Hezké ráno všem, doufám, že z mého dnešního nadpisu každý pochopí, že jsme to my.....A musím vám říct, že zakládám téma asi po měsíci
lanika
napsal(a):
Hezké ráno všem, doufám, že z mého dnešního nadpisu každý pochopí, že jsme to my.....A musím vám říct, že zakládám téma asi po měsíci
No nazdárek Leníku,
heh, nadpis originální...
Už se těším na víkend, zítra razím už ráno na koníky a snad mi dneska dorazí ta dečka...juchůůůů a budem celé modré
Včera jsem byla u Gastona a Evičky, ten holomek jí asi před třema dněma schodil a chuděra má nalomenej prst, tak jsem ho včera byla protáhnout na ruce já...si pěkně vymejšlí holomek...
posílám fotku když jsem na něm cca dvě minuty seděla asi před týdnem...vypadám na něm jako vosa na bonbónu
lanika
napsal(a):
Bré ráno
Nevím jak u vás, ale u nás docela mrzne, ráno bylo -10. No ale přišla jsem do výběhu, pod jedním stromem chrupkal Andík, u zdi si ustlala Jami - tu jsem viděla ležet za tu dobu co ji mám prvně. Ne teda, že by si nelehala, ale vždycky někdy přes noc.
strelish
napsal(a):
Bré ráno
Nevím jak u vás, ale u nás docela mrzne, ráno bylo -10. No ale přišla jsem do výběhu, pod jedním stromem chrupkal Andík, u zdi si ustlala Jami - tu jsem viděla ležet za tu dobu co ji mám prvně. Ne teda, že by si nelehala, ale vždycky někdy přes noc.
Jé Dany, hod sem ještě více foteček. Vidět tě na koníkovi je vzácné
Jinak Kati, u nás je celkem teplo, ani vítr se nezvedá, celkem na pohodu. A to nejsme daleko od sebe. Hm, jen si to tam nechte
lanika
napsal(a):
Jé Dany, hod sem ještě více foteček. Vidět tě na koníkovi je vzácné
Jinak Kati, u nás je celkem teplo, ani vítr se nezvedá, celkem na pohodu. A to nejsme daleko od sebe. Hm, jen si to tam nechte
Leníku, vypadám na něm opravdu jako magor...ale když chceč tak sem ještě nějaké hodím...ale nesmíte se smát, jo?![]()
Mimochodem, ten bílej barák mezi Gastonovejma ušima je můj domov...
t
haisovad
napsal(a):
Leníku, vypadám na něm opravdu jako magor...ale když chceč tak sem ještě nějaké hodím...ale nesmíte se smát, jo?![]()
Mimochodem, ten bílej barák mezi Gastonovejma ušima je můj domov...
t
Já se nesměju ![]()
![]()
Ne sranda, vypadáš na něm úplně normálně. Tak, jak by vypadala každá z nás. Oni bydlí takový kousek od tebe? Páni, taky tam musíte mít krásně...Gaston má lalanou hlavinku
A kdepak je zbytek osazenstva???? Za pozdní příchody se trestá
lanika
napsal(a):
Já se nesměju ![]()
![]()
Ne sranda, vypadáš na něm úplně normálně. Tak, jak by vypadala každá z nás. Oni bydlí takový kousek od tebe? Páni, taky tam musíte mít krásně...Gaston má lalanou hlavinku
JJ, bydlí cca půl kilásku odemě...na druhé straně vesnice...
Holky, hola hola kde jste kdo?
lanika
napsal(a):
Já se nesměju ![]()
![]()
už jsem tu...doufám že to mám bez trestu
Já než se překopu přes ty e-maily, tak to chvilu trvá!!
Danny parádní fotky na big oři
a jsem ráda že už jsme zase o krok blíže k tvémmu domovu
A vzkaz pro ségru- MÁM BATERKY!!!![]()
![]()
rocky
napsal(a):
už jsem tu...doufám že to mám bez trestu
Já než se překopu přes ty e-maily, tak to chvilu trvá!!
