strelish
napsal(a):
Monty štěňátko ...to už je minulost :o)
Zdravím:-)... Tak už se nám Vánoce neodvratně blíží, já dneska koupila poslední dárek, který mi chyběl a konečně mám klidnou hlavu. Já bydlím v garsonce nad stájí, ( 60 km od rodného domova ) odjezdila jsem koníky a jela jsem domů, tak si užívám rodinného pohodlí a komfortu od maminky..Přítel je v Řecku, takže budu mít Vánoce 2x jednou 24.12 a pak 29.12. Co vy už se těšíte??
barletka
napsal(a):
Zdravím:-)... Tak už se nám Vánoce neodvratně blíží, já dneska koupila poslední dárek, který mi chyběl a konečně mám klidnou hlavu. Já bydlím v garsonce nad stájí, ( 60 km od rodného domova ) odjezdila jsem koníky a jela jsem domů, tak si užívám rodinného pohodlí a komfortu od maminky..Přítel je v Řecku, takže budu mít Vánoce 2x jednou 24.12 a pak 29.12. Co vy už se těšíte??
Ne.
causinka2
napsal(a):
Prisel mi Jezisek nadelit smulu. Ze ji mel dost, dal mi ji furu. Povidam Jezisku, co takhle stesti? Listoval v seznamu, pak mi dal pesti. Tak stastné a vesele
tak decka:) 3 hodiny jsem se mordovala s PFkem, tak snad se vam bude libit:)
strelish
napsal(a):
Jo jo, taky s Gimpem dost bojuju, ale ono to půjde
Tady snad půjde vidět, co jsem jim pořídila za fešnou ozdůbku
strelish
napsal(a):
Tady snad půjde vidět, co jsem jim pořídila za fešnou ozdůbku
Dneska jsem vzala oba poníky ven a ještě šel s námi Tomík, Jami jsem měla na ruce, docela to šlo A ani jsme za tu hoďku a půl neumrzli
No ona ztmavla, ale hlava jí víc zbělela a děsím se toho, co bude až z ní opadne ta zimní srst, na kolik vyšimlovatí.
U nás se taky moc nedá chodit, šli jsme kudy se dalo, abychom se vyhli ledu...bo to bylo pak o hubu :))
strelish
napsal(a):
Lidičky umíte tu někdo německy?? Ja bych strašně potřebovala něco přeložit a neumim ani slovo.. prosimmmmmm.......U vchodových dveří je předsíň po levé straně je koupelna a hned vedle záchod a malý kumbál kde visí nářadí smeták a na poličkách leží brusle, boty a jiné nepotřebné věci. Na konci předsíne je kuchyn a jeji součásti je i malý balkon. Vedle kuchyne je obyvák kde spí mamka s jejím přítelem. V pravo od obyvaku je muj pokoj.
Prosim prosim pomožte mi
pilgrisek
napsal(a):
Lidičky umíte tu někdo německy?? Ja bych strašně potřebovala něco přeložit a neumim ani slovo.. prosimmmmmm.......U vchodových dveří je předsíň po levé straně je koupelna a hned vedle záchod a malý kumbál kde visí nářadí smeták a na poličkách leží brusle, boty a jiné nepotřebné věci. Na konci předsíne je kuchyn a jeji součásti je i malý balkon. Vedle kuchyne je obyvák kde spí mamka s jejím přítelem. V pravo od obyvaku je muj pokoj.
Prosim prosim pomožte mi
baruš ještě tak před 3 lety bych ti to přeložila,ted už neumím nic z němčiny
causinka2
napsal(a):
baruš ještě tak před 3 lety bych ti to přeložila,ted už neumím nic z němčiny
škoda ja musim napsat slohovku do neminy a neumim ani jedno slovicko. vsechno hledam ve slovniku ale tady tohle je trochu horsi bo tam sou nejake pady a tak tak je to hlupe.. no nic no nejak to skusim vykutit ..:-(
pilgrisek
napsal(a):
škoda ja musim napsat slohovku do neminy a neumim ani jedno slovicko. vsechno hledam ve slovniku ale tady tohle je trochu horsi bo tam sou nejake pady a tak tak je to hlupe.. no nic no nejak to skusim vykutit ..:-(
jj já vím,němina je přes ty pády trošku těžší,pokud si je nepamatuješ
pilgrisek
napsal(a):
já ti taky nepomůžu, sice jsem němčinu měla na gymplu 4 roky, ale moc mě nepoznamenala
Z takovýchdle věcí jsem měla hrůzu u matury - pár témat bylo z anglické historie a literatury a to jsem fakt horko těžko splácala česky, natož o tom vykládat 15 minut anglicky. Naštěstí jsem si vytáhla téma, ze kterého jsem byla zkoušená na poslední hodině angliny před svaťákem. Ale teda ještě horší jak němčina mi přišla latina, tam je to skloňování ještě šílenější a to jsem fakt už nedávala :)))
pilgrisek
napsal(a):
No anglicky je to teda lepší než nemecky to anglicky bych i neco napsala ale neminu fakt nedavam. a to mam v te slohovce mit 180-200 slov a ja jich mam 300 a to jeste nemam napsany jeden odstavec co tam mam mit tak nevim no
baruš a ty víš jak tam jsou tx pády?já bych to měla mít doma někde napsané
causinka2
napsal(a):
servírku,ale nedodělala jsem jí,protože jsem se plně chtěla věnovat danečkovy.možná bych se zato měla stydět,ale nestydím,právě naopak,jsem hrdá,že jsem se rozhodla pro danečka
Tak servirku by si mohla tedka delat i bez skoly ne??kdyby si sla pracovat... Chystas se jit nekdy do prace??
strelish
napsal(a):
Zdravííím! tak co ženské co ste dostaly na vánoce?? ja dostala budík co zvoní jako řehtající kůň, ol. kabát, helmu a dečku pod angl. sedlo ... a uplne moc ponožek kam se chystate na silvestra???..
pilgrisek
napsal(a):
Zdravííím! tak co ženské co ste dostaly na vánoce?? ja dostala budík co zvoní jako řehtající kůň, ol. kabát, helmu a dečku pod angl. sedlo ... a uplne moc ponožek kam se chystate na silvestra???..
5 hrncu, povleceni, rucniky, neco malo na obleceni, klasickou koupelnovou kosmetiku, handsfree k mobilu a kalendar s fotkama nasich koni :) A na silvestra budem doma
strelish
napsal(a):
5 hrncu, povleceni, rucniky, neco malo na obleceni, klasickou koupelnovou kosmetiku, handsfree k mobilu a kalendar s fotkama nasich koni :) A na silvestra budem doma
čus baby, tež se jdu na vás mrknout, před chvilkou jsem absolvovala povinnou nvštěvu babičky pod krycím jménem sežer, co můžeš a i to, co nemůžeš..:)))
Jinak na Vánoce sjem dostala právě své luxusní nové lyže, nové termoprádlo na lyže, nějkaé hadry, parfém, prachy, od segry kalendář s mýma ořama a psiskama, pyžamka a novou raketu na squash...a určo haf dalších věcí..:.)
a Silvestr je jasný, budu běhat kolem těch ožralých pysků...:))ale popravdě, vůbec mi to nevadí..:)
No ja bych rekla ze ne... teda schanela sem nekde nejake dobre lano a v hornbachu sem určitě byla a myslim ze tam zadne dobre nebyly... ale mozna za tech par let se tam nejak dostaly
kukinatost
napsal(a):
čus baby, tež se jdu na vás mrknout, před chvilkou jsem absolvovala povinnou nvštěvu babičky pod krycím jménem sežer, co můžeš a i to, co nemůžeš..:)))
Jinak na Vánoce sjem dostala právě své luxusní nové lyže, nové termoprádlo na lyže, nějkaé hadry, parfém, prachy, od segry kalendář s mýma ořama a psiskama, pyžamka a novou raketu na squash...a určo haf dalších věcí..:.)
a Silvestr je jasný, budu běhat kolem těch ožralých pysků...:))ale popravdě, vůbec mi to nevadí..:)
tak to já sjm fakt za vodou, že ani naši, ani babičky tyhle tendence nemají...:))
a s tím hornbachem fakt nevím, i když věcí tam mají fakt hafo:)
Jo a hlavně já si furt naděluju lyžování...:)
Tak jelikož ve 2 hrncích se vaří poměrně blbě, já je uvítala - vybavit kuchyň je třeba Horší je "zlatá" sada dezertních lžiček od babičky, to fakt nevím, kde se toho zbavit a používat to rozhodně nechci.
V Hornbachu nic moc, sortiment v podstatě stejný jako v OBI apod., já nakoupila přímo v Bolaticích v podnikové prodejně Lanexu, mají to tam v takové veliké krabici, člověk se tím musí prohrabávat, ale aspoň něco se tam asi vždycky najde. Sice jsem čekala větší výběr, ale něco mám Jo a je to na kila, za kilo myslím 55 Kč.
kukinatost
napsal(a):
tak to já sjm fakt za vodou, že ani naši, ani babičky tyhle tendence nemají...:))
a s tím hornbachem fakt nevím, i když věcí tam mají fakt hafo:)
Jo a hlavně já si furt naděluju lyžování...:)
No jako lyžovat bych si taky zašla .. chystame se s kamoskou na par dni do jeseniku jen musim najit nejaky volny čas ale zima je krutá sice nemrzne ale vitr fouka jak svina bleeee
No vidiš na to prostě nejde nic vymyslet.. ja řikam jet na board no stejně nic lepšiho nenajdem
pilgrisek
napsal(a):
jee taky fajny tlustoch
On prave neni tlusty, ma jen takovou silenou srst
No tyhle zrovna jsem tam nacpala jako original, takze maji kazda okolo 1MB a pri tom uploadu na faunu se to samo zmensi, jinak pokud neco zmensuju ja, tak delam orez na 640 x 480 pri 72 obr.bodech / palec. Pokud bych chtela rozliseni pro tisk, tak to neni 72, ale 300. A ukladam v kvalite mezi 50-70 % z originalu.
kessidis
napsal(a):
Ahoj Adél, já zítra do Hornbachu jedu, takže se na ty lana můžu mrknout. Jinak ten Lanex v Bolaticích taky doporučuju.
Tohle teď vidím každé ráno.
strelish
napsal(a):
Jo jo, jsou takove i takove Ale ty parazity nejspis fakt budou mit. Treba o jezcich se rika, ze jsou hodne zableseni...zkoumat to fakt nebudu
Aha no to je možné s těma druhama veverek. Takže nic, mazlovat se s nima nebudu.Nevadí...máme na to i jiné mazlovatka..
strelish
napsal(a):
Dve hromadky nestesti u vody :)
A tu je z toho sameho mista, akorat minuly rok tesne pred Vanocema.
strelish
napsal(a):
Hm, tak to bych ji taky asi chtěla ukamenovat. Kdysi jsem si z tama chtěla taky cosi objednat, no ještě že jsem to neudělala
ahojki to tema se mi uplne hodi vcera s kamaradkama jsme nahodou zabloudily jely jsme mezi dvema ploty uzkou ulickou hrebcaci mi zacaly rvat a tam v ohrade malicky ponik velice krasny az na nohy chtel seknam rozbehnout ale udelal krok a skacel se k zemi ponicek mel extremne prerostlou kopytni rohovinumela zhruba 20cm zkroucenou nahoru musely mu neskutecne trpet slachy co s takovymi lidmi ?? ted to chci nejak vyresit vzit kovare veterinare a jet tam zeptat se majitelu co to ma znamenat
co by jste radily vy na koho se obratit.dalši vec pujdou takove nohy jeste zpravit???
nasla jsem to misto i na mape ale jejde mi tu zkopirovat je to rychvalde presne reknu jen co to zjistim
sakiron
napsal(a):
ahojki to tema se mi uplne hodi vcera s kamaradkama jsme nahodou zabloudily jely jsme mezi dvema ploty uzkou ulickou hrebcaci mi zacaly rvat a tam v ohrade malicky ponik velice krasny az na nohy chtel seknam rozbehnout ale udelal krok a skacel se k zemi ponicek mel extremne prerostlou kopytni rohovinumela zhruba 20cm zkroucenou nahoru musely mu neskutecne trpet slachy co s takovymi lidmi ?? ted to chci nejak vyresit vzit kovare veterinare a jet tam zeptat se majitelu co to ma znamenat
co by jste radily vy na koho se obratit.dalši vec pujdou takove nohy jeste zpravit???
nasla jsem to misto i na mape ale jejde mi tu zkopirovat je to rychvalde presne reknu jen co to zjistim
V rychvaldě??neni to v petřvaldě??to bych mozna i vedela Viš jak byla na hubertce takova holka na malem černém poníkovi a šedém myslím plnaskovi ale vypadal jak ponicek a byl uplne hrozne vyhublý lezly mu uplne kosti na prdely.. To je hnus takhle s necim takovym vyjet ven. bych se ani nedivila kdyby to bylo u nich
pilgrisek
napsal(a):
V rychvaldě??neni to v petřvaldě??to bych mozna i vedela Viš jak byla na hubertce takova holka na malem černém poníkovi a šedém myslím plnaskovi ale vypadal jak ponicek a byl uplne hrozne vyhublý lezly mu uplne kosti na prdely.. To je hnus takhle s necim takovym vyjet ven. bych se ani nedivila kdyby to bylo u nich
to nevim zitra zjistim popisnou adresu ale ten ponik se nemuze pohnout z mista mel co delat postavit se zrat dostava je baculaty ale rikam tohle jsem uz dlouho nevidela tyrani jak vysite
sakiron
napsal(a):
to nevim zitra zjistim popisnou adresu ale ten ponik se nemuze pohnout z mista mel co delat postavit se zrat dostava je baculaty ale rikam tohle jsem uz dlouho nevidela tyrani jak vysite
TAk to je teda hnus.. chce to nekam zavolat nebo tak a pokud se nemuze ani hnout tak to by s tim neco uz ty organy udělat snad mohli ne??se divim teda že už to někdo neudělal dřív
sakiron
napsal(a):
je to docela schovane nahoda ze jsme jely kolem
Aha no tak tam to neznam. To je pro mě docela vzdálený no hlavně aby stím šlo něco udělat
tak my máme jen jednu,jinak máme ještě černou,světle zelenou s tmavými okraji a světle modrou.ale my je udržujeme čisté
tak parelku jsem nepočítala,vidíš,jsem uplně zapomnělatak já to konouchům jednou za měsíc vyperu a je to jak nové.to hodím do pračky i s vodítkama a máme to krásné
causinka2
napsal(a):
tak parelku jsem nepočítala,vidíš,jsem uplně zapomnělatak já to konouchům jednou za měsíc vyperu a je to jak nové.to hodím do pračky i s vodítkama a máme to krásné
čus baby, hej, teď sjem se vrátila od holičky, mám fajný chaos na hlavě...:)))a ještě jsme si s kámoškou byly koupit plesové šat, v kterých budeme obsluhovat na Silvestra, to tež bude zajímavé...:))pak se vám blejsknu..:)
Jinak co se ohlávek týče, jsem úchyl, mám asi každou barvu a hlavně k ní i sladěné vodítko, hlavně milion parellek, bo na těch jezdím..a navíc třeba Keroušovi sluší každá barva...
Tady třeba v červune:)Jo a moje koně v podstatě ohlávky vůbec nenosí, pokud na nich nejedu, nebo je někde za stájovku na vandru neuvazuju:)
kukinatost
napsal(a):
čus baby, hej, teď sjem se vrátila od holičky, mám fajný chaos na hlavě...:)))a ještě jsme si s kámoškou byly koupit plesové šat, v kterých budeme obsluhovat na Silvestra, to tež bude zajímavé...:))pak se vám blejsknu..:)
Jinak co se ohlávek týče, jsem úchyl, mám asi každou barvu a hlavně k ní i sladěné vodítko, hlavně milion parellek, bo na těch jezdím..a navíc třeba Keroušovi sluší každá barva...
Tady třeba v červune:)Jo a moje koně v podstatě ohlávky vůbec nenosí, pokud na nich nejedu, nebo je někde za stájovku na vandru neuvazuju:)
Btw Luci, přemýšlím, kde v tom Rychvaldě by to mohlo být...ale fakt si nejsem schopna to uvědomit, jestli toho poňoucha nemá někdo vyloženě jenom jako sekačku a neřeší, že by se měly řešit další věci než žrádlo...
kukinatost
napsal(a):
hojec.jani budeš se divit,ale já je konouchům už taky moc nedávám,v zimě chtěj dřív domů,tak je ani nemusím nahánět,ale v létě se nechtějí nechat chytit,jak se jim domů nechce,tak to je mají,at je mám za co chytit.teda holka to tě lituju,že musíš na silvestra makat,to já na silvestra asi kašlu a půjdu radši spát
JJ, vepřové halvy asi vlastníme všichni..já tvrdím, že chovám hovna s očima, nebo řízky..:)
tak tady máme oblíbenou parelku na ježdění, teď už mám i lano celé černé..:)
no Clasic co se tohodle týče je taky takové malé prasátko,hlavně když je menší blátíčko
kukinatost
napsal(a):
JJ, vepřové halvy asi vlastníme všichni..já tvrdím, že chovám hovna s očima, nebo řízky..:)
tak tady máme oblíbenou parelku na ježdění, teď už mám i lano celé černé..:)
Dajuli, já popravdě silvestra moc nemusím, tak nějak příliš povinná oslava a tradice sežrat se 31. prosince mi není nějak blízká...:(Takže si tak aspoň něco přivydělám, i když to bude pekelné až do rána...jinak moji smradi se nějak chytat nemusí, oni se řítí sami om, mají, no spíše Kerka zavelí podle svých vnitřních hodin, postaví se k brance a čeká...:)
kukinatost
napsal(a):
Dajuli, já popravdě silvestra moc nemusím, tak nějak příliš povinná oslava a tradice sežrat se 31. prosince mi není nějak blízká...:(Takže si tak aspoň něco přivydělám, i když to bude pekelné až do rána...jinak moji smradi se nějak chytat nemusí, oni se řítí sami om, mají, no spíše Kerka zavelí podle svých vnitřních hodin, postaví se k brance a čeká...:)
jj tak přesně to samé dělají moji konouši.když jdou ven,tak vedu aleše a clasic jde navolno za ním,ale když mají jít domů,tak jde nejdřív clasic a zaním aloš.jani tak to jsme natom stejně,silvestr taky není můj oblíbený.A tento rok ho teda nehodlám slavit vůbec