Klokočov mistrovství evropy chlaďasů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2007 17:01

Byla jsem tam a suprrrrrrrrr

Přidávám vítěze dva hřebci pana Blizňáka Nacho Salazar a Brys Slezky......krasavci

21.12.2007 17:03

hankakoska napsal(a):

Přidávám vítěze dva hřebci pana Blizňáka Nacho Salazar a Brys Slezky......krasavci

Kvalita fotky - nic moc ale jinak krasavci

21.12.2007 17:07

memmory napsal(a):
Kvalita fotky - nic moc ale jinak krasavci

zkusím to znovu někde se stala chyba....

21.12.2007 17:14

hankakoska napsal(a):
zkusím to znovu někde se stala chyba....

tohle není s tama, ale taky jsou to oni, tohle je fotka z kalendáře. Zjistila jsem že, nějaké kloudné fotky sem můžu dát až zítra, páč je mám na druhém kompu, tyhle jsou jen z telefonu....
Nejste náhodou ze Supikovic?

21.12.2007 17:44

hankakoska napsal(a):
tohle není s tama, ale taky jsou to oni, tohle je fotka z kalendáře. Zjistila jsem že, nějaké kloudné fotky sem můžu dát až zítra, páč je mám na druhém kompu, tyhle jsou jen z telefonu....

Jak Vás to tak na Vánoce napadlo, vždyť už je do delší dobu?? Já jedu na Francov na Silvestra, už se moc těším:-))

21.12.2007 18:26

barletka napsal(a):
Jak Vás to tak na Vánoce napadlo, vždyť už je do delší dobu?? Já jedu na Francov na Silvestra, už se moc těším:-))

dívala jsem se v kompu na fotky, a říkala jsem si, že je ukážu, jenže jsem zapoměla , že tady mám jen ty z telefonu a ty jsou hnusné, takže ty z foťáku zítra. Vy jste tam byla??

21.12.2007 18:51

hankakoska napsal(a):
dívala jsem se v kompu na fotky, a říkala jsem si, že je ukážu, jenže jsem zapoměla , že tady mám jen ty z telefonu a ty jsou hnusné, takže ty z foťáku zítra. Vy jste tam byla??

To je jasné , chlaďásku není nikdy dost:-). Ano já jsem na ME byla, já jsem na Francově i pracovala. Můj přítel je syn majitele hřebčína. Už se těším na zítřejší fotografie...

21.12.2007 18:55

hankakoska napsal(a):

Z kunětic proč??? Znáš to tady ??

21.12.2007 20:54

hankakoska napsal(a):

Mohla bych se zeptat kdo je vůbec majitelem hřebčína?

21.12.2007 21:19

memmory napsal(a):
Z kunětic proč??? Znáš to tady ??

myslím, že sem u vás byla. Ten hřebeček hucul je mi povědomí. Nemá u vás náhodou hřebečka ČT vendula?Jestli jo, tak jsem sestřenka od opavy.
.
A s tím kdo je majitel, musím se přiznat, že vlastně nevím, byť to je v podstatě kousek od nás. ale na to může určitě odpovědět Barletka

21.12.2007 21:23

barletka napsal(a):
To je jasné , chlaďásku není nikdy dost:-). Ano já jsem na ME byla, já jsem na Francově i pracovala. Můj přítel je syn majitele hřebčína. Už se těším na zítřejší fotografie...

Ještě sem se chtěla zeptat, kolik na tom ME bylo lidí, mi sme tam byli oba dny a v tu neděli, tam bylo dost našlapáno

21.12.2007 21:31

hankakoska napsal(a):
myslím, že sem u vás byla. Ten hřebeček hucul je mi povědomí. Nemá u vás náhodou hřebečka ČT vendula?Jestli jo, tak jsem sestřenka od opavy.
.
A s tím kdo je majitel, musím se přiznat, že vlastně nevím, byť to je v podstatě kousek od nás. ale na to může určitě odpovědět Barletka

No jestli myslíš Vendýska Maškovou a A1/2 Mittase tak jsi u nás byla . Nebylo to zrovna tenkrát jak si z nás koně dělaly prdel a nechtěly se nechat chytit??