Danny parádní fotky na big oři
a jsem ráda že už jsme zase o krok blíže k tvémmu domovu
A vzkaz pro ségru- MÁM BATERKY!!!![]()
![]()
Jj Péťo...už aby jste byly tady...to bude pařenica...sákra
Ten bílej barák nalevo je babička...no prostě jedna vesnice jedna rodina...
haisovad
napsal(a):
Jj Péťo...už aby jste byly tady...to bude pařenica...sákra
Ten bílej barák nalevo je babička...no prostě jedna vesnice jedna rodina...
Holky, včera si normálně po naší louce špacírovala liška
Jen tak, ani se nebála, jako by nic. Mám se bát?
A tady stádečko čtyř ryzáčků :-) Už vyrostli, holomci....
lanika
napsal(a):
Holky, včera si normálně po naší louce špacírovala liška
Jen tak, ani se nebála, jako by nic. Mám se bát?
A tady stádečko čtyř ryzáčků :-) Už vyrostli, holomci....
...Jsou si tak moc podobní...Sice mají stejného tátu, ale maminy se od sebe liší hodně :-)
lanika
napsal(a):
...Jsou si tak moc podobní...Sice mají stejného tátu, ale maminy se od sebe liší hodně :-)
Takovejch ryzáčků pohromadě....jůůůů
slintám
Hele u nás lišky také chodí i ve dne po vesnici...jsme zvyklí, neboj se, vzteklinu by mít neměla, pokud u vásjako u nás pravidelně rozhazují vakcíny...
haisovad
napsal(a):
Takovejch ryzáčků pohromadě....jůůůů
slintám
Hele u nás lišky také chodí i ve dne po vesnici...jsme zvyklí, neboj se, vzteklinu by mít neměla, pokud u vásjako u nás pravidelně rozhazují vakcíny...
Uni Ray
Krasavec, ale začíná zlobit....Vzadu jeho drobounká maminka
Ty bláho, Gaston má ale hřívu
lanika
napsal(a):
Dany, na te tvé třetí fotce, ted jsem si všimla, co je to za kopec?
To je Chocholka, náš místní kopec, ale je to za vodou
je tam suprová stezka na něj ale voda se dá přebrodit jen v letním období, před zimu je všude strááášně hluboká...
Gaston měl hřívu dlóóuhatánskou ale má zlozvyk si jí vydrhávat tak má dlouhou jen kštici a zbytek cca deset cenťáků...
haisovad
napsal(a):
To je Chocholka, náš místní kopec, ale je to za vodou
je tam suprová stezka na něj ale voda se dá přebrodit jen v letním období, před zimu je všude strááášně hluboká...
Gaston měl hřívu dlóóuhatánskou ale má zlozvyk si jí vydrhávat tak má dlouhou jen kštici a zbytek cca deset cenťáků...
takhle vypadal Gaston na roce ještě jako hřebec...
haisovad
napsal(a):
takhle vypadal Gaston na roce ještě jako hřebec...
a tohle je jeho ségra Rozárka, čtyřletá. Moc krásná kobylka...letos se bude obsedat
haisovad
napsal(a):
a tohle je jeho ségra Rozárka, čtyřletá. Moc krásná kobylka...letos se bude obsedat
Pan Vondrouš nám říkal že je moc tlustá...zdá sem vám to? Mě teda přijde na poncla akorát...
haisovad
napsal(a):
Pan Vondrouš nám říkal že je moc tlustá...zdá sem vám to? Mě teda přijde na poncla akorát...
Dany, kdo vám obsedá pak ty poníky? A Rozárka podle mě tlustá vůbec není. ....
sadzi saj
haisovad
napsal(a):
Jedna 19ti letá holčina, má cca 50 kilo i s postelí...
Po kom jsou ti hřebečci? Tenhle je moc krásnej, takovej pěkně mohutnej...
Krásný ryzojové
sadzi saj
napsal(a):
Krásný ryzojové
Oba jsou po Ray of Light
Hele, to je on v létě
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Oba jsou po Ray of Light
Hele, to je on v létě
Jé to je rozkošný hříboušek
lanika
napsal(a):
Oba jsou po Ray of Light
Hele, to je on v létě
a s mamčou
lanika
napsal(a):
a s mamčou
No jo, to je pinďa...moc pěknej...a mamina je taky plnokrevná? Vypadá na čtčko...co s nima bude? Budou na prodej nebo do sportu?
Tady je Gaston ještě s hřívou v létě...
lanika
napsal(a):
Ty bláho, Gaston je těhotnej?
