Pracantky poprvé v 2008:))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2008 06:54

Čus slunečka, tak honem, vybalte sem svoje Silvestry a Vánoce....Já bych potřebovala ještě aspoň tak 2 roky dovolené...a hrozně prima je, že sjem to volno asi nějak nezvládla zdravotně a musím mít nějaký kikiris na průduškách, páč nadechnout se je peklo..

2.1.2008 07:22

kukinatost napsal(a):
Čus slunečka, tak honem, vybalte sem svoje Silvestry a Vánoce....Já bych potřebovala ještě aspoň tak 2 roky dovolené...a hrozně prima je, že sjem to volno asi nějak nezvládla zdravotně a musím mít nějaký kikiris na průduškách, páč nadechnout se je peklo..

Čauvec babice...chtěla jsem to tu symbolicky založit první, ale jedno téma mě zaujalo více a začetla jsem

JInak holčiny moje já jsem se skoro nudila,s koníkem nešlo nic při tom tvrdu dělat a už sjem se těšila do práce, pořád je ze mě bezdomovec,ale není tu jeden kolega tak můžu oxidovat na jeho compu
Vánocce byli fajnový, byla jsem u našich...
Silvestr no jak to to říct kluci se bavili a my si zábavu vytvářeli.celkem to šlo, ale zažila jsem zábavnější....

a hlavně baby už jsem se těšila na Vás...kdypak dorazíte ostravandy?
A jak se mají konouchové povídejte přehánějte, my jsme zdráví a spokojení, koněčně trochu měkko tak zas kluci blbnout v ohradě a jelikož se nám jedna ted předělává tak chodíli kluci společně tak si SAbulák pořádně zablnul se stájovým kolegou, jssme ráda že takový svíce nedělá podemnou

Mno a včera jedna naše šikovná jezdkyně z Jeríka usoudila že už je ohrada hotová a tak tam ty naše tři přehodila a co myslíte jak ti tulpové vypadali(ohrady natřeli vyjetým olejem kvůli okusu), Grace je zmalovaná nejvíce, má tři černýpruhy mezi očima a čumák celej černej, jerík o něco méně a SAbulák jen nad očkem...jsem se dlouho takhle ze srdce nezasmála když jsem ty tři šmudli vyděla...

2.1.2008 07:34

klawdie napsal(a):
Čauvec babice...chtěla jsem to tu symbolicky založit první, ale jedno téma mě zaujalo více a začetla jsem

JInak holčiny moje já jsem se skoro nudila,s koníkem nešlo nic při tom tvrdu dělat a už sjem se těšila do práce, pořád je ze mě bezdomovec,ale není tu jeden kolega tak můžu oxidovat na jeho compu
Silvestr no jak to to říct kluci se bavili a my si zábavu vytvářeli.celkem to šlo, ale zažila jsem zábavnější....

A jak se mají konouchové povídejte přehánějte, my jsme zdráví a spokojení, koněčně trochu měkko tak zas kluci blbnout v ohradě a jelikož se nám jedna ted předělává tak chodíli kluci společně tak si SAbulák pořádně zablnul se stájovým kolegou, jssme ráda že takový svíce nedělá podemnou

Mno a včera jedna naše šikovná jezdkyně z Jeríka usoudila že už je ohrada hotová a tak tam ty naše tři přehodila a co myslíte jak ti tulpové vypadali(ohrady natřeli vyjetým olejem kvůli okusu), Grace je zmalovaná nejvíce, má tři černýpruhy mezi očima a čumák celej černej, jerík o něco méně a SAbulák jen nad očkem...jsem se dlouho takhle ze srdce nezasmála když jsem ty tři šmudli vyděla...

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, také vás zdravím. Byla to bez iFauny docela nuda :-(
Ježíšek mi přinesl foťák, jen do něj někde zapomněl kartu, tak jsem si toho ani moc nenafotila, ale až .... tak se těšte na přívaly fotek !!!!
Mezí svátkama jsme byli v Berlíně a přivezla jsem si hádejte co ??? ORANŽOVÝ RAJTKY :-) :-) :-) huráááááááááááááááááááááááááá

2.1.2008 07:34

klawdie napsal(a):

Klaruško, ani mi nemluv, jak mi po vás bylo smutno...Jinak můj Silvestr, vcelku děs...šla jsem spát někdy po půl 6...v 7 vstávala ke koním a dneska o půl 5. a šla sjem spát někdy před 12., takže naspané mám slušně...a jinak měráno normálně bolely po tom běhaní po hospodě nohy...a myslela jsem, že už to tam snad nedouklízíme..umyla jsem tak 3000 skleničke, všude bordel, konfety, balonky, řetězy...fakt hovada, ale evidentně se všichni bavili....:)Jak už jsme psala Silvestra moc nemusím, tak mě to ani moc netlačilo,a le už hodně dlouho jsem nebyla tak unavená..ještěže jenom 3 pracovní dny..a taky doufám, že budu do soboty ready, páč bych chtěla jet na lyže...:)
Jina moji ořové evidentně uvítali sněhovou nadílku...včera sebou práskli a kulali se ve sněhu každou chvilku..jo a na jaře zvětšuje ohradu, juchú! a ve čtvrtek asi vyrazíme s Kerušákem do haly..Jinak u nás se dalo fakt cmrndat leda v kroku, takže energie mají ořové na rozdávání..

Jo slunečka a ať ten rok 2008 stojí za to, ať si každý rozmyslí a domyslí sám, v které oblasti:))

2.1.2008 07:39

kukinatost napsal(a):
Klaruško, ani mi nemluv, jak mi po vás bylo smutno...Jinak můj Silvestr, vcelku děs...šla jsem spát někdy po půl 6...v 7 vstávala ke koním a dneska o půl 5. a šla sjem spát někdy před 12., takže naspané mám slušně...a jinak měráno normálně bolely po tom běhaní po hospodě nohy...a myslela jsem, že už to tam snad nedouklízíme..umyla jsem tak 3000 skleničke, všude bordel, konfety, balonky, řetězy...fakt hovada, ale evidentně se všichni bavili....:)Jak už jsme psala Silvestra moc nemusím, tak mě to ani moc netlačilo,a le už hodně dlouho jsem nebyla tak unavená..ještěže jenom 3 pracovní dny..a taky doufám, že budu do soboty ready, páč bych chtěla jet na lyže...:)
Jina moji ořové evidentně uvítali sněhovou nadílku...včera sebou práskli a kulali se ve sněhu každou chvilku..jo a na jaře zvětšuje ohradu, juchú! a ve čtvrtek asi vyrazíme s Kerušákem do haly..Jinak u nás se dalo fakt cmrndat leda v kroku, takže energie mají ořové na rozdávání..

Jo slunečka a ať ten rok 2008 stojí za to, ať si každý rozmyslí a domyslí sám, v které oblasti:))

Teda Luciáš, oranžové rajtky, tak to budete s Rozleťákem páreček pomerančků..:) Jinak já sjem na oranžovou taky fest úchylná..:))

2.1.2008 07:45

kukinatost napsal(a):
Teda Luciáš, oranžové rajtky, tak to budete s Rozleťákem páreček pomerančků..:) Jinak já sjem na oranžovou taky fest úchylná..:))

Já už se těším jako malé dítě na to, až na jaře vyjedme na nějakou akcičku, můj tmavý oř, oranž dečka, bandáže, gumičky, já oranž rajtky .... kámoška se směje, ža si mám oupit oranž sako a jet volnou drezurní úlohu jako popelář
Rozleťák taky chodí jen v kroku na parelce a jednou jsem ho vzala do haly ... to byllo něco!!!! ještě dnes po 4 dnech mě bolí n ohy.

2.1.2008 07:56

kukinatost napsal(a):

Bré ranko, nevím jak vám, ale mi se teda brutálně nechtělo, vstávat o dvě hoďky pozdějš mi vůůbec nevadilo, tak to byl zas dneska po ránu šok. Vánoce byly odpočinkové, ale moc krátké a Silvestr...kdyby nebyl, ani trošku by mi to nevadilo...den jako každý jiný :)). Včera jsme si užili fajnou vyjížďku, něco málo napadlo a konečně nefoukalo :). Ofšem v práci to bude asi ze začátku chaos, leč lidi se předzásobili ještě před reformou, takže návaly (naštěstí) neočekávám

2.1.2008 07:58

luciusl napsal(a):
Já už se těším jako malé dítě na to, až na jaře vyjedme na nějakou akcičku, můj tmavý oř, oranž dečka, bandáže, gumičky, já oranž rajtky .... kámoška se směje, ža si mám oupit oranž sako a jet volnou drezurní úlohu jako popelář
Rozleťák taky chodí jen v kroku na parelce a jednou jsem ho vzala do haly ... to byllo něco!!!! ještě dnes po 4 dnech mě bolí n ohy.

no, vtipné je, že já třeba jedu an 2 ho´dky na procházku an té ohlávce, ale bez sedla...paknemůžu dát nohy k sobě, nebo od sebe...sakriš, teď nevím, každopádně chodím jak posraná..:)ale teď už sjem zase oživila jízdu bez sedla...a dneska jdu učit svého drahého nového kamaráda aspoń ěnjaké základy, tak to bude zajímavé...ale on je nechutně talentovaný na všechno, tak doufám, že i v téhle oblasti...páč zrovna u toho já moc trpělivosti nemám:)

2.1.2008 08:00

strelish napsal(a):
Bré ranko, nevím jak vám, ale mi se teda brutálně nechtělo, vstávat o dvě hoďky pozdějš mi vůůbec nevadilo, tak to byl zas dneska po ránu šok. Vánoce byly odpočinkové, ale moc krátké a Silvestr...kdyby nebyl, ani trošku by mi to nevadilo...den jako každý jiný :)). Včera jsme si užili fajnou vyjížďku, něco málo napadlo a konečně nefoukalo :). Ofšem v práci to bude asi ze začátku chaos, leč lidi se předzásobili ještě před reformou, takže návaly (naštěstí) neočekávám

No já bych asi dvě hodiny bez sedla nerozchodila .... Ty vado. Ani si to nechci představovat
Já jsem zvědavá jak naladěn přijde dnes Karel z práce - odcházel zcela pracovně neneladěn ... byl skoro 14 dní doma. Ještě ten první den poplatků - no snad nebudou lidi takoví magoři a příjemně překvapí

2.1.2008 08:05

luciusl napsal(a):
No já bych asi dvě hodiny bez sedla nerozchodila .... Ty vado. Ani si to nechci představovat
Já jsem zvědavá jak naladěn přijde dnes Karel z práce - odcházel zcela pracovně neneladěn ... byl skoro 14 dní doma. Ještě ten první den poplatků - no snad nebudou lidi takoví magoři a příjemně překvapí

Lidi jsou magoři a naprosto nechutní....můj nebohý otec - jakože má už 3 roky problém se zubem trávil Vánoce s hubou jak křeček plnou hnisu a horečkách a na Fifejdy jel na pohotovost 3x..minimálně 20 lidí a fornta až ven..tak to vzdal a musela jsem mu to bodat já a zcela chutně si mačkal co hodinu tuny hnisu...škoda, že zrovna na tohle by asi nějaké pořádně vyčištění, drenáž a antibiotika bodly..ale myslím, že už to má good, furt to aspoń vyplachoval a čistil...ale lidi jak jebnutí, hoonem, honem, dokud je to zadarmo.....
Já k doktorovi fakt nechodím vůbec..jedině pro ěnjaké potvrzení..a jak tam vidím ty tuny důchodců, co tam chodí pokecat, tak doufám, že aspoň tohle je trochu odradí a budou tam chodit lidi, co to potřebujou...
díky bohu se mi omluvili ranní klienti..tak tu vyhodnocuju jak o život..

2.1.2008 08:08

strelish napsal(a):

Nazdáárek holky..
Já už se na vás všechny tak těšila! Na fauně jsem byla denně, ale nemůžu si pomoct nebylo to ono...
Co ježíšek? Nějaký jachty, luxusní káry??Povídejte?? Mě největší radost udělali peníze na jezdeckou výbavu tak už se těším až vyrazím nakupovat
Jinak moji koníci se maj fajne, moc se přes svátky nenadřeli díky počasí!
No a silvestr byl celkem fajn ale mohlo to být i lepší...
Luci gratuluju k new rajtkám, nafoť jsem na ně zvědaváá!

2.1.2008 08:09

kukinatost napsal(a):
Lidi jsou magoři a naprosto nechutní....můj nebohý otec - jakože má už 3 roky problém se zubem trávil Vánoce s hubou jak křeček plnou hnisu a horečkách a na Fifejdy jel na pohotovost 3x..minimálně 20 lidí a fornta až ven..tak to vzdal a musela jsem mu to bodat já a zcela chutně si mačkal co hodinu tuny hnisu...škoda, že zrovna na tohle by asi nějaké pořádně vyčištění, drenáž a antibiotika bodly..ale myslím, že už to má good, furt to aspoń vyplachoval a čistil...ale lidi jak jebnutí, hoonem, honem, dokud je to zadarmo.....
Já k doktorovi fakt nechodím vůbec..jedině pro ěnjaké potvrzení..a jak tam vidím ty tuny důchodců, co tam chodí pokecat, tak doufám, že aspoň tohle je trochu odradí a budou tam chodit lidi, co to potřebujou...

Jo jo, Jani, přesně jsi to vystihla - oni si tam chodí pokecat a léky mají doma na tuny - vím co bral děda, když jsme ho měli doma. V lékárně nám sami řekli, že ty léky se vzájemně negují - jenže on byl na ně zvyklý a prostě je mít musel !!! Však oni si to teď rozmyslí .....
A na zubní pohotovosti byla fronta i včera, nemysli si. Lidi to všechno nechávají na poslední chvíli. Takoje zánět a problém se ti nestane ze dne na den....

2.1.2008 08:10

kukinatost napsal(a):

Můj rekord je 4 hodiny bez sedla - 2x po dvou hoďkách s asi 3 hodinovou přestávkou mezi tím. Ke konci už jsem se držela fakt jen silou vůle :))))

Jsem byla na Silvestra za v lékárně v Hlučíně, bo jsem si potřebovala odlít kapky pro taťku a chudiny furt tam měly frontu až ven.

2.1.2008 08:12

rocky napsal(a):
Nazdáárek holky..
Já už se na vás všechny tak těšila! Na fauně jsem byla denně, ale nemůžu si pomoct nebylo to ono...
Co ježíšek? Nějaký jachty, luxusní káry??Povídejte?? Mě největší radost udělali peníze na jezdeckou výbavu tak už se těším až vyrazím nakupovat

Jo jo, až Ježíšek dodá tu kartu do foťáku tak nafotím :-)

2.1.2008 08:13

luciusl napsal(a):
Jo jo, Jani, přesně jsi to vystihla - oni si tam chodí pokecat a léky mají doma na tuny - vím co bral děda, když jsme ho měli doma. V lékárně nám sami řekli, že ty léky se vzájemně negují - jenže on byl na ně zvyklý a prostě je mít musel !!! Však oni si to teď rozmyslí .....
A na zubní pohotovosti byla fronta i včera, nemysli si. Lidi to všechno nechávají na poslední chvíli. Takoje zánět a problém se ti nestane ze dne na den....

Hlavně bude taky docela prdel, až lidem docvakne, že ten jejich doplatek se třeba vůůůbec nezapočte do toho limitu 5 tis, bo existují i stejné léky, ale bez doplatku, tudíž to, co se započte = 0 Ono je totiž docela dost takových, kterým prostě nevysvětlíš, že A je stejné jako B, jenom to vyrábí jiná firma, tudíž se to jinak jmenuje, ale složení je stejné.

2.1.2008 08:13

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko přeju i já Molinatou jsem měla včera na novoroční prochajdě,měla na sobě sedlo po 3nedělích Ale v poho,jen kolemjdoucí lidi byli strašní bubáci
Silvestra jsem částečně prospala,páč jsem byla 3dny v práci a při pondělním večeru se to projevilo! No,Molča to zvládala...Mrkvičkama jsem ji tišila a zabírá to

2.1.2008 08:15

molly napsal(a):
Dobré ránko přeju i já Molinatou jsem měla včera na novoroční prochajdě,měla na sobě sedlo po 3nedělích Ale v poho,jen kolemjdoucí lidi byli strašní bubáci
Silvestra jsem částečně prospala,páč jsem byla 3dny v práci a při pondělním večeru se to projevilo! No,Molča to zvládala...Mrkvičkama jsem ji tišila a zabírá to

No, já kdysi jezdila celé dny na poničce bez sedla ... kdeže ty loňské (asi před 100 lety) ledy jsou :-(

2.1.2008 08:17

rocky napsal(a):
Nazdáárek holky..

Tak já vcelku v klidu zmákám několikahodinové vyjíždky bez sedla..kerouš je naučený an takový spešl klus bez sedla, jenom tak něžně mě pohupuje:))no a na Gasii se dá třeba naprostoluxusně vysedávat i bez sedla..má ty chodyneskutečné..oba mají slušně nassvalené záda, a lidi nechápu, jak na nich můžu jezdit, když mají kohoutky, ale myslím, že je to halvně o páteři a tu mají oba ok, prostě pohodlné zádíčka:)
Si pak vždycky přiapdám tak indiánsky, jak si to prasím na té ohlávce a bez sedla..:)))už ejnom nějaké mustangy sehnat..
Holky, včera mi otec sám osobně šel nabít baterku k ohradníku, jsem nechápala a v makru si kupoval mrkev, aby prý měl smraďochům, co dávta..
Juva, už se těším na jaře, abych mohla zvětšit tu ohradu..ale to zas bude aspoň 2000 za kulíky....mám takové nastříhané ocelové vruty, aby to něco vydrželo..k tomu hafo pásky, něco jako izolátory...ale smraďoši už budou mít jo výběh...a budeme mít ohrazený asi i kus lesa - další stín v létě:)

2.1.2008 08:22

luciusl napsal(a):
No, já kdysi jezdila celé dny na poničce bez sedla ... kdeže ty loňské (asi před 100 lety) ledy jsou :-(

Miláčkové moji Jsem už tady taky, ale na stole spoustu papíru, se kterýma se musím poprat :-(
Každopádně mám plnou kartu ve fotáku, mám pro vás spouš foteček jak jsem byla u Janičky, taky fotečky z mého treningu pod tím trenerem a tak :-) Jdu na to a stahuju

2.1.2008 08:23

rocky napsal(a):
Nazdáárek holky..

Nazrádek děvčátka,
já jsem si vánoce celkem užila...ikdyž jsme stááále někde jezdili po návštěvách a stále se přežírali...
Silvestr byl u mě doma, bylo u nás asi dvacet lidí (objednáno 15) ale vešli jsme se celkem bez problému...Tomáše jsem pověřila focením, tak fotil jako o život. Každou celou jsme měli přípitek...dvanáctá hodina byla ve znammení ohňostroje, pochopitelně. Všuchni přežili bez újmy na zdraví a šla jsem spát v půl čtvrté ráno...v deset jsem vstala a jelikož jsem holkám slíbila vyjížďku tak jsem jela ke koníkům...Leoška asi věděla že mi není nejlíp a chovala se vzorně...měla pochopení. Bohužel jsem jela bez foťáku, protože se mi nevešel do kapsy ale bylo co fotit. Moc krásná vyjížďka, bylo krásně, nefoukalo, byl takovej klídek...mno super.
Holky, já jsem Vám tak chtěla napsat ale z té naší díry se mi odeslalo jen pár zpráv...
můj přípitek v devět večer

2.1.2008 08:24

lanika napsal(a):
Miláčkové moji Jsem už tady taky, ale na stole spoustu papíru, se kterýma se musím poprat :-(
Každopádně mám plnou kartu ve fotáku, mám pro vás spouš foteček jak jsem byla u Janičky, taky fotečky z mého treningu pod tím trenerem a tak :-) Jdu na to a stahuju

je zlatečko, mohola bych tě pak otravovat, že bys mi prosím, prosím, vybralala ty pekné a poslala mi je na mail?:)

2.1.2008 08:31

kukinatost napsal(a):

vzala jsem včera freťulu ven No,víc nadšená jsem asi byla já

2.1.2008 08:33

molly napsal(a):

jo Zuzi, má ten luxusní pohled - ty tyrane jeden:)

2.1.2008 08:34

molly napsal(a):

garfield

2.1.2008 08:36

molly napsal(a):

Má výraz jako...fůůůj, vem mě do ruky je mi zimáááá
Tady zaříkávač čeká na příchod koníka...

2.1.2008 08:36

kukinatost napsal(a):

Stříleli nám rachejtle ob jeden dům,je tam hospůdka...

2.1.2008 08:40

kukinatost napsal(a):
je zlatečko, mohola bych tě pak otravovat, že bys mi prosím, prosím, vybralala ty pekné a poslala mi je na mail?:)

Janiku, to víš, že ano....Jen musíš chvíli počkat, až zpracuju těch 400 fotek Ale dneska to stihnu, neboj...
Tak holky, ten trening byl docela maras. Dostala jsem úžasného koníka, starého profesora, jel letos i mistrák s malou holčinou, takže jsem si doslovně svezla prdelku. Ale!!!!!!!!! Dost dlouho mi trvalo, než jsem se přizpůsobila jejich styliu ježdění, protože používají pouze vnější otěž....Já se stím ještě nikdy nesetkala, ale když jsem na tom přemýšlela, má to logiku No, další zjištění bylo, že jsem si doposud nikdy nedávala takový pozor na obrat a nájezd na skok, až tam v malinké hale kdy se koník těsně po obratu srovná až jeden cvalový skok ppřed skokem byl ten nájezd hodně důležitý....no a klasika, koukat nad skokem dopředu
Paní byla moc příjemná, vysvětlí proč a jak, hodně zná a umí, dost mi ta hodina dala a v lednu jedu opět. Fakt jsem nad míru spokojená.....

Jo a pusinky, ještě jsem ani nestačila zareagopvat na vaše psaní a přízpěvky, nemám je přečetené, takže nevím co jste dělaly o svátcích Ale během dne to napravím.....

2.1.2008 08:52

molly napsal(a):

No a zastavení ze cvalu....Docela záhul....Holky, já potřebuju trenera jako sůl

Jo a Zuziku, taky mám i ohňostroj ve své sbírce, počkej až se na něj dostanu

2.1.2008 08:55

lanika napsal(a):
No a zastavení ze cvalu....Docela záhul....Holky, já potřebuju trenera jako sůl

Jo a Zuziku, taky mám i ohňostroj ve své sbírce, počkej až se na něj dostanu

Jedna ohebná Gasi

2.1.2008 08:57

lanika napsal(a):
Jedna ohebná Gasi

A tady naštvaný Kerouš, protože hrozně foukalo

2.1.2008 08:57

lanika napsal(a):
Jedna ohebná Gasi

jé babice hazejte fotos at se mám čím kochat... jsem ráda že jsme se tu zas všichni pěkně sešli...

