Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2007 20:42

Ahoj...Hledam ustajeni v Ostravě a okoli.... předem děkuju za tipy,rady a nabidky.

6.12.2007 21:30

nikitka napsal(a):
Ahoj...Hledam ustajeni v Ostravě a okoli.... předem děkuju za tipy,rady a nabidky.

a za kolik by si tak chtěla a co bys chtěla aby tam bylo??
stačí ti soukromník nebo radši stáj kde se můžeš věnovat třeba parkurům nebo něčemu.. Já mám koníka v Jistebníku je to asi 15min od Ovy jezdí tam vlak. Za 3500 měsíčně.. je tu hala, piskova jizdarna, zatim dva vybehy ale na jaře prej maji bejt nové kdyžtak pisni na meil jestli chceš vědět víc..

6.12.2007 21:32

nikitka napsal(a):

Nedávno inzerovali volné místo v Kr.Poli. Ofšem nic víc nevím.

7.12.2007 10:09

Jo kdyby někde bylo pastevní ustájení tak už tam sem taky.. ale bohužel nikde nicTak kdyby nahodou někde kolem Ostravy bylo tak se klidně ozvěte i mě

7.12.2007 12:01

pilgrisek napsal(a):
Jo kdyby někde bylo pastevní ustájení tak už tam sem taky.. ale bohužel nikde nicTak kdyby nahodou někde kolem Ostravy bylo tak se klidně ozvěte i mě

Kámoši mají pastevní ustájení v Polance, ale pokud vím, tak žádné další koně už nepřibírají. Mají tam asi jen 3 ustájené a zbytek svoje.

7.12.2007 17:48

lufinka napsal(a):
Kámoši mají pastevní ustájení v Polance, ale pokud vím, tak žádné další koně už nepřibírají. Mají tam asi jen 3 ustájené a zbytek svoje.

Jo a pro mě kdyby už nahodou někde pastevko bylo tak pro hřebce asi těžko.. Asi si budu muset udělat něco sama tak asi tak do 10 let se těšte na pěkné pastevní ustájení pro valachy a hřebce

7.12.2007 18:14

Ja radši hrebcaky.. na ty taky nikdo tady nemyslí a šmikat mu koule ani nahodou ale tak přidat kobylu k hřebcům můžeš oni budou myslím jedině rádi a ty přínejhorším budeš mít hříbátko

Přidejte reakci

Přidat smajlík