Hezké ránko, fšichni
Tak jsem dnes první, oblékám se valík ke koním, krmit, vypouštět a tak ... pak rychle přvléknout a nakoupit - než budou v krámech hordy lidí !!!!
Holčiny moje, přeju vám všem moooooooooooc krésné Vánoce a NOvý rok a tak všechno co se přeje. Vlastně nejen vám ale i konímkům samozřejmě
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Tak jsem dnes první, oblékám se valík ke koním, krmit, vypouštět a tak ... pak rychle přvléknout a nakoupit - než budou v krámech hordy lidí !!!!
Holčiny moje, přeju vám všem moooooooooooc krésné Vánoce a NOvý rok a tak všechno co se přeje. Vlastně nejen vám ale i konímkům samozřejmě
Krásné,zmrzlé ránko.... Uvidíme,kdo neomrznul a objeví se tady
Takové je venku všechno...
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
molly
napsal(a):
Dobrééé ranko holky. Venku vážně všechno omrzléé, brrrrr...
Ty fotky se ti Zuzi vydařili!
mám obavy že dneska se nás tady asi moc nesejde
rocky
napsal(a):
Dobrééé ranko holky. Venku vážně všechno omrzléé, brrrrr...
Ty fotky se ti Zuzi vydařili!
mám obavy že dneska se nás tady asi moc nesejde
Hezké ránko všem, ještě mrazivější než je
Zuziku, opravdu moc hezké fotečky
A Klárušku, děkuji moc za mailík, ono i při tom mrazivém počasí na srdíčku zahřeje
Holky, tak už je to tady, poslední pracovní den v roce ....
lanika
napsal(a):
Hezké ránko všem, ještě mrazivější než je
Zuziku, opravdu moc hezké fotečky
A Klárušku, děkuji moc za mailík, ono i při tom mrazivém počasí na srdíčku zahřeje
Holky, tak už je to tady, poslední pracovní den v roce ....
Leni,poslední pro mě rozhodně není
Já mám ještě napsaných směn
Ale co ...
Ještě chci jít fotit až se vyčasí....Trošku malinko víc rozední
... A jedu dnes dřív do HK,tak se tu moc neohřeju...
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Peti,my zavíráme v 21hod.... Takže....to bude odpoledne....
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
pusiny moje všecky vás hrozněmoc zdravím, za chvilku valím do práce, jo, a\´t žije dovolená, mám tam pár spisů, co potřebuju a hlavně homady testů,co musím vyhodnotit...a pak rovnou do Ovy - Ostravy nakoupit nějaké ty debilní dárky..takže pokud se tu už nesejdeme, tak přej ať Vánoce přežijete nebo prožijete tak, abyste si to fakt užily..:) zatím paa..:)))vyšleme sms:)
molly
napsal(a):
Peti,my zavíráme v 21hod.... Takže....to bude odpoledne....
Jééééééééééé, to je suprová fotka
No já tady jsem dnes do 15 hod, pak jedu k tetě a pak asi na noc k mamce. A ráno zpět, pak jdu kuknout do jezďáku, něco pofotit, kámoška přijela z Prahy, tak bude jezdit. No a pak tradáááááááááááá na vánoční úklid. Nějak jsem zatím ještě nestihla :-)
Jo a včera mě překecala ta kámoška, tak pojedem mezi svátky do Komorníí Lhotky na výcvikovou hodinu, trenuje tam nějaká mistrině v militari, ale nevím jak se jmenuje :-) Tam chodí jezdit ta má bývalá trenérka, tak nám to tam domluví. Mám docela strach
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Holky,dneska jsem se vůbec nevyspala...Šla jsem docela dlouho a byla mrzutá,chytli jsme se opět doma..A když jsem zalehla,tak se začaly ozvývat zvuky,jsem myslela,že mi spadne vrchní část domu na hlavu.
Nahoře bydlí mladší bratr Marka,debil,co nebyl schopnej ukončit nějaké vzdělání,makat v životě taky nebude
prostě .....
Měll tam asi kámoše,bo nevím...Mára tam na ně vlítnul,že nemůžu spát ,ať se uklidní...No,nepomohlo to...Tak jsem vzala polštář,deku a šla si lehnout na zem do obýváku a čekala až se vyprdelí Marek z gauče,bo sliboval,že na něm spát nebude!
Smůla,strávila jsem dnešní noc na koberci,jsem rozlámaná a bolavá,pro moje záda už takhle tvrdé spaní není
a to je teprv začátek dne!A musím do toho města,já se tam asik zblázním................
molly
napsal(a):
Holky,dneska jsem se vůbec nevyspala...Šla jsem docela dlouho a byla mrzutá,chytli jsme se opět doma..A když jsem zalehla,tak se začaly ozvývat zvuky,jsem myslela,že mi spadne vrchní část domu na hlavu.
Nahoře bydlí mladší bratr Marka,debil,co nebyl schopnej ukončit nějaké vzdělání,makat v životě taky nebude
prostě .....
Měll tam asi kámoše,bo nevím...Mára tam na ně vlítnul,že nemůžu spát ,ať se uklidní...No,nepomohlo to...Tak jsem vzala polštář,deku a šla si lehnout na zem do obýváku a čekala až se vyprdelí Marek z gauče,bo sliboval,že na něm spát nebude!
Smůla,strávila jsem dnešní noc na koberci,jsem rozlámaná a bolavá,pro moje záda už takhle tvrdé spaní není
a to je teprv začátek dne!A musím do toho města,já se tam asik zblázním................
Zuziku, doufám, že sem hodíš pak ty fotečky
A s těma chlapama je to děs!!!!! Jen mě mrzí, že tě takhle vytáčí před svátkyma
Jo holky, nevím zda jsem vám to už psala, ale bývalí majitelé Honzíka si asi před měsícem koupili druhou kobylku, mamka Honzíka už zemřela. Proto koupili na svůj věk krásnou, 12 letou kobylku, zdravou, hodnou, a ona si za pár dnů po příjezdu zlomila ve výběhu nohu :-( To je hrůza, co? Nikdo neví jak se to stalo, ale přímo v kloubku ji to viselo ....
No a ted jsem jim psala maila, co a jak , tak mě potěšili, že ta majitelka, od které kobylku koupili jim nabídla do bezplatného pronájmu starší dámu, slepou na jedno oko, ale moc hodnou, kdysi týranou kobylku... Tak mě to potěšilo, že tak nějak jim ta nová kobylka podaří zahnat tu smůlu a dají ji brzy připustit a Rudovi se narodí vytoužená kobylka, kterou si nechá. Prozatím to byli jen samí hřebci. Moc jim to přeji....
lanika
napsal(a):
Zuziku, doufám, že sem hodíš pak ty fotečky
A s těma chlapama je to děs!!!!! Jen mě mrzí, že tě takhle vytáčí před svátkyma
Jo holky, nevím zda jsem vám to už psala, ale bývalí majitelé Honzíka si asi před měsícem koupili druhou kobylku, mamka Honzíka už zemřela. Proto koupili na svůj věk krásnou, 12 letou kobylku, zdravou, hodnou, a ona si za pár dnů po příjezdu zlomila ve výběhu nohu :-( To je hrůza, co? Nikdo neví jak se to stalo, ale přímo v kloubku ji to viselo ....
No a ted jsem jim psala maila, co a jak , tak mě potěšili, že ta majitelka, od které kobylku koupili jim nabídla do bezplatného pronájmu starší dámu, slepou na jedno oko, ale moc hodnou, kdysi týranou kobylku... Tak mě to potěšilo, že tak nějak jim ta nová kobylka podaří zahnat tu smůlu a dají ji brzy připustit a Rudovi se narodí vytoužená kobylka, kterou si nechá. Prozatím to byli jen samí hřebci. Moc jim to přeji....
to je ono.....Lalaná, že?
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Dobré ránko všem.... jsem tady taky
Zuzi, spaní na zemi bez ničeho jsem si zkusila naposledy cca před rokem a ještě týden mě bolelo fšechno
, naprosto chápu.... dneska už je to potřetí, co se mi zdálo o tvojí freťuli, tak fakt nevim, co by to mohlo znamenat
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
brrrr,tam je zimá...Leze to pod nehty....Prsty mám za tu chviličku úplně červené...
molly
napsal(a):
brrrr,tam je zimá...Leze to pod nehty....Prsty mám za tu chviličku úplně červené...
Leni,kobylka je moc pěkná
Tam je fakt pohádkově,ale kdo v tom má vydržet??
Břečťan na garáži...
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
zůstal venku...kolíček osamocený
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
plevel
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
dá si někdo šípkový čaj???
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
kde to jééé ???
molly
napsal(a):
kde to jééé ???
Zuzi, krásný fotečky... hezky se na to kouká z teplíčka
, za půl hodinky do toho budu muset vyrazit, jdu kámošce pomoct do práce koupat pejsky, snad mě nic nepokouše
Když už mrzne, tak by mohl aspoň napadnout sníh...
Jdu vyběhnout ven s pejskama, jeden se tváří, že snad něco potřebuje
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
tak nezmzníííí...Já razím do města 11ctkou....
Něco z tepla obchodu...
lanika
napsal(a):
Holky, čeká mě ted nadepisování asi 150 ks obálek pro Pfka :-( Zatím jich mám 20
Kdo mi pomůže??????
já jsem ráda, že jsem včera uválčila těch 40
, všechno podepsat, strčit do obálky, nadepsat adresu
, jsem ráda, že to mám za sebou
Ukázka našeho firemního PFka
cheyenne
napsal(a):
já jsem ráda, že jsem včera uválčila těch 40
, všechno podepsat, strčit do obálky, nadepsat adresu
, jsem ráda, že to mám za sebou
Ukázka našeho firemního PFka
Škoda, že tam ty korunky nejsou vidět
, taky jsem mohla objednat takový, že ty koruny tam byly pravý, nalepený, ale na to, že to vlastně vyšlo o 2Kč dráž, tak byly na koupení dražší o 10 Kč... tak Janica, Klára, Péťa promiňte, ale přijde vám bez korunek
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Leni a co nového s Honzíkem ve výcviku?
Zkoušela jsi zase něco nového?
rocky
napsal(a):
Hojky holky, tak jsem zase tu....mě se tak nechce pracovat...chjo
ani uz me nebavi predstirat tu praci! Evco to nam taky prijde PF-ko?
Jasan, že přijde, já jsem vybírala, komu to pošlem
Zuzi, když už jsem vzala foťák sebou, tak jsem tak zuřivě natáčela Hadříka, až jsem vybila baterky
ale doženu to, myslím na vás
Já se s vámi musím rozloučit, i když možná se ještě na chvilku na net dostanu, přesto radši popřeju teď všem krásné prožití svátků, hodně štěstíčka a zdravíčka vám a koníkům do nového roku.... posílám pusu všem
rocky
napsal(a):
Hojky holky, tak jsem zase tu....mě se tak nechce pracovat...chjo
ani uz me nebavi predstirat tu praci! Evco to nam taky prijde PF-ko?
Eviku, nějak nebyl ted čas něco vyvádět s Honzou. Jsem ráda jak stihnu vykidat za světla a vyčistit špinavce...No a po tmě se pak můžem jen mazlit
Ale včera jsem ho vzalana lonž, trochu potrápit s chambonem a pak si na něj sedla bez sedla a drndala kolečka, oblouky a spol....Pak jsem klusala, dělala cipovinky, cik cak na váhu zastavit, rozklusat, překroky se nám asi na podesáté podařili
Ale byla to všechno hra...Klusal svižně, to jsem až čuměla, asi ani pod sedlem není tak aktivní, a spolupracoval v hubě. Tak ted nevím, zda to bylo tou lonžkou předtím, že se uvolnil, nebo měl dobrý den, nebo je možné, že já jsem bez toho sedla seděla jinak než v sedle a mu to sedlo.....Nevím. Každopádně dostal do těla, po dlouhé době se krapet zpotil
ale bavilo ho to, byl takový ochotný pracovat, což se nestává u něj moc často ![]()
![]()
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
holčiny,pojedu do města...Mějte příjemný zbytek dnešního dne a v pondělí...Však víte...Už jsem přála
Tak "šťastné a veselé,ať se v Novém roce sejdeme"...
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, fšichni
Čau baby, jdu vás ještě jednou pozdravit, než zmizím za koníčkama, vykoupala a vyfénovala jsem dva pudlíky, mám k tomu jednu správnou příhodu, jednomu vypadnul zub
, ale já jsem mu fakt přes držku nedala
.
