sccary
napsal(a):
uzdecka a oteze
jinak mam na prodej jeste uplne novou parelku bilou a udidlo 14
rokimondo
napsal(a):
ja potrebujem akurat presne tenku parelku na velkeho kona....mozes foto?
foto
woldemortik
napsal(a):
já jsem si to myslela,ale nebila jsem si jistá
vymenim cabraku-nejlip za parellku, nebo cokoli wr.
jessyn
napsal(a):
vymenim cabraku-nejlip za parellku, nebo cokoli wr.
jezdecke kozene boty-za cokoliv wr.dle dohody
Uživatel s deaktivovaným účtem

ash
napsal(a):
Jéééé a můžu se zeptat na tu dečku pod sedlo, jaké je barvy? Děkuju
prodam uplne nove westernove oteze cena 600 v obchode stoji 970kc...nevhodny darek...

napsal(a):
prodam uplne nove westernove oteze cena 600 v obchode stoji 970kc...nevhodny darek...
prodam udidlo 150kc

napsal(a):
prodam udidlo 150kc
prodam 250kc

napsal(a):
prodam 150kc
prodam cena dohodou novy 1x pouzity

napsal(a):
prodam cena dohodou novy 1x pouzity
prodam 400kc
ampinka
napsal(a):
Nechci nějak rejpat, ale nezdaj se ti ty ceny trochu moc, vzhledem k tomu, jak máš všechno zrezlé?
já si teda taky celkem myslím že je to dost, celou western. uzdečku i s takováma otěžema jsem prodávala za 500 a ten pelhem taky nevypadá zrovna 1x použitý. Ještě bych ty ceny být tebou předělala...
rocky
napsal(a):
já si teda taky celkem myslím že je to dost, celou western. uzdečku i s takováma otěžema jsem prodávala za 500 a ten pelhem taky nevypadá zrovna 1x použitý. Ještě bych ty ceny být tebou předělala...
Prodám černé universální sedlo od Marka Zborila v perfektrním stavu. Komora č. 2, posedlí 17,5". Možno holé nebo komplet. Cena 9 000kc nebo dohoda. K vidění v Praze. kontakt barbora.ivories@seznam.cz Kontakt pod inzerátem není na majitelku
rocky
napsal(a):
Prodam odpucku, prip.za neco vymenim, memu je velka, je tak na stř.tepláka
rocky
napsal(a):
A udidla jak udidla, ale ty kamaše - to je trochu velký úlet. Ty samý a podobně jetý (ne-li míň) jsem já kupovala přes internet za 200,- Nemluvě o tom že fungl nový stojí kolem 500,-, tak fandím jestli se nějaký důvěřivec najde........

ampinka
napsal(a):
Nechci nějak rejpat, ale nezdaj se ti ty ceny trochu moc, vzhledem k tomu, jak máš všechno zrezlé?
ahoj ty ceny jsou uvedeny i s postovnym to sem jsem zapomela pripsat.takze to udidlo vyjde na 50kc protoze ted je postovny 100kc- rikaly na poste,kdyz sem si to zjistovala.takze pokud nekdo nejakou vec chce,tak pri osobnim prevzeti vyjde o 100kc levneji.

janda
napsal(a):
A udidla jak udidla, ale ty kamaše - to je trochu velký úlet. Ty samý a podobně jetý (ne-li míň) jsem já kupovala přes internet za 200,- Nemluvě o tom že fungl nový stojí kolem 500,-, tak fandím jestli se nějaký důvěřivec najde........
pro jandu: tak aby si vedela ty kamase jsou 9x pouzity akorat nebyly ocisteny a jsou foceny z blbeho uhlu,fotky delaly decka ne ja,ale pokud chces muzu vse ocistit a poslat ti jak vypadaji vsecky veci,kdyz jsou cisty.kamase jsou uplne neposkozeny a cena je taky s postovnym!
napsal(a):
ahoj ty ceny jsou uvedeny i s postovnym to sem jsem zapomela pripsat.takze to udidlo vyjde na 50kc protoze ted je postovny 100kc- rikaly na poste,kdyz sem si to zjistovala.takze pokud nekdo nejakou vec chce,tak pri osobnim prevzeti vyjde o 100kc levneji.
Čau prosím tě zakolik je to pákové udidlo.....jak je velké, DÍKY.