21.12.2007 21:46

memmory napsal(a):
No jestli myslíš Vendýska Maškovou a A1/2 Mittase tak jsi u nás byla . Nebylo to zrovna tenkrát jak si z nás koně dělaly prdel a nechtěly se nechat chytit??

jo, jo to je ono. Dívala sem se na jine diskuzi na nějaké fotky, že se stádečko rozrůstá.

22.12.2007 01:51

hankakoska napsal(a):
jo, jo to je ono. Dívala sem se na jine diskuzi na nějaké fotky, že se stádečko rozrůstá.

No nerozrůstá ale já mám zásobu fotek všech plemen a velikostí
Mám pořád ty dva + Mittas , ale ten je ještě pořád na odstavu a v březnu budeme mít miminko po QH
To jsou oni tři

Neregistrovaný uživatel

22.12.2007 15:15
Neregistrovaný uživatel

memmory napsal(a):
No nerozrůstá ale já mám zásobu fotek všech plemen a velikostí
Mám pořád ty dva + Mittas , ale ten je ještě pořád na odstavu a v březnu budeme mít miminko po QH
To jsou oni tři

já sem viděla na ňáké fotce hříbátko, tak sem myslela, že už je na světě. nahážu sem ty fotky z klokočova, tahle je taky s tama. Mi už doma žádné koníky nemáme Měli sme norika, ten umřel v létě, no ale ten už měl tak 25 a vic let, to je totiž těžko říct, nebyl vypálený a kupovali sme ho ,,jako 15letého" od překupníka, takže bůhví. A fjorda, ale toho sme prodali tak pře 2 rokama, toho sme původně vůbec nechtěli, ale..............., začínám vyprávět.............Našla sem inzerát, že někdo prodá 2letého valacha fjorda za 15000, cena se mi zdála fajn, tak sem zavolala.Ženskáříkala, že rychléjednání sleva 3000, tak sme se domluvili, že se přijedem podívat, to bylo v pátek, za 2hoďky ženská psala, že když ho odvezem do sobot. dopoledne tak za 8000. Tak vzal známí vozík na koně a frčeli sme. Už ten barák byl, nářez, před vratama čekal ňákej postiženej chlap, ať počkáme, že milášek šel zavřit pejsky. Ten dvůr byl fakt nepopsatelny, okamžitě sme zajeli, do bahna a psich hoven po kotníky. za parodií na plot obrovká smečka psů a samí velicí rotwici, kavkazáci, všechno... Taťka se ať řeč nestoji, zeptal, kolik jich má, no a ona, řekla, jako by to bylo normální, že 50, to fakt nekecám...pošuci. Ty koně měli v dřevěné šopě dohromady s kozama, fakt koncentrak, ten fjord měl srst jak kolie a polovinu váhy, jenom kostičky a chlupy. Ani sme nevěděli jak se menuje, naložili sme ho frrrrrrrrr, pryč, ..... To byl fakt supr koník.fotky musím naskenovat a někdy je sem hodím

22.12.2007 15:19

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
já sem viděla na ňáké fotce hříbátko, tak sem myslela, že už je na světě. nahážu sem ty fotky z klokočova, tahle je taky s tama. Mi už doma žádné koníky nemáme Měli sme norika, ten umřel v létě, no ale ten už měl tak 25 a vic let, to je totiž těžko říct, nebyl vypálený a kupovali sme ho ,,jako 15letého" od překupníka, takže bůhví. A fjorda, ale toho sme prodali tak pře 2 rokama, toho sme původně vůbec nechtěli, ale..............., začínám vyprávět.............Našla sem inzerát, že někdo prodá 2letého valacha fjorda za 15000, cena se mi zdála fajn, tak sem zavolala.Ženskáříkala, že rychléjednání sleva 3000, tak sme se domluvili, že se přijedem podívat, to bylo v pátek, za 2hoďky ženská psala, že když ho odvezem do sobot. dopoledne tak za 8000. Tak vzal známí vozík na koně a frčeli sme. Už ten barák byl, nářez, před vratama čekal ňákej postiženej chlap, ať počkáme, že milášek šel zavřit pejsky. Ten dvůr byl fakt nepopsatelny, okamžitě sme zajeli, do bahna a psich hoven po kotníky. za parodií na plot obrovká smečka psů a samí velicí rotwici, kavkazáci, všechno... Taťka se ať řeč nestoji, zeptal, kolik jich má, no a ona, řekla, jako by to bylo normální, že 50, to fakt nekecám...pošuci. Ty koně měli v dřevěné šopě dohromady s kozama, fakt koncentrak, ten fjord měl srst jak kolie a polovinu váhy, jenom kostičky a chlupy. Ani sme nevěděli jak se menuje, naložili sme ho frrrrrrrrr, pryč, ..... To byl fakt supr koník.fotky musím naskenovat a někdy je sem hodím

Určitě sem dej fotky, jsem zvědavá, jak vypadal před a po.
To je hrůza....

22.12.2007 15:31

hankakoska napsal(a):

slovensko 2. místo

22.12.2007 15:32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Kdopak mi tu dal fotecku meho konika? :o)

22.12.2007 15:33

hankakoska napsal(a):

3. místo německo

22.12.2007 15:35

jmisak napsal(a):

asi já. jestli to vadí tak se moc omlouvám. Chtěla se ukázat fotky z ME

22.12.2007 15:36

jmisak napsal(a):

ale je to fešák, dávám se jenom ty krasavce

22.12.2007 15:38

hankakoska napsal(a):
asi já. jestli to vadí tak se moc omlouvám. Chtěla se ukázat fotky z ME

V pohode. Jen jsem se tak dival ze mi to prpomina mou kobylu a ona to je ona! :o)

22.12.2007 15:39

hankakoska napsal(a):
ale je to fešák, dávám se jenom ty krasavce

Diky:o)

22.12.2007 15:44

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 15:48

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 15:51

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 15:55

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:00

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:03

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:07

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:13

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:19

hankakoska napsal(a):

tak tenhle chlápek byl fakt dobrej, jezdil na nich ve stoje. Posléze i čelem vzad

22.12.2007 16:22

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:26

hankakoska napsal(a):

22.12.2007 16:30

hankakoska napsal(a):

tak a to by zatím stačilo

22.12.2007 18:40

hankakoska napsal(a):

můžu se znovu zeptat kdo je vůbec majitelem hřebčína?? tamto už skoro nejde vidět..tak to píšu znovu třebas dostavu odpověď

22.12.2007 18:45

kovbojka napsal(a):
můžu se znovu zeptat kdo je vůbec majitelem hřebčína?? tamto už skoro nejde vidět..tak to píšu znovu třebas dostavu odpověď

www.klokocov.cz/kontakt.php, tohle jsou jejich stránky, ale jak jsem psala, kdo je majitel nevim

22.12.2007 23:09

hankakoska napsal(a):
www.klokocov.cz/kontakt.php, tohle jsou jejich stránky, ale jak jsem psala, kdo je majitel nevim

Majité jsou z Ostravy, pročpak to chcete vědět? Ráda zodpovím na emeil, tady to psát nebudu.Děkuji za pochopení.

23.12.2007 10:47

barletka napsal(a):
Majité jsou z Ostravy, pročpak to chcete vědět? Ráda zodpovím na emeil, tady to psát nebudu.Děkuji za pochopení.

jen mě to tak zajímalo..snad to není tajné? Nikde na stránce to není tak se mi to zdá takový divný. Jo byla bys hodná kdybys mi to poslala na email.. westernriding2@seznam.cz

23.12.2007 11:53

hankakoska napsal(a):

Na stránklách nejsou uvedeni, protože jsou opravdu jen majitelé. Jeden z nich jezdí jen pro zábavu,rekreačně. Druhého jsem snad nikdy na koni neviděla. I přesto jim patří velký dík, protože nebýt jich, tak tento nově zrekonstruovaný hřebčín není!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík