hojte kam všude jste kdy dojely po kopytě?Povězte ja co bylo nejdal kdy tak 5let zpatky z Doubravy do Třince
sakiron
napsal(a):
hojte kam všude jste kdy dojely po kopytě?Povězte ja co bylo nejdal kdy tak 5let zpatky z Doubravy do Třince
A bylo to na tedle kobylce jak byla v nejlepších letech
sakiron
napsal(a):
A bylo to na tedle kobylce jak byla v nejlepších letech
galča niní se předvadí drezury v opavě na jedničku
sakiron
napsal(a):
galča niní se předvadí drezury v opavě na jedničku
ještš jednou pod Ajou
sakiron
napsal(a):
prohlizeni parkuru
Čest, no tak já jsem dojela po kopytě...z Orlové do Polanky nad Odrou, z Orlové do Hatě (okr. Opava), potom z Polanky nad Odrou do Vlkovic.To bylo cca 60km no jenže to jsme si 20 km ještě ujeli navíc, páč jsme v noci zabloudili, takže to bylo dohromady cca 80km no a nebo z Polanky nad Odrou do Jančí. atd atd.
lufinka
napsal(a):
Čest, no tak já jsem dojela po kopytě...z Orlové do Polanky nad Odrou, z Orlové do Hatě (okr. Opava), potom z Polanky nad Odrou do Vlkovic.To bylo cca 60km no jenže to jsme si 20 km ještě ujeli navíc, páč jsme v noci zabloudili, takže to bylo dohromady cca 80km no a nebo z Polanky nad Odrou do Jančí. atd atd.
jo taky dobry ta na te prvni fotce jela z doubravy reky a zpatky jeste se dvema jedna z bohumina druha z detmarek
sakiron
napsal(a):
jo taky dobry ta na te prvni fotce jela z doubravy reky a zpatky jeste se dvema jedna z bohumina druha z detmarek
neska mam dost prisla jsem z prace ve 3 odjezdila dva kone mala terkas mela pad s irci zase nechtel skakat strasidelne skoky v tereni vhl a terkas tahal za sebou jednou po ni vysil trefil ji do ramena ale je to ocelove dite jeste mu stihla vynadat po te jsem strouhala 3 kone a uz bych sla do perin
glissy
napsal(a):
Zdravím holky, nikoho tu moc neznám, ale není nad utužování lidských vztahů přes internet...
Zdar Lucajda, tož já jsem byla po kopytě párkrát v Beskydech na Javorovém, v Polance a v Oderských vrších, jo a ještě po kopytě tour de Prajs:))
kukinatost
napsal(a):
Zdar Lucajda, tož já jsem byla po kopytě párkrát v Beskydech na Javorovém, v Polance a v Oderských vrších, jo a ještě po kopytě tour de Prajs:))
tak jo ja uplne maximum z doubravy do Třince tam jsem byla tyden a pote z Třince na moravku .Jinak z Doubravy do Havirova,Chotebuz, Orlova,Ostrava,Detmarky ,Rychvald,Stonava,Bohumin,Polsko
teriiishek
napsal(a):
Orlová a okolí... Jsem zde
tak já mám koně v Rychvaldě,teda spíš za cedulí Michálkovic a po kopytě jsem dojela z Hrabové do Rychvaldu.Předtím,když jsem měla koně v Hrabové tak do Frýdku,do Sviadnova na Rias,Mitrovice,Stará běla a okolí.Tento rok určitě vyrazíme na další celodenní vyjíždky a taky se chystám na týden do beskyd ke kamarádce,kde polítáme po kopcích.
pedruna
napsal(a):
tak já mám koně v Rychvaldě,teda spíš za cedulí Michálkovic a po kopytě jsem dojela z Hrabové do Rychvaldu.Předtím,když jsem měla koně v Hrabové tak do Frýdku,do Sviadnova na Rias,Mitrovice,Stará běla a okolí.Tento rok určitě vyrazíme na další celodenní vyjíždky a taky se chystám na týden do beskyd ke kamarádce,kde polítáme po kopcích.
for pedruna :
a k nám do Studénky na Hafl.ranch ne? ??Jinak,kopytní kursík s panem Soukupem má v květnu pokračování......
pedruna
napsal(a):
jééé tak to já zase na kurz přijedu.už se těším.Ten první byl fajn teda až na tu zimu
pedruna:což takhle k nám na sraz dobrých lidiček čili na čarodějnice? Pravda,30.dubna vyjde ve čtvrtek,takže my se slezeme až v pátek 1.května a bude to celkem zajímavý vákend-budou tu konařky,kozařky,léčitelky a jiní podivné osoby,kynoložky a jiné.S sebou čarodějný háv a vlastní podepsané lítací koště.Taky to bude pozdní oslava mých narozenin,takže tu bude veselo.Normálním lidem vstup zakázán
-ber to s nadsázkou...
zlatíčko Azurit
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
janiska
napsal(a):
pedruna:což takhle k nám na sraz dobrých lidiček čili na čarodějnice? Pravda,30.dubna vyjde ve čtvrtek,takže my se slezeme až v pátek 1.května a bude to celkem zajímavý vákend-budou tu konařky,kozařky,léčitelky a jiní podivné osoby,kynoložky a jiné.S sebou čarodějný háv a vlastní podepsané lítací koště.Taky to bude pozdní oslava mých narozenin,takže tu bude veselo.Normálním lidem vstup zakázán
-ber to s nadsázkou...
zlatíčko Azurit
Promiňte že vam tu lezu , ale hledám valáška jménem Pikader . Nyní by se měl nachácht v Rychvaldu u nějake paní . Budu ráda za jakékoliv informace .
happyhvezda
napsal(a):
Promiňte že vam tu lezu , ale hledám valáška jménem Pikader . Nyní by se měl nachácht v Rychvaldu u nějake paní . Budu ráda za jakékoliv informace .
Zdarec konary z okoli :o)
Tak po kopyte jsme zadne extra trasy nedojeli ale meli jsme loni dovolenku s konma v Jesenikach a to teprve byla paradicka :o) to tady u nas ty tereny se nasim smradochum muze jen zdati :D