Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2007 23:25

Monty štěňátko ...to už je minulost :o)

22.12.2007 23:30

strelish napsal(a):

Zdravím:-)... Tak už se nám Vánoce neodvratně blíží, já dneska koupila poslední dárek, který mi chyběl a konečně mám klidnou hlavu. Já bydlím v garsonce nad stájí, ( 60 km od rodného domova ) odjezdila jsem koníky a jela jsem domů, tak si užívám rodinného pohodlí a komfortu od maminky..Přítel je v Řecku, takže budu mít Vánoce 2x jednou 24.12 a pak 29.12. Co vy už se těšíte??

22.12.2007 23:47

barletka napsal(a):
Zdravím:-)... Tak už se nám Vánoce neodvratně blíží, já dneska koupila poslední dárek, který mi chyběl a konečně mám klidnou hlavu. Já bydlím v garsonce nad stájí, ( 60 km od rodného domova ) odjezdila jsem koníky a jela jsem domů, tak si užívám rodinného pohodlí a komfortu od maminky..Přítel je v Řecku, takže budu mít Vánoce 2x jednou 24.12 a pak 29.12. Co vy už se těšíte??

Ne.

23.12.2007 00:19

Já jsem cestovatel.. Pracovala jsem v hřebčíně Francův Dvůr v Klokočově, pak ve westernové stáji , kde má koně Tom Zajac v Rožnově pod Radhoštěm v JK Hradisko. Teď mám koně ustájené v JK Agrotyl Otice u Opavy.

23.12.2007 00:28

Ano , jezdím anglii, já tam měla Parmu ustájenou a pracovala jsem tam jako ošetřovatelka. Užásná to stáj!!!:

23.12.2007 13:54

strelish napsal(a):

EKOLOGICKA VYZVA! Nekupuj zivy vanocni stromecek! Dej si do pokoje policajta! Je zeleny, ma hvezdicky a visi mu koule. Kdyz sezenes dopravaka bude Ti i svitit!

23.12.2007 13:56

strelish napsal(a):

Prisel mi Jezisek nadelit smulu. Ze ji mel dost, dal mi ji furu. Povidam Jezisku, co takhle stesti? Listoval v seznamu, pak mi dal pesti. Tak stastné a vesele

23.12.2007 14:21

causinka2 napsal(a):
Prisel mi Jezisek nadelit smulu. Ze ji mel dost, dal mi ji furu. Povidam Jezisku, co takhle stesti? Listoval v seznamu, pak mi dal pesti. Tak stastné a vesele

tak decka:) 3 hodiny jsem se mordovala s PFkem, tak snad se vam bude libit:)

23.12.2007 14:46

ingrid0santos napsal(a):
tak decka:) 3 hodiny jsem se mordovala s PFkem, tak snad se vam bude libit:)

ahojky ingrid,pěknýv jakém programu jsi to prováděla?já to včera zkoušela a nic jsem z toho neudělala

23.12.2007 15:59

causinka2 napsal(a):
ahojky ingrid,pěknýv jakém programu jsi to prováděla?já to včera zkoušela a nic jsem z toho neudělala

v Gimpu:)

23.12.2007 16:17

Jo jo, taky s Gimpem dost bojuju, ale ono to půjde

23.12.2007 16:19

strelish napsal(a):
Jo jo, taky s Gimpem dost bojuju, ale ono to půjde

Tady snad půjde vidět, co jsem jim pořídila za fešnou ozdůbku

23.12.2007 16:24

strelish napsal(a):
Tady snad půjde vidět, co jsem jim pořídila za fešnou ozdůbku

Dneska jsem vzala oba poníky ven a ještě šel s námi Tomík, Jami jsem měla na ruce, docela to šlo A ani jsme za tu hoďku a půl neumrzli

23.12.2007 16:55

No ona ztmavla, ale hlava jí víc zbělela a děsím se toho, co bude až z ní opadne ta zimní srst, na kolik vyšimlovatí.

