho moc pochválit !!!
Zato ten malej hajzlík si vykoledoval pár přes zadek :-(
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky, zdravím fšechny :-)
dnes jsem byla poprvé na Rozletkovi venku na parelce. Raději v lese na cestách, ale musela jsem ho moc pochválit !!!
Zato ten malej hajzlík si vykoledoval pár přes zadek :-(
Ahoj Luci.... s malým tříská puberta?
cheyenne
napsal(a):
čauky tak jsem z nákupu zpět,koukám že přišly dalšííí
cheyenne
napsal(a):
Mají v 7-mi měsících pubertu ??? Nazvala bych to obdobím vzdoru. Beru ho s sebou ven na volno, normálně chodí za Rozletem jako za maminou a dnes prostě ne. V lese se otočí a jde úplně nějkam jinam a vůbec ho netankuje, že zmizíme z dohledu. Zkoušela jsem volat, lákat, zmizet - nic. Vůbec žádná reakce. Prostě mu nevadí, že zůstal v lese sám. Pásl se na stejném místě i za 5 minut, když jsem se pro něj vrátila. ( samo že jsem koukala za rohem)
To mi udělal asi 5x, tak jsem ho vedla jen na vodítku, to se zase zasteví a že nepůjde !!! Málem mě sejmul, rameno mám skoro vkloubené. Když jsme se otočili k domovu tak jsem ho zkusila ještě jednou pustit a opět nic, na vodítku zas oslík. Tak dostal pár přes zadek, houkla jsem na něj a až domu capkal jako hodinky vedle nás. Co nestíhal, to doklusal. Lump jeden !!!! Vypadá to, že nebude vůbec závislák ahlavně dost silná osobnossst.
Pak se doma přijde mazlit a řehtá na mě a já jsem zas zjihlá
luciusl
napsal(a):
Mají v 7-mi měsících pubertu ??? Nazvala bych to obdobím vzdoru. Beru ho s sebou ven na volno, normálně chodí za Rozletem jako za maminou a dnes prostě ne. V lese se otočí a jde úplně nějkam jinam a vůbec ho netankuje, že zmizíme z dohledu. Zkoušela jsem volat, lákat, zmizet - nic. Vůbec žádná reakce. Prostě mu nevadí, že zůstal v lese sám. Pásl se na stejném místě i za 5 minut, když jsem se pro něj vrátila. ( samo že jsem koukala za rohem)
To mi udělal asi 5x, tak jsem ho vedla jen na vodítku, to se zase zasteví a že nepůjde !!! Málem mě sejmul, rameno mám skoro vkloubené. Když jsme se otočili k domovu tak jsem ho zkusila ještě jednou pustit a opět nic, na vodítku zas oslík. Tak dostal pár přes zadek, houkla jsem na něj a až domu capkal jako hodinky vedle nás. Co nestíhal, to doklusal. Lump jeden !!!! Vypadá to, že nebude vůbec závislák ahlavně dost silná osobnossst.
Rozletek byl právě moc hodnej, oni si to ti lumpi pravidelně střídají
I když musím říct, že s ostatními koňmi a na louku s ním na parelce asi jezdit nebudu - pro jistotu ....
rocky
napsal(a):
čauky tak jsem z nákupu zpět,koukám že přišly dalšííí
Tak jsem zpět z oběda, dala jsem si výborné těstovinky s kuřecím masem a nivovou omáčkou...výborná věc.
Ahojda Eviku...hele co je to ping-pong s koněm? Nějak jsem natvrdlá...
Lucíí, japato že jsi jela s Rozletkem na parelce? Jen tak zkouška, nebo proč?
luciusl
napsal(a):
No, puberta je blízko, aspoň jak jsem to načetla, tak hřebci jsou pohlavně dospělí mezi 9.-15. měsícem, takže se to může blížit, hormonální změny nastanou....
Ale spíš je to hříbátkovskej vzdor.... asi si s ním užiješ, ale jako dospělák bude pohodář
haisovad
napsal(a):
Tak jsem zpět z oběda, dala jsem si výborné těstovinky s kuřecím masem a nivovou omáčkou...výborná věc.
Ahojda Eviku...hele co je to ping-pong s koněm? Nějak jsem natvrdlá...
Lucíí, japato že jsi jela s Rozletkem na parelce? Jen tak zkouška, nebo proč?
Ping pong jsme včera hráli s domácím - správcem.... Zuza nás byla na skok navštívit na jízdárně, zrovna, když se tam děly věci.... bylo by to na dlouho
, no, prostě pan domácí se vztekal, tak hlásím Zuze, že to rozchodil
Kompromitující foto Kláry
cheyenne
napsal(a):
No, puberta je blízko, aspoň jak jsem to načetla, tak hřebci jsou pohlavně dospělí mezi 9.-15. měsícem, takže se to může blížit, hormonální změny nastanou....
Ale spíš je to hříbátkovskej vzdor.... asi si s ním užiješ, ale jako dospělák bude pohodář
Danny - jela jsem jen tak na zkoušku. To víš, jsem člověk zvídavý :-)
Evi - vypadá to, že bude takovej nebojsa a to je moc dobře ...hlavně abych včas podchytila tu výchovu v pubertě. No uvidíme ho, lumpa, jak se vybarví. V podstatě o nic nejde, žádný vzdor, jen nám prostě dával najevo, že se mu nikam nechce, protože se vylítal na první louce - něco jako : jen jeďte, já tu na vás počkám :-)
Ale na druhou stranu taky dobře - mám ráda zvířata se svou hlavou. No, jinak bych už Rozleta musela vystřelit na Mars :-)
luciusl
napsal(a):
Danny - jela jsem jen tak na zkoušku. To víš, jsem člověk zvídavý :-)
Evi - vypadá to, že bude takovej nebojsa a to je moc dobře ...hlavně abych včas podchytila tu výchovu v pubertě. No uvidíme ho, lumpa, jak se vybarví. V podstatě o nic nejde, žádný vzdor, jen nám prostě dával najevo, že se mu nikam nechce, protože se vylítal na první louce - něco jako : jen jeďte, já tu na vás počkám :-)
Ale na druhou stranu taky dobře - mám ráda zvířata se svou hlavou. No, jinak bych už Rozleta musela vystřelit na Mars :-)
Naprosto chápu, taky mám ráda zvířátka, co maj "tu svojí osobnost"
, můj první koník byl taky hodně svůj, ale Saxík je mladej a tvárnej, ale taky má dost často vlasní názor na věc.... už jsem se naučila, že se jim nesmí nic odpustit, protože toho smráďata rychle využijou.... ale ta výchova mě baví.... zatím to vypadá, že se i daří
cheyenne
napsal(a):
hele evčo ty víš že je Varus po smrti?
cheyenne
napsal(a):
Naprosto chápu, taky mám ráda zvířátka, co maj "tu svojí osobnost"
, můj první koník byl taky hodně svůj, ale Saxík je mladej a tvárnej, ale taky má dost často vlasní názor na věc.... už jsem se naučila, že se jim nesmí nic odpustit, protože toho smráďata rychle využijou.... ale ta výchova mě baví.... zatím to vypadá, že se i daří
No, právě proto jsem chtěla hříbka - mám spoustu času a potřebu vychovávat - bohužel kůň i přítel už jsou na výchovu příliš staří :-) :-) Nebo bohudík - zas bych neměla Bubáčka. Také si myslím, že to zvládnem. Má od bývalé majitelky super základy a já na nich už jen budu přistavovat ... Přesně věděl, že přestřelil, když jsem na něj houkla. Šlapal pak jako hodinky :-)
lanika
napsal(a):
Dani,copak jsi měla dobrého??? A Lenica???