2.1.2008 08:59

molly napsal(a):

My taky máme ob barák restauraci, takže se letos největší ohňostroj přesunul tam. Chvílema to bylo jak ve dne na bitevním poli. Koňouši naštěstí stáli v klidu a koukali se s náma. Foťák jsme neměli, asi by to byly zajímavé fotky :)

2.1.2008 09:01

strelish napsal(a):
My taky máme ob barák restauraci, takže se letos největší ohňostroj přesunul tam. Chvílema to bylo jak ve dne na bitevním poli. Koňouši naštěstí stáli v klidu a koukali se s náma. Foťák jsme neměli, asi by to byly zajímavé fotky :)

joo a babice, možná jste to zkoukli v jiný diskuzi,ale tohle mi namalovala Evička k Vánocum, tak jsme se domluvili, já ji zas čmárla SAxíka, tak snad se jí ho podařilo beljsknout A HODÍ HO SEM AN UKÁZKU...a jejé caps lock

2.1.2008 09:04

klawdie napsal(a):
joo a babice, možná jste to zkoukli v jiný diskuzi,ale tohle mi namalovala Evička k Vánocum, tak jsme se domluvili, já ji zas čmárla SAxíka, tak snad se jí ho podařilo beljsknout A HODÍ HO SEM AN UKÁZKU...a jejé caps lock

hehe

2.1.2008 09:08

klawdie napsal(a):
hehe

Bubáček - roste jako z vody

2.1.2008 09:09

luciusl napsal(a):
Bubáček - roste jako z vody

ve stádě

2.1.2008 09:11

luciusl napsal(a):
ve stádě

další část stáda

2.1.2008 09:11

klawdie napsal(a):

Ten je jak přes kopírák, fakt šikula

2.1.2008 09:13

luciusl napsal(a):
další část stáda

sněžííííííííííííííííí

2.1.2008 09:17

luciusl napsal(a):
sněžííííííííííííííííí

a z jiného soudku - přiopilá křivohubka

2.1.2008 09:17

strelish napsal(a):
Ten je jak přes kopírák, fakt šikula

Mám z něj radost - jen začíná trochu zlobit ... puberta puberta s ním mává

2.1.2008 09:21

luciusl napsal(a):
Mám z něj radost - jen začíná trochu zlobit ... puberta puberta s ním mává

Luci to je ale fešáááák!

2.1.2008 09:24

rocky napsal(a):
Luci to je ale fešáááák!

No, uvidíme co z něj vyroste za překvápko

2.1.2008 09:32

luciusl napsal(a):

no to je fakt hustej ten tvuj minirozletek, už se těším až nám je oba ukážeš na živo a samo i ty tvý super rajtky!

2.1.2008 09:38

klawdie napsal(a):
no to je fakt hustej ten tvuj minirozletek, už se těším až nám je oba ukážeš na živo a samo i ty tvý super rajtky!

Holky a děkuji všem za přáníčka do nového roku, moc hezké....Já vám všem taky samozřejmě přeji vše nej....
Jo a Klári, Sabulek je kořen na te malůvce, já ji už viděla dříve než ty a na Saxíka jsem zvědavá....

Luli a bubáček je taky mooooooc krásný a hodně porostl

2.1.2008 09:40

lanika napsal(a):
Holky a děkuji všem za přáníčka do nového roku, moc hezké....Já vám všem taky samozřejmě přeji vše nej....
Jo a Klári, Sabulek je kořen na te malůvce, já ji už viděla dříve než ty a na Saxíka jsem zvědavá....

Luli a bubáček je taky mooooooc krásný a hodně porostl

ježiš, to je ale krásný ryzáček:))))
Jinak mimochodem, to je fotka pro seňority z oklí HK, vlastníme taky lesní cestu, až jeden kus:)))
Jo, Lulu a tvůj malý smraďoch mě bere fest, čím to asi bude:)

2.1.2008 09:41

kukinatost napsal(a):

a Evizně jsem chtěla napsat, že mě s tím svým talentem sere...jsem zakrněla s malováním cca v druhé třídě:)
no a jestli i Klárka kreslila.....ať žije foťák:)

2.1.2008 09:46

kukinatost napsal(a):
a Evizně jsem chtěla napsat, že mě s tím svým talentem sere...jsem zakrněla s malováním cca v druhé třídě:)
no a jestli i Klárka kreslila.....ať žije foťák:)

A samozřejmě i Keroušek na one lesní cestě Jen se pořád šklebil, ale Janik to zase na te fotce vyvážila, protože se pořád řehní

2.1.2008 09:48

lanika napsal(a):
A samozřejmě i Keroušek na one lesní cestě Jen se pořád šklebil, ale Janik to zase na te fotce vyvážila, protože se pořád řehní

jak už jsem říkala, my prostě nesnášíme vítr...pak je buď z něho nasranec, nebo dělá osla a tváří se, že se soustřeí na mě - je to koňská herečka.)
Je to holt vzteklý změrzloch:))

2.1.2008 09:48

luciusl napsal(a):

Jsem si naivně myslela, že dnešek bude ještě pohodovej...naopak, lidi se posr...
Teda před Evikem klobouk smekát, umí moc pěkně malovat. Já jsem na tohle antitalent...
Koukejte jak se umíme ohýbat...

2.1.2008 09:52

kukinatost napsal(a):
jak už jsem říkala, my prostě nesnášíme vítr...pak je buď z něho nasranec, nebo dělá osla a tváří se, že se soustřeí na mě - je to koňská herečka.)

A tady vyjímka....Uši vepředu, Kerka se soustředí na běžce před námi, který nás pořád pronásledoval

2.1.2008 09:53

kukinatost napsal(a):

jo houby umělci jsme, mě se muj vytvior taky celkem libíl, ale chvalit bych se za to nenechala, vždyt jsem měla papír na monitoru, aby trefila spravnou polohu oka, ale stínování už ručo podle fotky..evča se taky přiznala

Keroušek j eroztomilý jak se tváří,koukám že plno plnásáckýho nás spojuje, taky vítr nemusíme, uši jdou do strany a výraz idiota...vám to ale sluší kerydlo je jak mimi co mu nedali kašičku

2.1.2008 10:03

klawdie napsal(a):
jo houby umělci jsme, mě se muj vytvior taky celkem libíl, ale chvalit bych se za to nenechala, vždyt jsem měla papír na monitoru, aby trefila spravnou polohu oka, ale stínování už ručo podle fotky..evča se taky přiznala

Keroušek j eroztomilý jak se tváří,koukám že plno plnásáckýho nás spojuje, taky vítr nemusíme, uši jdou do strany a výraz idiota...vám to ale sluší kerydlo je jak mimi co mu nedali kašičku

Dany, Leontynka překračuje už jen na pohled???? Tak to klobouk dolů
Holky, já se z te práce poseru .....

2.1.2008 10:08

klawdie napsal(a):

Heh, tak to by mě nenapadlo Klárys, jste vynalézavé.
Kláry, až budeš mít hotovou práci, tak nám to musíš nafotit...jo a abych se vám pochlubila tak já mám comp stále u doktora...alepřed chvíli mi slíbil, že ho dneska přiveze, tak jsem zvědavá.

2.1.2008 10:12

haisovad napsal(a):
Heh, tak to by mě nenapadlo Klárys, jste vynalézavé.
Kláry, až budeš mít hotovou práci, tak nám to musíš nafotit...jo a abych se vám pochlubila tak já mám comp stále u doktora...alepřed chvíli mi slíbil, že ho dneska přiveze, tak jsem zvědavá.

Mno ale Leni, ještě to není 100 pro...musímobčas ještě použít kousadlo...
Ale holka se lepší...na jaře s ní jedu na kurzík...už to potřebuju jako sůl

2.1.2008 10:16

kukinatost napsal(a):

Je danny, vem mě tež:)
Já doufám, že mi to letosvyjde, teda hlavně taky Kačce Santarové a spácháme kurz u nás v létě aspoň 3 denní..:)

2.1.2008 10:21

kukinatost napsal(a):
Je danny, vem mě tež:)
Já doufám, že mi to letosvyjde, teda hlavně taky Kačce Santarové a spácháme kurz u nás v létě aspoň 3 denní..:)

Jani, já jsem s Leošou ještě nikdy pod dozorem nějakého parelomana nebyla...jsem zvědavá co mi Bořánek řekne, v čem pokračovat, co cvičit...co naopak není třeba...mno a pak v létě na tábor na týden...Gitka si totiž bude užívat mateřských povinností...

2.1.2008 10:24

haisovad napsal(a):
Jani, já jsem s Leošou ještě nikdy pod dozorem nějakého parelomana nebyla...jsem zvědavá co mi Bořánek řekne, v čem pokračovat, co cvičit...co naopak není třeba...mno a pak v létě na tábor na týden...Gitka si totiž bude užívat mateřských povinností...

aha, no, já sjem právě měla u sebe na 3 dny tu kaču a musím uznat, že to mi dalo jako nic jiného...jakožesi mylsím, že Kerouš je na to absolutně božský právě tou svojí citlivostí...a Gasii je úžasná svou nezkažeností, ona je v tomhle jako absolutně syrový kůň...jdu si po ohradě, juknu jí na prdel a hned se ke mně otočí..dneska stačí, abych nasadila bojový postoj a dekujou se s Kerušou od stohu, když jdu pro seno....hrozně se těším na to léto, aťnás to posune dál, takhle se sama moc nedokopu...takže jedeš k Bořánkovi, jo? No...ale tak jo, něco určo umí, ale zase že ybch třeba byla uchvácena z jeho dvd, které sjem si koupila, to se říct nedá....i když zase, co sjem od toho chtěla čekat...mám doma cedlo od kači, které používá na teoretické hodiny u kurzu, a to je fakt super..:)
víš jak, je třeba toho vyzkoušet co nejvíce..

2.1.2008 10:34

kukinatost napsal(a):
aha, no, já sjem právě měla u sebe na 3 dny tu kaču a musím uznat, že to mi dalo jako nic jiného...jakožesi mylsím, že Kerouš je na to absolutně božský právě tou svojí citlivostí...a Gasii je úžasná svou nezkažeností, ona je v tomhle jako absolutně syrový kůň...jdu si po ohradě, juknu jí na prdel a hned se ke mně otočí..dneska stačí, abych nasadila bojový postoj a dekujou se s Kerušou od stohu, když jdu pro seno....hrozně se těším na to léto, aťnás to posune dál, takhle se sama moc nedokopu...takže jedeš k Bořánkovi, jo? No...ale tak jo, něco určo umí, ale zase že ybch třeba byla uchvácena z jeho dvd, které sjem si koupila, to se říct nedá....i když zase, co sjem od toho chtěla čekat...mám doma cedlo od kači, které používá na teoretické hodiny u kurzu, a to je fakt super..:)
víš jak, je třeba toho vyzkoušet co nejvíce..

Jani, no právě.
Na Bořánkovi jsem byla na kurzu ale bez koně. Sice jsem si všechno zkusila na místním koníkovi ale chci jet s Leušou abych mohla řešit situace s koiníkem, se kterým chci pracovat i doma
Jinak mám zkušenosti se Strejcem...musím opravdu vyzkoušet všechno co je k dispozici a z každého si vytáhnout co mě zaujme...

2.1.2008 10:53

haisovad napsal(a):
Jani, no právě.
Na Bořánkovi jsem byla na kurzu ale bez koně. Sice jsem si všechno zkusila na místním koníkovi ale chci jet s Leušou abych mohla řešit situace s koiníkem, se kterým chci pracovat i doma
Jinak mám zkušenosti se Strejcem...musím opravdu vyzkoušet všechno co je k dispozici a z každého si vytáhnout co mě zaujme...

Dany, kohopak jsi zneužila, aby tě vyfotil :-) Leuška je pěkňušký medvídek chlupatý...A furt ji čumím na ten boží krček
A já jsem taky zastáncem toho, že vyzkoušet vše a v hlavě sesumírovat a vybrat to nejlepší pro mě nebo koníka...

2.1.2008 10:54

lanika napsal(a):
Dany, kohopak jsi zneužila, aby tě vyfotil :-) Leuška je pěkňušký medvídek chlupatý...A furt ji čumím na ten boží krček
A já jsem taky zastáncem toho, že vyzkoušet vše a v hlavě sesumírovat a vybrat to nejlepší pro mě nebo koníka...

....

2.1.2008 11:02

lanika napsal(a):
....

Jeryk je houpačka Hele a já už čumím na skok To nikdy nebylo.....

2.1.2008 11:04

lanika napsal(a):
Jeryk je houpačka Hele a já už čumím na skok To nikdy nebylo.....

Z klusu jsme skákaly docela hodně...

2.1.2008 11:07

lanika napsal(a):
Z klusu jsme skákaly docela hodně...

...opět má holeň příliš vzadu Nevím jak se toho zbavit, kurnik.

2.1.2008 11:09

lanika napsal(a):
...opět má holeň příliš vzadu Nevím jak se toho zbavit, kurnik.

Lenošku, co můj Jupiter, víš, že ti tu holeň moc nepustil:)))

2.1.2008 11:13

kukinatost napsal(a):

tak určo to nebude sedlem, i když si myslím, že pomoc too určo je...pojedeš párkrát na ho´dku s trenérem a jsi za vodou..:)))
To jenom dívání se ze země je božská věc...mi stačí už jenom, když na mě někdo řve ramena dozadu..:))

2.1.2008 11:19

kukinatost napsal(a):

Leníku a máš zadní opěrky...mě hodně pohohly...a opravdu mi nohu dozadu nepustí...

2.1.2008 11:21

kukinatost napsal(a):

Jani, to je pravda, sedlo si do budoucna určo pořídím jiné, ted mám priority bohužel jiné....Ale to nebude sedlem, spíše mým sedem. Moc lehám na krk koně a kdybych měla prošláplou patu tak jak má být, asi by mi ta holen nesklouzla, no....Ale dobře je, že znhám své chyby a chcu je odstranit, no ne?

2.1.2008 11:23

kukinatost napsal(a):
tak určo to nebude sedlem, i když si myslím, že pomoc too určo je...pojedeš párkrát na ho´dku s trenérem a jsi za vodou..:)))
To jenom dívání se ze země je božská věc...mi stačí už jenom, když na mě někdo řve ramena dozadu..:))

Jeryk je pěknej a má krásnej styl skoku, skoro jako můj Jerryk. Né vypadá to dobře, holeň máš sice v zadu, ale nikdo není dokonalý! Myslím si že žádnej člověk nemá správnej skokovej sed a jsou ti co se snaží své chyby odbourat a pak ti co jim jejich styl vyhovuje a nic s tím nedělají! Každopádně si myslím že to bude pro tebe jen přínosem, trenéři jsou k nezaplacení!!!!

2.1.2008 11:23

kukinatost napsal(a):

jÉ holky tak to mě nohu pustil i jupiter, spíš se mín předklánět, do metříku není třeba příliš zvedat zadek. ty naše fotky z prvního skákání taky tragédie, předkláněli jsme se až hruza a pak ty nožky má koník až ve slabinách, to je jasná věc...už se taky těším na treninky..Lenička mě tu dělá chutě...

2.1.2008 11:25

rocky napsal(a):
Jeryk je pěknej a má krásnej styl skoku, skoro jako můj Jerryk. Né vypadá to dobře, holeň máš sice v zadu, ale nikdo není dokonalý! Myslím si že žádnej člověk nemá správnej skokovej sed a jsou ti co se snaží své chyby odbourat a pak ti co jim jejich styl vyhovuje a nic s tím nedělají! Každopádně si myslím že to bude pro tebe jen přínosem, trenéři jsou k nezaplacení!!!!

dívej, tohle je špatnej sed nad skokem

2.1.2008 11:26

klawdie napsal(a):
jÉ holky tak to mě nohu pustil i jupiter, spíš se mín předklánět, do metříku není třeba příliš zvedat zadek. ty naše fotky z prvního skákání taky tragédie, předkláněli jsme se až hruza a pak ty nožky má koník až ve slabinách, to je jasná věc...už se taky těším na treninky..Lenička mě tu dělá chutě...

ani mi nemluvte, kdyybch mohla, přenesu toho koňa přes skok na zádech...strašně vášnivě ráda skáču s koněm...a halvně nejhorší je moje debilní předklánění...u Kerky jsem ráda, že mě to fakt nutí sedět, bo jinak by vyletěl jak pružina na ten skok...ale jsem schopna 60 kový křížek skákat s koněm jak oxer 120 cm:)))

sadzi saj

2.1.2008 11:26
sadzi saj

klawdie napsal(a):

Holky na eqch je v inzerci jupiter, 4 roky starý za 5 tis.

