Ahojky,doufám,že jsem nikoho nenaštvala že jsem založila nové téma:-)
Dlouho jsem tu nebyla a tak se Vám pochlubím s mojí novou poničkou:-)
Strakatá 1,5roční Wendy.
Tatík je Welsh s pp,bohužel nelicentovaný a matka je bezpůvodové ČT.
Zatím má cca 140cm.Ale měla by dorůst ještě cca 10cm,no,tak mě by i těch 140cm stačilo:-) Na první pohled jsems e do ní zamilovala.Takže Sávulka má kamarádku a já něco do budoucna většího,až půjde Sáva "na důchod".:-) JInak pokud jste někdo z Prahy a měli by jste zájem o bezplatný pronájem Sávy,s podmínkou že zůstane tam kde je(2tis měs ustájení) tak se ozvěte,nechci ji prodat,ale chci se věnovat hlavně hříběti ..
takže tady pár fotek..
Začínám Sávulkou(wpb)
anushka
napsal(a):
Ahojky,doufám,že jsem nikoho nenaštvala že jsem založila nové téma:-)
Dlouho jsem tu nebyla a tak se Vám pochlubím s mojí novou poničkou:-)
Strakatá 1,5roční Wendy.
Tatík je Welsh s pp,bohužel nelicentovaný a matka je bezpůvodové ČT.
Zatím má cca 140cm.Ale měla by dorůst ještě cca 10cm,no,tak mě by i těch 140cm stačilo:-) Na první pohled jsems e do ní zamilovala.Takže Sávulka má kamarádku a já něco do budoucna většího,až půjde Sáva "na důchod".:-) JInak pokud jste někdo z Prahy a měli by jste zájem o bezplatný pronájem Sávy,s podmínkou že zůstane tam kde je(2tis měs ustájení) tak se ozvěte,nechci ji prodat,ale chci se věnovat hlavně hříběti ..
takže tady pár fotek..
Začínám Sávulkou(wpb)
Ještě Sávička-kdybyste někdo měl zájem o pronájem této kobylky.. není problém ,zodpovím jakékoliv otázky,ale pouze pro Pražské..chci mít kobylu na očích..
anushka
napsal(a):
Ještě Sávička-kdybyste někdo měl zájem o pronájem této kobylky.. není problém ,zodpovím jakékoliv otázky,ale pouze pro Pražské..chci mít kobylu na očích..
a tady už moje nové mimíí