ponítko

Ahojky,
je tu někdo kdo sbírá pohledy s koňmi? Já mám kolem 1800 ks, zatím
Sháním další lidičky na výměnu, tak kdyby tu náhodou někdo byl...
Kdyžtak mrkněte :-) www.pohledy-koni.wz.cz
Díky a budu ráda za jakoukoliv odpověď
ponítko
napsal(a):
Ahojky,
Ahoj, no já pohledy koní sbírám taky, sice jich mám zatím jenom asi kolem 100 ks, ale doufám, že se mi sbírka bude dál množit :) Chtěla jsem se tě zeptat máš na ty pohledy nějaké album? Já je mám zatím v krabičce na hromádce, ale to je takové nijaké... Jinak taky mám pár pohledů které mám dvojí + nějaké pohledy psů a koček, které bych chtěla vyměnit za koně, tak až budu mít funkční scanner tak si asi udělám nějaké stránky- jenom tabulka + obrázky ať to je přehledné a můžeme se kdyžtak nějak domluvit Je to krásná záliba a navíc to nezabírá moc místa
kobylkalucni
napsal(a):
Ahoj, no já pohledy koní sbírám taky, sice jich mám zatím jenom asi kolem 100 ks, ale doufám, že se mi sbírka bude dál množit :) Chtěla jsem se tě zeptat máš na ty pohledy nějaké album? Já je mám zatím v krabičce na hromádce, ale to je takové nijaké... Jinak taky mám pár pohledů které mám dvojí + nějaké pohledy psů a koček, které bych chtěla vyměnit za koně, tak až budu mít funkční scanner tak si asi udělám nějaké stránky- jenom tabulka + obrázky ať to je přehledné a můžeme se kdyžtak nějak domluvit Je to krásná záliba a navíc to nezabírá moc místa
Ahojky :)
Neboj, ono se to brzo rozroste Takhle jsem pohledy také měla na hromádce v krabičce, dokud jich moc nebylo. Teď mám krabice, pohledy tam dávám jakoby "do řady" a mezi nimi mám kartičky s nakladatelstvími. Kdyžtak ti to vyfotím, nevím jak to popsat
Určitě dej vědět s těmi pohledy na výměnu, budu ráda
Jinak psi a kočky mám taky a potřebuju je udat, nejlíp za koně, protože je nesbírám, ale to ty asi taky ne viď?
ponitko
napsal(a):
Ahojky :)
Neboj, ono se to brzo rozroste Takhle jsem pohledy také měla na hromádce v krabičce, dokud jich moc nebylo. Teď mám krabice, pohledy tam dávám jakoby "do řady" a mezi nimi mám kartičky s nakladatelstvími. Kdyžtak ti to vyfotím, nevím jak to popsat
Určitě dej vědět s těmi pohledy na výměnu, budu ráda
Jinak psi a kočky mám taky a potřebuju je udat, nejlíp za koně, protože je nesbírám, ale to ty asi taky ne viď?
Tak tady je to na ukázku, není to vše, ještě mám jednu takovou krabici, ale není úplně plná :-) A ještě jednu ve které mám pohledy na hromádce velkoformátové, které se do té normální nevejdou
ponitko
napsal(a):
Tak tady je to na ukázku, není to vše, ještě mám jednu takovou krabici, ale není úplně plná :-) A ještě jednu ve které mám pohledy na hromádce velkoformátové, které se do té normální nevejdou
no tak ja je taky sbiram a mam jich asi 300,na tebe nemam?ja je ted posledni dobou nemuzu nikde sehnat
woldemortik
napsal(a):
já jsem také pohledy dříve zbýrala měla jsem jich kolem 2500 nevim presne,ale už jsem je dala pryč.zbyrala jsem s konma a ty se srandovnima napisema.
Já jich mám kolem 800 ks, sbírám je asi 20 let. Nikde si je neobjednávám, ale nakupuji různě po trafikách, na výstavách. Mám vždy radost, když narazím na novou serii. Prostě, jak malá holka. A když na mě paní kouká, tak jí říkám, že to mám pro malou dcerku.
marketka
napsal(a):
Já jich mám kolem 800 ks, sbírám je asi 20 let. Nikde si je neobjednávám, ale nakupuji různě po trafikách, na výstavách. Mám vždy radost, když narazím na novou serii. Prostě, jak malá holka. A když na mě paní kouká, tak jí říkám, že to mám pro malou dcerku.
kati: A nemáš třeba něco na výměnu? :-) že bych ti třeba pomohla něco málo sehnat
marketka
napsal(a):
marketka: No já jsem v klubu sběratelek, takže mi teď pohledy chodí pravidelně, ale radost mám z každého nového do sbírky :-)
ponitko
napsal(a):
marketka: No já jsem v klubu sběratelek, takže mi teď pohledy chodí pravidelně, ale radost mám z každého nového do sbírky :-)
Já o tom klubu vím. Také mi to bylo nabídnuto- Ale pro mě je asi větší zážitek, když si můžu ty pohledy někde sehnat-po výstavách, trafikách atd., i když tam nabízejí jen zlomek toho, co je v klubu.
marketka
napsal(a):
Já o tom klubu vím. Také mi to bylo nabídnuto- Ale pro mě je asi větší zážitek, když si můžu ty pohledy někde sehnat-po výstavách, trafikách atd., i když tam nabízejí jen zlomek toho, co je v klubu.
Jo, to je pravda. Alespoň mi přijde třeba celá série, když jsem nakupovala po výstavách a tak, tak mi toho většinou hodně chybělo ,rptože jsem si zase nemohla koupit všechno... Ale máš pravdu, že je to asi větší zážitek.. Přesto ale sháním i mimo klub a tak, takže mě to baví
ponitko
napsal(a):
Jo, to je pravda. Alespoň mi přijde třeba celá série, když jsem nakupovala po výstavách a tak, tak mi toho většinou hodně chybělo ,rptože jsem si zase nemohla koupit všechno... Ale máš pravdu, že je to asi větší zážitek.. Přesto ale sháním i mimo klub a tak, takže mě to baví
pohledy jsme sbírala jako malá, tak mi teď jen zabírají místo, takže kdybyste měli někdo zájem, jsem k dispozici na prodej
ponitko
napsal(a):
jj kdybys měla třeba nějaký seznam nebo líp obrázky, třeba bych si taky něco vzala
Já můžu nabídnout pohledy z časopisu Koně & hříbata
Všechny, co zatím vyšly, jsou k vidění tu:
http://www.koneahribata.cz/pohledy
Máte-li web, tak je můžu poslat jen za umístění banneru K&H
Nemám ale bohužel všechny, jen čísla: 1,2,3,8,10,11,12,13,14,15,16,17.
Osmnáctka bude až tak za měsíc
zuzule
napsal(a):
Já můžu nabídnout pohledy z časopisu Koně & hříbata
Všechny, co zatím vyšly, jsou k vidění tu:
http://www.koneahribata.cz/pohledy
Máte-li web, tak je můžu poslat jen za umístění banneru K&H
Nemám ale bohužel všechny, jen čísla: 1,2,3,8,10,11,12,13,14,15,16,17.
Osmnáctka bude až tak za měsíc
Zuzka: máš mailík
ponítko
napsal(a):
Ahojky,
Tak já je sbírám taky už pár let, mám jich jen skoro 800 a stále dychtím po nových. Našla jsem na netu jednu slečnu, která jich celkem dost prodává jen si nemůžu vzpomenout na její web. Ale chci si u ní objednat další akorát to nechám na leden kdy bude víc penízků, vánoce celkem žerou
Jinak Zuzko, jaká by byla cena těch pohledů? Web sice mám taky a nějaká reklama o konících mi tam chybí, ale přesto se mi zdá rozumnější si je koupit, jelikož návštěvnost mých stránek je průměrně 20 lidí denně, což se mi pro reklamu zdá málo.
thesis
napsal(a):
Tak já je sbírám taky už pár let, mám jich jen skoro 800 a stále dychtím po nových. Našla jsem na netu jednu slečnu, která jich celkem dost prodává jen si nemůžu vzpomenout na její web. Ale chci si u ní objednat další akorát to nechám na leden kdy bude víc penízků, vánoce celkem žerou
Jinak Zuzko, jaká by byla cena těch pohledů? Web sice mám taky a nějaká reklama o konících mi tam chybí, ale přesto se mi zdá rozumnější si je koupit, jelikož návštěvnost mých stránek je průměrně 20 lidí denně, což se mi pro reklamu zdá málo.
Ještě bych teda chtěla říct že - sice nevím jak vy, ale já když někde objevím nějakou pohlednici tak přesně vím zda ji už mám nebo ne. Je to docela zvláštní ale funguje to.
thesis
napsal(a):
I 20 lidí denně je dost Časopis je teprve "ve vývinu" a je potřeba propagace, kde to jen jde. Spousta lidí ho ani nezná a to je potřeba napravit
Takže ráda pošlu pohledy třeba za umístění tohoto
http://www.koneahribata.cz/bannery/KaH120x90.gif
banneru do menu, třeba nad toplist
Jeho kód je tu:
http://www.koneahribata.cz/nase-bannery
Kdyžtak mi prosím napiš na mejlíka adresu a já všechny pohledy hned v pondělí pošlu
thesis
napsal(a):
Ještě bych teda chtěla říct že - sice nevím jak vy, ale já když někde objevím nějakou pohlednici tak přesně vím zda ji už mám nebo ne. Je to docela zvláštní ale funguje to.
Hm, tak to máš dobrý, že si to pamatuješ. Já kolikrát koupím pohled a doma zjistím, že ho mám. Nevadí, dám ho dětem a mají radost.
zuzule
napsal(a):
I 20 lidí denně je dost Časopis je teprve "ve vývinu" a je potřeba propagace, kde to jen jde. Spousta lidí ho ani nezná a to je potřeba napravit
Jeho kód je tu:
Kdyžtak mi prosím napiš na mejlíka adresu a já všechny pohledy hned v pondělí pošlu
thesis: Taky to poznám a nevím čím to je :-D Akorát teda z Tiskárny Šimek a klubu sběratelek si ty pholedy fakt nepamatuju, protože jich tam je v každém hodně přes 100, u Šimka myslím že skoro 300 :-D Takže ty si fakt nepamatuju, jinak vše ostatní jo
ponitko
napsal(a):
thesis: Taky to poznám a nevím čím to je :-D Akorát teda z Tiskárny Šimek a klubu sběratelek si ty pholedy fakt nepamatuju, protože jich tam je v každém hodně přes 100, u Šimka myslím že skoro 300 :-D Takže ty si fakt nepamatuju, jinak vše ostatní jo
Jsou od těch sběratelek nějaké webky? Ráda bych se koukla.
zuzule
napsal(a):
Jeho kód je tu:
Tak teda hotovo. Chci se ještě Zuzko zeptat... byla jsem na stránkách časopisu a jelikož jsem rekreant kterého moc nezajímají novinky ze sportu(časopis Jezdectví) tak jsem rozhodla objednat si předplatné Tvého časopisu... takže dotaz zní zda je lepší vyplnit a odeslat objednávku již tento měsíc nebo až v lednu? Nebo je to celkem jedno? Platnost bude až v lednu to jsem vyčetla ale zajímal by mě nějaký termín abych nezmeškala lednové číslo. Díky
thesis
napsal(a):
Tak teda hotovo. Chci se ještě Zuzko zeptat... byla jsem na stránkách časopisu a jelikož jsem rekreant kterého moc nezajímají novinky ze sportu(časopis Jezdectví) tak jsem rozhodla objednat si předplatné Tvého časopisu... takže dotaz zní zda je lepší vyplnit a odeslat objednávku již tento měsíc nebo až v lednu? Nebo je to celkem jedno? Platnost bude až v lednu to jsem vyčetla ale zajímal by mě nějaký termín abych nezmeškala lednové číslo. Díky
Ahojky,
je to úplně jedno, kdy to zadáš, protože složenka přijde s prvním číslem :)
Ideálně tak nejpozději týden předtím, co to číslo vyjde (lednové vychází 11.1.)
ponítko
napsal(a):
Ahojky,
Ahojky,
já mám doma taky solidní sklad s pohledy - zrovna včera jsem přerovnala krabice ... vánoční úklid
... budu jich mít asi kolem 2.000,- / ale je to jen odhad ... Do počítání se nějak nehrnu ...
V klubu jsem, ale leze to dost do peněz ...
Už nejsem tak moc akční ... Snažím se spíš fotit ...
Když vidím nějaký pohled, tak bych takový záběr smazala už ve foťáku ... A někdo to dá na pohled Ale některé jsou skvostné ... viz. edition Boiselle atd ...
NO, ale zbavit se jich ... To by mi bylo líto
Mám jich i spoustu na výměnu ... Nemá někdo zájem ?
Nebo bych možná i něco odprodala ...
ponítko
napsal(a):
Ahojky,
ahoj :)
já jsem svou sbírku loni zrušila ale sbírala jsem hlavně české pohledy protože tam jsem měla seznam všech vydaných v ČR a SR a měla jsem nějaký konkrétní cíl. Měla jsem jich asi 2/3 nejsem si jistá ale kolem 1800ks českých? Některé fakt poklady které jsem kupovala na aukcích - z dob první republiky. Taky vzácné dostihové Svépomoci a sérii pressfota z Velké pardubické z roku 57 nebo tak nějak. Dost jsem se v tom vyžívala ale žralo to moc peněz tak to šlo pryč a jen pár kousků mi zůstalo doma