Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2007 13:26

Ahoj vsichni... je to uz asi 19 roku, co jsem se zacala ucit jezdit na jednom krasnym grosovanym ponikovi. Dnes urcite uz neni mezi nami, ale stejne bych se chtela zeptat, jestli ho nekdo znal? Jmenoval se Syr, ja mu rikala vzdy Zdenda, byl ustajeny v statnim hrebcine va Slatinanech a jelikoz to byl hrebec tak tam pripoustel ponicky. Skoda, ze jsem obevila i-faunu teprve ted. Za kazdou zminku dekuji.Radule

8.1.2008 11:20

radule napsal(a):
Ahoj vsichni... je to uz asi 19 roku, co jsem se zacala ucit jezdit na jednom krasnym grosovanym ponikovi. Dnes urcite uz neni mezi nami, ale stejne bych se chtela zeptat, jestli ho nekdo znal? Jmenoval se Syr, ja mu rikala vzdy Zdenda, byl ustajeny v statnim hrebcine va Slatinanech a jelikoz to byl hrebec tak tam pripoustel ponicky. Skoda, ze jsem obevila i-faunu teprve ted. Za kazdou zminku dekuji.Radule

POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

24.4.2008 23:00

radule napsal(a):

prikladam fotku a posouvam

Přidejte reakci

Přidat smajlík