Konaři Doubrava,Dětmarky,Havířov,Rychvald,Orlova atd.............

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2007 18:27

hojte kam všude jste kdy dojely po kopytě?Povězte ja co bylo nejdal kdy tak 5let zpatky z Doubravy do Třince

6.12.2007 18:32

sakiron napsal(a):
hojte kam všude jste kdy dojely po kopytě?Povězte ja co bylo nejdal kdy tak 5let zpatky z Doubravy do Třince

A bylo to na tedle kobylce jak byla v nejlepších letech

6.12.2007 18:42

sakiron napsal(a):
A bylo to na tedle kobylce jak byla v nejlepších letech

galča niní se předvadí drezury v opavě na jedničku

6.12.2007 18:45

sakiron napsal(a):
galča niní se předvadí drezury v opavě na jedničku

ještš jednou pod Ajou

6.12.2007 18:47

sakiron napsal(a):
ještš jednou pod Ajou

prohlizeni parkuru

6.12.2007 19:05

sakiron napsal(a):
prohlizeni parkuru

Čest, no tak já jsem dojela po kopytě...z Orlové do Polanky nad Odrou, z Orlové do Hatě (okr. Opava), potom z Polanky nad Odrou do Vlkovic.To bylo cca 60km no jenže to jsme si 20 km ještě ujeli navíc, páč jsme v noci zabloudili, takže to bylo dohromady cca 80km no a nebo z Polanky nad Odrou do Jančí. atd atd.

6.12.2007 20:04

lufinka napsal(a):
Čest, no tak já jsem dojela po kopytě...z Orlové do Polanky nad Odrou, z Orlové do Hatě (okr. Opava), potom z Polanky nad Odrou do Vlkovic.To bylo cca 60km no jenže to jsme si 20 km ještě ujeli navíc, páč jsme v noci zabloudili, takže to bylo dohromady cca 80km no a nebo z Polanky nad Odrou do Jančí. atd atd.

jo taky dobry ta na te prvni fotce jela z doubravy reky a zpatky jeste se dvema jedna z bohumina druha z detmarek

7.12.2007 20:15

sakiron napsal(a):
jo taky dobry ta na te prvni fotce jela z doubravy reky a zpatky jeste se dvema jedna z bohumina druha z detmarek

neska mam dost prisla jsem z prace ve 3 odjezdila dva kone mala terkas mela pad s irci zase nechtel skakat strasidelne skoky v tereni vhl a terkas tahal za sebou jednou po ni vysil trefil ji do ramena ale je to ocelove dite jeste mu stihla vynadat po te jsem strouhala 3 kone a uz bych sla do perin

8.12.2007 12:59

sakiron napsal(a):

Zdravím holky, nikoho tu moc neznám, ale není nad utužování lidských vztahů přes internet...

8.12.2007 17:59

glissy napsal(a):
Zdravím holky, nikoho tu moc neznám, ale není nad utužování lidských vztahů přes internet...

Zdar Lucajda, tož já jsem byla po kopytě párkrát v Beskydech na Javorovém, v Polance a v Oderských vrších, jo a ještě po kopytě tour de Prajs:))

9.12.2007 08:28

kukinatost napsal(a):
Zdar Lucajda, tož já jsem byla po kopytě párkrát v Beskydech na Javorovém, v Polance a v Oderských vrších, jo a ještě po kopytě tour de Prajs:))

tak jo ja uplne maximum z doubravy do Třince tam jsem byla tyden a pote z Třince na moravku .Jinak z Doubravy do Havirova,Chotebuz, Orlova,Ostrava,Detmarky ,Rychvald,Stonava,Bohumin,Polsko

9.12.2007 09:29

sakiron napsal(a):
tak jo ja uplne maximum z doubravy do Třince tam jsem byla tyden a pote z Třince na moravku .Jinak z Doubravy do Havirova,Chotebuz, Orlova,Ostrava,Detmarky ,Rychvald,Stonava,Bohumin,Polsko

S koněm tě do Polska pustí jen tak nebo potřebuješ něco spešl?

9.12.2007 13:15

strelish napsal(a):
S koněm tě do Polska pustí jen tak nebo potřebuješ něco spešl?

pres les jsme jezdily vozit děcka na pout za Marklovice

6.2.2009 19:27
teriiishek

XXX.XXX.4.14

sakiron napsal(a):

Orlová a okolí... Jsem zde

6.2.2009 20:17
pedruna

XXX.XXX.104.91

teriiishek napsal(a):
Orlová a okolí... Jsem zde

tak já mám koně v Rychvaldě,teda spíš za cedulí Michálkovic a po kopytě jsem dojela z Hrabové do Rychvaldu.Předtím,když jsem měla koně v Hrabové tak do Frýdku,do Sviadnova na Rias,Mitrovice,Stará běla a okolí.Tento rok určitě vyrazíme na další celodenní vyjíždky a taky se chystám na týden do beskyd ke kamarádce,kde polítáme po kopcích.

6.2.2009 21:51
janiska

XXX.XXX.42.185

pedruna napsal(a):
tak já mám koně v Rychvaldě,teda spíš za cedulí Michálkovic a po kopytě jsem dojela z Hrabové do Rychvaldu.Předtím,když jsem měla koně v Hrabové tak do Frýdku,do Sviadnova na Rias,Mitrovice,Stará běla a okolí.Tento rok určitě vyrazíme na další celodenní vyjíždky a taky se chystám na týden do beskyd ke kamarádce,kde polítáme po kopcích.

for pedruna :a k nám do Studénky na Hafl.ranch ne? ??Jinak,kopytní kursík s panem Soukupem má v květnu pokračování......

6.2.2009 22:14
pedruna

XXX.XXX.104.91

janiska napsal(a):
for pedruna :a k nám do Studénky na Hafl.ranch ne? ??Jinak,kopytní kursík s panem Soukupem má v květnu pokračování......

jééé tak to já zase na kurz přijedu.už se těším.Ten první byl fajn teda až na tu zimu

6.2.2009 22:55
janiska

XXX.XXX.42.185

pedruna napsal(a):
jééé tak to já zase na kurz přijedu.už se těším.Ten první byl fajn teda až na tu zimu

pedruna:což takhle k nám na sraz dobrých lidiček čili na čarodějnice? Pravda,30.dubna vyjde ve čtvrtek,takže my se slezeme až v pátek 1.května a bude to celkem zajímavý vákend-budou tu konařky,kozařky,léčitelky a jiní podivné osoby,kynoložky a jiné.S sebou čarodějný háv a vlastní podepsané lítací koště.Taky to bude pozdní oslava mých narozenin,takže tu bude veselo.Normálním lidem vstup zakázán-ber to s nadsázkou...zlatíčko Azurit

happyhvezda

6.2.2009 23:28
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

janiska napsal(a):
pedruna:což takhle k nám na sraz dobrých lidiček čili na čarodějnice? Pravda,30.dubna vyjde ve čtvrtek,takže my se slezeme až v pátek 1.května a bude to celkem zajímavý vákend-budou tu konařky,kozařky,léčitelky a jiní podivné osoby,kynoložky a jiné.S sebou čarodějný háv a vlastní podepsané lítací koště.Taky to bude pozdní oslava mých narozenin,takže tu bude veselo.Normálním lidem vstup zakázán-ber to s nadsázkou...zlatíčko Azurit

Promiňte že vam tu lezu , ale hledám valáška jménem Pikader . Nyní by se měl nachácht v Rychvaldu u nějake paní . Budu ráda za jakékoliv informace .

7.2.2009 12:20
djpepe2

XXX.XXX.147.35

happyhvezda napsal(a):
Promiňte že vam tu lezu , ale hledám valáška jménem Pikader . Nyní by se měl nachácht v Rychvaldu u nějake paní . Budu ráda za jakékoliv informace .

Zdarec konary z okoli :o)

Tak po kopyte jsme zadne extra trasy nedojeli ale meli jsme loni dovolenku s konma v Jesenikach a to teprve byla paradicka :o) to tady u nas ty tereny se nasim smradochum muze jen zdati :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík