Pro moje pracantky zlaté na pátek, juchů...:))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2007 05:18

Broučkové, přeju vám jenom dobré ránko, už fičím za svýma ořosmraďochama dát jim snídani....už jsem změnila to pracoviště a tenhle měsíc jsem bez netu, tož jedině vám napisám sms....ať vám ten pátek fajně uteče a přeju luxusní weekend:))

7.12.2007 07:34

kukinatost napsal(a):
Broučkové, přeju vám jenom dobré ránko, už fičím za svýma ořosmraďochama dát jim snídani....už jsem změnila to pracoviště a tenhle měsíc jsem bez netu, tož jedině vám napisám sms....ať vám ten pátek fajně uteče a přeju luxusní weekend:))

My tu budem ted bez Januli? Néééééééééééééééé. Fňuk Ach jo, proč já nemám počík doma.....
A co jinak babky? Hezké ráno? Pro mě dne pátek ještě není, jelikož musím zítra do práce Tak si volna s Honzíkem užiju až v neděli...

7.12.2007 07:34

kukinatost napsal(a):

no doufám, že budeš jen tento víkend, pač by nám bylo smutno, i když vono je i tak když máš tolika práce a nemužeš k nám moc chodit...jak se vubec má obsedlá žlutá věc:))))
holky já už jsem ráda že je pátek, ale víkend mám těžce cestovatlský takže si ani neodpočinu..dnes do Prahy na Apasionátu, zítra do Ždáru na narozky, v pátek do Vysokýho Mýta omrknout nový přírustek z albertovce byvalého majitele Grace...ju jsem to odhadem spočítala že najedem 460km, tož ještě kousek a je to 600 to jsem najeli za víkend když jsme měli srázek tam u Vás......
tak snad to se sestřičkou přežijem

7.12.2007 07:39

klawdie napsal(a):
no doufám, že budeš jen tento víkend, pač by nám bylo smutno, i když vono je i tak když máš tolika práce a nemužeš k nám moc chodit...jak se vubec má obsedlá žlutá věc:))))
holky já už jsem ráda že je pátek, ale víkend mám těžce cestovatlský takže si ani neodpočinu..dnes do Prahy na Apasionátu, zítra do Ždáru na narozky, v pátek do Vysokýho Mýta omrknout nový přírustek z albertovce byvalého majitele Grace...ju jsem to odhadem spočítala že najedem 460km, tož ještě kousek a je to 600 to jsem najeli za víkend když jsme měli srázek tam u Vás......
tak snad to se sestřičkou přežijem

Ty vole, ten Rokáč je ale konisko Klári, když jste přežily kalamitu při zpáteční cestě od nás, přežijete vše
Káji, tak povídej, kdy jsi byla u kadeřníka, kdy ti pořídily ty fotky? Už jsou staršího data, nebo totál čerstvoučké a šla ses vyfiknout do te Prahy?

Hele, jak jsme si před 2 dny vykládaly, kdo se jak válí a já řekla o mojim, že skoro vůbec.....Tak vám chtěl ukázat, že není žádné béčko a taky to umí

7.12.2007 07:44

kukinatost napsal(a):

Bré ranko, tak dneska ráno přijdu ke koním a vidím tam oba poňouchy vyvalené chrnět :)) Andík ten lehává poměrně často, hodí si šlofíka někdy i přes den, ale Jami jsem viděla na vlastní oči ležet prvně

7.12.2007 07:45

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko Zvířátka nakrmena,snídám já...Dnes už mě čeká odpolední šichta...venku bláta až hrůza a slabě prší To bude den...

7.12.2007 07:48

lanika napsal(a):
Ty vole, ten Rokáč je ale konisko Klári, když jste přežily kalamitu při zpáteční cestě od nás, přežijete vše
Káji, tak povídej, kdy jsi byla u kadeřníka, kdy ti pořídily ty fotky? Už jsou staršího data, nebo totál čerstvoučké a šla ses vyfiknout do te Prahy?

Hele, jak jsme si před 2 dny vykládaly, kdo se jak válí a já řekla o mojim, že skoro vůbec.....Tak vám chtěl ukázat, že není žádné béčko a taky to umí

No tož učes je staršího rázu, byl hezký jen fotce pak mi to rzfoukal vítr.nebylo to špatný, ale tak hezky už jsem to vyfoukat nestihla, tahle paní kadeřnice stříhala v americe, ale bohužel můj vkus se se s jejím uplně nesejdem, když jsem u ní byla naposled odcházela jsem s brekem, pač mi to okudlala efilačkama a já místo husté hřívy měla štětiny...bé bé

jinak Lenico, já včera byla ráno pustit ty smradochy do vyběhu aby si to jednou užili od rána do večera a co myslíš Jerry omdlel hned za vchodem do výběhu a válel se a vrtěl u toho ocaskem, pak sebou hned plácla Grace a Sahibovi jsem to rozmlouvala, ale tož musel držet partu, né, pak lítali jak střelený do prdele, že jsem si musela zapálit cígo a čučela na ně, tomu se říká štástný kůn co jsem to dopoledne pozorovala...to byli akce..o to ochotnější byl pak Sabulák odpoledne na lonži, předvedl mě neskutečný pohyb, uvolněný ale šel krásně dopředu, hlavu si sám nosil ke kolmici, pracoval sám bez chambonu, byl skvělej, měl zas svůj den nebo to byl možná vděk že si to mohl užít ve výběhu po celý den...to bláto jsem neřešila byl celej obalenej

7.12.2007 07:50

molly napsal(a):
Dobré ránko Zvířátka nakrmena,snídám já...Dnes už mě čeká odpolední šichta...venku bláta až hrůza a slabě prší To bude den...

Káťo, co je vlastně Jamajka zač? Odkud ji máš? Jestli jsi to tady psala, tak se omlouvám, ale uniklo mi to ......
A teď se koukám, že Zuzajs zapne nejdříve ifaunu a potom až pokec s leňuchem na ICQ ....Lumpe
Jdu si uvařit kavčo, nebo tady usnu

7.12.2007 07:55

lanika napsal(a):
Káťo, co je vlastně Jamajka zač? Odkud ji máš? Jestli jsi to tady psala, tak se omlouvám, ale uniklo mi to ......
A teď se koukám, že Zuzajs zapne nejdříve ifaunu a potom až pokec s leňuchem na ICQ ....Lumpe
Jdu si uvařit kavčo, nebo tady usnu

Jamajka je welsh part bred, otec Indián (ten tam má snad v druhé generaci arábky) ...napiš mi ICQ, přidám si tě

7.12.2007 07:58

strelish napsal(a):
Jamajka je welsh part bred, otec Indián (ten tam má snad v druhé generaci arábky) ...napiš mi ICQ, přidám si tě

Přeji krásnné poslední pracovní ráno už aby bylo po šichtě!!!

7.12.2007 08:00

strelish napsal(a):

A dáš mi své ICQ číslo?
Klári, s tím kadeřníkem tě plně chápu, já pravidelně plakala po příchodu od něj, ale teď mě stříhá kámoška a už bych neměnila. Jsem spokojená nadosmrti No a jak dlouho máte koníky normálně venku? Já si to vlastně ani nedokážu představit, aby Honza byl venku jen hodku či dvě , ale je to vše o návyku a možnostech, vím :-)

7.12.2007 08:03

lanika napsal(a):
A dáš mi své ICQ číslo?
Klári, s tím kadeřníkem tě plně chápu, já pravidelně plakala po příchodu od něj, ale teď mě stříhá kámoška a už bych neměnila. Jsem spokojená nadosmrti No a jak dlouho máte koníky normálně venku? Já si to vlastně ani nedokážu představit, aby Honza byl venku jen hodku či dvě , ale je to vše o návyku a možnostech, vím :-)

hledej strelish ;-)

7.12.2007 08:05

strelish napsal(a):

Krásné páteční ráno všem,
já jsem včera padla za vlast už v sedm hodin, ještě nemám doléčenou tu chřipajznu a hlas nám stále zastřenej. Hlásím že v Turnově je zataženo, tma, místama mlha...fůůůůj Kláry, tak na cesty vemte foťák a foťte co to půjde, ju? Já jsem i letošní Appasionátu vzdala, než se rozhodnu jestli půjdu nebo ne, tak je po ní...
Jsem si včera zase zkoušela ty pantalony... už se nemůžu dočkat až je vytáhnu z pod stromečku a hned 25týho je půjdu prubnout...

Jééé, já mu tak závidím...já bych si šla taky lehnout

7.12.2007 08:07

haisovad napsal(a):
já jsem včera padla za vlast už v sedm hodin, ještě nemám doléčenou tu chřipajznu a hlas nám stále zastřenej. Hlásím že v Turnově je zataženo, tma, místama mlha...fůůůůj Kláry, tak na cesty vemte foťák a foťte co to půjde, ju? Já jsem i letošní Appasionátu vzdala, než se rozhodnu jestli půjdu nebo ne, tak je po ní...
Jsem si včera zase zkoušela ty pantalony... už se nemůžu dočkat až je vytáhnu z pod stromečku a hned 25týho je půjdu prubnout...

ZUZKO SEŠ DNES V PRÁCI???odpoledne?

7.12.2007 08:10

strelish napsal(a):
hledej strelish ;-)

zlatečka, pošlete mi smskou svoje icq, mám jenom Zuzajdu a Kačulu..já jsem kukinatost a číslo 323-806-267, no, kdyby to bylo blbě, tak podle nicku enbo jména mě najdete,...akorát já se na icq v práci nedostanu, ale uvidíme, jak to půjde tady...teď jsem tu an chvilku vnikla, páč se mi po vás hroně stýská...dneska se musím snažit jet fakt co nejdříve domů, páč ,má prý pro změnu o weekendu pršet a já potřebuju teď už fakt pekelně nutně vyvézt hnůj na pole...vcelku šílená šichta narvat co nejvíce do dvojkoláku a pak pěkná štreka s tím plným na dvojkolákem..
zlatka, majte se, a jak jsem psala, sestrám blonďatým přeju, ať všude rychle a halvně v pořádku dojedou, Zuzajdě málo obalenou molinatou věc a Lenuškovi, ať to v práci uteče...a Kača ať si užije weekend...Evizna má smůlu, bo tu není...:)))ale tež jí přeju fajny weekend...jo a Lulu co nejvíce regenerace o weekendu, když je furt tak dobitá...:)))

7.12.2007 08:11

rocky napsal(a):
ZUZKO SEŠ DNES V PRÁCI???odpoledne?

ježiš, na Danny jsem zapomněla, tož fajnou romantiku s Tomajsem:)))

7.12.2007 08:11

haisovad napsal(a):

Ahoj Dani,tak to dneska nějak přežij a přes víkend koukej ty bacily zahnat hódně daleko.... To zvládneš,budem na Tě myslet

jj,Peťo jsem Copak ?

můj beraitr

7.12.2007 08:17

kukinatost napsal(a):
zlatečka, pošlete mi smskou svoje icq, mám jenom Zuzajdu a Kačulu..já jsem kukinatost a číslo 323-806-267, no, kdyby to bylo blbě, tak podle nicku enbo jména mě najdete,...akorát já se na icq v práci nedostanu, ale uvidíme, jak to půjde tady...teď jsem tu an chvilku vnikla, páč se mi po vás hroně stýská...dneska se musím snažit jet fakt co nejdříve domů, páč ,má prý pro změnu o weekendu pršet a já potřebuju teď už fakt pekelně nutně vyvézt hnůj na pole...vcelku šílená šichta narvat co nejvíce do dvojkoláku a pak pěkná štreka s tím plným na dvojkolákem..
zlatka, majte se, a jak jsem psala, sestrám blonďatým přeju, ať všude rychle a halvně v pořádku dojedou, Zuzajdě málo obalenou molinatou věc a Lenuškovi, ať to v práci uteče...a Kača ať si užije weekend...Evizna má smůlu, bo tu není...:)))ale tež jí přeju fajny weekend...jo a Lulu co nejvíce regenerace o weekendu, když je furt tak dobitá...:)))

Hihi, taky si to užij

7.12.2007 08:17

molly napsal(a):
Ahoj Dani,tak to dneska nějak přežij a přes víkend koukej ty bacily zahnat hódně daleko.... To zvládneš,budem na Tě myslet

jj,Peťo jsem Copak ?

můj beraitr

JJ Zuzi, snažím se celý týden ale nijak moc to nepomáhá. Zítra musím na koníky, přijeddou se podívat na Merlina a Marta mě poprosila abych jim ho ukázala a odpověděla jim na všechno. Za chvíli jedu s maminou na kafčo...

7.12.2007 08:24

haisovad napsal(a):
JJ Zuzi, snažím se celý týden ale nijak moc to nepomáhá. Zítra musím na koníky, přijeddou se podívat na Merlina a Marta mě poprosila abych jim ho ukázala a odpověděla jim na všechno. Za chvíli jedu s maminou na kafčo...

Dani, po kolik ho prodáváte???? Jinak holky, já jsem šťastná, že mě se ty nemoci letos nějak vyhýbají.....
Joa ukážu vám, co se mi včera podařilo nafotit úplně potmě a bez blesku

7.12.2007 08:26

lanika napsal(a):
Dani, po kolik ho prodáváte???? Jinak holky, já jsem šťastná, že mě se ty nemoci letos nějak vyhýbají.....
Joa ukážu vám, co se mi včera podařilo nafotit úplně potmě a bez blesku

...

7.12.2007 08:47

lanika napsal(a):
...že by tornádo????

Tož dámy právě mi bylo oznámeno, že 20.12. poslední den kdy jdem do práce, musí být má kancelář vystěhovaná, pač se mi tu bude přes svátky malovat a pokládat nové lino, samo chtěj všici faktury co nejdřív, takže dnes se do toho opřu at toho mám z krku co nejvíc...

7.12.2007 08:54

kukinatost napsal(a):

Leňuch,ty fotky jsou nádhernéééé

Já chcí takýýý novýýýý foťáááčééék... Peťa a Evík vědí....
Peti,to je škoda,ale už to nepřeměním....

Mám se postavit lépe,bo Ti to stačí takto?

7.12.2007 09:01

molly napsal(a):
Leňuch,ty fotky jsou nádhernéééé

Já chcí takýýý novýýýý foťáááčééék... Peťa a Evík vědí....
Peti,to je škoda,ale už to nepřeměním....

Mám se postavit lépe,bo Ti to stačí takto?

No jo, se nastavuje, frajerka jedna......Si asi moc o sobě myslí
My jsme zas včera pozovali takto

7.12.2007 09:03

lanika napsal(a):

Zuzka na žlutém koni

7.12.2007 09:05

lanika napsal(a):

Jakmile odbije 16 hod, Honzík začne zívat.....Nedejbože, kdybych ho chtěla vzít v tuto dobu někam pracovat

7.12.2007 09:10

lanika napsal(a):
Jakmile odbije 16 hod, Honzík začne zívat.....Nedejbože, kdybych ho chtěla vzít v tuto dobu někam pracovat

Tak jsem tu,
Zuzo, co je to za pěkného žluťáska? Ta fotka je moc pěkná!!!

7.12.2007 09:16

haisovad napsal(a):
Tak jsem tu,
Zuzo, co je to za pěkného žluťáska? Ta fotka je moc pěkná!!!

No ano, žluťásek je krásný.....Když jsem ho viděla poprvé na fotce, Lulda na něm dělala licenci, taky jsem slintala ....Ta barvička mu přechází až do stříbrna

Holky, nevíte, kdy má sněžit? Jestli vůbec?

7.12.2007 09:17

kukinatost napsal(a):

Dani,to je kámošky starý pardál "Amadeus"..Letos tuším 16-17let Foceno loni,v Krupce :) Jinak,když si usmyslí,že někoho sejme,tak to udělá
Původ nevím,ale je prima... Chodí i na hipporehabilitaci

7.12.2007 09:20

molly napsal(a):
Dani,to je kámošky starý pardál "Amadeus"..Letos tuším 16-17let Foceno loni,v Krupce :) Jinak,když si usmyslí,že někoho sejme,tak to udělá
Původ nevím,ale je prima... Chodí i na hipporehabilitaci

7.12.2007 09:23

molly napsal(a):

policejní kůň ...ještě chybí pásky na nohách

7.12.2007 09:38

molly napsal(a):

Zdarec babky :-) přijela jsem od koní a mám nějaké nové úlovky, tak se těšte :-)

7.12.2007 09:38

molly napsal(a):

na poslední prochajdě v sever. čechách...

7.12.2007 09:39

molly napsal(a):

chlapci...

7.12.2007 09:40

molly napsal(a):

Malej hladovej

7.12.2007 09:44

luciusl napsal(a):
velkej

je to kůň nebo horská koza ?

7.12.2007 09:44

luciusl napsal(a):
velkej

Ahoj luci. malej je den ode dne větší a většííí!!!

7.12.2007 09:45

luciusl napsal(a):
je to kůň nebo horská koza ?

prdelka

7.12.2007 09:46

luciusl napsal(a):
prdelka

a to nejlepší na konec !!!

7.12.2007 09:47

luciusl napsal(a):
a to nejlepší na konec !!!

s kamarádem

7.12.2007 09:48

luciusl napsal(a):
s kamarádem

a kdo pozná co je toto ???

7.12.2007 09:49

luciusl napsal(a):
a kdo pozná co je toto ???

a ještě oba a stačí

7.12.2007 09:52

rocky napsal(a):
Ahoj luci. malej je den ode dne větší a většííí!!!

Ahoj krásko Já to asi ani tak nevnímám, jen si všímám, jak se zmenšuje ohlávka :-)

7.12.2007 09:55

luciusl napsal(a):
Ahoj krásko Já to asi ani tak nevnímám, jen si všímám, jak se zmenšuje ohlávka :-)

mami, proč mě budíš ???

7.12.2007 09:56

luciusl napsal(a):
mami, proč mě budíš ???

pohodlná polloha

7.12.2007 10:19

luciusl napsal(a):
No toto ...

To je prdelka Všechyn 3 černé holkyyyyyyyyyyyyy, mě už kručí v břuchu a dnes máme čočku, tož to bude veselé odpoledne ve firmě

7.12.2007 10:29

kukinatost napsal(a):

kde jste kdo... chytnu depku z toho počasííí

7.12.2007 10:35

molly napsal(a):
kde jste kdo... chytnu depku z toho počasííí

Jen si tam to počasí nechtě, já jsem ráda, že u nás zatím neprší a jak začne, tak to bude na vás....
Pozóóóóóóóóŕ, medvěd

7.12.2007 10:39

lanika napsal(a):
Jen si tam to počasí nechtě, já jsem ráda, že u nás zatím neprší a jak začne, tak to bude na vás....
Pozóóóóóóóóŕ, medvěd

Tady je to fakt ouplně mrtvý :-( Tak já jdu vařit - domaácí karbanátky, bramborovou kaši a zeleninový salátek. MŃam

kukinatost napsal(a):

Čau děvčátka, jsem tu, ale asi jen na skok a půjdu zapadnout ještě na chvíli do postýlky.... nějak jsem se včera zasekla u PC do jedný hodiny a ještě jsem pak koukala na Dr. House, takže jsem v půl sedmý vstávala dost přes křeč .... hlavně, že mám v mobilu nový vyzvánění a novou tapetu
Tohle počasí nenávidim, prší, fouká, humus....

lanika napsal(a):
Pozóóóóóóóóŕ, medvěd

...příprava narozeninového dortíku pro Dominička, ketrý měl včera 4 ročky

7.12.2007 10:41

lanika napsal(a):
...příprava narozeninového dortíku pro Dominička, ketrý měl včera 4 ročky

A toto z toho vylezlo

7.12.2007 10:42

cheyenne napsal(a):
Čau děvčátka, jsem tu, ale asi jen na skok a půjdu zapadnout ještě na chvíli do postýlky.... nějak jsem se včera zasekla u PC do jedný hodiny a ještě jsem pak koukala na Dr. House, takže jsem v půl sedmý vstávala dost přes křeč .... hlavně, že mám v mobilu nový vyzvánění a novou tapetu
Tohle počasí nenávidim, prší, fouká, humus....

Péťo, v kolik jsi to zabalila ty? to youtube je šílenej žrout času, koukala jsem tam na večerníčky

7.12.2007 10:43

lanika napsal(a):
A toto z toho vylezlo

Tak to musel mít malej radost, co? Vypadá to luxusně....

Já jsem si vyhrála jen se Saxíkovým

7.12.2007 10:43

lanika napsal(a):
A toto z toho vylezlo

.....a ještě jedna s oslavencem

7.12.2007 10:48

cheyenne napsal(a):
Péťo, v kolik jsi to zabalila ty? to youtube je šílenej žrout času, koukala jsem tam na večerníčky

Jééééééé, ten Hadříkův vypadá taky dobře..... Tak vy jste nám děvčátka včra ponocovala na netu? No už se těším, až budu i já on-line

7.12.2007 10:53

lanika napsal(a):
Jééééééé, ten Hadříkův vypadá taky dobře..... Tak vy jste nám děvčátka včra ponocovala na netu? No už se těším, až budu i já on-line

V devět mě Lukáš lákal do postele , že prej brzo vstáváme, tak mu říkám, je teprv devět, za půl hoďky zalehnu , no, nějak se mi to vymklo

Našla jsem fotky čtyřletýho Hadříka

7.12.2007 10:54

lanika napsal(a):

Já musím Tomajse překecat abychom měli net také doma...jenomže to budu furt sedět u netu a Tomáše už vůbec neuvidím...měli jsme doma net cca rok a z důvodu toho, že jsem u toho seděla furt tak jsme ho zrušili...

cheyenne napsal(a):
V devět mě Lukáš lákal do postele , že prej brzo vstáváme, tak mu říkám, je teprv devět, za půl hoďky zalehnu , no, nějak se mi to vymklo

Našla jsem fotky čtyřletýho Hadříka

závodní začátky....

cheyenne napsal(a):
závodní začátky....

krkatej, nohatej

7.12.2007 10:55

cheyenne napsal(a):
krkatej, nohatej

trochu ještě vyrostl....

7.12.2007 10:57

haisovad napsal(a):
Já musím Tomajse překecat abychom měli net také doma...jenomže to budu furt sedět u netu a Tomáše už vůbec neuvidím...měli jsme doma net cca rok a z důvodu toho, že jsem u toho seděla furt tak jsme ho zrušili...

