ladyamalka
napsal(a):
Ahoj, je tady někdo kdo se zajímá o drezuru s chlaďasema?
A ještě jednou
To je Lucka a je to plemeno ČMB, prosím kdo máte ČMB tak sem pošlete nějaké to foto. předem moc dík......
ladyamalka
napsal(a):
A ještě jednou
To je Lucka a je to plemeno ČMB, prosím kdo máte ČMB tak sem pošlete nějaké to foto. předem moc dík......
A tady ještě jednou s klisnou Bětkou , společně v zápřahu.
woldemortik
napsal(a):
já mám taky čmb jdi na diskuzi chladasci tam je nás víc
ladyamalka
napsal(a):
Móóóóó krásná kobylka!!!
pište sem prosím o vašich konících cokoliv ani plemena a ani zaměrení nejsou omezená prostě cokoliv klíďo i váš názor
Tak aby ti to nebylo líto tady taky amálka - ale té holce se tak říká. Kobylka je A1/1 Melody
memmory
napsal(a):
Tak aby ti to nebylo líto tady taky amálka - ale té holce se tak říká. Kobylka je A1/1 Melody
taky je moc hezoučká!!!!! tohle je moje amálka a mě přezdívají kárka
ladyamalka
napsal(a):
taky je moc hezoučká!!!!! tohle je moje amálka a mě přezdívají kárka
Tak Pavli tady se přidávám ale Amláka to neníí........
ladyamalka
napsal(a):
Máš kráááásnýho koníka...Tady je jeden begánek ale není můj ale známho,ale asi měsíc sem se o něho starala a jezdila na něm,dobré torpédo
ladyamalka
napsal(a):
A tady můůůůůj nejkrásnější miláček,poloviční quater,valášek:-*
karolka67601
napsal(a):
A tady můůůůůj nejkrásnější miláček,poloviční quater,valášek:-*
SUPER!!
MÁTE VŠICHNI MOC KRÁSNÝ KONÍKY MOC, MOC, MOC A MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠE FOTEČKY. JE TU NĚKDO OD JÍČÍNA NEBO HOŘIC KDO BY SE OBĚTOVAL A CHDIL SE MNOU, MÍM KONÍKEM A SVÍM KONÍKEM NA PROCHÁZKY??? JSEM OD NEVRÁTIC TO JEST KOUSEK OD OSTROMĚŘE A TO JE KOUSEK OD HOŘIC!
PROSÍM NAPIŠTE!!!!!
ladyamalka
napsal(a):
SUPER!!
MÁTE VŠICHNI MOC KRÁSNÝ KONÍKY MOC, MOC, MOC A MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠE FOTEČKY. JE TU NĚKDO OD JÍČÍNA NEBO HOŘIC KDO BY SE OBĚTOVAL A CHDIL SE MNOU, MÍM KONÍKEM A SVÍM KONÍKEM NA PROCHÁZKY??? JSEM OD NEVRÁTIC TO JEST KOUSEK OD OSTROMĚŘE A TO JE KOUSEK OD HOŘIC!
PROSÍM NAPIŠTE!!!!!
ahoj lidi žije tu ještě někdo? dnes jsme byly s bráchou na vyjížďce na chlaďaskách (ČMB) - lucka , bětka . již zmiňovaná lucka se se mnou splašila a jela se mnou asi 100m cvalem - brácha se mi řehnil a v klídku si seděl na Bětce ,která se nikdy nesplaší
- nebilo to tak strašný jen mě trošku zaskočilo že dynosaurus jako je lucka se rozhýbal do takové rychlosti -- jako rychlosti. alespoň jsem si drobátko zajezdila..............