Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2008 14:56

Pro ty, kteří sem kuknou ještě odpoledne Aby se Honzík neurazil, že jsem ho sem dnes ještě nedala

2.1.2008 15:00

lanika napsal(a):
Pro ty, kteří sem kuknou ještě odpoledne Aby se Honzík neurazil, že jsem ho sem dnes ještě nedala

Jinak Klári, škola lehkosti mě natolik nadchla, že se ji věnuji čím dál víc Honzík je o něco živější a v hubě už taky začíná spolupracovat. Nepujde to hned, vím, ale zase jsme o krok vepředu....
Jo a dokonce už jde vidět občasný náznak slinění To kdysi vůbec.
Ale jinak to vše má Honzula na háku

2.1.2008 15:03

lanika napsal(a):
Jinak Klári, škola lehkosti mě natolik nadchla, že se ji věnuji čím dál víc Honzík je o něco živější a v hubě už taky začíná spolupracovat. Nepujde to hned, vím, ale zase jsme o krok vepředu....
Jo a dokonce už jde vidět občasný náznak slinění To kdysi vůbec.
Ale jinak to vše má Honzula na háku

tak to je super určo informuj jak pokračujette... ted už letím, koukejte sem něco nasypat at mám večer co číst...

2.1.2008 15:06

klawdie napsal(a):
tak to je super určo informuj jak pokračujette... ted už letím, koukejte sem něco nasypat at mám večer co číst...

Můžu se přidat??
Taky jsem pracant - akorát teď na nemocenské
Naša tlamička

2.1.2008 15:27

memmory napsal(a):
Můžu se přidat??
Taky jsem pracant - akorát teď na nemocenské
Naša tlamička

Taky jsem myslela že skončím na nemocenské. Přesně na vánoce jsem měla něco jako angínu a drželo se mě to celé svátky, tak jsem naivně doufala že si ty svátky malinko prodloužím a ejhle na silvestra už jsem byla fit!!! grrrr....
Copak to je za krasavce a to nebe bez mráčkůůů,juuuu

2.1.2008 15:30

rocky napsal(a):
Taky jsem myslela že skončím na nemocenské. Přesně na vánoce jsem měla něco jako angínu a drželo se mě to celé svátky, tak jsem naivně doufala že si ty svátky malinko prodloužím a ejhle na silvestra už jsem byla fit!!! grrrr....
Copak to je za krasavce a to nebe bez mráčkůůů,juuuu

To je můj krasavec A1/1 vs. hucul - Hřebec narozen 5.6.2001 - LUIS
Nebe bylo ten den opravdu bez mráčků!
No to já jsem byla celkem v poho ale den před silvestrem jsem padla .
Miláček a naše (jeho) stádečko

2.1.2008 15:39

memmory napsal(a):
To je můj krasavec A1/1 vs. hucul - Hřebec narozen 5.6.2001 - LUIS
Nebe bylo ten den opravdu bez mráčků!
No to já jsem byla celkem v poho ale den před silvestrem jsem padla .
Miláček a naše (jeho) stádečko

A odkud jsi Soni? Ti koníci jsou všichni tví?

2.1.2008 15:41

lanika napsal(a):
A odkud jsi Soni? Ti koníci jsou všichni tví?

Luis je fešák má krásné jméno!

2.1.2008 15:44

rocky napsal(a):
Luis je fešák má krásné jméno!

Koníci jsou moji - no jeden je mamky a mimčo bylo po nich a to má moje nej nej kámoška , al má ho u nás teď čekáme v březnu přírustek po QH .
Jsem z Jesenicka .
Miláček a Já

2.1.2008 15:50

memmory napsal(a):
Koníci jsou moji - no jeden je mamky a mimčo bylo po nich a to má moje nej nej kámoška , al má ho u nás teď čekáme v březnu přírustek po QH .
Jsem z Jesenicka .
Miláček a Já

Stejně je to zajímavé spojení. Plňásek a hucul Ale co, hlavně že si s koníkem rozumíte

Koukejte, jaká máme malinkatá kopýtka

memmory napsal(a):
Jsem z Jesenicka .
Miláček a Já

to je fakt kus koňa, tak to máte supr stádečko. Holky já se už loučím a mažu za těma mýma obludkama Tak zase zítra pápá

memmory napsal(a):
Jsem z Jesenicka .
Miláček a Já

No jdu nakoulet koníkům balík sena do ohrady ale za chvíly jsem zpět

2.1.2008 15:52

lanika napsal(a):
Stejně je to zajímavé spojení. Plňásek a hucul Ale co, hlavně že si s koníkem rozumíte

Koukejte, jaká máme malinkatá kopýtka

No on ten hřebec utekl do vedlejší ohrady za tou kobylou bylo to nechtěné hříbě a prto taky týrané - ale už je to pět let tak už je OK .

