Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2007 17:12

Ahoj, je tady někdo kdo se zajímá o drezuru s chlaďasema?

14.12.2007 17:21

ladyamalka napsal(a):

A ještě jednou
To je Lucka a je to plemeno ČMB, prosím kdo máte ČMB tak sem pošlete nějaké to foto. předem moc dík......

14.12.2007 17:26

ladyamalka napsal(a):
A ještě jednou
To je Lucka a je to plemeno ČMB, prosím kdo máte ČMB tak sem pošlete nějaké to foto. předem moc dík......

A tady ještě jednou s klisnou Bětkou , společně v zápřahu.

14.12.2007 17:36

ladyamalka napsal(a):
A tady ještě jednou s klisnou Bětkou , společně v zápřahu.

já mám taky čmb jdi na diskuzi chladasci tam je nás víc

17.12.2007 17:33

woldemortik napsal(a):
já mám taky čmb jdi na diskuzi chladasci tam je nás víc

17.12.2007 18:45

lajcsi napsal(a):

taky amálka jen asi tak čtvrtinová. klusačka

18.12.2007 17:30

bospor napsal(a):
taky amálka jen asi tak čtvrtinová. klusačka

Móóóóó krásná kobylka!!!
pište sem prosím o vašich konících cokoliv ani plemena a ani zaměrení nejsou omezená prostě cokoliv klíďo i váš názor

18.12.2007 17:55

ladyamalka napsal(a):
Móóóóó krásná kobylka!!!
pište sem prosím o vašich konících cokoliv ani plemena a ani zaměrení nejsou omezená prostě cokoliv klíďo i váš názor

Tak aby ti to nebylo líto tady taky amálka - ale té holce se tak říká. Kobylka je A1/1 Melody

18.12.2007 17:59

memmory napsal(a):
Tak aby ti to nebylo líto tady taky amálka - ale té holce se tak říká. Kobylka je A1/1 Melody

taky je moc hezoučká!!!!! tohle je moje amálka a mě přezdívají kárka

18.12.2007 19:38

ladyamalka napsal(a):
taky je moc hezoučká!!!!! tohle je moje amálka a mě přezdívají kárka

Tak Pavli tady se přidávám ale Amláka to neníí........

18.12.2007 21:09

ladyamalka napsal(a):

Máš kráááásnýho koníka...Tady je jeden begánek ale není můj ale známho,ale asi měsíc sem se o něho starala a jezdila na něm,dobré torpédo

18.12.2007 21:11

ladyamalka napsal(a):

A tady můůůůůj nejkrásnější miláček,poloviční quater,valášek:-*

20.12.2007 10:26

karolka67601 napsal(a):
A tady můůůůůj nejkrásnější miláček,poloviční quater,valášek:-*

SUPER!! MÁTE VŠICHNI MOC KRÁSNÝ KONÍKY MOC, MOC, MOC A MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠE FOTEČKY. JE TU NĚKDO OD JÍČÍNA NEBO HOŘIC KDO BY SE OBĚTOVAL A CHDIL SE MNOU, MÍM KONÍKEM A SVÍM KONÍKEM NA PROCHÁZKY??? JSEM OD NEVRÁTIC TO JEST KOUSEK OD OSTROMĚŘE A TO JE KOUSEK OD HOŘIC! PROSÍM NAPIŠTE!!!!!

30.12.2007 17:32

ladyamalka napsal(a):
SUPER!! MÁTE VŠICHNI MOC KRÁSNÝ KONÍKY MOC, MOC, MOC A MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠE FOTEČKY. JE TU NĚKDO OD JÍČÍNA NEBO HOŘIC KDO BY SE OBĚTOVAL A CHDIL SE MNOU, MÍM KONÍKEM A SVÍM KONÍKEM NA PROCHÁZKY??? JSEM OD NEVRÁTIC TO JEST KOUSEK OD OSTROMĚŘE A TO JE KOUSEK OD HOŘIC! PROSÍM NAPIŠTE!!!!!

ahoj lidi žije tu ještě někdo? dnes jsme byly s bráchou na vyjížďce na chlaďaskách (ČMB) - lucka , bětka . již zmiňovaná lucka se se mnou splašila a jela se mnou asi 100m cvalem - brácha se mi řehnil a v klídku si seděl na Bětce ,která se nikdy nesplaší
- nebilo to tak strašný jen mě trošku zaskočilo že dynosaurus jako je lucka se rozhýbal do takové rychlosti -- jako rychlosti. alespoň jsem si drobátko zajezdila..............

Přidejte reakci

Přidat smajlík