Taky se už těším na trénování, ale máme stále zmrzlou jízdárnu, takže si můžu nechat zdát

2.1.2008 11:30

klawdie napsal(a):

Já jsem s Leoškou skákala jen jednou...křížek cca 50 cm vysokej...byla jsem v předklonu, jako bych skákama 150 oxer...Ale už se také moc těším na duben, ažzase začneme pořádně makat...
Včera po novoroční vyjížďce toho měla Leuška plný kecky, jak není zvyklá tak těch dvě a půl hodiny camrání jí dalo trochu do těla...ale nic přehnanýho jsme nedělali, povětšinu krok...jo holka si užívá klídečku a pracovat se jí nechce...
Se změní...musíme zase začít trošičku nabírat
V pátek si pěkně nakopaly s Kalou...tyhle dvě se prostě nemusej...

2.1.2008 11:30

sadzi saj napsal(a):
Holky na eqch je v inzerci jupiter, 4 roky starý za 5 tis.

Taky se už těším na trénování, ale máme stále zmrzlou jízdárnu, takže si můžu nechat zdát

Andrejko ahoj....No myslím, že bez haly mají absťák všichni Je to hrozné s tím terénem...
Tady byla už snaha se zvednout méně v sedle....

2.1.2008 11:34

lanika napsal(a):
Andrejko ahoj....No myslím, že bez haly mají absťák všichni Je to hrozné s tím terénem...

A tady se zas tolik nepředklíánět, ale vypadá to směšně Hrozně nepřirozeně...

sadzi saj

2.1.2008 11:35
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ahojky, to je super, že si někoho sehnala na trénink a jak si jí našla?? Jestli si dobře pamatuju, tak vím, že si snad nemohla nikoho sehnat. Jo za halu bych dala snad cokoliv, aspoň jednou týdně, kdyby to šlo

2.1.2008 11:35

haisovad napsal(a):
Já jsem s Leoškou skákala jen jednou...křížek cca 50 cm vysokej...byla jsem v předklonu, jako bych skákama 150 oxer...Ale už se také moc těším na duben, ažzase začneme pořádně makat...
Včera po novoroční vyjížďce toho měla Leuška plný kecky, jak není zvyklá tak těch dvě a půl hodiny camrání jí dalo trochu do těla...ale nic přehnanýho jsme nedělali, povětšinu krok...jo holka si užívá klídečku a pracovat se jí nechce...

Andy kecáš, to je fakt hodně levné,to se i vyplatí koupit a za 8 zas prodat...

jinak Leni pro utěšení že nikdo není dokonalý našla jsem moje a SAbi začátku, on je talent ale já tele...jinak teda co se týče nohy holky mě fakt podržel až ten Hauzr v kentaurech jsem litala ve všem....už jsem fakt myslela že jsem prostě tele já ale pak jsem si koupila tu novu a opora nohy je perfektní...

2.1.2008 11:36

kukinatost napsal(a):

Čau baby, konečně jsem tady za váma, jsem se v kanclu klepala nedočkavostí, až mě pustěj domů . Ale máme naplánovaný leden, tak tam teď nebudu moc muset chodit, hurá
U mě vánoce na pohodu, Silvestr ušel, vrátili jsme se na místo činu, kde jsme byli v létě, zkoukli jsme koníky, jak se maj, ta malá hnědka, co jsem na ní drandila, čeká malou poloappu, jsme zvědavý, co z ní na jaře vypadne, má megabřuch.... asi jako já po žranici.... na vánoce zánět zubu a dásně, přešlo to cca 27., tak jsem to žraní stihla dohnat potom
Obrázek od Kláry jsem samo vyblejskla

2.1.2008 11:37

cheyenne napsal(a):
Čau baby, konečně jsem tady za váma, jsem se v kanclu klepala nedočkavostí, až mě pustěj domů . Ale máme naplánovaný leden, tak tam teď nebudu moc muset chodit, hurá
U mě vánoce na pohodu, Silvestr ušel, vrátili jsme se na místo činu, kde jsme byli v létě, zkoukli jsme koníky, jak se maj, ta malá hnědka, co jsem na ní drandila, čeká malou poloappu, jsme zvědavý, co z ní na jaře vypadne, má megabřuch.... asi jako já po žranici.... na vánoce zánět zubu a dásně, přešlo to cca 27., tak jsem to žraní stihla dohnat potom
Obrázek od Kláry jsem samo vyblejskla

2.1.2008 11:38

cheyenne napsal(a):

Ještě jsem dostala ťapkovej obrázek

2.1.2008 11:39

cheyenne napsal(a):
Ještě jsem dostala ťapkovej obrázek

Morčátko má zhruba týden do porodu, tak dostalo k vánocům barák, úplně jí ho závidím

2.1.2008 11:41

haisovad napsal(a):

Andrejko, to je trenerka docela dost daleko odemne. Udělala jsem si radost od ježíška a jela si zaskákat Jinak já myslela trenera k Honzíkovi....To je dost problém, ale něco se rýsuje, snad....

2.1.2008 11:41

cheyenne napsal(a):
Morčátko má zhruba týden do porodu, tak dostalo k vánocům barák, úplně jí ho závidím

A když jste u toho skákání, taky bych potřebovala podrtit.... snad si brzo sedne písek v hale, ať můžeme začít pořádně něco dělat...

2.1.2008 11:43

cheyenne napsal(a):
A když jste u toho skákání, taky bych potřebovala podrtit.... snad si brzo sedne písek v hale, ať můžeme začít pořádně něco dělat...

A Leni, doufám, že se rozepíšeš s tréninkem
Já jsem mezi svátkama taky jeden absolvovala, nemůžu moc psát detaily, ale podruhý do toho nejdu

2.1.2008 11:44

cheyenne napsal(a):
A Leni, doufám, že se rozepíšeš s tréninkem
Já jsem mezi svátkama taky jeden absolvovala, nemůžu moc psát detaily, ale podruhý do toho nejdu

Saxíkovi je dneska dva a třičtvrtě roku....

2.1.2008 11:45

cheyenne napsal(a):

Jdu na obídek, pak se zase ozvu

2.1.2008 11:47

cheyenne napsal(a):

Nazdar Evule, si nedělej prdel že už seš doma z práce..taky bych chtěla mít takovou volnost-breky breky... Morčecí má pěknej apartmááán!!

2.1.2008 11:48

cheyenne napsal(a):

To je ale obřisko....koukám ohlávka již jedině trojka vid!

2.1.2008 11:51

rocky napsal(a):
Nazdar Evule, si nedělej prdel že už seš doma z práce..taky bych chtěla mít takovou volnost-breky breky... Morčecí má pěknej apartmááán!!

No jo, pro dnešek mi to končí, ale od zítra zas dvě směny, k dopoledni ještě pár hodinek navečer .
Od tý doby, co má Odý vilku, tak vídám jen čumáček v okně

sadzi saj

2.1.2008 11:56
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
No jo, pro dnešek mi to končí, ale od zítra zas dvě směny, k dopoledni ještě pár hodinek navečer .

Aha, tak to jo Leni, já myslela, že by tahle zajela třeba i k tobě na Honzíka. Mě se snad taky možná rýsuje drezurní trenérka, ale záleží na počasí, až nám povolí jízdárna

Klári fakt, dneska jsem tam na to koukala a docela na to zírala

2.1.2008 12:05

cheyenne napsal(a):

Jééé čůůůs Evi,
teda taky bych to nejraději už zabalila a tradááá domů...
Hele jedna hipnotizující...čekám až mi kuřátko přiletí samo do huby...

2.1.2008 12:07

haisovad napsal(a):
Jééé čůůůs Evi,
teda taky bych to nejraději už zabalila a tradááá domů...
Hele jedna hipnotizující...čekám až mi kuřátko přiletí samo do huby...

detail...

2.1.2008 12:23

haisovad napsal(a):
detail...

Pěknej výraz.... ke spokojenosti chybí jen to kuřátko
A co holky novoroční předsevzetí? Padly nějaký silný slova? Přestat kouřit, žrát?

2.1.2008 12:37

cheyenne napsal(a):
Pěknej výraz.... ke spokojenosti chybí jen to kuřátko
A co holky novoroční předsevzetí? Padly nějaký silný slova? Přestat kouřit, žrát?

Já si jako předsevzetí nic neslíbila, ale letos jsem ještě neměla cigaretku, tak snad to vyjde a skončím uplně!!!!!!!!!!! zatím chuť není, ale kalbičky a seance u koní jsou těžké překonat ........

2.1.2008 12:45

rocky napsal(a):
Já si jako předsevzetí nic neslíbila, ale letos jsem ještě neměla cigaretku, tak snad to vyjde a skončím uplně!!!!!!!!!!! zatím chuť není, ale kalbičky a seance u koní jsou těžké překonat ........

ahojte

2.1.2008 13:00

sakiron napsal(a):
ahojte

Zdareeeeeeeeeeeeeeec, o trenérovi a trénování mi ani nemluvte. Sedela jsem asi po 3 nedělích na Rozletkovi, v hale - byl nabudezen, furt mi rval a jak ho brzdím, leze mi holeň zase moc dopředu - kámoška se ptala, jestli to byl spiding stop nebo co jsem to v zastavení předváděla .... ještě dnes po 4 dnech mě bolí úplně všechno

2.1.2008 13:02

sakiron napsal(a):
ahojte

...no předsevzetí jsem si dala už dříve.....16 dní nekouřím
Jupíííííííííííííííííííííí, snad už to bude napořád.
Domi byl včera jezdit....To je ale sporťák, že?

2.1.2008 13:02

luciusl napsal(a):
Zdareeeeeeeeeeeeeeec, o trenérovi a trénování mi ani nemluvte. Sedela jsem asi po 3 nedělích na Rozletkovi, v hale - byl nabudezen, furt mi rval a jak ho brzdím, leze mi holeň zase moc dopředu - kámoška se ptala, jestli to byl spiding stop nebo co jsem to v zastavení předváděla .... ještě dnes po 4 dnech mě bolí úplně všechno

Byla jsem u koní a mám pár úlovků :-)
KUK

2.1.2008 13:04

luciusl napsal(a):
Byla jsem u koní a mám pár úlovků :-)
KUK

mělo to být toto kuk :-)

luciusl napsal(a):

Koukám, že nedostatek trenérů je problém všude
jsem se nechala natočit na kameru a vůbec jsem se sobě nelíbila , přemejšlim, koho bych na sebe povolala a nic mě nenapadá... aspoň se dohodnu s Lukášem, že vezmem Hadříka na lonž a podrtíme se aspoň trochu takhle....
A copak vymejšlí malej Rozletek? Má nějaký nový akce? My už plánujeme kastraci, ať máme pokoj od hormonů, zatim je klídek, ale na jaře se určitě začnou dít věci....

sakiron napsal(a):
ahojte

Tak jsem dorazila z obídku.
Dala jsem si zcela dietní kuřecí přírodní plátek s dušenou zeleninou...celkem změna.
Ten jupiterák za 5 je dost dobrý, jen aby v tom něco nebylo, zdá se mi to hodně málo. Kdo ví v jakém je stavu...
Merlin si před vánocema zvrknul nožku...chodil chuděra po třech, byl to hroznej pohled. Když on je jak gumovej, řádí, blázní po vypuštění na pastvu jako smyslů zbavenej...včera už byl dobrej, ještě že tak.

2.1.2008 13:06

lanika napsal(a):
...no předsevzetí jsem si dala už dříve.....16 dní nekouřím
Jupíííííííííííííííííííííí, snad už to bude napořád.
Domi byl včera jezdit....To je ale sporťák, že?

Tak to je bomba , sporťák luxusní
Leni, s kouřením vydrž, hlavně zakaž všem známým dát ti cigáro , já jsem znova začala kouřit pod vlivem alkoholu, jak jinak , tři měsíce byly v tahu.... na jaře to chci zkusit znova, snad už to dopadne

2.1.2008 13:07

luciusl napsal(a):
mělo to být toto kuk :-)

neeeeeeee neeeeeeeeeeeeeee pětku ne, já jsem v tom nevinněěěěěěěěě

2.1.2008 13:12

haisovad napsal(a):
Dala jsem si zcela dietní kuřecí přírodní plátek s dušenou zeleninou...celkem změna.
Ten jupiterák za 5 je dost dobrý, jen aby v tom něco nebylo, zdá se mi to hodně málo. Kdo ví v jakém je stavu...
Merlin si před vánocema zvrknul nožku...chodil chuděra po třech, byl to hroznej pohled. Když on je jak gumovej, řádí, blázní po vypuštění na pastvu jako smyslů zbavenej...včera už byl dobrej, ještě že tak.

teda, kdyby něco žluťákovi mělo být...a jak se má Gradík, Danny?
Jinak Lenošce držím palce a já ji cigáro orčitě nutit nebudu..:))
Tež jsem byla na obědě, dokonce se svým drahým, jak obětavě za mnou přijel a dala jsem si kuřecí plátek na žampionech a rýži...na to, jak sjem měla hlad, jsem se v tom nějak jenom poňurala..
dneska se bude Lukin učit jezdit a zítra půjdeme s Kerušatým halit:)
Jo, ta hala je naprosto kouzelná věc, to každopádně...btw nemohly byste to ěnjak domluvit, aby tu napadlo ještě tak 15 cm sněhu?:)))

2.1.2008 13:13

haisovad napsal(a):

Malej se začíná vztekat - při vodění, že nepůjde tam či onam, pak zase že jo, ale rychleji, pak mě strká zezadu do zad, pak chňape po bundě ... museli jsme si to vysvětlit. Jo jo, je to přece jen pořád dítě.
Ale jinak moc pěkně ustupuje na tlak, nebojí se šustivý bundy na krku, na hřbetě ... hraje si - dnes tahal po dvoře kobereček ze šatny a tak ... bude to ale pěkný kvítko :-)

2.1.2008 13:17

luciusl napsal(a):
Malej se začíná vztekat - při vodění, že nepůjde tam či onam, pak zase že jo, ale rychleji, pak mě strká zezadu do zad, pak chňape po bundě ... museli jsme si to vysvětlit. Jo jo, je to přece jen pořád dítě.
Ale jinak moc pěkně ustupuje na tlak, nebojí se šustivý bundy na krku, na hřbetě ... hraje si - dnes tahal po dvoře kobereček ze šatny a tak ... bude to ale pěkný kvítko :-)

roste, roste ..
z těch nášlapků mám taky strach, nemáme podložky a Rozlet chodí jako baletka - ještě že je na sebe tak opatrnej ...

2.1.2008 13:18

kukinatost napsal(a):
teda, kdyby něco žluťákovi mělo být...a jak se má Gradík, Danny?
Jinak Lenošce držím palce a já ji cigáro orčitě nutit nebudu..:))
Tež jsem byla na obědě, dokonce se svým drahým, jak obětavě za mnou přijel a dala jsem si kuřecí plátek na žampionech a rýži...na to, jak sjem měla hlad, jsem se v tom nějak jenom poňurala..
dneska se bude Lukin učit jezdit a zítra půjdeme s Kerušatým halit:)
Jo, ta hala je naprosto kouzelná věc, to každopádně...btw nemohly byste to ěnjak domluvit, aby tu napadlo ještě tak 15 cm sněhu?:)))

Jani,
Merlínek měl nožku bez opuchnutí, nehřála. Vovali jsme vetku a ta říkala že to vypadá na natáhnutí...a že prý do tří až pěti dnů to bude v pohodě. Mazali jsme pravidelně každý den a opravdu se po třech dnech normálně prošel bez známky kulhání. Včera už řádil normálně...
Grantík byl nemocný, našli mu u kulek ještě jednu bouličku, nic vážného, prý jen nějaký tukový váček...jelikož mu to v ničem nevadí tak mu to vyříznout až najaře...jinak je to chlupatá koule, hlavu věčně zabořenou v balíku. Jana mi psala že mi pošle nějaké fotky ale že z nich stejně nic neuvidím, že má hlavu furt buď na trávě nebo v balíku... Má se skvěle, jsem ráda že se dostal do dobrých tukou...a v budoucnu ho uvidíme někde na military soutěžích...

2.1.2008 13:20

luciusl napsal(a):
roste, roste ..
z těch nášlapků mám taky strach, nemáme podložky a Rozlet chodí jako baletka - ještě že je na sebe tak opatrnej ...

no Lulu, prostě ti roste další rozežraná koňská osobnost, která ti nedá nic zadarmo...jsem za Grantíka jenom ráda, vždycky to byl můj favorit:)))

2.1.2008 13:21

kukinatost napsal(a):

Danny, Saxík měl něco podobnýho, zrovna, když jsme chtěli udělat přesun cca 10km do jiného ustájení, chtěli jsme jít pěšo, s jednou větší zastávkou a dva dny před akcí Saxík přišel, pajdal, nic moc nebylo vidět, jen ho to asi bolelo... tak jsme nakonec domluvili vlek, převezli jsme je a za asi tři dny po kulhání nebo bolesti nezbylo nic , asi jen nechtěl jít po svých

2.1.2008 13:23

kukinatost napsal(a):
no Lulu, prostě ti roste další rozežraná koňská osobnost, která ti nedá nic zadarmo...jsem za Grantíka jenom ráda, vždycky to byl můj favorit:)))

Holky, já se tak těším na další srazík :-)
Jakou má ten koníček barvišku ????

2.1.2008 13:29

cheyenne napsal(a):
Danny, Saxík měl něco podobnýho, zrovna, když jsme chtěli udělat přesun cca 10km do jiného ustájení, chtěli jsme jít pěšo, s jednou větší zastávkou a dva dny před akcí Saxík přišel, pajdal, nic moc nebylo vidět, jen ho to asi bolelo... tak jsme nakonec domluvili vlek, převezli jsme je a za asi tři dny po kulhání nebo bolesti nezbylo nic , asi jen nechtěl jít po svých

Janíííííííííííííííí??????

2.1.2008 13:47

lanika napsal(a):
Janíííííííííííííííí??????

Černá hroudička u černé hroudy uhlí?????

2.1.2008 13:50

lanika napsal(a):
Černá hroudička u černé hroudy uhlí?????

A hle, přistižen při činu.....Panička nedává svým koním vodu, musí chuděry olizovat led

2.1.2008 13:53

lanika napsal(a):
A hle, přistižen při činu.....Panička nedává svým koním vodu, musí chuděry olizovat led

A ještě jedna výstavní a jdu makat :-)

2.1.2008 13:54

lanika napsal(a):

Teda Lenošku, tak to tu na mě všechno práskat:)))
Náhodou, oni sjou jak cisterny, padne minimálně 6-8 kýblů denně...nevím, jestli je to seno tak slané, každopádně chlastají jak o život:)))

2.1.2008 14:04

kukinatost napsal(a):
Náhodou, oni sjou jak cisterny, padne minimálně 6-8 kýblů denně...nevím, jestli je to seno tak slané, každopádně chlastají jak o život:)))

Jakej pán takovej čtyřnoháček Janííí

2.1.2008 14:05

kukinatost napsal(a):

Chi, makat se mi nechce, tož vám ukážu ještě náš ohnostroj

2.1.2008 14:08

lanika napsal(a):
Chi, makat se mi nechce, tož vám ukážu ještě náš ohnostroj

...

2.1.2008 14:16

kukinatost napsal(a):

holky,jedu do práce.Pěkný zbytek dne!

2.1.2008 14:19

molly napsal(a):
holky,jedu do práce.Pěkný zbytek dne!

Zuzajdalio, tak a´t ti to uteče a co nejmíň protivných lidí...ty do práce a já už bych chtěla z práce:)
Ta černá věc je nemožná, úplně na něm vidím tu antivětrnou nasranost..nikde to není vidět, ale je ostříhaný:)

2.1.2008 14:19

lanika napsal(a):
...

ještě mě to focení nepřestalo bavit, tak mě berte s rezervou Jen mě štve, že ty fotky nejsou čisté, protože u nás táááááááák hezky sněžilo

2.1.2008 14:21

kukinatost napsal(a):
Zuzajdalio, tak a´t ti to uteče a co nejmíň protivných lidí...ty do práce a já už bych chtěla z práce:)
Ta černá věc je nemožná, úplně na něm vidím tu antivětrnou nasranost..nikde to není vidět, ale je ostříhaný:)

Zuziku, měj se.....

Jani, jdu zmenšit fotky a za chvíli čekej nadílku na mailu :-)

2.1.2008 14:22

lanika napsal(a):
Zuziku, měj se.....

Jani, jdu zmenšit fotky a za chvíli čekej nadílku na mailu :-)

tě miluju:)
No, jakože Lenošku, ale vlastně vás všechny..:.)

2.1.2008 14:40

kukinatost napsal(a):

Děvčátka, letím domů. Dneska jedu dříve, kašlu na to.
Mějte se pěkně a papa zítra. Danny

2.1.2008 14:41

kukinatost napsal(a):

Teda bomba fotky holky...my ohnostroj mli skromnej, segry přítel dělal pyrotechnika,ale viděli jsme zablesky z HK.dneska jsem propujčila oře sestřičce aby si mohli udělat romantickou vyjíždku s přítelem tak se pověnuju pejskum, je to divný nejít za koníkem, už sem neměla volný den ani nepamatuji....

Jinak Jani co to uhlí, to dáváš keroušovi aby ybl černější......jé a Leni jak Vám dje škola lehkosti s Honzíkem, pokračujete, já už se těším až se na nás vrhne Evča, viděla jsemto naživo na dvd a hustý....už aby jsme mohli na jízdárnu....

2.1.2008 14:42

klawdie napsal(a):
Teda bomba fotky holky...my ohnostroj mli skromnej, segry přítel dělal pyrotechnika,ale viděli jsme zablesky z HK.dneska jsem propujčila oře sestřičce aby si mohli udělat romantickou vyjíždku s přítelem tak se pověnuju pejskum, je to divný nejít za koníkem, už sem neměla volný den ani nepamatuji....

Jinak Jani co to uhlí, to dáváš keroušovi aby ybl černější......jé a Leni jak Vám dje škola lehkosti s Honzíkem, pokračujete, já už se těším až se na nás vrhne Evča, viděla jsemto naživo na dvd a hustý....už aby jsme mohli na jízdárnu....

Ve tři to taky balím, ale ještě se přihlásím navečer z kina, už mi to začíná zvostra

2.1.2008 14:47

klawdie napsal(a):
Ve tři to taky balím, ale ještě se přihlásím navečer z kina, už mi to začíná zvostra

papa danny

2.1.2008 14:54

rocky napsal(a):
papa danny

Vy už letíte domů????? Tož se mějte taky pěkně

Přidejte reakci

Přidat smajlík