Tak se ještě jednou loučím a užívejte dovču, kdo máte
cheyenne
napsal(a):
Čau baby, jdu vás ještě jednou pozdravit, než zmizím za koníčkama, vykoupala a vyfénovala jsem dva pudlíky, mám k tomu jednu správnou příhodu, jednomu vypadnul zub
.
Tyranko malejch pejskůůůů
Tak si to u koníků užij.
, já už pět dní na kobyle neseděla
cheyenne
napsal(a):
.
Tady je taková zima , že koním ve stáji zamrzla voda ráno tady bolo -13 a teď jen -5 , al ezačíná zalízat slunko tak rychle všechno udělat ať můžem večer sedět v teple
lanika
napsal(a):
Ostudyyyyyyyyyyyyyyyyy
Za pátek jen 39 přízpěvků......Tož jedem na to????? Pošlu vám Honzíka v akci
Tak takhle si užíval Honzulík sněhu
lanika
napsal(a):
Tak takhle si užíval Honzulík sněhu
Čauky Leni, jsem tu taky a můžu pomoct
, právě tvořim dáreček pro Klárku
ale ještě nemůžu říct, co to bude
Oslí hříboš
lanika
napsal(a):
...
Jéééééééééééééééé, Evuli
Copak to bude? pošeptej mi do ouška
Taky umíme zlobit...
lanika
napsal(a):
Jéééééééééééééééé, Evuli
Copak to bude? pošeptej mi do ouška
Taky umíme zlobit...
...
lanika
napsal(a):
...
...fotografka nikdy nezachytila ten správný okamžik, protože ji mrzly prsty
lanika
napsal(a):
...fotografka nikdy nezachytila ten správný okamžik, protože ji mrzly prsty
Jsem u mamky a nějak si nemůžu zvy\knout na jiný PC.....To se těžko pak přechází z mého komfortu z kanclu tady na ten lidový starý babičkovský
Ale pořád lepší než nic, za chvíli mě to čeká i doma, taky žádné dělo, tak si musím zvykat
lanika
napsal(a):
Jsem u mamky a nějak si nemůžu zvy\knout na jiný PC.....To se těžko pak přechází z mého komfortu z kanclu tady na ten lidový starý babičkovský
Ale pořád lepší než nic, za chvíli mě to čeká i doma, taky žádné dělo, tak si musím zvykat
A když se vyběhá, pak umí chodit i takhle
Nemusíme mít ani chambon.....Pro ty, kdo tomu věří, pak je to jen proto, že mu sníh foukal na jeho ctěnou hlavičku a bylo mu zima na čumáček.....Proto si ji raději schoval blíže k tělu
lanika
napsal(a):
A když se vyběhá, pak umí chodit i takhle
Nemusíme mít ani chambon.....Pro ty, kdo tomu věří, pak je to jen proto, že mu sníh foukal na jeho ctěnou hlavičku a bylo mu zima na čumáček.....Proto si ji raději schoval blíže k tělu
Na lonži jsme už docílili prostornějšího chodu, konečně.....Ted jen dopilovat pod sedlem
Evulííííííííííííííííííííííííí??????
lanika
napsal(a):
Na lonži jsme už docílili prostornějšího chodu, konečně.....Ted jen dopilovat pod sedlem
Evulííííííííííííííííííííííííí??????
Jsem tu, jen jsem se opřela do práce :-)
Do půl hodinky můžeš očekávat mailíka s fotečkou
Honzík pěkně šlape a prudí
Na eurosportu dávaj skok mohutnosti, skáčou 2metry.... hustý, koníci za tím nejsou vidět
cheyenne
napsal(a):
Jsem tu, jen jsem se opřela do práce :-)
Do půl hodinky můžeš očekávat mailíka s fotečkou
Honzík pěkně šlape a prudí
Na eurosportu dávaj skok mohutnosti, skáčou 2metry.... hustý, koníci za tím nejsou vidět
No tak to se už moc těším :-) kurnik, sotva něco na eurosportu s konmi a já sedím u mamče |:-( Ta to tady nechytí......A kolikrát na to doma čumím a nic nedávají....Evuli, budu tě mít jako informačního špeha a budeš mi dávat dopředu echo
cheyenne
napsal(a):
Šikovnej.... už jsem na něj koukala v Praze....
Teď se koukáme, jakým fofrem mravenečci uklízej parkur.... u nás stojí na kolbišti ještě druhej den po závodech
jeva to znam