Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2008 18:06

Zajímalo by mě, esli se tu najde někdo, kdo tam byl. Například na nějakém ze soustředění s MVDr. Hanulayem nebo úplně jiném. Jak se vám tam líbilo, co atmosféra, jak se k vám chovali apod. Děkuji

3.1.2008 12:53

jenysimons napsal(a):
Zajímalo by mě, esli se tu najde někdo, kdo tam byl. Například na nějakém ze soustředění s MVDr. Hanulayem nebo úplně jiném. Jak se vám tam líbilo, co atmosféra, jak se k vám chovali apod. Děkuji

fakt nikdo?? to se divmím...

3.1.2008 13:53

jenysimons napsal(a):
fakt nikdo?? to se divmím...

jestli chceš vědět víc ozvi se mi na meil dadyynka@seznam.cz

3.1.2008 16:15

arwenkaaaa napsal(a):
jestli chceš vědět víc ozvi se mi na meil dadyynka@seznam.cz

už jsem ti psala...

3.1.2008 19:26

jenysimons napsal(a):
už jsem ti psala...

ahojky, já tam taky byla v listopadu a super, moc se mi to tam líbilo

3.1.2008 21:24

jahudka napsal(a):
ahojky, já tam taky byla v listopadu a super, moc se mi to tam líbilo

a na čem jsi tam byla?? Byla jsi s vlastním koníkem nebo jsi jezdila provozáky??

4.1.2008 13:06

jenysimons napsal(a):
a na čem jsi tam byla?? Byla jsi s vlastním koníkem nebo jsi jezdila provozáky??

byla jsem na parkuru,takže na panu doktorovi měla jsem svého koníka, teda spíš přítele a ted už ho nemám,takže tam pojedu až budu mít jiného sporťáka,možná taky,že to už letos nestihnu

4.1.2008 13:28

jahudka napsal(a):
byla jsem na parkuru,takže na panu doktorovi měla jsem svého koníka, teda spíš přítele a ted už ho nemám,takže tam pojedu až budu mít jiného sporťáka,možná taky,že to už letos nestihnu

pan doktor je dobrej chlapík, cooo?? Nedala by jsi mi prosím mejlika?? radši bych ti to napsala tam, než tady veřejně...

4.1.2008 13:32

jenysimons napsal(a):
pan doktor je dobrej chlapík, cooo?? Nedala by jsi mi prosím mejlika?? radši bych ti to napsala tam, než tady veřejně...

oki mandyk23@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík