Taky máte přes zimu takové soudky??Nebo mám březího hřebce jen já??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2007 19:43

memmory napsal(a):
Luis v léťe

já mám sud v zimě i v létě!

Santosek v létě

14.12.2007 19:45

santosek napsal(a):
já mám sud v zimě i v létě!

Santosek v létě

Santosek v zimě

někdy mám pocit že přibírá i ze vzduchu

14.12.2007 20:01

santosek napsal(a):
Santosek v zimě

někdy mám pocit že přibírá i ze vzduchu

ja sice nema letni fotku,ale ted prez zimu je Persival opravdu sud,nemam tolik casu s nim pracovat kdyz je brzo tma.

14.12.2007 22:48

kati napsal(a):
ja sice nema letni fotku,ale ted prez zimu je Persival opravdu sud,nemam tolik casu s nim pracovat kdyz je brzo tma.

Soudek v létě

14.12.2007 22:54

regie napsal(a):
a ¨v zimě

se sedlem je vidět to bříško

15.12.2007 17:27

memmory napsal(a):
Luis v zimě

hahaa, kdyby jen v zimě... mám březího valáška a jeho brácha je to samý.. moc to vidět není, ale břůško ma krásný..

16.12.2007 12:21

jenysimons napsal(a):
hahaa, kdyby jen v zimě... mám březího valáška a jeho brácha je to samý.. moc to vidět není, ale břůško ma krásný..

Tak tomuhle tématu se musím smát! Já mám hřebce araba a jsme také \"březí\"

16.12.2007 12:37

lintith napsal(a):
Tak tomuhle tématu se musím smát! Já mám hřebce araba a jsme také \"březí\"

tež se musím přidat, jak Kerka tak Gasii by v zimě mohli plnit úlohu výkrmních prasat...neskutečné, jak jsou vyžraní...ale už jsme teď omezila, dobře, ode dneška omezuju granule a ječmen..nicméně v seně stojí od rán do večera, jsou furt venku, tak potřebuju, aby mohli furt něco žvýkat...no a lidem, co se diví, jestli nejsou vyžraní tvdím, že mají hrozně husté a dlouhé chlupy...:)))Zde při nejoblíbenější činnosti, tlačí seno v přístřešku:)

16.12.2007 13:24

kukinatost napsal(a):
tež se musím přidat, jak Kerka tak Gasii by v zimě mohli plnit úlohu výkrmních prasat...neskutečné, jak jsou vyžraní...ale už jsme teď omezila, dobře, ode dneška omezuju granule a ječmen..nicméně v seně stojí od rán do večera, jsou furt venku, tak potřebuju, aby mohli furt něco žvýkat...no a lidem, co se diví, jestli nejsou vyžraní tvdím, že mají hrozně husté a dlouhé chlupy...:)))Zde při nejoblíbenější činnosti, tlačí seno v přístřešku:)

No tak naše Ladynka je sud už od léta,teď je sice březí ale tlustá je stejně !

16.12.2007 19:47

dominika napsal(a):
No tak naše Ladynka je sud už od léta,teď je sice březí ale tlustá je stejně !

16.12.2007 20:02

sakiron napsal(a):

Je vypasenej nejen v zimě, ale i v ostatních ročních obdobích
Léto

Přidejte reakci

Přidat smajlík