Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2007 08:30

ahoj na nemod.diskuzi se debatuje o hubené klusačce,pošlete nějaké fotky vašich klusáků,tady kámoščin

21.12.2007 09:03

regie napsal(a):
ahoj na nemod.diskuzi se debatuje o hubené klusačce,pošlete nějaké fotky vašich klusáků,tady kámoščin

Tady náš Vojtíšek

21.12.2007 09:05

aranka napsal(a):
Tady náš Vojtíšek

Jedna novoročenka s jeho mladším bráškou

21.12.2007 10:25

regie napsal(a):

Míšenka (Remus)

21.12.2007 10:26

termit napsal(a):
Míšenka (Remus)

Romínek (Romek)

21.12.2007 10:27

termit napsal(a):
Romínek (Romek)

Gasík

21.12.2007 10:28

termit napsal(a):
Gasík

Honzík (Harun)

21.12.2007 10:28

termit napsal(a):
Honzík (Harun)

Káča (Roxy)

21.12.2007 10:29

termit napsal(a):
Káča (Roxy)

Gábinka

21.12.2007 10:30

termit napsal(a):
Gábinka

A těžce vykrmitelný Kubík (Garet)

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2007 21:07

regie napsal(a):

tak ked hubeny,tak hubeny

21.12.2007 21:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak ked hubeny,tak hubeny

ten isty kon o mesiac skorej

21.12.2007 21:17

ten isty kon o mesiac skorej

Bony Teč

21.12.2007 22:20

anobbona napsal(a):
Bony Teč

Já a moje milovaná adoptovaná kobylka Sascoota (Šiška)

21.12.2007 22:21

gabrielle napsal(a):
Já a moje milovaná adoptovaná kobylka Sascoota (Šiška)

Ještě jsem zapoměla napsat, foto: Zuzka Prokopová (promiň, Zuzi)

22.12.2007 18:41

aranka napsal(a):
Tady náš Vojtíšek

Ahojte, hdyž jste se tu tak sešli, vy majitelé klusáků, tak bych se chtěla zeptat, jestli myslíte, že by bylo možné sehnat nějakou stáj, kde by mě nechali se svézt na oválu v sulce. Nejradši bych, kdyby to šlo tak, že bych třeba dostala nějakého staršího spolehlivého klusáka a někdo další by jel po dráze (kde třeba trénujete) vedle nás. Jsem osoba dospělá, na koních jezdím, mám i dva vlastní, ale tohle jsem nikdy nezkusila. Dojela bych vlakem asi kamkoliv. Někdy v létě. Uvažuji, že si podám i inzerát. Mohu nabídnout nějakou menší úplatu.
Díky za informace.

22.12.2007 20:03

stieberova napsal(a):
Ahojte, hdyž jste se tu tak sešli, vy majitelé klusáků, tak bych se chtěla zeptat, jestli myslíte, že by bylo možné sehnat nějakou stáj, kde by mě nechali se svézt na oválu v sulce. Nejradši bych, kdyby to šlo tak, že bych třeba dostala nějakého staršího spolehlivého klusáka a někdo další by jel po dráze (kde třeba trénujete) vedle nás. Jsem osoba dospělá, na koních jezdím, mám i dva vlastní, ale tohle jsem nikdy nezkusila. Dojela bych vlakem asi kamkoliv. Někdy v létě. Uvažuji, že si podám i inzerát. Mohu nabídnout nějakou menší úplatu.
Díky za informace.

mno,mohla by som Ti ponuknut svojho klusaka na povozenie-bez problemov si postoji na drahe nachystany na rychlu pracu(kedy ostatni uz ledva cakaju kedy to pustime) sam s tym,ze clovek ktory ma sediet v sulke nedrzi opraty a mota sa mu okolo noh ale asi to k nam na Slovensko budes mat trochu daleko...

22.12.2007 20:39

mno,mohla by som Ti ponuknut svojho klusaka na povozenie-bez problemov si postoji na drahe nachystany na rychlu pracu(kedy ostatni uz ledva cakaju kedy to pustime) sam s tym,ze clovek ktory ma sediet v sulke nedrzi opraty a mota sa mu okolo noh ale asi to k nam na Slovensko budes mat trochu daleko...

no k nám bys to měla blíž lázně bohdaneč. ale zas teď neděláme ale na jaře nebo v létě žádnej problém
moje koně už sem všechny dala termit

22.12.2007 20:59

bospor napsal(a):
no k nám bys to měla blíž lázně bohdaneč. ale zas teď neděláme ale na jaře nebo v létě žádnej problém

v lete bude robit tak ako toto leto?