2.1.2008 16:29

memmory napsal(a):
No jdu nakoulet koníkům balík sena do ohrady ale za chvíly jsem zpět

Je tady ještě někdo???
Já už jsem zpět

2.1.2008 16:31

memmory napsal(a):
Je tady ještě někdo???
Já už jsem zpět

Jo, já ještě trčím v práci a mám nehorázný hlad.

2.1.2008 16:33

strelish napsal(a):
Jo, já ještě trčím v práci a mám nehorázný hlad.

Ahoj Kačenko
tak to já jsem se konečně teď dostala k obědu a mám kuře s rýží -
né že bych ti chtěla dělat chutě .
Co jinak jaký máte počasí??

2.1.2008 16:37

memmory napsal(a):
Ahoj Kačenko
tak to já jsem se konečně teď dostala k obědu a mám kuře s rýží -
né že bych ti chtěla dělat chutě .
Co jinak jaký máte počasí??

Já ani nevim, za tmy jsem vypadla, za tmy přijedu. Ale tipuju takové jak včera. No teď si půjdu namazat chleba a doma pak večer zabíjačková polívka a asi pizza a udělám štrůdl

2.1.2008 16:38

strelish napsal(a):
Já ani nevim, za tmy jsem vypadla, za tmy přijedu. Ale tipuju takové jak včera. No teď si půjdu namazat chleba a doma pak večer zabíjačková polívka a asi pizza a udělám štrůdl

Hmmmmm..... štrůdl že bych se stavila
No a ještě mi pověz jaké to počasí bylo včera???

2.1.2008 16:42

memmory napsal(a):
Hmmmmm..... štrůdl že bych se stavila
No a ještě mi pověz jaké to počasí bylo včera???

Inverze, bezvětří a teplota tipuju tak -2

2.1.2008 16:43

strelish napsal(a):

2.1.2008 16:44

strelish napsal(a):

Děkuji Tady je poprašek , pěkná zima teď zrovna - 6 a celkem škaredě fouká .
Byla jsi na novoroční vyjížďce , nebo jsi se léčila po silvestru??

2.1.2008 16:46

memmory napsal(a):
Děkuji Tady je poprašek , pěkná zima teď zrovna - 6 a celkem škaredě fouká .
Byla jsi na novoroční vyjížďce , nebo jsi se léčila po silvestru??

My jsme měli střídmý silvestr a to je z novoroční vyjížďky

2.1.2008 16:48

strelish napsal(a):
My jsme měli střídmý silvestr a to je z novoroční vyjížďky

Jó to já jsem o ní mluvila už tak 14dní , že musím i kdyby chumelilo a den před silvestrem jsem padla . Nemůžu celkem nic dělat , takže když sem byla dát kóním seno tak jsem myslela , že se udusím.
Raději do práce, ale zdravá .

2.1.2008 16:51

memmory napsal(a):
Jó to já jsem o ní mluvila už tak 14dní , že musím i kdyby chumelilo a den před silvestrem jsem padla . Nemůžu celkem nic dělat , takže když sem byla dát kóním seno tak jsem myslela , že se udusím.
Raději do práce, ale zdravá .

Tak to už mám (snad) letos za sebou, lehla jsem začátkem listopadu a dát koním ráno seno byl pomalu nadlidský úkon :-))))

2.1.2008 16:52

strelish napsal(a):
Tak to už mám (snad) letos za sebou, lehla jsem začátkem listopadu a dát koním ráno seno byl pomalu nadlidský úkon :-))))

Teď nedávno na vás nějak přišla ve vodě řeč a zjistily jsme že tvýho přítele znají všichni jen pod názvem VYSOKOŠKOLÁK ale jméno ??????

2.1.2008 16:58

memmory napsal(a):
Teď nedávno na vás nějak přišla ve vodě řeč a zjistily jsme že tvýho přítele znají všichni jen pod názvem VYSOKOŠKOLÁK ale jméno ??????

když on mu Petřík jinak neřekne, no

http://axpsu.fpf.slu.cz/~lan20ui/ ale je to stare a neaktualizovane (teda krom vyuky)

Mizim domu

2.1.2008 17:06

strelish napsal(a):
když on mu Petřík jinak neřekne, no

http://axpsu.fpf.slu.cz/~lan20ui/ ale je to stare a neaktualizovane (teda krom vyuky)

Mizim domu

PAPAPA

2.1.2008 17:44

memmory napsal(a):
PAPAPA

Zdarec SOni jsi vřele vítána, tvého konoucha i názoru jsem si všimla jsou mi sympatické...občas se to něchtěné spojení vážně povede a copak má v hlvince plnáska nebo hucula??

2.1.2008 19:47

klawdie napsal(a):
Zdarec SOni jsi vřele vítána, tvého konoucha i názoru jsem si všimla jsou mi sympatické...občas se to něchtěné spojení vážně povede a copak má v hlvince plnáska nebo hucula??

jak kdy ale spíš plňas uvěznění v malém těle

Přidejte reakci

Přidat smajlík