No ten hříbošek je z plnokrevné kobyly, a je zamluvený k bývalým majitelům jeho mamče. Takže pujde do dostihů k moc fajn lidem. A ten druhý je taky A1/1 a ten pujde na Zlínsko pravděpodobně taky do dostihů, ale ta paní má ted prozatím parkurovou stáj
lanika
napsal(a):
Ty bláho, Gaston je těhotnej?
No ten hříbošek je z plnokrevné kobyly, a je zamluvený k bývalým majitelům jeho mamče. Takže pujde do dostihů k moc fajn lidem. A ten druhý je taky A1/1 a ten pujde na Zlínsko pravděpodobně taky do dostihů, ale ta paní má ted prozatím parkurovou stáj
Už jsem tady taky....
Jsem si přispala, ale už jsem stihla skočit na nákup, musím být hodná na Lukáše, potřebuju opravit rošt v posteli
... asi jsem přes vánoce přibrala a při skoku letmo do peřin to zapraskalo
Fotky hezký holky, samej pěknej oř, Rozárka je pěkná, má pořádnej zadek, mě se takhle líbí
Posílám Saxíkova souseda, dva a třičtvrtě roku po Carol, má tak 175cm KVH, obřík.
lanika
napsal(a):
Ahoj holky,jdu jen pozdravit...Máme tu u nás Markoj maminu i s kocourem,co za ním jezdím se Safí na návštěvu
Teď sice obě zvířátka spí,ale jinak je sranda
Tak se jim věnuji...Mějte prima den!!!
Ps. Doufám,že nedostanu trest za pozdní omluvenku
Leňuch,čumáček
molly
napsal(a):
Ahoj holky,jdu jen pozdravit...Máme tu u nás Markoj maminu i s kocourem,co za ním jezdím se Safí na návštěvu
Teď sice obě zvířátka spí,ale jinak je sranda
Tak se jim věnuji...Mějte prima den!!!
Ps. Doufám,že nedostanu trest za pozdní omluvenku
Leňuch,čumáček
Zdravíím Evulu a Zuzu
Ty Leni pořád přemýšlím o tom nadpisu dnešního dne...jsem asi natvrdlá ale nevím co to je..
Na fotce Jerryho domov když ještě bydlel doma
rocky
napsal(a):
Zdravíím Evulu a Zuzu
Ty Leni pořád přemýšlím o tom nadpisu dnešního dne...jsem asi natvrdlá ale nevím co to je..
Na fotce Jerryho domov když ještě bydlel doma
A takhle jsme spolu chodívali na procházky, to jsme byli jen my dva, tak jsem se mu věnovala na 100%...
Všimněte si ty boudičky za nim, to mi postavil tatínek na piliny,a používala jsem to jako trenažer na nastupování do vleku , supr věc
rocky
napsal(a):
A takhle jsme spolu chodívali na procházky, to jsme byli jen my dva, tak jsem se mu věnovala na 100%...
Všimněte si ty boudičky za nim, to mi postavil tatínek na piliny,a používala jsem to jako trenažer na nastupování do vleku , supr věc
rocky
napsal(a):
zásek o sttrom
hubenej Jerry, to jsme ještě poctivě pracovali a byl v kondičce
rocky
napsal(a):
hubenej Jerry, to jsme ještě poctivě pracovali a byl v kondičce
loni v zimě
rocky
napsal(a):
loni v zimě
MNOOO asi černý puntík za pozdní příchzod budu mít já...ale už je tu kolega a nedostanu se tak často na net....DAnny brutální baráček, už se těšším na kalbičku, kdy že to bude u tebe?
jinak segra kde jsi našla to fotos, to jsem snad nikdy neviděla...a jerík je jak gastonem, nejdřív proutek a ted pořádný chlapisko...no a k tý Rozárce už jsem se vyjadřovala je to poncl jak má být, možná ještě na poníka outlej....
No a ten Saxíkuv soused je fakt obřisko, lepší ho vidět na živo nebo porovnání s člověkem, já žeru tu jeho hlavičku je fakt roztomilej....
klawdie
napsal(a):
MNOOO asi černý puntík za pozdní příchzod budu mít já...ale už je tu kolega a nedostanu se tak často na net....DAnny brutální baráček, už se těšším na kalbičku, kdy že to bude u tebe?
jinak segra kde jsi našla to fotos, to jsem snad nikdy neviděla...a jerík je jak gastonem, nejdřív proutek a ted pořádný chlapisko...no a k tý Rozárce už jsem se vyjadřovala je to poncl jak má být, možná ještě na poníka outlej....
No a ten Saxíkuv soused je fakt obřisko, lepší ho vidět na živo nebo porovnání s člověkem, já žeru tu jeho hlavičku je fakt roztomilej....
Jééé Péťo, koukám že je to sjetnej vrh Jerry s Gastonem...jak dvojčata...
haisovad
napsal(a):
Jééé Péťo, koukám že je to sjetnej vrh Jerry s Gastonem...jak dvojčata...
To máš recht Danísku, jsou jak dvojčata, jen ty odznaky navíc,a i ten vývoj je postihl stejně...
Dneska musím vzít oslíka pod sedlo zas pár dní nebyl, jdem drnadat na pole, tak to pujde, pač to předevčírem otestovali s Grace i ve cvalu, tak možná hodíme i nějakou tu prácičku...Holky mám koupit použité udidlo s jablečnou příchutí, segra říkala že chut už vyčpěla, ale mě spíš jde o ten matroš chce za něj 150,-
klawdie
napsal(a):
To máš recht Danísku, jsou jak dvojčata, jen ty odznaky navíc,a i ten vývoj je postihl stejně...
Dneska musím vzít oslíka pod sedlo zas pár dní nebyl, jdem drnadat na pole, tak to pujde, pač to předevčírem otestovali s Grace i ve cvalu, tak možná hodíme i nějakou tu prácičku...Holky mám koupit použité udidlo s jablečnou příchutí, segra říkala že chut už vyčpěla, ale mě spíš jde o ten matroš chce za něj 150,-
To udidlo ber, určo aspoň na zkoušku, hlavně, aby nebylo ostrý.... když ho dá na chvilku do mražáku, tak se ta chuť prej trošku oživí.... a prý je vhodný na střídání s kovovým.... podle Vachutky by se mělo udidlo měnit každé dva týdny u pracujícího koně... pak samo jiné na skákání, na drezurování, na lonž, do terénu, zkrátka kůň, který má zůstat co nejvíc ochotný a jemný, by měl mít cca 20 udidel.... takže bych zas tak moc nealchymovala
sadzi saj
cheyenne
napsal(a):
To udidlo ber, určo aspoň na zkoušku, hlavně, aby nebylo ostrý.... když ho dá na chvilku do mražáku, tak se ta chuť prej trošku oživí.... a prý je vhodný na střídání s kovovým.... podle Vachutky by se mělo udidlo měnit každé dva týdny u pracujícího koně... pak samo jiné na skákání, na drezurování, na lonž, do terénu, zkrátka kůň, který má zůstat co nejvíc ochotný a jemný, by měl mít cca 20 udidel.... takže bych zas tak moc nealchymovala
Cože Evíku, fakt jo?? Tak to je teda hustý a ještě jsem to neslyšela ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Cože Evíku, fakt jo?? Tak to je teda hustý a ještě jsem to neslyšela ![]()
KOukám že se informuješ panečku, tak mě pak musíš předat znalosti co nasbíraš, co se týče udidel, sedel, krmivářství a samo jiných věcí jsem velice zažraná a zajímá mě to.... taky se mi zdá cena fajnová, nejde mi tak ani o chut jako spíš o ten materiál, třeba by plast Sabulkovi zachutnal více...uvidíme, objednám! myslela jsem pokud nebude nějaká velká změna že mu ho budu dávat na lonžování, takže 3x do tydne bude mít v hubě něco jiného...takže ještě 18 udidel a jsem v normálu...hehe
klawdie
napsal(a):
KOukám že se informuješ panečku, tak mě pak musíš předat znalosti co nasbíraš, co se týče udidel, sedel, krmivářství a samo jiných věcí jsem velice zažraná a zajímá mě to.... taky se mi zdá cena fajnová, nejde mi tak ani o chut jako spíš o ten materiál, třeba by plast Sabulkovi zachutnal více...uvidíme, objednám! myslela jsem pokud nebude nějaká velká změna že mu ho budu dávat na lonžování, takže 3x do tydne bude mít v hubě něco jiného...takže ještě 18 udidel a jsem v normálu...hehe
natahuju na net konečně foto z dovolené, tak se namlsejte at se k nám přidá v létě co nejvíce lidí a samo koní max.11 boxíku
...Evi když bude Saxulák ten valach tak by jste mohli vyrazit taky, né...i když vy asi poletíte do Broumovska vid!
http://fotoalba.centrum.cz/ ~$9947395~e032884aac55bc67807 c74e625f4bb78/ unewest.php?uid=9947395
3 mezery
klawdie
napsal(a):
natahuju na net konečně foto z dovolené, tak se namlsejte at se k nám přidá v létě co nejvíce lidí a samo koní max.11 boxíku
...Evi když bude Saxulák ten valach tak by jste mohli vyrazit taky, né...i když vy asi poletíte do Broumovska vid!
http://fotoalba.centrum.cz/ ~$9947395~e032884aac55bc67807 c74e625f4bb78/ unewest.php?uid=9947395
3 mezery
My uvidíme.... láká mě obojí a na druhou stranu se mi moc nechce, páč ještě nebude pojízdnej
... ale doufám, že někam vyrazíme, ať se zas koukne jinam, už rok nikde nebyl
, oslíík
cheyenne
napsal(a):
My uvidíme.... láká mě obojí a na druhou stranu se mi moc nechce, páč ještě nebude pojízdnej
, oslíík
pojízndnej sice ne, ale je tam super kruhovka a dalo by se tam s nim pěkně dělat, nemluvě o tom že by jsme rádi aby jel samo i Jerík, myslím že jedno kolo na střídačku na vyjíždku nikomu vadit nebude...nemluvě o tom-----) tak si pospeš a koukej pacholka obsednout a máš to!!!!
kdy že to vlastně plánuješ , mám na mysli to první sednutí-podzim?nebo dýl?
cheyenne
napsal(a):
, oslíík
Jak se pěkně vyhřívá chlupáček., Teda s těma udidlama je to tesa brutál, heh 20 udidel...
Ale byla jsem u jednoho známého a ten má plnou skříň udidel a ten to asi tak dělá, na každou práci jiné udidlo, když mi dal instrukce ať mu donesu jedno spešl (nevím název) ale v životě jsem to neviděla, byla to kombinace hackamore a nějakého divného udidlového uždění..fakt to vypadalo pekelně a když mi řekl ať to nainstaluji cvičně na uzdečku tak jsem byla v pytli, jsem ani nevěděla co tomu koníkovi přijde do huby a co ven...ale zná se mi to až přehnané...
jedna letní
haisovad
napsal(a):
Jak se pěkně vyhřívá chlupáček., Teda s těma udidlama je to tesa brutál, heh 20 udidel...
Ale byla jsem u jednoho známého a ten má plnou skříň udidel a ten to asi tak dělá, na každou práci jiné udidlo, když mi dal instrukce ať mu donesu jedno spešl (nevím název) ale v životě jsem to neviděla, byla to kombinace hackamore a nějakého divného udidlového uždění..fakt to vypadalo pekelně a když mi řekl ať to nainstaluji cvičně na uzdečku tak jsem byla v pytli, jsem ani nevěděla co tomu koníkovi přijde do huby a co ven...ale zná se mi to až přehnané...
jedna letní
Myslim, že vim, co myslíš, něco podobnýho jsem viděla, vypadá to, jak šílená převodovka
.
První sednutí uvidim, to neplánuju, víš, jak tobylo se Sábulou - tak dneska by to šlo, tak si sednu
, ale nějak na podzim, až mu budou ty tři a půl roku, spěchat nebudu... udidlo na obsedání jsem vybrala jednou lomený, fulmer - roubíkový s protáčecíma kroužkama, příjde mi vhodný na mlaďocha, pak bych chtěla přes déčko přejít k obyč stihlu.... no, uvidíme
, ale taky už se v tom vrtám a alchymuju, uzdečka se nám už blží
, budu muset shánět nějakou megavelikost
cheyenne
napsal(a):
Myslim, že vim, co myslíš, něco podobnýho jsem viděla, vypadá to, jak šílená převodovka
.