Já si jdu teprv ohřát řízeček
Evi,tak vidíš...Nejdřív robí máchra a pak je výtlem
luciusl
napsal(a):
No, právě proto jsem chtěla hříbka - mám spoustu času a potřebu vychovávat - bohužel kůň i přítel už jsou na výchovu příliš staří :-) :-) Nebo bohudík - zas bych neměla Bubáčka. Také si myslím, že to zvládnem. Má od bývalé majitelky super základy a já na nich už jen budu přistavovat ... Přesně věděl, že přestřelil, když jsem na něj houkla. Šlapal pak jako hodinky :-)
Já jsem kupovala mlaďocha nejdřív proto, že na velkýho nebyly peníze, takže to ustájením vlastně splácím
a chodila jsem do školy, tak abych tomu nemusela dávat první rok moc času.... už jsem zjistila, že mě vůbec nepotřebuje, vycházku ocení, jen když se cestou zastavíme na pasení
molly
napsal(a):
Dani,copak jsi měla dobrého??? A Lenica???
Já si jdu teprv ohřát řízeček
Evi,tak vidíš...Nejdřív robí máchra a pak je výtlem
On jak na koho.... já s ním už hodně dlouho vycházím hodně dobře, tak nemám problém, ale kdo ho nerespektuje tak, jak on chce, tak má smůlu a problém
cheyenne
napsal(a):
V neděli jsme ho viděli živýho.... a včera nikdo nic neříkal...
no vcera u me byla na zkousku slecna co jezdi v provozu a rekla mi ze ho v listopadu odvezli na jatka ze mel skriplou pater nebo co..ale nevim je divny ze by jste o tom nevedeli kdyby to byla pravda...
tak nevim je to nejaky divny..ale rikala ze jezdila jen jeho, tak jsem ji to uverila...ted jsem teda zmatena..
rocky
napsal(a):
no vcera u me byla na zkousku slecna co jezdi v provozu a rekla mi ze ho v listopadu odvezli na jatka ze mel skriplou pater nebo co..ale nevim je divny ze by jste o tom nevedeli kdyby to byla pravda...
tak nevim je to nejaky divny..ale rikala ze jezdila jen jeho, tak jsem ji to uverila...ted jsem teda zmatena..
Tak to jsem zmatená taky
, dneska to ošéfujem...
luciusl
napsal(a):
Holky, jak to vidíte s tím únorem ???
Musím ještě vysondovat jejich přesný odjezd, ale tipuju to v pátek 1.2.2008
já zatím nic v plánu na tento termín nemám!
luciusl
napsal(a):
Jak nemám !!!! Máš napsat mám - zájazd iFauny přece :-)
Luli,já s tím únorem nevím .Jestli budu ještě tady(Mára mě žádal),tak budu doma celý únor sama.Páč on jede na měsíc pryč a prosil mne,abych na to tu dohlédla.... Včera to na mě vyhrkl...Každopádně si vezmu zkraje února týden dovolené...
luciusl
napsal(a):
Jak nemám !!!! Máš napsat mám - zájazd iFauny přece :-)
Tak já snad budu moct taky....
lanika
napsal(a):
Evuli, ty nahlas dopředu svým šéfum a gen. ředitelům, že v ten týden nejsi volná na žádné proškolení, jasan? Na druhém srazíku přeci chybět nesmíš....jinak dostaneš za uši.
Když už jsem vyřešila změnu bydlení (nebude), tak ještě řeším změnu práce....
, k mikuláši jsem dostala nabídku, tak zas váhám, mám čas do zítra
cheyenne
napsal(a):
Tak já snad budu moct taky....
Se z těch zákazníků po....
kvůli DPHáčku chtějí všechno hendka teďka...ufff
Ale tož únor by nebyl špatný, já mám zatím volno...
Lucíí, to by bylo luxusní...
Jsem fotila Pepíčka a on se mi nějak dozpil....
haisovad
napsal(a):
´´oóóóóóóóó´, evuli, to máš teda času na to přemýšlení
A kam? Kdyby ses náhodou rozodla?
Jinak Dany, fotka maras :-) Noa to bychom měli sraz podzimní, zimní, pak na jaře a v létě :-)
haisovad
napsal(a):
To je dobrej efektík
Já mám jednu Hadříkovou s rozpitejma nožičkama
lanika
napsal(a):
Holky,mám takový problém...V tom únoru budu sama doma celý měsíc,Marek bude v cizině...Já se odtud neurvu :( Ale mohly byste se sjet k nám do vsi a náš skromný příbytek by byl k dispozici Vám všem...Mně se nemá kdo postarat o Molčí a já bych chyběla :( Marek je s tím srozumněn a vzhledem k tomu,že bude stovky km daleko....
lanika
napsal(a):
´´oóóóóóóóó´, evuli, to máš teda času na to přemýšlení
A kam? Kdyby ses náhodou rozodla?
Jinak Dany, fotka maras :-) Noa to bychom měli sraz podzimní, zimní, pak na jaře a v létě :-)
No, moc toho ani nevím, ale byla bych zástupkyně nějakýho šéfa - koordinovat asi 10lidí, prodej zboží - komunikovat se zákazníkama (ne hledání novejch, už je to zajetý) a hlavně to, kvůli čemu váhám, jednou až dvakrát měsíčně lítat do Číny kvůli zboží... peníze nabízej hodně slušný, nebejt ta Čína, tak moc neváhám....
molly
napsal(a):
Holky,mám takový problém...V tom únoru budu sama doma celý měsíc,Marek bude v cizině...Já se odtud neurvu :( Ale mohly byste se sjet k nám do vsi a náš skromný příbytek by byl k dispozici Vám všem...Mně se nemá kdo postarat o Molčí a já bych chyběla :( Marek je s tím srozumněn a vzhledem k tomu,že bude stovky km daleko....
Mně by to vyhovovalo
a bylo by to kousek k Saxíkovi, Sábulovi, Grace, Jerrymu i Hadříkovi....
lanika
napsal(a):
Takhle u nás doma vypadá momentálně pracovní morálka....
Důležité aspekty
: Růžové lentilky, ovládání k televizi, džus a plyšová kráva
lanika
napsal(a):
no,loučím se...Jedu na poštu a pak už s Molčí ven.. Mějte pěkný zbytek dne:)
molly
napsal(a):
no,loučím se...Jedu na poštu a pak už s Molčí ven.. Mějte pěkný zbytek dne:)
Zuzi pááá a pak dej vědět
cheyenne
napsal(a):
Zuzi pááá a pak dej vědět
CO to je Evíí? To je poopiční stav nebo chřipkovej stav?
Jinak já jsem pro abychom se slítly všici k Zuzce...
ke mě bych to viděla až se naroděj hříbátka, aby bylo na co koukat...ju?
haisovad
napsal(a):
CO to je Evíí? To je poopiční stav nebo chřipkovej stav?
Jinak já jsem pro abychom se slítly všici k Zuzce...
ke mě bych to viděla až se naroděj hříbátka, aby bylo na co koukat...ju?
To je mírně poopiční, lehce chřipkovej a nejvíc asi nevyspalej stav
cheyenne
napsal(a):
To je mírně poopiční, lehce chřipkovej a nejvíc asi nevyspalej stav
ješiš, to je dobrý fotka...
Co budete dneska provádět s Hadříkem?
haisovad
napsal(a):
ješiš, to je dobrý fotka...
Co budete dneska provádět s Hadříkem?
Taky dobrý zoubky
S Hadříkem nevíme, v hale je nová vrstva písku, je to hluboký a těžký, včera ani moc necválali... jestli bude volná ohrada, tak se bude flákat, jestli se někdo z nás odhodlá do lesa, tak se bude taky flákat, jinak asi do haly, takže se bude flákat
, vyloženě systematickej výcvik
cheyenne
napsal(a):
Taky dobrý zoubky
S Hadříkem nevíme, v hale je nová vrstva písku, je to hluboký a těžký, včera ani moc necválali... jestli bude volná ohrada, tak se bude flákat, jestli se někdo z nás odhodlá do lesa, tak se bude taky flákat, jinak asi do haly, takže se bude flákat
, vyloženě systematickej výcvik
Heh, tak to má frajer dobrou pohodu...
Hele Leuša při svodu, stála jako přikovaná
haisovad
napsal(a):
Heh, tak to má frajer dobrou pohodu...
Hele Leuša při svodu, stála jako přikovaná
To je krčisko
Hadřík si užívá napůl volno, od ledna se začne jezdit s trenérem a skákat, pak se zas nezastaví až do podzima, tak ho necháváme si to užít....
Jen jsme už začali opakovat základy - přechody, kruhy, trocha práce na dvou stopách, ale hlavně uvolnění a aktivní pohyb odzadu, no, jako s mlaďochem... ale svědčí mu to a je spokojenej. Jen mě mrzí, že se do tý ohrady nedostane víc.... a když už tam je, tak to dvakrát obejde a vykydne si u balíku sena...
cheyenne
napsal(a):
To je krčisko
Hadřík si užívá napůl volno, od ledna se začne jezdit s trenérem a skákat, pak se zas nezastaví až do podzima, tak ho necháváme si to užít....
Jen jsme už začali opakovat základy - přechody, kruhy, trocha práce na dvou stopách, ale hlavně uvolnění a aktivní pohyb odzadu, no, jako s mlaďochem... ale svědčí mu to a je spokojenej. Jen mě mrzí, že se do tý ohrady nedostane víc.... a když už tam je, tak to dvakrát obejde a vykydne si u balíku sena...
To Leuša bude mít volno asi až do doby, co sleze sníh, teď terén a až od toho března dubna pomalu něco málo...a na samej závěr podzima snad nějakej ten veřejňáček a licence...ale to jsou zatím jen sny...
haisovad
napsal(a):
To Leuša bude mít volno asi až do doby, co sleze sníh, teď terén a až od toho března dubna pomalu něco málo...a na samej závěr podzima snad nějakej ten veřejňáček a licence...ale to jsou zatím jen sny...
To zní rozumně....
No, my mizíme za Hadříkem, tak se tu mějte, užijte si koníky a čus zítra...
cheyenne
napsal(a):
To zní rozumně....
No, my mizíme za Hadříkem, tak se tu mějte, užijte si koníky a čus zítra...
Tak papik Eviku...a pozdravuj Lukáše a Hadříka
pierrette
napsal(a):
Ahoj Laniko, ty jsi z Jablunkovska že? Chtěla bych se stát členkou JK Beskyd, nevíš jaké to tam je? Dík Petra
Ahoj Peti, jo JK je kousek od nás :-) Záleží kolik je ti let a jaké plány máš do budoucna, respektive, co od docházky očekáváš a ajké jsou tvé nynější jezdecké zkušenosti??? ale myslím, že by nebyl problém....
lanika
napsal(a):
Ahoj Peti, jo JK je kousek od nás :-) Záleží kolik je ti let a jaké plány máš do budoucna, respektive, co od docházky očekáváš a ajké jsou tvé nynější jezdecké zkušenosti??? ale myslím, že by nebyl problém....
No tak plány nějak šílené nemám, nejsem moc sportovně ambiciózní člověk, stačí mi občas nějaký ten veřejňák nebo hubertka. Zkušenosti - no, jezdila jsem 5 roků jednoho kladrubáka, a posledního půl roku jsem si zkusila taky jiné koně, mám za sebou 2 hobby parkury (ZM), takže bych chtěla posbírat i zkušenosti z jiné stáje s jinými koníky. Očekávám teda hlavně pohodový přístup.
pierrette
napsal(a):
No tak plány nějak šílené nemám, nejsem moc sportovně ambiciózní člověk, stačí mi občas nějaký ten veřejňák nebo hubertka. Zkušenosti - no, jezdila jsem 5 roků jednoho kladrubáka, a posledního půl roku jsem si zkusila taky jiné koně, mám za sebou 2 hobby parkury (ZM), takže bych chtěla posbírat i zkušenosti z jiné stáje s jinými koníky. Očekávám teda hlavně pohodový přístup.
Jo a je mi 18
lanika
napsal(a):
Tak aspoň Peťule mě zachránila......
Holky, 4-letá kobylka WPB a co s ní už skáčou, magoři....
hele holky co to je ta kobylu na tom fotu nepochazi z trince neni nahohou po pegasovi???