kukinatost
napsal(a):
Tak já jsem se zrovna odsmradila po vykydání hnoje, hodím na sebe pár ks oblečení a frčím do práce...koňouchové už dávno spokojeně snídají..:))
Zdarec pusiny. mám na chvili zaplí comp, ale dnes je akce kullový blesk tak se vám pak možná nahlásím z jiné PC....SAbulku jsem včera zas vzala na lonž, není třeb používat chambonu, chodí si s hlavou pěkně dolů vlastně funguje jako by chambon měl, akorat jsem ho nějak nepochpila, vždycky na mě natočil hlavu a čuměl na m v klusu, měl takovej výraz debílka, něco jako mamkoooo nevyprdnem se už na to????
kukinatost
napsal(a):
Tak já jsem se zrovna odsmradila po vykydání hnoje, hodím na sebe pár ks oblečení a frčím do práce...koňouchové už dávno spokojeně snídají..:))
Hoj Kláruli:))
Já jsem včera měla oba oře venku...gasii byla terénit a Kerku sjem měla v hale..ale nechtěla sjem ho moc vyhecovat...tak sjme se akorát uvolňovali, pořádně se proklusali, nějakou prácičku an kavaletách a vůbec neskákal...teda krom zvýšené kavaletky napoprvé..Jinak zjišťuju, že pokud je zvednu, nejlépe nějak cikcak fakt něco dělá..jak jsou na zemi, tak to dělá halabala...a dneska přijde Kája, tak půjdou oba smraďoši na vyjížďku..btw u nás to trochu zmrzlo a je na některých místech cca 0,02 mm sněhu:)))
kukinatost
napsal(a):
Hoj Kláruli:))
Já jsem včera měla oba oře venku...gasii byla terénit a Kerku sjem měla v hale..ale nechtěla sjem ho moc vyhecovat...tak sjme se akorát uvolňovali, pořádně se proklusali, nějakou prácičku an kavaletách a vůbec neskákal...teda krom zvýšené kavaletky napoprvé..Jinak zjišťuju, že pokud je zvednu, nejlépe nějak cikcak fakt něco dělá..jak jsou na zemi, tak to dělá halabala...a dneska přijde Kája, tak půjdou oba smraďoši na vyjížďku..btw u nás to trochu zmrzlo a je na některých místech cca 0,02 mm sněhu:)))
...a stejná vrstva ledu na cestách...
Bré ranko :)
strelish
napsal(a):
...a stejná vrstva ledu na cestách...
Bré ranko :)
jo no to si dobrý že jsi stihla vyvětrat dva oře, já pravě uterý a čtvrtkx řeším lonží mám vždy tak 1,5 hodiny na vykydání, nastlání, přípravu krmení a obstraní samotného oře takže lonž je nejméně nároná činnost pro mě
, ale jemu to jen prospěje....
ty cikcak kavalety jsou dobrý, koník je pozornější, my je ze začátku taky skákali...ale ještě je dobrý když je chceš mít na zemi, dat je nestejnoměrně...to je vždycky čumenda:)))
kukinatost
napsal(a):
no, jsem se pobavila, když si na v podstatě už zahozené při krokování zamířil důležitě k těm kavaletám a teď to byla soustředěnost největší, páč kavalety byly nastavené an klus...jak se snažila,aby se náhodou ěnkde neťknul---jsem se musela smát, a pak se tam zas cpal znova...je schopen, když vidí překážku, přijít k ní v kroku, a když je to pidi křížek, tak si to hopne...tomu říkám kůň, co ho baví skákat:))
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko...Jsem tu jen na skok....Užijte si páteční den,rychle z práce dom za koňouchama
A o víkendu vzpomeňte na ty ,co budou dřít v práci (já takýý) ![]()
U nás fouká vítr,se mě nechtělo z vyhřátého pelíšku... a v 9 odcházím směr vedlejší ves...
molly
napsal(a):
Dobré ránko...Jsem tu jen na skok....Užijte si páteční den,rychle z práce dom za koňouchama
A o víkendu vzpomeňte na ty ,co budou dřít v práci (já takýý) ![]()
U nás fouká vítr,se mě nechtělo z vyhřátého pelíšku... a v 9 odcházím směr vedlejší ves...
hoji Zuzajdi, včera sjem ti ještě večer pisala na icq, omlouvám se, že jsem se neozvala dříve, nebyla možnost...tak přeju, ať ti to po 9. rychle uteče:)
kukinatost
napsal(a):
no, jsem se pobavila, když si na v podstatě už zahozené při krokování zamířil důležitě k těm kavaletám a teď to byla soustředěnost největší, páč kavalety byly nastavené an klus...jak se snažila,aby se náhodou ěnkde neťknul---jsem se musela smát, a pak se tam zas cpal znova...je schopen, když vidí překážku, přijít k ní v kroku, a když je to pidi křížek, tak si to hopne...tomu říkám kůň, co ho baví skákat:))
Babky ahoj. Ráno jsem se prokopávala ke stáji, dveře nešly otevřít, asi zamrzly :-) Voda taky netekla, tak jsem musela nabírat úpo kýblech z koupelny a díky tomuto zdržení jsem za sebou ani nestačila pouklízet, takže segra má ve vaně nejspíš seno
Mě zabije......Každou chvíli čekám SMS.
Sněží pořádně, všude už je komplet bílo a pokud se počasí do zítra nezmění, bude po kolena sněhu
Ale hrozně se těším v sobotu na vyjížďku, konečně nasněžilo a nebudou ho kopýtka tolik tlačit. Tak si to pojedem užít, no a dnes ho taky musím vylonžovat, protože jet skoro po měsíci na něm ven se 3 dalšíma cizíma koníkama, asi by to byl záhul...Tak pro jistotu, at jedu klidná
No a jinak mám na víkenmd naplánovaný komplet úklid, po dlouhé době nemusím do práce, jupííííííííííííííííííí. No, jenže zase jdem v sobotu na viliovku z práce ( u vás besídka, jak mi bylo líčeno od Zuzika )
Takže jsem zvědavá, jak dopadnem.
No, jinak mám z Januli a Kerkuli radost, a na volně rozházené kavalety jsme taky vždycky čuměli. A Klári, copak se vám to tam děje s PC, už asi 3 den nejsi s náma
kukinatost
napsal(a):
Sakra holky, proč musíte bydlet tak daleko?
Dobréé ráno přeji všem...Po včerejší firemní akci budu dnes asi malounko zabržděnááá
molly
napsal(a):
Jani koukala jsem
Díky a na poště se stavím takééé ![]()
![]()
![]()
![]()
Januli, ty mi fakt fandíš ![]()
![]()
Myslíš, že po firemní viliovce budu schopná ráno se zvednout z postele a vyrazít směrem k vám? Budu ráda, jak se vykopu v poledne z lůžka a k večeru vemu Honzulu aspon na procházku. Nehledě na to, že psíci jsou také odstrčení :-( Panička je neustále někde v vterénu.....
Janulku, mezi svátky mám celý týden volno, tak přijedu, jo? Ted by to bylo takové uspěchané....
rocky
napsal(a):
Dobréé ráno přeji všem...Po včerejší firemní akci budu dnes asi malounko zabržděnááá
A takhle to u nás dnes vypadá
rocky
napsal(a):
tož však ani nemusíš byt po akci, někdy brzdíš, též....segra navrhuji rozjet náši akci, pač přicházím o pokeci na skypu(nebojte ale po vánocích to napravím) a všemožné informace...takže koukej rozeslat maily!!!!
Lenulí, jak jsem doufám již psala, dělá se u nás rekonstrukce a dnes jsem naposledy ve svém škaredém kanclu a po vánocích budu v krásném novém, hurá a taky bude novej comp, a jeslikož včera něco předělavali u šefa vypli mi net...a za chvilu to bude podobně...ale skočím ke kolegum na vás juknout....hehe nás čeká mecheche ve čtvrtek a v patek už mám volno...oni vědí že stejně dvě třetiny nepřijdou tak zahájíli dovolenou rovnou od patku povinně, co DAnny kdepak se toulá...
Bahnák v třivrstvém nánosu zaschlého bahna, čistila jsem to háčkeem na kopyta
klawdie
napsal(a):
tož však ani nemusíš byt po akci, někdy brzdíš, též....segra navrhuji rozjet náši akci, pač přicházím o pokeci na skypu(nebojte ale po vánocích to napravím) a všemožné informace...takže koukej rozeslat maily!!!!
Lenulí, jak jsem doufám již psala, dělá se u nás rekonstrukce a dnes jsem naposledy ve svém škaredém kanclu a po vánocích budu v krásném novém, hurá a taky bude novej comp, a jeslikož včera něco předělavali u šefa vypli mi net...a za chvilu to bude podobně...ale skočím ke kolegum na vás juknout....hehe nás čeká mecheche ve čtvrtek a v patek už mám volno...oni vědí že stejně dvě třetiny nepřijdou tak zahájíli dovolenou rovnou od patku povinně, co DAnny kdepak se toulá...
Bahnák v třivrstvém nánosu zaschlého bahna, čistila jsem to háčkeem na kopyta
Teda Leni hustý, já jsem celkem ráda za tu suchou zimu, ale na sníh se těším, mám takové tušení že se ho tento víkend dočkáme...
a tu je po vyčištění, čekujete ten odstín, to bahno mu zesvětluje ocasek...jsem sama z tyhle fotky byla paf:)
klawdie
napsal(a):
Teda Leni hustý, já jsem celkem ráda za tu suchou zimu, ale na sníh se těším, mám takové tušení že se ho tento víkend dočkáme...
a tu je po vyčištění, čekujete ten odstín, to bahno mu zesvětluje ocasek...jsem sama z tyhle fotky byla paf:)
A tu jeho výraz mluví za vše..mračí se..." kdyby jsi mi radši dala večeři!"
klawdie
napsal(a):
A tu jeho výraz mluví za vše..mračí se..." kdyby jsi mi radši dala večeři!"
to je břucháč co????těhotnej valach...
klawdie
napsal(a):
to je břucháč co????těhotnej valach...
a ted vám trochu přiblížím jak to vypadalo na sobotní oslavě narozenin...
SESTRA V AKCI!
takhle to začínalo!
klawdie
napsal(a):
Klári, je z něho už kus chlapa
JO vlastně, ta rekonstrukce, já úplně zapoměla....No a jinak holky, já budu mít už asi také o víkendu PC doma, snad, a pak už zbývá jen nějak vykutit to připojen a pak se mě už nezbavíte ![]()
![]()
Jo jo, Dany se nám fláká ![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, ta travička.......
klawdie
napsal(a):
a ted vám trochu přiblížím jak to vypadalo na sobotní oslavě narozenin...
SESTRA V AKCI!
takhle to začínalo!
a tu máme oslavence, vydržel ani né do pulnoci...my do pěti do rána...
lanika
napsal(a):
Klári, je z něho už kus chlapa
JO vlastně, ta rekonstrukce, já úplně zapoměla....No a jinak holky, já budu mít už asi také o víkendu PC doma, snad, a pak už zbývá jen nějak vykutit to připojen a pak se mě už nezbavíte ![]()
![]()
Jo jo, Dany se nám fláká ![]()
![]()
![]()
![]()
Holky, ta travička.......
Hezké ránko, cholky. Děkuji Fšem za přáníčka :-)
klawdie
napsal(a):
a tu máme oslavence, vydržel ani né do pulnoci...my do pěti do rána...
chlapů tam bylo dost....
klawdie
napsal(a):
chlapů tam bylo dost....
no a pozor tady už se začínají lesknout oči, tupý vyraz doplněje celé aranžmá...
klawdie
napsal(a):
no a pozor tady už se začínají lesknout oči, tupý vyraz doplněje celé aranžmá...
ano ano budu pokračovat
tak pozor tančíme u auta....
poza1
klawdie
napsal(a):
ano ano budu pokračovat
tak pozor tančíme u auta....
poza1
poza č.2
luciusl
napsal(a):
ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
to bylo všechno, však si sestřičko krásná i opilá...
někteří na tom byli huř...hlaška večera "jdu spát"...a šel to zalomit na stůl
klawdie
napsal(a):
to bylo všechno, však si sestřičko krásná i opilá...
někteří na tom byli huř...hlaška večera "jdu spát"...a šel to zalomit na stůl
pusinky tak v jedenáct to tu u mě vypukne a budu mimo...ale snad se najde časek a skočím ke kolegovi na comp a pozdravím vás, jsem si tu nadělala, aby jste neřekli že tu nejsem s vámi..
moje umělecké foto z apassionaty...najdi koně?
klawdie
napsal(a):
pusinky tak v jedenáct to tu u mě vypukne a budu mimo...ale snad se najde časek a skočím ke kolegovi na comp a pozdravím vás, jsem si tu nadělala, aby jste neřekli že tu nejsem s vámi..
moje umělecké foto z apassionaty...najdi koně?
už máte holky všechny dárečky...? my snad dnes se segrou vyrazíme pro poslední...a kupodivu jsme to tentokrát zvládli bez šílejícího davu, akorat dnes nas to asi trochu postihnem....
rocky
napsal(a):
Jj jsem ráda že jsme se vyhli tomu šílenství.
no ne tak uplně, dnes je pátek a šílenství bude, ale naštestí mámě jasný místa kam jdem,takže to bude fofr...
Jinak písala mi Danny, mám ji omluvit, zlobí ji počítač, tak nevím kdy dnes dorazí....
rocky
napsal(a):
Jj jsem ráda že jsme se vyhli tomu šílenství.
zdarec hoky koukám že jste se včera rozjely co rocky a klaru.nejak netusim anestihám ani císt předešlé diskuze píšete jak vzteklý.mi tady na horách máme cca 20cm hnehu a zsa začalo snežit sních už je tu cca3dny.aspon až budu jezdit budu padat do měka
woldemortik
napsal(a):
zdarec hoky koukám že jste se včera rozjely co rocky a klaru.nejak netusim anestihám ani císt předešlé diskuze píšete jak vzteklý.mi tady na horách máme cca 20cm hnehu a zsa začalo snežit sních už je tu cca3dny.aspon až budu jezdit budu padat do měka
čauky Marti,juu to se máte, my nemáme ani vločku, teda vlastně ráno trochu popadalo...je tu jen bláto
Co koníci, jak se maj chlupáčci
woldemortik
napsal(a):
Jééééé, holky, já jsem ráda, že jsem dárky stihla už v říjnu a listopadu....Te ddokoupím jen pár drobností a mám hotovo. Poprvé letos jsem se dokopala k tomu nakupovat dříve a je to moc fajn
Jinak šéfík mě málem přistihl jak si tadyy sváma vypisuji a taky jsem měla otevřený skype a ICQ a on mi čučel přes rameno ![]()
![]()
V tu chvíli mě oblilo potem, ale naštěstí nic neřekl...
Musím makat, prdelky, pak se ozvu...
lanika
napsal(a):
Jééééé, holky, já jsem ráda, že jsem dárky stihla už v říjnu a listopadu....Te ddokoupím jen pár drobností a mám hotovo. Poprvé letos jsem se dokopala k tomu nakupovat dříve a je to moc fajn
Jinak šéfík mě málem přistihl jak si tadyy sváma vypisuji a taky jsem měla otevřený skype a ICQ a on mi čučel přes rameno ![]()
![]()
V tu chvíli mě oblilo potem, ale naštěstí nic neřekl...
Musím makat, prdelky, pak se ozvu...
Nazdarek holky,
mám svůj PC totál v pr...
Náš firemní doktor ho operuje a doufám, že mi přežije. Prej jsem tam měla nějakej vir, někdo se mi tam chtěl dostat zvenší...hajzl jeden. Moc se k vám asi nedostanu, musím ještě teďka honem něco dodělat a jsem na nervy z toho jestli nepřijdu o data, které nám ve svém počítači... ach jo, to je ale pátek, sakra.
kukinatost
napsal(a):
Ahój...Tak jsem zpátky...Zařízené...I když ještě ne vše,co jsem potřebovala :( Ale co,co není v hlavě,musí být v nohách...
Rychle jsem se dala do přípravy oběda,pán domu je na cestě dom...
takže zas mizím k plotně
kukinatost
napsal(a):
Zdarec, už jsem tady taky, obědvám perníček, páč se nás na poradě sešlo 3ks, tak mi zbylo
.
Tak jsem zvědavá, jestli nakonec Sabula nebude bílej dřív než Saxík
Danny, buď v klidu, já jsem ráno při vylejzání z postele rozbila hrníček a když jsem dobíhala bus, tak jsem si luxusně otočila kotník, bolí ještě teď.... jsem zvědavá, jak půjdu jezdit, dneska musím já, Lukáš rozchází včerejší šipkovej trénink
, nebo spíš dospává.... já jsem šikovně ředila kofolou a je mi celkem fajn....
Jo a na sobotní turnaj na 99% příjdeme, měli bysme úně stihnout dopolko....
Jdu stáhnout fotečky ze včera od Hadříka....
cheyenne
napsal(a):
Zdarec, už jsem tady taky, obědvám perníček, páč se nás na poradě sešlo 3ks, tak mi zbylo
.
Tak jsem zvědavá, jestli nakonec Sabula nebude bílej dřív než Saxík
Danny, buď v klidu, já jsem ráno při vylejzání z postele rozbila hrníček a když jsem dobíhala bus, tak jsem si luxusně otočila kotník, bolí ještě teď.... jsem zvědavá, jak půjdu jezdit, dneska musím já, Lukáš rozchází včerejší šipkovej trénink
, nebo spíš dospává.... já jsem šikovně ředila kofolou a je mi celkem fajn....
Jo a na sobotní turnaj na 99% příjdeme, měli bysme úně stihnout dopolko....
Jdu stáhnout fotečky ze včera od Hadříka....
Dany ahojky a držím pěsti s tím PC
já už taky jednou přišla téměř o všechny data v práci.....Hrůza.
Jo a Evi, už????????? Jsem celá netrpělivá cos nafotila :-) Jinak mě už tady voní kávička a v záloze mám čokoládový věneček
lanika
napsal(a):
Dany ahojky a držím pěsti s tím PC
já už taky jednou přišla téměř o všechny data v práci.....Hrůza.
Jo a Evi, už????????? Jsem celá netrpělivá cos nafotila :-) Jinak mě už tady voní kávička a v záloze mám čokoládový věneček
Je to horší než jsem myslela, foktor si odvezl můj PC domů a přes víkned se ho pokusí rozchodit...bééé, zase jsem nedělala cca dva měsíce zálohu, se z toho fakt pos...
Eviku, ty jsi včera klůtala? Já taky, doma...přijela mamina hlídat malého Tomášk od ségry, tak jsem popíjela a pěkně jsme si pokecali...
Včera jsem Tomášovi koupila pod stromeček luxusní svetr...
haisovad
napsal(a):
Je to horší než jsem myslela, foktor si odvezl můj PC domů a přes víkned se ho pokusí rozchodit...bééé, zase jsem nedělala cca dva měsíce zálohu, se z toho fakt pos...
Eviku, ty jsi včera klůtala? Já taky, doma...přijela mamina hlídat malého Tomášk od ségry, tak jsem popíjela a pěkně jsme si pokecali...
Včera jsem Tomášovi koupila pod stromeček luxusní svetr...
Mám úplně zabržděnej počítač, tak doufám, že neni taky nemocnej.... fotky kvalita nic moc, v hale žádnej zázrak nevytvoříme... a svítit si přes den budeme moct až od ledna
.
Já jsem včera moc nepopila, jen tak na pohodu a na chuť, ale Lukáš zkoušel to, co neměl
, hodinu jsme courali venku, aby to rozchodil
Pro Lenku - naše ohýbání ze země, na téhle fotce s koukáním z haly - kdopak to tam jde
cheyenne
napsal(a):
Mám úplně zabržděnej počítač, tak doufám, že neni taky nemocnej.... fotky kvalita nic moc, v hale žádnej zázrak nevytvoříme... a svítit si přes den budeme moct až od ledna
.
Já jsem včera moc nepopila, jen tak na pohodu a na chuť, ale Lukáš zkoušel to, co neměl
Pro Lenku - naše ohýbání ze země, na téhle fotce s koukáním z haly - kdopak to tam jde
Hmmm, super kvalita Eviku...
cheyenne
napsal(a):
.
Kroužek s přešlapováním vnitřní zadní nohy, snad to bude trochu vidět...
cheyenne
napsal(a):
Kroužek s přešlapováním vnitřní zadní nohy, snad to bude trochu vidět...
Dovnitř plec.... ne úplně povedený
cheyenne
napsal(a):
Předek dělá taky kroužek, ze země děláme předkem cca 2-3metry průměr, ze sedla kolem 5metrů...
Asi mi umírá počítač, ty fotky budu upravovat do večera
Uvolňování koutků...
cheyenne
napsal(a):
Uvolňování koutků...
Efekty se světlem, na chvilku zasvítilo slunéčko
cheyenne
napsal(a):
Efekty se světlem, na chvilku zasvítilo slunéčko
A tahle teď klušem - s rozcápnutou hlavou....
cheyenne
napsal(a):
A tahle teď klušem - s rozcápnutou hlavou....
A odpočinek - stát na zahozené otěži...
To je poslední, na ostatních není vidět už vůbec nic
cheyenne
napsal(a):
A odpočinek - stát na zahozené otěži...
To je poslední, na ostatních není vidět už vůbec nic
Ještě jsem našla jednu odpočívací - těhotnej valach a hrbatá skoropanička
kukinatost
napsal(a):
Kochanie ciest, kurňa, včera jsme se zdejchla tak brzy a dneska při pátku tu musím vysedávat, ach jo...a Lenošku, jak sjem dneska zjistila, tak stejěn jdu do práce...i když neděli mám volnou, nicméně si myslím, že o těch Vánocích se musíme určo vidět.)))a nejlépe spáchat nějakou vyjížďku ve sněhu:))
kukinatost
napsal(a):
Kochanie ciest, kurňa, včera jsme se zdejchla tak brzy a dneska při pátku tu musím vysedávat, ach jo...a Lenošku, jak sjem dneska zjistila, tak stejěn jdu do práce...i když neděli mám volnou, nicméně si myslím, že o těch Vánocích se musíme určo vidět.)))a nejlépe spáchat nějakou vyjížďku ve sněhu:))
Děvčátka moje,
dneska jsem Vás silně odflákla ale nešlo to jinak, jsem na jiném PC a tady na mě čučí furt lidi, můj comp je stíle na ošetřovně, tak snad v pondělí bude O.K.
Holky, všem Vám přeji moc pěknej víkend a papa zase v pondělí, zdraví Danny