22.12.2007 21:09

v lete bude robit tak ako toto leto?

aspoň tak aby sme mohli svézt návštěvu určitě
hlásit budu jen tři tak to snad zvládnem

22.12.2007 21:24

bospor napsal(a):

Mysak,Roman a?

22.12.2007 21:44

bospor napsal(a):

Jééé, díky, do Bohdanče by to neměl být problém se dostat, vůbec jsem nevěděla, že tam jsou klusáci. Mám kamarádku v Rybitví a zrovna letos jsme odtamtud jely na kolech přes Bohdaneč do Kladrub a Koles. Na jaře se ozvu, koukala jsme na vaše stránky, moc pěkní koně. Mám trochu jiné kafe, ale mám velký obdiv ke krevnatým koním. moje stránky - www.bobes.estranky.cz

22.12.2007 22:31

stieberova napsal(a):
Jééé, díky, do Bohdanče by to neměl být problém se dostat, vůbec jsem nevěděla, že tam jsou klusáci. Mám kamarádku v Rybitví a zrovna letos jsme odtamtud jely na kolech přes Bohdaneč do Kladrub a Koles. Na jaře se ozvu, koukala jsme na vaše stránky, moc pěkní koně. Mám trochu jiné kafe, ale mám velký obdiv ke krevnatým koním. moje stránky - www.bobes.estranky.cz

už sem koukala ozvi se až budeš chtít.
baru zapomělas na kubíčka????

22.12.2007 23:05

bospor napsal(a):
už sem koukala ozvi se až budeš chtít.
baru zapomělas na kubíčka????

Iva:nezabudla,len som nevedela,ci on,alebo Gabinaa Gabina pojde do chovu?

22.12.2007 23:11

Iva:nezabudla,len som nevedela,ci on,alebo Gabinaa Gabina pojde do chovu?

joooo už sem jí to slibovala letos a stejně se nevzpamatovala nebo bych jí prodala. pod sedlem jí to baví

22.12.2007 23:17

bospor napsal(a):
joooo už sem jí to slibovala letos a stejně se nevzpamatovala nebo bych jí prodala. pod sedlem jí to baví

neee,najskor zriebatko a potom predavaj

22.12.2007 23:23

neee,najskor zriebatko a potom predavaj

možná. nebo bych jí dala březí do nájmu a na ohřebení domů. ještě si to rozmyslím

23.12.2007 11:57

bospor napsal(a):
možná. nebo bych jí dala březí do nájmu a na ohřebení domů. ještě si to rozmyslím

no za pokus by to urcite stalo,mozno bude lepsi Laroff ako stary otec

24.12.2007 20:58

no za pokus by to urcite stalo,mozno bude lepsi Laroff ako stary otec

dneska poprvé v lese

24.12.2007 21:09

regie napsal(a):

Konečně né jen "můj", ale můj Rock Skal

25.12.2007 00:00

bospor napsal(a):
dneska poprvé v lese

hm,vidim,ze ani u vas snehu moc nie je u nas je to vsetko akurat zamrznute,ani ma to nebavi vonku,kone korculuju a mne omrzaju nohy ale pozeram von oknom a nieco sa tam sype,juhuu

27.1.2008 14:40

zirawka napsal(a):
Konečně né jen "můj", ale můj Rock Skal

Frank

olga visnákova

27.1.2008 18:15
olga visnákova

bospor napsal(a):

Zdravím, pro vzpomínku přídám fotku té nej...............dámy mezi klusáky :-( Plánuji již nový den otevřených vrat, snad se opět setkáme....................(prostě náhodně vybráno)

olga visnákova

27.1.2008 18:20
olga visnákova

olga visnákova napsal(a):
Zdravím, pro vzpomínku přídám fotku té nej...............dámy mezi klusáky :-( Plánuji již nový den otevřených vrat, snad se opět setkáme....................(prostě náhodně vybráno)

A ještě jednou zavzpomínám a smekám-plemeník Lass Kick-hřebec jež mohl být i s klisnou, vynikající kamarád a přítel-bohužel, i u něho již vzpomínám

Přidejte reakci

Přidat smajlík