První sednutí uvidim, to neplánuju, víš, jak tobylo se Sábulou - tak dneska by to šlo, tak si sednu
, ale nějak na podzim, až mu budou ty tři a půl roku, spěchat nebudu... udidlo na obsedání jsem vybrala jednou lomený, fulmer - roubíkový s protáčecíma kroužkama, příjde mi vhodný na mlaďocha, pak bych chtěla přes déčko přejít k obyč stihlu.... no, uvidíme
, ale taky už se v tom vrtám a alchymuju, uzdečka se nám už blží
, budu muset shánět nějakou megavelikost
Seženeš neboj, ale asi budeš mít problém s nánosníkem, ten bude muset být metrovej...
ba nééé, on ten klabonosek nemá až takovej...
lanika
napsal(a):
Kdepak jste všici? Jakej byl poslední pracovní oběd tento týden?
Já kuchtim párečky, nechce se mi vyrábět nic složitýho
cheyenne
napsal(a):
Kdepak jste všici? Jakej byl poslední pracovní oběd tento týden?
Já kuchtim párečky, nechce se mi vyrábět nic složitýho
Tak já měla dnes těstoviny se zelím a masem zamíchané s tatarkou a kečupem
Jinak dnes mizím dříve, jedu Honzíka vyvenčit
lanika
napsal(a):
Tak já měla dnes těstoviny se zelím a masem zamíchané s tatarkou a kečupem
Jinak dnes mizím dříve, jedu Honzíka vyvenčit
Toš babskaaaa.......Kde se flákáte? Hele, fotka jak jsem nažraná, druhý svátek vánoční u maminy
lanika
napsal(a):
Toš babskaaaa.......Kde se flákáte? Hele, fotka jak jsem nažraná, druhý svátek vánoční u maminy
trocha relaxace
lanika
napsal(a):
a odpočinek
Asi jsme tu zůstaly samy samotinké
Dneska se nedaří, aspoň jsme přelezly tu padesátku
cheyenne
napsal(a):
Už jsem tady taky, jdu se kochat fotkama z léééta. To by bylo uplně nejvíc nejlepší kdyby jsme se tam mohli sejít celá banda. Pan domácí by to určo moc uvítal kdyby to zase ožilo koníkama na chvilku
Budu naivně doufat!
Co se týče těch udidel, začala jsem jezdit do lesa na 1x lomeném a zatím lepší než 2x. Ale když mě začne protestovat, tak začíná stavět svíce, jen tak lehce, ale doufám že to není udidle ale tím že je vzteklá..
Ségra tyhle fotky jsem vyhrabala z archívu domácích fotek co má Honzík v compu! Je tam i mrtě fotek z našeho pubarťáckého života- runway, srazy, narozky, čarodky, silvestry.atd atd...
cheyenne
napsal(a):
Jsem teďka přitáhla z oběda...byla jsem s maminou.
Normálně byste nevěřili co se mi stalo...parkovala jsem na náměstí, koupila si lístek (pouze na půl hodiny) tak jsem letěla na oběd a přijdu k autu a fíci už si chtěli zapisovat spztku že tak jako stojím dlouho (2 min přesčas)...no magoři ale ukecala jsem je... kdybych přišla o pár minut později tak mě ty kreténi snad odtáhnout nebo co...
Mno ale dala jsem si k obídku pizzu...moc dobrá a jen v meníčku za 55...
haisovad
napsal(a):
Jsem teďka přitáhla z oběda...byla jsem s maminou.
Normálně byste nevěřili co se mi stalo...parkovala jsem na náměstí, koupila si lístek (pouze na půl hodiny) tak jsem letěla na oběd a přijdu k autu a fíci už si chtěli zapisovat spztku že tak jako stojím dlouho (2 min přesčas)...no magoři ale ukecala jsem je... kdybych přišla o pár minut později tak mě ty kreténi snad odtáhnout nebo co...
Mno ale dala jsem si k obídku pizzu...moc dobrá a jen v meníčku za 55...
Tak dámy, náš šéf už mazal domu kvůli nemoci. tak se tady nebudem moc dlouho už zdržovat a pujdem dom aspoň pujdu za světla jezdit,hihi
Tak vám přeji báááječný víkend a pozdravujte koníky!
Jo a příští víkend jedu asi na návštěvu za rockym, tak budu dokumentovat![]()
Hrozně se těšííím