zvířátková

blanche
napsal(a):
tak píšu tam a Ty tady...
zvířátková
napsal(a):
tak píšu tam a Ty tady...
Z toho si nic nedělej ... já tam taky psala a divím se, že se mi to neposunulo
No, nemáš co závidět ... Lidí dost ... A už pomalu šílí ... Já než posbírala chleba, sýry, housky a másla pro pokojský ... A to mě poslali ještě do lékárny ...
Chtěla něco pro přítele - nějakou voňavku a to jsem nevybrala - na to potřebuju čas ... a to jsem už neměla
zvířátková

blanche
napsal(a):
Z toho si nic nedělej ... já tam taky psala a divím se, že se mi to neposunulo
No, nemáš co závidět ... Lidí dost ... A už pomalu šílí ... Já než posbírala chleba, sýry, housky a másla pro pokojský ... A to mě poslali ještě do lékárny ...
Chtěla něco pro přítele - nějakou voňavku a to jsem nevybrala - na to potřebuju čas ... a to jsem už neměla
No to jo, na to potřebuješ čas...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ale už mám tak nějak tip ... Tak zítra udělám další útok, ale na nákupy jiným asi peču ... Budu za zlou
No to jo, to jsi krutá
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No to jo, to jsi krutá
asi na těch fotkách nevypadám jako vidlák
, ale fakt škoda, že bylo blbý světlo a brzo tma
Já to vzala dneska hopem, špagety, sýr, omáčka, něco domů a zpět, venku hnus, nějak nemám na nic náladu
sadzi saj
napsal(a):
asi na těch fotkách nevypadám jako vidlák
, ale fakt škoda, že bylo blbý světlo a brzo tma
Já to vzala dneska hopem, špagety, sýr, omáčka, něco domů a zpět, venku hnus, nějak nemám na nic náladu
Ahoj Andy. Moc se všem omlouvám, že sem lezu, ale musela jsem porušit předsevzetí....
Andy,moc se omlouvám, že nepíšu, ale je toho před koncem roku totál moc. Doma padám do postele polomrtvá a v práci se nestačím pomalu ani vyčurat
Roječek ještě odpočívá, boláky má stále takové otevřenější. Nechci to uspěchat, uvidím v pátek. Ten druhý valášek, Briston, se jeví jako velký šikula se super pohybem, tak doufám, že za ten měsíc ještě něco dopilujeme a přijedeme se ukázat
Pozdravuj Elí a páček
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Ahoj Andy. Moc se všem omlouvám, že sem lezu, ale musela jsem porušit předsevzetí....
Andy,moc se omlouvám, že nepíšu, ale je toho před koncem roku totál moc. Doma padám do postele polomrtvá a v práci se nestačím pomalu ani vyčurat
Roječek ještě odpočívá, boláky má stále takové otevřenější. Nechci to uspěchat, uvidím v pátek. Ten druhý valášek, Briston, se jeví jako velký šikula se super pohybem, tak doufám, že za ten měsíc ještě něco dopilujeme a přijedeme se ukázat
Pozdravuj Elí a páček
Jé ahoj Adél, to je v pořádku, myslím, že se z holek nikdo zlobit nebude
Jinak to je v pohodě, taky poslední dobou nevím, kam dřív skočit a co dřív udělat a vyřešit a už se trochu těším, až budou svátky a snad trochu klidu a odpočinku, ani nemám pořádně čas se věnovat Elí, jak bych chtěla.
Tak Roječkovi držím palce, ať se mu to dobře hojí a s Bristonem to je fajn, že ti dělá radost a jde mu to, budu moc ráda, když přijedeš a pokecáme osobně.
Taky jsem začla něco málo s Elí dělat, ale potom měla tu rýmu, tak měla přes víkend klid a kupodivu to pomohlo a odeznělo to, takže se žádný antibiotika nekonaly, takže jsme pomalu zase začli, ale minulý víkend jsem se taky neutrhla, zase povinné návštěvy, taky nějak poslední dobou nevím, kam dřív skočit.
Tak až poleví stresové období a bude čásek, tak se ozvi.
Elí vyřídím a taky pozdravuj oba valášky
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jinak to je v pohodě, taky poslední dobou nevím, kam dřív skočit a co dřív udělat a vyřešit a už se trochu těším, až budou svátky a snad trochu klidu a odpočinku, ani nemám pořádně čas se věnovat Elí, jak bych chtěla.
Tak Roječkovi držím palce, ať se mu to dobře hojí a s Bristonem to je fajn, že ti dělá radost a jde mu to, budu moc ráda, když přijedeš a pokecáme osobně.
Taky jsem začla něco málo s Elí dělat, ale potom měla tu rýmu, tak měla přes víkend klid a kupodivu to pomohlo a odeznělo to, takže se žádný antibiotika nekonaly, takže jsme pomalu zase začli, ale minulý víkend jsem se taky neutrhla, zase povinné návštěvy, taky nějak poslední dobou nevím, kam dřív skočit.
U nás to vcelku jde. Neprší, nefouká vítr, tma není, sice je nebe jemně šedé, ale místy vykukuje i modrá...
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
U nás to vcelku jde. Neprší, nefouká vítr, tma není, sice je nebe jemně šedé, ale místy vykukuje i modrá...
U nás hnus, fuj a včera už byla v půl pátý tma, jak někde, takže jsem zvědavá, jestli dneska vůbec stihneme nějakou vyjížďku, jestli z ní zase bude bahenní koule, tak to bude něco
zvířátková

lucky
napsal(a):
tak to závidím.tady už je druhý den docela humusácky
No mě neni co závidět, já se ven za světla stejně nedostanu, takže jak je za oknem, mi může být tak trochu putna .
zvířátková
napsal(a):
No mě neni co závidět, já se ven za světla stejně nedostanu, takže jak je za oknem, mi může být tak trochu putna .
no, já zrovna uvažuji, jestli bych se třeba neprojela s Usou bez sedla kousek... já nevím. Nebo ji vezmu vyřádit na louky....poprchává, ale chudinak už včera nebyla, protože jen lilo..teď už totlik neprší....
sadzi saj
napsal(a):
Uvidíme, uvidíme. zatím je Briston jen nohatec, ale šikula. Jako kůň nebude vypadat a chodit ještě dlouho.
trénování jde pomalu, v tom blátě se fakt nedá, už aby nasněžilo. Postavíme volnost a vytáhneme všechny příští rok sportující
Koníků je tu hodně - 17ks, ohlásím pozdrav veřejně
Ty zimní nudle jsou hrozný, skoro všichni mladí nudlíkovali naštěstí je to jen taková ta rýmička.
Pokud to nevyjde s koníkama, přijedeme určitě s Týnou na kukačku
Už aby bylo po novém roce, sníh a aspoň trochu sluníčka....
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Uvidíme, uvidíme. zatím je Briston jen nohatec, ale šikula. Jako kůň nebude vypadat a chodit ještě dlouho.
trénování jde pomalu, v tom blátě se fakt nedá, už aby nasněžilo. Postavíme volnost a vytáhneme všechny příští rok sportující
Koníků je tu hodně - 17ks, ohlásím pozdrav veřejně
Ty zimní nudle jsou hrozný, skoro všichni mladí nudlíkovali naštěstí je to jen taková ta rýmička.
Pokud to nevyjde s koníkama, přijedeme určitě s Týnou na kukačku
Už aby bylo po novém roce, sníh a aspoň trochu sluníčka....
Jo jasně, uvidíš, ale bylo by to fajn, kdyby jste s tou holčinou, co trénuješ dorazili i s koníkama
Nemáš fotečku jeho?? Jinak vyfotit a ukázat
Ty jo, takových koníků, u nás je cca 13 ks i s mlaďochama. Jízdárnu zatím máme ok, i když samá čvachta, ale dá se to, zatím to zmrzlo jednou a to tam byli zmrzlý hroudy vychozený, to bylo o nohy, na tom bych já fakt nejezdila, takže to jsem neriskovala.
No já to nechtěla podcenit, loni v létě totiž měla stejný nudle a nakonec ji vet napíchal antibiotika, naštěstí se to volnem samo srovnalo, tak jsem ráda a sluníčko by bylo potřeba, už dlouho zase nesvítilo, člověk už pomalu neví, jak vypadá
sadzi saj
napsal(a):
Jo jasně, uvidíš, ale bylo by to fajn, kdyby jste s tou holčinou, co trénuješ dorazili i s koníkama
Ty jo, takových koníků, u nás je cca 13 ks i s mlaďochama. Jízdárnu zatím máme ok, i když samá čvachta, ale dá se to, zatím to zmrzlo jednou a to tam byli zmrzlý hroudy vychozený, to bylo o nohy, na tom bych já fakt nejezdila, takže to jsem neriskovala.
No já to nechtěla podcenit, loni v létě totiž měla stejný nudle a nakonec ji vet napíchal antibiotika, naštěstí se to volnem samo srovnalo, tak jsem ráda a sluníčko by bylo potřeba, už dlouho zase nesvítilo, člověk už pomalu neví, jak vypadá
no na nudlíky bacha, loni jsme se z toho nemohli dostat.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, to jo ... já osobně bych mohla vyprávět
No dyť právě proto píšu, že radši nechala na ní kouknout veta
sadzi saj
napsal(a):
No dyť právě proto píšu, že radši nechala na ní kouknout veta
tím určitě nic nezkazíš
Sice nám venku pořád mží, ale lepší to asi nebude. Usa se stejně fláká ve výběhu, tak se s ní jdu projít po loukách...s tím ježděním bez sedla to nevídím optimisticky, akorát bych měla mokrý zadek....radši beru gumáky a alou ven
krásný arábek khadraj-NA (Ponomarev x Khatreena NA)
lucky
napsal(a):
tím určitě nic nezkazíš
Sice nám venku pořád mží, ale lepší to asi nebude. Usa se stejně fláká ve výběhu, tak se s ní jdu projít po loukách...s tím ježděním bez sedla to nevídím optimisticky, akorát bych měla mokrý zadek....radši beru gumáky a alou ven
krásný arábek khadraj-NA (Ponomarev x Khatreena NA)
ještě v pohybu
lucky
napsal(a):
ještě v pohybu
No, to je kusanec ... super fotky ...
Na mě vet nekoukal a rýmu jsem měla pořád
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, to je kusanec ... super fotky ...
Na mě vet nekoukal a rýmu jsem měla pořád
Kdy že vůbec, Blaní, budou něco k těm alergiím vědět víc?
zvířátková
napsal(a):
Kdy že vůbec, Blaní, budou něco k těm alergiím vědět víc?
NO, po novém roce jdu na další doplňují testy ...
Zatím jsem alergická na kočky, psy ... trávy, prach ...
A chtějí mě testovat na koně a králíky ...
Se fakt těšim ... To snad pak ani nechci vidět, ani slyšet
No, doufám, že mi pak třeba něco pomůže ...
sadzi saj
napsal(a):
Nudlíky nebezpečný určo jsou, ale mi na horách jsme už tak nějak zvyklý
Když nejsou tmavý, řešíme teplým pitím, pak vet
my si jízdárnu šerříme až zasněží, aby se alespoň někde dalo.
jak říkám, bez koní nebo s, ale určo se potkáme
fotku Bristona nemám, ale pár ostatních asi najdu
Jdu na to - pětiletá Lepatronka
tecos
napsal(a):
Nudlíky nebezpečný určo jsou, ale mi na horách jsme už tak nějak zvyklý
Když nejsou tmavý, řešíme teplým pitím, pak vet
my si jízdárnu šerříme až zasněží, aby se alespoň někde dalo.
jak říkám, bez koní nebo s, ale určo se potkáme
fotku Bristona nemám, ale pár ostatních asi najdu
Jdu na to - pětiletá Lepatronka
roční Catanga - moje láska, po té mé srdíčko touží, to bude dělo
tecos
napsal(a):
roční Catanga - moje láska, po té mé srdíčko touží, to bude dělo
dvoleté Forsgedosky, obě už bohužel prodané....
tecos
napsal(a):
dvoleté Forsgedosky, obě už bohužel prodané....
ketty a hříbouš, bomba kobylka
tecos
napsal(a):
ketty a hříbouš, bomba kobylka
velkoprdelnice koketa, calleto
tecos
napsal(a):
velkoprdelnice koketa, calleto
le patronka s hřebečkem,
tecos
napsal(a):
ditwardka s hřebečkem
Rena - 24 z ní mají kotyzovi všechny ty nej sportovní poníky....
blanche
napsal(a):
Krasavci
Díky. Kolbovi jsou vzorní majitelé a zaplať pánbuh už dostali rozum i ohledně ježdění - dřív si mysleli, že stačí oně venčit, vajet na závody a vyhrát.... už to chápou a začínají zůročovat kvalitní původy a péči
tecos
napsal(a):
Rena - 24 z ní mají kotyzovi všechny ty nej sportovní poníky....
No a víc jich nemám vyfocených... Napravím to a pokud mě neukamenujete, ukážu.
Tak doufám, že jsem vám to tu moc nezaplácala...
Ještě Koketa a greis letos na hubertu
zvířátková

tecos
napsal(a):
No a víc jich nemám vyfocených... Napravím to a pokud mě neukamenujete, ukážu.
Tak doufám, že jsem vám to tu moc nezaplácala...
Ještě Koketa a greis letos na hubertu
Teda, to je ale krásných hnědáčků...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Viď ... Alespoň tu máme pěkné pokoukáníčko
To víš . Do kolika vůbec dneska máš?
zvířátková
napsal(a):
Teda, to je ale krásných hnědáčků...
jj, Lepatronka je krasavice a dělo.... Moc mě to s ní bavilo
tecos
napsal(a):
jj, Lepatronka je krasavice a dělo.... Moc mě to s ní bavilo
Velkoprdelnice v akci
tecos
napsal(a):
Velkoprdelnice v akci
Karinka, ta u nás byla jen na připouštění
blanche
napsal(a):
Teda fotky všech koníků jsou super! A s tou alergií..to si neumím představit být alergická a psy, koně a králíka! To bych asi skočila z mostu Děsná představa!!!
Jinak byla jsem s Usou venku na loukách. Vyřádila se , šly jsme pak podém olšiny a najednou Usa vystřelila jako dělo, ocas na zádech..honil ji pes! Bígl. Samozřejmě, Usa kolem mě kroužila kolečka, nejprve byla trochu v šoku a spíš se snažila zdrhat, ale pak cválala a dělala krčisko na toho psa a snažila se mě bránit! Poletovala kolem mě a dělala na psa bububu---neublížila by, ale vypadala nebezpečně..nakonec vzal pes draka. Někomu zdrhnul, viděla jsem ho tam se pak ještě potulovat po okolí.
Usa na něj dlabala, potom jsme se procházely, poklusávala si, jak mě dobíhala a pásla se. A holky představte si..posílám foto....
už jsem neměla araba!
ale pinta!!!!
a tímto jsem došla domů
lucky
napsal(a):
Teda fotky všech koníků jsou super! A s tou alergií..to si neumím představit být alergická a psy, koně a králíka! To bych asi skočila z mostu Děsná představa!!!
Jinak byla jsem s Usou venku na loukách. Vyřádila se , šly jsme pak podém olšiny a najednou Usa vystřelila jako dělo, ocas na zádech..honil ji pes! Bígl. Samozřejmě, Usa kolem mě kroužila kolečka, nejprve byla trochu v šoku a spíš se snažila zdrhat, ale pak cválala a dělala krčisko na toho psa a snažila se mě bránit! Poletovala kolem mě a dělala na psa bububu---neublížila by, ale vypadala nebezpečně..nakonec vzal pes draka. Někomu zdrhnul, viděla jsem ho tam se pak ještě potulovat po okolí.
Usa na něj dlabala, potom jsme se procházely, poklusávala si, jak mě dobíhala a pásla se. A holky představte si..posílám foto....
už jsem neměla araba!
ale pinta!!!!
a tímto jsem došla domů
a to jsem ji zrovna včera vyprala po dlouhé době ocas, už s bílou neměl moc společného-....no a nyní byl black
lucky
napsal(a):
a to jsem ji zrovna včera vyprala po dlouhé době ocas, už s bílou neměl moc společného-....no a nyní byl black
a co se stalo?
Slečna si občas popoběhla a zmlátila s při vyhazování tím copem
no a šly jsme po louce a jsou tam asi tři chatky a k nim vede černá škvárová cesta..je to mazlavé a rozbředlé. No ne že ta moje si popoběhla, vlátla si na tu cestu a nastal pokus o rollback ...s následným cvikem..no, jak to nazvat...noha sem, noha tam, na zem já se podívám ...no prostě tam sebou sekla a měla jsem vraníka
.
Ne že by sebou sekla na blátě o metr vedle na poli. Ne. Ona sebou sekne na té černé jemné škváře...víte co mi doma dalo práce tu černou z ní vyprat!!!!
lucky
napsal(a):
a co se stalo?
Slečna si občas popoběhla a zmlátila s při vyhazování tím copem
no a šly jsme po louce a jsou tam asi tři chatky a k nim vede černá škvárová cesta..je to mazlavé a rozbředlé. No ne že ta moje si popoběhla, vlátla si na tu cestu a nastal pokus o rollback ...s následným cvikem..no, jak to nazvat...noha sem, noha tam, na zem já se podívám ...no prostě tam sebou sekla a měla jsem vraníka
.
Ne že by sebou sekla na blátě o metr vedle na poli. Ne. Ona sebou sekne na té černé jemné škváře...víte co mi doma dalo práce tu černou z ní vyprat!!!!
tady už po vyprání
zvířátková

lucky
napsal(a):
tady už po vyprání
Dobré ránko! Tak jsem zase tu, mám ale teda radost. Jsem normálně za posledních pár dní odrovnaná, bolí mě pravá ruka a záda. Ruka hlavně z toho, že jsem předchozí 2 dny proděrovala snad tisícovku papírů a ta naše děrovačka je tak pitomá, že jí člověk musí k děrování přemluvit plnou silou. No, už je čtvrtek, víkend se blíží, aleluja
Uska parádní, škvára asi musí být oříšek, to drží no. Ale zase podle toho, jak je pořád čistá, tak jí to člověk musí i odpustit, trocha toho drbání jednou za rok.... Já si už zítra budu muset začít odbahňoval Grantíka, abych v sobotu nevyjela jak s bahňákem největším, snad bude už v sobotu hezky. Do neděle by sebou totiž o zem mohl praštit ještě jednou.
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak jsem zase tu, mám ale teda radost. Jsem normálně za posledních pár dní odrovnaná, bolí mě pravá ruka a záda. Ruka hlavně z toho, že jsem předchozí 2 dny proděrovala snad tisícovku papírů a ta naše děrovačka je tak pitomá, že jí člověk musí k děrování přemluvit plnou silou. No, už je čtvrtek, víkend se blíží, aleluja
Uska parádní, škvára asi musí být oříšek, to drží no. Ale zase podle toho, jak je pořád čistá, tak jí to člověk musí i odpustit, trocha toho drbání jednou za rok.... Já si už zítra budu muset začít odbahňoval Grantíka, abych v sobotu nevyjela jak s bahňákem největším, snad bude už v sobotu hezky. Do neděle by sebou totiž o zem mohl praštit ještě jednou.
Jinak všechno nejlepší k svátku, Lucí!
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
Ahoj, já se hlásím, dorazila jsem z noční a samozřejmě taky musím popřát vše nej k svátku!!!
Čauky holčiny! Tak aspoň, že nás tu zase bude o něco víc. Já tu studuju obrazové plánky k nové malé kopírce i se scenerem, čučim jak blázen, že se šéfík plácnul přes kapsu. Doteď jsem chodila kopírovat naproti do firmy a žadonila tam u někoho, jestli bych si to u nich mohla okopírovat, fakt trapárna. Tak jsem za tuhle mrňavou moc ráda. Akorát to užití mohli trošku víc popsat, je to tak blbě nakreslené, jsem z toho tumpachová...
zvířátková
napsal(a):
Čauky holčiny! Tak aspoň, že nás tu zase bude o něco víc. Já tu studuju obrazové plánky k nové malé kopírce i se scenerem, čučim jak blázen, že se šéfík plácnul přes kapsu. Doteď jsem chodila kopírovat naproti do firmy a žadonila tam u někoho, jestli bych si to u nich mohla okopírovat, fakt trapárna. Tak jsem za tuhle mrňavou moc ráda. Akorát to užití mohli trošku víc popsat, je to tak blbě nakreslené, jsem z toho tumpachová...
NO vidíš, to máte asi jako firemní vánoční dárek
Ahojky, spíš po nočních alespoň chvilku doma ?
Nebo i trochu v práci ?
zvířátková
napsal(a):
no když by nechtěla spolupracovat tak se do ní musí mlátit , my to takhle v práci taky děláme
Ovšem nejlepší je když žádná nepremává a my musíme až nahoru do 3. patra
blanche
napsal(a):
NO vidíš, to máte asi jako firemní vánoční dárek
Ahojky, spíš po nočních alespoň chvilku doma ?
Nebo i trochu v práci ?
no v práci si taky zdřímnem, ale v autě kde nejdou sklopit ani sedačky, takže nic moc akorát jsme z toho polámaný. A po noční se vždycky dopoledne snažím prospat, ale kolikrát to nejde, tělo je naučený na to, že přes den se moc nespí. Trvalo mi třičtvrtě roku než si můj organismums zvykl na to, že pracuje i v noci. To jsem pravidelně každý týden zvracela, bylo mi zle, bolela mě hlava, furt nemocná, no konečně je to za mnou
sadzi saj

naftalinka
napsal(a):
no když by nechtěla spolupracovat tak se do ní musí mlátit , my to takhle v práci taky děláme
Ovšem nejlepší je když žádná nepremává a my musíme až nahoru do 3. patra
Hoj holky,
zdravím pozdě, ale přece, nějak se mi to tu po ránu nahromadilo
Jinak Lucince vše nej k svátku
A pro Adél, super fotečky, Le Patronka moc pěkná, Catanga ještě krásnější, pro ty mám také slabost, ve Vrchovanech jednu měli, viz foto, taky jsem moc slintala , akorát teda ta velkoprdelnice je brutálně zarolovaná
a jinak koukej Bristona vyfotit, ať vím, na jakém krasavci jezdíš
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Hoj holky,
zdravím pozdě, ale přece, nějak se mi to tu po ránu nahromadilo
Jinak Lucince vše nej k svátku
A pro Adél, super fotečky, Le Patronka moc pěkná, Catanga ještě krásnější, pro ty mám také slabost, ve Vrchovanech jednu měli, viz foto, taky jsem moc slintala , akorát teda ta velkoprdelnice je brutálně zarolovaná
a jinak koukej Bristona vyfotit, ať vím, na jakém krasavci jezdíš
A v akci, snad se Petra nebude zlobit
zvířátková
napsal(a):
Jé, děkuji! Já úplně zapoměla, že je Lucie..... Já na to fakt zapomínám. Pro mě pamatovat si narozeniny či svátky je nemožné. Zato si pamatuji všechna data narození všech našich psů, i většinu tetovacích čísel, rodokmeny a samozřejmě i Usu..narození si pamatuji spolehlivě, většinu předků..ale když mi lidi přijdou gratulovat, tak na ně koukám jako puk, co blbnou
No jo, jednou za čas ji to odpustí..špindíře Ale byla to sranda, kdyby jste viděli ta její vyvalená kukadla, že najednou šla k zemi a pak jak se postavila to byl takový ten výraz ...fůůůj! Bakííí!
A ohlížela se co že to má za sajrajt na sobě
..možná proto se neválí, není ráda špinavá
naftalinka
napsal(a):
no v práci si taky zdřímnem, ale v autě kde nejdou sklopit ani sedačky, takže nic moc akorát jsme z toho polámaný. A po noční se vždycky dopoledne snažím prospat, ale kolikrát to nejde, tělo je naučený na to, že přes den se moc nespí. Trvalo mi třičtvrtě roku než si můj organismums zvykl na to, že pracuje i v noci. To jsem pravidelně každý týden zvracela, bylo mi zle, bolela mě hlava, furt nemocná, no konečně je to za mnou
Fíha ... to já dělám už asi 5 let na směny ...
Nejdřív R,O,N a teď dělám 12cky, krátkej x dlouhej - denní x noční ...
Na recepci hotelu
Kde to Ty pracuješ ? A jen noční ?
naftalinka
napsal(a):
ne, ne taky 12 dení X noční a jsem u celníků
Někdy hustý, co ?
Nevím jak u tebe ... ale já jsem nejvíce unavená, když přijdu na noční ... a když můžu spát, tak to moc nejde ...
Si kolikrát říkám, co je lepší - jestli denní, nebo noční ... Denní - celý den zabitý ... Ty noční je zase pak člověk jak po opici, co ?
zvířátková

lucky
napsal(a):
Jé, děkuji! Já úplně zapoměla, že je Lucie..... Já na to fakt zapomínám. Pro mě pamatovat si narozeniny či svátky je nemožné. Zato si pamatuji všechna data narození všech našich psů, i většinu tetovacích čísel, rodokmeny a samozřejmě i Usu..narození si pamatuji spolehlivě, většinu předků..ale když mi lidi přijdou gratulovat, tak na ně koukám jako puk, co blbnou
No jo, jednou za čas ji to odpustí..špindíře Ale byla to sranda, kdyby jste viděli ta její vyvalená kukadla, že najednou šla k zemi a pak jak se postavila to byl takový ten výraz ...fůůůj! Bakííí!
A ohlížela se co že to má za sajrajt na sobě
..možná proto se neválí, není ráda špinavá
Nějak zaostávám, bojuju tu s tou kopírkou, nějak to nejde, křáp jeden. Jsem tam narvala barvy a měla zapnout zapínání, čekat minutu a půl a bude prý fungovat, no a bliká už 5 minut .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Nějak zaostávám, bojuju tu s tou kopírkou, nějak to nejde, křáp jeden. Jsem tam narvala barvy a měla zapnout zapínání, čekat minutu a půl a bude prý fungovat, no a bliká už 5 minut .
taky nějak nestíhám, ale už jsem to všechno tady přelouskala, tak snad to bude ok
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
taky nějak nestíhám, ale už jsem to všechno tady přelouskala, tak snad to bude ok
Už už, už se mi to podařilo rozchodit, zvuky, jak když to bouchne a teď je to zřejmě připravené na kopčení, jdu to prubnout, ta technika je děs-běs .
sadzi saj
napsal(a):
no jo, to já se musím pustit do práce a nechce se mi......ale musím
jo, jinak tady je ta nožička jak na ní měla tu infekci. Namazala jsem to včera zase, mažu to každý den, ale už to vypadá moc dobře, většina se zahojila a má růžovou kůžičku, jenomže tohle je takový sajrajt nažloutlý, asi je to i ze sírou, že to nemůžu z nohy dostat dolů a v tom fujtajblu těžko zjišťuji co je vyhojené a co ještě ne.
zvířátková

lucky
napsal(a):
no jo, to já se musím pustit do práce a nechce se mi......ale musím
jo, jinak tady je ta nožička jak na ní měla tu infekci. Namazala jsem to včera zase, mažu to každý den, ale už to vypadá moc dobře, většina se zahojila a má růžovou kůžičku, jenomže tohle je takový sajrajt nažloutlý, asi je to i ze sírou, že to nemůžu z nohy dostat dolů a v tom fujtajblu těžko zjišťuji co je vyhojené a co ještě ne.
Tak jsem jí úspěšně probrala, dneska už mám odmakáno .
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Tak jsem jí úspěšně probrala, dneska už mám odmakáno .
sadzi saj
napsal(a):
Jsme Ti psali - stačilo zmlátit
Takhle jsem to vysvětlovala i té mojí nedávno ... Nebo léčba šokem - vyrvání a zarvání do zásuvky
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jsme Ti psali - stačilo zmlátit
Takhle jsem to vysvětlovala i té mojí nedávno ... Nebo léčba šokem - vyrvání a zarvání do zásuvky
tak to mi máme asi divnou, na tu tohle nezabírá
sadzi saj
napsal(a):
do všeho je nejlepší praštit...buď se to rozjede, nebo se to vyhodí
chlupatý medvídek
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Však ono to přijde, až mě naštve .
sadzi saj
napsal(a):
Máte spíš divnou - to se vidí málo kdy ... Fungující
Jak vás to v práci baví ?
Mě moc ne ... Tu budu platná jak šála v červenci a pak budu večer do noci strašit na koních a pak hurá do morny na chalupu ... To bude zase kláda ...
Tam už pomalu spím ve svetru
jednou i v čepici ... To bylo ale loni ... Bylo mi blbě a nemohla se zahřát
blanche
napsal(a):
Máte spíš divnou - to se vidí málo kdy ... Fungující
Jak vás to v práci baví ?
Mě moc ne ... Tu budu platná jak šála v červenci a pak budu večer do noci strašit na koních a pak hurá do morny na chalupu ... To bude zase kláda ...
Tam už pomalu spím ve svetru
jednou i v čepici ... To bylo ale loni ... Bylo mi blbě a nemohla se zahřát
no já si teď půjdu lehnout, odpol jedu k babice a večer zase na noční. Na koníky až zejtra, dneska na ne není čas o víkendu jim to vynahradím
zvířátková

naftalinka
napsal(a):
no já si teď půjdu lehnout, odpol jedu k babice a večer zase na noční. Na koníky až zejtra, dneska na ne není čas o víkendu jim to vynahradím
Mě to nebaví ani trošku, ale zatím jsem toho moc neudělala, mám všechno připravené, takže záleží, kdy zavolá nebo připádí šéf s nějakým novým úkolem. No, už bude deset, ještě 6 hodin, bože, za co mě trestáš .
zvířátková
napsal(a):
Mě to nebaví ani trošku, ale zatím jsem toho moc neudělala, mám všechno připravené, takže záleží, kdy zavolá nebo připádí šéf s nějakým novým úkolem. No, už bude deset, ještě 6 hodin, bože, za co mě trestáš .
No, mě to dneska utíká - už jen 9hodin a 15 min jako bonus
Je mi z toho docela blbě
Raději to nepočítám
blanche
napsal(a):
Tak dobrou noc
Ahoj všem.
I já se přidávám ke přání všeho nej Lucce, i když jí vlastně neznám...
Andy - velkoprdelnice mám´, nebo spíš měla, už se pracuje i na něčem jiném, jen dva stupně výcviku - chci makat, nechci makat. Nad tím skokem je s majitelkou, zarolovaná s kámoškou. Paní majitelka nic neuměla, odmítala na kobylu kohokoliv pustit a ta jako správný Caleto jí po dvou letech kravin přestala i chodit do předu.
Beiston je chlupatá, nohatá ošklivka , určo ho ale vyfotím.
Posílám vyrostlé miminko Zvažujeme koupi ještě jedné, doufám, že to dopadne. Přítel celník je mírně proti
sadzi saj

lucky
napsal(a):
jéé..no to je dobré..dobrou noc
Zuzi dobrou, teda holky, vy jedete, nějak dneska nestíhám a nechytám se
Mám v práci trochu fofřík
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Zuzi dobrou, teda holky, vy jedete, nějak dneska nestíhám a nechytám se
Mám v práci trochu fofřík
Taky přeju dobrou
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Ahoj všem.
I já se přidávám ke přání všeho nej Lucce, i když jí vlastně neznám...
Andy - velkoprdelnice mám´, nebo spíš měla, už se pracuje i na něčem jiném, jen dva stupně výcviku - chci makat, nechci makat. Nad tím skokem je s majitelkou, zarolovaná s kámoškou. Paní majitelka nic neuměla, odmítala na kobylu kohokoliv pustit a ta jako správný Caleto jí po dvou letech kravin přestala i chodit do předu.
Beiston je chlupatá, nohatá ošklivka , určo ho ale vyfotím.
Posílám vyrostlé miminko Zvažujeme koupi ještě jedné, doufám, že to dopadne. Přítel celník je mírně proti
Ahoj Adél,
no docela brutální fotka, včera mi o tom psala i kámoška, že sem koukala na fotky a zírala na to zarolování, tak proto se ptám, pro objasnění situace
Odkud vlastně přesně si??
Jé to je jack russel teriér, ale nevím, jestli jsem to napsala dobře
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj Adél,
no docela brutální fotka, včera mi o tom psala i kámoška, že sem koukala na fotky a zírala na to zarolování, tak proto se ptám, pro objasnění situace
Odkud vlastně přesně si??
Jé to je jack russel teriér, ale nevím, jestli jsem to napsala dobře
jj, je to jack russell , moje láska. právě spí u mě v kanceláři na křesle
Koketka to umí i líp, nepřijde mi, že by byla až tak brutálně. Za otěží jde fest, ale aspoň má záď pěkně. Už je to ale na dobré cestě.Měla jsem já na jednom VT a hodně se zlepšila. Uvidíme jestli na ní nebudu příští rok drezůrovat, když skákat jí moc nebaví
Jsem z HK, a už čtvrtý rok bydlím v Polici nad Metují - cca 18 od Náchoda a 15 od broumova...
tecos
napsal(a):
Koketka to umí i líp, nepřijde mi, že by byla až tak brutálně. Za otěží jde fest, ale aspoň má záď pěkně. Už je to ale na dobré cestě.Měla jsem já na jednom VT a hodně se zlepšila. Uvidíme jestli na ní nebudu příští rok drezůrovat, když skákat jí moc nebaví
Jsem z HK, a už čtvrtý rok bydlím v Polici nad Metují - cca 18 od Náchoda a 15 od broumova...
děkuji za gratulaci..no my skoro všichi se tady známe jen ze psaní..osobně vlastně ne, že...
máš krásného pesana Fakt rozkkošný
lucky
napsal(a):
děkuji za gratulaci..no my skoro všichi se tady známe jen ze psaní..osobně vlastně ne, že...
máš krásného pesana Fakt rozkkošný
Díky, je to můj miláček a totál závislák, vše dělá se mnou. jen když jdu na wc čeká před dveřmi
máme ještě dva ohaře, takže další jack by byl čtvrtý pes
Ale doufám, že to dopadne. Jsme taková menší ZOO
NA dva panelékové byty to jde...
Dnes je se mnou v práci, pomáha Večer máme předvánoční setkání THP, takže jsem jen do 12ti a mimi se mnou
Na podzim budou štěňátka, tak se můžeš přihlásit
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Díky, je to můj miláček a totál závislák, vše dělá se mnou. jen když jdu na wc čeká před dveřmi
Dnes je se mnou v práci, pomáha Večer máme předvánoční setkání THP, takže jsem jen do 12ti a mimi se mnou
Jé, tak to se máš, bych taky brala
A na kolik také štěňátko vyjde?? Asi to moc není hlídací, co.
tecos
napsal(a):
Hafan je krásný ... Se máš ... Takovou pomoc by jsem brala taky
sadzi saj

tecos
napsal(a):
No jsem o něm přemýšlela, aby mohl být i doma, ale potřebuju hlídače a prý jsou to hyperaktivisti
No nevim, ale je zarolovaná za kolmicí, nedávno o tom byla rozsáhlá diskuze na eqch viz rollkur nebo jak se to píše, hlava má skoro na prsou, ale samo jde o okolnosti okolo
Ty jo, to k nám máš 160 km
sadzi saj
napsal(a):
Jé, tak to se máš, bych taky brala
A na kolik také štěňátko vyjde?? Asi to moc není hlídací, co.
je to v bytě docela záhul. Bezpapírová fenka 10tis, papírová kolem 25, pes bez pp 8, s pp 18
Jeckii je bez pp a zvažujeme ještě jednu papírovou
Andy, je všechno jen hlídač moc ne. Když někdo přijde tak nám to ohlásí a konec. Je hravá, neúnavná, kamarádská, fixovaná na člověka. Jack je nejšťastnější pokud může pána všude a při všem doprovázet. Je to velký lovec se super vlohama... uf, jen ty papíry nemá, ale to neva, je to prostě moje láska...
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Aáááá, Andy chce pořídit taky přírustek do ZOO
Dámy, vy dneska sáláte vtipem
, ale je pravda, že už takovou Zoo máme doma
sadzi saj
napsal(a):
No jsem o něm přemýšlela, aby mohl být i doma, ale potřebuju hlídače a prý jsou to hyperaktivisti
No nevim, ale je zarolovaná za kolmicí, nedávno o tom byla rozsáhlá diskuze na eqch viz rollkur nebo jak se to píše, hlava má skoro na prsou, ale samo jde o okolnosti okolo
Ty jo, to k nám máš 160 km
Jak říkám, znala jen dvě fáze - nic nebo takhle moc. Za začátku pro nás bylo přijatelnější, že alespoň reagovala na pomůcky, i když přehnaně. Ta fotka je z první nápravné hodiny.
160 Km nic není S pesanama jezdím mnohem víc, jsem zvyklá cestovat. Ještě jsem Týně neříkala o novém termínu, ale jsem přesvědčená, že podívat se pojede určitě
Pokud chceš super kamaráda a společníka, není lepší pes než Jack.... Hlídat? Jackynka se mnou spí v posteli
ZOO, to znám... zjišťuji, že jsme asi vážně thlí. No,snad už dopadne i nějaký baráček...
tecos
napsal(a):
Jak říkám, znala jen dvě fáze - nic nebo takhle moc. Za začátku pro nás bylo přijatelnější, že alespoň reagovala na pomůcky, i když přehnaně. Ta fotka je z první nápravné hodiny.
160 Km nic není S pesanama jezdím mnohem víc, jsem zvyklá cestovat. Ještě jsem Týně neříkala o novém termínu, ale jsem přesvědčená, že podívat se pojede určitě
Pokud chceš super kamaráda a společníka, není lepší pes než Jack.... Hlídat? Jackynka se mnou spí v posteli
ZOO, to znám... zjišťuji, že jsme asi vážně thlí. No,snad už dopadne i nějaký baráček...
No, u nás taky trochu ZOO - doma králík a 2 rybičky ... Chalupa - 1/2 koně, 2 kočky ... A to se bude asi pak do podkroví stěhovat andulka a ráda bych želvičku - na tu alergii snad mít nebudu
Psa bych taky ráda ... Ale nevím nevím ...
blanche
napsal(a):
No, u nás taky trochu ZOO - doma králík a 2 rybičky ... Chalupa - 1/2 koně, 2 kočky ... A to se bude asi pak do podkroví stěhovat andulka a ráda bych želvičku - na tu alergii snad mít nebudu
Psa bych taky ráda ... Ale nevím nevím ...
tak my máme Jackinu, dva ohaře, želvu, suchozemskou, žaka, štiku v obr akvárku, mega akvárko s terčovcema nebo jak se to jmenuje
, jednoho koně, nedávno jsme pohřbili křečky, chamík na cestě
, dvakrát byt 3+1 a barák doufám taky na cestě
Nebo se už z toho zcvoknu....
tecos
napsal(a):
tak my máme Jackinu, dva ohaře, želvu, suchozemskou, žaka, štiku v obr akvárku, mega akvárko s terčovcema nebo jak se to jmenuje
, jednoho koně, nedávno jsme pohřbili křečky, chamík na cestě
, dvakrát byt 3+1 a barák doufám taky na cestě
Nebo se už z toho zcvoknu....
No, to je hustej zvěřinec
Mám co dohánět
Mě tak napadlo " LUCIE, NOCÍ UPIJE " Lucky ... doufám, že budeš pořádně chlastat
Ať je zase světlo
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Ty jo, tak to si cestovatelka Docela bych, aby na Elčí mi kouklo víc zkušených ok, ale takovou dálku tě nechci tahat
proto jsem se ptala, odkud že to vlastně přímo si, jsem věděla, že si vždy psala Broumov.
No já doufám, že přijedete i s koníkama Už se mi to celkem naplňuje, mám volný 3 místo určitě další napůl.
No přítel možná bude měnit práci a bude chodit na noční, tudíž budu doma samotinká opuštěná a většinou mám strach, aby tam nelezli zloději , protože naše vlčanda už je babča a moc už toho taky nenahlídá.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No, to je hustej zvěřinec
Mám co dohánět
Mě tak napadlo " LUCIE, NOCÍ UPIJE " Lucky ... doufám, že budeš pořádně chlastat
Ať je zase světlo
No tak to mě to přijde, že je spíš čím dál tím dřív ta tma
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Ty jo, tak to si cestovatelka Docela bych, aby na Elčí mi kouklo víc zkušených ok, ale takovou dálku tě nechci tahat
proto jsem se ptala, odkud že to vlastně přímo si, jsem věděla, že si vždy psala Broumov.
No já doufám, že přijedete i s koníkama Už se mi to celkem naplňuje, mám volný 3 místo určitě další napůl.
No přítel možná bude měnit práci a bude chodit na noční, tudíž budu doma samotinká opuštěná a většinou mám strach, aby tam nelezli zloději , protože naše vlčanda už je babča a moc už toho taky nenahlídá.
Jééé, holky, já bych toho brala, pes je moje životní přání, ale jaksi furt na něj není čas ani místo, suchozemskou želvičku bych hrozně moc ráda, uchvátily mě i ty na dovče, ale slyšela jsem, že to není s nima sranda, že jsou hodně náchylné a těžko krmitelné, navíc to zazimování a ostatní... A křečíka nebo rybičky bych brala hned, jenže kam my bychom to dali, máme 2 místnosti + chodbu a koupelnu. Takže nevim nevim
sadzi saj
napsal(a):
jj, to my jse, hustý. Rodiče říkají, že šílení. ještě, že bydlí v HK, tudíž 100Km daleko. Když je mi smutno, za hodinku jsem u nich a oni mi do ničeho na dálku nekecají. nebo jo, ale jim to prt platný
Neumím si život bez zvířátek představit.
Andy, pokud chceš kámoše na osamnělé chvíle, můžu JAcka doporučit
Zkušené oko to jsi mě pobavila, ale i potěšila
Michaele nesahám ani po kotníky....
Na kukandu přijedeme stopro
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Jééé, holky, já bych toho brala, pes je moje životní přání, ale jaksi furt na něj není čas ani místo, suchozemskou želvičku bych hrozně moc ráda, uchvátily mě i ty na dovče, ale slyšela jsem, že to není s nima sranda, že jsou hodně náchylné a těžko krmitelné, navíc to zazimování a ostatní... A křečíka nebo rybičky bych brala hned, jenže kam my bychom to dali, máme 2 místnosti + chodbu a koupelnu. Takže nevim nevim
Jo a žaka taky závidím .
sadzi saj

tecos
napsal(a):
jj, to my jse, hustý. Rodiče říkají, že šílení. ještě, že bydlí v HK, tudíž 100Km daleko. Když je mi smutno, za hodinku jsem u nich a oni mi do ničeho na dálku nekecají. nebo jo, ale jim to prt platný
Neumím si život bez zvířátek představit.
Andy, pokud chceš kámoše na osamnělé chvíle, můžu JAcka doporučit
Zkušené oko to jsi mě pobavila, ale i potěšila
Michaele nesahám ani po kotníky....
Na kukandu přijedeme stopro
Jj, já myslela k nám do stáje, nesídlím tam, kde bude soustředění, ale o dalších 20 km dál směrem na Mělník. Myslela juknout někoho dalšího, pokecat a tak, kdo má zase jiné zkušenosti. No doufám, že to soustředění vyjde a Michaela mi nějak poradí, mám totiž pocit, že jsme na nějakém mrtvém bodě neznáš tu ženskou ze stránek www.nessy.estranky.cz ??
No uvidíme se zvířátkama, to je ještě daleko
Herdek dávejte sem fotečky, ať to tu není samý ryzoj
zvířátková
napsal(a):
Jo a žaka taky závidím .
žako je hnědej holub. ode mě na sebe nenechá šáhnout, přítelovi žere z pusy piškoty. Tudíž máme doma samici, říká se, že reagují na opačné pohlaví. Je to hroznej ukřičenec. Sedí v obýváku na stromu a řve a řve
. Občas, někdy je i hodný. Otvírá skříně, ničí klávesnici, knížky.... Suchozemská želva je v poho. Přez léto žere pampelišky, jitrocel, jahody.... na podzim ledový salát. pak už jí nedávám žrát, on začně spát a já jí hodím do sklepa... Na jaře jí hlídám a když se probudí, vezmu jí do bytu.... Přijde mi naprosto nenáročná.... Aleje s ní sranda, krásně sprintuje a psi nám jí nosí
sadzi saj

tecos
napsal(a):
žako je hnědej holub. ode mě na sebe nenechá šáhnout, přítelovi žere z pusy piškoty. Tudíž máme doma samici, říká se, že reagují na opačné pohlaví. Je to hroznej ukřičenec. Sedí v obýváku na stromu a řve a řve
. Občas, někdy je i hodný. Otvírá skříně, ničí klávesnici, knížky.... Suchozemská želva je v poho. Přez léto žere pampelišky, jitrocel, jahody.... na podzim ledový salát. pak už jí nedávám žrát, on začně spát a já jí hodím do sklepa... Na jaře jí hlídám a když se probudí, vezmu jí do bytu.... Přijde mi naprosto nenáročná.... Aleje s ní sranda, krásně sprintuje a psi nám jí nosí
Ježiš a to jí nic neudělají, tak to je hustý
Mánička je taky hustá, vesele trajdá po bytě, včera po nás sama skákala, přišla k přítelovi a hub do klína, pak zase lezla ke mě na gauč, normálně vyměněný králík, tohle vůbec nedělala, mám z ní radost
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Jj, já myslela k nám do stáje, nesídlím tam, kde bude soustředění, ale o dalších 20 km dál směrem na Mělník. Myslela juknout někoho dalšího, pokecat a tak, kdo má zase jiné zkušenosti. No doufám, že to soustředění vyjde a Michaela mi nějak poradí, mám totiž pocit, že jsme na nějakém mrtvém bodě neznáš tu ženskou ze stránek www.nessy.estranky.cz ??
Aha, takže né papouch, ale holub? To je zajímavý.... Ten ale musí všechno posr...., ne? Fakt Ti přijde želvička nenáročná, jo? Já bych jí brala hned, ale musí se jí svítit, ne? Chtějí tu UV zářivku. Taky ty jejich ceny nejsou žádné lidovky...
sadzi saj
napsal(a):
Já a chlastat? Hm...ani moc nee.
Tecos, Ty máš mega akvárko s terčovcema!!! Ukáááž!! To je moje láska! Můj sen! Chci se jednou taky pořídit, minimálně 250 litrů a terčovce!! zatím má jen scalary atd. kdysi jsem chovala ryby, ještě teď tady mám asi 4 prázdná akvárka, čas už není, věnuji se koni, ale ti terčovci, to je moje láska!
lucky
napsal(a):
Tecos, Ty máš mega akvárko s terčovcema!!! Ukáááž!! To je moje láska! Můj sen! Chci se jednou taky pořídit, minimálně 250 litrů a terčovce!! zatím má jen scalary atd. kdysi jsem chovala ryby, ještě teď tady mám asi 4 prázdná akvárka, čas už není, věnuji se koni, ale ti terčovci, to je moje láska!
Discus Malboro yelow face
zvířátková

lucky
napsal(a):
Discus Malboro yelow face
Ty modré jsou boží, stejně je ta příroda čarodějnice...
zvířátková

lucky
napsal(a):
blue diamond
Mě zase láká kulaté akvárko a do toho jednu bojovnici - samečka. Ale říká se, že z kulatého se časem každá zmagoří...
lucky
napsal(a):
tento, že? Ten je bombastický
jich je nepřeberné množství barevných variant..jsou to asi nejkrásnější sladkovodní ryby
zvířátková

lucky
napsal(a):
tento, že? Ten je bombastický
To je snad fotomontáž, ne? Paráda, jak kdyby slezl z palety...
lucky
napsal(a):
jo, tak přesně tyhle barevný placky doma máme, zrovna se vytírají. Jsou přítelovi,mě se spíš líbí mořská akvárka s Nemem
O víkendu je vyfotím, do neděle nebudu doma.
želvě nesvítíme, je na parapetu. Suchozemský nepotřebují UV. Já mám svojí od kámoše, mimino za 700.
Tu slečnu ze stránek od vidění znám, viděla jsem jí u Romany Hájkový. je dobrá
Musím makenčit, jdu za chvilku domů, ozvu se z tepla domova
zvířátková
napsal(a):
Mě zase láká kulaté akvárko a do toho jednu bojovnici - samečka. Ale říká se, že z kulatého se časem každá zmagoří...
jj, kulaté je na houby. To bych nechtěla. Mě se časem každé akvárko už zda malé. V obýváku mám 110l a taky už se mi zdá pidi
ten je, co?
tecos
napsal(a):
jo, tak přesně tyhle barevný placky doma máme, zrovna se vytírají. Jsou přítelovi,mě se spíš líbí mořská akvárka s Nemem
želvě nesvítíme, je na parapetu. Suchozemský nepotřebují UV. Já mám svojí od kámoše, mimino za 700.
jj, já taky makenčím ..fakt dobrý výraz
tyhle placky prostě já můžu
lucky
napsal(a):
jj, já taky makenčím ..fakt dobrý výraz
tyhle placky prostě já můžu
mimochodem, to není fotomontáž..oni jsou fakt tak překrásně barevní. Jsou úžasní a vidět je naživo elegantně plavat je zážitek..zvlášť když dospělí bývají velikosti..no jako když si roztáhneš dlaň i s prsty, tak tak velcí bývají terčovci v dopělosti. Někteří víc, někteří méne, ale jsou to kusance zářící barvami
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Ok
Tak to mě těší, protože je z Mladé Boleslavi a jezdí přes Mělník do Kralup někoho trénovat, takže má kolem mě cestu a už jsme spolu byli v kontaktu přes mail a nebyl by problém se u mě stavovat, takže mám v plánu se s ní domluvit, aby se přijela podívat a kouknout a uvidíme
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, to jsou teda kusani, to abys měla mega akvárko...
Já taky pro ukázku bojovnici, kdyby někdo neznal...
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No, to jsou teda kusani, to abys měla mega akvárko...
Já taky pro ukázku bojovnici, kdyby někdo neznal...
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková
napsal(a):
mají taky miliony barviček
a ještě jednoho krasavce
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
a ještě jednoho krasavce
Teda vy jste se tu rozjeli s těma rybičkama a kdo bude první
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Teda vy jste se tu rozjeli s těma rybičkama a kdo bude první
Taky dost, už je tu překoníkováno .
zvířátková
napsal(a):
a ještě jednoho krasavce
NO jo, ty jsou překrásné..ty poslední tři jsem taky měla. Ale nežije to moc dlouho a je to ryba celkem na h... ... když ji koupíš malou, tak není nic moc, vypěstuješ ji do téhle krásy u zrcádka. Musí být bez příslušníka svého druhu (teda samce), jinak se poškubou a zabijou. Když konečně krásně doroste a má překrásné ploutve, tak začne být líbá ryba, věčně někde zalezlý pod listím a posledního půl roku ho člověk ani nevídí ...na okrasu v akvárku je tak půl roku. Před tím je to tintě nedodělek a pak je to líná zdechlinka pod listím
. Ale jinak jsou Betty nádherné, to ano. Taky uvažuji, že zase jednoho koupím.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Taky dost, už je tu překoníkováno .
Spíš přeryzákováno , ale zase bez foteček není na co koukat
lucky
napsal(a):
NO jo, ty jsou překrásné..ty poslední tři jsem taky měla. Ale nežije to moc dlouho a je to ryba celkem na h... ... když ji koupíš malou, tak není nic moc, vypěstuješ ji do téhle krásy u zrcádka. Musí být bez příslušníka svého druhu (teda samce), jinak se poškubou a zabijou. Když konečně krásně doroste a má překrásné ploutve, tak začne být líbá ryba, věčně někde zalezlý pod listím a posledního půl roku ho člověk ani nevídí ...na okrasu v akvárku je tak půl roku. Před tím je to tintě nedodělek a pak je to líná zdechlinka pod listím
měla jsem jednoho úplně vínově rudého..ten byl překrásný
zvířátková

lucky
napsal(a):
To jo, je sranda, že se napařují před zrcátkem, aby vyrostli do krásy. Právě se mi moc líbí a radši bych jednoho na krásu, než nějaký chov. Mají něco do sebe... Ale zase je to prý ryba, která nepotřebuje vzdušnění, filtraci. Je maximálně nenáročná.