Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2007 15:03

naši haflíci hrají nejčastěji fotbal s kalfasem na vodu,tak jim chci koupit k vánocům konský balon,ale všude mají jen ty malé.Chtěla bych ten velký,70 cm,ale zatím jsem na něj nikde nenarazila.Ale budou ho mít jen do výběhu,ve stáji by nám nějak nezbylo ani jedno okno....Kdo máte jaké zkušenosti s konským míčem,příp. fotky.Díky,lidi.

11.12.2007 15:15

janiska napsal(a):
naši haflíci hrají nejčastěji fotbal s kalfasem na vodu,tak jim chci koupit k vánocům konský balon,ale všude mají jen ty malé.Chtěla bych ten velký,70 cm,ale zatím jsem na něj nikde nenarazila.Ale budou ho mít jen do výběhu,ve stáji by nám nějak nezbylo ani jedno okno....Kdo máte jaké zkušenosti s konským míčem,příp. fotky.Díky,lidi.

Tak přímo s konským míčem ne ale jendou sem mu koupila takovy menší balon takovy ten pro děti s držadlama jak se na tom skače .. (byl dost hruby) ale ten muj konouch to ani ne po hodině hraní prokousl .. tak nevim jestli by to tak nebylo i s tim konskym

12.12.2007 22:11

pilgrisek napsal(a):
Tak přímo s konským míčem ne ale jendou sem mu koupila takovy menší balon takovy ten pro děti s držadlama jak se na tom skače .. (byl dost hruby) ale ten muj konouch to ani ne po hodině hraní prokousl .. tak nevim jestli by to tak nebylo i s tim konskym

Ahoj, já to vyřešila takto .

12.12.2007 22:13

mari napsal(a):
Ahoj, já to vyřešila takto .

I takto se dá použít .....

12.12.2007 22:14

mari napsal(a):
I takto se dá použít .....

A takto taky

13.12.2007 18:50

mari napsal(a):
A takto taky

Mému koni jsem taky pořídila balon...nadšení trvalo tak 3 dny a teďka se o něj chodí drbat.Víc než balon miluje obyčejnou pet lahev, kterou kouše a tak ji furt honí....v pozadí je vidět míč a mezi dveřma je lahev

13.12.2007 18:55

michaela z napsal(a):
Mému koni jsem taky pořídila balon...nadšení trvalo tak 3 dny a teďka se o něj chodí drbat.Víc než balon miluje obyčejnou pet lahev, kterou kouše a tak ji furt honí....v pozadí je vidět míč a mezi dveřma je lahev

Nám vydržely hry s míčem týden... končily úspěšnými hody do uličky a do protějšího boxu

13.12.2007 18:56

cheyenne napsal(a):
Nám vydržely hry s míčem týden... končily úspěšnými hody do uličky a do protějšího boxu

Tohle byla seznamovací hra ve výběhu , teď už míč leží v koutě v boxu...

13.12.2007 21:40

cheyenne napsal(a):
Tohle byla seznamovací hra ve výběhu , teď už míč leží v koutě v boxu...

nám vydržel den to naše trdlo ho prokouslo

13.12.2007 21:46

michaela z napsal(a):

Já mám ty dacany dva a přezdíváme jim demoliční četa a zaujme je každá nová lumpárna,hlavně toho mladšího,Azurek o všem docela dost přemýšlí...A petky urvali a Azur si u toho narazil nohu,jak se o ně prali....Proto sháním velký míč!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík