Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2007 20:07

koupím uzdečku. Westernová i anglická, pokud možno kompletní. Velikostně na haflinga....

29.12.2007 19:44

enriko napsal(a):
koupím uzdečku. Westernová i anglická, pokud možno kompletní. Velikostně na haflinga....

já budu prodávat anglickou šitou na míru od sedlářky, velmi kvalitní práce, jemně prošívaná, béžově podložená, komplet s nánosákem a podbradníkem. je na huculskou hlavu a i větší. za 1000 Kč, mam ji od léta, ale přešla jsme na western a zbytečně se mi to válí doma

29.12.2007 19:54

nikootin napsal(a):
já budu prodávat anglickou šitou na míru od sedlářky, velmi kvalitní práce, jemně prošívaná, béžově podložená, komplet s nánosákem a podbradníkem. je na huculskou hlavu a i větší. za 1000 Kč, mam ji od léta, ale přešla jsme na western a zbytečně se mi to válí doma

prodám kvalitní uzdečku černé barvy se zlatým kováním.Na čelence je malé udidýlko.Velikost cob-plnokrevník,menší ČT....apod.Cena 700.-(pc 1000.-)k uzdečce je možné ještě prodat déčko s rolkami vel.12.5 za 400.-Komplet za 1000.- vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz

29.12.2007 20:00

michaela z napsal(a):
prodám kvalitní uzdečku černé barvy se zlatým kováním.Na čelence je malé udidýlko.Velikost cob-plnokrevník,menší ČT....apod.Cena 700.-(pc 1000.-)k uzdečce je možné ještě prodat déčko s rolkami vel.12.5 za 400.-Komplet za 1000.- vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz

přesedlali jsme na western a tak se mi doma válej dvě anglický uzdečky, jedna komplet otěže martingal nánostík ( bez podepínání ) - viz foto

a druhá bez nánosníku a bez martingalu. v případě zájmu nafotim i druhou

29.12.2007 20:33

red and white napsal(a):
přesedlali jsme na western a tak se mi doma válej dvě anglický uzdečky, jedna komplet otěže martingal nánostík ( bez podepínání ) - viz foto

a druhá bez nánosníku a bez martingalu. v případě zájmu nafotim i druhou

to red and white: prosím i o fotku druhé uzdečky...jo a ještě ceny. dík

29.12.2007 21:10

enriko napsal(a):
to red and white: prosím i o fotku druhé uzdečky...jo a ještě ceny. dík

Ta druhá už má svého budoucího majitele .. za tu na obrázku bych chtěla 400kč ( je 2 roky stará, nepoškozená ) přikládám ještě jednu fotku doufám že tam bude líp vidět

29.12.2007 21:25

red and white napsal(a):
Ta druhá už má svého budoucího majitele .. za tu na obrázku bych chtěla 400kč ( je 2 roky stará, nepoškozená ) přikládám ještě jednu fotku doufám že tam bude líp vidět

Mám zájem o tu "první" z nabídky od nerčííí - napsala jsem ti mail;)....

29.12.2007 21:32

enriko napsal(a):

- jo kdby byla na prodej nějaká westernová neidická,tak bych měla taky zájem

29.12.2007 21:38

kassiopeass napsal(a):
Mám zájem o tu "první" z nabídky od nerčííí - napsala jsem ti mail;)....

jj mas tam odpoved

29.12.2007 21:54

red and white napsal(a):
jj mas tam odpoved

:) taky...:D

29.12.2007 22:54

red and white napsal(a):

Je možno poslat na dobírku? (nerčííí) A cena je za komplet?

29.12.2007 23:18

enriko napsal(a):

ručně šitá, vel cob, jako nová, z kulaté kůže, moc hezká, cena 1500 kč, cerridwen@seznam.cz

30.12.2007 20:38

cerridwen napsal(a):
ručně šitá, vel cob, jako nová, z kulaté kůže, moc hezká, cena 1500 kč, cerridwen@seznam.cz

Pro microfon:Mám na prodej west.uzdečku,hnědé barvy,zdobená,prý je z Pony klubu.Koupila jsem ji přes inzerci.Je bez udidla a bez otěží.Zkoušela jsem ji na hucula,bohužel nedopnu podhrdelník. (?)

30.12.2007 22:32

mamina1 napsal(a):
Pro microfon:Mám na prodej west.uzdečku,hnědé barvy,zdobená,prý je z Pony klubu.Koupila jsem ji přes inzerci.Je bez udidla a bez otěží.Zkoušela jsem ji na hucula,bohužel nedopnu podhrdelník. (?)

a nebylo by foto, myslím že vím o kterou jde, je pěkná,ale kvalita????

31.12.2007 13:18

microfon napsal(a):
a nebylo by foto, myslím že vím o kterou jde, je pěkná,ale kvalita????

kvalita je dobrá mám ji taky

31.12.2007 13:33

koki napsal(a):
Je možno poslat na dobírku? (nerčííí) A cena je za komplet?

uzdečka už je zamluvená

31.12.2007 13:35

red and white napsal(a):
uzdečka už je zamluvená

Ceridwen - není od Jana Hauzra? Podobnou budu na jaře shánět...ikdyž jen ohlávku...ale uzdečka by se mi taky líbila v tomto provedení, škoda jen že ji nemáš v hěndé barvičce

31.12.2007 13:42

enriko napsal(a):

Koupím plnou uzdu, klidně starší, ale zachovalou, vel. Full, nejlépe černou nebo tm. hnědou.

31.12.2007 16:25

enriko napsal(a):

Koupím hnědý nátylník, nánosník (kombinovaný, mexický) barva je tm. hnědá (ale znatelně hnědá - není do černa;)

31.12.2007 17:05

kassiopeass napsal(a):
Koupím hnědý nátylník, nánosník (kombinovaný, mexický) barva je tm. hnědá (ale znatelně hnědá - není do černa;)

pony uzdecka na prodej

31.12.2007 19:40

sccary napsal(a):
pony uzdecka na prodej

Pro microfon:pošlu ti fotky na mail.

1.1.2008 20:03

nikootin napsal(a):

Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli uz je prodana?

3.1.2008 17:17

nikootin napsal(a):

pro nikootin. mas jeste tu uzdecku. Dik za odpoved,

3.1.2008 21:21

radule napsal(a):
pro nikootin. mas jeste tu uzdecku. Dik za odpoved,

pro radule : uzdečku stále mam a ještě používám, šije se mi western sedlo a bude béžové tak si chci objednat béžovou western uzdečku od frinty :o) ale mam v záloze provazovku takže ji mužu klidně prodat už teď :)

3.1.2008 21:23

radule napsal(a):
Ahoj, chtela jsem se zeptat jestli uz je prodana?

jestli to bylo pro mě tak ji stále mám, kdyžtak se mi ozvěte na see-bee@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík