Úterý je tadýý,Danka slaví s námi :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2007 07:06

Všechno,všecičko nejlepší k svátku,Daňulíííí

Jinak odjíždím do práce,tak se mějte krááásněěě

11.12.2007 07:38

molly napsal(a):

SUper název Zuzíku, no pro flašku si budu muset dojet vedle do krámu, ale připíjím alespoň poděbradku Danny na zdraví!!!!!!!!!!

11.12.2007 07:38

molly napsal(a):

Hip, hip, hurá Daňuliku, všecicko nejlepší, hodně štěstí, zdraví, a vlastně všeho, co si sama přeješ...A doufám, že si včera nepila a budeš dnes s náma vykládat při smyslech

11.12.2007 07:43

lanika napsal(a):
Hip, hip, hurá Daňuliku, všecicko nejlepší, hodně štěstí, zdraví, a vlastně všeho, co si sama přeješ...A doufám, že si včera nepila a budeš dnes s náma vykládat při smyslech

Taky se přidávám s gratulací a hurá do práce :)

11.12.2007 07:56

strelish napsal(a):
Taky se přidávám s gratulací a hurá do práce :)

Tak holky, jsem tu. Moc vás zdravím a všem děkuji za gratulace...
Včera jsem totálka vytuhla...byla jsem s Tomem na večeři a jak jsem se přežrala tak že si jako na chvíli lehnu k telce, to jsem neměla dělat. Samozřejmě jsem usnula, Tomáš mě vzbudil po víkendu, šla hodit pár temp a hurá zase do pelechu...takže oslavy až dneska...

11.12.2007 08:23

haisovad napsal(a):
Včera jsem totálka vytuhla...byla jsem s Tomem na večeři a jak jsem se přežrala tak že si jako na chvíli lehnu k telce, to jsem neměla dělat. Samozřejmě jsem usnula, Tomáš mě vzbudil po víkendu, šla hodit pár temp a hurá zase do pelechu...takže oslavy až dneska...

Dobré ráno holky a vše nejlepší oslavenkyni

Ftip pro dnešní den:

Přijde holčička do zverimexu a žvatlá:
"Puosimvás, máte maí kwáíčky?" Prodavač nasadí klasické dětské
žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu: "Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho?
Máme tu... maího hnědýho kwáíčka,maího
chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka..."
Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy lízatko a povídá:"No
myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere."

11.12.2007 08:25

rocky napsal(a):
Dobré ráno holky a vše nejlepší oslavenkyni

Ftip pro dnešní den:

Přijde holčička do zverimexu a žvatlá:
"Puosimvás, máte maí kwáíčky?" Prodavač nasadí klasické dětské
žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu: "Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho?
Máme tu... maího hnědýho kwáíčka,maího
chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka..."
Holčička se dívá do výběhu, vytáhne z pusy lízatko a povídá:"No
myslim, že ta moje krajta na barvu docela sere."

Hezké ránko a připojuji se ke gratulacím
Danny, budou chlebíčky ???

11.12.2007 08:29

haisovad napsal(a):

To já přijela z práce něco po 17 hod., pak udělala kolem Honzíka a pak se zahrabala do čtení školy lehkosti četla jsem všechny kapitoly asi dvakrát No a docela měmrzí, že u nás leje, jinak bych už zkoušela základy ze země.....
Jen mi ještě není jasná jedna věc.....Pokud chci ohnout doleva, pak levá ruka jde od krku a níž a ta pravá jde mírně nahoru a dopředu? Jestli to teda dobře chápu???

11.12.2007 08:30

luciusl napsal(a):
Hezké ránko a připojuji se ke gratulacím
Danny, budou chlebíčky ???

Ahojda, pošlu vám je poštou...

11.12.2007 08:36

lanika napsal(a):
To já přijela z práce něco po 17 hod., pak udělala kolem Honzíka a pak se zahrabala do čtení školy lehkosti četla jsem všechny kapitoly asi dvakrát No a docela měmrzí, že u nás leje, jinak bych už zkoušela základy ze země.....
Jen mi ještě není jasná jedna věc.....Pokud chci ohnout doleva, pak levá ruka jde od krku a níž a ta pravá jde mírně nahoru a dopředu? Jestli to teda dobře chápu???

Holky, já jsem nějaká ospalá :-( Fuj, to je hnus. ... ráno jsem byla krmit a pouštět koně a teď jsem si udělala doma čajík a jsem nějak mimo.

11.12.2007 08:53

luciusl napsal(a):
Holky, já jsem nějaká ospalá :-( Fuj, to je hnus. ... ráno jsem byla krmit a pouštět koně a teď jsem si udělala doma čajík a jsem nějak mimo.

To je nás víc Luci!!! Mimo si připadám každé ráno...

11.12.2007 09:05

rocky napsal(a):
To je nás víc Luci!!! Mimo si připadám každé ráno...

Já jsem také taková zblblá jak moucha v zimě...ale to je asi z toho přespání...
Mám tady šéfika a nějak s rozjel po ránu...

11.12.2007 09:08

haisovad napsal(a):

Ale že ty mouchy v zimě umí být otravné, že? Na mě něco leze. Začíná mě bolet v krku a jsem taková nějaká divná, oslabená.....Že by nemoc popadla tentokrát i mě?

11.12.2007 09:08

haisovad napsal(a):

Já včera zcela výjimečně usnula asi až v deset ... jinak to zalomím už u zpráv :-) Chudák Karel, taky si se mnou moc neužije

11.12.2007 09:27

luciusl napsal(a):
Já včera zcela výjimečně usnula asi až v deset ... jinak to zalomím už u zpráv :-) Chudák Karel, taky si se mnou moc neužije

Tak to my neulehnem dřív než v 11...zato ty rána těžce se nám nechce :) , ale ta půlhodinová rozcvička se senem mě vždycky dokonale probudí, zvlášť jak je tam venku čerstvo

11.12.2007 09:27

luciusl napsal(a):

Heh Lucíí,
já také furt chrápu neboj. Také Tomajs vždycky říká...chvíle nepozornosti a ty spíš... Jo musí si mě hošíček hlídat abych neusnula...
Tadyta fotka se mi povedla...že jo (pochvalte mi jí...)

11.12.2007 09:36

haisovad napsal(a):
Heh Lucíí,
já také furt chrápu neboj. Také Tomajs vždycky říká...chvíle nepozornosti a ty spíš... Jo musí si mě hošíček hlídat abych neusnula...
Tadyta fotka se mi povedla...že jo (pochvalte mi jí...)

Ano Dany, moc hezká fotečka ..... No, ale beze srandy, fakt je pěkná. Ted přemýšlím, zda je to koníkem nebo rukama
Holky, tu pořád chčije V neděli večer začalo a nonstop pondělí i přes noc a dnes taky....Málo máme bláta.....Kde jsou ty časy....

11.12.2007 09:52

lanika napsal(a):
Ano Dany, moc hezká fotečka ..... No, ale beze srandy, fakt je pěkná. Ted přemýšlím, zda je to koníkem nebo rukama
Holky, tu pořád chčije V neděli večer začalo a nonstop pondělí i přes noc a dnes taky....Málo máme bláta.....Kde jsou ty časy....

Zdarec, největší spáč už dorazil, vykopala jsem se z postele až teď , dala jsem si skoro 12hodin spánku, tak snad jsem dohnala deficit z víkendu .

Danule, všechno nej......... a nej............ a nej............. - to už si doplň podle toho, co potřebuješ .

Leni, s ohýbáním mám zkušenost jen s Hadříkem, potřebujem, aby chodil zatím ještě s otevřeným týlem, takže vnitřní ruku udržujeme výš než vnější, aby se neroloval.... hlavně se nesmíš bát "šermovat" rukama , nám se ze začátku všichni smáli, že dáváme ruce na úroveň obličeje, chce to zkoušet, na co bude jak reagovat.... my teď děláme něco málo ze země před každým ježděním, je super, jak potom Hadřík stojí jak trubka, odpočívá si krk a chová se jak napojenej, chodí za mnou jak pejsek, nemusim ho vodit a přitom můžu pobízet tušírkou, až teď si ze země opravdu rozumíme....

sadzi saj

11.12.2007 09:58
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Zdarec, největší spáč už dorazil, vykopala jsem se z postele až teď , dala jsem si skoro 12hodin spánku, tak snad jsem dohnala deficit z víkendu .

Danule, všechno nej......... a nej............ a nej............. - to už si doplň podle toho, co potřebuješ .

Leni, s ohýbáním mám zkušenost jen s Hadříkem, potřebujem, aby chodil zatím ještě s otevřeným týlem, takže vnitřní ruku udržujeme výš než vnější, aby se neroloval.... hlavně se nesmíš bát "šermovat" rukama , nám se ze začátku všichni smáli, že dáváme ruce na úroveň obličeje, chce to zkoušet, na co bude jak reagovat.... my teď děláme něco málo ze země před každým ježděním, je super, jak potom Hadřík stojí jak trubka, odpočívá si krk a chová se jak napojenej, chodí za mnou jak pejsek, nemusim ho vodit a přitom můžu pobízet tušírkou, až teď si ze země opravdu rozumíme....

Danny, taky přeju všechno nej k svátku, hodně štěstí, zdravíčka, lásky, ať se ti splní všechna přáníčka, Leoška, ať nezlobí a jde Vám to spolu a vyjde ti to s tou stájí doma

11.12.2007 10:00

sadzi saj napsal(a):
Danny, taky přeju všechno nej k svátku, hodně štěstí, zdravíčka, lásky, ať se ti splní všechna přáníčka, Leoška, ať nezlobí a jde Vám to spolu a vyjde ti to s tou stájí doma

Evi, Andy moc Vám děkuji za přání...

11.12.2007 10:06

sadzi saj napsal(a):

Evi dikes....Chce to ted jen zkoušet a zkoušet.... Víte co máme dnes na obídek? Sýrový špíz....Mňamka. Se mi žaludek připoměl, tak jsem se běžela podívat do jídelníčku a ono na mě takové překvápko
Jo a jestli si vzpomenu, tak vám dnes vyfotím, co mi namalovala ta kámoška ....Kočárový pár, úžasné. Ted pracuje ještě na jednom Honzíkovi a pak si vyzdobím schodiště :-)
Jéééé, eviku, jsem ti vyfotila ty naše kladrubáky z jetďáku...mmnt, pohledám :-)

11.12.2007 10:16

lanika napsal(a):
Evi dikes....Chce to ted jen zkoušet a zkoušet.... Víte co máme dnes na obídek? Sýrový špíz....Mňamka. Se mi žaludek připoměl, tak jsem se běžela podívat do jídelníčku a ono na mě takové překvápko
Jo a jestli si vzpomenu, tak vám dnes vyfotím, co mi namalovala ta kámoška ....Kočárový pár, úžasné. Ted pracuje ještě na jednom Honzíkovi a pak si vyzdobím schodiště :-)
Jéééé, eviku, jsem ti vyfotila ty naše kladrubáky z jetďáku...mmnt, pohledám :-)

DAnny již včera jsem chtěla chvalit velice povedéné foto, jen nechápu proč jsem to neudělala,asi strašně mooocc práááce...no holky já to mám taky se spánkem na štýru. chodím ulehat do desáte večer, abych ráno byla co k čemu, jelikož to mám kousek startuju kolo, takže se trošku probudím,ale stejně na mě pak zas padne spavá, hlavně po obídku, no tož se těším na ty vánoční prazdniny a budu chrupkat pěkně do osmi do devíti,pač když spím do 11 jsem na sebe naštvaná, že prospím pul dne, a to mi přijde škoda...

11.12.2007 10:17

lanika napsal(a):

Sacramoso Romsi XL-125, přezdívka Maňas Shodil i ty nejlepší jezdce, stálá jeho jezdkyně padala i 4x denně

11.12.2007 10:20

lanika napsal(a):
Sacramoso Romsi XL-125, přezdívka Maňas Shodil i ty nejlepší jezdce, stálá jeho jezdkyně padala i 4x denně

Pod sedlem Mimochodem Jani, poznáš jezdce? Taky spadl.....2x Jinak to byl výborný skokan, ¨šel do všeho....škoda, že byl takový hajzlík

11.12.2007 10:23

lanika napsal(a):
Pod sedlem Mimochodem Jani, poznáš jezdce? Taky spadl.....2x Jinak to byl výborný skokan, ¨šel do všeho....škoda, že byl takový hajzlík

No a v páru s Ramiresem, allias Jumbem. Toho jsem ale samotného na fotce nikde nenašla. Houpací hřebeček to byl. Ten měl chody, byste nevěřili. Ale taky si uměl zahřebčit a poskákat, ale dalo se

11.12.2007 10:26

molly napsal(a):

A malý Honzík

11.12.2007 10:27

lanika napsal(a):
No a v páru s Ramiresem, allias Jumbem. Toho jsem ale samotného na fotce nikde nenašla. Houpací hřebeček to byl. Ten měl chody, byste nevěřili. Ale taky si uměl zahřebčit a poskákat, ale dalo se

Jé Leni, ten má ale maxi klabonos...
mě se Kladrubáčci líbí ale jen s mírným klabonosem...takový ti s hlavou jak bulík, to už je na mě moc.

11.12.2007 10:27

lanika napsal(a):
A malý Honzík

A tady má 1,7 roku

11.12.2007 10:29

haisovad napsal(a):
mě se Kladrubáčci líbí ale jen s mírným klabonosem...takový ti s hlavou jak bulík, to už je na mě moc.

Mańas ji měl fakt maxi, ale Jumbík mírnější Asi podle rozumu

11.12.2007 10:30

haisovad napsal(a):

Já taky ty s "oteklou" hlavou moc nemusim ale fotečky pěkný.... Danny, ty tvoje samo taky chválím
Saxule se mi líbil, páč klabonos má jen minimálně.... no, on má teď celou hlavu obří, jsem zvědavá, jestli na ten kýbl seženu uzdečku

11.12.2007 10:35

lanika napsal(a):
A tady má 1,7 roku

Já už jsem asi vymazala tu fotku ze Slatiňan ale tak bylo hříbátko a to měla hlavu jak vysoustruženou...normálně maxi klabonos...až jí najdu tak jí sem dám. To už je moc.
Jako třeba se mi nelíbí arabové, co mají moc štičí hlavu, takovou moc jakoby propadlou...ale každej koník je svým způsobem pěknej, že...Třeba tenhle se mi moc líbil v Liberci...

11.12.2007 10:41

haisovad napsal(a):
Já už jsem asi vymazala tu fotku ze Slatiňan ale tak bylo hříbátko a to měla hlavu jak vysoustruženou...normálně maxi klabonos...až jí najdu tak jí sem dám. To už je moc.
Jako třeba se mi nelíbí arabové, co mají moc štičí hlavu, takovou moc jakoby propadlou...ale každej koník je svým způsobem pěknej, že...Třeba tenhle se mi moc líbil v Liberci...

Malej Honzííík jéé

Evčo neboj uzdečku seženeš, pořád jsou ještě koně s většíma hlavama, kdyby něco doma mám dvě uzdečky na chlaďase

Malej Jerryk

11.12.2007 10:48

rocky napsal(a):
Malej Honzííík jéé

Evčo neboj uzdečku seženeš, pořád jsou ještě koně s většíma hlavama, kdyby něco doma mám dvě uzdečky na chlaďase

Malej Jerryk

Holky, mám prosbičku ... nemáte prosím někdo pěknou fotečku koně a dítěte - na něm nebo u něj ??? Chtěla bych si udělat nějaký leták a nemám foto s děcekm - jen samí dospěláci :-(

11.12.2007 10:55

luciusl napsal(a):
Holky, mám prosbičku ... nemáte prosím někdo pěknou fotečku koně a dítěte - na něm nebo u něj ??? Chtěla bych si udělat nějaký leták a nemám foto s děcekm - jen samí dospěláci :-(

Jak velký dítě chceš?
http://www.flickr.com/photos /nailbender/575680257/

11.12.2007 10:57

cheyenne napsal(a):
Jak velký dítě chceš?
http://www.flickr.com/photos /nailbender/575680257/

jen tuhle

11.12.2007 11:01

molly napsal(a):

Když už jste u těch kladrubáků, tady je ženich pro tu naši na letošní jaro

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019 (1 mezera)

a tady tím pak napřesrok - bohužel je totiž jen inseminačkou a navíc mraženým

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=130628 (zas mezera)

11.12.2007 11:04

strelish napsal(a):
Když už jste u těch kladrubáků, tady je ženich pro tu naši na letošní jaro

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=103019 (1 mezera)

a tady tím pak napřesrok - bohužel je totiž jen inseminačkou a navíc mraženým

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=130628 (zas mezera)

A todle je naopak jeden z nejhnusnějšíh hřebců, který tam má fotku http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=18518

11.12.2007 11:06

strelish napsal(a):
A todle je naopak jeden z nejhnusnějšíh hřebců, který tam má fotku http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=18518

A já jsem si myslela, že tenhle je škaredej

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=118855

Jinak manželové hezký, ten druhej se mi líbí mooc

11.12.2007 11:08

cheyenne napsal(a):

A pro ty, kdo neviděli, tady je Saxíkův taťka

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=20108

11.12.2007 11:10

strelish napsal(a):

Ten druhej se mi líbí nejvíc, první má velkej čumec,ale jinak taky není špatnej. ale ten třetí to je fakt hrůza

11.12.2007 11:11

cheyenne napsal(a):
A pro ty, kdo neviděli, tady je Saxíkův taťka

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=20108

jé luciášku, mrknu myslím že bych pro tebe pár super měla, 4 letý bratránek byl se mnou u koní..takže je z čeho vybírat...hned to bude.

11.12.2007 11:11

rocky napsal(a):
Ten druhej se mi líbí nejvíc, první má velkej čumec,ale jinak taky není špatnej. ale ten třetí to je fakt hrůza

Tady je Saxíkův bráchostrejda , za rodiče má Saxíkovýho tátu a babičku

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=137008

11.12.2007 11:15

cheyenne napsal(a):

Ten ještě ujde, ale tenhle je taky teprve škaredej

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=124146 (mezera)

11.12.2007 11:17

cheyenne napsal(a):
Tady je Saxíkův bráchostrejda , za rodiče má Saxíkovýho tátu a babičku

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=137008

Naše kobyla to tam má taky tak záhadně rodinně pokřížené, když jsem si vytiskla rodokmen a vzala fixky a označovala si každou barvou jednoho koně, tak jsem nestačila valit oči A dokonce byla snad připuštěná vlastním otcem.

11.12.2007 11:18

klawdie napsal(a):
jé luciášku, mrknu myslím že bych pro tebe pár super měla, 4 letý bratránek byl se mnou u koní..takže je z čeho vybírat...hned to bude.

Saxík je koukám celý po tátovi

11.12.2007 11:27

strelish napsal(a):
Naše kobyla to tam má taky tak záhadně rodinně pokřížené, když jsem si vytiskla rodokmen a vzala fixky a označovala si každou barvou jednoho koně, tak jsem nestačila valit oči A dokonce byla snad připuštěná vlastním otcem.

Já jsem docela koukala, jakej je to mix, rozsekala mě zemská klisna Líza, ČT , chápu lipicány, orlovský klusáky a frísáka , ale asi se na začátku min. století pouštěli kladrubky fakt na všechno
Saxulovi se taky dost předků opakuje

11.12.2007 11:31

cheyenne napsal(a):
Já jsem docela koukala, jakej je to mix, rozsekala mě zemská klisna Líza, ČT , chápu lipicány, orlovský klusáky a frísáka , ale asi se na začátku min. století pouštěli kladrubky fakt na všechno
Saxulovi se taky dost předků opakuje

Ale to připouštění vlastním otcem to mě fakt dostalo asi nejvíc - tohle se z toho narodilo:

http://www.nhkladruby.cz/ pk_display.php3?id=100047

A zemskou klisnu Lízu jsem u nás našla taky

11.12.2007 11:33

strelish napsal(a):
Ale to připouštění vlastním otcem to mě fakt dostalo asi nejvíc - tohle se z toho narodilo:

Milá Danny... Vše nejlepší k Tvému dnešnímu svátku i ode mě!!!!
Díky za mail, fotky jsou krásný!

11.12.2007 11:33

strelish napsal(a):

Tak připouštění otcem je dost drsný, jsem myslela, že se to u koní nedělá....
A přes Lízu jsou snad příbuzný skoro všichni , snažim se dokopat k tomu vytáhnout z PK Kladrub celej původ, kam až bude napsanej a přecvakat do jedný tabulky.... ale nějak se mi do toho moc nechce

11.12.2007 11:37

cheyenne napsal(a):
Tak připouštění otcem je dost drsný, jsem myslela, že se to u koní nedělá....
A přes Lízu jsou snad příbuzný skoro všichni , snažim se dokopat k tomu vytáhnout z PK Kladrub celej původ, kam až bude napsanej a přecvakat do jedný tabulky.... ale nějak se mi do toho moc nechce

Heh, tak to ti věřím, to bude docela na bednu

11.12.2007 11:59

molly napsal(a):

Všichni na obědě? Já si dávám polívčičku s játrovými knedlíčky, mňamky

11.12.2007 12:02

cheyenne napsal(a):
Všichni na obědě? Já si dávám polívčičku s játrovými knedlíčky, mňamky

Ja vanocku s kravskym mlikem Neco tepleho bude az vecer.

11.12.2007 12:07

strelish napsal(a):

No já mám v sobě kopec špaget...jinak Evi předběžný návrh vánoční besídky v Roudničce je 22.12. uvidime jak se domluvím s ostatními.vymyslela jsem novou hru ale potřebujem k tomu kvuli nápovědě knížku kamasutry...budem předvádět polohy...hehe....to mě napadlo když jsem přiopilá listovala dárkem který jsem dali v sobotu oslavenci...heh

11.12.2007 12:07

strelish napsal(a):

Já už jsem zpět. Bříško napapané, Lenička spokojená Teď bych tak potřebovala 20 min se natáhnout......
Ty rodokmeny jsou brutální, to jo. Tohle nepochopím jak někdo vědomě pustí otce....Znám takový případ i u člověka a a psa, ale chválabohu jim to neprošlo

11.12.2007 12:11

lanika napsal(a):
Já už jsem zpět. Bříško napapané, Lenička spokojená Teď bych tak potřebovala 20 min se natáhnout......
Ty rodokmeny jsou brutální, to jo. Tohle nepochopím jak někdo vědomě pustí otce....Znám takový případ i u člověka a a psa, ale chválabohu jim to neprošlo

Dobré poledne....né že bych teprve vstávala,ale teď jsem se dostala ke kompu. Počasí na mašli- kdyby měl někdo zájem- vlastníme bahenní lázně pro koně. V těch sračkách se koupou denně:-(¨banda.

11.12.2007 12:13

molly napsal(a):

22.12. budu mít problémek, to má mamina narozky, se budu muset účastnit doma...

11.12.2007 12:24

cheyenne napsal(a):
22.12. budu mít problémek, to má mamina narozky, se budu muset účastnit doma...

Já se pro dnešek rozloučím, valíme za Hadříkem, možná si stihnem skočit ve volnosti, jestli bude volná hala.... jestli ne, tak se půjde flákat do ohrady, včera šlapkal jak hodinky, tak za odměnu nedostane sedlo .
Místo na kruhu jsme makali na osmičce, hodně na dvou stopách a v kontrasestavení a luxusně se uvolnil, spolupracoval, chvílema se tvářil, jako by ho to snad i bavilo .
Tak se mějte a páček

11.12.2007 12:46

cheyenne napsal(a):
Já se pro dnešek rozloučím, valíme za Hadříkem, možná si stihnem skočit ve volnosti, jestli bude volná hala.... jestli ne, tak se půjde flákat do ohrady, včera šlapkal jak hodinky, tak za odměnu nedostane sedlo .
Místo na kruhu jsme makali na osmičce, hodně na dvou stopách a v kontrasestavení a luxusně se uvolnil, spolupracoval, chvílema se tvářil, jako by ho to snad i bavilo .
Tak se mějte a páček

Pro luciáška...našla jsem nějaká ta fota...

11.12.2007 12:48

klawdie napsal(a):
Pro luciáška...našla jsem nějaká ta fota...

11.12.2007 12:51

klawdie napsal(a):

a tady něco pro pobavení...Evička týrala poníka Kevina!

11.12.2007 12:52

klawdie napsal(a):
a tady něco pro pobavení...Evička týrala poníka Kevina!

A tady něco z období obsedání...

11.12.2007 12:52

klawdie napsal(a):
A tady něco z období obsedání...

a póza z druhé strany

11.12.2007 12:53

klawdie napsal(a):
a póza z druhé strany

tady spolu tančíme...

11.12.2007 12:54

klawdie napsal(a):
tady spolu tančíme...

tady s bráškou...ten byl mrňavej

11.12.2007 12:56

klawdie napsal(a):
tady s bráškou...ten byl mrňavej

a tady silná trojka z léta..SAxík s Bábulou měli hrozně podobnou barvičku, jen tenkrát byl sahib větší

11.12.2007 13:05

klawdie napsal(a):
a póza z druhé strany

Jsem tu z obídku, dala jsem si luxusní kuřecí prsíčka se třemi druhy sýrů a brambory... dobrota jak má být.
Teda vy jste se rozjeli...někteří ty kladrubáci jsou teda musím-li to tak říct uškliváčci...
Hele je to tak ale ten strejdobratr Sáxíka se mi líbí nejvíc a ještě jeden z těch nápadníků pro kobylku...
Jdu si udělat kýbl kafe nebo usnu...zase

11.12.2007 13:26

haisovad napsal(a):
Jsem tu z obídku, dala jsem si luxusní kuřecí prsíčka se třemi druhy sýrů a brambory... dobrota jak má být.
Teda vy jste se rozjeli...někteří ty kladrubáci jsou teda musím-li to tak říct uškliváčci...
Hele je to tak ale ten strejdobratr Sáxíka se mi líbí nejvíc a ještě jeden z těch nápadníků pro kobylku...
Jdu si udělat kýbl kafe nebo usnu...zase

taky jsem ty potvurky shlédla, ale kladrubáci se mi nikdy moc nelíbili, až teda na Saxíka a pár povedených kouskůten tatík je teda taky vážně kus a tu hlavičku má velmi sympatickou! já spíš ty nosí obráceně.hehe

11.12.2007 13:57

klawdie napsal(a):
taky jsem ty potvurky shlédla, ale kladrubáci se mi nikdy moc nelíbili, až teda na Saxíka a pár povedených kouskůten tatík je teda taky vážně kus a tu hlavičku má velmi sympatickou! já spíš ty nosí obráceně.hehe

Holky, já mizím domů. Užijte si zbytek dne, já se jdu kuknout na vánoční besítku synovci. Stejně prší, tak s Honzíkem nic dělat nebudu....Ahojte A Dany,, pěkně oslav...

Jo a zdravím Zuzika až si to bude číst¨a taky Janíka, dnes nedorazila a píšu další neomluvenou....

11.12.2007 15:08

lanika napsal(a):
Holky, já mizím domů. Užijte si zbytek dne, já se jdu kuknout na vánoční besítku synovci. Stejně prší, tak s Honzíkem nic dělat nebudu....Ahojte A Dany,, pěkně oslav...

Jo a zdravím Zuzika až si to bude číst¨a taky Janíka, dnes nedorazila a píšu další neomluvenou....

Holky je to tady nějaké mrtvoučké, tak už se předčasně loučím.. papapa

11.12.2007 15:17

rocky napsal(a):
Holky je to tady nějaké mrtvoučké, tak už se předčasně loučím.. papapa

Já už také letím, mějte se všichni moc pěkně, papapa Danuška

Přidejte reakci

Přidat smajlík