U nás se taky moc nedá chodit, šli jsme kudy se dalo, abychom se vyhli ledu...bo to bylo pak o hubu :))

23.12.2007 18:43

strelish napsal(a):

Lidičky umíte tu někdo německy?? Ja bych strašně potřebovala něco přeložit a neumim ani slovo.. prosimmmmmm.......U vchodových dveří je předsíň po levé straně je koupelna a hned vedle záchod a malý kumbál kde visí nářadí smeták a na poličkách leží brusle, boty a jiné nepotřebné věci. Na konci předsíne je kuchyn a jeji součásti je i malý balkon. Vedle kuchyne je obyvák kde spí mamka s jejím přítelem. V pravo od obyvaku je muj pokoj.
Prosim prosim pomožte mi

23.12.2007 18:47

pilgrisek napsal(a):
Lidičky umíte tu někdo německy?? Ja bych strašně potřebovala něco přeložit a neumim ani slovo.. prosimmmmmm.......U vchodových dveří je předsíň po levé straně je koupelna a hned vedle záchod a malý kumbál kde visí nářadí smeták a na poličkách leží brusle, boty a jiné nepotřebné věci. Na konci předsíne je kuchyn a jeji součásti je i malý balkon. Vedle kuchyne je obyvák kde spí mamka s jejím přítelem. V pravo od obyvaku je muj pokoj.
Prosim prosim pomožte mi

baruš ještě tak před 3 lety bych ti to přeložila,ted už neumím nic z němčiny

23.12.2007 18:51

causinka2 napsal(a):
baruš ještě tak před 3 lety bych ti to přeložila,ted už neumím nic z němčiny

škoda ja musim napsat slohovku do neminy a neumim ani jedno slovicko. vsechno hledam ve slovniku ale tady tohle je trochu horsi bo tam sou nejake pady a tak tak je to hlupe.. no nic no nejak to skusim vykutit ..:-(

23.12.2007 18:57

pilgrisek napsal(a):
škoda ja musim napsat slohovku do neminy a neumim ani jedno slovicko. vsechno hledam ve slovniku ale tady tohle je trochu horsi bo tam sou nejake pady a tak tak je to hlupe.. no nic no nejak to skusim vykutit ..:-(

jj já vím,němina je přes ty pády trošku těžší,pokud si je nepamatuješ

23.12.2007 18:58

pilgrisek napsal(a):

já ti taky nepomůžu, sice jsem němčinu měla na gymplu 4 roky, ale moc mě nepoznamenala

23.12.2007 19:02

Z takovýchdle věcí jsem měla hrůzu u matury - pár témat bylo z anglické historie a literatury a to jsem fakt horko těžko splácala česky, natož o tom vykládat 15 minut anglicky. Naštěstí jsem si vytáhla téma, ze kterého jsem byla zkoušená na poslední hodině angliny před svaťákem. Ale teda ještě horší jak němčina mi přišla latina, tam je to skloňování ještě šílenější a to jsem fakt už nedávala :)))

23.12.2007 19:03

No anglicky je to teda lepší než nemecky to anglicky bych i neco napsala ale neminu fakt nedavam. a to mam v te slohovce mit 180-200 slov a ja jich mam 300 a to jeste nemam napsany jeden odstavec co tam mam mit tak nevim no

23.12.2007 19:14

pilgrisek napsal(a):
No anglicky je to teda lepší než nemecky to anglicky bych i neco napsala ale neminu fakt nedavam. a to mam v te slohovce mit 180-200 slov a ja jich mam 300 a to jeste nemam napsany jeden odstavec co tam mam mit tak nevim no

baruš a ty víš jak tam jsou tx pády?já bych to měla mít doma někde napsané

23.12.2007 19:18

causinka2 napsal(a):
baruš a ty víš jak tam jsou tx pády?já bych to měla mít doma někde napsané

Mno jako ze je mam napsane ve skole v knizce a po vanocich to mam odevzdat takze trochu blbe no.. Ale tak jako docela to vim ale dat to dohromady to fakt nedam..

