Pokud máte poslední jezdectví zajímal by mě váš názor na výherní fotku fotosoutěže - Romantika u Koní. Podle mě dokáže západ slunce za obzor a koně zvlášť vyfotit každý , kdo má aspoň pár skušeností s Foťákem . Třeba já jich mám hodně a podle mě ta FOTOMONTÁŽ která je údajně nejlepší neměla vyhrát . To není fotka . Jaký na to máte názor vy??? PA
memmory
napsal(a):
Pokud máte poslední jezdectví zajímal by mě váš názor na výherní fotku fotosoutěže - Romantika u Koní. Podle mě dokáže západ slunce za obzor a koně zvlášť vyfotit každý , kdo má aspoň pár skušeností s Foťákem . Třeba já jich mám hodně a podle mě ta FOTOMONTÁŽ která je údajně nejlepší neměla vyhrát . To není fotka . Jaký na to máte názor vy??? PA
neviděla jsem takže nevím :-)
memmory
napsal(a):
Podle mě dokáže západ slunce za obzor a koně zvlášť vyfotit každý , kdo má aspoň pár skušeností s Foťákem
Co to je, závist...? Jsi to měla vyfotit, smontovat a poslat...
memmory
napsal(a):
No, konkrétně s fotosoutěží já problémy nemám, ale s dívčinou, co si klidně pošle moji fotku ( mých koní), stáhlou z netu ( bývalé stránky www.chladnokrevnici.cz) jako svou vlastní - vlastní na ní byl jen její komentář.
Nějaká Karolína Moravcová, Horní Kruty - Jezdectví 12/2007, str. 92.
Na fotce je naše kobyla 54/322 Sandra (SN) a její hříbě z roku 2006 Soňa.
Foceno mnou na jaře 2006.
Zde ona fotka:
sally
napsal(a):
No, konkrétně s fotosoutěží já problémy nemám, ale s dívčinou, co si klidně pošle moji fotku ( mých koní), stáhlou z netu ( bývalé stránky www.chladnokrevnici.cz) jako svou vlastní - vlastní na ní byl jen její komentář.
Zde ona fotka:
A zde další, focena toho dne - aby bylo jasné, kdo je zloděj fotek:
sally
napsal(a):
Zde ona fotka:
No počkej. A informovala jsi Redakci EQCH, že je fotka tvoje? To bys měla! Stáhnou ji...
scratchie
napsal(a):
Normálně napiš na na EQCH, jako tohle to není normální, kdyby tohle někdo udělal mě, tak fakt nevím, určitě to řeš a chtěj po nich, ať tam dají i omluvu nebo něco do dalšího čísla, že autorkou jsi ty atd.
Hm, pochybuju, že tím něco vyřeším.
Mně napíšou, že si mám fotky podepisovat, nějak zabezpečit... na tohle já kašlu.
Nesnáším počmárané znehodnocené( zajištěné fotky).
Člověk na net strká fotky pro radost - i druhých...
Jasně, po netu se fotky různě přemísťují - dělají to všichni, kdo by pořád tvořil odkazy ( taky to každý neumí).
Ale NIKDO se nepodepisuje pod přemístěnou fotku jako pod svoji
sally
napsal(a):
Hm, pochybuju, že tím něco vyřeším.
Mně napíšou, že si mám fotky podepisovat, nějak zabezpečit... na tohle já kašlu.
Nesnáším počmárané znehodnocené( zajištěné fotky).
Člověk na net strká fotky pro radost - i druhých...
Jasně, po netu se fotky různě přemísťují - dělají to všichni, kdo by pořád tvořil odkazy ( taky to každý neumí).
Ale NIKDO se nepodepisuje pod přemístěnou fotku jako pod svoji
Ty jsi fakt trouba! Prosím Tě, napiš Heleně a vysvětli jí to. Ona fotku stáhne. lachtan@equichannel.cz
memmory
napsal(a):
kde najdem vyhernu fotku na nete? Nemozem to najst na EQCH, asi som slepa
impact
napsal(a):
Ty jsi fakt trouba! Prosím Tě, napiš Heleně a vysvětli jí to. Ona fotku stáhne. lachtan@equichannel.cz
Ale ne... asi jsem to napsala blbě.
Netýká se to soutěže Kamarád kůň ( nebo jak se přesně jmenuje), jen Jezdectví a jeho fotek.
Je to rubrika hned vedle té soutěže - koně 100x jinak očima čtenářů - kde by lidi měli posílat SVOJE fotky
Takže EQCH a Heleny G. se to vůbec netýká...
sally
napsal(a):
Ale ne... asi jsem to napsala blbě.
Netýká se to soutěže Kamarád kůň ( nebo jak se přesně jmenuje), jen Jezdectví a jeho fotek.
Je to rubrika hned vedle té soutěže - koně 100x jinak očima čtenářů - kde by lidi měli posílat SVOJE fotky
Takže EQCH a Heleny G. se to vůbec netýká...
pokud fotka visí na EQCH, tak se to Hely týká! Ale pokud to nechceš z nějakého důvodu řešit, tak se na to vybodni a nevykřikuj, že jsou to zloději, ano?! Nechápu, proč si tady stěžuješ a přitom nejsi schopna napsat jeden pitomej mejl a v něm vysvětlit, že je fotka tvoje.
impact
napsal(a):
pokud fotka visí na EQCH, tak se to Hely týká! Ale pokud to nechceš z nějakého důvodu řešit, tak se na to vybodni a nevykřikuj, že jsou to zloději, ano?! Nechápu, proč si tady stěžuješ a přitom nejsi schopna napsat jeden pitomej mejl a v něm vysvětlit, že je fotka tvoje.
Trhni si nožkou, impact.
Jinou než vzteklou reakci jsem od tebe stejně nečekala.
Nikde jsem netvrdila, že fotka visí na EQCH - ale že je v tištěném Jezdectví - takže se Heleny G. opravdu netýká.
A nakolik to řeším/ neřeším s Jezdectvím - ty vědět nemůžeš.
A řvi si laskavě s těma svýma !? na někoho jiného.
Já na tebe taky neječím.
Nebo je to tady tvoje soukromá vlastnická diskuze, aby ses rozkřikovala na ostatní?
sally
napsal(a):
Trhni si nožkou, impact.
Jinou než vzteklou reakci jsem od tebe stejně nečekala.
Nikde jsem netvrdila, že fotka visí na EQCH - ale že je v tištěném Jezdectví - takže se Heleny G. opravdu netýká.
A nakolik to řeším/ neřeším s Jezdectvím - ty vědět nemůžeš.
A řvi si laskavě s těma svýma !? na někoho jiného.
Já na tebe taky neječím.
Nebo je to tady tvoje soukromá vlastnická diskuze, aby ses rozkřikovala na ostatní?
Ty asi vůbec netušíš, co má Jezdectví a EQCH společnýho, že?
Řvát si budu, na koho budu chtít.
Pokud jsi neschopná něco řeit sama za sebe, tak tady prosém tě neplakej, jak jsou na tebe ti zlodějí zlí...
impact
napsal(a):
Ty asi vůbec netušíš, co má Jezdectví a EQCH společnýho, že?
Řvát si budu, na koho budu chtít.
Pokud jsi neschopná něco řeit sama za sebe, tak tady prosém tě neplakej, jak jsou na tebe ti zlodějí zlí...
No, nejspíš toho budu vědět drobet víc než ty.
Na rozdíl od tebe Jezdectví si čas od času koupím - a co se týče redakce a vůbec lidí vzadu v něm uvedených, o Heleně G ani zmínka.
Tak copak asi má přímo s tvorbou jednotlivých čísel společného?
Tvoje prskání na mne má asi takovou váhu, jako bych si na problém, týkající se zdravotnictví stěžovala na ministerstvu školství - bo přece ti ministři sedí v jedné vládě.
Ale tohle pochopit zřejmě není ve tvých mozkových možnostech.
Plakat můžu jedině nad tebou - nebo spíš nad koňmi, s kterými máš co do činění.
Jestli se jim za naprosto klidné chování ( já) dostává takových hysterických záchvatů (ty), tož to potěš koště
sally
napsal(a):
Zde ona fotka:
Pokud se ohledne teto fotografie jedna o fotosoutez probihajici na equichannelu, napiste vsechno tohle Helci. Verim, ze fotku ze souteze vyradi!
sally
napsal(a):
No, nejspíš toho budu vědět drobet víc než ty.
Na rozdíl od tebe Jezdectví si čas od času koupím - a co se týče redakce a vůbec lidí vzadu v něm uvedených, o Heleně G ani zmínka.
Tak copak asi má přímo s tvorbou jednotlivých čísel společného?
Tvoje prskání na mne má asi takovou váhu, jako bych si na problém, týkající se zdravotnictví stěžovala na ministerstvu školství - bo přece ti ministři sedí v jedné vládě.
Ale tohle pochopit zřejmě není ve tvých mozkových možnostech.
Plakat můžu jedině nad tebou - nebo spíš nad koňmi, s kterými máš co do činění.
Jestli se jim za naprosto klidné chování ( já) dostává takových hysterických záchvatů (ty), tož to potěš koště