ladyamalka
napsal(a):
prosím o zaslání fota koníku- H,F,FH MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY Pavča!!
Matýsek Fjord
santosek
napsal(a):
je moic krásný. kolik mu/jí je,
tohle je moje kobylka - lady amélie --- fjordhucul
woldemortik
napsal(a):
jj fjro je malý zavlitý koník co má krátkou hřívu s řernám pruhem ten koník na hoře je spíše hafling nežli fjord
:) tož já nevím:) matka je fjord z haflingem, otec je fjord...
v papírech má Mates napsané že je fjord:)
ale v klidu:) já má u svého koníka napsané že se narodil 2001, ale narodil se 2000
zazika
napsal(a):
Jo jo chybí mi tam ten pruh a i stavba těla je jiná
Fjordský kůň je plemeno koně pocházející z Norska. Typická je plavá barva, černo-bílá hříva a ocas a úhoří pruh. Přes svoje jméno patří mezi pony. Kohoutková výška se pohybuje mezi 130-142 cm. Využívá se k nošení nákladů, v zápřahu a pod sedlem.
woldemortik
napsal(a):
zazika to vyřešila
jo to, jo moje kobilka (amálka) má svého dědečka fjorda - O: FJORDHUCUL M: hucul a v PP. MÁ FJORDHUCUL
ladyamalka
napsal(a):
prosím o zaslání fota koníku- H,F,FH MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY Pavča!!
Tenhle ohava má dědu fjordaaraba a hucula má v sobě nejspíš tady.
Tadeáš
ladyamalka
napsal(a):
Můj huculík
v v
napsal(a):
fjodr nemá krátkou hřívu,jen se jim to tak stříhá aby stála a ten černý pruh se nechává delší tak o jeden cm aby vynikl.Já jsem teda taky zatížená na tyhle kuličky.Doma mám haflíka.Ale fotku u sebe nemám.
tak můj bývalý koník - kříženec Hucula
M: hucul, O: Hucul x Velš
nicolll
napsal(a):
tak můj bývalý koník - kříženec Hucula
M: hucul, O: Hucul x Velš
Pro milovníky těch krásných fjordíků :-)))
zelvickahanka
napsal(a):
Pro milovníky těch krásných fjordíků :-)))
moje kobylka moc ráda skáče na to že je to malé plemeno tak skáče dobře - vím že samochvála smrdí ale člověk se musí alespoň 1 denně pochválit!!
jednou se za mnou rozeběhla a sama od sebe skočila130 - plot vím že to není moc dobře ale moje vina to neyla.................
ladyamalka
napsal(a):
je moic krásný. kolik mu/jí je,
tohle je moje kobylka - lady amélie --- fjordhucul
To to je můj hucul /Čt jménem Gaston