23.12.2007 19:21

pilgrisek napsal(a):
Mno jako ze je mam napsane ve skole v knizce a po vanocich to mam odevzdat takze trochu blbe no.. Ale tak jako docela to vim ale dat to dohromady to fakt nedam..

já bych ti s tím třeba pomohla,ale nevím,nevím co by z toho po těch letech vzešlo za známku

23.12.2007 19:26

servírku,ale nedodělala jsem jí,protože jsem se plně chtěla věnovat danečkovy.možná bych se zato měla stydět,ale nestydím,právě naopak,jsem hrdá,že jsem se rozhodla pro danečka

23.12.2007 19:28

causinka2 napsal(a):
servírku,ale nedodělala jsem jí,protože jsem se plně chtěla věnovat danečkovy.možná bych se zato měla stydět,ale nestydím,právě naopak,jsem hrdá,že jsem se rozhodla pro danečka

Tak servirku by si mohla tedka delat i bez skoly ne??kdyby si sla pracovat... Chystas se jit nekdy do prace??

23.12.2007 19:49

pilgrisek napsal(a):
Tak servirku by si mohla tedka delat i bez skoly ne??kdyby si sla pracovat... Chystas se jit nekdy do prace??

ještě nevím baruš,to se uvidí,když mi by jsme chtěly to miminko.už uvažuju,že s klukama začnu chodit do solné jeskyně,prej to pomáhá,tak uvidíme

23.12.2007 19:50

Jo tak to určo jo.. skolu si muzes kdykoli prinejhorsim udelat

23.12.2007 20:17

dobrý,ale na vánoce máme držet všichni pospolu a ne být rasisti,babo jedna

23.12.2007 20:42

causinka2 napsal(a):
dobrý,ale na vánoce máme držet všichni pospolu a ne být rasisti,babo jedna

Hele ale mi to taky prislo to chodi po vsech asi

23.12.2007 21:05

No to nam taky otravily pejska ale to uz je davno.. sice nebyla moje ale bratrancova ale byla to sestra od moji dogy

23.12.2007 21:30

strelish napsal(a):

25.12.2007 22:36

Ne ne, to by bylo asi přání až na rok 2009

26.12.2007 14:10

strelish napsal(a):

Zdravííím! tak co ženské co ste dostaly na vánoce?? ja dostala budík co zvoní jako řehtající kůň, ol. kabát, helmu a dečku pod angl. sedlo ... a uplne moc ponožek kam se chystate na silvestra???..

26.12.2007 18:25

pilgrisek napsal(a):
Zdravííím! tak co ženské co ste dostaly na vánoce?? ja dostala budík co zvoní jako řehtající kůň, ol. kabát, helmu a dečku pod angl. sedlo ... a uplne moc ponožek kam se chystate na silvestra???..

5 hrncu, povleceni, rucniky, neco malo na obleceni, klasickou koupelnovou kosmetiku, handsfree k mobilu a kalendar s fotkama nasich koni :) A na silvestra budem doma

26.12.2007 18:37

strelish napsal(a):
5 hrncu, povleceni, rucniky, neco malo na obleceni, klasickou koupelnovou kosmetiku, handsfree k mobilu a kalendar s fotkama nasich koni :) A na silvestra budem doma

čus baby, tež se jdu na vás mrknout, před chvilkou jsem absolvovala povinnou nvštěvu babičky pod krycím jménem sežer, co můžeš a i to, co nemůžeš..:)))
Jinak na Vánoce sjem dostala právě své luxusní nové lyže, nové termoprádlo na lyže, nějkaé hadry, parfém, prachy, od segry kalendář s mýma ořama a psiskama, pyžamka a novou raketu na squash...a určo haf dalších věcí..:.)
a Silvestr je jasný, budu běhat kolem těch ožralých pysků...:))ale popravdě, vůbec mi to nevadí..:)

26.12.2007 18:39

No ja bych rekla ze ne... teda schanela sem nekde nejake dobre lano a v hornbachu sem určitě byla a myslim ze tam zadne dobre nebyly... ale mozna za tech par let se tam nejak dostaly

26.12.2007 18:41

kukinatost napsal(a):
čus baby, tež se jdu na vás mrknout, před chvilkou jsem absolvovala povinnou nvštěvu babičky pod krycím jménem sežer, co můžeš a i to, co nemůžeš..:)))
Jinak na Vánoce sjem dostala právě své luxusní nové lyže, nové termoprádlo na lyže, nějkaé hadry, parfém, prachy, od segry kalendář s mýma ořama a psiskama, pyžamka a novou raketu na squash...a určo haf dalších věcí..:.)
a Silvestr je jasný, budu běhat kolem těch ožralých pysků...:))ale popravdě, vůbec mi to nevadí..:)

tak to já sjm fakt za vodou, že ani naši, ani babičky tyhle tendence nemají...:))
a s tím hornbachem fakt nevím, i když věcí tam mají fakt hafo:)
Jo a hlavně já si furt naděluju lyžování...:)

26.12.2007 18:44

Tak jelikož ve 2 hrncích se vaří poměrně blbě, já je uvítala - vybavit kuchyň je třeba Horší je "zlatá" sada dezertních lžiček od babičky, to fakt nevím, kde se toho zbavit a používat to rozhodně nechci.

V Hornbachu nic moc, sortiment v podstatě stejný jako v OBI apod., já nakoupila přímo v Bolaticích v podnikové prodejně Lanexu, mají to tam v takové veliké krabici, člověk se tím musí prohrabávat, ale aspoň něco se tam asi vždycky najde. Sice jsem čekala větší výběr, ale něco mám Jo a je to na kila, za kilo myslím 55 Kč.

26.12.2007 19:01

kukinatost napsal(a):
tak to já sjm fakt za vodou, že ani naši, ani babičky tyhle tendence nemají...:))
a s tím hornbachem fakt nevím, i když věcí tam mají fakt hafo:)
Jo a hlavně já si furt naděluju lyžování...:)

No jako lyžovat bych si taky zašla .. chystame se s kamoskou na par dni do jeseniku jen musim najit nejaky volny čas ale zima je krutá sice nemrzne ale vitr fouka jak svina bleeee

26.12.2007 19:09

Jo a je to tam jakoby "v centru" tam je nákup. středisko (jednota nebo co to je) a nahoře v patře je ta prodejna, tam se to musí prolézt až dozádu, ta bedna je až u pokladny. Tak hodně zdaru při hrabání, některé ty lana jsou dost těžké

26.12.2007 19:18

No ja to myslela taky tak .. ale nevim jak chces rict zaprknovat???to je trochu divne.. ja taky lyze nerada

26.12.2007 19:20

A kde ze to jee??? ze bych si taky zasla neco nakoupit??

26.12.2007 19:30

No vidiš na to prostě nejde nic vymyslet.. ja řikam jet na board no stejně nic lepšiho nenajdem

26.12.2007 19:34

strelish napsal(a):

26.12.2007 20:00

strelish napsal(a):
Dve hromadky nestesti u vody :)

jee taky fajny tlustoch

26.12.2007 20:01

Ja myslela ty bolatice

26.12.2007 20:06

pilgrisek napsal(a):
jee taky fajny tlustoch

On prave neni tlusty, ma jen takovou silenou srst

26.12.2007 20:11

No tyhle zrovna jsem tam nacpala jako original, takze maji kazda okolo 1MB a pri tom uploadu na faunu se to samo zmensi, jinak pokud neco zmensuju ja, tak delam orez na 640 x 480 pri 72 obr.bodech / palec. Pokud bych chtela rozliseni pro tisk, tak to neni 72, ale 300. A ukladam v kvalite mezi 50-70 % z originalu.

26.12.2007 20:26

Ahoj Adél, já zítra do Hornbachu jedu, takže se na ty lana můžu mrknout. Jinak ten Lanex v Bolaticích taky doporučuju.

26.12.2007 20:27

kessidis napsal(a):
Ahoj Adél, já zítra do Hornbachu jedu, takže se na ty lana můžu mrknout. Jinak ten Lanex v Bolaticích taky doporučuju.

Tohle teď vidím každé ráno.

26.12.2007 20:31

kessidis napsal(a):
Tohle teď vidím každé ráno.

Pěkné Já potkávám akorát tak bažanty a jejich slepice, těch tu máme hned několik A měli jsme tu v létě datla a jednou jsem zahlídla i hranostaje v bílém zimním kožichu

26.12.2007 20:33

Tak jo ten Lanex bude jistější. S těma veverkama budu dělat asi výzkum je dost zajimavé je sledovat.¨Máme tu dvě, tak mají venku už krmítko s ořechama. Nevíte někdo jestli můžou veverky piškoty?

26.12.2007 20:46

kessidis napsal(a):
Tak jo ten Lanex bude jistější. S těma veverkama budu dělat asi výzkum je dost zajimavé je sledovat.¨Máme tu dvě, tak mají venku už krmítko s ořechama. Nevíte někdo jestli můžou veverky piškoty?

Já si myslím, že můžou.

26.12.2007 20:48

strelish napsal(a):
Já si myslím, že můžou.

Tak fajn, ochočování veverek může začít. Ale prý mají vši a blechy, tak nevím. A do dneška nechápu proč v obrázkových dětských knížkách je veverka oranžová

26.12.2007 20:58

Jo jo, jsou takove i takove Ale ty parazity nejspis fakt budou mit. Treba o jezcich se rika, ze jsou hodne zableseni...zkoumat to fakt nebudu

26.12.2007 21:16

strelish napsal(a):
Jo jo, jsou takove i takove Ale ty parazity nejspis fakt budou mit. Treba o jezcich se rika, ze jsou hodne zableseni...zkoumat to fakt nebudu

Aha no to je možné s těma druhama veverek. Takže nic, mazlovat se s nima nebudu.Nevadí...máme na to i jiné mazlovatka..

26.12.2007 22:50

staci pouzit google.cz

26.12.2007 23:02

ja ji tam taky nemohla najit, tak jsem to pak hledala na googlu...asi tak

27.12.2007 08:24

strelish napsal(a):
Dve hromadky nestesti u vody :)

A tu je z toho sameho mista, akorat minuly rok tesne pred Vanocema.

27.12.2007 09:57

Tož to naštve. Ale zas jako se jim nedivím, taky se mi dneska nechtělo do práce...

27.12.2007 11:31

Jo tak to už si nemůžu dovolit, ale dokud jsem byla na kolejích, ponocovávali jsme takhle běžně, akorát jsem pak nebyla schopná vstát dřív než v 10...hlavně přes zimu

27.12.2007 13:46

Odkud sis ho objednávala

27.12.2007 14:11

Hm, tak to bych ji taky asi chtěla ukamenovat. Kdysi jsem si z tama chtěla taky cosi objednat, no ještě že jsem to neudělala

27.12.2007 19:47

strelish napsal(a):
Hm, tak to bych ji taky asi chtěla ukamenovat. Kdysi jsem si z tama chtěla taky cosi objednat, no ještě že jsem to neudělala

ahojki to tema se mi uplne hodi vcera s kamaradkama jsme nahodou zabloudily jely jsme mezi dvema ploty uzkou ulickou hrebcaci mi zacaly rvat a tam v ohrade malicky ponik velice krasny az na nohy chtel seknam rozbehnout ale udelal krok a skacel se k zemi ponicek mel extremne prerostlou kopytni rohovinumela zhruba 20cm zkroucenou nahoru musely mu neskutecne trpet slachy co s takovymi lidmi ?? ted to chci nejak vyresit vzit kovare veterinare a jet tam zeptat se majitelu co to ma znamenat
co by jste radily vy na koho se obratit.dalši vec pujdou takove nohy jeste zpravit???
nasla jsem to misto i na mape ale jejde mi tu zkopirovat je to rychvalde presne reknu jen co to zjistim

27.12.2007 19:54

sakiron napsal(a):
ahojki to tema se mi uplne hodi vcera s kamaradkama jsme nahodou zabloudily jely jsme mezi dvema ploty uzkou ulickou hrebcaci mi zacaly rvat a tam v ohrade malicky ponik velice krasny az na nohy chtel seknam rozbehnout ale udelal krok a skacel se k zemi ponicek mel extremne prerostlou kopytni rohovinumela zhruba 20cm zkroucenou nahoru musely mu neskutecne trpet slachy co s takovymi lidmi ?? ted to chci nejak vyresit vzit kovare veterinare a jet tam zeptat se majitelu co to ma znamenat
co by jste radily vy na koho se obratit.dalši vec pujdou takove nohy jeste zpravit???
nasla jsem to misto i na mape ale jejde mi tu zkopirovat je to rychvalde presne reknu jen co to zjistim

V rychvaldě??neni to v petřvaldě??to bych mozna i vedela Viš jak byla na hubertce takova holka na malem černém poníkovi a šedém myslím plnaskovi ale vypadal jak ponicek a byl uplne hrozne vyhublý lezly mu uplne kosti na prdely.. To je hnus takhle s necim takovym vyjet ven. bych se ani nedivila kdyby to bylo u nich

27.12.2007 19:59

pilgrisek napsal(a):
V rychvaldě??neni to v petřvaldě??to bych mozna i vedela Viš jak byla na hubertce takova holka na malem černém poníkovi a šedém myslím plnaskovi ale vypadal jak ponicek a byl uplne hrozne vyhublý lezly mu uplne kosti na prdely.. To je hnus takhle s necim takovym vyjet ven. bych se ani nedivila kdyby to bylo u nich

to nevim zitra zjistim popisnou adresu ale ten ponik se nemuze pohnout z mista mel co delat postavit se zrat dostava je baculaty ale rikam tohle jsem uz dlouho nevidela tyrani jak vysite

27.12.2007 20:03

sakiron napsal(a):
to nevim zitra zjistim popisnou adresu ale ten ponik se nemuze pohnout z mista mel co delat postavit se zrat dostava je baculaty ale rikam tohle jsem uz dlouho nevidela tyrani jak vysite

rychvald čp.562 jak jedes z orlove na hermanice prvni rondl do leva a dolu po te ceste

27.12.2007 20:04

sakiron napsal(a):

TAk to je teda hnus.. chce to nekam zavolat nebo tak a pokud se nemuze ani hnout tak to by s tim neco uz ty organy udělat snad mohli ne??se divim teda že už to někdo neudělal dřív

27.12.2007 20:05

pilgrisek napsal(a):
TAk to je teda hnus.. chce to nekam zavolat nebo tak a pokud se nemuze ani hnout tak to by s tim neco uz ty organy udělat snad mohli ne??se divim teda že už to někdo neudělal dřív

je to docela schovane nahoda ze jsme jely kolem

27.12.2007 20:13

sakiron napsal(a):
je to docela schovane nahoda ze jsme jely kolem

Aha no tak tam to neznam. To je pro mě docela vzdálený no hlavně aby stím šlo něco udělat

28.12.2007 18:50

tak my máme jen jednu,jinak máme ještě černou,světle zelenou s tmavými okraji a světle modrou.ale my je udržujeme čisté

28.12.2007 19:02

tak parelku jsem nepočítala,vidíš,jsem uplně zapomnělatak já to konouchům jednou za měsíc vyperu a je to jak nové.to hodím do pračky i s vodítkama a máme to krásné

28.12.2007 19:11

causinka2 napsal(a):
tak parelku jsem nepočítala,vidíš,jsem uplně zapomnělatak já to konouchům jednou za měsíc vyperu a je to jak nové.to hodím do pračky i s vodítkama a máme to krásné

čus baby, hej, teď sjem se vrátila od holičky, mám fajný chaos na hlavě...:)))a ještě jsme si s kámoškou byly koupit plesové šat, v kterých budeme obsluhovat na Silvestra, to tež bude zajímavé...:))pak se vám blejsknu..:)
Jinak co se ohlávek týče, jsem úchyl, mám asi každou barvu a hlavně k ní i sladěné vodítko, hlavně milion parellek, bo na těch jezdím..a navíc třeba Keroušovi sluší každá barva...
Tady třeba v červune:)Jo a moje koně v podstatě ohlávky vůbec nenosí, pokud na nich nejedu, nebo je někde za stájovku na vandru neuvazuju:)

28.12.2007 19:14

kukinatost napsal(a):
čus baby, hej, teď sjem se vrátila od holičky, mám fajný chaos na hlavě...:)))a ještě jsme si s kámoškou byly koupit plesové šat, v kterých budeme obsluhovat na Silvestra, to tež bude zajímavé...:))pak se vám blejsknu..:)
Jinak co se ohlávek týče, jsem úchyl, mám asi každou barvu a hlavně k ní i sladěné vodítko, hlavně milion parellek, bo na těch jezdím..a navíc třeba Keroušovi sluší každá barva...
Tady třeba v červune:)Jo a moje koně v podstatě ohlávky vůbec nenosí, pokud na nich nejedu, nebo je někde za stájovku na vandru neuvazuju:)

Btw Luci, přemýšlím, kde v tom Rychvaldě by to mohlo být...ale fakt si nejsem schopna to uvědomit, jestli toho poňoucha nemá někdo vyloženě jenom jako sekačku a neřeší, že by se měly řešit další věci než žrádlo...

28.12.2007 19:15

kukinatost napsal(a):

hojec.jani budeš se divit,ale já je konouchům už taky moc nedávám,v zimě chtěj dřív domů,tak je ani nemusím nahánět,ale v létě se nechtějí nechat chytit,jak se jim domů nechce,tak to je mají,at je mám za co chytit.teda holka to tě lituju,že musíš na silvestra makat,to já na silvestra asi kašlu a půjdu radši spát

28.12.2007 19:17

JJ, vepřové halvy asi vlastníme všichni..já tvrdím, že chovám hovna s očima, nebo řízky..:)
tak tady máme oblíbenou parelku na ježdění, teď už mám i lano celé černé..:)

28.12.2007 19:20

no Clasic co se tohodle týče je taky takové malé prasátko,hlavně když je menší blátíčko

28.12.2007 19:21

kukinatost napsal(a):
JJ, vepřové halvy asi vlastníme všichni..já tvrdím, že chovám hovna s očima, nebo řízky..:)
tak tady máme oblíbenou parelku na ježdění, teď už mám i lano celé černé..:)

Dajuli, já popravdě silvestra moc nemusím, tak nějak příliš povinná oslava a tradice sežrat se 31. prosince mi není nějak blízká...:(Takže si tak aspoň něco přivydělám, i když to bude pekelné až do rána...jinak moji smradi se nějak chytat nemusí, oni se řítí sami om, mají, no spíše Kerka zavelí podle svých vnitřních hodin, postaví se k brance a čeká...:)

28.12.2007 19:27

kukinatost napsal(a):
Dajuli, já popravdě silvestra moc nemusím, tak nějak příliš povinná oslava a tradice sežrat se 31. prosince mi není nějak blízká...:(Takže si tak aspoň něco přivydělám, i když to bude pekelné až do rána...jinak moji smradi se nějak chytat nemusí, oni se řítí sami om, mají, no spíše Kerka zavelí podle svých vnitřních hodin, postaví se k brance a čeká...:)

jj tak přesně to samé dělají moji konouši.když jdou ven,tak vedu aleše a clasic jde navolno za ním,ale když mají jít domů,tak jde nejdřív clasic a zaním aloš.jani tak to jsme natom stejně,silvestr taky není můj oblíbený.A tento rok ho teda nehodlám slavit vůbec

Přidejte reakci

Přidat smajlík