Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2007 19:35

Tohle vozítko mě opravdu zaujalo.Máte s ním nějaké zkušenosti? Co si o tom myslíte?

27.12.2007 19:36

vacicanda napsal(a):
Tohle vozítko mě opravdu zaujalo.Máte s ním nějaké zkušenosti? Co si o tom myslíte?

27.12.2007 19:40

vacicanda napsal(a):

wow to je huste:) moc se mi líbí, nikdy jsem ho ale neviděla až teď:) takže v létě se dám do výroby:)

27.12.2007 19:42

ingrid0santos napsal(a):
wow to je huste:) moc se mi líbí, nikdy jsem ho ale neviděla až teď:) takže v létě se dám do výroby:)

No to je parádní Tohle vidím fakt poprví, moc pěkné

27.12.2007 19:42

vacicanda napsal(a):

http://naturaldriving.co.uk/content_home.php

27.12.2007 19:47

ingrid0santos napsal(a):

Mě se o moc líbí.Já mám starší pony kobylku.nejezdím na ní,jsem na ní příliš těžká.Mám ji jen na muchlání a na vození mladší sestry.Nicméně přemýšlím o vozíku.tenhle mě nadchl.Zajímavá na tom je ta pojistka - v případě problémů můžeš vozík okamžit odpřáhnout.Nevím akorát,co se pak děje s tím ponclíkem - když za ním vlají ty opratě. Pak je také sympatické,že se dá ta věcička sbalit do auta.A zaujal mě i způsob jízdy.Je to taková ko'noběžka.

28.12.2007 15:16

vacicanda napsal(a):
http://naturaldriving.co.uk/content_home.php

Dva příspěvky nejsou vůbec mnoho.Noták.. ;-)

28.12.2007 15:25

vacicanda napsal(a):
Dva příspěvky nejsou vůbec mnoho.Noták.. ;-)

jasem na to koukal již včera.není to vůbec špatný sam bych t využila no nebylo by to špatný,ale taky to musís tát pěkný prachy no a s kusit si to vyrobit by šlo

28.12.2007 18:01

woldemortik napsal(a):
jasem na to koukal již včera.není to vůbec špatný sam bych t využila no nebylo by to špatný,ale taky to musís tát pěkný prachy no a s kusit si to vyrobit by šlo

O výrobě ani o ceně tam toho moc nemá.Vůbec tam toho moc nemá,alespo'n co se těch konkrétních informací týče.Matroš,vyvážení a detaily toho pojistného systému. Asi se spokojím s obyčejnou sulkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík