memmory
napsal(a):
Luis v léťe
já mám sud v zimě i v létě!
Santosek v létě
santosek
napsal(a):
já mám sud v zimě i v létě!
Santosek v létě
Santosek v zimě
někdy mám pocit že přibírá i ze vzduchu
santosek
napsal(a):
Santosek v zimě
někdy mám pocit že přibírá i ze vzduchu
ja sice nema letni fotku,ale ted prez zimu je Persival opravdu sud,nemam tolik casu s nim pracovat kdyz je brzo tma.
kati
napsal(a):
ja sice nema letni fotku,ale ted prez zimu je Persival opravdu sud,nemam tolik casu s nim pracovat kdyz je brzo tma.
Soudek v létě
memmory
napsal(a):
Luis v zimě
hahaa, kdyby jen v zimě... mám březího valáška a jeho brácha je to samý..
moc to vidět není, ale břůško ma krásný..
lintith
napsal(a):
Tak tomuhle tématu se musím smát! Já mám hřebce araba a jsme také \"březí\"
tež se musím přidat, jak Kerka tak Gasii by v zimě mohli plnit úlohu výkrmních prasat...neskutečné, jak jsou vyžraní...ale už jsme teď omezila, dobře, ode dneška omezuju granule a ječmen..nicméně v seně stojí od rán do večera, jsou furt venku, tak potřebuju, aby mohli furt něco žvýkat...no a lidem, co se diví, jestli nejsou vyžraní tvdím, že mají hrozně husté a dlouhé chlupy...:)))Zde při nejoblíbenější činnosti, tlačí seno v přístřešku:)
kukinatost
napsal(a):
tež se musím přidat, jak Kerka tak Gasii by v zimě mohli plnit úlohu výkrmních prasat...neskutečné, jak jsou vyžraní...ale už jsme teď omezila, dobře, ode dneška omezuju granule a ječmen..nicméně v seně stojí od rán do večera, jsou furt venku, tak potřebuju, aby mohli furt něco žvýkat...no a lidem, co se diví, jestli nejsou vyžraní tvdím, že mají hrozně husté a dlouhé chlupy...:)))Zde při nejoblíbenější činnosti, tlačí seno v přístřešku:)
No tak naše Ladynka je sud už od léta,teď je sice březí ale tlustá je stejně !
dominika
napsal(a):
No tak naše Ladynka je sud už od léta,teď je sice březí ale tlustá je stejně !
sakiron
napsal(a):
Je vypasenej nejen v zimě, ale i v ostatních ročních obdobích
Léto