To já vždycky vynadám Lukášovi, že na mě nemyslí a neodtrhne mě od toho, tak jsem pak kvůli němu nevyspaná

7.12.2007 11:12

cheyenne napsal(a):
To já vždycky vynadám Lukášovi, že na mě nemyslí a neodtrhne mě od toho, tak jsem pak kvůli němu nevyspaná

J Dobrý, Evi Hele, ale z toho mám taky strach ..... Prostě , že budu volné chvíle trávit na drátě a budu mimo dění okolního světu.....Ale doufám, že to nebude takové žhavé. Aspon si zpříjemním večerní chvilky, no....
Začalo pokrapovat Jo a Evi, kolik že to má Hadřík v kohoutku? To je mega obřík...Doufám, že Honzula už nepujde nahoru moc, už by tak mohl klidně zůstat. Jo a jak se na to leze??????????? Koníka do příkopy a pak ladným pohybem nahoru?

7.12.2007 11:20

lanika napsal(a):
J Dobrý, Evi Hele, ale z toho mám taky strach ..... Prostě , že budu volné chvíle trávit na drátě a budu mimo dění okolního světu.....Ale doufám, že to nebude takové žhavé. Aspon si zpříjemním večerní chvilky, no....
Začalo pokrapovat Jo a Evi, kolik že to má Hadřík v kohoutku? To je mega obřík...Doufám, že Honzula už nepujde nahoru moc, už by tak mohl klidně zůstat. Jo a jak se na to leze??????????? Koníka do příkopy a pak ladným pohybem nahoru?

To tě přestane bavit na tom netu...najdeš si pár oblíbených webů, které budeš prolízat a sem tam něco jiného a toť vše, nejhorší překonat prvních pár let

7.12.2007 11:24

strelish napsal(a):
To tě přestane bavit na tom netu...najdeš si pár oblíbených webů, které budeš prolízat a sem tam něco jiného a toť vše, nejhorší překonat prvních pár let

Jo, já mám vždycky odbobí ne netu furt a pak období, že nevim, co bych tam dělala.... nebejt fauna, tak to nezapnu....
Hadřík má si myslím skoro 180cm, aspoň co soudím podle mojí a Lukášovy výšky... takových 177 určo má.... leze se na to z podstavce - pařez, překážka.... co najdeš , bez sedla se nechávám vyhodit, to bych fakt nedala

7.12.2007 11:25

strelish napsal(a):

jdu vás jen trochu posttrašit..aby jste věděli že jsem tu s vámi...

"čert"

7.12.2007 11:27

strelish napsal(a):

Jojo přesně jak říká Káťa, já dorazím domů, pustím compa, jdu poklidit udělat večeři, mezi tím shlídnu: e-maily, ifaunu, equichannel a samozřejmě se připojím na icq! Pak se napapám, nakrmím hladového přítele a jelikož i on hraje pondělí, středa, čtvrtek, neděle jednu hru po síti, mám volno a nikdo do mě neprudí že u toho sedím.

Jinak evčo. Harrdy je od Sedláčka, podle fotky je to s nim on ne??

7.12.2007 11:30

rocky napsal(a):
Jojo přesně jak říká Káťa, já dorazím domů, pustím compa, jdu poklidit udělat večeři, mezi tím shlídnu: e-maily, ifaunu, equichannel a samozřejmě se připojím na icq! Pak se napapám, nakrmím hladového přítele a jelikož i on hraje pondělí, středa, čtvrtek, neděle jednu hru po síti, mám volno a nikdo do mě neprudí že u toho sedím.

Jinak evčo. Harrdy je od Sedláčka, podle fotky je to s nim on ne??

Hardyho má Lukáš od dvou let, tak asi nee , na všech fotkách s Hardym je Lukáš...
A jednou jááá

7.12.2007 11:35

cheyenne napsal(a):
Hardyho má Lukáš od dvou let, tak asi nee , na všech fotkách s Hardym je Lukáš...
A jednou jááá

Bolehlav mě u počítače nepřechází, tak jdu na chvilku zalehnout.... ale ještě se vrátíííím

7.12.2007 11:38

cheyenne napsal(a):
Bolehlav mě u počítače nepřechází, tak jdu na chvilku zalehnout.... ale ještě se vrátíííím

Já jdu něco hodit do žaludku

7.12.2007 11:39

cheyenne napsal(a):
A jednou jááá

tak to je hustý, tam jak je ta fotka- krkatej, nohatej! Tak tam vypadá Lukáš jak Sedláček

7.12.2007 12:00

rocky napsal(a):
tak to je hustý, tam jak je ta fotka- krkatej, nohatej! Tak tam vypadá Lukáš jak Sedláček

To mu radši ani nebudu říkat
Tak koukám, že máte další spolucestující do Prahy , na nás zbyde venčení pejsků

7.12.2007 12:56

cheyenne napsal(a):

jojo, pač paní pejskouvou musíme taky občas vytahnout za kulturou... holky makám jak šroub a koukám vy také, ty lucy fota jsou boží... jinak jak je lukaš plešatej tak bych ho taky nepoznala a našla jsem naše největší valecí prase ze stáje, samozřejmě Jerry...

7.12.2007 13:02

klawdie napsal(a):
jojo, pač paní pejskouvou musíme taky občas vytahnout za kulturou... holky makám jak šroub a koukám vy také, ty lucy fota jsou boží... jinak jak je lukaš plešatej tak bych ho taky nepoznala a našla jsem naše největší valecí prase ze stáje, samozřejmě Jerry...

Tak jsem tady z obídku (zapečené moravské brambory s uzeným)...
Myslím, že bychom měli vyhlásit soutěž o nejvíc zaprasenýho koně...
Já dávám do placu Gitku, to je dobytek první třídy

7.12.2007 13:03

cheyenne napsal(a):

Vyhráli jste venčení hehe to se máte

Foto: když jsme se v bývalý práci nudili i takové fotky vznikly

7.12.2007 13:13

rocky napsal(a):
Vyhráli jste venčení hehe to se máte

Foto: když jsme se v bývalý práci nudili i takové fotky vznikly

nene jerry je zaručeně nejlepší.jen škoda že jsem neměla po ruce foťák v pondělí, na Grace by jste nenašly bílé místo a Jerry to saméééé

7.12.2007 13:13

rocky napsal(a):
nene jerry je zaručeně nejlepší.jen škoda že jsem neměla po ruce foťák v pondělí, na Grace by jste nenašly bílé místo a Jerry to saméééé

7.12.2007 14:02

kukinatost napsal(a):

Pojedu do práce...Takže všem přeju víkend plný zážitků a dobré nálady a bez bacilůůůůů

7.12.2007 14:07

molly napsal(a):
Pojedu do práce...Takže všem přeju víkend plný zážitků a dobré nálady a bez bacilůůůůů

tobě také zuzko

7.12.2007 14:18

rocky napsal(a):
tobě také zuzko

Nápodobně Zuziku...

7.12.2007 14:50

haisovad napsal(a):
Nápodobně Zuziku...

Tak já vám holky přeji krásný den!!!! a hezký víkend!!!! a vytvořte nějaké new fotečky!!! Já budu mít foťák celý víkend u sebe, se v pondělí můžete možná těšit na nějaké foto z appasoniaty a hříbátka z Albertovce Papapa

7.12.2007 14:59

rocky napsal(a):
Tak já vám holky přeji krásný den!!!! a hezký víkend!!!! a vytvořte nějaké new fotečky!!! Já budu mít foťák celý víkend u sebe, se v pondělí můžete možná těšit na nějaké foto z appasoniaty a hříbátka z Albertovce Papapa

Také se pomalu loučím, valím až v půlu ale ještě se jdu mořit s faxem...
Holky, užijte si víkend, foťte co to jde...papa Danny

7.12.2007 15:01

haisovad napsal(a):
Také se pomalu loučím, valím až v půlu ale ještě se jdu mořit s faxem...
Holky, užijte si víkend, foťte co to jde...papa Danny

Tak koukám, že jsem se z postele vykopala dost pozdě, tak jen všem zbývajícím přeju pěkný víkend.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík