Všechno,všecičko nejlepší k svátku,Daňulíííí
Jinak odjíždím do práce,tak se mějte krááásněěě
molly
napsal(a):
SUper název Zuzíku, no pro flašku si budu muset dojet vedle do krámu, ale připíjím alespoň poděbradku Danny na zdraví!!!!!!!!!!
molly
napsal(a):
Hip, hip, hurá Daňuliku, všecicko nejlepší, hodně štěstí, zdraví, a vlastně všeho, co si sama přeješ...A doufám, že si včera nepila a budeš dnes s náma vykládat při smyslech
strelish
napsal(a):
Taky se přidávám s gratulací a hurá do práce :)
Tak holky, jsem tu. Moc vás zdravím a všem děkuji za gratulace...
Včera jsem totálka vytuhla...byla jsem s Tomem na večeři a jak jsem se přežrala tak že si jako na chvíli lehnu k telce, to jsem neměla dělat. Samozřejmě jsem usnula, Tomáš mě vzbudil po víkendu, šla hodit pár temp a hurá zase do pelechu...takže oslavy až dneska...
haisovad
napsal(a):
Včera jsem totálka vytuhla...byla jsem s Tomem na večeři a jak jsem se přežrala tak že si jako na chvíli lehnu k telce, to jsem neměla dělat. Samozřejmě jsem usnula, Tomáš mě vzbudil po víkendu, šla hodit pár temp a hurá zase do pelechu...takže oslavy až dneska...
Dobré ráno holky a vše nejlepší oslavenkyni
Ftip pro dnešní den:
Přijde holčička do zverimexu a žvatlá:
"Puosimvás, máte maí kwáíčky?" Prodavač nasadí klasické dětské
žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu: "Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho?
Máme tu... maího hnědýho kwáíčka,maího
chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka..."
Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy lízatko a povídá:"No
myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere."
rocky
napsal(a):
Dobré ráno holky a vše nejlepší oslavenkyni
Ftip pro dnešní den:
Přijde holčička do zverimexu a žvatlá:
"Puosimvás, máte maí kwáíčky?" Prodavač nasadí klasické dětské
žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu: "Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho?
Máme tu... maího hnědýho kwáíčka,maího
chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka..."
Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy lízatko a povídá:"No
myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere."
Hezké ránko a připojuji se ke gratulacím
Danny, budou chlebíčky ???
haisovad
napsal(a):
To já přijela z práce něco po 17 hod., pak udělala kolem Honzíka a pak se zahrabala do čtení školy lehkosti četla jsem všechny kapitoly asi dvakrát
No a docela měmrzí, že u nás leje, jinak bych už zkoušela základy ze země.....
Jen mi ještě není jasná jedna věc.....Pokud chci ohnout doleva, pak levá ruka jde od krku a níž a ta pravá jde mírně nahoru a dopředu? Jestli to teda dobře chápu???
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko a připojuji se ke gratulacím
Danny, budou chlebíčky ???
Ahojda, pošlu vám je poštou...
lanika
napsal(a):
To já přijela z práce něco po 17 hod., pak udělala kolem Honzíka a pak se zahrabala do čtení školy lehkosti četla jsem všechny kapitoly asi dvakrát
No a docela měmrzí, že u nás leje, jinak bych už zkoušela základy ze země.....
Jen mi ještě není jasná jedna věc.....Pokud chci ohnout doleva, pak levá ruka jde od krku a níž a ta pravá jde mírně nahoru a dopředu? Jestli to teda dobře chápu???
Holky, já jsem nějaká ospalá :-( Fuj, to je hnus. ... ráno jsem byla krmit a pouštět koně a teď jsem si udělala doma čajík a jsem nějak mimo.
rocky
napsal(a):
To je nás víc Luci!!! Mimo si připadám každé ráno...
Já jsem také taková zblblá jak moucha v zimě...ale to je asi z toho přespání...
Mám tady šéfika a nějak s rozjel po ránu...
haisovad
napsal(a):
Já jsem také taková zblblá jak moucha v zimě...ale to je asi z toho přespání...
Mám tady šéfika a nějak s rozjel po ránu...
Ale že ty mouchy v zimě umí být otravné, že? Na mě něco leze. Začíná mě bolet v krku a jsem taková nějaká divná, oslabená.....Že by nemoc popadla tentokrát i mě?
luciusl
napsal(a):
Já včera zcela výjimečně usnula asi až v deset ... jinak to zalomím už u zpráv :-) Chudák Karel, taky si se mnou moc neužije
Tak to my neulehnem dřív než v 11...zato ty rána těžce se nám nechce :) , ale ta půlhodinová rozcvička se senem mě vždycky dokonale probudí, zvlášť jak je tam venku čerstvo
luciusl
napsal(a):
Já včera zcela výjimečně usnula asi až v deset ... jinak to zalomím už u zpráv :-) Chudák Karel, taky si se mnou moc neužije
Heh Lucíí,
já také furt chrápu neboj. Také Tomajs vždycky říká...chvíle nepozornosti a ty spíš... Jo musí si mě hošíček hlídat abych neusnula...
Tadyta fotka se mi povedla...že jo (pochvalte mi jí...)
haisovad
napsal(a):
Heh Lucíí,
já také furt chrápu neboj. Také Tomajs vždycky říká...chvíle nepozornosti a ty spíš... Jo musí si mě hošíček hlídat abych neusnula...
Tadyta fotka se mi povedla...že jo (pochvalte mi jí...)
Ano Dany, moc hezká fotečka ..... No, ale beze srandy, fakt je pěkná. Ted přemýšlím, zda je to koníkem nebo rukama
Holky, tu pořád chčije V neděli večer začalo a nonstop pondělí i přes noc a dnes taky....Málo máme bláta.....Kde jsou ty časy....
lanika
napsal(a):
Ano Dany, moc hezká fotečka ..... No, ale beze srandy, fakt je pěkná. Ted přemýšlím, zda je to koníkem nebo rukama
Holky, tu pořád chčije V neděli večer začalo a nonstop pondělí i přes noc a dnes taky....Málo máme bláta.....Kde jsou ty časy....
Zdarec, největší spáč už dorazil, vykopala jsem se z postele až teď , dala jsem si skoro 12hodin spánku, tak snad jsem dohnala deficit z víkendu
.
Danule, všechno nej......... a nej............ a nej............. - to už si doplň podle toho, co potřebuješ .
Leni, s ohýbáním mám zkušenost jen s Hadříkem, potřebujem, aby chodil zatím ještě s otevřeným týlem, takže vnitřní ruku udržujeme výš než vnější, aby se neroloval.... hlavně se nesmíš bát "šermovat" rukama , nám se ze začátku všichni smáli, že dáváme ruce na úroveň obličeje, chce to zkoušet, na co bude jak reagovat.... my teď děláme něco málo ze země před každým ježděním, je super, jak potom Hadřík stojí jak trubka, odpočívá si krk a chová se jak napojenej, chodí za mnou jak pejsek, nemusim ho vodit a přitom můžu pobízet tušírkou, až teď si ze země opravdu rozumíme....
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Zdarec, největší spáč už dorazil, vykopala jsem se z postele až teď , dala jsem si skoro 12hodin spánku, tak snad jsem dohnala deficit z víkendu
.
Danule, všechno nej......... a nej............ a nej............. - to už si doplň podle toho, co potřebuješ .
Leni, s ohýbáním mám zkušenost jen s Hadříkem, potřebujem, aby chodil zatím ještě s otevřeným týlem, takže vnitřní ruku udržujeme výš než vnější, aby se neroloval.... hlavně se nesmíš bát "šermovat" rukama , nám se ze začátku všichni smáli, že dáváme ruce na úroveň obličeje, chce to zkoušet, na co bude jak reagovat.... my teď děláme něco málo ze země před každým ježděním, je super, jak potom Hadřík stojí jak trubka, odpočívá si krk a chová se jak napojenej, chodí za mnou jak pejsek, nemusim ho vodit a přitom můžu pobízet tušírkou, až teď si ze země opravdu rozumíme....
Danny, taky přeju všechno nej k svátku, hodně štěstí, zdravíčka, lásky, ať se ti splní všechna přáníčka, Leoška, ať nezlobí a jde Vám to spolu a vyjde ti to s tou stájí doma
sadzi saj
napsal(a):
Danny, taky přeju všechno nej k svátku, hodně štěstí, zdravíčka, lásky, ať se ti splní všechna přáníčka, Leoška, ať nezlobí a jde Vám to spolu a vyjde ti to s tou stájí doma
Evi, Andy moc Vám děkuji za přání...
sadzi saj
napsal(a):
Evi dikes....Chce to ted jen zkoušet a zkoušet.... Víte co máme dnes na obídek? Sýrový špíz....Mňamka. Se mi žaludek připoměl, tak jsem se běžela podívat do jídelníčku a ono na mě takové překvápko
Jo a jestli si vzpomenu, tak vám dnes vyfotím, co mi namalovala ta kámoška ....Kočárový pár, úžasné. Ted pracuje ještě na jednom Honzíkovi a pak si vyzdobím schodiště :-)
Jéééé, eviku, jsem ti vyfotila ty naše kladrubáky z jetďáku...mmnt, pohledám :-)
lanika
napsal(a):
Evi dikes....Chce to ted jen zkoušet a zkoušet.... Víte co máme dnes na obídek? Sýrový špíz....Mňamka. Se mi žaludek připoměl, tak jsem se běžela podívat do jídelníčku a ono na mě takové překvápko
Jo a jestli si vzpomenu, tak vám dnes vyfotím, co mi namalovala ta kámoška ....Kočárový pár, úžasné. Ted pracuje ještě na jednom Honzíkovi a pak si vyzdobím schodiště :-)
Jéééé, eviku, jsem ti vyfotila ty naše kladrubáky z jetďáku...mmnt, pohledám :-)
DAnny již včera jsem chtěla chvalit velice povedéné foto, jen nechápu proč jsem to neudělala,asi strašně mooocc práááce...no holky já to mám taky se spánkem na štýru. chodím ulehat do desáte večer, abych ráno byla co k čemu, jelikož to mám kousek startuju kolo, takže se trošku probudím,ale stejně na mě pak zas padne spavá, hlavně po obídku, no tož se těším na ty vánoční prazdniny a budu chrupkat pěkně do osmi do devíti,pač když spím do 11 jsem na sebe naštvaná, že prospím pul dne, a to mi přijde škoda...
lanika
napsal(a):
Sacramoso Romsi XL-125, přezdívka Maňas Shodil i ty nejlepší jezdce, stálá jeho jezdkyně padala i 4x denně
lanika
napsal(a):
Sacramoso Romsi XL-125, přezdívka Maňas Shodil i ty nejlepší jezdce, stálá jeho jezdkyně padala i 4x denně
Pod sedlem Mimochodem Jani, poznáš jezdce? Taky spadl.....2x
Jinak to byl výborný skokan, ¨šel do všeho....škoda, že byl takový hajzlík
lanika
napsal(a):
Pod sedlem Mimochodem Jani, poznáš jezdce? Taky spadl.....2x
Jinak to byl výborný skokan, ¨šel do všeho....škoda, že byl takový hajzlík
No a v páru s Ramiresem, allias Jumbem. Toho jsem ale samotného na fotce nikde nenašla. Houpací hřebeček to byl. Ten měl chody, byste nevěřili. Ale taky si uměl zahřebčit a poskákat, ale dalo se
molly
napsal(a):
A malý Honzík
lanika
napsal(a):
No a v páru s Ramiresem, allias Jumbem. Toho jsem ale samotného na fotce nikde nenašla. Houpací hřebeček to byl. Ten měl chody, byste nevěřili. Ale taky si uměl zahřebčit a poskákat, ale dalo se
Jé Leni, ten má ale maxi klabonos...
mě se Kladrubáčci líbí ale jen s mírným klabonosem...takový ti s hlavou jak bulík, to už je na mě moc.
haisovad
napsal(a):
Jé Leni, ten má ale maxi klabonos...
mě se Kladrubáčci líbí ale jen s mírným klabonosem...takový ti s hlavou jak bulík, to už je na mě moc.
Já taky ty s "oteklou" hlavou moc nemusim ale fotečky pěkný.... Danny, ty tvoje samo taky chválím
Saxule se mi líbil, páč klabonos má jen minimálně.... no, on má teď celou hlavu obří, jsem zvědavá, jestli na ten kýbl seženu uzdečku
lanika
napsal(a):
A tady má 1,7 roku
Já už jsem asi vymazala tu fotku ze Slatiňan ale tak bylo hříbátko a to měla hlavu jak vysoustruženou...normálně maxi klabonos...až jí najdu tak jí sem dám. To už je moc.
Jako třeba se mi nelíbí arabové, co mají moc štičí hlavu, takovou moc jakoby propadlou...ale každej koník je svým způsobem pěknej, že...Třeba tenhle se mi moc líbil v Liberci...
haisovad
napsal(a):
Já už jsem asi vymazala tu fotku ze Slatiňan ale tak bylo hříbátko a to měla hlavu jak vysoustruženou...normálně maxi klabonos...až jí najdu tak jí sem dám. To už je moc.
Jako třeba se mi nelíbí arabové, co mají moc štičí hlavu, takovou moc jakoby propadlou...ale každej koník je svým způsobem pěknej, že...Třeba tenhle se mi moc líbil v Liberci...
Malej Honzííík jéé
Evčo neboj uzdečku seženeš, pořád jsou ještě koně s většíma hlavama, kdyby něco doma mám dvě uzdečky na chlaďase
Malej Jerryk
rocky
napsal(a):
Malej Honzííík jéé
Evčo neboj uzdečku seženeš, pořád jsou ještě koně s většíma hlavama, kdyby něco doma mám dvě uzdečky na chlaďase
Malej Jerryk
Holky, mám prosbičku ... nemáte prosím někdo pěknou fotečku koně a dítěte - na něm nebo u něj ??? Chtěla bych si udělat nějaký leták a nemám foto s děcekm - jen samí dospěláci :-(
luciusl
napsal(a):
Holky, mám prosbičku ... nemáte prosím někdo pěknou fotečku koně a dítěte - na něm nebo u něj ??? Chtěla bych si udělat nějaký leták a nemám foto s děcekm - jen samí dospěláci :-(
Jak velký dítě chceš?
http://www.flickr.com/photos /nailbender/575680257/
cheyenne
napsal(a):
Jak velký dítě chceš?
http://www.flickr.com/photos /nailbender/575680257/
jen tuhle
molly
napsal(a):
Když už jste u těch kladrubáků, tady je ženich pro tu naši na letošní jaro
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019 (1 mezera)
a tady tím pak napřesrok - bohužel je totiž jen inseminačkou a navíc mraženým
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=130628 (zas mezera)
strelish
napsal(a):
Když už jste u těch kladrubáků, tady je ženich pro tu naši na letošní jaro
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019 (1 mezera)
a tady tím pak napřesrok - bohužel je totiž jen inseminačkou a navíc mraženým
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=130628 (zas mezera)
A todle je naopak jeden z nejhnusnějšíh hřebců, který tam má fotku http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=18518
strelish
napsal(a):
A todle je naopak jeden z nejhnusnějšíh hřebců, který tam má fotku http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=18518
A já jsem si myslela, že tenhle je škaredej
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=118855
Jinak manželové hezký, ten druhej se mi líbí mooc
cheyenne
napsal(a):
A pro ty, kdo neviděli, tady je Saxíkův taťka
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=20108
cheyenne
napsal(a):
A pro ty, kdo neviděli, tady je Saxíkův taťka
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=20108
jé luciášku, mrknu myslím že bych pro tebe pár super měla, 4 letý bratránek byl se mnou u koní..takže je z čeho vybírat...hned to bude.
rocky
napsal(a):
Ten druhej se mi líbí nejvíc, první má velkej čumec,ale jinak taky není špatnej. ale ten třetí to je fakt hrůza
Tady je Saxíkův bráchostrejda , za rodiče má Saxíkovýho tátu a babičku
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=137008
cheyenne
napsal(a):
Ten ještě ujde, ale tenhle je taky teprve škaredej
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=124146 (mezera)
cheyenne
napsal(a):
Tady je Saxíkův bráchostrejda , za rodiče má Saxíkovýho tátu a babičku
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=137008
Naše kobyla to tam má taky tak záhadně rodinně pokřížené, když jsem si vytiskla rodokmen a vzala fixky a označovala si každou barvou jednoho koně, tak jsem nestačila valit oči A dokonce byla snad připuštěná vlastním otcem.
strelish
napsal(a):
Naše kobyla to tam má taky tak záhadně rodinně pokřížené, když jsem si vytiskla rodokmen a vzala fixky a označovala si každou barvou jednoho koně, tak jsem nestačila valit oči A dokonce byla snad připuštěná vlastním otcem.
Já jsem docela koukala, jakej je to mix, rozsekala mě zemská klisna Líza, ČT , chápu lipicány, orlovský klusáky a frísáka
, ale asi se na začátku min. století pouštěli kladrubky fakt na všechno
Saxulovi se taky dost předků opakuje
cheyenne
napsal(a):
Já jsem docela koukala, jakej je to mix, rozsekala mě zemská klisna Líza, ČT , chápu lipicány, orlovský klusáky a frísáka
, ale asi se na začátku min. století pouštěli kladrubky fakt na všechno
Saxulovi se taky dost předků opakuje
Ale to připouštění vlastním otcem to mě fakt dostalo asi nejvíc - tohle se z toho narodilo:
http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=100047
A zemskou klisnu Lízu jsem u nás našla taky
strelish
napsal(a):
Ale to připouštění vlastním otcem to mě fakt dostalo asi nejvíc - tohle se z toho narodilo:
Milá Danny... Vše nejlepší k Tvému dnešnímu svátku i ode mě!!!!
Díky za mail, fotky jsou krásný!
strelish
napsal(a):
Tak připouštění otcem je dost drsný, jsem myslela, že se to u koní nedělá....
A přes Lízu jsou snad příbuzný skoro všichni , snažim se dokopat k tomu vytáhnout z PK Kladrub celej původ, kam až bude napsanej a přecvakat do jedný tabulky.... ale nějak se mi do toho moc nechce
cheyenne
napsal(a):
Tak připouštění otcem je dost drsný, jsem myslela, že se to u koní nedělá....
A přes Lízu jsou snad příbuzný skoro všichni , snažim se dokopat k tomu vytáhnout z PK Kladrub celej původ, kam až bude napsanej a přecvakat do jedný tabulky.... ale nějak se mi do toho moc nechce
Heh, tak to ti věřím, to bude docela na bednu
molly
napsal(a):
Všichni na obědě? Já si dávám polívčičku s játrovými knedlíčky, mňamky
strelish
napsal(a):
Ja vanocku s kravskym mlikem Neco tepleho bude az vecer.
No já mám v sobě kopec špaget...jinak Evi předběžný návrh vánoční besídky v Roudničce je 22.12. uvidime jak se domluvím s ostatními.vymyslela jsem novou hru ale potřebujem k tomu kvuli nápovědě knížku kamasutry...budem předvádět polohy...hehe....to mě napadlo když jsem přiopilá listovala dárkem který jsem dali v sobotu oslavenci...heh
strelish
napsal(a):
Ja vanocku s kravskym mlikem Neco tepleho bude az vecer.
Já už jsem zpět. Bříško napapané, Lenička spokojená Teď bych tak potřebovala 20 min se natáhnout......
Ty rodokmeny jsou brutální, to jo. Tohle nepochopím jak někdo vědomě pustí otce....Znám takový případ i u člověka a a psa, ale chválabohu jim to neprošlo
lanika
napsal(a):
Já už jsem zpět. Bříško napapané, Lenička spokojená Teď bych tak potřebovala 20 min se natáhnout......
Ty rodokmeny jsou brutální, to jo. Tohle nepochopím jak někdo vědomě pustí otce....Znám takový případ i u člověka a a psa, ale chválabohu jim to neprošlo
Dobré poledne....né že bych teprve vstávala,ale teď jsem se dostala ke kompu. Počasí na mašli- kdyby měl někdo zájem- vlastníme bahenní lázně pro koně. V těch sračkách se koupou denně:-(¨banda.
molly
napsal(a):
22.12. budu mít problémek, to má mamina narozky, se budu muset účastnit doma...
cheyenne
napsal(a):
22.12. budu mít problémek, to má mamina narozky, se budu muset účastnit doma...
Já se pro dnešek rozloučím, valíme za Hadříkem, možná si stihnem skočit ve volnosti, jestli bude volná hala.... jestli ne, tak se půjde flákat do ohrady, včera šlapkal jak hodinky, tak za odměnu nedostane sedlo .
Místo na kruhu jsme makali na osmičce, hodně na dvou stopách a v kontrasestavení a luxusně se uvolnil, spolupracoval, chvílema se tvářil, jako by ho to snad i bavilo .
Tak se mějte a páček
cheyenne
napsal(a):
Já se pro dnešek rozloučím, valíme za Hadříkem, možná si stihnem skočit ve volnosti, jestli bude volná hala.... jestli ne, tak se půjde flákat do ohrady, včera šlapkal jak hodinky, tak za odměnu nedostane sedlo .
Místo na kruhu jsme makali na osmičce, hodně na dvou stopách a v kontrasestavení a luxusně se uvolnil, spolupracoval, chvílema se tvářil, jako by ho to snad i bavilo .
Tak se mějte a páček
Pro luciáška...našla jsem nějaká ta fota...
klawdie
napsal(a):
a tady něco pro pobavení...Evička týrala poníka Kevina!
klawdie
napsal(a):
a tady něco pro pobavení...Evička týrala poníka Kevina!
A tady něco z období obsedání...
klawdie
napsal(a):
A tady něco z období obsedání...
a póza z druhé strany
klawdie
napsal(a):
tady spolu tančíme...
tady s bráškou...ten byl mrňavej
klawdie
napsal(a):
tady s bráškou...ten byl mrňavej
a tady silná trojka z léta..SAxík s Bábulou měli hrozně podobnou barvičku, jen tenkrát byl sahib větší
klawdie
napsal(a):
a póza z druhé strany
Jsem tu z obídku, dala jsem si luxusní kuřecí prsíčka se třemi druhy sýrů a brambory... dobrota jak má být.
Teda vy jste se rozjeli...někteří ty kladrubáci jsou teda musím-li to tak říct uškliváčci...
Hele je to tak ale ten strejdobratr Sáxíka se mi líbí nejvíc a ještě jeden z těch nápadníků pro kobylku...
Jdu si udělat kýbl kafe nebo usnu...zase
haisovad
napsal(a):
Jsem tu z obídku, dala jsem si luxusní kuřecí prsíčka se třemi druhy sýrů a brambory... dobrota jak má být.
Teda vy jste se rozjeli...někteří ty kladrubáci jsou teda musím-li to tak říct uškliváčci...
Hele je to tak ale ten strejdobratr Sáxíka se mi líbí nejvíc a ještě jeden z těch nápadníků pro kobylku...
Jdu si udělat kýbl kafe nebo usnu...zase
taky jsem ty potvurky shlédla, ale kladrubáci se mi nikdy moc nelíbili, až teda na Saxíka a pár povedených kouskůten tatík je teda taky vážně kus a tu hlavičku má velmi sympatickou! já spíš ty nosí obráceně.hehe
klawdie
napsal(a):
taky jsem ty potvurky shlédla, ale kladrubáci se mi nikdy moc nelíbili, až teda na Saxíka a pár povedených kouskůten tatík je teda taky vážně kus a tu hlavičku má velmi sympatickou! já spíš ty nosí obráceně.hehe
Holky, já mizím domů. Užijte si zbytek dne, já se jdu kuknout na vánoční besítku synovci. Stejně prší, tak s Honzíkem nic dělat nebudu....Ahojte A Dany,, pěkně oslav...
Jo a zdravím Zuzika až si to bude číst¨a taky Janíka, dnes nedorazila a píšu další neomluvenou....
lanika
napsal(a):
Holky, já mizím domů. Užijte si zbytek dne, já se jdu kuknout na vánoční besítku synovci. Stejně prší, tak s Honzíkem nic dělat nebudu....Ahojte A Dany,, pěkně oslav...
Jo a zdravím Zuzika až si to bude číst¨a taky Janíka, dnes nedorazila a píšu další neomluvenou....
Holky je to tady nějaké mrtvoučké, tak už se předčasně loučím.. papapa